Wij Vertellen Je Over De Beste Led Projector Van 2020. Lees Snel Het Artikel!

De meesten van ons vinden het prettig om naar een mooie film te kijken. Hierbij maken we vaak geen onderscheid tussen films die we thuis bekijken en films die we in een bioscoop bekijken. Wist je echter dat je ook gewoon thuis het typische cinema gevoel kunt creëren? Hier heb je niet eens veel voor nodig. Ga maar na dat als je de beste LED projector voor jouw behoeften in huis hebt, je al een heel eind op weg bent. Je sluit namelijk gewoon je laptop of desktop aan om de projector, projecteert het beeld op een muur of projectorscherm en geniet van een prachtige film of serie. Wil je het gevoel verder optimaliseren? Dan sluit je jouw home cinema set ook aan. Zet vervolgens een pak magnetronpopcorn in de magnetron, schenk een glaasje limonade of sap in en geniet met volle teugen! Jouw beste LED projector is binnen handbereik…

Beste Led projector van 2020

Ben je na het lezen van de alinea hierboven ook zo enthousiast geworden om jouw beste LED projector uit te kiezen? Dan is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde factoren. Je kunt bijvoorbeeld verschillende projectors met elkaar vergelijken op basis van de resolutie en contrastratio, de levensduur van de lamp en de afstand van de projector, de lichtopbrengst en het geluid en tot slot de aansluitingen. Al deze factoren geven je de mogelijkheid om jouw ideale projector te vinden. In dit artikel helpen we je bovendien op weg. We hebben namelijk een top 5 lijst voor je samengesteld met de allerbeste LED projectors van het jaar. De namen van deze projectors zie je in de onderstaande tabel. Nadat je de tabel hebt bekeken, kun je tevens de individuele recensies lezen om achter de specificaties van elk model te komen. Concludeer vervolgens welk model jouw beste LED projector is.

 

 Product naam 
1.Silvergear Mini LCD ProjectorMeer info »
2.LESHP Full HD LED-projectorenMeer info »
3.Fenton X20 - LCD BeamerMeer info »
4.Salora 40BHD1200Meer info »
5.Overmax OV-T26BK-WMeer info »

1. Silvergear Mini LCD Projector

Als je zoekt naar de beste LED projector voor jouw behoeften, dan is het handig om eerst na te gaan waar je hem precies voor wil gebruiken. Sommige personen gebruiken een projector voornamelijk om films op een relatief groot scherm te bekijken. Weer anderen gebruiken hun projector alleen om presentaties te geven. Ben jij iemand die een projector voornamelijk gebruikt voor simpele projecties? Zoek je daarom naar een budget beamer die vooral in donkere omstandigheden uitstekend presteert? Dan kun je kiezen voor de Silvergear Mini LCD Projector. Dit apparaat is wellicht de beste LED projector voor jou, omdat hij perfect is voor simpele projecties en hij het beste presteert in donkere omstandigheden. De projector neem je bovendien overal mee naartoe, Silvergear Mini LCD Projectoromdat hij een mini variant is, die je gemakkelijk in je tas kunt stoppen en met je mee kunt nemen voor zowel zakelijke afspraken als voor vertier.

Het is prettig te weten dat je je projector gemakkelijk met je mee kunt nemen. Echter, het is ook belangrijk om de andere specificaties van het apparaat te bekijken. Zo heeft de Silvergear Mini LCD Projector een accuduur van maar liefst 20 uur. Dit betekent dat je extra lang kunt genieten van je foto’s van bijvoorbeeld je laatste vakantie. Je kunt de projector tevens gebruiken om een leuke filmavond te organiseren voor vrienden en/of familie. Het toestel geeft je zelfs de mogelijkheid om presentaties ermee te geven. Geen laptop bij de hand? Geen probleem! Je kunt namelijk je beeldmateriaal op een USB stick of microSD kaart zetten en dit vervolgens pluggen in de projector. Het maakt niet uit waar je bent, want zodra je de projector uit je tas haalt, kijkt men er goedkeurend na. Dit komt doordat de projector een strak design heeft, dat zeker gezien mag worden.

