Een Tassel Slinger Om Je Feestruimte Te Decoreren. Koop Hem Voordelig!

Geef je een feestje of wil je een ruimte gewoon opfleuren door een tassel slinger op te hangen? Deze slingers zijn prachtig, vooral wanneer ze op een plek hangen met veel wind. Wanneer de wind er namelijk doorheen waait, dan vliegen de lintjes alle kanten op. Wil je graag weten hoe je deze slinger het beste kunt gebruiken en waar je dergelijke decoratieve artikelen wil kopen? Dan raden wij je aan om dit artikel te lezen.

Overal een tassel slinger

Weet je nog niet wat een tassel slinger is? Dit is een slinger met fleurige kwastjes. De kwastjes hangen aan de slinger. Wanneer je de slinger vervolgens ophangt waar er wind waait, dan zie je de “haren” van de kwast prachtig op en neer waaien. Doordat de tassels uit meerdere stukjes bestaan, gaan ze niet allemaal dezelfde kant op wanneer de wind erdoor waait. Hierdoor fleur je de ruimte waar je de slinger hebt opgehangen meteen op.

Het doet er niet toe of je de tassel slinger wil gebruiken op een verjaardagsfeest, een huwelijk of gewoon om je tuintje op te fleuren. Deze slingers staan namelijk overal mooi. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je zelf kunt bepalen welke kleuren goed bij je evenement passen. Als je in je tuintje bijvoorbeeld groene tuinstoelen hebt en je woning is wit, dan kun je een groen-witte tassel slinger buiten bevestigen. Hij past dan prachtig bij zowel je huis als je tuinmeubilair. Ga uit van de kleuren die in de omgeving aanwezig zijn en kies aan de hand daarvan tassel slingers in de ideale kleur.

Voor een huwelijksfeest kun je, wat de kleuren betreft, uitgaan van de kleding van de bruid en bruidegom. Hoewel vele bruidjes trouwen in een witte jurk, kan het soms ook voorkomen dat de bruid een andere kleur aandoet. Denk er bijvoorbeeld aan dat de bruid een roze jurk aandoet en de bruidegom een blauw pak aanheeft. Dan kun je wellicht een blauw-roze tassel slinger ophangen. De combinatie roze met blauw is ook perfect voor een babyshower. Wil je een wat strakkere uitstraling, dan kun je ook gewoon slingers in 1 kleur ophangen. Om toch een beetje variatie aan te brengen aan de kleur, kun je kiezen voor verschillende tinten van de gekozen kleur.

Tassel slinger in combinatie met andere versiering

Tassel slinger in combinatie met andere versiering

Wanneer je ervoor kiest om een locatie te versieren met tassel slingers, dan betekent dit nog niet dat je alleen deze versiering hoeft te gebruiken. De slingers zijn namelijk ook prachtig in combinatie met andere versiering. Denk er bijvoorbeeld aan dat je aan de poot van je tent een tassel slinger bevestigt. De slingers gaat dan van de ene naar de andere poot. Doordat hij aan de buitenkant van de tent hangt, kan de wind er goed mee spelen. Als je echter alleen aan de buitenkant van je tent versieringen hebt, dan kan de binnenkant van de tent er saai uitzien. Dit wil je natuurlijk niet. Overal moet namelijk even mooi zijn. In dit geval kun je ervoor kiezen om de binnenkant van je tent te versieren met andere decoratieartikelen. Wellicht in dezelfde kleur als de bevestigde tassel slingers.

Heb je de buitenkant van de tent bijvoorbeeld versierd met een blauwe en gele tassel slinger, dan kun je de tafels voorzien van gele tafelkleden. Op het tafelkleed zet je vervolgens blauwe pompons. Ook de stoelen laat je natuurlijk niet kaal. Je kunt ook de stoelen voorzien van een kleed. Als je dat niet wil doen, dan kun je wellicht om elke stoel een mooi lint in de vorm van een strik bevestigen. Je tafels en stoelen zijn nu aangekleed. Maar hoe kleed je de binnenkant van de tent verder aan? Je kunt wellicht lampionnen aan het dak van de tent bevestigen. Hierdoor ontstaat er een feestelijkere sfeer. Denk bijvoorbeeld aan lampionnen in dezelfde kleuren als de slingers, dus geel en blauw. Uiteraard zijn er ook andere kleuren mogelijk. Zelfs de lampionnen kun je combineren met andere versieringen zoals honeycombs. Hoe je de ruimte aankleedt, ligt helemaal aan jou.

Het materiaal van een tassel slinger

Tassel slingers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Hier dien je rekening mee te houden, omdat je bijvoorbeeld geen papieren tassel slinger buiten wil gebruiken. De kans bestaat namelijk altijd dat het begint te regenen. Als papieren varianten van deze slingers nat worden, dan zijn ze meteen een stuk minder feestelijk. Wanneer ze pas nat zijn, zijn ze namelijk te zwaar voor de wind om ze mooi te laten waaien. Vervolgens kan de regen ervoor zorgen dat de kwastjes van de slingers losraken van het koord. Gelukkig zijn er ook tassel slingers in andere materialen dan papier. Voor een buiten evenement kun je dus liever de slingers van plastic of een ander weersbestendig materiaal gebruiken. Het lijkt nu wellicht ideaal om altijd voor de plastic variant te kiezen, maar dat is niet het geval. Er zijn namelijk ook situaties waar de papieren varianten beter bruikbaar zijn.

Als je bijvoorbeeld een feest geeft en de ruimte is zeer glinsterend vanwege glitters, dan kun je liever een papieren tassel slinger gebruiken. De plastic varianten zijn namelijk ook glinsterend waardoor dit ervoor kan zorgen dat er teveel licht door de ruimte weerkaatst. Vooral als je weet dat er veel selfies gemaakt zullen worden bij het evenement, dien je hier ook rekening mee te houden. Bij een feest binnen is het vaak ook mooier om de papieren varianten te gebruiken, omdat er binnen over het algemeen minder wind is dan buiten. Hierdoor zorgen de papieren varianten voor een mooier effect, omdat er minder wind nodig is om deze te laten waaien. Afhankelijk van het gewenste effect en de locatie waar je de slinger wil ophangen, kun je dus overwegen om de papieren varianten of juist de slingers van een ander materiaal te gebruiken.

Tassel slinger kopen

Tassel slinger kopen

Het doet er niet toe of je een tassel slinger binnen wil ophangen of juist buiten. De gewenste kleur doet er ook niet toe, omdat je deze slingers in verschillende kleuren en materialen kunt kopen. Er zijn zelfs varianten in verschillende afmetingen. Wil je graag weten waar je dergelijke decoratieve artikelen kunt kopen? Wij kennen een shop die zich specialiseert in versieringen, namelijk lampionstore.nl. Hier kun je terecht voor decoratieartikelen in verschillende maten, kleuren en soorten. Of je nou versiering voor je trouwfeest, babyshower, verjaardagsfeest, werkbijeenkomst of geboortefeest zoekt, je komt hier zeker aan je trekken. De shop hanteert bovendien aantrekkelijke prijzen, waardoor je de artikelen voordelig aanschaft. Als je meer wil weten over deze shop, dan kun je de review lezen onder het artikel over lampionnen. In deze review vind je onder andere meer informatie over de bezorgingsvoorwaarden.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>