De Beste PC Van 2020? Wat is de best beoordeelde desktop? Zie onze Top 10 computers!

In dit artikel beschrijven we echter de 10 top PC’s van 2020.

Beste PC van 2020

 Product naaminfo 
1.
Lenovo All-In-One AIO 520-27IKL F0D0002QNY8 GB RAM - 128 GB SSD + 1 TB HDDMeer info »
2.
Acer Aspire TC-780 Core i58 GB RAM - 128 GB SSD + 1 TB HDDMeer info »
3.
HP Pavilion 570-p071nd16 GB RAM - 128 GB PCIe SSD + 1 TB HDDMeer info »
4.
Apple iMac 27" (2017) MNE92N/A 3,4 GHz 5K8GB RAM - 1 TB Fusion DriveMeer info »
5.
Apple iMac Pro 27" (2017) 64/2TB 2,5GHz 14 core64GB RAM - 2 TB SSDMeer info »
6.
Dell OptiPlex 3050 MFXX84 GB RAM - 128 GB SSDMeer info »
7.
HP Pavilion 570-p081nd
16 GB RAM - 128 GB PCIe SSD + 1 TB HDDMeer info »
8.
Acer Aspire TC-780 I7802 NL8 GB RAM - 128 GB SSD + 1 TB HDDMeer info »
9.
Medion Erazer X6702616 GB RAM - 256 GB SSD + 1 TB HDDMeer info »
10.
Dell Vostro 3268-WMWC1
4 GB RAM - 128 GB SSD
Meer info »

Tegenwoordig kunnen we ons geen wereld indenken zonder computers. Deze apparaten gebruiken we namelijk voor allerlei doeleinden. Denk er bijvoorbeeld aan dat je kunt werken op een PC. Daarnaast gebruik je een computer ook voor entertainmentdoeleinden. Je kunt er bijvoorbeeld films en series op bekijken of zelfs games spelen. Afhankelijk van wat jij precies wil doen met de computer, kun je de beste PC voor jouw behoeften selecteren. Het uitkiezen van het ideale model hoeft niet moeilijk te zijn. Echter, het is wel belangrijk om van tevoren goed na te denken over het model dat bij je past. Er zijn namelijk desktops, all-in-one PC’s, mini PC’s, laptops en zelfs stick PC’s. Als je een laptop wil hebben, dan verwijzen wij je naar het artikel over de beste laptop.

Natuurlijk kun je alle 10 recensies over de best verkochte PC’s lezen. Echter, als je op een gemakkelijkere manier de beste PC voor jouw behoeften wil vinden, dan kun je de bovenstaande tabel bekijken. In deze tabel zie je over hoeveel RAM geheugen de desbetreffende PC beschikt en hoe groot zijn HDD of SSD is. Gebruik dus de tabel, lees de reviews en kies vervolgens de beste PC voor jouw behoeften uit. Lees de recensies en kies de beste PC uit!

1. HP 260-a115nd

HP 260-a115ndZoek je naar de beste PC voor jouw behoeften? Dan ga je natuurlijk eerst na over welke eigenschappen het ideale model voor jou moet beschikken. Wil je de computer slechts gebruiken voor basiswerkzaamheden zoals het verwerken van teksten, mailen en om te internetten, dan heb je genoeg aan een basismodel. Wij kennen een PC uit het basissegment, die is opgewassen tegen de verschillende essentiële computertaken. Hier verwijzen we naar de HP 260-a115nd. Dit model is compact en kan gebruikt worden om op het internet te surfen. Je kunt hem tevens gebruiken om teksten te verwerken. Met deze PC in huis hoef je je geen zorgen te maken dat je enkel kunt werken. Hij zorgt namelijk ook voor entertainmentmogelijkheden. Denk er bijvoorbeeld aan dat je films opslaat op de 1TB schijf en deze vervolgens bekijkt. Je kunt tevens muziek streamen en bestanden via Bluetooth delen.

