De Beste Home Cinema Set Van 2020 kopen? Wat is de beste uit onze test?

Als je dol bent op muziek of je wil graag een bioscoopervaring hebben in je eigen huis, dan doe je er goed aan om een home cinema set te kopen. Een dergelijke set is namelijk een alles-in-één apparaat, waarmee je naar films en tv kunt kijken. Je kunt hem echter ook gebruiken om gewoon naar je favoriete muziek te luisteren.

Beste home cinema set van 2020

 Product naam 
1.
Sony BDV-N7200WMeer info »
2.
LG LHB625Meer info »
3.
Panasonic SC-BTT105Meer info »
4.
Onkyo HT-S9800Meer info »
5.
Harman Kardon HD COM 1619S
Meer info »
6.
Samsung HT-J4500
Meer info »
7.
Sony BDV-E2100
Meer info »
8.
Pioneer Fayola FS-W50 ZwartMeer info »
9.
Onkyo HT-S7805Meer info »
10.
Harman Kardon HD COM 1515S
Meer info »

Om de beste home cinema set te vinden, let je op bepaalde eigenschappen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je een set kunt kopen aan de hand van het aantal speakers dat je graag wil hebben. Je kijkt natuurlijk ook naar hetgeen je wil afspelen. Sommige modellen kunnen bijvoorbeeld 3D films afspelen. Ga tevens na of je een bedrade of draadloze set wil hebben. Tot slot ga je na of je ook muziek wil streamen en of je on-demand video wil bekijken. Zo kies je de beste home cinema set uit!

In dit artikel vertellen we je over de top 10 home cinema sets van het jaar. Om je zoektocht verder te vergemakkelijken hebben we bovendien de bovenstaande tabel gecreëerd. In deze tabel zie je welke sets we zullen reviewen. Gebruik dus de tabel, lees de recensies en vind gemakkelijk de beste home cinema set voor jouw behoeften.

1. Sony BDV-N7200W

Ben je op zoek naar de beste home cinema set voor jouw behoeften? Dan ga je natuurlijk eerst na wat je precies verwacht van een dergelijke set. Je kunt onder andere kijken naar de speakers van een dergelijke home cinema set. Als je de mogelijkheid wil hebben om een grote woonkamer te vullen met geluid, dan kies je echter voor een model met krachtige speakers. Natuurlijk kun je ook kijken of de verschillende sets de mogelijkheid hebben om draadloos te streamen. Is de ideale home cinema set voor jou een model met krachtige speakers en de mogelijkheid om draadloos te streamen? Dan kies je voor de Sony BDV-N7200W. Dit model is de beste home cinema set voor jou, omdat zijn speakers zeer krachtig zijn. Sony BDV-N7200WHij beschikt namelijk over speakers van 1.200 watt. Hierdoor kun je jouw grote woonkamer gemakkelijk vullen met geluid om de perfecte thuisbioscoopervaring te creëren.

De Sony BDV-N7200W beschikt bovendien over de speciale Magnetic Fluid Speaker technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat zelfs op hoog volume het geluid zeer helder klinkt. Ideaal voor jouw thuisbioscoop! Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over allerlei aansluitingen, omdat deze home cinema set je de mogelijkheid geeft om draadloos te streamen. Dit gebeurt via Wi-Fi of Bluetooth. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te streamen middels NFC, waardoor je slechts de apparaten op elkaar hoeft te leggen. Het is tevens mogelijk om mediabestanden vanaf je USB stick af te spelen. Ben je een echte concertliefhebber? Dan heeft deze home cinema set een andere eigenschap, die je enorm zal aantrekken. De set beschikt namelijk over unieke audiokenmerken van de O2 London Arena. Hierdoor kun je ook thuis genieten van authentiek concertgeluid. Tijdens het bekijken van films geniet je zelfs van 4K-resolutie.

Voordelen van de Sony BDV-N7200W:

 • Dankzij de Smart TV functie heb je toegang tot verschillende leuke applicaties.
 • Voor krachtig geluid beschikt de home cinema set over 5.1-kanaals HD Surround Sound.
 • Dit apparaat is voorzien van een ingebouwde 3D Blu-ray-speler voor nog meer kijkplezier.
 • Het is mogelijk om met deze set draadloos te streamen via DLNA, Bluetooth, Wi-Fi en NFC.

