• Home
 • Juicers

Vind De Beste Juicer Van 2020 Door De Best Verkochte Modellen Met Elkaar Te Vergelijken! Test & Review

Ben je iemand die dol is op zelfgemaakte sappen? Dan is het altijd handig om een apparaat in huis te hebben waar je zelf sappen mee kunt maken. Er zijn verschillende soorten apparaten die je hiervoor kunt gebruiken. Denk maar aan een blender, een sapcentrifuge en een slowjuicer. De verschillende apparaten maken ook verschillende soorten sap. Zo kun je met een blender smoothies maken, met een sapcentrifuge dunne sap en met een slowjuicer dunne, maar toch geconcentreerde sap. Wij hebben al een artikel geschreven over de beste blender. Nu concentreren we ons op de beste juicer, of dat voor jou nou een sapcentrifuge of een slowjuicer is. Lees over de 10 best verkochte modellen van het jaar en kies de beste juicer voor jouw behoeften uit!

Beste juicer van 2020

Wij vinden het belangrijk dat je op een eenvoudige manier de beste juicer voor jouw behoeften kunt vinden. Daarom laten wij je in de onderstaande tabel zien hoe groot het sapreservoir van elk gerecenseerd model is. Bekijk de tabel, lees de reviews en koop de beste juicer!

 Product naamsapreservoir 
1.Philips Avance Masticating Juicer HR1946/701LMeer info »
2.Emerio SJ-1081760.8LMeer info »
3.Solis Juice Fountain Multi Type 8471.2LMeer info »
4.Russell Hobbs Horizon Juicer0.75LMeer info »
5.Philips HR1836/00 Viva0.5LMeer info »
6.KitchenAid Artisan Slowjuicer Onyx Zwart1LMeer info »
7.Hurom HH-WBE06 Wit0.5LMeer info »
8.Kuvings C9500PR0.5LMeer info »
9.SMEG SJF01PBEU Pastelblauw0.5LMeer info »
10.Solis Juice Fountain Pro Type 8431LMeer info »

1. Philips Avance Masticating Juicer HR1946/70

Philips Avance Masticating Juicer HR1946/70Wil je graag een apparaat in huis hebben waar je lekkere sap mee kunt maken? Dan is het handig om op zoek te gaan naar de beste juicer. Vervolgens kijk je of de ideale juicer voor jou een slowjuicer of juist een sapcentrifuge is. Heb je besloten dat het ideale model voor jou een slowjuicer is die zoveel mogelijk sap uit je groente en fruit kan halen? Dan is de Philips Avance Masticating Juicer HR1946/70 de beste juicer voor jou. Dit model is een slowjuicer die beschikt over de innovatieve MicroMasticating-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de cellen van je groente en fruit optimaal geopend worden. Hierdoor haal je er zoveel mogelijk uit. Het maken van lekkere sap duurt bovendien niet lang, omdat dit apparaat is voorzien van een grote vultrechter.

Als je al eerder een juicer in huis had, dan heb je waarschijnlijk ook ervaren dat sommige vruchten wat lastiger zijn om te verwerken. Echter, je wil natuurlijk zo gezond mogelijk eten en in dit geval drinken. Het is daarom belangrijk om zowel van zacht fruit als harde groenten heerlijke en gezonde sappen te kunnen maken. Deze mogelijkheid heb je wanneer je gebruik maakt van de Philips Avance Masticating Juicer HR1946/70 juicer. Hij stelt je namelijk in de gelegenheid om je favoriete combinaties te maken. Je kunt er zelfs ingrediënten met veel zetmeel mee verwerken zoals mango’s en bananen. Deze vruchten zijn normaal gesproken best lastig om tot sap te verwerken. Behalve fruit kun je ook blaadjes, bladgroente en zelfs noten verwerken in de slowjuicer. Nadat je hem hebt gebruikt, kun je de verschillende onderdelen gemakkelijk schoonspoelen.

Voordelen van de Philips Avance Masticating Juicer HR1946/70:

 • Het sap kun je in het meegeleverde sapreservoir opvangen.
 • De juicer is eenvoudig uit elkaar te halen en vervolgens schoon te maken.
 • Hij beschikt over een druppelstop die voorkomt dat sap na het persen nog nadruppelt.
 • Doordat dit model verticaal is, neemt hij minder ruimte in beslag dan een horizontaal model.
 • Dit apparaat is voorzien van een ruim reservoir van 1 liter voor sap, dus je kunt in 1 keer een flinke hoeveelheid sap maken.