Wij vinden dat de HP 260-a115nd de beste PC is voor personen die een computer slechts gebruiken voor basiszaken. Behalve voor het luisteren naar muziek, bekijken van films en series en invoeren van teksten, kun je de computer natuurlijk ook gebruiken om je administratie bij te houden. Het is op deze computer bovendien mogelijk om meerdere zaken tegelijk te doen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je op de achtergrond luistert naar muziek, terwijl je een e-mail verstuurt. Tijdens deze handelingen kun je tegelijkertijd een film downloaden om in de avond te bekijken. Al de gedownloade en gecreëerde bestanden en zelfs je vakantiefoto’s kun je tevens kwijt op de 1 TB harde schijf. Doordat deze computer bovendien slechts 10 cm breed is, kun je hem gemakkelijk onder je bureau kwijt. Desgewenst zet je hem op je bureau zonder dat hij veel ruimte in beslag neemt.

Voordelen van de HP 260-a115nd:

 • Deze computer is aantrekkelijk geprijsd.
 • Met een harde schijf van 1 TB kun je veel bestanden opslaan.
 • Doordat deze computer compact is, kun je hem gemakkelijk een plek geven.
 • Hij heeft met 6 USB-poorten, een HDMI- en VGA-poort veel aansluitingsmogelijkheden.

Nadelen van de HP 260-a115nd:

 • Bij aankoop van deze PC krijg je er geen muis en toetsenbord bij.
 • Er is in deze desktop geen SSD schijf, die ervoor zorgt dat programma’s sneller starten.
Klik hier voor de beste prijs

2. Acer Aspire TC-780 Core i5

Acer Aspire TC-780 Core i5Is het tijd geworden om een nieuwe computer aan te schaffen? Dan kies je niet zomaar voor een PC. Je gaat namelijk eerst na welk model de beste PC voor jouw behoeften is. Het ideale model kun je wellicht uitkiezen aan de hand van de mogelijkheden die hij je biedt. Denk er bijvoorbeeld aan dat je graag meer uit de computer wil halen dan slechts basishandelingen zoals internetten en mailen. Het kan bijvoorbeeld dat je ook creatief bezig wil zijn. Als je kiest voor de Acer Aspire TC-780 Core i5, dan is dat mogelijk. Met deze computer kun je namelijk behalve teksten verwerken, mailen en internetten ook nog foto’s bewerken. Zelfs het op kleine schaal bewerken van video’s is mogelijk op deze computer. Daarom vinden wij dit model de beste PC voor jou.

Als we kijken naar de mogelijkheden die de Acer Aspire TC-780 Core i5 met zich meebrengt, dan zien we dat deze desktop ideaal is voor allerlei digitale taken. Vanwege de vele mogelijkheden kan het hele gezin gebruik maken van deze PC. Denk er bijvoorbeeld aan dat de kinderen verslagen voor school maken op de computer. Natuurlijk kunnen zij ook mailtjes sturen naar hun vrienden. De ouders kunnen ook bijvoorbeeld werke-mails versturen en foto’s van de laatste vakantie bewerken. Je kunt deze computer bovendien snel opstarten. Nadat je hem hebt aangezet, is hij binnen slechts 15 seconden gebruiksklaar. Dit komt doordat hij is voorzien van een 128 GB SSD. Er is tevens gezorgd voor een 1 TB harde schijf, waardoor de computer genoeg ruimte heeft voor al je foto’s, digitale bestanden en films. Sluit dus snel een muis, toetsenbord en monitor aan op de computer en ga aan de slag.

Voordelen van de Acer Aspire TC-780 Core i5:

 • Je kunt de desktop in ongeveer 15 seconden opstarten, dankzij de SSD schijf.
 • Er is gezorgd voor een 1 TB harde schijf, waardoor je genoeg opslagruimte hebt.
 • Hij is voorzien van een Intel Core i5 processor, waardoor multitasken mogelijk is.
 • Deze desktop heeft een compact formaat, dus je kunt hem gemakkelijk een plek geven.

