Zoek Je Naar De Beste Blender van 2020? Beste Prijs Kwaliteit Top 10 Lijst

Zoek je naar de beste blender voor jouw behoeften? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij recenseren in dit artikel namelijk de 10 best verkochte modellen van het jaar. Zoals je waarschijnlijk al weet, zijn er voor verschillende doeleinden verschillende soorten blenders. Zo zijn er blenders die ideaal zijn voor de bereiding van soepen, andere modellen voor het maken van smoothies en weer andere soorten om cocktails te mixen. Afhankelijk van jouw behoeften kun je kiezen voor een specifiek vermogen, een bepaalde inhoud en zelfs het aantal standen. Er zijn ook blenders met unieke accessoires. Door de recensies in dit artikel te lezen kom je er snel achter welk model de beste blender voor jouw behoeften is!

Beste blender van 2020

In de onderstaande tabel zie je de 10 best verkochte blenders van het jaar met de inhoud van hun kan. Aan de hand van deze informatie kun je op een nog eenvoudigere manier de beste blender voor jouw behoeften uitkiezen.

 Product naaminhoud kan 
1.NutriBullet Zwart 8-delig0,7 lMeer info »
2.Tefal Perfectmix+ BL811D2 lMeer info »
3.Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro1,5 lMeer info »
4.NutriBullet Pro Champagne 9-delig0,9 lMeer info »
5.Philips Avance Collection Blender HR3655/002 lMeer info »
6.Magic Bullet0,6 lMeer info »
7.Philips HR3555 Blender1,5 lMeer info »
8.Philips Viva Collection HR2203/801,2 lMeer info »
9.NutriBullet Grijs 12-delig0,7 lMeer info »
10.Bosch MMB64G3M
2 lMeer info »

1. NutriBullet Zwart 8-delig

NutriBullet Zwart 8-deligAls je zoekt naar de beste blender voor jouw behoeften, dan is het een goed idee om eerst na te gaan waarvoor je hem wil gebruiken. Is het doel van de nieuwe blender om allerlei gezonde dranken en misschien zelfs soepen te bereiden? Dan raden wij 1 van de NutriBullet blenders aan. We hebben al een uitgebreide recensie geschreven over de NutriBullet productenlijn. In deze recensie vertellen we je daarom alleen over de eigenschappen die dit specifiek model, de NutriBullet Zwart 8-delig, uniek maken. Wij vinden dat dit model de beste blender voor jou is, omdat hij wordt geleverd met een complete accessoireset. Zo krijg je bij de aankoop van dit model een NutriBullet motor, een kruismes, een hoge en lage beker, een receptenboek, een vershouddeksel, een drinkring en een handleiding. Maak dus dagelijks op een eenvoudige wijze een mix van groente en fruit met of zonder vermalen ijsblokjes!

Voordelen van de NutriBullet Zwart 8-delig:

 • Je kunt er ook ijsblokjes in vermalen.
 • Dit model wordt met een complete accessoireset geleverd.
 • De losse onderdelen kun je na gebruik reinigen in de vaatwasmachine.
 • Hij heeft een vermogen van 600 Watt en is dus geschikt om bevroren ingrediënten te mixen.

Nadelen van de NutriBullet Zwart 8-delig:

 • Hij is alleen geschikt voor koude bereidingen.
 • Als je hem te lang aan laat staan, kan er een onaangename geur vrijkomen.
Klik hier voor de beste prijs

2. Tefal Perfectmix+ BL811D

Tefal Perfectmix+ BL811DZoek je naar de beste blender voor jouw behoeften? Dan zijn er bepaalde eigenschappen waar je op let. Als je in je gezin een gezonde levensstijl promoot, dan is het handig om in 1 keer sap en smoothies te maken voor het hele gezin. Om dat te bewerkstelligen kun je kiezen voor een blender met een grote kan. Als we kijken naar de top 10 best verkochte modellen, dan zien we dat de grootste kan een inhoud van 2 liter heeft. Er zijn in de lijst 3 modellen met deze inhoud, waaronder de Tefal Perfectmix+ BL811D. Deze blender is wellicht de beste blender voor jou, vanwege zijn grote inhoud. Je kunt namelijk in 1 keer een grote hoeveelheid sap mixen. Hierdoor geef je iedereen in je gezin ’s morgens een gezonde smoothie mee naar het werk of naar school.