Nadelen van de Philips Avance Masticating Juicer HR1946/70:

 • De afvoer kan soms verstopt raken.
 • Er is geen schuimafscheider die een schuimlaag op je versgeperste sap voorkomt.

2. Emerio SJ-108176

Emerio SJ-108176Zoek je naar de beste juicer voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om na te gaan aan welke eigenschappen dit apparaat voor jou moet voldoen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je het gemaakte sap met je partner wil delen. Of misschien wil je gewoon genoeg sap maken om een relatief grote fles mee te nemen naar de sportschool. In beide gevallen is het handig om een juicer te kiezen met een relatief grote inhoud. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan of je liever een sapcentrifuge of juist een slowjuicer wil hebben. Wil je graag een slowjuicer hebben met een relatief grote inhoud? Dan is de Emerio SJ-108176 wellicht de beste juicer voor jou. Dit model is een slowjuicer met een inhoud van 0,8 liter. Je kunt er gemakkelijk af en toe sap mee maken. Bovendien krijg je veel sap en pulp uit het apparaat.

Wanneer je gebruik maakt van de Emerio SJ-108176 juicer dan weet je dat je allerlei gezonde sappen kunt maken. Bij het bereiden van je sappen, haal je bovendien zoveel mogelijk sap uit de vruchten en je groente. Elke druppel komt namelijk in je glas terecht. De slowjuicer zorgt er namelijk voor dat sap op een lage snelheid wordt geperst. Het gaat hierbij om 35 omwentelingen per minuut. De pulp komt hierdoor goed droog uit je fruit, waardoor vitaminen en mineralen behouden blijven. Je kunt dus gemakkelijk in je eigen keuken een vers en gezond sapje maken. Wat deze juicer nog aantrekkelijker maakt is het feit dat je je geen zorgen hoeft te maken over pulp in je sap. Het apparaat giet namelijk de pulp en het sap netjes gescheiden in de meegeleverde kannen.

Voordelen van de Emerio SJ-108176:

 • Zelfs uit vochtarme ingrediënten haal je alle sap.
 • Sap wordt opgevangen in het meegeleverde sapreservoir.
 • Overgebleven pulp wordt netjes opgevangen in het meegeleverde pulpreservoir.
 • Het lage toerental zorgt ervoor dat elke druppel sap uit je groente en fruit wordt gehaald.
 • Er is een schuimafscheider die voorkomt dat er een laag schuim ontstaat op je versgeperste sap.
 • Doordat dit model een verticale slowjuicer is, is hij “zelfvoerend”, dus je hoeft je groenten en fruit bijna niet aan te duwen.

Nadelen van de Emerio SJ-108176:

 • De vulopening van de juicer is vrij smal, dus je moet je fruit en groenten van tevoren klein snijden.
 • Het in elkaar zetten van het apparaat kan enige behendigheid vergen, dit geldt vooral voor het aandraaien van het deksel.

3. Solis Juice Fountain Multi Type 847

Solis Juice Fountain Multi Type 847Wanneer je op zoek gaat naar de beste juicer voor jouw behoeften, dan heb je bepaalde verwachtingen. Misschien is het voor jou belangrijk dat je behalve heerlijke sappen ook romige smoothies kunt maken met het apparaat. Als dat het geval is, dan raden wij de Solis Juice Fountain Multi Type 847 sapcentrifuge aan. Dit apparaat is de beste juicer voor jou, omdat hij multifunctioneel is. Je kunt er onder andere het maximale vocht uit je groente en fruit mee halen. Dit kan het apparaat dankzij zijn krachtig vermogen van 1.500 Watt. Wanneer het sap eenmaal uit je groente en fruit wordt gehaald, dan komt dit terecht in de ruime sapkan. Deze kan heeft een capaciteit van 1,2 liter. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over pulp in je sap, omdat pulp wordt gevoerd naar een aparte pulpbak van 3 liter. Je kunt dus puur genieten van verse sap.