Nadelen van de Acer Aspire TC-780 Core i5:

 • Bij aankoop van de desktop krijg je er geen muis en toetsenbord bij.
 • Je moet goed opletten welke monitor je aanschaft, want de desktop heeft geen VGA-poort.
Klik hier voor de beste prijs

3. HP Pavilion 570-p071nd

HP Pavilion 570-p071ndVoordat je kiest voor de beste PC voor jouw behoeften, is het belangrijk om eerst na te denken over de handelingen die je met de computer wil plegen. Voor sommige personen is het namelijk al goed genoeg als zij met een computer op het internet kunnen surfen en als zij hun mailtjes kunnen verzenden. Weer andere personen gebruiken hun PC voor zwaardere werkzaamheden zoals grafische ontwerpen maken of video’s editen. De verschillende computers worden dus in categorieën verdeeld. Ben jij iemand die moeiteloos foto’s of video’s wil bewerken op de computer? Vind je het ook belangrijk dat je de computer kunt gebruiken om te gamen op hoge instellingen? Dan is de HP Pavilion 570-p071nd wellicht de beste PC voor jou. Dit apparaat is namelijk een topklasse desktop met een krachtige videokaart.

Als je al eerder een computer hebt gebruikt om zware games te spelen, dan weet je waarschijnlijk dat de videokaart een belangrijke rol speelt. Is de videokaart niet opgewassen tegen de instellingen van de game, dan hangt het spel. Daarom gebruik je de HP Pavilion 570-p071nd om te gamen. Dit apparaat is namelijk voorzien van een krachtige NVIDIA GeForce GTX 1050 videokaart. Daarnaast draagt de krachtige processor ook een steentje bij. De computer is namelijk voorzien van een Intel Core i7 processor, dus je kunt met meerdere zware programma’s tegelijkertijd werken. Het snel kunnen uitvoeren van taken kan de PC tevens, omdat hij 16 GB werkgeheugen en een 128 GB PCIe SSD heeft. De SSD zorgt er bovendien voor dat programma’s sneller opgestart kunnen worden. Heb je video’s bewerkt? Dan kun je deze grote bestanden samen met al je andere documenten opslaan op de 1 TB harde schijf.

Voordelen van de HP Pavilion 570-p071nd:

 • Dit apparaat heeft een compact formaat.
 • Doordat de computer is voorzien van een krachtige videokaart, kun je de meeste games op hoge instellingen spelen.
 • Dankzij de PCIe SSD is dit apparaat veel sneller dan een PC met een “traditionele SSD”, waardoor de laadtijden worden verkort.
 • Deze desktop beschikt met 16 GB over meer werkgeheugen dan vergelijkbare modellen, waardoor zware taken sneller verlopen.
 • Er is bij deze computer gezorgd voor een Intel Core i7 processor, waardoor de PC krachtig genoeg is voor de meest veeleisende programma’s.

Nadelen van de HP Pavilion 570-p071nd:

 • Aansluitkabels voor een monitor worden niet meegeleverd.
 • Hij beschikt niet over een Blu-ray speler om films van de hoogste kwaliteit af te spelen.
 • Als je deze computer koopt, dan moet je er zelf een muis, toetsenbord en monitor bij bestellen.
Klik hier voor de beste prijs

4. Apple iMac 27″ (2019) MNE92N/A 3,4 GHz 5K – beste all in one pc

Apple iMac 27" (2017) MNE92N/A 3,4 GHz 5KAls je zoekt naar de beste PC voor jouw behoeften, dan zijn er verschillende zaken waar je op kunt letten. Velen kijken naar de mogelijkheden die de computer hen biedt. Echter, er zijn ook anderen die naar specifieke eigenschappen kijken zoals de videokaart, de processor en hoe groot de HDD of SSD is. Ben jij echter iemand die graag een all-in-one computer wil hebben? Is het tevens voor jou belangrijk dat de computer beschikt over een macOS besturingssysteem? Als jouw antwoord op deze twee vragen “ja” is, dan is de Apple iMac 27″ (2019) MNE92N/A 3,4 GHz 5K wellicht de beste PC voor jou. Deze computer is de eerste Apple PC die we in dit artikel beschrijven. Hij is tevens niet alleen een systeemkast, maar een all-in-one computer.

