• Home
 • Grills

Op Zoek Naar Het Beste Wafelijzer van 2020? Lees De Recensies Over De 10 Best Verkochte Modellen En Kies Het Ideale Model Uit!

Ben je ook zo dol op een zelfgemaakte wafel? Het doet er niet toe of je de wafel op zondag maakt of dat je na het werk aan de slag gaat. In alle gevallen is een zelfgemaakte wafel welkom. Om keer op keer de lekkerste wafels te bereiden, ga je op zoek naar het beste wafelijzer. Er zijn onder andere wafelijzers in verschillende vormen en formaten.

Beste wafelijzer van 2020

 Product naamAntiaanbaklaag 
1.Tristar WF-2141 WafelijzerJaMeer info »
2.Cloer Kniepertje 261JaMeer info »
3.Cloer 1445 BrusselsJaMeer info »
4.DOMO DO9183W WafelijzerJaMeer info »
5.Domo DO9121WJaMeer info »
6.FriFri BMC3000 TwinsJaMeer info »
7.Fritel WA 1450JaMeer info »
8.Domo DO9043W ProJaMeer info »
9.Graef Wafelijzer WA80JaMeer info »
10.FriFri BMC1000 wafelijzer 6 x 10
JaMeer info »

Je kunt ook kiezen voor modellen met uitneembare bakplaten. Aan de hand van jouw voorkeuren kun je de eigenschappen van de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Lees in dit artikel over de 10 best verkochte wafelijzers en kies vervolgens het beste wafelijzer voor jouw behoeften uit!

In de bovenstaande tabel hebben we de 10 wafelijzers die we zullen reviewen voor je opgesomd. Je kunt bij elk model ook zien of hij over een antiaanbaklaag beschikt. Gebruik de tabel, lees de reviews en kies het beste wafelijzer uit!

1. Tristar WF-2141 Wafelijzer

Tristar WF-2141 WafelijzerBen je op zoek naar het beste wafelijzer voor jouw behoeften? Dan kun je kiezen uit verschillende modellen. Het ideale model hangt helemaal af van jouw voorkeuren. Misschien is het voor jou belangrijk dat het wafelijzer beschikt over meerdere standen. Het kan voor jou ook belangrijk zijn dat het ideale model beschikt over een antiaanbaklaag. Als je namelijk kiest voor een wafelijzer met een antiaanbaklaag, dan ben je ervan verzekerd dat je wafels niet aan het ijzer blijven kleven. Wij kennen een wafelijzer met een antiaanbaklaag en meerdere standen. Hier verwijzen we naar het Tristar WF-2141 Wafelijzer. Dit model is het beste wafelijzer voor jou, omdat hij beschikt over maar liefst 5 standen. Je kies dus zelf welke baktemperatuur je instelt, waardoor je ook zelf bepaalt welke kleur je wafels krijgen.

Doordat je op het Tristar WF-2141 Wafelijzer zelf de baktemperatuur kunt instellen, kun je jouw wafels precies zo maken zoals jij ze het lekkerst vindt. Dit is ook ideaal voor ouders die voor het hele gezin wafels maken. De jongste vindt misschien iets donkerdere wafels lekker en jijzelf houdt juist van lichte wafels. Stel iedereen tevreden en stel de temperatuur keer op keer naar wens in. Doordat dit model tevens over een antiaanbaklaag beschikt, ben je ervan verzekerd dat je beslag niet blijft kleven. Je kunt de wafels dus gemakkelijk uit het ijzer halen. Tegelijkertijd kun je het ijzer ook gemakkelijker schoonmaken. Wanneer je de lekkerste wafels hebt bereidt, kun je het wafelijzer verticaal opbergen in de kast. Hierdoor neemt hij niet veel ruimte in beslag. Je kunt het snoer zelfs netjes wegstoppen aan de onderkant van het wafelijzer. Handig toch?