Nadelen van de Sony BDV-N7200W:

 • Het aantal digitale ingangen is beperkt.
 • Er worden geen muurbevestigingen meegeleverd.
 • Bij aankoop van deze set krijg je geen HDMI-kabel meegeleverd.
Klik hier voor de beste prijs

2. LG LHB625

Als je zoekt naar de beste home cinema set voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om na te gaan aan welke vereisten een dergelijk apparaat voor jou moet voldoen. Velen van ons willen het gevoel van de bioscoop nabootsen. Alleen moet de set thuis zijn, waardoor we kunnen relaxen in onze eigen luie stoel terwijl we naar onze favoriete film kijken. Als je tot deze groep behoort, dan kennen wij de perfecte home cinema set voor jou. Hier verwijzen we naar de LG LHB625. Dit model is wellicht de beste home cinema set voor jou, omdat hij je hetzelfde gevoel geeft als in de bioscoop. Deze home cinema set beschikt namelijk over 5.1-kanaalsgeluid. LG LHB625Je kunt jezelf dus onderdompelen in een nieuwe dimensie van geluid. Het geluid daalt namelijk als het ware op je neer. Bovendien word je omringd met geluid, omdat de set zorgt voor 360 graden geluid.

Misschien heb je kleine kinderen in huis, maar wil je toch genieten van de home cinema ervaring. Echter, je wil de kinderen niet storen, vooral als ze al slapen. Daarom beschikt de LG LHB625 over de Private Sound Mode functie. Deze functie zorgt ervoor dat je audio van je home cinema systeem kunt spelen naar mobiele apparaten via Wi-Fi. Vervolgens geniet je via de oordopjes van het geluid. Je kunt dus gerust die film kijken die pas uit is gekomen, zonder dat je de rest van je gezin stoort. Een andere aantrekkelijke functie van deze home cinema set is bovendien dat hij beschikt over een externe harde schijf connectie. Je muziek, foto’s en films zijn dus gemakkelijk toegankelijk op je externe Hard Disk Drives. De LG Smart 3D Blu-ray Player biedt tevens langere afspeelmogelijkheden met externe opslagapparaten. Sluit ook High Definition apparaten via HDMI aan voor een high-definition multimediabeleving.

Voordelen van de LG LHB625:

 • Met deze speler heb je de mogelijkheid om films in 3D te bekijken.
 • Je geniet van een ultieme bioscoopervaring dankzij 5.1-kanaalsgeluid.
 • Muziek kun je draadloos van je smartphone naar de speakers streamen via Bluetooth.
 • Dankzij de Private Sound Mode hoef je niemand in huis te storen wanneer je naar films kijkt.

Nadelen van de LG LHB625:

 • De bedrading van deze home cinema set is relatief kort.
 • Je kunt de subwoofer niet draadloos met de set verbinden.
Klik hier voor de beste prijs

3. Panasonic SC-BTT105

Ben je iemand die zich wil voelen als een personage in een film wanneer je de film bekijkt? Dan ben jij waarschijnlijk iemand die dol is op 3D films. Zoek je bovendien naar de beste home cinema set om deze 3D-ervaring te completeren? Dan is het handig om te kiezen voor een set die je de mogelijkheid geeft om 3D content te bekijken. Wij kennen een dergelijke home cinema set. Hier verwijzen we naar de Panasonic SC-BTT105. Dit model is de beste home cinema set voor jou, omdat hij het zeer eenvoudig maakt om gedetailleerde 3D content te bekijken. De set beschikt tevens over Bluetooth- en NFC-compatibiliteit, waardoor het afluisteren van muziek vanaf een smartphone of tablet mogelijk is. Panasonic SC-BTT105Wanneer je deze muziek beluisterd, dan geniet je van het diepe, rijke geluid van een compleet geluidssysteem. Dankzij het stijlvolle ontwerp past deze home cinema set tevens in elk interieur.