Het is sowieso een goed idee om de Apple iMac 27″ (2019) MNE92N/A 3,4 GHz 5K in huis te halen. Hij is onder andere perfect voor grafische ontwerpers, omdat zij in de hoogste resolutie kunnen werken aan hun projecten. De computer beschikt namelijk over een 5K display, waardoor ook de kleinste details van de verschillende ontwerpen zichtbaar zijn. Dit apparaat is tevens ideaal voor video-editors. Zij kunnen namelijk een video in 4K in elkaar zitten met het programma Final Cut Pro. Voor het vloeiend weergeven van de scherpste beelden is de computer voorzien van een krachtige AMD Radeon Pro 570 videokaart. Je kunt bovendien tot 2 4K beeldschermen aansluiten op deze iMac door ze via de Thunderbolt 3 poorten te verbinden. Hierdoor wordt multitasken vereenvoudigd. Bij de iMac wordt er bovendien een Magic muis en toetsenbord meegeleverd, dus je kunt al meteen na de aanschaf aan de slag.

Voordelen van de Apple iMac 27″ (2019) MNE92N/A 3,4 GHz 5K:

 • Dankzij de Radeon Pro 570 videokaart kun je video’s en grote grafische bestanden bewerken.
 • Het gaat hier om een all-in-one computer, dus de gehele computer is in het scherm verwerkt.
 • Dit apparaat beschikt over een 5K Retina beeldscherm met een resolutie van 5120 x 2880 pixels.
 • Je krijgt er een muis en toetsenbord bij, dus je kunt na het uitpakken van de PC meteen aan de slag.
 • Zijn 1 TB Fusion Drive herkent het gebruikerspatroon, waardoor de apps die je vaak gebruikt snel opstarten.
 • Er is gezorgd voor een ruime opslagcapaciteit, waardoor je genoeg plek hebt voor bestanden die je slechts af en toe gebruikt.
 • Bij deze computer zijn er Thunderbolt 3 poorten, waardoor grote bestanden met een snelheid tot 40 Gbps overgezet kunnen worden.

Nadelen van de Apple iMac 27″ (2019) MNE92N/A 3,4 GHz 5K:

 • Als je een klein budget hebt, dan kan de prijs van deze computer tegenvallen.
 • Hij beschikt over 2 ThundrBolt 3 aansluitingen, dus als je een apparaat met een Thunderbolt 2-, HDMI-, DVI- of VGA-uitvoer wil aansluiten, dan heb je een aparte adapter nodig die los aangeschaft moet worden.
Klik hier voor de beste prijs

5. Apple iMac Pro 27″ (2019) 64/2TB 2,5GHz 14 core

Apple iMac Pro 27" (2017) 64/2TB 2,5GHz 14 coreWat vond je van de vorige computer? Kwam hij in de buurt van het beeld dat jij in je hoofd had van de beste PC voor jouw behoeften? Als de vorige nog net niet perfect voor je was, hoef je niet te vrezen. We beschrijven namelijk nog een all-in-one Apple computer. Wellicht is dit model de beste PC voor jou. Het gaat hier om de Apple iMac Pro 27″ (2019) 64/2TB 2,5GHz 14 core. Dit model is in veel opzichten gelijk aan de vorige computer die we hebben beschreven. Zo kun je ook deze computer gebruiken om te internetten en te mailen. Natuurlijk kun je het apparaat ook gebruiken voor basisadministratiewerkzaamheden zoals tekst invoeren of je boekhouding bijwerken. Het is op deze PC bovendien mogelijk om foto’s en video’s te bewerken. Hij is zelfs aanbevolen om mee te gamen. De computer is bovendien perfect voor virtual reality.