Als je de Solis Juice Fountain Multi Type 847 juicer aanschaft, dan ben je verzekerd van gebruiksgemak. Dit apparaat is namelijk voorzien van een ruime vulschacht, waardoor je ook grotere stukken groente en fruit in het apparaat kunt zetten. In sommige gevallen is voorsnijden dus niet meer nodig. Denk er bijvoorbeeld aan dat je hele appels in het apparaat zet. Ook hele peren en winterpenen kunnen verwerkt worden in deze sapcentrifuge. Doordat de juicer is voorzien van twee schijven, een fijnmazige zeef en een titanium rasp, kun je allerlei verschillende fruitsoorten en groentesoorten verwerken. Hierdoor maak je in een korte tijd heerlijke sap zonder pulp of een verrukkelijke smoothie. Voor een verhoogde mate van gebruiksgemak, kun je dit apparaat instellen op 1 van de 5 snelheidsstanden. Je kunt er dus van sappen tot smoothies en zelfs cakebeslag mee verwerken.

Voordelen van de Solis Juice Fountain Multi Type 847:

 • Dit apparaat is eenvoudig te reinigen.
 • Hij heeft een metalen behuizing en is dus zeer stevig.
 • Je kunt veel sap in 1 keer maken dankzij het grote sapreservoir.
 • Dankzij het hoog vermogen kun je meer sap halen uit je groente en fruit.
 • De vulopening met een breedte van 8,4 cm zorgt ervoor dat je minder snijwerk hebt.
 • Er zit een pureerschijf bij zodat je zowel dunne vruchtensappen als dikke smoothies kunt maken.
 • Het pulpreservoir heeft een capaciteit van 3 liter, waardoor je dit tussendoor niet hoeft te legen.

Nadelen van de Solis Juice Fountain Multi Type 847:

 • Hij heeft in de hoogste stand geen stille werking.
 • Dit apparaat beschikt niet over een schenk- of druppelstop.

4. Russell Hobbs Horizon Juicer

Russell Hobbs Horizon JuicerHeb je net zoals velen van ons ook een druk leven? Als je een druk leven hebt, dan kan het soms ingewikkeld zijn om je werkzaamheden en andere activiteiten te combineren met een gezonde levensstijl. Zoek je echter toch een manier om op een natuurlijke manier vitaminen en mineralen in je lichaam te krijgen? Dan is het handig om op zoek te gaan naar de beste juicer voor jouw behoeften. Met een dergelijk apparaat kun je namelijk je dagelijkse portie groente en fruit binnenkrijgen. Dit is ook het geval wanneer je gebruik maakt van de Russell Hobbs Horizon Juicer. Wij vinden dat dit apparaat de beste juicer voor jou is, omdat hij een sapcentrifuge is, waar je gezonde en lekkere sappen mee kunt maken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over allerlei vezels in je drankje, want er wordt dunne sap gemaakt.

Met de Russell Hobbs Horizon Juicer in huis krijg je keer op keer zin om te experimenteren. Het is namelijk mogelijk om lekkere, verse sappen te maken met zowel groente als fruit. Als je gewoon de dag wil beginnen met een glaasje lekkere sap, dan gebruik je fruit. Wil je een boost kracht hebben, dan is het handig om juist een groente shot te drinken. Een dergelijke shot zorgt er tevens voor dat je extra vitamines binnen krijgt. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit model is dat je sap voor meerdere personen kunt maken. Dit komt doordat de sapcentrifuge beschikt over een groot reservoir. Er gaat namelijk maar liefst 750 ml in het reservoir. Wanneer je jouw sap eenmaal hebt gemaakt, dan kun je dit eenvoudig inschenken zonder te morsen, dankzij de schenktuit.

Voordelen van de Russell Hobbs Horizon Juicer:

 • Hij heeft een druppelstop en schenktuit.
 • Er is een ruime vulopening dus je hebt van tevoren minder snijwerk.
 • Deze sapcentrifuge heeft een sapreservoir met een grote inhoud van 750 ml.
 • Dankzij de schuimafscheider ontstaat er geen laag schuim op je vers geperste sap.
 • Aangezien hij over een geïntegreerd pulpreservoir beschikt, neemt hij minder ruimte in beslag dan een model met een los pulpreservoir.

Nadelen van de Russell Hobbs Horizon Juicer:

 • Hij is van kunststof gemaakt, dus hij is minder stevig dan een model met een metalen behuizing.
 • De sapcentrifuge heeft een vermogen van slechts 550 Watt, dus er zijn modellen met een hoger vermogen waarmee je meer sap uit je groenten en fruit kunt halen.

