De Beste Kookplaat uit het jaar 2020 Kopen? De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Zoek je naar de beste kookplaat voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om na te gaan welke soort kookplaat het beste bij je past. In dit artikel beschrijven wij de 10 beste vrijstaande kookplaten. Echter, onder de vrijstaande modellen, zijn er gaskookplaten, inductie kookplaten en keramische kookplaten. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wij helpen je om het ultieme model te vinden.

Beste kookplaat in 2020

Afhankelijk van je persoonlijke behoeften, kun je kiezen voor een bepaald type kookplaat en een specifiek aantal kookzones. In de onderstaande tabel zie je per model hoeveel kookzones er zijn en hoe breed het apparaat is, zodat je de beste kookplaat voor jouw behoeften uit kunt kiezen.

 Product naamKookzonesCM Breed 
1.Sencor SCP4202228 cmMeer info »
2.Inventum VKI6010ZIL459 cmMeer info »
3.Etna KGV358RVS458 cmMeer info »
4.Domo DO310KP253 cmMeer info »
5.Domo DO311KP253 cmMeer info »
6.Siemens EB0C2PY80N458 cmMeer info »
7.Sencor SCP3201128 cmMeer info »
8.Etna KGV358WIT458 cmMeer info »
9.Bosch PBP0C2B80N458 cmMeer info »
10.Etna KGV358HWIT458 cmMeer info »

1. Sencor SCP4202

Sencor SCP4202Ben je op zoek naar de beste kookplaat voor jouw behoeften? Als je veel inductiepannen in huis hebt, dan is het een goed idee om dan voor een inductiekookplaat te kiezen. Wij raden dan de Sencor SCP4202 aan. Dit model is perfect voor jou, omdat hij werkt op inductie. Dit vrijstaand model is gemakkelijk te gebruiken en beschikt tevens over verschillende veiligheidsmaatregelen. Zo is hij onder andere voorzien van de functie “panherkenning”. Dit houdt in dat wanneer er geen pan meer op de kookplaat staat, de plaat automatisch wordt uitgeschakeld. Het apparaat beschikt tevens over een resttijdindicator. Deze laat je in één oogopslag zien welke platen nog heet zijn, zodat je weet dat je die nog niet moet aanraken. Ben je klaar met koken? Dan kun je met een druk op de knop het geheel uitmaken.

Dankzij het handige formaat, is de SCP4202 kookplaat van Sencor ook perfect voor wanneer je naar de camping gaat of als je een kleine keuken hebt. Je kunt er ondanks het compacte formaat, toch de lekkerste gerechten op bereiden. De kookplaat beschikt namelijk over 2 kookzones. De temperatuur van beide kookzones kun je zelf instellen tussen de 60 en 240 graden. Wanneer je de temperatuur instelt, dan kun je kiezen tussen 10 standen. Als je bijvoorbeeld binnen een mum van tijd water aan de kook wil brengen, dan kun je de hoogste stand gebruiken. Voor het warm houden van je gerecht, is het een goed idee om juist de laagste stand te gebruiken. Afhankelijk van de gerechten die je wil bereiden, kun je uiteraard ook voor de andere temperatuurstanden kiezen. Tijdens het koken maak je tevens gebruik van de timer.

Voordelen:

 • De kookplaat heeft een glazen kookoppervlak, dat je gemakkelijk kunt schoonmaken.
 • Hij is voorzien van een timer.
 • Dankzij de panherkenning schakelt de kookplaat automatisch uit wanneer er geen pan op staat.
 • Het apparaat heeft een mooi design.
 • Dit apparaat beschikt over restwarmte indicatoren die laten zien welke kookzones nog heet zijn.
 • Zijn temperatuur is goed beheersbaar.

Nadelen:

 • Hij beschikt niet over kinderbeveiliging.
 • Er is geen boostfunctie om pannen sneller te verwarmen.
 • De temperatuursprongen van 20 graden zijn soms net te groot.