Als we het in een notendop hebben over de Apple iMac Pro 27″ (2019) 64/2TB 2,5GHz 14 core, dan kunnen we hem een zeer krachtige iMac noemen. Dit komt doordat de computer beschikt over een 2,5 GHz Intel Xeon W processor, 64 GB werkgeheugen en 14 cores. Wanneer je gebruik maakt van een supercomputer, dan wil je natuurlijk dat de beelden er prachtig op uitzien. Dit is ook het geval bij deze PC. Hij beschikt namelijk over een 5K beeldscherm, dat 1 miljard kleuren ondersteunt. Je kunt dus foto’s tot in de allerkleinste details bewerken. Er is zelfs gezorgd voor een Radeon Pro Vega videokaart, waardoor je video’s kunt renderen met levensechte special effects. Dit proces verloopt soepel en snel. Het doet er niet toe welke bestanden je hebt bewerkt, want je kunt ze, hoe groot ze ook zijn, netjes opslaan op de flashopslag van 2 TB.

Voordelen van de Apple iMac Pro 27″ (2019) 64/2TB 2,5GHz 14 core:

 • Je krijgt er een toetsenbord en muis bij om meteen aan de slag te kunnen gaan.
 • Dankzij de Thunderbolt 3 poorten kun je data binnen een handomdraai overzetten.
 • Deze computer is een all-in-one model, dus de gehele computer is verwerkt in het scherm.
 • Bij dit apparaat is er gezorgd voor een 5K Retina beeldscherm met een resolutie van 5120 x 2880 pixels.
 • Er is gezorgd voor een Intel Xeon W processor met 14 cores, waardoor dit apparaat krachtig genoeg is voor de meest veeleisende programma’s.
 • Hij is voorzien van een krachtige Radeon Pro Vega 56 videokaart zodat het bewerken van video’s en grote grafische bestanden soepel en snel verloopt.
 • Dit Pro model heeft 2 keer zoveel Thunderbolt 3 poorten vergeleken met andere iMacs, waardoor je meer ruimte hebt om externe apparatuur aan te sluiten om snel bestanden te kunnen overzetten.

Nadelen van de Apple iMac Pro 27″ (2019) 64/2TB 2,5GHz 14 core:

 • Het werkgeheugen is niet uitbreidbaar.
 • Doordat hij over Thunderbolt 3 aansluitingen beschikt, heb je een aparte adapter nodig voor het aansluiten van apparaten met een Thunderbolt 2-, HDMI-, VGA- of DVI-uitvoer.
Klik hier voor de beste prijs

6. Dell OptiPlex 3050 MFXX8

Dell OptiPlex 3050 MFXX8Ben je op zoek naar de beste PC voor jouw behoeften? Dan is het handig om de eigenschappen van de verschillende modellen, die je tegenkomt, met elkaar te vergelijken. Sommige computers beschikken namelijk over een zeer krachtige processor. Andere modellen zijn voorzien van een dedicated videokaart. Bepaalde computers beschikken daarnaast over basisonderdelen, waardoor zij wel geschikt zijn voor lichte werkzaamheden, maar minder geschikt zijn voor zwaardere computerklusjes. Heb je jouw computer slechts nodig voor basishandelingen zoals internetten, teksten verwerken, administratie bijwerken, mailen en af en toe foto’s bewerken? Dan is de Dell OptiPlex 3050 MFXX8 de beste PC voor jou. Dit apparaat is namelijk voornamelijk ontworpen voor basistaken. Hierdoor is de computer bijvoorbeeld perfect voor een secretaresse, die mailtjes moet versturen, verslagen moet maken, onderzoek moet doen op het internet, enzovoorts.

Zoals je hebt gezien, is de Dell OptiPlex 3050 MFXX8 een zeer zakelijke computer. Hij is bovendien relatief compact, waardoor je hem gemakkelijk een plek kunt geven op of onder je bureau. Nadat je hem hebt geïnstalleerd, kun je de laatste cijfers bekijken of zelfs presentaties maken. Voor extra gebruiksgemak, is deze computer voorzien van Windows 10 Pro. Hierdoor kun je via Remote Desktop eenvoudig verbinding maken met andere computers. Mocht je dus een dag thuis werken of misschien op een aparte vergaderlocatie moeten werken met je laptop, dan kun je dit apparaat goed gebruiken. We begrijpen allemaal dat je soms een drukke dag hebt. Misschien moet je meteen wanneer je aankomt op kantoor notulen maken van een belangrijke bespreking. Dan start je deze computer gelukkig snel op. Hij is namelijk voorzien van een 128 GB SSD. Programma’s starten dus binnen slechts enkele seconden op.

