Op Zoek Naar De Beste Bluetooth Speaker Van 2020? Draadloze Test Buiten

Velen van ons vinden het prettig om muziek af te spelen. Vaak luisteren we ook naar muziek wanneer we onderweg zijn. Sommigen van ons krijgen zelfs de kans om naar muziek te luisteren wanneer we aan het werk zijn. In vele gevallen, hebben we op straat geen home cinema set of soundbar bij de hand om het geluid van onze smartphone of ander muziekapparaat te verbeteren. Daarom heb je een Bluetooth speaker bij de hand. Deze speakers hebben met elkaar gemeen dat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Natuurlijk zijn er ook verschillen tussen de Bluetooth speakers. Daarom vergelijk je de verschillende modellen met elkaar. Je kunt de speakers onder andere vergelijken aan de hand van hun grootte, maar je kunt natuurlijk ook letten op de geluidskwaliteit van de verschillende designs. Wij helpen je door middel van dit artikel om de beste Bluetooth speaker voor jouw behoeften te vinden.

Beste Bluetooth speaker van 2020

Het uitkiezen van de beste Bluetooth speaker hoeft niet moeilijk te zijn, zo lang je weet waar je naar op zoek bent. Sommige muziekliefhebbers kiezen voor een speaker aan de hand van het merk. Het doet er echter niet toe aan de hand waarvan jij jouw ideale speaker uitkiest. In dit artikel met de 10 beste Bluetooth speakers van 2020 vind je namelijk sowieso een model dat je aanstaat. Bekijk dus snel de onderstaande tabel, lees de recensies en kies de beste Bluetooth speaker voor jouw behoeften uit!

 Product naam 
1.JBL Flip 3Meer info »
2.Bang & Olufsen Beolit 17 Donkergrijs
Meer info »
3.UE BOOM 2 DonkergrijsMeer info »
4.Marshall Kilburn Zwart
Meer info »
5.Harman Kardon Go+Play ZwartMeer info »
6.Sony SRSXB10 ZwartMeer info »
7.JBL Go 2 Zwart
Meer info »
8.House of Marley Get Together ZwartMeer info »
9.Bose SoundLink Revolve Zwart
Meer info »
10.JBL Boombox Zwart
Meer info »

1. JBL Flip 3 – beste onder 100 euro

Ben je op zoek naar de beste Bluetooth speaker voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om eerst voor jezelf na te gaan aan welke vereisten een dergelijk apparaat moet voldoen. Sommigen willen een Bluetooth speaker die waterdicht is. Op die manier kunnen ze de speaker ook met zich meenemen in de badkamer of desgewenst naar het strand. Zoek je daarom naar een Bluetooth speaker die waterdicht is? Dan kun je kiezen voor de JBL Flip 3. Wij vinden dat dit apparaat de beste Bluetooth speaker voor jou is, omdat hij spatwaterdicht is. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over regen of vocht. Mocht de speaker vies zijn geworden, dan kun je hem zelfs schoonmaken met stromend kraanwater. JBL Flip 3Het is slechts belangrijk dat je de speaker niet onderdompelt. Er is bij deze speaker tevens gezorgd voor een duurzame behuizing waardoor hij je avonturen steeds overleeft.

Hoewel het een aangename eigenschap is dat de JBL Flip 3 spatwaterdicht is, is het ook belangrijk om te kijken naar zijn geluidskwaliteit. Hij is namelijk een speaker. Deze draagbare Bluetooth luidspreker zorgt voor verrassend krachtig, kamervullend stereogeluid. Hierdoor kun je, ongeacht waar je je bevindt, genieten van prachtige muziek. Neem je de speaker mee naar het strand of je picknick, dan is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe lang je op hem kunt rekenen. Deze ultra compacte speaker wordt gevoed door een 3000 mAh oplaadbare Li-ion batterij, die 10 uur speeltijd biedt voor stereo audio van topkwaliteit. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je achtergrondmuziek plotseling stopt terwijl je er nog van geniet. Dit apparaat is tevens voorzien van een speakerphone met ruis- en echo-onderdrukking. Hij is dus perfect voor heldere vergadergesprekken. Sluit nog meerdere JBL Connect luidsprekers aan om je luisterervaring te optimaliseren!