De meesten van ons vinden het prettig wanneer onze apparaten draadloos gemak met zich meebrengen. Dit is sowieso ook het geval bij de Panasonic SC-BTT105. Deze home cinema set geeft je namelijk de mogelijkheid om draadloos van muziek te genieten. Dit komt doordat muziekdata draadloos naar het hoofdtoestel wordt gestuurd vanaf een compatibel apparaat. Als we kijken naar het verbinden van de set met een ander apparaat, dan zien we tevens dat dit eenvoudig gaat. De Bluetooth-verbinding wordt namelijk tot stand gebracht door je smartphone te bewegen langs het hoofdtoestel. Er is dus geen spraken van lastige instellingen. Daarnaast hoef je je met deze home cinema set in huis geen zorgen te maken wanneer je al je eigen multimediacontent hebt beluisterd of hebt bekeken. Via het internet en thuisnetwerken geeft deze set je namelijk ook toegang tot verschillende content en services. Je maakt namelijk gebruik van internet applicaties.

Voordelen van de Panasonic SC-BTT105:

 • Via Bluetooth of DLNA kun je eenvoudig je favoriete muziek streamen.
 • Met dit apparaat in huis geniet van enorm veel gebruiksmogelijkheden.
 • Het is gemakkelijk om verbinding te maken met je smartphone, omdat dit via NFC kan.
 • Er zijn verschillende aansluitingsmogelijkheden, dus je kunt de set eenvoudig aansluiten.
 • Met deze set kun je gemakkelijk genieten van diverse webservices zoals YouTube en Facebook.

Nadelen van de Panasonic SC-BTT105:

 • Af en toe kan de afstandsbediening van deze home cinema set traag reageren.
 • Je krijgt geen HDMI-kabel meegeleverd wanneer je deze home cinema set koopt.
Klik hier voor de beste prijs

4. Onkyo HT-S9800

Ben je op zoek naar de beste home cinema set voor jouw behoeften? Dan kun je kijken wat voor type opstelling het beste bij je past. De meest voorkomende home cinema-opstelling is de 5.1-opstelling. Hier horen er 2 front speakers, 1 center speaker, 2 surround speakers en 1 subwoofer kanaal bij. Echter, als jij een nog indrukwekkendere surroundervaring wil hebben, dan kun je kiezen voor een 7.1-opstelling. Wij kennen een home cinema set die beschikt over deze opstelling. Hier verwijzen we naar de Onkyo HT-S9800. Wij vinden dat deze set de beste home cinema set voor jou is, omdat hij ervoor zorgt dat het geluid van alle richtingen komt. Onkyo HT-S9800Deze set is namelijk voorzien van een AV receiver en een 7.1 speakersysteem. Door de verschillende onderdelen van de set een strategische plek te geven in je woonkamer, geniet je dus optimaal van een thuisbioscoopervaring.

Wanneer je de 7 speakers van de Onkyo HT-S9800 een plek hebt gegeven in de verschillende hoeken van de kamer, dan kijk je in stijl naar je favoriete film of serie. Er ontstaat namelijk echt surround geluid. De meesten van ons hebben op verschillende apparaten multimedia. Echter, niet al onze apparaten beschikken over helder geluid. Daarom heb je met deze home cinema set de mogelijkheid om hem via Bluetooth of Wi-Fi te verbinden met je laptop of smartphone. De content die je op je smartphone of laptop hebt, komt helemaal tot leven wanneer je het desbetreffend apparaat aansluit op de home cinema set. Je kunt bovendien gemakkelijk een opstelling maken voor de set, omdat hij ook Dolby Atmos ondersteunt. Hierdoor zorg je ervoor dat geluidseffecten beter tot hun recht komen. Denk je maar eens in dat het erop lijkt alsof het vliegtuig uit de film boven je hoofd vliegt!

Voordelen van de Onkyo HT-S9800:

 • Deze home cinema set heeft een draadloos bereik tot 10 meter.
 • Met de 7 speakers kun je een surroundsysteem creëren voor filmgeluid.
 • Doordat dit apparaat 3D content ondersteunt, voel je je alsof je in de film meespeelt.
 • Muziek kan draadloos van een mobiel apparaat worden gestreamd naar de speakers via Wi-Fi of Bluetooth.