2. Inventum VKI6010ZIL

Inventum VKI6010ZILBen je op zoek naar de beste kookplaat? Dan is het belangrijk om na te gaan waaraan een dergelijk model voor jou moet voldoen. Je kijkt natuurlijk als eerst naar het type kookplaat. Als je beschikt over inductiepannen, dan kun je het liefst voor een inductie kookplaat kiezen. Wil je graag meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden, dan kun je kiezen voor een model met meerdere kookzones. Als je een echte keukenprinses of –prins bent, dan vinden wij de Inventum VKI6010ZIL de beste kookplaat voor jou. Dit model beschikt namelijk over 4 kookzones. Daarnaast is hij een inductie kookplaat, dus je kunt gewoon je inductiepannen blijven gebruiken. Als je jouw pannen sneller wil verwarmen, dan kun je gebruik maken van de boostfunctie van dit apparaat. Deze functie zorgt ervoor dat de verwarming zeer snel plaatsvindt.

Deze vrijstaande kookplaat, die wellicht de beste kookplaat voor jou is, kun je overal plaatsen. Dit komt doordat hij slechts 59 cm breed en draagbaar is. Je bent dus niet gebonden aan een vaste plek, net zoals het geval is bij een fornuis. Zet de VKI6010ZIL kookplaat van Inventum dus gemakkelijk op een vrije plek op je keukenblad wanneer je hem wil gebruiken. De bediening van dit model is eenvoudig. Door gebruik te maken van de tiptoetsen kun je namelijk snel het juiste vermogen instellen. Tijdens het koken kun je gebruik maken van 9 verschillende standen, waardoor je zelf in handen hebt hoe snel je eten wordt verhit. Haal je de pan van de kookplaat, maar ben je vergeten hem uit te doen? Dit is geen probleem. Het apparaat merkt namelijk wanneer de pan is verwijderd en gaat dan automatisch uit. Hierdoor wordt er niet onnodig energie verbruikt.

Voordelen:

 • Hij beschikt over kinderbeveiliging en restwarmteindicatie.
 • De kookplaat kookt snel en reageert meteen.
 • Je kunt dit apparaat gemakkelijk bedienen.
 • Hij is voorzien van panherkenning en gaat dus uit als er geen pan op staat.
 • De kookplaat wordt snel warm.
 • Je kunt hem gewoon in het stopcontact zetten, want hij werkt op een normale stekker.

Nadelen:

 • Er is op dit apparaat geen ruimte voor grote of langwerpige pannen.
 • Dit model heeft geen stille werking.
 • Hij is niet voorzien van overkookbeveiliging.

3. Etna KGV358RVS

Etna KGV358RVSAls je op zoek bent naar de beste kookplaat voor jouw behoeften, dan dien je eerst na te gaan op welke soort kookplaat je graag kookt. Wil je graag op gas koken en is het voor jou belangrijk dat het apparaat beschikt over 4 kookzones, dan kennen wij het perfecte model. Wij vinden de Etna KGV358RVS de beste kookplaat voor jou, omdat hij een gaskookplaat is. Je hoeft dus geen speciale soorten pannen aan te schaffen om erop te koken. Daarnaast kun je dankzij de 4 kookzones meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden. De kookplaat is namelijk voorzien van een sterkbrander met een maximaal vermogen van 3 kW, 2 normaalbranders met een maximaal vermogen van 1,75 kW en 1 sudderbrander met een maximaal vermogen van 1 kW. Kies aan de hand van de gerechten die je wil bereiden voor de kookzone met het perfecte vermogen.

Wanneer je gebruik maakt van de KGV358RVS kookplaat van Etna, dan hoef je je voor het koken geen zorgen te maken over lucifers of een aansteker. Dit apparaat beschikt namelijk over een elektronische vonkontsteking. Deze functie zorgt ervoor dat je met een draai aan de knop de gewenste kookzone aandoet. Aangezien je geen luciferstokjes of aanstekers meer hoeft aan te schaffen, houd je ook meer geld in je zak. Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat je bezig bent te koken en 1 van je pannen kookt over. Wanneer de pan overkookt, dan gaat de vlam meestal uit. Dit is geen probleem wanneer je met deze kookplaat kookt. Hij beschikt namelijk over vlambeveiliging. Deze functie zorgt ervoor dat wanneer de vlam uitgaat, de gastoevoer automatisch wordt afgesloten.

Voordelen:

 • Dit apparaat is voorzien van een snelstartfunctie.
 • Hij is voorzien van grote gaspitten.
 • De kookplaat beschikt over vlambeveiliging.
 • Je kunt hem gemakkelijk afdekken met de afdekplaat.