Voordelen van de JBL Flip 3:

 • Je kunt via Bluetooth 3 of meer smartphones tegelijk koppelen aan de speaker.
 • Er is gezorgd voor een passieve radiator, waardoor je naar een krachtige bas kunt luisteren.
 • Met een simpele druk op de knop kun je Siri of Google Now vanaf de JBL-luidspreker gebruiken.
 • Deze speaker heeft een stof- en spatwaterbestendig ontwerp, waardoor hij ook geschikt is voor gebruik buitenshuis.
 • Telefoontjes kun je met een druk op de knop beantwoorden, want de speaker heeft een speakerphone optie met ruis- en echo-onderdrukking.

Nadelen van de JBL Flip 3:

 • De Bluetooth speaker beschikt niet over ingebouwde Wi-Fi.
 • Bij deze speaker is er niet gezorgd voor een USB ingang om je smartphone op te laden.

2. Bang & Olufsen Beolit 17 Donkergrijs

Vind je het prettig om naar muziek te luisteren? Het doet er niet toe of je thuis bent of onderweg, want je kunt tegenwoordig gemakkelijk via je mobiele telefoon naar muziek luisteren. Echter, als je wil genieten van een superieure geluidskwaliteit, dan ga je op zoek naar de beste Bluetooth speaker voor jouw behoeften. Een dergelijk apparaat verbind je via Bluetooth met je smartphone en vervolgens luister je naar je favoriete hits. Is het voor jou belangrijk dat de speaker waar je voor kiest beschikt over 360 graden geluid? Dan is de Bang & Olufsen Beolit 17 Donkergrijs wellicht de beste Bluetooth speaker voor jou. Bang & Olufsen Beolit 17 DonkergrijsDit apparaat is zodanig ontworpen dat hij je in staat stelt om te genieten van 360 graden geluid. Het doet er dus niet uit waar je in het park bent, want je hoort het geluid vanaf iedere kant op de beste manier.

Wanneer je gebruik maakt van de Bang & Olufsen Beolit 17 Donkergrijs, kun je indruk maken op eventuele voorbijgangers of wellicht personen die bij je op bezoek komen. Dit komt doordat de draagbare speaker gepaard gaat met krachtige geluidsprestaties. Bij dit apparaat is er namelijk gezorgd voor aparte drivers, die zorgen voor optimale lage, midden en ook hoge tonen. Het enige wat je hoeft te doen om muziek af te spelen is muziek via Bluetooth streamen van een smartphone naar de speaker. Vervolgens kun je luisteren naar een gebalanceerde geluidsweergave. Doordat de speaker bovendien is voorzien van dubbele passieve radiatoren, geniet je keer op keer van een extra diepe bas. Perfect voor bijvoorbeeld rockmuziek. Beluister je op een gemiddeld volume je muziek? Dan gaat de accu van de Bluetooth speaker tot maar liefst 24 uur mee. Je kunt dus gerust doorfeesten zonder de speaker op te laden.

Voordelen van de Bang & Olufsen Beolit 17 Donkergrijs:

 • Door 2 speakers aan elkaar te koppelen kun je luisteren naar stereo geluid.
 • Dankzij de aparte drivers geniet je van optimale lage, midden en ook hoge tonen.
 • Muziek klinkt vanaf elke positie helder dankzij de 360 graden verspreiding van het geluid.
 • Hij beschikt over dubbele passieve radiatoren, waardoor je geniet van een extra diepe bas.
 • Met een accuduur van 24 uur kun je gerust doorfeesten zonder dat je de speaker hoeft op te laden.