Voor het prepareren van je smoothies of andere gemixte drankjes, heb je niet veel tijd nodig. De Tefal Perfectmix+ BL811D blender beschikt namelijk over een vermogen van 1200 Watt en hij roteert 28.000 keer per minuut. Hierdoor vindt het hakken van je groenten en fruit snel plaats. Dit komt mede doordat deze powerblender beschikt over een RVS mes met 6 punten. Het mes beschikt tevens over 3 verschillende functies. Zijn 2 omhoog staande mespunten zorgen voor een mini-tornado in de blenderkan. Hierdoor worden de ingrediënten naar de messen toe gezogen. Daarnaast zorgen de 2 horizontale mespunten ervoor dat de ingrediënten, waaronder ook ijsblokjes, gemakkelijk fijn worden gehakt. Om te voorkomen dat er stukjes op de bodem van de kan achterblijven, zijn de onderste 2 messen naar beneden gericht. Er is dus gezorgd voor kracht en efficiëntie bij deze blender. Hij is zelfs slim dankzij de automatische programma’s en hittebestendige blenderkan.

Voordelen van de Tefal Perfectmix+ BL811D:

 • Je kunt er ook ijsblokjes in fijnhakken.
 • Hij is voorzien van een vermogen van 1200 Watt.
 • In deze blender kun je een grote hoeveelheid sap mixen.
 • Met de automatische reinigingsfunctie kun je de blenderkan gemakkelijk reinigen.
 • De automatische ijscrush-, schoonmaak- en smoothieprogramma’s zorgen voor extra gemak.
 • Het is mogelijk om warme ingrediënten te mixen in de blender, dankzij de hittebestendige kan.

Nadelen van de Tefal Perfectmix+ BL811D:

 • Hij is niet voorzien van een timer.
 • De blenderkan is van glas gemaakt, dus hij is relatief zwaar en breekbaar.
Klik hier voor de beste prijs

3. Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro

Russell Hobbs Aura Mix & Go ProBen je dol op smoothies? Dan is het handig als je een blender in huis hebt waar je smoothies mee kunt maken. Smoothies kunnen zowel verfrissend als gezond zijn. Daarom is het handig als je je smoothies met je meeneemt wanneer je naar het werk gaat. Natuurlijk is het ook een goed idee om je smoothies naar school of naar de sportschool te brengen. Voor mensen die veel onderweg zijn, is de beste blender een model met een reisbeker. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro. Dit model is wellicht de beste blender voor jou, omdat hij beschikt over 2 bekers, 2 drinkdeksels en een minimolen. In de molen kun je bijvoorbeeld havermout vermalen, waardoor je je sap nog voedzamer kunt maken.

Bij het ontwerpen van de Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro blender, begreep de leverancier dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Daarom willen zij niet dat je je ontbijt overslaat. Het deed er voor hen niet toe of je ontbijt bestond uit vast of vermalen voeding. Dankzij deze blender hoef je je ontbijt nooit meer over te slaan. Hij zorgt er namelijk voor dat je groenten en fruitsoorten snel kunt vermalen. Vervolgens maak je hier een lekker en voedzaam drankje van. Je kunt dus in een handomdraai een heerlijke ontbijtsmoothie bereiden. Behalve groente en fruit kun je ook yoghurt, havermout en ijs mengen. Dit alles gebeurt met een druk op de knop. De blender staat zelfs stevig op je aanrecht dankzij de antislippootjes. Bereid dus je smoothie binnen een minuut en zet de bekers na gebruik in de vaatwasmachine.

Voordelen van de Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro:

 • De bekers zijn lekvrij.
 • Hij beschikt over een mooi design.
 • Deze blender is gemakkelijk te gebruiken.
 • Het mes en de bekers kunnen in de vaatwasmachine worden gereinigd.
 • Er is een hakmolen, waar je noten en zaden in kunt hakken om in je sap te mengen.
 • Je kunt in 1 keer veel sap voor onderweg maken, dankzij de 2 bekers met een inhoud van 600 ml.

