• Home
  • Decoratie

Halloween Versiering Kopen? Vind Angstaanjagende Decoratie voor Buiten of in je spookhuis!

Wanneer de tijd voor Halloween aanbreekt, laat je aan iedereen zien dat jij nergens bang voor bent. Integendeel maak je iedereen om je heen bang met de Halloween versiering die je aanbrengt. Het versieren van je huis of Halloween feestruimte staat volledig in het thema van angst. Daarom worden er bij Halloween vaak specifieke kleuren gebruikt. Lees snel verder over de verschillende vormen en toepassingen van Halloween decoratie. We vertellen je aan het eind van dit artikel ook waar je terecht kunt voor voordelige Halloween versiering.

Halloween versiering voor een angstaanjagend evenement

Zoals we allemaal weten staat Halloween in het thema van angst. Als je een Halloween evenement organiseert, dan is het dus belangrijk om te kiezen voor angstaanjagende Halloween versiering. Deze versiering kun je kopen in bepaalde soorten, maar ook in specifieke kleuren. Denk er bijvoorbeeld aan dat je skeletten in een kooi ophangt bij de ingang van het feest. Je kunt er ook voor kiezen om op specifieke locaties grafstenen te zetten. Deze spreken de aanwezigen op een mentaal niveau aan. Wanneer je namelijk een grafsteen ergens ziet, dan denk je meteen aan een begraafplaats. Aangezien een begraafplaats een plek is waar doden worden begraven, wekt een grafsteen dus ook angst op bij veel mensen. Wat dacht je van een grafsteen in combinatie met een schedel? Deze combinatie laat je terug denken aan de zombie films die je hebt gezien, waar de doden weer verrijzen uit de dood.

Als de ruimte waar je het Halloween feest gaat houden het toelaat, kun je wellicht ook een loper met bloed gebruiken. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is een wit laken of een lang stuk wit stof nemen. Vervolgens zet je daar nep bloed op. Om het effect nog angstaanjagender te maken, loop je met blote voeten door het nep bloed, waardoor er bloederige voetstappen ontstaan. Ook het maken van nep bloed is niet moeilijk. Je hebt namelijk alleen wat suiker, water, bloem en kleurstof nodig. Door deze alledaagse levensmiddelen in de juiste verhouding met elkaar te combineren wordt het bloed dik en ziet het er realistisch uit. Uiteraard is het ’t beste om het Halloween feest en de Halloween versiering tijdig voor te bereiden. Hierdoor hoeft de witte loper met bloed de schoenen van de aanwezigen niet vies te maken.

Goedkope Halloween versiering

Goedkope Halloween versiering

Hoewel er veel verschillende vormen van Halloween versiering zijn, hoef je niet voor de duurste alternatieven te kiezen. Door eenvoudige honeycombs of bijvoorbeeld lantaarns te gebruiken, kun je ook zorgen voor een angstaanjagend effect. Je denkt nu misschien “maar honeycombs en lantaarns zijn helemaal niet eng”. Die gedachte is juist, maar je kunt deze decoratieve artikelen wel zelf eng maken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je kiest voor een effen oranje lantaarn. Teken daar een boos gezicht op en doe de lantaarn aan in het donker. Hij jaagt je dan de stuipen op het lijf als je hem niet daar verwacht.

Hetzelfde geldt voor een honeycomb. Op zichzelf is dit artikel niet echt eng. Je kunt hem echter wel half uitvouwen, bevestigen op een spinnenweb en er een soort spin van maken. Een andere eenvoudige Halloween toepassing van dit product is door er een “steel” aan toe te voegen. Hij lijkt dan op een pompoen. De mogelijkheden met dit decoratieve artikel zijn ook eindeloos, omdat je hem geheel of juist gedeeltelijk kunt uitvouwen. Vervolgens laat je je fantasie de vrije loop en je voegt er ook diverse plaatjes of accessoires aan toe.

Een andere manier om goedkoop aan je Halloween versiering te komen is om eenvoudige papieren waaiers aan te schaffen. Ook deze artikelen zijn op zich niet eng, maar kunnen angstaanjagend gemaakt worden. Dit kun je doen door de waaier te voorzien van gaatjes op strategische plekken. Vervolgens hang je hem in de buurt van een lichtbron op. Doordat het licht door de gaatjes schijnt, kun je zorgen voor een eng geheel. Net zoals bij de honeycombs en lantaarns, kun je ook gewoon plaatjes uitprinten en op de papieren waaiers plakken voor een eng effect.

Halloween versiering in verschillende kleuren

Het is waarschijnlijk al bij jou bekend dat goedkope Halloween versiering in verschillende kleuren en maten beschikbaar is. Echter, wist je dat je door het kiezen van specifieke kleuren juist van de meest eenvoudige decoratieve items angstaanjagende Halloween versieringen kunt maken? We nemen dan honeycombs, papieren waaiers en lantaarns als voorbeeld. Al deze items kun je kopen in verschillende kleuren en maten. Tijdens Halloween wordt er over het algemeen gebruik gemaakt van de kleuren oranje en zwart. Oranje, omdat deze kleur verwijst naar de “enge” pompoenen en zwart omdat deze kleur over het algemeen geassocieerd wordt met het donker. We weten bovendien allemaal dat “de slechte dingen in het donker schuilen”.  Vanwege deze connectie die ons hoofd automatisch maakt, kunnen we ook de kleuren van dergelijke Halloween versieringen combineren.

Denk er bijvoorbeeld aan dat je een oranje papieren waaier koopt en een zwarte. Deze kun je bij elkaar ophangen of je kunt een manier bedenken om de waaiers met elkaar te combineren. Vouw de zwarte en oranje waaiers beide slechts half uit en bevestig ze aan elkaar. Hierdoor ontstaat er een eng zwart-oranje effect. Spelen met kleuren kun je ook doen bij de lantaarns. Een zwarte lantaarn is op zichzelf al relatief eng. Hang bijvoorbeeld een aantal zwarte lantaarns naast elkaar op. Deze bevestig je voor de deur van de locatie van het Halloween feest. Vervolgens neem je 1 witte lantaarn die groter is dan de zwarte varianten. Deze wordt hierdoor automatisch geassocieerd met een geest tussen de andere “donkere krachten”. Ook bij de honeycombs kun je spelen met kleuren. Dit kun je overigens bij alle decoratieve artikelen doen. Maak je eigen creaties!

Koop jouw Halloween versiering

Koop jouw Halloween versiering

Kijk je na het lezen van dit artikel ook uit naar het volgende Halloween feest? Dan kun je je wellicht alvast voorbereiden op dit evenement. Door op tijd de voorbereidingen te treffen en de Halloween versiering aan te schaffen, kun je namelijk ongewenste verrassingen zoveel mogelijk voorkomen. Halloween versiering en andere decoratieve artikelen kun je goedkoop kopen bij lampionstore.nl. Voor meer informatie over deze shop, kun je de review lezen onder het artikel over de lampionnen.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>