Nadelen van de Bang & Olufsen Beolit 17 Donkergrijs:

 • Deze speaker kan niet via NFC met een smartphone worden verbonden.
 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs van deze speaker wellicht tegenvallen.

3. UE BOOM 2 Donkergrijs

Er zijn verschillende redenen waarom personen op zoek gaan naar de beste Bluetooth speaker voor hun behoeften. Sommigen willen gewoon genieten van draadloze muziek. Anderen zijn vaak onderweg en willen daarom een speaker hebben met een lange accuduur. Er zijn zelfs personen die een dergelijke speaker willen hebben om hem in de badkamer of op een andere vochtige plek te gebruiken. Behoor jij tot deze laatste groep? Dan is het handig om te kiezen voor een waterdichte speaker. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de UE BOOM 2 Donkergrijs. Dit model is wellicht de beste Bluetooth speaker voor jou, omdat hij perfect is om in de badkamer te gebruiken. UE BOOM 2 DonkergrijsVocht in de badkamer kan deze speaker namelijk geen kwaad, omdat het apparaat beschikt over een waterbestendig ontwerp. Zelfs als er shampoo of zeep op de speaker is beland, maak je je geen zorgen. Je kunt hem namelijk gewoon afspoelen.

Wanneer je deze draadloze speaker in huis hebt, kun je met muziek op avontuur gaan. Het wordt dus een muzikaal avontuur. Je kunt namelijk de UE BOOM 2 Donkergrijs aanzetten, muziek afspelen en genieten van je avontuur, omdat de speaker een bereik heeft van 30 meter. Zijn accuduur is ook indrukwekkend. Je kunt namelijk tot 15 uur genieten van de prachtige tonen die uit de speaker komen. De combinatie van het draadloos bereik en de accuduur zorgt voor veel bewegingsvrijheid en urenlang muzikaal plezier. De luidsprekers van de speaker zijn bovendien rondom geplaatst, waardoor je de krachtige klanken van je muziek aan alle kanten even goed hoort. Je kunt dus gerust een feestje bouwen. Zelfs een feest op het strand is mogelijk, omdat de speaker schokbestendig en waterdicht is. Om de sound van deze speaker aan te passen, kun je de equalizer in de UE app gebruiken.

Voordelen van de UE BOOM 2 Donkergrijs:

 • Krachtig geluid wordt door deze speaker verdeeld over 360 graden.
 • Deze speaker mag in de badkamer gebruikt worden, want hij is waterdicht.
 • Je kunt tot 15 uur naar muziek luisteren zonder de speaker op te hoeven laden.
 • Doordat de speaker schokbestendig is, kun je hem gerust meenemen op je avontuur.
 • Via de UE app kun je 2 van dezelfde speakers aan elkaar koppelen voor een helder stereogeluid.
 • Dit apparaat beschikt over een draadloos bereik van maximaal 30 meter, dus je hebt veel bewegingsvrijheid.

Nadelen van de UE BOOM 2 Donkergrijs:

 • Met een gewicht van 0,55 kg is deze speaker niet het lichtste model.
 • Er is bij deze speaker niet gezorgd voor een USB ingang om je smartphone op te laden.

4. Marshall Kilburn Zwart

Zoek je naar de beste Bluetooth speaker voor jouw behoeften? Dan zijn er verschillende zaken waar je op kunt letten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bepaalde speaker aan de hand van de geluidskwaliteit. Anderen kiezen voor een speaker aan de hand van het design. Echter, het is wellicht ook handig om te kiezen voor een speaker aan de hand van de plek waar hij het best tot zijn recht komt. Niet iedereen gebruikt een Bluetooth speaker voor onderweg. Sommigen van ons willen namelijk gewoon een speaker hebben voor de woonkamer. Behoor jij tot deze groep? Dan kies je voor de Marshall Kilburn Zwart. Deze speaker is wellicht de beste Bluetooth speaker voor jou, omdat hij goed tot zijn recht komt in de woonkamer. Marshall Kilburn ZwartHij beschikt namelijk over een vintage ontwerp, dat prachtig staat in je wooninrichting. Natuurlijk kun je desgewenst ook gewoon met de speaker op stap gaan.

