De Beste Huistelefoon Van 2019 kopen? Vergelijk De Top 5 Hier! Ook de beste dect telefoon duo

Hoewel de meesten van ons tegenwoordig onze telefoongesprekken voeren via smartphones, is het toch handig om ook een huistelefoon te hebben. Op die manier kun je toch je familieleden, vrienden en collega’s bellen wanneer de accu van je smartphone is leeggelopen. Huistelefoons hebben tegenwoordig ook veel opties. Zo kun je kiezen voor modellen met nummerherkenning en/of met een antwoordapparaat. Mocht je niet thuis zijn wanneer iemand op je huistelefoon belt, dan kun je later gewoon zien wie heeft gebeld en waarvoor die persoon je belde. Vervolgens bel je hem of haar terug. Aangezien er verschillende soorten huistelefoons beschikbaar zijn, kan het moeilijk lijken om de beste huistelefoon voor jouw behoeften uit te kiezen. In werkelijkheid is het uitkiezen van het ideale model gemakkelijk als je precies weet welke functies voor jou belangrijk zijn. Lees dit artikel, vergelijk de verschillende modellen en vind gemakkelijk de beste huistelefoon voor jouw behoeften!

Beste huistelefoon van 2019

Misschien ben je al op onderzoek uitgegaan, maar heb je de beste huistelefoon voor jouw behoeften nog niet gevonden. Vrees echter niet, want door dit artikel te lezen kun je het perfecte model vinden. Wij hebben namelijk een top 5 voor je samengesteld met de beste huistelefoons van het jaar. In de onderstaande tabel zie je precies om welke 5 modellen het gaat. Vervolgens recenseren we elk van de 5 modellen. Door alleen de allerbeste modellen met elkaar te vergelijken, vind je gemakkelijk en snel de beste huistelefoon voor jouw behoeften.

 Product naam 
1.
Panasonic KX-TG6823
Meer info »
2.
Gigaset A670A TrioMeer info »
3.
Fysic FX-5520
Meer info »
4.
Gigaset A540A QuattroMeer info »
5.
AVM FRITZ!Fon C5 International
Meer info »

1. Panasonic KX-TG6823

Het uitkiezen van een nieuwe huistelefoon gaat gepaard met het bekijken van je persoonlijke leefsituatie. Er zijn namelijk personen met een klein huis, die genoeg hebben aan een bedrade huistelefoon. Sommigen willen liever een draadloze handset. Voor personen met relatief grote huizen, is een enkele handset sowieso niet handig. Dergelijke personen kunnen liever kiezen voor een huistelefoon met meerdere handsets. Behoor jij tot deze groep en is de beste huistelefoon voor jou daarom een topklasse huistelefoon met meerdere handsets? Dan kun je kiezen voor de Panasonic KX-TG6823. Dit model voldoet sowieso aan je wensen, omdat hij een topklasse variant is en je er niet 1, maar 3 handsets bij krijgt. Panasonic KX-TG6823Je kunt deze draadloze huistelefoons in en om het hele huis gebruiken. Zet gerust de stations in verschillende kamers in huis, zodat je in elke kamer van je huis optimaal bereikbaar bent.

Het is sowieso handig om te kiezen voor een huistelefoon met meerdere handsets. Echter, deze eigenschap is niet de enige reden waarom we vinden dat de Panasonic KX-TG6823 de beste huistelefoon voor jou is. We vinden hem namelijk ook perfect voor jou, omdat je er tot 120 contacten in kunt opslaan. Je kunt je contacten tevens geruisloos opbellen, omdat de telefoon is voorzien van Noise Reduction. Ben je een keer niet thuis en word je gebeld? Dan hoef je je geen zorgen te maken dat je het gesprek volledig hebt gemist. De telefoon beschikt namelijk over een antwoordapparaat. Hierdoor kan de beller een bericht voor je achterlaten, zodat je hem of haar terug kunt bellen wanneer je weer thuis bent. Er is bij deze huistelefoon bovendien gezorgd voor grote toetsen en een duidelijk, verlicht scherm. Hierdoor kunnen ook senioren gemakkelijk gebruik maken van de telefoon.