Eigenschappen van de Silvergear Mini LCD Projector:

 • Voor optimaal gebruiksgemak krijg je er een afstandsbediening bij.
 • Dankzij het strak design mag deze kleine projector zeker gezien worden.
 • Doordat hij gebruik maakt van de LED technologie is deze projector zeer energiezuinig.
 • Switchen tussen 16:9 en 4:3 is een fluitje van een cent wanneer je deze projector gebruikt.
 • Er is bij dit apparaat gezorgd voor toetsbediening door middel van de knoppen aan de bovenzijde.
 • Hij heeft een accuduur van 20 uur waardoor je extra lang kunt genieten van je foto’s, video’s of presentatie.
 • Het gaat hier om een mini beamer die slechts 270 gram weegt, dus je kunt hem gemakkelijk met je meenemen.
 • In verlichte omstandigheden voldoet de beeldkwaliteit van de projector niet om bijvoorbeeld een foto of video te projecteren.
 • Met deze projector kun je al je films, foto’s en series in groot formaat bekijken en met een perfecte beeldkwaliteit zonder vervorming.
 • Als je deze projector gebruikt, is het belangrijk dat de ruimte goed verduisterd is, omdat hij een beperkte lichtopbrengst en contrast heeft.
 • Bij deze beamer is er gezorgd voor verschillende aansluitingen zoals 3,5 mm aansluiting, AV, MicroSD en USB, waardoor je veel verschillende apparaten erop kunt aansluiten.
 • Om dit apparaat te gebruiken heb je geen laptop nodig, omdat je je beeldmateriaal ook gewoon op een USB stick of MicroSD kaart kunt zetten en dit vervolgens kunt inpluggen in de projector.

2. LESHP Full HD LED-projectoren

In je zoektocht naar de beste LED projector kom je verschillende modellen tegen. Het is daarom belangrijk om de specificaties van elk model te bekijken om na te gaan welk model het beste past bij jouw gebruiksdoelen. Zo zijn er projectors die perfect functioneren in donkere situaties, maar die minder goed functioneren in een goed verlichte ruimte. Je kunt tevens nagaan hoe het zit met de resolutie van de beamer. Hierdoor weet je of je kunt genieten van beelden van uitstekende kwaliteit. Het is zelfs handig om de geluidsmogelijkheden te bekijken, omdat je bij bepaalde projectors geen externe speakers hoeft aan te sluiten. Tot slot kun je ook rekening houden met de aansluitingsmogelijkheden, omdat sommige personen bijvoorbeeld een USB stick rechtstreeks willen zetten in de beamer. LESHP Full HD LED-projectorenIs jouw ideale projector een variant met een hoge resolutie, hoge helderheid en meerdere input mogelijkheden? Kies dan voor de LESHP Full HD LED-projectoren.

Wij raden de LESHP Full HD LED-projectoren aan, vanwege de hoge resolutie, hoge helderheid en meerdere input mogelijkheden. Dit apparaat is wellicht de beste LED projector voor jou, omdat hij ondersteuning biedt voor volledige 1080P HD-video. Je weet dus zeker dat je kunt genieten van een super beeldkwaliteit. Bovendien is er bij dit apparaat gezorgd voor de Great Screen Experience functie, wat inhoudt dat je gezin niet alleen een grote schermervaring heeft, maar dat de ogen ook worden beschermd. Je hebt bij deze beamer niet eens een aparte speaker nodig, omdat er is gezorgd voor een geïntegreerde versterker en geïntegreerde stereoluidsprekers met SRS. Nadat je hem hebt aangeschaft, kun je dit apparaat tevens meteen gebruiken. De installatie is namelijk super eenvoudig dankzij de afbeeldingsaanpassingen en handige bediening. Dankzij de vele input mogelijkheden zoals HDMI Dual, VGA, AV, TV en Dual USB sluit je er gemakkelijk het gewenste apparaat op aan.

Eigenschappen van de LESHP Full HD LED-projectoren:

 • Dankzij de Great Screen Experience functie worden je ogen beschermd wanneer je beelden van de projector bekijkt.
 • Doordat er meerdere input mogelijkheden zijn kun je gemakkelijk het gewenste apparaat aansluiten op de projector.
 • De installatie van deze projector is een fluitje van een cent dankzij de gemakkelijke afbeeldingsaanpassingen en handige bediening.
 • Bij deze projector is er gezorgd voor een hoge resolutie, hoge helderheid en volledige 1080P HD-video voor optimale beeldprestaties.
 • Je hebt bij deze beamer geen aparte speakers nodig, omdat hij reeds beschikt over een geïntegreerde versterker en geïntegreerde stereoluidsprekers met SRS.