Er zijn sowieso verschillende speakers die je kunt gebruiken in je woonkamer. Denk maar aan bedrade en draadloze modellen. Het voordeel van een Bluetooth speaker is echter dat je hem gemakkelijk met je mee kunt nemen naar bijvoorbeeld een andere ruimte. Dit is ook het geval bij de Marshall Kilburn Zwart. Je hebt met deze speaker ook het voordeel dat je zelf bepaalt waar je naar luistert. De speaker kun je namelijk gemakkelijk koppelen aan je smartphone. Wanneer je hem eenmaal hebt aangesloten, dan kun je de draaiknoppen op de behuizing gebruiken om de klank aan te passen. Vervolgens kun je maar liefst 20 uur lang genieten van je lievelingsmuziek voordat je de speaker weer hoeft op te laden. Er is bij deze speaker zelfs gezorgd voor een 4 inch woofer. Je kunt hierdoor genieten van een krachtige, diepe bas. Hij heeft ook 2 tweeters voor rijke, hoge tonen.

Voordelen van de Marshall Kilburn Zwart:

 • Deze speaker heeft een accuduur van maar liefst 20 uur.
 • Hij beschikt over 2 tweeters die zorgen voor rijke, hoge tonen.
 • Dankzij de 4 inch woofer van dit apparaat, geniet je van een krachtige, diepe bas.
 • Doordat de speaker komt met een draagriem kun je hem gemakkelijk naar een andere ruimte brengen.
 • Je kunt de klank van dit apparaat gemakkelijk aanpassen door gebruik te maken van de draaiknoppen op de speaker.

Nadelen van de Marshall Kilburn Zwart:

 • Het is niet mogelijk om handsfree te bellen via de speaker.
 • Deze speaker kun je niet via NFC met een smartphone verbinden.

5. Harman Kardon Go+Play Zwart

Als je zoekt naar de beste Bluetooth speaker voor jouw behoeften, dan kun je een model selecteren aan de hand van verschillende eigenschappen. Zo kun je onder andere kijken naar het design van de speaker. Aangezien het gaat om een draagbare speaker die je vaak met je mee zal nemen, is het voor sommigen belangrijk dat de speaker een aantrekkelijk design heeft. Je kijkt echter ook naar de prestaties van een dergelijke speaker. Ben je op zoek naar een speaker met een iconisch ontwerp, dat tevens geweldige prestaties met zich meebrengt? Dan kun je kiezen voor de Harman Kardon Go+Play Zwart. Wij vinden dat dit model de beste Bluetooth speaker voor jou is, omdat hij beschikt over een iconisch ontwerp. Harman Kardon Go+Play ZwartDaarnaast voldoet deze speaker aan zeer hoge eisen op het gebied van zijn prestaties. Hij beschikt namelijk over vier dubbele drivers, die je kamer vullen met een volledig geluidsspectrum.

Door gebruik te maken van de Harman Kardon Go+Play Zwart gaat een wereld aan muziekmogelijkheden voor je open. Deze speaker stelt je namelijk in staat om draadloos muziek via Bluetooth te streamen. Bij het streamen van je muziek naar deze speaker geniet je van prachtig geluid. Je hebt zelfs de mogelijkheid om tot 3 smart apparaten tegelijkertijd aan te sluiten, zodat ze om de beurt muziek kunnen afspelen. Als je gebruik maakt van een draadloze speaker, dan let je natuurlijk ook op de accuduur. In het geval van deze speaker gaat het om een ingebouwde Li-ion batterij, die tot 8 uur afspeeltijd ondersteunt. Zelfs het opladen van je smartphone en tablet aan de speaker is mogelijk. Hiervoor maak je gebruik van de USB poort. Je kunt dus gerust de hele avond naar muziek te luisteren zonder je zorgen te maken dat de accu van je smartphone of de speaker leegloopt.