Voordelen van de Panasonic KX-TG6823:

 • Je kunt in het ruime telefoonboek tot 120 contacten opslaan.
 • De andere persoon hoor je goed, want de telefoon beschikt over een Noise Reduction functie.
 • Doordat er is gezorgd voor nummerherkenning zie je bij binnenkomende oproepen wie je belt.
 • Hij beschikt over een geïntegreerd antwoordapparaat dat tot 30 minuten aan berichten opneemt.
 • Het is mogelijk om per sms op de hoogte gebracht te worden over ingesproken berichten op je antwoordapparaat, zodat je ze vanaf een andere telefoon kunt beluisteren.

Nadelen van de Panasonic KX-TG6823:

 • Je kunt de helderheid van het scherm niet dimmen.
 • Voordat je de huistelefoon in gebruik neemt, is het handig om eerst goed uit te zoeken hoe het instellingenmenu werkt.
Klik hier voor de beste prijs

2. Gigaset A670A Trio

Heb je het weleens meegemaakt dat je op zoek gaat naar het perfecte product voor jouw behoeften en dat je een model vindt dat heel dichtbij komt, maar dat toch nog net niet voldoet aan je eisen? Is dat je ook overkomen bij het lezen van de recensie over de vorige huistelefoon? Als dat het geval is, dan is de beste huistelefoon voor jou waarschijnlijk ook een variant met meerdere handsets. Wil je ook een huistelefoon hebben die komt met 3 handsets? Is het voor jou ook belangrijk dat de telefoon beschikt over een geïntegreerd antwoordapparaat zodat je ook geen gesprekken mist wanneer je niet thuis bent? Kun je jezelf helemaal terugvinden in de bovenstaande beschrijving? Gigaset A670A TrioDan is de Gigaset A670A Trio wellicht de beste huistelefoon voor jou. Deze huistelefoon heeft 3 handsets, waardoor je 3 kamers in je huis kunt voorzien van een telefoon.

Er is een andere reden waarom de Gigaset A670A Trio goed bij je past. Hij beschikt namelijk over een geïntegreerd antwoordapparaat. Wanneer je gebeld wordt en je niet thuis bent, kunnen je contacten dan een bericht voor je achterlaten. Bovendien heeft deze huistelefoon een telefoonboek voor 200 contacten. Als je veel mensen kent, dan past dit model beter bij je dan de vorige huistelefoon. Bovendien is deze telefoon met de tijd meegegaan. Hij beschikt namelijk over een kleurenscherm. Op dit scherm met een afmeting van 1,8 inch kun je dus gemakkelijk je contacten aflezen. Ook de bediening van de telefoon is overzichtelijk. Komt er een gesprek binnen dat niet voor jou is bestemd? Geen probleem. Je hoeft namelijk niet naar een andere kamer te lopen. Het enige wat je hoeft te doen is het gesprek intern door te schakelen. De beller krijgt hierdoor snel de juiste persoon aan de lijn.

Voordelen van de Gigaset A670A Trio:

 • Het telefoonboek is ruim, want je kunt er maar liefst 200 contacten in opslaan.
 • Dankzij de handsfree functie van deze telefoon kun je gemakkelijk multitasken tijdens het bellen.
 • Er is gezorgd voor een geïntegreerd antwoordapparaat dat tot 30 minuten aan berichten opneemt.
 • Deze huistelefoon beschikt over een kleurenscherm, dus de namen en nummers zijn duidelijk leesbaar.
 • Komt er een gesprek binnen dat niet voor jou bestemd is, dan kun je het gesprek intern doorschakelen.
 • Hij beschikt over een conference call functie, waardoor je gerust met meerdere mensen tegelijk kunt bellen.

Nadelen van de Gigaset A670A Trio:

 • Dit toestel is niet voorzien van de mogelijkheid om via internet te bellen.
 • De handsets moeten apart worden ingesteld, waardoor de eerste instelling wat tijd in beslag neemt.
Klik hier voor de beste prijs

3. Fysic FX-5520

Wanneer iemand praat over een huistelefoon, dan krijgen sommigen van ons wellicht de gedachte: “huistelefoons worden nog steeds gebruikt?” Het is in het hedendaagse digitale tijdperk niet vreemd als je een dergelijke gedachte krijgt. De meesten van ons gebruiken namelijk onze smartphone om al onze gesprekken te voeren. Echter, voor oudere personen is het soms wat moeilijker om een smartphone te gebruiken. Zij willen het liefst een huistelefoon hebben. Voor hen is een dergelijke telefoon met fysieke toetsen veel gemakkelijker te gebruiken. Zoek je daarom voor je ouders of grootouders naar de beste huistelefoon voor senioren? Dan kun je kiezen voor de Fysic FX-5520. Dit model is wellicht de beste huistelefoon voor oudere gebruikers, omdat hij beschikt over extra grote en verlichte toetsen. Met een dergelijke telefoon kun je gemakkelijk en snel het juiste nummer intoetsen. Fysic FX-5520Bovendien kun je de beltoon en het belvolume gemakkelijk aanpassen aan je eigen voorkeur.