Nadelen:

 • Deze kookplaat is niet voorzien van een knop die alles in 1 keer uitmaakt.
 • De pannendragers zijn niet vaatwasmachinebestendig.
 • Hij beschikt niet over kinderbeveiliging.

4. Domo DO310KP

Domo DO310KPHeb je een klein huishouden en ben je op zoek naar de beste kookplaat voor jouw behoeften? Als je een klein huishouden hebt, dan heb je waarschijnlijk geen behoefte aan een grote kookplaat. Kook je daarnaast het liefst traditioneel elektrisch? Dan kennen wij een model dat goed bij jouw situatie past. De Domo DO310KP is de beste kookplaat voor jou, omdat je er traditioneel elektrisch op kunt koken. Daarnaast is dit apparaat relatief compact, waardoor hij ook perfect past in een kleine keuken of in een klein huishouden. Dit compacte model kun je ook gemakkelijk met je meenemen, dankzij het lichte formaat. Je hoeft hem dus niet alleen te gebruiken wanneer je thuis bent, omdat je hem ook met je mee kunt nemen naar de camping. Hij weegt slechts 4,5 kg.

De DO310KP kookplaat van Domo beschikt over 2 pitten van 1.000 en 1.500 watt. Je kunt er dus gemakkelijk je knakworsten voor je boterham op klaarmaken, maar hij is ook perfect voor het bereiden van snacks zoals sateetjes. Hij is voorzien van 2 pits, dus je kunt er gemakkelijk tegelijkertijd je kip in saus en broccoli met worteltjes op klaarmaken. De rijst die je ernaast eet maak je klaar in een rijstcooker. Lust je geen rijst? Gebruik dan een frituurpan om lekkere frietjes klaar te maken als bijgerecht. Het komt er simpelweg op neer dat je op deze kookplaat ook gemakkelijk een hele maaltijd kunt klaarmaken. Je bedient de kookplaat bovendien gemakkelijk door gebruik te maken van de 2 draaiknoppen. Hij is daarnaast altijd te verplaatsen, want hij beschikt over hittebestendige handvatten.

Voordelen:

 • Dankzij het compacte formaat kun je de kookplaat altijd gemakkelijk met je meenemen.
 • De kookplaat kan altijd verplaatst worden dankzij de hittebestendige handvatten.
 • Je kunt er gemakkelijk een complete maaltijd op bereiden.
 • Het apparaat beschikt over antislipvoetjes.
 • Hij is gemakkelijk te bedienen.

Nadelen:

 • Je kunt er geen uitgebreide maaltijd op klaarmaken.
 • Dit model is niet voorzien van kinderbeveiliging of restwarmteindicatie.

5. Domo DO311KP

Domo DO311KPZoek je naar de beste kookplaat voor jouw behoeften en is het beste model voor jou een elektrische kookplaat met 2 kookzones? Dan kun je de Domo DO311KP aanschaffen. Dit model vinden wij de beste kookplaat voor jou, omdat hij een vrijstaand elektrisch model is. Deze kookplaat beschikt over 2 elektrische kookzones die je kunt bedienen met de 2 draaiknoppen. Je hoeft dus geen lange handleiding door te nemen om ermee aan de slag te gaan. Hij is namelijk zo intuïtief dat je er vanaf de levering optimaal mee kunt werken. De kookzones van dit apparaat hebben een doorsnee van 18,5 cm en een vermogen van 1500 watt. Als je een kleine keuken of een klein budget hebt, dan is dit model ook perfect voor jou. Hij is namelijk vrij compact en ook aantrekkelijk geprijsd.

Voor een dramavrije kookervaring kook je op de DO311KP kookplaat van Domo. Dit apparaat beschikt namelijk niet over allerlei onnodige functies. Hij doet precies waarvoor hij is ontworpen: hij verhit je pannen en hun inhoud wanneer je hem aandoet. Als je niet graag of niet vaak kookt, dan is het ook een goed idee om dit model in huis te halen. Je kunt op de 2 pits namelijk gemakkelijk een lekker soepje klaarmaken voor jezelf en je partner. Geen zin in soep? Wat dacht je dan van rijst met witte bonen in tomatensaus? Het doet er niet toe wat je wil klaarmaken, want je kunt op dit apparaat de lekkerste gerechten bereiden. Dit doe je door 2 pannen tegelijkertijd op het apparaat te zetten. Experimenteer desgewenst ook met nieuwe gerechten.