Nadelen van de Onkyo HT-S9800:

 • NFC wordt niet ondersteund.
 • Doordat de subwoofer niet draadloos is, is het minder makkelijk om hem uit het zicht te plaatsen.
Klik hier voor de beste prijs

5. Harman Kardon HD COM 1619S

Zoek je naar de beste home cinema set voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst na te gaan welke eigenschappen belangrijk zijn voor jou. Als je bijvoorbeeld iemand bent die graag naar muziek luistert, maar die ook houdt van een levensechte bioscoopervaring, dan kies je voor een veelzijdige home cinema set. Wij kennen een dergelijke set, namelijk de Harman Kardon HD COM 1619S. Deze set vinden wij de beste home cinema set voor jou, omdat hij zeer veelzijdig is. Hij trakteert namelijk zowel film- als muziekliefhebbers op een spectacluarie kijk- als luisterervaring. Dit komt mede doordat de set bestaat uit een AVR 161S AV-receiver en een luidsprekerset. Harman Kardon HD COM 1619SJe kunt de magnetisch afgeschermde luidsprekers van de set gerust in de buurt van de tv plaatsen zonder je zorgen te maken over magnetische interventie. Je kunt desgewenst zelfs de satellieten monteren aan de wand met de meegeleverde wandbevestigingen.

Bij een home cinema set ga je sowieso na over welk type speakersysteem hij beschikt. De Harman Kardon HD COM 1619S heeft een 5.1 speakersysteem. Daarnaast komt hij met een AV receiver. Doordat hij bovendien beschikt over 5 HDMI-poorten, kun je apparatuur zoals een mediacenter, computer en Blu-ray speler eenvoudig aansluiten op de receiver van de home cinema set. Beelden in UHD resolutie kan de receiver probleemloos sturen naar je tv, omdat er is gezorgd voor HDMI 2.0. Wil je tevens toegang hebben tot internetradio? Dat is mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de versterker verbinden met je thuisnetwerk. Je hebt dan toegang tot internetradio en ook tot je eigen online muziekbibliotheek als je gebruik maakt van Spotify Connect. Speel je een film af? Dan geniet je van optimaal surroundgeluid, want je krijgt 5 satellietspeakers. Ook de subwoofer zorgt voor een stevig fundament onder muziek- en filmgeluid.

Voordelen van de Harman Kardon HD COM 1619S:

 • Met de 5 satellietspeakers kun je een surroundsysteem creëren voor filmgeluid.
 • Je kunt duizenden digitale muziekzenders ontvangen met de ingebouwde internetradio.
 • De 200 watt subwoofer zorgt voor een stevig fundament onder je muziek- en filmgeluid.
 • Stuur beeld en geluid van een tablet of smartphone naar je tv en speakers via de HDMI MHL ingang.
 • Doordat er maar liefst 5 HDMI-poorten zijn, kun je verschillende apparaten op de receiver aansluiten.

Nadelen van de Harman Kardon HD COM 1619S:

 • Het is niet mogelijk om de receiver draadloos met internet te verbinden.
 • Hoewel er is gezorgd voor achterspeakers, zijn deze speakers niet draadloos.
Klik hier voor de beste prijs

6. Samsung HT-J4500

Er zijn verschillende zaken waar je op kunt letten wanneer je op zoek gaat naar de beste home cinema set voor jouw behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar het aantal speakers, maar je kunt natuurlijk ook kijken naar de mogelijkheden die de set met zich meebrengt. Is de ideale home cinema set voor jou een model met veel mogelijkheden en 5 speakers? Dan kies je voor de Samsung HT-J4500. Wij vinden dit model de beste home cinema set voor jou, omdat hij beschikt over enorm veel mogelijkheden. Daarnaast werkt hij met 5 speakers. Je geniet met dit apparaat namelijk van krachtig 5.1 surround sound uit compacte speakers. Samsung HT-J4500Doordat de speakers compact zijn, komt de set ook in een kleine ruimte tot zijn recht. Het doet er bovendien niet toe waar je de set installeert, want je kunt ervoor zorgen dat het filmgeluid van alle kanten komt.