Hoewel de Fysic FX-5520 de ideale huistelefoon is voor oudere gebruikers, brengt hij ook voor jongere personen voordelen met zich mee. Doordat de toetsen groot en verlicht zijn, kun je ook wanneer je een glaasje of twee op hebt gemakkelijk het juiste telefoonnummer intoetsen. Er is tevens gezorgd voor een eenvoudige bediening, wat zowel voor jongeren als ouderen prettig is. Natuurlijk onthoud je niet van al je vrienden en familieleden het telefoonnummer. Daar heeft de fabrikant van deze huistelefoon rekening mee gehouden. Daarom kun je 50 contacten opslaan in het telefoonboek van deze huistelefoon. Je kunt deze VIP contacten gemakkelijk en snel bereiken. Komt er een gesprek binnen, dan weet je ook meteen wie je belt. De telefoon beschikt namelijk over nummerherkenning. Zelfs over het voortijdig afbreken van een gesprek hoef je je geen zorgen te maken. De batterij van deze telefoon gaat namelijk 10 uur mee!

Voordelen van de Fysic FX-5520:

 • Doordat hij een extra luide bel heeft mis je geen enkel telefoontje.
 • Heb je het druk tijdens je gesprek, dan kun je gerust handsfree bellen.
 • Je kunt 50 telefoonnummers opslaan in het telefoonboek van deze huistelefoon.
 • Dankzij de nummerherkenning weet je, zodra er een gesprek binnenkomt, wie je belt.
 • Er is gezorgd voor extra grote toetsen waardoor je telefoonnummers gemakkelijk en correct intoetst.
 • Gesprekken worden niet voortijdig afgebroken, want deze huistelefoon heeft een batterijduur van 10 uur.
 • Hij beschikt over een verlicht toetsenbord zodat je ook in het donker gemakkelijk het juiste nummer kiest.
 • Bij aankoop van deze telefoon krijg je 2 handsets, waardoor je 2 verschillende kamers kunt voorzien van een telefoon.

Nadelen van de Fysic FX-5520:

 • Internetbellen is niet mogelijk bij deze huistelefoon.
 • Er is bij dit toestel niet gezorgd voor een geïntegreerd antwoordapparaat.
 • Doordat er geen noodknop is op het toestel, kun je er geen waarschuwingsberichten mee versturen.
Klik hier voor de beste prijs

4. Gigaset A540A Quattro

Zoek je naar de beste huistelefoon voor jouw behoeften? Dan zijn er bepaalde zaken waar je op let. Zo kun je kijken naar de functies van het desbetreffend apparaat. Echter, het is ook handig om te kijken naar het aantal handsets dat wordt meegeleverd. Tot nu toe hebben we gesproken over huistelefoons die kwamen met 2 of 3 handsets. Echter, het kan voorkomen dat je een grotere woning hebt en je dus meer handsets nodig hebt. Ook kan het dat, omdat er meerdere mensen in huis zijn, die allemaal worden gebeld op de huistelefoon, je meerdere handsets nodig vindt. Wat dacht je van een huistelefoon met 4 handsets? Gigaset A540A QuattroAls een dergelijk model perfect klinkt, dan kennen wij een huistelefoon die wellicht goed bij je past. Hier verwijzen we naar de Gigaset A540A Quattro. Deze huistelefoon wordt geleverd met maar liefst 4 handsets.

Doordat de Gigaset A540A Quattro wordt geleverd met maar liefst 4 handsets, vinden wij hem de beste huistelefoon voor jou. Je kunt immers in elke (slaap)kamer een handset zetten. Zo is iedereen in huis bereikbaar. Als je met minder mensen in huis woont, maar het huis is groot, dan ben je toch in alle kamers bereikbaar doordat je de handsets optimaal hebt verdeeld. Natuurlijk kijk je ook naar de eigenschappen van de verschillende handsets. Bij deze telefoon heeft elke handset een 1,8 inch beeldscherm met een gekleurd backlight. De kleur van het licht kun je bovendien zelf aanpassen. Je hebt keuze uit 4 verschillende kleuren, namelijk oranje, groen, magenta en blauw. Hierdoor kun je er desgewenst voor zorgen dat elke handset een unieke kleur heeft. Bovendien is er bij deze huistelefoon een ingebouwd telefoonboek, waar je 150 namen en nummers in kunt opslaan.