Voordelen:

 • Je kunt de kookplaat gemakkelijk bedienen.
 • Hij heeft een compact formaat.
 • Dit model is perfect om een complete maaltijd op tafel te zetten.
 • De kookplaat is aantrekkelijk geprijsd.

Nadelen:

 • Er is op de kookplaat geen restwarmteindicatie.
 • Nadat je de plaat hebt uitgedraaid, blijft het gietijzer nog enige tijd warm.
 • De kookplaat beschikt niet over panherkenning.

6. Siemens EB0C2PY80N

Siemens EB0C2PY80NKook je het liefst op gas en zoek je daarom naar de beste gaskookplaat voor jouw behoeften? Wat dacht je dan van een wit model met 4 kookzones? Klikt dit voorstel perfect, dan kies je voor de Siemens EB0C2PY80N. Dit model is de beste kookplaat voor jou, omdat hij een gaskookplaat is. Dit betekent dat je de temperatuur nauwkeurig kunt instellen. Het apparaat beschikt tevens over krachtige branders, dus het koken is een fluitje van een cent. Dankzij het witte uiterlijk is hij bovendien een blikvanger op je keukenblad. Dit apparaat is nog aantrekkelijker, omdat je hem na ontvangst meteen in gebruik kunt nemen. Je geeft hem een plek op je keukenblad, koppelt er aardgas aan en je gaat meteen aan de slag. Er is geen montage nodig voor het gebruiken van de kookplaat.

Als je de EB0C2PY80N kookplaat van Siemens in huis hebt, dan is er genoeg ruimte en vermogen om een lekker gerecht klaar te maken. Het hoeft overigens niet bij 1 gerecht te blijven. Doordat deze kookplaat is voorzien van 4 kookzones, kun je op de sudderbrander een lekker potje soep klaarmaken als voorgerecht. Op de sterkbrander bak je jouw vlees of vis zodat deze ook snel klaar is. Uiteraard is er nog een sausje nodig. Dit sausje kun je apart bereiden. Maak hiervoor gebruik van 1 van de normaalbranders. Het sausje en de soep kun je indien gewenst van branders verwisselen. Als je jouw diepvriesgroenten graag opkookt, dan kun je deze klaarmaken op de andere normaalbrander. Door alle 4 branders tegelijkertijd te gebruiken, maak je snel een complete maaltijd klaar.

Voordelen:

 • Doordat hij over 4 kookzones beschikt, kun je meerdere gerechten tegelijkertijd klaarmaken.
 • Dankzij de elektronische vonkontsteking zijn er geen lucifers of aanstekers nodig.
 • Hij is voorzien van vlambeveiliging.

Nadelen:

 • De emaillen pannendragers zijn vrij glad, dus je pannen kunnen verschuiven wanneer je in ze roert.
 • Het apparaat beschikt niet over kinderbeveiliging.

7. Sencor SCP3201

Sencor SCP3201Als je op zoek bent naar de beste kookplaat voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om na te gaan aan hoeveel kookzones je behoefte hebt. Je moet natuurlijk ook nagaan op welke soort kookplaat je graag kookt. Als je een inductiemodel perfect vindt en je hebt geen behoefte aan een kookplaat met meerdere kookzones, dan is de Sencor SCP3201 de beste kookplaat voor jou. Je hoeft je inductiepannen niet weg te doen wanneer je dit apparaat in huis haalt, want hij is een inductie kookplaat. Doordat hij over slechts 1 kookzone beschikt, is hij perfect voor een huishouden met 1 tot 2 personen of gezinnen die niet vaak koken. Dankzij het compact formaat is dit apparaat ook perfect om met je mee te nemen naar de camping. Je hebt namelijk geen gasaansluiting nodig om ermee te werken.