3. Fenton X20 – LCD Beamer

Zoek je naar de beste LED projector voor jouw behoeften? Dan zijn er diverse factoren waar je op let. In de vorige recensies hebben we zo’n beetje gesproken op de verschillende eigenschappen die van belang kunnen zijn bij het uitkiezen van jouw ideale projector. Echter, wist je dat er soms wordt gesproken over een LCD beamer, terwijl het apparaat toch gebruik maakt van de energiezuinige LED technologie? Veel personen lezen de recensie of productomschrijving van een LCD beamer niet als ze op zoek zijn naar LED projectors. Het is echter belangrijk om ook die recensies door te nemen, omdat er bij sommige LCD projectors toch gewerkt wordt met LED technologie. Is jouw ideale beamer een LCD variant die werkt met LED technologie? Fenton X20 - LCD BeamerWil je tevens in staat zijn om de projector gemakkelijk met je mee te nemen? Dan kennen wij de ideale beamer, namelijk de Fenton X20 – LCD Beamer.

De Fenton X20 – LCD Beamer is wellicht de beste LED projector voor personen die willen genieten van beelden op een groot scherm zonder dat zij veel voor het apparaat hoeven uit te geven. Het gaat hier immers om een eenvoudige projector, die aantrekkelijk is geprijsd, maar die wel beschikt over de nodige functies om optimaal te werken. Zo kun je deze beamer gemakkelijk met je meenemen en daarna binnen een handomdraai op te zetten. Hij is namelijk snel gebruiksklaar. Het enige wat je hoeft te doen om deze projector aan te sluiten, is een HDMI kabel erin stoppen en het andere uiteinde te verbinden met je laptop of een andere bron. Hierna kun je gemakkelijk alle gewenste beelden projecteren. Desgewenst kun je zelfs je laptop thuis laten, omdat je het ingebouwde USB slot kunt gebruiken om een USB stick met media bestanden rechtstreeks op de projector aan te sluiten.

Eigenschappen van de Fenton X20 – LCD Beamer:

 • Dankzij de LED technologie is er bij deze beamer geen lange afkoeltijd nodig.
 • Deze projector is compact, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe neemt.
 • Er wordt gebruik gemaakt van de energiezuinige LED technologie, dus je kunt er gedurende lange tijd mee werken zonder je zorgen te maken over de energierekening.
 • Dit apparaat is snel gebruiksklaar, want je hoeft er simpelweg een HDMI kabel op aan te sluiten en het andere uiteinde in een laptop of andere bron te zetten om ermee te werken.
 • Als je media bestanden wil afspelen, dan heb je niet eens een laptop of andere bron nodig, omdat je gewoon gebruik kunt maken van het ingebouwde USB slot om er een USB stick met media bestanden in te steken.

4. Salora 40BHD1200

Ben je op zoek naar de beste LED projector voor jouw behoeften? Ga dan eerst na welke specificaties voor jou belangrijk zijn. Er zijn immers veel factoren die een rol kunnen spelen bij het maken van een keuze. Als je de projector alleen wil gebruiken om filmavonden te organiseren, dan kies je voor een ander model dan wanneer je een projector in een goed verlichte ruimte wil gebruiken om een presentatie te geven. Daarnaast is het zeer belangrijk om na te gaan welke aansluitingen het beste passen bij jouw behoeften. Als je laptop geen VGA kabel ondersteunt en de beamer werkt alleen via een VGA kabel, dan heb je immers een probleem. Sommige personen hebben niet eens een eigen laptop, waardoor zij het liefst Salora 40BHD1200kunnen kiezen voor een beamer met een USB mogelijkheid. Is jouw ideale beamer een compact model met een TV tuner? Kies dan voor de Salora 40BHD1200.

Wij vinden dat de Salora 40BHD1200 de beste LED projector voor jou is, omdat hij een compact model is. Hierdoor kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Bovendien is deze beamer een budget model, wat inhoudt dat je hem zelfs kunt aanschaffen als je slechts een klein budget hebt. Hoewel de beamer relatief klein en zeer aantrekkelijk geprijsd is, mag hij niet onderschat worden. Hij is namelijk perfect voor simpele projecties en presteert uitstekend in donkere omstandigheden. Dankzij het compact formaat past hij bovendien gemakkelijk in iedere kamer. Het maakt dus niet uit in welke kamer je je vrienden wil laten zitten voor jullie filmavond, omdat je de beamer gemakkelijk kunt verplaatsen. Voor optimale aansluitprestaties is dit model voorzien van een TV tuner en diverse andere aansluitingen zoals HDMI en USB. Hij heeft tevens een projectiegrootte van maar liefst 80 inch oftewel 203 cm.