Voordelen van de Harman Kardon Go+Play Zwart:

 • Je kunt via Bluetooth maar liefst 3 smartphones tegelijk aan de speaker koppelen.
 • Het is mogelijk om je tablet of smartphone via USB op te laden aan de Bluetooth speaker.
 • Deze speaker heeft een accuduur van 8 uur, dus je kunt lang genieten van krachtig geluid.
 • Er is bij deze speaker gezorgd voor ingebouwde subwoofers waardoor je kunt luisteren naar een krachtige bas.
 • Met de ruis- en echo-onderdrukkingstechnologie kun je met de speaker kristalheldere telefonische vergaderingen voeren.

Nadelen van de Harman Kardon Go+Play Zwart:

 • Het is niet mogelijk om je smartphone via NFC te verbinden met de speaker.
 • Doordat deze speaker niet waterbestendig is, is hij niet geschikt voor gebruik in de badkamer.
 • Vergeleken mat andere speakers in deze prijsklasse is deze speaker met een gewicht van 3,43 kg relatief zwaar.

6. Sony SRSXB10 Zwart

Wanneer je op zoek gaat naar de beste Bluetooth speaker voor jouw behoeften, dan heb je van tevoren een bepaald beeld van het ideale model. Misschien ben je iemand die vaak onderweg is of vaak op vakantie gaat. Als dat het geval is, dan doe je er goed aan om te kiezen voor een Bluetooth speaker die goed tot zijn recht komt in deze omstandigheden. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Sony SRSXB10 Zwart. Deze speaker is wellicht de beste Bluetooth speaker voor jouw behoeften, omdat hij compact is. Hierdoor kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Sony SRSXB10 ZwartDe speaker beschikt tevens over een waterdicht ontwerp, waardoor je hem zelfs mee kunt nemen naar het strand of het zwembad. Desgewenst kun je er ook in de badkamer naar luisteren. Je zingt dan gezellig mee terwijl je een bad neemt of doucht.

Er is een andere reden waarom de Sony SRSXB10 Zwart perfect is voor onderweg. Deze speaker beschikt namelijk over een accu die 16 uur meegaat. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten. Wanneer er wordt gesproken over speakers voor onderweg, dan denken sommigen van ons aan bijvoorbeeld een treinrit van ons huis naar het werk. Echter, als sportief persoon wil je waarschijnlijk ook genieten van mooie muziek wanneer je een berg beklimt of wanneer je gaat hiken. Daar heeft de fabrikant van deze speaker rekening mee gehouden. Daarom wordt er bij deze speaker een handige draagriem meegeleverd. Je kunt de speaker dus eenvoudig vastmaken aan je tas. Hierdoor voorkom je meteen dat de speaker zoek raakt of valt. Hoewel we het hier hebben over Bluetooth speakers, hoef je de speaker niet perse via Bluetooth te verbinden met je smartphone. Je kunt hem namelijk ook via NFC verbinden.

Voordelen van de Sony SRSXB10 Zwart:

 • Met een accuduur van 16 uur geniet je lang van prachtig geluid.
 • Het is mogelijk om je smartphone via NFC te verbinden met de speaker.
 • Dankzij het compacte ontwerp kun je deze speaker gemakkelijk met je meenemen.
 • Doordat deze speaker een waterdicht ontwerp heeft, is hij geschikt voor gebruik buitenshuis.
 • Wanneer je deze speaker koopt, krijg je er een handige draagriem bij om de speaker vast te maken aan je tas.