Nadelen van de Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro:

 • Dit model is alleen geschikt om koude bereidingen te maken.
 • Deze blender is niet voorzien van een timer of kinderbeveiliging.
Klik hier voor de beste prijs

4. NutriBullet Pro Champagne 9-delig

NutriBullet Pro Champagne 9-deligAls je zoekt naar de beste blender, dan kun je verschillende modellen met elkaar vergelijken. De vergelijking kun je maken aan de hand van de inhoud van de kan of aan de hand van het vermogen. Daarnaast is het ook handig om te kijken naar de meegeleverde accessoires. Wij kennen een blender, die uit maar liefst 9 delen bestaat, namelijk de NutriBullet Pro Champagne 9-delig. Dit is de beste blender voor jou, omdat hij wordt geleverd met verschillende accessoires. De delen die je bij deze blender krijgt zijn een NutriBullet Pro motor, een handleiding, een receptenboek, een kruismes, een drinkring, een drinkdeksel, een vershouddeksel en een hoge en lage beker. Je kunt er dus gemakkelijk smoothies voor onderweg in mixen. Tegelijkertijd kun je onderweg naar de sportschool of naar kantoor ook heerlijke, verse sap drinken.

In deze blender is het zelfs mogelijk om je ingrediënten kort te mixen zodat je voedingsstoffen goed behouden blijven. Daarnaast biedt de NutriBullet Pro Champagne 9-delig blender je de mogelijkheid tot eenvoudige reiniging. Je kunt namelijk de losse onderdelen eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine. Aangezien we al een uitgebreide recensie hebben geschreven over de NutriBullet productenlijn, hebben we je in deze recensie alleen verteld over de eigenschappen die dit model uniek maken. Wil je meer weten over de NutriBullet blenders? Lees dan snel de uitgebreide recensie over de NutriBullet productenlijn!

Voordelen van de NutriBullet Pro Champagne 9-delig:

 • Het mixen van diverse ingrediënten vindt snel plaats.
 • Deze blender wordt met een complete accessoireset geleverd.
 • Vanwege het handige formaat neemt deze blender niet veel ruimte in beslag.
 • Dankzij het vermogen van 900 Watt kun je er ook bevroren ingrediënten in mixen.

Nadelen van de NutriBullet Pro Champagne 9-delig:

 • Hij is slechts voorzien van 1 stand.
 • Je kunt er alleen koude bereidingen in maken.
Klik hier voor de beste prijs

5. Philips Avance Collection Blender HR3655/00

Philips Avance Collection Blender HR3655/00Zoek je naar de beste blender voor jouw behoeften? Is de ideale blender voor jou een model met een grote kan? Dan ben je waarschijnlijk iemand die graag smoothies maakt voor onderweg en/of voor het hele gezin. Natuurlijk is een grote kan ook handig als je tijd wil winnen. Je maakt dan ’s morgens je smoothie, schenkt het deel dat je meteen gaat drinken in een kan en bewaart de rest in de koelkast. Wanneer je thuis komt van het werk, kun je de rest van je smoothie drinken. Ideaal als je een druk schema hebt! Hoewel we in dit artikel al een blender met een grote kan hebben beschreven, is de Philips Avance Collection Blender HR3655/00 ook voorzien van een kan met een grote inhoud. Hij heeft een inhoud van maar liefst 2 liter.

Vanwege de grote inhoud en het hoge vermogen, vinden wij dat de Philips Avance Collection Blender HR3655/00 de beste blender voor jou is. Hij heeft namelijk een vermogen van 1400 Watt, waardoor je er ook bevroren of harde ingrediënten in kunt mengen. Heb je net een beetje extra mengkracht nodig, dan maak je gebruik van de pulsestand. Deze zorgt voor een beetje extra kracht, om de ingrediënten goed door elkaar te mixen. Nadat je de gewenste ingrediënten hebt gemixt, kun je het egaal mengsel in de 2 meegeleverde drinkbekers met je meenemen. Wat dacht je van een combinatie van verse boerenkool, citroensap, komkommer en een appel? Doe gewoon de ingrediënten in de blender op de speciale smoothie-stand. Vervolgens stel je zelf de juiste snelheidsstand in met de draaiknop. Je hebt dan meer controle over het mixproces.

Voordelen van de Philips Avance Collection Blender HR3655/00:

 • Dit model is redelijk compact.
 • Hij heeft een hoog vermogen van 1400 Watt en een sterke motor.
 • In deze blender kun je ook bevroren en harde ingrediënten mengen.
 • Dankzij de 2 liter inhoud kun je in 1 keer een grote hoeveelheid sap mixen.
 • Zijn pulsestand zorgt voor extra kracht om de ingrediënten goed door elkaar te mixen.
 • Na gebruik kun je de drinkbekers, de blenderkan en het deksel reinigen in de vaatwasmachine.
 • De kan van de blender is hittebestendig, dus je kunt er ook warme ingrediënten in mixen of soepen in maken.