Doordat de SCP3201 kookplaat van Sencor een compact formaat heeft, zijn kleinere pannen ook perfect om erop te zetten. De perfecte pan voor dit apparaat heeft een diameter tussen de 12 en 19 cm. Ondanks het kleine formaat, kun je met deze kookplaat toch snel een lekker gerecht klaarmaken. Je kunt namelijk de temperatuur gemakkelijk instellen door gebruik te maken van de draaiknop. Er zijn maar liefst 10 temperatuurstanden tussen de 60 en 240 graden Celsius. Je kunt dus in rap tempo water aan de kook brengen voor bijvoorbeeld je ochtendkoffie op de camping, maar je kunt er ook gemakkelijk een soepje mee klaarmaken of warm houden. Voor het warmhouden van je gerecht, gebruik je de laagste stand. De kookplaat beschikt over panherkenning. Als je dus bent vergeten de kookzone uit te zetten na het koken en je verwijdert de pan, dan schakelt het apparaat automatisch uit.

Voordelen:

 • Hij beschikt over panherkenning.
 • Deze kookplaat heeft een eenvoudige bediening.
 • De restwarmte indicator geeft aan of de kookzone nog heet is.
 • Doordat hij over een timer beschikt, kun je er zeker van zijn dat je gerecht niet aanbrandt.
 • Dankzij het glazen kookoppervlak, kun je het apparaat gemakkelijk schoonmaken.

Nadelen:

 • Doordat hij niet over een boostfunctie beschikt, kun je pannen niet extra snel verwarmen.
 • De kookplaat heeft geen stille werking.

8. Etna KGV358WIT

Etna KGV358WITBen je op zoek naar de beste kookplaat voor jouw behoeften en is het beste model voor jou een gaskookplaat waarop je meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bereiden? Dan raden wij de Etna KGV358WIT aan. Wij vinden dat dit model de beste kookplaat voor jou is, omdat hij een gaskookplaat is. Daarnaast beschikt dit model over 4 kookzones, dus je kunt er gemakkelijk een complete maaltijd op klaarmaken. Je hoeft niet te wachten totdat 1 gerecht klaar is voordat je een ander gerecht klaarmaakt, omdat je de 4 kookzones tegelijkertijd kunt gebruiken. De 4 zones hebben ook verschillende maximale vermogens, waardoor je voor elk gerecht de perfecte brander hebt. De kookplaat is voorzien van een snelbrander, 2 normaalbranders en een sudderbrander. Laat je kunsten in de keuken zien en bereid een volledige maaltijd op deze kookplaat.

Er is bij het ontwerpen van dit apparaat ook gedacht aan het gebruiksgemak. Daarom heb je geen aansteker of lucifer nodig om de kookplaat aan te steken. Dankzij de elektronische vonkontsteking kun je namelijk met een draai aan de knop de gaspit aanzetten. Je hebt voor het aansteken van gas dus slechts 1 hand nodig, waardoor je de andere hand kunt gebruiken om bijvoorbeeld te roeren in een andere pan. Je bedient dit apparaat bovendien gemakkelijk door gebruik te maken van de draaiknoppen. Toen Etna deze kookplaat vervaardigde, is er ook gedacht aan de veiligheid. Daarom beschikt hij over antislipvoetjes, waardoor hij netjes op zijn plek blijft staan wanneer je hem gebruikt. De kookplaat is daarnaast voorzien van vlambeveiliging, die ervoor zorgt dat wanneer de vlam uitgaat, de gastoevoer automatisch wordt afgesloten.

Voordelen:

 • Je hebt slechts 1 hand nodig om het gas aan te steken.
 • Hij is voorzien van een handige afdekplaat.
 • De kookplaat beschikt over vlambeveiliging.
 • Dit model heeft een mooi design.

Nadelen:

 • De pannendragers zijn niet vaatwasmachinebestendig.
 • Hij beschikt niet over een wokbrander.
 • Er is geen timer.

9. Bosch PBP0C2B80N

Bosch PBP0C2B80NAls je op zoek gaat naar de beste kookplaat, dan is het belangrijk om eerst na te gaan of je het liefst op gas, elektriciteit of inductie kookt. Vervolgens is het belangrijk om na te gaan aan hoeveel kookzones je behoefte hebt en welke afmeting bij jouw omstandigheden past. De kookplaat die je in huis haalt moet namelijk goed passen op je keukenblad zodat je flexibel kunt koken. Is een gaskookplaat het ultieme model voor jou? Dan is de Bosch PBP0C2B80N wellicht de beste kookplaat voor jou. Dit model is namelijk een gaskookplaat met 4 kookzones. Doordat hij is voorzien van 4 kookzones, ben je ervan verzekerd dat je meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. De 4 branders hebben tevens elk hun eigen vermogen, waardoor je gemakkelijk verschillende soorten gerechten kunt klaarmaken. Er zijn 2 normaalbranders, er is een sterkbrander en er is een sudderbrander.