Voordelen van de Dell OptiPlex 3050 MFXX8:

 • Het werkgeheugen van deze PC kan uitgebreid worden.
 • Je kunt je desktop binnen slechts 15 seconden opstarten, dankzij de SSD schijf.
 • Er is gezorgd voor een compact formaat, waardoor je de mini pc eenvoudig een plek kunt geven.
 • Hij beschikt over Windows 10 Pro, waardoor bestanden versleuteld worden opgeslagen en je op afstand verbinding kunt maken met een andere PC.

Nadelen van de Dell OptiPlex 3050 MFXX8:

 • Hij beschikt niet over een VGA-poort.
 • Je krijgt geen muis en toetsenbord wanneer je de computer aanschaft.
 • Er is niet gezorgd voor een dvd speler voor het afspelen van dvd’s en cd’s.
Klik hier voor de beste prijs

7. HP Pavilion 570-p081nd

HP Pavilion 570-p081ndZoek je naar de beste PC voor jouw behoeften? Dan ga je eerst na wat jouw behoeften precies zijn. Als je alleen kijkt naar de videokaarten en processors, dan kom je er niet snel uit. Je hebt namelijk ook een beetje technische kennis nodig om te weten dat bijvoorbeeld een Intel Core i7 processor een krachtige processor is. Hetzelfde geldt voor de verschillende videokaarten. Daarom is het handig om te kijken naar de mogelijkheden die een computer je biedt. Wil je een computer hebben die je de mogelijkheid geeft om basiscomputerwerkzaamheden zoals internetten, mailen en tekstverwerking uit te voeren? Moet het apparaat je ook in staat stellen om foto’s te bewerken? Dan doe je er goed aan om voor een middenklasse desktop te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de HP Pavilion 570-p081nd.

Wij noemen de HP Pavilion 570-p081nd een middenklasse computer, omdat hij ervoor zorgt dat je verschillende taken kunt uitvoeren. Misschien ben je pas op vakantie geweest. Dan publiceer je niet de originele foto’s op Facebook of Instagram toch? Je maakt namelijk eerst gebruik van fotobewerkingssoftware om het allerbeste uit de foto’s te halen. Vervolgens publiceer je de bewerkte foto’s. Deze desktop biedt je de mogelijkheid om je foto’s eerst te bewerken. Bovendien kun je met meerdere applicaties tegelijkertijd werken, omdat de computer is voorzien van een AMD A10 processor. Je kunt zelfs binnen enkele seconden programma’s opstarten, want de PC beschikt over een 128 GB SSD. Heb je grote multimedia bestanden? Geen nood. Dankzij de 1 TB schijf, kunnen al je bestanden worden opgeslagen. Vanwege de vele voordelen en aantrekkelijke prijs, is deze desktop wellicht de beste PC voor jouw behoeften.

Voordelen van de HP Pavilion 570-p081nd:

 • Hij is aantrekkelijk geprijsd.
 • Je hebt op deze desktop de mogelijkheid om foto’s te bewerken.
 • Bij deze computer is er zowel voor een HDMI- als VGA-poort gezorgd.
 • Dit apparaat heeft 16 GB werkgeheugen, waardoor zware taken sneller verlopen.
 • De computer beschikt over een PCIe SSD, dus er wordt gezorgd voor kortere laadtijden.

Nadelen van de HP Pavilion 570-p081nd:

 • Met deze videokaart heb je de mogelijkheid niet om games op hoge instellingen te spelen.
 • Bij aankoop van deze desktop krijg je er geen muis en toetsenbord bij, dus je moet deze apart aanschaffen.
Klik hier voor de beste prijs