Voordelen van het Tristar WF-2141 Wafelijzer:

 • Dit apparaat bereikt snel de ingestelde temperatuur.
 • Hij is verticaal op te bergen en neemt zo weinig ruimte in beslag.
 • Het snoer kun je netjes wegstoppen aan de onderkant van het apparaat.
 • Je beslag blijft niet vastkleven aan de wafelplaten dankzij de antiaanbaklaag.
 • De temperatuur kun je zelf instellen zodat je zelf bepaalt welke kleur je wafel krijgt.

Nadelen van het Tristar WF-2141 Wafelijzer:

 • Hij beschikt niet over een timer.
 • Doordat de plaat niet uitneembaar is, kan het schoonmaken wat moeilijker verlopen.
Klik hier voor de beste prijs

2. Cloer Kniepertje 261

Cloer Kniepertje 261Zoek je naar het beste wafelijzer voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om na te gaan wat je precies wil klaarmaken met het ijzer. Je denkt nu misschien “wafels natuurlijk!” Echter, je vergeet misschien dat je met sommige modellen ook kniepertjes kunt bereiden. Als je dol bent op zowel dikke wafels als lekkere kniepertjes, dan raden wij het Cloer Kniepertje 261 aan. Dit is het beste wafelijzer voor jou, omdat je er behalve zoete wafels ook kniepertjes en nieuwjaarsrolletjes in kunt maken. Het apparaat beschikt tevens over een stijlvol uiterlijk. Hierdoor is hij niet alleen zeer functioneel maar ook een pracht om te zien in je keuken. Om meer te weten te komen over dit super wafelijzer, verwijzen wij je naar de uitgebreide review over het Cloer Kniepertje 261 wafelijzer.

Voordelen van het Cloer Kniepertje 261:

 • Het wafelijzer wordt snel warm.
 • Je kunt de temperatuur traploos instellen.
 • Hij is in staat om diverse lekkernijen klaar te maken.
 • Dit model kun je gemakkelijk schoonmaken, omdat overtollig vet door de ril wordt opgevangen.

Nadelen van het Cloer Kniepertje 261:

 • Dit wafelijzer beschikt niet over een timer.
 • Omdat de buitenkant wit is, kan deze op en duur bruinig worden aan de randen.
Klik hier voor de beste prijs

3. Cloer 1445 Brussels

Cloer 1445 BrusselsWanneer je op zoek gaat naar het beste wafelijzer voor jouw behoeften, dan heb je van tevoren een bepaalde verwachting. Denk er bijvoorbeeld aan dat je bij sommige modellen de temperatuur kunt instellen. Bij andere modellen daarentegen is er slechts een aan- en uitstand. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de dikte van de wafels die het apparaat maakt. Er zijn namelijk mensen die dol zijn op dikke, zoete wafels, maar er zijn ook mensen die juist dunne, knapperige wafels lekker vinden. Afhankelijk van jouw voorkeur kun je kiezen voor een specifiek model. Is het ideale model voor jou een wafelijzer waar je wafels met een dikte van 1,7 cm mee kunt maken? Moet dit model tevens beschikken over een regelbare temperatuur? Dan is de Cloer 1445 Brussels het beste wafelijzer voor jou.

Wij vinden dat de Cloer 1445 Brussels ideaal voor je is, omdat je er zelf de temperatuur op kunt instellen. Hierdoor bepaal je zelf op welke temperatuur de wafels worden gebakken. Je hebt dus invloed op hoe bruin je wafels worden. Bij het ontwikkelen van dit wafelijzer heeft de fabrikant ook rekening gehouden met de nodige signalen. Er zijn namelijk controlelampjes ingebouwd op het wafelijzer. Deze lampjes geven aan of de ingestelde temperatuur is bereikt. Als je aan de slag gaat met dit wafelijzer, dan weet je van tevoren dat je lekker dikke wafels klaarmaakt. De wafels hebben namelijk een dikte van 1,7 cm, een lengte van 7 cm en een breedte van 4 cm. Je weet dus zeker dat je optimaal kunt genieten van de smaak, omdat de wafels niet te klein, maar ook niet te groot zijn.