Voordelen van de Gigaset A540A Quattro:

 • Zijn telefoonboek biedt ruimte voor tot 150 contacten.
 • Dankzij de functie nummerherkenning zie je bij binnenkomende oproepen wie je belt.
 • Doordat er 4 handsets worden meegeleverd, kun je maar liefst 4 kamers voorzien van een telefoon.
 • Er is gezorgd voor een geïntegreerd antwoordapparaat, dat tot 20 minuten aan berichten opneemt.
 • Het is mogelijk om je belangrijkste contactpersonen een eigen beltoon en displaykleur te geven op deze huistelefoon.

Nadelen van de Gigaset A540A Quattro:

 • Het kan voorkomen dat de nummerherkenning en het antwoordapparaat het niet doen op Belgische netwerken.
 • Bij deze huistelefoon is er niet gezorgd voor een noodknop, waardoor je er geen waarschuwingsberichten mee kunt versturen.
Klik hier voor de beste prijs

5. AVM FRITZ!Fon C5 International

Als je op zoek gaat naar de beste huistelefoon voor jouw behoeften, dan kijk je sowieso naar de functies van de verschillende modellen. Tot nu toe hebben we het gehad over huistelefoons met handige functies. Echter, geen van de vorige modellen had de mogelijkheid om via internet te bellen. Is deze functie voor jou juist een must? Dan is het handig om te kiezen voor een huistelefoon die deze optie wel met zich meebrengt. Wij kennen een dergelijke variant, namelijk de AVM FRITZ!Fon C5 International. Dit model vinden wij de beste huistelefoon voor jou, omdat hij beschikt over een VoIP functie. Hierdoor kun je ook gesprekken via internet voeren. Natuurlijk is bellen via internet niet de enige mogelijkheid die je hebt. AVM FRITZ!Fon C5 InternationalZo kun je namelijk ook gewoon via de vaste lijn bellen. Als je dit toestel bovendien koppelt aan je Fritz!Box, dan kun je snel gebruik maken van vele functies.

Nu ben je waarschijnlijk benieuwd naar de mogelijkheden van de AVM FRITZ!Fon C5 International. Deze huistelefoon zorgt er onder andere voor dat je oproepen steeds in het oog kunt houden. Bovendien heb je de mogelijkheid om een startscherm te kiezen met technische gegevens van de telefoon. Denk hierbij onder andere aan de verbindingsstatus van de Box of de benutting van WiFi. Desgewenst kun je ook gewoon kiezen voor een retro design met een analoge klok. Natuurlijk is het display scherm niet het enige waar je naar kijkt. Gebruiksgemak is voor velen van ons ook een absolute must. Ook daar is er aan gedacht toen deze telefoon werd ontworpen. Daarom is hij eenvoudig te bedienen door middel van eenvoudige menu’s, overzichtelijkheid en zelfs precieze invoer. Dankzij HD telefonie geniet je tevens van een glasheldere sound tijdens het bellen. Maak de telefoon in enkele stappen gebruiksklaar en ga ermee aan de slag!

Voordelen van de AVM FRITZ!Fon C5 International:

 • Je kunt in het ruime telefoonboek tot 300 contacten opslaan.
 • Zijn VoIP functie zorgt ervoor dat je ook gesprekken kunt voeren via internet.
 • Met een bereik van maar liefst 300 meter buitenshuis en 40 meter binnenshuis kom je nooit zonder ontvangst te zitten.
 • Wanneer je deze telefoon gebruikt, zie je meteen wie je belt, omdat hij beschikt over nummerherkenning met een foto.
 • Heb je een gesprek gemist, dan kun je de beller gemakkelijk terugbellen, omdat hij/zij een bericht kan achterlaten op het antwoordapparaat.

Nadelen van de AVM FRITZ!Fon C5 International:

 • Het menu van deze huistelefoon is niet in het Nederlands.
 • Je kunt dit toestel alleen gebruiken in combinatie met een Fritz!Box router.
 • Als je een klein budget hebt, dan kan de prijs van deze telefoon wellicht tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>