8. Acer Aspire TC-780 I7802 NL

Acer Aspire TC-780 I7802 NLBen je iemand die veel talenten heeft? Misschien ben je goed in het bijhouden van administratie, maar kun je ook anderen helpen met hun boekhouding. Daarnaast is het misschien ook één van je talenten om foto’s en video’s te bewerken. Natuurlijk is ontspanning ook nodig. Is daarom de beste PC voor jou een model dat je de mogelijkheid geeft om uiteenlopende handelingen te plegen? Dan is de Acer Aspire TC-780 I7802 NL wellicht de beste PC voor jou. Dit apparaat is een handige computer, omdat hij je veel mogelijkheden geeft. Zo kun je er allerlei administratieve taken mee uitvoeren, maar je kunt ook gerust contact onderhouden met je vrienden en familieleden via e-mail. Je kunt tevens online shoppen. De computer stelt je zelfs in de gelegenheid om foto’s en video’s te bewerken. Wil je games spelen? Dan kan dat ook, maar alleen niet op hoge instellingen.

Zoals je hebt gezien is de Acer Aspire TC-780 I7802 NL een duizendpoot. Deze computer is namelijk voor diverse digitale taken geschikt en kan gebruikt worden door het hele gezin. Hoewel we de verschillende handelingen hebben genoemd die jij als volwassene op de computer kunt uitvoeren, kan hij ook door je kinderen gebruikt worden. De kinderen kunnen namelijk schoolverslagen en allerlei schoolpresentaties maken op de computer. Zijn de kinderen naar bed en wil je nog even een video renderen? Dan verloopt ook dat proces soepel, want de computer beschikt over een NVIDIA GeForce GT 1030 videokaart. Niemand houdt van wachten. Dat begrijpt de fabrikant van deze PC. Daarom is hij binnen 15 seconden na het aanzetten gebruiksklaar. Deze eigenschap heeft de computer te danken aan de 128 GB SSD. Sla bovendien gemakkelijk al je bestanden op de 1 TB harde schijf op.

Voordelen van de Acer Aspire TC-780 I7802 NL:

 • Dankzij de SSD schijf kun je de desktop in ongeveer 15 seconden opstarten.
 • Dit apparaat kan handelingen snel verwerken, want hij heeft een Intel Core i7 processor.
 • De desktop is zo groot als anderhalf A4’tje, dus je kunt hem gemakkelijk een plek geven in je werkruimte.
 • Bij aankoop van deze desktop krijg je er een muis en toetsenbord bij, zodat je meteen aan de slag kunt gaan.
 • Er is gezorgd voor een dedicated videokaart, waardoor je op een soepele manier video’s kunt bewerken op de computer.

Nadelen van de Acer Aspire TC-780 I7802 NL:

 • Hij heeft geen Thunderbolt-poorten voor het snel overbrengen van data.
 • Je kunt geen VGA-monitor op de PC aansluiten, want hij beschikt niet over een VGA-poort.
Klik hier voor de beste prijs

9. HP Pavilion 570-p054nd

HP Pavilion 570-p054ndWanneer je op zoek gaat naar de beste PC, dan zijn er verschillende zaken waar je op let. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar de processor en videokaart om te concluderen of je de taken die je in gedachten hebt op de computer kunt uitvoeren. Daarnaast kun je kijken naar het type computer dat jouw voorkeur heeft. Sommige computers zijn namelijk super klein en weer andere modellen, de all-in-one computers, hebben geen apart beeldscherm nodig. Natuurlijk kijk je ook naar de prijs. Als je bijvoorbeeld een computer wil aanschaffen om slechts administratieve taken uit te voeren, dan wil je er geen 1000 euro voor uitgeven. Echter, je budget is wellicht wat groter als je zoekt naar een computer om mee te gamen en om video’s te bewerken. Wat dacht je van een aantrekkelijk geprijsde computer waar je basiscomputertaken mee kunt uitvoeren en die je de mogelijkheid geeft om foto’s te bewerken?