Nadelen van de Sony SRSXB10 Zwart:

 • Het is niet mogelijk om handsfree te bellen via de speaker.
 • Als je het prettig vindt om je muziek zeer luid af te spelen, dan kan het maximumvolume van de speaker wellicht tegenvallen.

7. JBL Go 2 Zwart

Ben je iemand die dol is op water, maar die ook houdt van goede muziek? Dan doe je er goed aan om een volledig waterbestendige Bluetooth speaker aan te schaffen. Een dergelijk apparaat kun je namelijk met je meenemen in het water. Hierdoor kun je gezellig zwemmen of banen trekken terwijl je luistert naar muziek. Is de beste Bluetooth speaker voor jou daarom een model met een IPX7 waterbestendig ontwerp? Dan kies je voor de JBL Go 2 Zwart. Deze speaker is de beste Bluetooth speaker voor jou, omdat hij beschikt over een spetterend IPX7 waterbestendig ontwerp. Als muziekliefhebber kun je de speaker dus onbezorgd meenemen naar het strand of het zwembad. JBL Go 2 ZwartMet deze speaker kun je zelfs kristalheldere gesprekken voeren, omdat hij beschikt over een ingebouwde ruisonderdrukkende speakerphone. Mocht je geen Bluetooth optie hebben, dan kun je de speaker tevens met een audiokabel gebruiken.

Natuurlijk kijk je ook naar het formaat van de speaker. Je gaat immers niet zwemmen met een gigantische speaker. Daar heeft de fabrikant van de JBL Go 2 Zwart rekening mee gehouden. Deze speaker heeft daarom een compact formaat. Zo kun je hem gemakkelijk in je hand houden wanneer je gaat zwemmen. Aangezien dit apparaat een Bluetooth speaker is, kun je gemakkelijk draadloos muziek in hoge kwaliteit streamen vanaf je tablet of smartphone. Je bepaalt dus zelf waar je naar luistert. Dankzij het draadloos bereik van 10 meter zet je je tas met je smartphone gewoon op de tribune naast het zwembad en ga je met de speaker in het water. De speaker is overigens tot 1 meter waterbestendig. Voordat je een Bluetooth speaker aanschaft, kijk je natuurlijk ook naar zijn batterij. De ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij van deze speaker heeft een afspeeltijd van maximaal 5 uur.

Voordelen van de JBL Go 2 Zwart:

 • Handsfree bellen is mogelijk via de ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking.
 • Dankzij het compact ontwerp van deze speaker neem je hem gemakkelijk met je mee.
 • Deze speaker heeft een stof- en waterbestendig ontwerp, dat hem perfect maakt voor buitenshuis gebruik.
 • Je kunt profiteren van kristalheldere conference calls via je luidspreker met zijn ruisonderdrukkende speakerphone.

Nadelen van de JBL Go 2 Zwart:

 • De accuduur van deze speaker is relatief kort.
 • Het is niet mogelijk om je smartphone via NFC met de speaker te verbinden.
 • Je kunt niet met de speaker duiken, want hij is slechts tot 1 meter waterbestendig.

8. House of Marley Get Together Zwart

De meesten van ons gaan op zoek naar een Bluetooth speaker, omdat we graag een apparaat willen hebben dat ook onderweg muziek afspeelt. Echter, er zijn ook personen die graag een dergelijk apparaat willen hebben, omdat ze gewoon thuis willen genieten van draadloze muzikale pret. Als je op zoek gaat naar een draadloze speaker voor in huis, dan is het handig om na te gaan in welke ruimte je het desbetreffend model wil zetten. Voor een woonkamer zijn er namelijk andere modellen dan voor een slaapkamer. Is de beste Bluetooth speaker voor jou een model voor in de slaapkamer? Dan kies je voor de House of Marley Get Together Zwart. House of Marley Get Together ZwartDit apparaat is de beste Bluetooth speaker voor jou, omdat hij je slaapkamer vult met geluid. De speaker beschikt namelijk over een dubbele woofer en 25 mm tweeters. Je geniet hierdoor van een hoog volume en gedetailleerd geluid.