Eigenschappen van de Salora 40BHD1200:

 • Hij doet het prima als je hem gebruikt voor simpele projecties.
 • Er is bij deze projector gezorgd voor een projectiegrootte van 80 inch oftewel 203 centimeter.
 • Deze projector is een budget variant, dus je kunt hem ook aanschaffen als je een klein budget hebt.
 • Voor optimaal gebruisgemak beschikt dit model over een TV tuner en diverse aansluitingen zoals USB en HDMI.
 • Doordat dit apparaat compact is, kun je hem gemakkelijk verplaatsen, met je meenemen en een plek geven in iedere kamer.
 • Houd er rekening mee dat deze beamer vooral in donkere omstandigheden uitblinkt, omdat de beeldkwaliteit in verlichte omstandigheden niet voldoet om bijvoorbeeld een foto of video te projecteren.

5. Overmax OV-T26BK-W

Nadat je de eerste 4 recensies van top projectors hebt gelezen, weet je precies waar je op kunt letten als je zoekt naar de beste LED projector voor jouw behoeften. Je hebt zelfs gezien dat sommige projectors worden geclassificeerd als LCD varianten, terwijl ze toch werken op de LED technologie. Ook heb je gezien dat het belangrijk is om rekening te houden met de resolutie, omdat je aan de hand daarvan kunt concluderen of de beamer een prachtig beeld produceert. Het is tevens van immens belang om de aansluitingsmogelijkheden te bekijken, omdat deze moeten aansluiten bij de apparaten die je op de beamer wil aansluiten. Wil jij er zeker van zijn dat je beamer zorgt voor een optimale beeldkwaliteit? Overmax OV-T26BK-WDan kun je kiezen voor een variant met een 1920 x 1080P resolutie. Wij kennen een dergelijk Full HD model, namelijk de Overmax OV-T26BK-W.

Door te kiezen voor de Overmax OV-T26BK-W, kies je voor een beamer die ervoor zorgt dat je altijd geniet van beelden van topkwaliteit. Dit heeft de beamer te danken aan zijn Full HD resolutie. Wanneer je deze projector in huis hebt, kun je er bovendien verschillende apparaten op aansluiten. Dit komt doordat de beamer verschillende aansluitingsmogelijkheden heeft. Denk er bijvoorbeeld aan dat je je laptop of desktop zowel via HDMI als VGA kunt aansluiten op deze projector. Hij heeft tevens 2 USB poorten, een AV en SD mogelijkheid. Ook is er gezorgd voor een 3,5 mm audio uitgang. Als we kijken naar de techniek achter deze projector, dan zien we dat het om hybride techniek gaat. Zo maakt hij gebruik van de LCD projectietechnologie, maar heeft hij een LED gloeilamp die voor meer dan 30.000 uur werkt met levendige kleuren en overvloedige details. Geniet van het beste van beide werelden!

Eigenschappen van de Overmax OV-T26BK-W:

 • Keystone-correctie wordt door dit model ondersteund.
 • Hij is milieuvriendelijk, want hij verbruikt zeer weinig energie.
 • Via de USB poort heeft dit apparaat een powerbank oplaadfunctie.
 • De beeldschakelaar kun je gemakkelijk overschakelen van 16:9 naar 4:3 of omgekeerd.
 • Er is gezorgd voor meerdere aansluitingsmogelijkheden zoals AV, USB, VGA, Micro USB, HDMI en SD.
 • Zijn LED lamp werkt voor meer dan 30.000 uur en zorgt voor levendige kleuren en overvloedige details.
 • Maak gebruik van de elektronische zoomfunctie om de beeldgrootte op een gemakkelijke wijze te veranderen.
 • Dankzij het volledig afgesloten ontwerp met een hoog ventilatierendement, wordt de stabiliteit en levensduur grotendeels verbeterd.
 • Om een lange levensduur te garanderen, heeft de fabrikant gezorgd voor een professionele problemendiagnose en een optimale bescherming van het apparaat.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>