Als het bovenstaande je aanspreekt, dan raden wij de HP Pavilion 570-p054nd aan. Deze desktop vinden wij de beste PC voor jou, omdat je er je boekhouding mee kunt doen. Daarnaast kun je hem ook gebruiken om foto’s te bewerken in Photoshop. Hoewel dit apparaat aantrekkelijk is geprijsd, mag hij dus niet onderschat worden. Hij beschikt namelijk over een Intel Core i5 processor, waardoor je met meerdere programma’s tegelijkertijd kunt werken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je bestanden downloadt, muziek streamt en tegelijkertijd foto’s bewerkt. Dit alles is mogelijk op de computer. Bovendien zijn programma’s binnen slechts enkele seconden klaar voor gebruik, omdat de computer is voorzien van een 256 GB PCIe SSD, die sneller is dan een “traditionele SSD”. Met een 1 TB harde schijf heb je bovendien genoeg opslagruimte voor al je media.

Voordelen van de HP Pavilion 570-p054nd:

 • Dit apparaat is aantrekkelijk geprijsd.
 • Er is gezorgd voor zowel een HDMI- als VGA-poort.
 • Dankzij de Intel Core i5 processor, kun je op deze computer multitasken.
 • Je hebt genoeg opslagruimte, want hij beschikt over een 1 TB harde schijf.
 • Hij beschikt over een PCIe SSD, waardoor er wordt gezorgd voor kortere laadtijden.

Nadelen van de HP Pavilion 570-p054nd:

 • Deze computer is niet geschikt voor het bewerken van video’s.
 • Het toetsenbord en de muis voor de desktop moet je apart kopen.
Klik hier voor de beste prijs

10. Dell Vostro 3268-WMWC1

Dell Vostro 3268-WMWC1Ken je het Amerikaans gezegde: “Work hard, play hard”? Dit gezegde houdt in dat wanneer je hard hebt gewerkt, je ook de kans moet krijgen om te genieten. Daarom is het belangrijk dat wanneer je een computer uitkiest, je een model kiest dat meer mogelijkheden biedt dan alleen het uitvoeren van administratieve taken. Zoek je naar de beste PC voor jouw behoeften? Is het ideale model voor jou een apparaat dat je de mogelijkheid geeft om hard te werken, maar dat ook perfect is voor entertainmentdoeleinden? Dan kun je kiezen voor de Dell Vostro 3268-WMWC1. Dit model vinden wij de beste PC voor jou, omdat hij je de mogelijkheid geeft om te internetten, teksten te verwerken en te mailen. Dit zijn de werkmogelijkheden. Als ontspanning kun je op de computer ook je lievelingsfilms en series bekijken. Wil je foto’s bewerken? Dat kan ook, alleen verloopt dit bewerkingsproces minder snel.

Eigenlijk is de Dell Vostro 3268-WMWC1 speciaal ontworpen voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Daarom kun je er zakelijke e-mails mee versturen en erop werken met Microsoft Office programma’s. De desktop is tevens compact, waardoor je hem gemakkelijk een plek kunt geven. Hij is daarnaast voorzien van een 128 GB SSD, dus je kunt hem binnen slechts 15 seconden opstarten en vervolgens meteen aan de slag gaan. Moet je een jaarverslag maken of zet je een presentatie in elkaar? Beide werkzaamheden voer je uit op deze PC! Als je een dagje niet op kantoor bent, heb je ook geen problemen, omdat de PC beschikt over Windows 10 Pro. Je kunt dus inloggen op je desktop op kantoor en thuis verder gaan waar je gebleven was. Dankzij de Intel Core i3 processor, wordt de desktop niet meteen langzamer wanneer je meerdere Google Chrome tabjes open hebt staan.

Voordelen van de Dell Vostro 3268-WMWC1:

 • Deze computer is aantrekkelijk geprijsd.
 • Hij brengt zowel zakelijke als entertainmentmogelijkheden met zich mee.
 • Je kunt de desktop in ongeveer 15 seconden opstarten dankzij de SSD schijf.
 • Dit apparaat is voorzien van zowel een HDMI- als VGA-poort voor meerdere aansluitingsmogelijkheden.
 • Doordat hij beschikt over Windows 10 Pro, kun je bestanden versleuteld opslaan en op afstand verbinding maken met een andere PC.

Nadelen van de Dell Vostro 3268-WMWC1:

 • Je krijgt er geen toetsenbord en muis bij.
 • Deze computer heeft weinig werkgeheugen en relatief weinig opslagruimte.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>