Nadelen van de Philips Avance Collection Blender HR3655/00:

 • Deze blender beschikt niet over een stille werking.
 • Hij is voorzien van een glazen blenderkan, die relatief zwaar en breekbaar is.
 • Bij aankoop van deze blender krijg je geen receptenboek voor extra inspiratie.
Klik hier voor de beste prijs

6. Magic Bullet

Magic BulletZoek je naar de beste blender voor jouw behoeften? Is het ideale model voor jou een blender die wordt geleverd met veel accessoires? Dan raden wij de Magic Bullet aan. Wij vinden dat dit model de beste blender voor jou is, omdat je hem krijgt met een blenderkan, 2 mengbekers, 2 deksels, 4 drinkbekers, 2 messen, een receptenboek en 2 strooideksels. Dit is handig omdat je zo gemakkelijk smoothies mee kunt nemen naar het werk. De blender kan daarnaast ook gebruikt worden voor andere bereidingen, waaronder het maken van hummus of het snipperen van een ui. Doordat de bekers van dit model hittebestendig zijn, kun je er ook warme bereidingen in schenken. Het is zelfs mogelijk om de bekers in de magnetron te zetten. De losse onderdelen van de blender zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor de reiniging van de blender gemakkelijk gaat.

We hebben al een uitgebreide recensie over de Magic Bullet blender geschreven. Voor meer informatie over dit model, verwijzen we je daarom naar die review.

Voordelen van de Magic Bullet:

 • Deze blender beschikt over veel mogelijkheden.
 • Dit model geeft je een gerust gevoel, omdat hij is voorzien van kinderbeveiliging.
 • Je krijgt er een receptenboek bij om inspiratie op te doen voor allerlei lekkere bereidingen.
 • Hij beschikt over een pulsestand die zorgt voor extra kracht om de ingrediënten goed door elkaar te mixen.
 • Na gebruik kun je de blenderkan, de messen en de deksels gemakkelijk reinigen in de vaatwasmachine.

Nadelen van de Magic Bullet:

 • Op den duur vindt er slijtage plaats van het draaisysteem.
 • Zijn blenderkan is niet hittebestendig, dus je kunt er alleen koude ingrediënten in mixen.
 • Aangezien hij een vermogen heeft van 200 Watt en zijn motor niet de sterkste is, kun je er geen harde of bevroren ingrediënten in mixen.
Klik hier voor de beste prijs

7. Philips HR3555 Blender

Philips HR3555 BlenderBen je op zoek naar de beste blender? Dan zijn er verschillende eigenschappen die je met elkaar kunt vergelijken. Als je de blender alleen wil gebruiken om smoothies of sap te maken, dan heb je geen hittebestendig model nodig. Wil je echter ook de mogelijkheid hebben om zowel harde als zachte ingrediënten te mengen? Dan is het handig als je een model hebt met een vrij hoog vermogen. Een blender met een hoog vermogen brengt echter ook andere voordelen met zich mee. Denk er bijvoorbeeld aan dat je in een blender met een hoog vermogen sneller ingrediënten kunt hakken en mengen. Daarnaast is een dergelijke blender ook perfect voor dagelijks gebruik. Wij kennen een blender die aan deze eisen voldoet, namelijk de Philips HR3555 Blender. Dit model is de beste blender voor jou, omdat hij een vermogen heeft van 1000 Watt.

In de Philips HR3555 Blender kun je bovendien voor een grote groep in 1 keer een heerlijke smoothie bereiden. De blenderkan van dit model heeft een inhoud van 1,5 liter. Hierdoor kun je voor ongeveer 7 personen in 1 keer een lekkere smoothie bereiden. Bij het maken van je voedingsmiddelen, kun je gebruik maken van 8 verschillende snelheden. Hierdoor kun je het mengproces gemakkelijk aanpassen aan jouw ingrediënten. Het is zelfs mogelijk om avocado, noten en spinaziebladeren fijn te hakken in deze blender. Wil je graag hardere ingrediënten fijn hakken en mengen, dan kun je gebruik maken van de pulsestand. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een glad mengsel van bevroren vruchten. Na gebruik kun je de blenderkan, het demonteerbare mes en het deksel in de vaatwasmachine reinigen. Je hebt dus geen omkijken naar de afwas.