5. Philips HR1836/00 Viva

Philips HR1836/00 VivaHeb je weinig ruimte in je keuken, maar wil je toch dagelijks genieten van een glaasje versgeperste sap? Ben je om die reden op zoek naar de beste juicer voor jouw behoeften, die ook nog compact is? Dan kun je kiezen voor de Philips HR1836/00 Viva sapcentrifuge. Deze centrifuge is de beste juicer voor jou, vanwege zijn gebruiksgemak en klein format. Je kunt er bovendien op een eenvoudige manier een grote hoeveelheid gezonde en lekkere sap mee maken. Het is namelijk mogelijk om maar liefst een halve liter sap te maken met dit apparaat. Wanneer je de juicer in gebruik neemt, dan geniet je meteen van een interactieve manier om je sap te persen. Dit apparaat is namelijk voorzien van een doorzichtig deksel en een doorzichtige pulpopvangbak. Je ziet dus meteen het fruit en de groente die je perst en je ziet natuurlijk ook wanneer de pulpopvangbak vol is.

Niemand houdt van morserij. Dat begrijpt de fabrikant van de Philips HR1836/00 Viva juicer. Dit apparaat is namelijk voorzien van de QuickClean-technologie. Deze technologie houdt in dat je binnen slechts 1 minuut het apparaat kunt schoonmaken. Hij is namelijk voorzien van een ingebouwde pulpopvangbak en gladde oppervlakken. Een ander voorzorgsmaatregel voor een schone ervaring is het Drip Stop-systeem. Dit systeem houdt in dat er een geïntegreerde druppelstop is, die ervoor zorgt dat je aanrechtblad vlekkeloos schoon blijft tussen meerdere sapcentrifugesessies. Je kunt de druppelstop activeren door aan de tuit te draaien. Wanneer je sap maakt met dit apparaat, dan hoef je bovendien geen extra vaat te maken. Je hebt namelijk de mogelijkheid om met deze sapcentrifuge je eigen glas van maximaal 12 cm hoog te gebruiken. Zet het glas onder de geïntegreerde schenktuit en maak de lekkerste sapjes rechtstreeks in je glas!

Voordelen van de Philips HR1836/00 Viva:

 • Je kunt de sapcentrifuge binnen slechts 1 minuut schoonmaken.
 • Hij heeft een compact formaat en neemt hierdoor weinig ruimte in beslag op je aanrecht.
 • Er is een druppelstop waarmee je voorkomt dat je sap na het persen op het aanrecht druppelt.
 • Dit apparaat beschikt over een omgekeerd zeefontwerp, wat ervoor zorgt dat je meer sap kunt halen uit elke persbeurt.
 • Het is mogelijk om met deze sapcentrifuge sap te maken dat rechtstreeks terecht komt in je glas van maximaal 12 cm hoog.

Nadelen van de Philips HR1836/00 Viva:

 • Deze sapcentrifuge heeft geen stille werking.
 • Het pulpreservoir is vrij klein, dus dit moet vaker geleegd worden.
 • Dit model is van kunststof gemaakt en is dus minder stevig dan een metalen model.

6. KitchenAid Artisan Slowjuicer Onyx Zwart

KitchenAid Artisan Slowjuicer Onyx ZwartBen je op zoek naar de beste juicer voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om eerst voor jezelf op een rijtje te zetten wat je precies met het apparaat wil doen. Sommigen willen een apparaat waar zij snel sap mee kunnen maken. Anderen vinden het echter belangrijk om behalve sappen ook andere bereidingen te kunnen maken met de juicer. Behoor jij tot de tweede categorie? Dan is de KitchenAid Artisan Slowjuicer Onyx Zwart de beste juicer voor jou. Dit apparaat is geschikt om lekkere sappen te maken, maar je kunt er ook interessante kruidensauzen mee maken. Met dergelijke sausjes kun je je maaltijd verfraaien. Met een druk op de knop is het ook mogelijk om vruchtenjam te maken. Dankzij de slowjuicetechnologie in twee fasen, haal je zoveel mogelijk sap uit je fruit.