Wanneer je de Samsung HT-J4500 een plek hebt gegeven in bijvoorbeeld je woonkamer, dan komt elke scène tot leven. Zo waan je je bijvoorbeeld in een druk New York vol met toerende auto’s. Natuurlijk kun je ook het vliegtuig uit de film van links naar rechts door de kamer horen vliegen. Door de set te verbinden met internet gaat er tevens een wereld aan mogelijkheden voor je open. Je krijgt namelijk toegang tot allerlei handige applicaties om films te huren of muziek te beluisteren. Met Opera TV Store maak je bovendien kennis met meer dan 250 applicaties. Het gaat hierbij om applicaties voor video, sociale media, informatie, muziek, nieuws en games. Je komt dus sowieso aan je trekken. Gemak dient de mens. Daarom heb je bij deze home cinema set zelfs de mogelijkheid om je luidsprekers op afstand, via Bluetooth in te schakelen met je smartphone.

Voordelen van de Samsung HT-J4500:

 • Je kunt de home cinema set met je smartphone aanzetten.
 • Met dit apparaat kun je foto’s, muziek en films rechtstreeks vanaf een laptop of tablet op je TV bekijken.
 • Doordat deze home cinema set beschikt over krachtig 5.1 surround sound, geniet je van een echte thuisbioscoopervaring.
 • Geniet van een meeslepende en spectaculaire 3D-ervaring vanuit het gemak van je bank, omdat deze set je de mogelijkheid biedt om films in 3D te bekijken.

Nadelen van de Samsung HT-J4500:

 • De luidsprekers kun je niet afzonderlijk op sterkte instellen.
 • Aangezien een Wi-Fi verbinding ontbreekt, is het niet mogelijk om de speler draadloos met het internet te verbinden.
Klik hier voor de beste prijs

7. Sony BDV-E2100

Ben je klaar voor bioscoopgenot en zoek je daarom naar de beste home cinema set voor jouw behoeften? Dan is het handig om te kiezen voor een 5.1-kanaals home cinema set. Als je ook de mogelijkheid wil hebben om te genieten van 3D content, dan is het handig om te kiezen voor een set die 3D multimedia ondersteunt. Wij kennen een home cinema set die beschikt over 5.1-kanaals surround sound en die tevens Full HD 3D content ondersteunt. Hier verwijzen we naar de Sony BDV-E2100. Dit model is wellicht de beste home cinema set voor jouw behoeften, omdat hij beschikt over de eigenschappen die jij belangrijk vindt. Sony BDV-E2100Hij zorgt namelijk voor het echte bioscoopgevoel, omdat hij Full HD 3D Blu-ray films ondersteunt en zorgt voor 5.1-kanaals surround sound. Er is zelfs gezorgd voor een directe draadloze verbinding met muziek op je tablet of smartphone.

Nadat je de Sony BDV-E2100 een plek hebt gegeven in je woonkamer, dan kun je achterover op de bank zakken en genieten van de voorstelling. Het doet er namelijk niet toe of je kijkt naar series of films, omdat je in beide gevallen geniet van een optimale bioscoopervaring. Je gaat helemaal op in het geluid dat deze set voortbrengt. Dit komt doordat de vier satellietspeakers en een subwoofer in combinatie met innovatieve functies waaronder Bass Boost zorgen voor nauwkeurig en krachtig geluid. Dit geluid overspoelt de hele kamer. Heb je visite en wil je indruk op hen maken? Dan kun je gebruik maken van de One-touch listening functie. Je kunt hierdoor muziek vanaf je smartphone of tablet delen met Bluetooth en NFC door het apparaat even tegen het home theater systeem aan te houden. Wat je ook afspeelt, de Digital Music Enhancer zorgt voor opgepoetst geluid.

Voordelen van de Sony BDV-E2100:

 • Er is gezorgd voor Blu-ray 3D en upscaling naar Full HD.
 • Je kunt de set draadloos verbinden met het internet over Wi-Fi.
 • De Digital Music Enhancer poetst het geluid voor je op; ongeacht wat je afspeelt.
 • Wanneer je deze set gebruikt, kun je genieten van webservices als films on demand en YouTube.
 • Zonder je zorgen te maken over een wirwar van kabels kun je allerlei soorten entertainment streamen.