Voordelen van de Cloer 1445 Brussels:

 • Het wafelijzer berg je gemakkelijk op dankzij de snoeropbergmogelijkheid.
 • Dankzij de regelbare thermostaat, kun je zelf de gewenste temperatuur instellen.
 • Er is een temperatuurlampje dat je meldt wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt.
 • Je kunt optimaal genieten van de wafels, want ze hebben de perfecte lengte, breedte en dikte.
 • Hij beschikt over een antiaanbaklaag, die ervoor zorgt dat de wafels niet aan het ijzer blijven plakken.

Nadelen van de Cloer 1445 Brussels:

 • De platen kun je niet verwijderen om ze beter te reinigen.
 • Je moet de wafels zelf in de gaten houden, want het apparaat beschikt niet over een timer.
Klik hier voor de beste prijs

4. DOMO DO9183W Wafelijzer

DOMO DO9183W WafelijzerAls je zoekt naar het beste wafelijzer voor jouw behoeften, dan let je natuurlijk op verschillende factoren. Misschien ben je iemand met weinig vrije tijd. Als je dan toch wafels klaarmaakt, dan wil je er niet veel tijd aan verliezen. Daarom doe je het in 1 keer goed. Denk er bijvoorbeeld aan dat je meteen 2 grote wafels klaarmaakt. Op die manier heb je geen honger meer nadat je deze wafels hebt opgegeten. Je hoeft dan geen tweede partij wafels klaar te maken. Een dergelijk model is ook perfect voor kleine gezinnen die wafels eten als ontbijt of lekker toetje. Het DOMO DO9183W Wafelijzer is het beste wafelijzer voor jou, omdat hij 2 grote wafels tegelijk kan bakken. Wanneer je de wafels bakt, heb je het bakproces ook zelf in handen.

Bij het bakken van je wafels in het DOMO DO9183W Wafelijzer kun je namelijk zelf de temperatuur instellen. Hierdoor bepaal je zelf hoe knapperig de wafels worden. Om het gebruiksgemak verder te verhogen, heeft de fabrikant ervoor gezorgd om je bij aankoop van dit model ook een pollepel te geven. In deze pollepel past er precies genoeg deeg voor 1 wafel. Heb je het deeg in het wafelijzer gezet? Dan hoef je je geen zorgen te maken dat je tijd verliest. Het wafelijzer beschikt namelijk over een hoog vermogen van 1400 Watt. Hierdoor zijn de wafels snel klaar. Je krijgt zelfs een seintje wanneer je wafels klaar zijn. Dit seintje krijg je door middel van een lampje dat gaat branden. Je kunt hierna met de meegeleverde wafelvork prikken in de wafels en deze uit het apparaat halen. Hierdoor brand je je vingers niet.

Voordelen van het DOMO DO9183W Wafelijzer:

 • Dit model is stabiel vormgegeven en eenvoudig te gebruiken.
 • Je krijgt een compleet accessoirepakket bij aankoop van dit wafelijzer.
 • Er is een temperatuurlampje dat je laat weten wanneer je wafels klaar zijn.
 • Hij beschikt over een antiaanbaklaag waardoor het beslag niet blijft plakken.
 • De baktemperatuur kun je zelf traploos instellen met een regelbare draaiknop.

Nadelen van het DOMO DO9183W Wafelijzer:

 • Je kunt hem niet verticaal opbergen.
 • Doordat de bakplaten niet uitneembaar zijn, is het schoonmaken iets ingewikkelder.
Klik hier voor de beste prijs