Als je kiest voor een Bluetooth speaker voor in de slaapkamer, dan betekent het dat je er vaak liggend naar luistert. Misschien heb je de speaker zelfs een plek gegeven op je nachtkastje. Wat doe je dan wanneer je bijvoorbeeld wil luisteren naar een ander lied? Je hoeft niet op te staan als je van lied wil veranderen. De House of Marley Get Together Zwart kan namelijk bediend worden via een applicatie op je smartphone of tablet. Ben je vlak naast de speaker, dan hoef je je telefoon er niet eens bij te halen. De speaker beschikt namelijk ook over knoppen. Via deze knoppen kun je hem desgewenst ook bedienen. De bedieningsknippen die op de speaker zitten zijn verbindings- en volumeknoppen. Door te kiezen voor deze speaker laat je bovendien zien dat je natuurbewust bent. Zijn behuizing is namelijk vervaardigd van het speciale REWIND materiaal.

Voordelen van de House of Marley Get Together Zwart:

 • De Bluetooth speaker heeft een mooi ontwerp.
 • Er is gezorgd voor dubbele woofers, waardoor je naar een krachtig geluid kunt luisteren.
 • Dit apparaat is gemaakt van REWIND materiaal, dat bestaat uit organisch katoen, bamboe, gerecyclede plastic flessen en hennep.
 • Voor het bedienen van de speaker kun je een app op je smartphone of tablet gebruiken of je kunt de knoppen op het apparaat gebruiken.

Nadelen van de House of Marley Get Together Zwart:

 • Je kunt de speaker niet via NFC met je smartphone verbinden.
 • Deze speaker van 2,5 kg weegt meer dan vergelijkbare speakers in deze prijsklasse.

9. Bose SoundLink Revolve Zwart

Vaak zijn we aan de hand van het formaat van een speaker geneigd om hem te oordelen. We onderschatten daarom de kleinere varianten soms. Ben jij echter juist op zoek naar een speaker die laat zien dat een klein formaat gepaard kan gaan met grote prestaties? Dan is de beste Bluetooth speaker voor jou waarschijnlijk de Bose SoundLink Revolve Zwart. Dit model vinden wij de beste Bluetooth speaker voor jou, omdat hij klein is, maar geweldig presteert. De draagbare speaker brengt bovendien 360 graden geluid met zich mee zodat je geniet van een gelijkmatige en consistente dekking. Zet de speaker bijvoorbeeld midden in de ruimte om ervoor te zorgen dat iedereen het geluid op dezelfde manier beleeft. Bose SoundLink Revolve ZwartAls je hem bij een muur plaatst kun je ook genieten van zijn geluid. Het geluid verspreidt zich op die manier namelijk door de ruimte en weerkaatst voor een meeslepend effect.

De reden waarom we zeggen dat de Bose SoundLink Revolve Zwart optimaal presteert is omdat hij verbluffend luid geluid produceert. Je kunt hierdoor de compacte behuizing niet onderschatten, want er zit meer technologie in dan de meesten van ons verwachten. Zo beschikt de speaker over een efficiënte transducer, een omni-directionele akoestische deflector en dubbele passieve radiatoren. Deze componenten zorgen er samen voor dat de speaker levensecht geluid produceert. Met deze speaker hoef je je niet eens zorgen te maken over een beetje water. Hij beschikt namelijk over een waterbestendig ontwerp. Hierdoor neem je hem gerust met je mee wanneer je op pad gaat. Zelfs tijdens het wassen van je vaat of koken heb je de speaker bij je. Je kunt hem namelijk gerust op het aanrecht zetten. Hij kan bovendien overal mee naartoe genomen worden, omdat hij beschikt over bumpers om eventuele schokken op te vangen.