De vrijstaande PBP0C2B80N kookplaat van Bosch kun je bovendien gemakkelijk bedienen. Dit komt doordat hij beschikt over 4 kookzones en 4 draaiknoppen. Elke kookzone heeft dus zijn eigen draaiknop waardoor je niet per ongeluk de verkeerde vlam aan- of uitdoet. De bediening op dit apparaat is zeer intuïtief. Je hoeft niet eens op zoek te gaan naar een aansteker of lucifers wanneer je hem gebruikt, omdat de kookplaat beschikt over elektronische vonkontsteking. De lekkerste gerechten bereid je op dit apparaat met een gerust hart, omdat de nodige veiligheidsmaatregelen zijn getroffen. Zo beschikt de kookplaat over vlambeveiliging. Wanneer de vlam tijdens het koken uitgaat doordat een pan bijvoorbeeld is overgekookt, dan wordt de gastoevoer automatisch afgesloten. Je kunt dus veilig en gemakkelijk koken op deze kookplaat.

Voordelen:

 • De vlambeveiliging zorgt ervoor dat de gastoevoer wordt afgesloten als de vlam dooft.
 • Deze kookplaat heeft een mooi, wit design.
 • Dankzij de elektronische vonkontsteking behoren lucifers en aanstekers tot het verleden.
 • Hij is gemakkelijk in gebruik.

Nadelen:

 • Dit apparaat is niet voorzien van kinderbeveiliging.
 • Doordat de pannendragers van emaillen zijn gemaakt, kunnen je pannen tijdens het roeren weg glijden.

10. Etna KGV358HWIT

Etna KGV358HWITKook je graag op gas? Dan is de beste kookplaat voor jou een gaskookplaat. Als je daarnaast meerdere gerechten tegelijkertijd wil bereiden, dan raden wij een model met 4 kookzones aan. Wat dacht je van de Etna KGV358HWIT? Dit model is wellicht de beste kookplaat voor jou, omdat hij een gaskookplaat is, die is voorzien van 4 kookzones. Hierdoor hoef je niet steeds te wachten totdat een gerecht klaar is voordat je een ander gerecht kunt bereiden. Je maakt namelijk tegelijkertijd verschillende gerechten klaar. Deze mogelijkheid is ook handig als je weinig tijd hebt, maar je toch een lekkere maaltijd voor je gezin wilt bereiden. Als je namelijk meerdere gerechten tegelijkertijd klaarmaakt, dan is er minder tijd nodig dan wanneer je alles 1 voor 1 kookt.

De KGV358HWIT kookplaat van Etna is daarnaast voorzien van een andere aantrekkelijke eigenschap voor gebruikers met weinig tijd. Het schoonmaken van dit apparaat is namelijk gemakkelijk, omdat de kookplaat beschikt over lichte pannendragers van brandstaal. Je tilt ze dus gewoon even op wanneer je het kookoppervlak wil reinigen. Wanneer je met dit apparaat kookt, hoef je je ook geen zorgen te maken over de veiligheid in huis. Je kunt met een gerust hart erop koken, omdat hij is voorzien van vlambeveiliging. Dit apparaat mag ook zeker gezien worden, want hij beschikt over een strak, wit uiterlijk. Hij is zelfs zodanig ontworpen dat het lijkt alsof hij zweeft. Hierdoor oogt hij minder massief in je keuken dan andere modellen. Deze kookplaat is tevens afgewerkt met een matglazen sierdeksel, dat je in verschillende standen open kunt zetten.

Voordelen:

 • Dit model kun je gemakkelijk bedienen.
 • Je kunt er op een veilige manier mee werken dankzij de vlambeveiliging.
 • De kookplaat is aantrekkelijk geprijsd.
 • Hij heeft een mooi design.

Nadelen:

 • Hij is niet voorzien van elektronische vonkontsteking.
 • Je moet de gasslang, tape en het verloopstuk apart kopen.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>