Voordelen van de Philips HR3555 Blender:

 • Hij heeft een mooi, compact ontwerp.
 • Je kunt in 1 keer een grote hoeveelheid sap mixen in de 1,5 liter grote blenderkan.
 • Na gebruik kun je de blenderkan, het mes en het deksel reinigen in de vaatwasmachine.
 • Dankzij het variabel toerental en de vaste standen, kun je er verschillende ingrediënten in fijnhakken.
 • Maak gebruik van de pulsestand om iets meer kracht tot je beschikking te hebben en alle ingrediënten goed door elkaar te mixen.

Nadelen van de Philips HR3555 Blender:

 • Hij beschikt niet over een timer.
 • De blenderkan is van glas gemaakt en is dus zwaarder dan een model van kunststof.
 • Zijn blenderkan is niet hittebestendig, dus je kunt er alleen koude ingrediënten in mixen.
Klik hier voor de beste prijs

8. Philips Viva Collection HR2203/80

Philips Viva Collection HR2203/80Wanneer je op zoek gaat naar de beste blender voor jouw behoeften, dan vergelijk je verschillende modellen met elkaar. Daarom lees je dit artikel ook. Hoewel we al een aantal verschillende modellen hebben gerecenseerd, kan het dat je het perfecte model voor jouw behoeften nog niet hebt gevonden. Is het ideale model voor jou een blender met een kookfunctie? Moet het ideale model voor jou je de mogelijkheid geven om zowel soepen als smoothies te bereiden? Dan is de Philips Viva Collection HR2203/80 de beste blender voor jou. Deze blender is namelijk in staat om soepen en smoothies te bereiden. Dit komt doordat hij beschikt over een kookfunctie en een RVS kan. De verse soep blijft er dus tot 40 minuten langer warm in. Als we bovendien kijken naar de prijs, dan hebben we ook goed nieuws voor jou. Deze blender met veel functies is namelijk aantrekkelijk geprijsd.

Maak in de Philips Viva Collection HR2203/80 blender dus binnen een korte tijd verse soepen klaar. Tegelijkertijd kun je er ook compotes en smoothies in bereiden. Doordat je gebruik kunt maken van 5 standaardinstellingen, kun je de snelheid aanpassen aan de hand van je ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan smoothies, dunne en dikke soep en zelfs compotes. Het apparaat doet alles voor je. Jij hoeft alleen maar te zorgen voor de verse ingrediënten. Vervolgens kun je binnen 18 minuten de lekkerste minestrone klaarmaken met veel groenten. Natuurlijk behoren een huisgemaakte appelcompote en koude smoothies met vers fruit ook tot de mogelijkheden. Wanneer het desbetreffende programma is afgelopen en je bereiding klaar is, gaat deze blender automatisch uit. Hierna schep je uit voor je gezin, want je kunt 4 porties soep in 1 keer bereiden in de kan met een inhoud van 1,2 liter.

Voordelen van de Philips Viva Collection HR2203/80:

 • De blender beschikt over 5 automatische programma’s.
 • Met deze blender kun je lekkere, gladde smoothies bereiden.
 • Hij beschikt over een verwarmingssysteem dus je kunt er ook verse soepen in bereiden.
 • Je krijgt er een receptenboek bij om inspiratie op te doen voor verschillende bereidingen.
 • Vanwege de automatische programma’s en zijn intuïtief design, is hij eenvoudig in gebruik.

Nadelen van de Philips Viva Collection HR2203/80:

 • Zijn soepkan is niet dubbelwandig, dus hij kan tijdens de bereiding erg heet worden.
 • Het kan nodig zijn om het apparaat 2x aan te zetten om soeppakketten uit de supermarkt te bereiden.
 • Omdat niet alle onderdelen nat mogen worden, is het schoonmaken van de blender een secuur klusje.
Klik hier voor de beste prijs

9. NutriBullet Grijs 12-delig

NutriBullet Grijs 12-deligZoek je naar een blender waarin je verse en gezonde sappen kunt bereiden? Dan is het handig om te kiezen voor de NutriBullet Grijs 12-delig. Dit model is de beste blender voor jou, omdat je er in een mum van tijd gezonde en verse sappen in kunt maken. De blender heeft namelijk een krachtig vermogen en stelt je in staat om groente en fruit kort te mixen. Door de ingrediënten kort te mixen blijven hun voedingsstoffen behouden. Het is bovendien gemakkelijk om deze blender te gebruiken, want je hoeft slechts de mengbeker te vullen, het mes erop te schroeven en de beker op de voet te plaatsen. Hierna duw je de beker omlaag. Je laat hem pas los wanneer de mix glad is. Indien gewenst kun je het deksel op de beker schroeven om deze met je mee te nemen voor onderweg.