Nadelen van de Sony BDV-E2100:

 • Het aantal digitale ingangen is beperkt.
 • De kabels van de achterspeakers zijn relatief kort.
 • Bij aankoop van deze set krijg je geen HDMI-kabel meegeleverd.
Klik hier voor de beste prijs

8. Pioneer Fayola FS-W50 Zwart

Zoek je naar de beste home cinema set voor jouw behoeften? Dan ga je natuurlijk eerst na aan welke vereisten een dergelijk model voor jou moet voldoen. Zo kun je kijken naar het aantal speakers dat wordt meegeleverd. Als je namelijk een kleine woonkamer hebt, dan wil je niet veel speakers hebben. Kies je toch voor een set met veel speakers, dan is het belangrijk dat de speakers compact zijn. Hoewel het niet het eerste is waar de meesten van ons naar kijken, is het ook goed om naar het design van de verschillende sets kijken. Als je namelijk een elegante inrichting hebt, dan is het handig als je ook kiest voor een home cinema set met een elegante vormgeving. Pioneer Fayola FS-W50 ZwartWij kennen een set die er elegant uitziet en die tevens beschikt over een volwaardig 2.1-luidsprekersysteem, namelijk de Pioneer Fayola FS-W50 Zwart. Deze set zorgt voor draadloos surround sound.

We vinden dat de Pioneer Fayola FS-W50 Zwart de beste home cinema set voor jou is, omdat hij een prachtig, elegant design heeft. Hij geeft je woonkamer daarom ook een elegante uitstraling. Natuurlijk kijken we niet alleen naar het design van deze set. Hij bestaat uit een versterker, 2 speakers en een subwoofer. Doordat hij niet teveel onderdelen heeft, is hij perfect voor een minder grote ruimte. Als je graag een woonkamer zonder allerlei spullen erin hebt, dan past deze home cinema set ook perfect. Je kunt met deze set via Wi-Fi apparatuur met elkaar verbinden. Zet vervolgens de speakers aan de linker- en rechterkant van de kamer om te zorgen voor surround sound. Doordat de set bovendien beschikt over een FlareConnect functie kun je ook andere Wi-Fi luidsprekers gemakkelijk aansluiten op de set. De mogelijkheden die deze home cinema set met zich meebrengt zijn eindeloos!

Voordelen van de Pioneer Fayola FS-W50 Zwart:

 • Zijn receiver streams draadloos muziek naar FlareConnect speakers.
 • Via de applicatie op je tablet of smartphone kun je muziek bedienen.
 • Muziek kun je via Wi-Fi of Bluetooth draadloos streamen van een mobiel apparaat naar de speakers.
 • Doordat er is gezorgd voor ruimtevullend geluid, kun je deze set gebruiken in zowel kleine als grote kamers.
 • Creëer een multiroom opstelling en luister in verschillende kamers naar dezelfde muziek door andere Wi-Fi luidsprekers aan te sluiten op de set.

Nadelen van de Pioneer Fayola FS-W50 Zwart:

 • Deze home cinema set ondersteunt geen NFC.
 • Er is bij deze set niet gezorgd voor een soundbar voor een verbeterde weergave van effecten of vocalen.
Klik hier voor de beste prijs

9. Onkyo HT-S7805

In je zoektocht naar de beste home cinema set voor jouw behoeften, kom je verschillende varianten tegen. Zo zie je 2.1-kanaals systemen, 5.1-kanaals systemen en ook 7.1-kanaals systemen. Aan de hand van jouw voorkeuren kun je voor een bepaald systeem kiezen. Als je van alle kanten van de ruimte geluid wil horen, dan is het handig om te kiezen voor een 5.1-kanaals of 7.1-kanaals set. Natuurlijk vergelijk je ook de verschillende mogelijkheden die de sets met zich meebrengen. Wil je graag een set aanschaffen die zorgt voor een complete home cinema ervaring in huis? Moet het desbetreffend model bovendien beschikken over een 5.1-kanaals systeem? Dan kies je voor de Onkyo HT-S7805. Onkyo HT-S7805Wij vinden dit model de beste home cinema set voor jou, omdat hij zorgt voor een optimale home cinema ervaring in huis. Hij brengt bovendien veel mogelijkheden met zich mee en zorgt voor prachtig geluid.