Voordelen van de Bose SoundLink Revolve Zwart:

 • Dit apparaat heeft een accuduur van 12 uur.
 • Verbinding via NFC is mogelijk bij deze speaker.
 • Krachtig geluid wordt door deze speaker verdeeld over 360 graden.
 • Hij beschikt over een spatwaterbestendig ontwerp, waardoor hij geschikt is voor buitenshuis gebruik.
 • Dankzij de zachte materialen maakt het niet uit als je de speaker per ongeluk omstoot of iets te hard neerzet.
 • Doordat deze Bluetooth speaker beschikt over een verrassend klein ontwerp, neem je hem gemakkelijk met je mee.
 • Zelfs als je je smartphone niet bij de hand hebt, kun je via de speaker van dit apparaat een opdracht inspreken voor Siri of je Google Assistent op je telefoon.

Nadelen van de Bose SoundLink Revolve Zwart:

 • De speaker beschikt niet over ingebouwde Wi-Fi.
 • Met deze speaker kun je geen muziek afspelen van een USB stick.

10. JBL Boombox Zwart

In dit artikel hebben we je verteld over verschillende soorten Bluetooth speakers. Zo heb je gezien dat bepaalde modellen het best tot hun recht komen in huis. Weer andere modellen zijn ideaal voor onderweg. Heb je echter de beste Bluetooth speaker voor jouw behoeften nog niet gevonden? Geen nood. We vertellen je namelijk nog over 1 model. Wellicht is de ideale speaker voor jou een model dat goed tot zijn recht komt bij sport en feesten. Als dat het geval is, dan is de JBL Boombox Zwart de beste Bluetooth speaker voor jou. Dit model is perfect om tijdens het sporten of een feestje naar muziek te luisteren. De speaker is namelijk draagbaar en beschikt over een waterdichte behuizing. JBL Boombox ZwartJe kunt hem dankzij deze eigenschappen gemakkelijk meenemen naar het strand, park of zwembad. Hij laat je ook niet snel in de steek, want hij heeft een accuduur van 24 uur.

Als je een Bluetooth speaker aanschaft, dan ga je na wat voor geluid hij produceert. In het geval van de JBL Boombox Zwart gaat het om 2.0 stereo geluid met een stevige bas. Het basgeluid van dit apparaat wordt namelijk geproduceerd door 4 actieve transducers en 2 basradiatoren. Luister je bijvoorbeeld naar trans- of housemuziek? Dan komen de bastonen perfect tot uiting. Tijdens een feest kan het dat je jouw playlist geweldig vindt, maar je wil af en toe de stijl afwisselen. Dan kun je tot 2 smartphones via Bluetooth verbinden met deze speaker. Hierdoor bepalen jij en een vriend om de beurt welke muziek wordt afgespeeld. We hebben je al verteld over de accuduur van de speaker wanneer je op een gemiddeld volume naar muziek luistert. Echter, het kan voorkomen dat je smartphone eerder leegloopt dan de speaker. Dan kun je je smartphone via de USB poort weer opladen.

Voordelen van de JBL Boombox Zwart:

 • Op een gemiddeld volume heeft deze speaker een accuduur van 24 uur.
 • Desgewenst kun je je smartphone opladen via de USB uitgang van deze speaker.
 • Bastonen komen perfect tot uiting dankzij de 4 actieve transducers en 2 basradiatoren.
 • Hij beschikt over een spatwater- en stofbestendig ontwerp, waardoor je hem zorgeloos met je meeneemt voor gebruik buitenshuis.
 • Om gemakkelijk voor afwisseling van muziek te zorgen kun je tot 2 smartphones via Bluetooth verbinden met deze Bluetooth speaker.

Nadelen van de JBL Boombox Zwart:

 • Via deze speaker kun je niet handsfree bellen.
 • De prijs van dit apparaat kan wellicht tegenvallen als je een klein budget hebt.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>