De meegeleverde blenderkan van de NutriBullet Grijs 12-delige blender heeft een inhoud van 0,7 liter. Je kunt dus 2 tot 3 glazen per keer bereiden. Het is in deze blender zelfs mogelijk om noten en ijsblokjes fijn te malen. Na gebruik is het mogelijk om de losse onderdelen van dit apparaat in de vaatwasmachine te reinigen. We hebben al een uitgebreide recensie geschreven over de NutriBullet productenlijn. Daarom vertellen we in de recensie over dit product alleen wat dit specifiek model uniek maakt. We stellen je tevens in de gelegenheid om de volledige recensie over de NutriBullet productenlijn te lezen.

Voordelen van de NutriBullet Grijs 12-delig:

 • Deze blender krijg je met een complete accessoireset.
 • Hij heeft een vermogen van 600 Watt, dus je kunt er ook bevroren ingrediënten in mixen.
 • Je kunt de blender gemakkelijk reinigen, want de losse onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.
 • Bij de aankoop van de blender krijg je een NutriBullet motor, een plat mes, een kruismes, een handleiding, een receptenboek, 2 drinkringen, 2 vershouddeksels, 2 lage bekers en 1 hoge beker.

Nadelen van de NutriBullet Grijs 12-delig:

 • Je kunt er alleen koude bereidingen in mixen.
 • Hij beschikt niet over een pulsestand voor tijdelijke extra kracht.
Klik hier voor de beste prijs

10. Bosch MMB64G3M

Bosch MMB64G3MWanneer je op zoek gaat naar de beste blender voor jouw behoeften, dan let je op verschillende eigenschappen. Het is onder andere handig om te kijken naar de inhoud van de kan, het vermogen van de blender en het materiaal van de blenderkan. Afhankelijk van waarvoor je de blender wil gebruiken, kun je kiezen voor een blenderkan die wel of niet hittebestendig is. Tegelijkertijd is het handig om naar het vermogen van de blender te kijken. Blenders met een laag vermogen zijn over het algemeen namelijk niet in staat om ijs en andere harde ingrediënten fijn te hakken. Als je bovendien graag in 1 keer een grote hoeveelheid verse sap wil maken, dan is het handig om te kiezen voor een model met een grote blenderkan. De Bosch MMB64G3M blender heeft een glazen blenderkan met een inhoud van 2 liter en een vermogen van 800 Watt.

Vanwege de superieure eigenschappen, is de Bosch MMB64G3M de beste blender voor jou. Hij is namelijk ideaal voor thuisgebruik en kan in 1 keer een grote hoeveelheid verse sap bereiden. Je krijgt bij aankoop ook een smoothiefilter, dat ervoor zorgt dat je pitten en pulp uit het sap kunt filteren. Hierdoor kun je keer op keer genieten van gladde smoothies met de ideale structuur. Naast het filter krijg je ook een mini hakmolen. Voor extra gemak beschikt het bedieningspaneel over een smoothie- en ijsknop en een knop voor de mini hakmolen. Je kunt dus met een druk op de knop allerlei ingrediënten hakken. Het is zelfs mogelijk om de snelheid traploos in te stellen, waardoor je veel controle hebt over het mixproces. Je kunt ook warme ingrediënten in de glazen blenderkan zetten, want deze kan is hittebestendig.

Voordelen van de Bosch MMB64G3M:

 • Deze blender heeft een relatief stille werking.
 • Na gebruik kun je de blenderkan en het deksel reinigen in de vaatwasmachine.
 • Met de ijsfunctie kun je eenvoudig ijsblokjes vermalen voor in je smoothie of sap.
 • In 1 keer kun je veel sap mixen in deze blender, want de blenderkan heeft een inhoud van 2 liter.
 • Bij aankoop van deze blender krijg je er een hakmolen bij om koffiebonen, kruiden en noten fijn te malen.
 • Zijn filter zorgt ervoor dat pitjes en pulp uit je sap worden gehaald, waardoor je probleemloos uit een rietje kunt drinken.
 • Hij is voorzien van een pulsestand die zorgt voor extra kracht om ook iets hardere ingrediënten goed door elkaar te mixen.

Nadelen van de Bosch MMB64G3M:

 • De blender is niet compact.
 • Omdat de blenderkan van glas is gemaakt, is hij ietsje zwaarder dan een van kunststof gemaakt model.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>