De Onkyo HT-S7805 is een 5.1.2 kanaals set, die je de mogelijkheid geeft om muziek van je computer of mobiele apparaat te streamen via Wi-Fi, Bluetooth of Airplay. Je kunt op die manier dus draadloos genieten van je favoriete muziek. Voor nog meer muziekmogelijkheden kun je zelfs 1 van de geïntegreerde muziekdiensten als Spotify of Tidal activeren om je favoriete afspeellijsten te streamen. Het doet er niet toe of je films bekijkt of muziek beluistert, want in beide gevallen zorgen de 5 meegeleverde speakers en subwoofer ervoor dat je geniet van een krachtige suroound sound. De home cinema set ondersteunt bovendien Dolby Atmos, waardoor geluid niet alleen van voor en achter je luisterpositie komt, maar ook van boven. Het geluid klinkt hierdoor extra realistisch. Heb je 4K beeldmateriaal of HDR content? Zet dit dan op en bekijk scherpe beelden met een realistische kleurweergave.

Voordelen van de Onkyo HT-S7805:

 • Deze home cinema set kun je gemakkelijk gebruiken.
 • Dolby Atmos technologie zorgt ervoor dat het surround geluid via het plafond wordt weerkaatst.
 • Je kunt via Bluetooth of Wi-Fi muziek draadloos streamen van een mobiel apparaat naar de speakers.
 • Door de receiver te integreren met het FireConnect multiroom systeem stream je door je hele huis muziek.

Nadelen van de Onkyo HT-S7805:

 • 3D content wordt niet ondersteund door deze home cinema set.
 • Beelden worden niet door de receiver opgewaardeerd naar de Ultra HD resolutie.
Klik hier voor de beste prijs

10. Harman Kardon HD COM 1515S

Zoek je naar de beste home cinema set voor jouw behoeften? Om de ideale set te vinden, is het belangrijk dat je let op bepaalde eigenschappen. Vaak kijkt men naar het speakersysteem van de verschillende sets. Daarnaast is het handig om te kijken naar de mogelijkheden die de sets met zich meebrengen. Je kunt tevens kijken naar eventuele 3D ondersteuning. Wil je graag een home cinema set hebben met een 5.1 speakersysteem en vele aansluitingsmogelijkheden? Dan is de Harman Kardon HD COM 1515S wellicht de beste home cinema set voor jou. Deze set beschikt namelijk over 3D ondersteuning, waardoor het aanvoelt alsof jij ook meespeelt in de film waar je naar kijkt. Harman Kardon HD COM 1515SDaarnaast beschikt deze set over een 5.1 speakersysteem. Je krijgt er zelfs een AV receiver bij, voor optimaal surround sound in je woonkamer. De grootte van je woonkamer doet er niet eens toe.

Doordat deze complete home cinema set een compact model is, kun je hem gebruiken in grote en kleine woonkamers. Bovendien brengt de Harman Kardon HD COM 1515S vele aansluitingsmogelijkheden met zich mee. Deze home cinema set heeft namelijk 4 HDMI ingangen. Hierdoor kun je apparatuur zoals je Blu-ray speler, TV en computer eenvoudig aansluiten op de receiver. Verbind je tevens de home cinema set met je thuisnetwerk, dan heb je toegang tot internetradio. Het aansluiten van de set op je thuisnetwerk betekent ook dat je toegang hebt tot je eigen muziekbibliotheek met Spotify Connect. Doordat bovendien elk kanaal van deze set een vermogen heeft van 75 watt, geniet je keer op keer van een krachtige weergave van filmgeluid en muziek. Voor optimaal surroundgeluid is het handig om de 5 satellietspeakers om je heen te plaatsen. Bovendien zorgt de 60 watt subwoofer voor een stevig fundament onder je filmgeluid en muziek.

Voordelen van de Harman Kardon HD COM 1515S:

 • Geef je 5 satellietspeakers strategische plekken in je woonkamer om een surroundsysteem voor filmgeluid te creëren.
 • Zijn subwoofer heeft een vermogen van 60 watt en zorgt tevens voor een stevig fundament onder muziek- en filmgeluid.
 • Deze home cinema set beschikt over ingebouwde internetradio waardoor je duizenden digitale muziekzenders kunt ontvangen.
 • Elk van de kanalen heeft een vermogen van 75 watt waardoor je kunt genieten van een krachtige weergave van muziek en filmgeluid.

Nadelen van de Harman Kardon HD COM 1515S:

 • Je krijgt er geen Nederlandse handleiding bij.
 • De receiver kun je niet draadloos met internet verbinden.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>