Met de KitchenAid Artisan Slowjuicer Onyx Zwart juicer haal je niet alleen veel sap uit je vruchten, want het sap is ook van topkwaliteit. Voor de bereiding is er tevens niet veel voorbereidingswerk nodig. Dit komt doordat het apparaat is voorzien van een 2-in-1 brede vulopening. Dankzij de breedte van de vulopening is het mogelijk om zelfs grof gesneden fruit, groenten en allerlei kruiden in diverse vormen en maten te malen, fijn te stampen en te zeven in dit apparaat. Wil je niet alleen sappen maken van fruit? Geen probleem. Dit apparaat behandelt namelijk fruit, groenten en zelfs kruiden. Hierbij doet het er niet toe of je ingrediënten hard of zacht zijn. Het maakt niet eens uit of er bladeren bij zijn, of je mengsel dik of dun is en of er brokken bij zitten. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos.

Voordelen van de KitchenAid Artisan Slowjuicer Onyx Zwart:

 • Dit apparaat heeft een mooie vormgeving.
 • Hij is voorzien van een handige schuimafscheider.
 • Er is een ruime vulopening dus je hebt van tevoren minder snijwerk.
 • Omdat er verschillende zeven zijn, kun je zelf de dikte van het sap bepalen.
 • De losse onderdelen van dit apparaat kun je eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine.

Nadelen van de KitchenAid Artisan Slowjuicer Onyx Zwart:

 • Het kan voorkomen dat de pulpafvoer verstopt raakt.
 • Deze slowjuicer is niet voorzien van een druppelstop, dus sap kan na het persen eventueel uit de schenktuit druppelen.

7. Hurom HH-WBE06 Wit

Hurom HH-WBE06 WitZoek je naar de beste juicer voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om eerst voor jezelf na te gaan hoe groot het reservoir van het gewenste apparaat moet zijn. Daarnaast kun je ook meteen nagaan of je liever een sapcentrifuge in huis haalt of juist een slowjuicer. Ben je iemand die alleen woont? Of ben jij in je gezin de enige die graag een gezondere levensstijl wil aannemen? Als je op 1 of beide van deze vragen ja hebt geantwoord, dan is het handig om een juicer aan te schaffen met een relatief klein reservoir. Je maakt namelijk sap voor slechts 1 persoon. Wat dacht je van een reservoir van 0,5 liter? Is jouw ideale juicer bovendien een slowjuicer? Dan is de Hurom HH-WBE06 Wit de beste juicer voor jou. Dit model, dat een slowjuicer is, heeft namelijk een sapreservoir van een halve liter.

Als je naar de Hurom HH-WBE06 Wit slowjuicer kijkt, dan zie je meteen dat hij een ware pracht zal zijn op je aanrecht of keukenblad. Dit apparaat heeft namelijk een mooi design. Daarnaast kun je er op een eenvoudige manier verse en gezonde sappen mee maken. In dit apparaat wordt je fruit en groente zeer langzaam gekneusd. Hierdoor kun je elke druppel sap halen uit je ingrediënten. Met dit apparaat kun je bovendien allerlei uiteenlopende sappen maken. Denk er maar aan dat je behalve harde en zachte stukken groente en fruit ook tarwegras en bladgroenten kunt verwerken in deze juicer. Het doet er niet toe welke ingrediënten je gebruikt wanneer je met de slowjuicer werkt. Dit komt doordat hij beschikt over een fijne zeef, die pulp goed scheidt van het sap. Je zet dus keer op keer een helder sapje op tafel.

Voordelen van de Hurom HH-WBE06 Wit:

 • Je kunt dit apparaat eenvoudig bedienen.
 • Dankzij de druppelstop wordt er voorkomen dat het sap na het persen druppelt op je aanrecht.
 • Dit apparaat is een verticale slowjuicer en neemt hierdoor minder ruimte in beslag dan een horizontaal model.
 • Er is een schenkstop die ervoor zorgt dat je het geperste sap in meerdere glazen kunt uitschenken zonder ermee te morsen.
 • Het is gemakkelijk om de juicer uit elkaar te halen, waardoor je de individuele onderdelen snel en eenvoudig kunt schoonmaken.

Nadelen van de Hurom HH-WBE06 Wit:

 • Hij beschikt niet over een pulphendel.
 • Deze juicer is gemaakt van kunststof, waardoor hij minder stevig is dan een model dat van metaal is gemaakt.

