Gebruik pompons ter decoratie. Je kunt ze nu kopen tegen een aantrekkelijke prijs!

Als je een fan bent van films met cheerleaders erin, dan heb je vast wel pompons gezien. Dat zijn de kleurige ballen waar de dames het publiek mee vermaken. Deze mooie ballen kunnen echter ook gebruikt worden als decoratieartikelen.

Pompons ter decoratie kopen

Pompons kunnen ter decoratie worden gebruikt. Vanwege hun uiterlijk laten ze je denken aan bloemen. Wie houdt er nou niet van bloemen? Je kunt deze decoratieve items bovendien bij vrijwel elk evenement gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest. Als je jarig wordt en je lievelingskleur is bijvoorbeeld groen, dan kun je groene pompons hangen aan de stoelen van je gasten. Door deze items slechts half uit te vouwen, kun je ze ook in het midden van tafels zetten. Dan vervangen zij de theelichtjes die men soms gebruikt om tafels te decoreren. Uiteraard kun je er ook gewoon voor kiezen om je pompons op te hangen. Bevestig dit decoratief item aan een koord en plak hem met een stukje doorzichtig, plastic tape aan het plafond.

Uiteraard kun je deze artikelen ook gebruiken voor andere evenementen dan verjaardagen. Denk bijvoorbeeld aan huwelijken. Op een huwelijk kun je voor een “classy” look gaan en alle pompons in 1 kleur aanschaffen. Wil je een feestelijkere sfeer creëren, dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om deze items in verschillende kleuren te kopen. Je kunt vervolgens de kleuren combineren, waardoor het lijkt alsof er overal in de ceremoniezaal een bos bloemen staat.

Er hoeft echter geen speciaal evenement te zijn om deze decoratieve producten te gebruiken. Je kunt de pompons namelijk ook gewoon een plek geven in je woonkamer. Als je bijvoorbeeld een woonkamer met een strakke uitstraling hebt, dan kun je een rode pompon zetten op je bijzettafel of salontafel. Deze pompon dient dan als gespreksstarter. Vind je het mooier dat alles in je woonkamer dezelfde kleur heeft? Dan kun je ook gewoon een witte pompon in je woonkamer zetten.

Pompons ter decoratie

Pompons in verschillende afmetingen

Net zoals het geval is bij andere decoratieve artikelen, zijn ook pompons verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hierdoor kun je prachtige, creatieve samenstellingen maken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je 1 grote pompon in een opvallende kleur aanschaft. Vervolgens omring je hem met 5 andere kleine varianten in een minder opvallende kleur. Een grote goudkleurige in combinatie met kleine zwarte varianten, bijvoorbeeld. Wat vind je daarvan? Dan lijkt de grote variant op een centerpiece en de kleine vergezellen hem. Deze techniek kun je toepassen in verschillende hoedanigheden. Op een verjaardag zet je hem bijvoorbeeld op de tafel waar je ook al je cadeaus uitstalt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om grote en kleine pompons te combineren op je huwelijk.

De locatie van de pompons

Aangezien je deze versieringen op verschillende manieren kunt bevestigen, zijn er veel locatiemogelijkheden. We hebben tot nu toe gesproken over pompons die je op een tafel zet of pompons die je aan het plafond bevestigt. Je kunt de pompons ook gewoon met touw aan een slinger rijgen en vervolgens wikkelen om de poten van je tent of wellicht de pilaren in je huis. Het doet er eigenlijk niet eens toe waar je de pompons bevestigt, omdat ze er overal mooi uitzien. Je hoeft je niet eens zorgen te maken over de verschillende afmetingen. Het is namelijk mooi om pompons in 1 afmeting te gebruiken ter decoratie maar ook wanneer je de verschillende afmetingen combineert.

Pompons ter vervanging van bloemen

We haalden eerder in dit artikel aan dat pompons je laten denken aan bloemen. Dit brengt een voordeel met zich mee, omdat bloemen verwelken en pompons niet. Als je dus een feest van een paar dagen wil organiseren en je wil dat je “bloemen” lang mooi blijven, dan vervang je de bloemen door gewoon deze decoratieve ballen te gebruiken. Aangezien ze er in verschillende kleuren zijn, zal je de echte bloemen zeker niet missen.

Als je nooit eerder een pompon hebt gezien, dan kun je dit decoratief product vergelijken met een anjer. Hij is even prachtig als de echte bloem en is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Aangezien deze bloem super mooi is in een ruiker, is het ook prachtig om meerdere pompons naast elkaar te zetten. Het doet er dan niet eens toe hoe je ze bevestigt. Misschien is het zelfs een idee om een echte ruiker te maken van de pompons. Door steeds een stokje aan ze te bevestigen en ze vervolgens samen te voegen, creëer je een prachtig kunstwerk.

Vind je bloemen in je haren mooi? Dan kun je wellicht pompons bevestigen aan een haarbandeau. Op die manier creëer je een soort kroontje, gemaakt van “kunstbloemen”, voor jezelf. Je zal dan vast wel de mooiste prinses zijn op je feest of evenement. Indien gewenst kun je deze techniek ook toepassen bij een kinderfeest. Door enkele bandeaus aan te schaffen kun je de kindertjes gezellig bezighouden met de pompons. Laat hen zelf de gewenste kleuren uitkiezen en lijmen op de bandeaus. Wanneer de zelfgemaakte kroontjes af zijn, dan mogen alle kleine artiesten hun kroontjes opdoen. Dan voelt niet slechts 1 persoon zich als een prinses, maar genieten alle kindertjes.

Pompons ter vervanging van bloemen

Waar vind je de beste pompons?

Nadat je hebt gelezen wat je allemaal kunt doen met pompons en hoe je ze allemaal kunt bevestigen, vraag je je waarschijnlijk af waar je deze prachtige artikelen kunt kopen. Wij kennen een shop die deze decoratieve artikelen verkoopt, namelijk lampionstore.nl. Hier kun je terecht voor pompons in verschillende afmetingen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan roze, blauwe, witte, zwarte en zelfs lila varianten. Het doet er niet toe welke kleur je zoekt, want je vindt het zeker bij deze shop. De decoratieve artikeltjes zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd. Je kunt dus op een relatief goedkope manier ervoor zorgen dat je evenement prachtig is gedecoreerd. Ook het organiseren van een kinderfeest met leuk knutselwerk hoeft je geen fortuin te kosten.

Behalve voor pompons kun je bij deze shop ook terecht voor andere decoratieve producten, waardoor je feest helemaal compleet wordt. Aarzel niet en koop de mooiste pompons in verschillende afmetingen en zeer opvallende of juist minder opvallende kleuren bij lampionstore.nl!

Als je meer wil weten over de shop, verwijzen we je naar de review van deze shop onder het artikel over lampionnen.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>