5. Domo DO9121W

Domo DO9121WZoeken naar het beste wafelijzer kan lijken op een moeilijke klus. Er zijn namelijk veel verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Je kunt tegelijkertijd kijken naar de prestaties. Denk bijvoorbeeld aan het vermogen, of de temperatuur wel of niet instelbaar is en hoeveel wafels je er tegelijk in kunt bereiden. Echter, vaak vergeten we dat het maken van wafels een waar plezier kan zijn. Dit is vooral het geval wanneer de wafels niet over een alledaagse vorm beschikken. Tegenwoordig hebben we de tijd niet om de reeds klaargemaakte wafels in “unieke” vormen te snijden. Dat is ook niet nodig als je de Domo DO9121W in huis hebt. Wij vinden namelijk dat dit model het beste wafelijzer voor jou is, als je dol bent op unieke vormen. Met dit wafelijzer maak je prachtige wafels in de vorm van hartjes.

Wie wordt er nou niet blij van een lekkernij in de vorm van een hart? Vanwege de vorm van de wafels is het Domo DO9121W wafelijzer ook perfect om ontbijt op Valentijnsdag te maken. In dit wafelijzer kun je bovendien meerdere wafels tegelijk klaarmaken. Hij biedt je de mogelijkheid om in 1 keer 5 kleine hartjeswafels te maken. Je maakt dus iedereen in huis blij met lekkere wafels. Eerst wek je je gezinsleden met de heerlijke geur van de wafels. Vervolgens zitten jullie met z’n allen aan de eettafel en kijkt iedereen vol liefde naar de wafels. Natuurlijk blijft het niet bij het kijken, want jullie smullen ook allemaal van de heerlijke wafels. Bij het bereiden van de wafels hoef je je ook geen zorgen te maken dat je beslag aan de wafelplaten blijft kleven. Het apparaat beschikt namelijk over een antiaanbaklaag.

Voordelen van de Domo DO9121W:

 • Per keer kun je er 5 wafels in bereiden.
 • De baktemperatuur is traploos in te stellen.
 • Je maakt wafels in de vorm van hartjes in het wafelijzer.
 • Er is een antiaanbaklaag die ervoor zorgt dat beslag niet blijft plakken.
 • Het temperatuurlampje laat je weten wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt.

Nadelen van de Domo DO9121W:

 • Dit wafelijzer beschikt niet over een snoeropbergmogelijkheid.
 • Het bakproces moet je zelf in de gaten houden, want hij heeft geen timer.
Klik hier voor de beste prijs

6. FriFri BMC3000 Twins

FriFri BMC3000 TwinsZoek je naar het beste wafelijzer voor jouw behoeften? Misschien ben je iemand die niet houdt van teveel toeters en bellen. Dan is het handig om te kiezen voor een traditioneel wafelijzer. Echter, een traditioneel model hoeft niet te betekenen dat hij niet beschikt over moderne gemakken. Wij kennen bijvoorbeeld een model met een dubbele thermostaat. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de bereidingen sneller bakken. Hier verwijzen we naar het FriFri BMC3000 Twins wafelijzer. Wij vinden dat dit model het beste wafelijzer voor jou is, omdat hij gemakkelijk is te gebruiken. Dit komt mede door de snelheid waarmee je lekkernijen erin worden gebakken. Er zijn bovendien kleinere temperatuurverschillen, die ervoor zorgen dat je deeg een kleinere schok doorgaat. Hierdoor ontstaat er een perfecte weergave van je recepten.

Wanneer je gebruik maakt van het FriFri BMC3000 Twins wafelijzer, dan kun je genieten van de lekkerste wafels. Wil je echter experimenteren? Dat is ook mogelijk, omdat je op dit wafelijzer asynchroon kunt bakken. Het is zelfs mogelijk om te spelen met verschillende texturen. Lust je vandaag een zachte wafel en morgen een krokante? Beide opties heb je wanneer je je wafels bakt in dit wafelijzer. Een andere manier om te experimenteren is door de thermostaten apart in te stellen. Een donkere bovenkant en een lichte onderkant? Dat is mogelijk! Je kunt dus keer op keer wafels naar eigen smaak bakken. Als je gebruik maakt van dit wafelijzer, dan heb je zelfs de mogelijkheid om de bakplaten te verwisselen. Hierdoor kun je variëren in de soort wafel. Ook de vorm kun je aanpassen. Experimenteer dus naar hartenlust met dit wafelijzer!