8. Kuvings C9500PR

Kuvings C9500PRWanneer je op zoek gaat naar de beste juicer, dan heb je van tevoren natuurlijk bepaalde verwachtingen. Deze verwachtingen kunnen te maken hebben met de methode van sap maken, maar ze kunnen ook met het design te maken hebben. Denk er bijvoorbeeld aan dat je een apparaat in huis haalt met een afneembaar en relatief groot pulpreservoir. Als je iemand bent die niet graag pulp drinkt in zijn of haar sap, dan is het belangrijk dat pulp goed wordt gescheiden van het sap. Daarom vinden wij dat de Kuvings C9500PR de beste juicer voor jou is. Dit apparaat beschikt over een afneembaar pulpreservoir. Het pulpreservoir is bovendien vrij groot. Hij heeft namelijk een inhoud van 1 liter. Hierdoor hoef je tijdens het bereiden van je sap het proces niet steeds te onderbreken om het pulpreservoir te legen.

Met de Kuvings C9500PR juicer kun je op een gemakkelijke en snelle manier gezonde sap maken. Dit komt mede doordat je niet veel voorwerk hebt. Je kunt namelijk ook groente en fruit in het apparaat zetten zonder deze van tevoren in stukjes te snijden. Dit komt doordat het apparaat is voorzien van een ruime vulopening. Er passen dus grote stukken erdoor heen. Hierdoor bespaar je veel tijd. Je kunt vervolgens binnen een handomdraai genieten van de lekkerste en meest vitaminerijke sappen. Doordat de ingrediënten in deze juicer langzaam worden verwerkt, ontstaat er keer op keer gezonde sap vol smaak met veel behouden vitamines. Per keer maak je met dit apparaat een halve liter sap. Dit sap is te verdelen over de glazen zonder dat je morst, dankzij de schenktuit met een druppelstop.

Voordelen van de Kuvings C9500PR:

 • Je kunt in het pulpreservoir netjes de pulp uit je fruit opvangen.
 • Het is gemakkelijk om het pulpreservoir af te nemen om deze te legen.
 • Er is een tap waarmee je het geperste sap in meerdere glazen uit kunt schenken zonder te morsen.
 • Deze krachtige slowjuicer heeft, vergeleken met andere modellen juicers, een relatief stille werking.
 • Na het persen hoef je je geen zorgen te maken over rommel op je keukenblad, want het apparaat beschikt over een druppelstop.

Nadelen van de Kuvings C9500PR:

 • Als je een klein budget hebt, dan kan de prijs van deze slowjuicer tegenvallen.
 • Hij heeft een relatief hoog toerental van 78 RPM, waardoor de ingrediënten verwarmd worden en er meer vitamines verloren gaan.

9. SMEG SJF01PBEU Pastelblauw

SMEG SJF01PBEU PastelblauwHet vergelijken van verschillende juicers betekent dat je naar verschillende eigenschappen en functionaliteiten kijkt. Vaak wordt er bij het uitkiezen van de beste juicer gelet op de inhoud van het sapreservoir. Er wordt over het algemeen ook gekeken naar het type juicer. Denk er bijvoorbeeld aan dat je graag een sapcentrifuge in huis haalt. Anderen willen misschien juist een slowjuicer hebben. Beide soorten hebben hun eigen voordelen. Echter, als je iemand bent die let op stijl, dan kun je wellicht de juicers vergelijken aan de hand van hun design en kleur. Stel dat je beschikt over een modern ingerichte keuken met alleen zwarte en witte tinten. Dan is het handig om een apparaat aan te schaffen met een opvallende kleur. Echter, hij mag de focus niet wegnemen van je andere apparaten. Daarom kies je voor de SMEG SJF01PBEU Pastelblauw.

Wij vinden dat de SMEG SJF01PBEU Pastelblauw de beste juicer voor jou is, omdat hij beschikt over een pastelblauwe kleur. Hierdoor is dit apparaat wel opvallend in een zwart-wit interieur, maar valt hij toch niet zo snel op als een rood model. Hoewel het design belangrijk is, is het ook belangrijk om naar de functies van deze slowjuicer te kijken. Het apparaat perst op een lage snelheid sap uit je groenten en fruit. Hierdoor wordt het sap zo efficiënt mogelijk gehaald uit je ingrediënten. Je kunt met dit apparaat bovendien zelf de dikte van het drankje bepalen door de pulphendel in te stellen. Zet hem bijvoorbeeld helemaal open om een smoothie te maken. Doe je hem juist helemaal dicht, dan krijg je sap zonder pulp. Voor extra gebruiksgemak beschikt deze slowjuicer over een tap, waar je netjes en gemakkelijk sap mee kunt uitschenken.

Voordelen van de SMEG SJF01PBEU Pastelblauw:

 • Het pulpreservoir is afneembaar en heeft een inhoud van 1,6 liter.
 • Met deze slowjuicer kun je zelfs uit vochtarme ingrediënten elke druppel sap halen.
 • Je kunt bij deze slowjuicer zelf instellen hoe dik je sap wordt door de pulphendel in te stellen.
 • Er is een schenkstop dus je kunt het geperste sap in meerdere glazen uitschenken zonder te morsen.
 • Hij beschikt over een schuimafscheider, dus je voorkomt dat er een laagje schuim ontstaat op je versgeperste sap.
 • Dit apparaat heeft een laag toerental van 43 rotaties per minuut (RPM), dus je bent er zeker van dat elke druppel sap uit je groenten en fruit wordt gehaald.

Nadelen van de SMEG SJF01PBEU Pastelblauw:

 • Dit model is van kunststof gemaakt, dus hij staat minder stevig op je aanrecht dan een model met een metalen behuizing.
 • Het is belangrijk om na gebruik de losse onderdelen meteen onder de kraan te reinigen om te voorkomen dat de vezels aankoeken.

10. Solis Juice Fountain Pro Type 843

Solis Juice Fountain Pro Type 843Om de beste juicer te vinden is het belangrijk om eerst te weten wat jouw verwachtingen zijn. Is het voor jou belangrijk dat de juicer solide en krachtig is? Moet het apparaat daarnaast een sapcentrifuge zijn waar je gemakkelijk gezonde en smaakvolle sapcombinaties mee kunt maken? Dan is de Solis Juice Fountain Pro Type 843 de beste juicer voor jou. Deze sapcentrifuge is veelzijdig en heeft een groot vermogen van 1200 Watt. Hij is bovendien zeer bescheiden. Voor deze krachtpatser is geen enkel fruit- of groentestuk onverwerkbaar. Het apparaat wordt bovendien geleverd met een sapkan van een liter. Je kunt dus behalve voor jezelf ook sap voor de andere leden van je gezin maken. Hierdoor kunnen jullie samen genieten van de voordelen van een gezonde levensstijl. Het verse sap wordt bovendien probleemloos opgevangen in de sapkan, omdat deze kan naadloos past onder de uitloop.

Wanneer je sap maakt met de Solis Juice Fountain Pro Type 843 juicer, dan hoef je je geen zorgen te maken over pulp. In dit apparaat wordt de pulp namelijk automatisch geleid naar een aparte bak. De fijnmazige RVS zeef en titanium rasp van dit apparaat zorgen er bovendien voor dat het pure sap en de pulp optimaal van elkaar worden gescheiden. De fabrikant van deze sapcentrifuge laat je zien dat gezond eten je niet veel tijd hoeft te kosten. Je kunt namelijk binnen een handomdraai verse, lekkere maar bovenal gezonde sappen bereiden in dit apparaat. Hierdoor krijg je op een eenvoudige manier de nodige vitamines binnen. Je hoeft ook niet veel tijd te besteden aan het voorwerk. Dit komt doordat grote stukken groente en diverse fruitsoorten probleemloos ongesneden passen in de ruime vulschacht. Je kunt zelfs gebruik maken van twee snelheden voor het bereiden van je sappen!

Voordelen van de Solis Juice Fountain Pro Type 843:

 • Je kunt gebruik maken van 2 snelheidsstanden.
 • Hij heeft een vermogen van 1200 Watt, dus je haalt meer sap uit je groenten en fruit.
 • Pulp en sap worden optimaal van elkaar gescheiden zodat jij kunt genieten van een lekker glad sapje.
 • Deze sapcentrifuge beschikt over een ruime vulopening van 9 cm waardoor je van tevoren veel minder snijwerk hebt.
 • Doordat hij beschikt over een geïntegreerd pulpreservoir neemt hij minder ruimte in beslag dan een model met een los pulpreservoir.

Nadelen van de Solis Juice Fountain Pro Type 843:

 • Dit apparaat neemt relatief veel ruimte in beslag op je aanrecht.
 • Deze sapcentrifuge beschikt niet over een schuimafscheider dus er kan een laagje schuim ontstaan op je versgeperste sap.
 • Doordat hij niet is voorzien van een schenk- of druppelstop, is het wat moeilijker om zonder te morsen sap in meerdere glazen uit te schenken.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>