Voordelen van de FriFri BMC3000 Twins:

 • Je kunt de thermostaten afzonderlijk regelen.
 • Bij aankoop van dit wafelijzer krijg je er een receptenboek bij.
 • De bakplaten kun je verwisselen voor meer bereidingsmogelijkheden en variatie.
 • Dankzij de antiaanbaklaag in het apparaat blijft je beslag niet aan het wafelijzer kleven.
 • Hij beschikt over uitneembare ijzerplaten, waardoor je hem gemakkelijk kunt schoonmaken.

Nadelen van de FriFri BMC3000 Twins:

 • Het verwisselen van de platen vergt enige oefening.
 • Je moet het bakproces zelf in de gaten houden, want er is geen timer.
Klik hier voor de beste prijs

7. Fritel WA 1450

Fritel WA 1450We hebben je tot nu toe verteld over 6 super wafelijzers. Heb je toch het model van je dromen nog niet gevonden? Geen nood. In dit artikel recenseren we namelijk nog 4 wafelijzers. Ben je iemand die niet houdt van experimenteren? Moet het beste wafelijzer voor jou daarom slechts over 1 stand beschikken? Dan is de Fritel WA 1450 wellicht het beste wafelijzer voor jou. Dit model beschikt niet over een regelbare temperatuur. Hierdoor hoef je je ook geen zorgen te maken dat je de wafels te bruin bakt. Je zet gewoon het beslag in het wafelijzer en het apparaat doet de rest. Binnen een mum van tijd kun je smullen van 2 wafels. Vanwege het gebruiksgemak en de snelheid waarmee de wafels gebakken worden, is dit wafelijzer perfect voor mensen met een druk leven.

Wanneer je een wafelijzer koopt, dan wil je natuurlijk weten wat de afmeting is van de wafels die je in het apparaat bakt. Bij het Fritel WA 1450 wafelijzer hebben de wafels een afmeting van 4 bij 7 centimeter. Deze afmeting is perfect, omdat de wafels niet te klein en ook niet te groot zijn. Je maakt dus bijvoorbeeld in de avond je beslag en zet ’s morgens het beslag in het ijzer. In een korte tijd heeft iedereen een lekkere, warme wafel in handen en kan het hele gezin verder met hun dag. Hoewel dit apparaat snel warm wordt, worden de Cool Touch handgrepen niet warm. Hierdoor kun je het apparaat veilig open doen om je wafels eruit te halen. Het vet wordt in een apart opvangbakje opgevangen, waardoor dit niet in de wafels gaat zitten. De wafels worden dus krokanter en gezonder!

Voordelen van de Fritel WA 1450:

 • Het wafelijzer maakt 2 grote wafels tegelijk.
 • Hij beschikt over een apart opvangbakje voor vet.
 • Omdat er geen aparte standen zijn, is hij gemakkelijk te gebruiken.
 • Er is een antiaanbaklaag die voorkomt dat de koek aan het ijzer kleeft.
 • Je kunt dit wafelijzer verticaal opbergen, waardoor hij minder ruimte inneemt.

Nadelen van de Fritel WA 1450:

 • Het wafelijzer is niet voorzien van een timer.
 • Omdat de plaat niet uitneembaar is, is hij minder gemakkelijk schoon te maken.
Klik hier voor de beste prijs

8. Domo DO9043W Pro

Domo DO9043W ProAls je zoekt naar het beste wafelijzer voor jouw behoeften, dan kun je letten op specifieke eigenschappen. Zo zijn er modellen die multifunctioneel zijn. Het kan natuurlijk ook dat je let op het vermogen. We weten namelijk allemaal dat modellen met een hoger vermogen ervoor zorgen dat je wafels sneller gebakken worden. Misschien vind je het ook belangrijk dat het wafelijzer van je dromen beschikt over een timer. Een timer verhoogt namelijk het gebruiksgemak, omdat deze je precies laat weten wanneer je wafels klaar zijn. Je hoeft er dan niet de hele tijd op te letten. Wij kennen een model dat multifunctioneel is, beschikt over een hoog vermogen en zelfs een timer heeft. Hier hebben we het over de Domo DO9043W Pro. Wij vinden dat dit model het beste wafelijzer voor jou is.

Het Domo DO9043W Pro wafelijzer past goed bij je, omdat je hem zowel als wafelgrill en als contactgrill kunt gebruiken. Daarnaast wordt dit model niet zomaar “Pro” genoemd. Hij is namelijk een roterend wafelijzer. Dit model is ideaal om op een professionele manier Belgische wafels te maken. Wanneer je hem gebruikt, dan voel je je net een professionele wafelbakker. Dit komt doordat het apparaat automatisch omkeert. Hierdoor worden je snacks aan beide kanten gelijkmatig bruin. Om ervoor te zorgen dat je niet de hele tijd op de wafels hoeft te letten, kun je de baktijd op dit apparaat instellen. Hierna stopt het wafelijzer vanzelf. Je kunt dus gerust je andere werkzaamheden doen en daarna smullen van lekkere wafels. Lust je graag krokante wafels? Dan maak je gebruik van de Crisp-knop!

Voordelen van de Domo DO9043W Pro:

 • Dit wafelijzer is gemakkelijk te gebruiken.
 • Binnen een korte tijd kun je lekkere wafels klaarmaken.
 • Het deeg wordt goed verspreid, dankzij het ronddraai systeem.
 • Je kunt je wafels extra krokant maken door te drukken op de Crisp-knop.
 • Er is een timer, die ervoor zorgt dat het apparaat vanzelf stopt na een bepaalde tijd.
 • Hij keert automatisch om waardoor de wafels aan beide kanten gelijkmatig bruin worden.
 • Op dit wafelijzer is er een eindsignaal dat je meteen laat weten wanneer je wafels klaar zijn.

Nadelen van de Domo DO9043W Pro:

 • Hij heeft geen vetafvoerbak.
 • Als je teveel beslag gebruikt, stopt het wafelijzer met draaien.
 • Doordat de platen niet uitneembaar zijn wordt het schoonmaken wat lastiger.
Klik hier voor de beste prijs

9. Graef Wafelijzer WA80

Graef Wafelijzer WA80Ben je op zoek naar het beste wafelijzer? Elk model heeft diverse aantrekkelijke eigenschappen. Door bij elk model alle eigenschappen met elkaar te vergelijken, kan het kiezen van een ideaal model moeilijk lijken. Daarom is het handig om slechts enkele eigenschappen te bekijken. Vaak kijkt men naar het aantal wafels dat je kunt klaarmaken in de verschillende wafelijzers. Er zijn ook mensen die kijken naar de grootte van de wafels. Echter, je kunt ook gewoon op zoek gaan naar een wafelijzer waar je wafels met een unieke vorm mee kunt maken. We hebben in dit artikel al een wafelijzer gerecenseerd dat wafels in de vorm van hartjes maakt. Als dat wafelijzer niet helemaal aan jouw eisen voldeed, dan kun je kiezen voor het Graef Wafelijzer WA80. Dit model is het beste wafelijzer voor jou, omdat hij ook wafels in de vorm van een hart maakt.

Met het Graef Wafelijzer WA80 maak je niet slechts 1 wafel met een hartvorm. Hij is namelijk in staat om 5 mooie wafels tegelijk te maken. Dit ijzer is daarom niet alleen perfect voor mensen die mooie, hartvormige wafels willen maken. Hij kan namelijk ook gebruikt worden om wafels voor gezinnen te bereiden. De fabrikant van dit model begreep dat iedereen een eigen voorkeur heeft. Daarom beschikt het apparaat over 6 verschillende bakstanden. Je kunt dus wat zachtere wafels maken, maar ook lekkere krokante wafels. Wanneer je wafels klaar zijn met bakken, dan geeft het ijzer een signaal. Op die manier hoef je niet steeds het ijzer open te maken om te kijken of de gewenste bruiningsgraad is bereikt. Dankzij de antiaanbaklaag blijft deeg niet kleven aan het ijzer. Het wafelijzer is bovendien voorzien van een warmte-isolerende RVS behuizing, die voorkomt dat je je handen aan de behuizing brandt.

Voordelen van het Graef Wafelijzer WA80:

 • In dit wafelijzer maak je hartvormige wafels.
 • Er kunnen 5 wafels tegelijk gemaakt worden in het wafelijzer.
 • Bij dit wafelijzer is er een signaal wanneer de wafels klaar zijn.
 • Hij beschikt over een regelbare thermostaat die ervoor zorgt dat je zelf bepaalt hoe bruin je de wafels maakt.

Nadelen van het Graef Wafelijzer WA80:

 • Hij beschikt niet over een timer of vetafvoer.
 • De wafelplaten zijn niet vaatwasmachinebestendig en ook niet uitneembaar.
Klik hier voor de beste prijs

10. FriFri BMC1000 wafelijzer 6 x 10

FriFri BMC1000 wafelijzer 6 x 10In je zoektocht naar het beste wafelijzer ben je een aantal verschillende modellen tegengekomen. Je hebt gezien dat sommige modellen rechthoekige wafels maken, andere modellen ronde wafels bereiden en weer andere maken hartvormige wafels. Daarnaast heb je gezien dat je bij bepaalde wafelijzers zelf de baktemperatuur kunt instellen en bij andere modellen niet. Het uitkiezen van het ideale model kun je baseren op deze voorkeuren. Natuurlijk kun je ook kijken naar de afmeting van de wafels. Als het voor jou belangrijk is om grote wafels te maken, dan kun je kiezen voor het FriFri BMC1000 wafelijzer 6 x 10. Dit model is het beste wafelijzer voor jou, omdat je er grote wafels van 6 x 10 cm mee kunt maken. In 1 keer maak je in dit wafelijzer 2 grote wafels. Perfect als ontbijt toch?

Met het FriFri BMC1000 wafelijzer 6 x 10 kun je in je eigen keuken verse Brusselse wafels klaarmaken. Voor de bediening van dit apparaat maak je gebruik van de grote draaiknop aan de bovenkant van het ijzer. Hiermee stel je zelf de gewenste temperatuur in. Je kunt namelijk door een lage temperatuur te selecteren, zachte wafels bereiden. Ben je doller op de krokantere wafels, dan raden wij juist een iets hogere temperatuur aan. Het doet er bij dit wafelijzer niet toe hoe je de wafels het liefst eet, want ongeacht de baktemperatuur, de wafels zijn snel klaar. Dit komt doordat het apparaat beschikt over een vermogen van 2x 600 Watt. Wil je weten of je wafels klaar zijn? Dan til je de bovenplaat op. Hierdoor bekijk je de voortgang. Het bakproces wordt niet onderbroken door deze handeling.

Voordelen van het FriFri BMC1000 wafelijzer 6 x 10:

 • Dit wafelijzer is gemakkelijk te gebruiken.
 • De platen kun je wisselen met bijvoorbeeld grill- of tostiplaten.
 • Binnen een korte tijd kun je genieten van lekkere, verse wafels.
 • Met de grote draaiknop stel je zelf de temperatuur van het wafelijzer in.
 • Hij is voorzien van uitneembare bakplaten, dus hij is eenvoudig te reinigen.
 • Het is mogelijk om de bakvoortgang te controleren zonder het bakproces te verstoren.

Nadelen van het FriFri BMC1000 wafelijzer 6 x 10:

 • Je krijgt er geen extra platen bij voor afwisseling.
 • Dit apparaat is niet voorzien van een temperatuurlampje.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>