• Home
  • Decoratie

Verjaardag versiering voordelig kopen en in verschillende soorten en kleuren! Voor 1, 2, 3, 18, 30 of 50 jaar, het maakt niet uit!

Organiseer je een verjaardagsfeestje en ben je daarom op zoek naar verjaardag versiering? Dan heb je veel verschillende mogelijkheden. Je kunt namelijk je creativiteit de vrije loop laten. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeestje met een specifiek thema, een verjaardagsfeest met verschillende soorten decoratieartikelen of juist een eenvoudig, maar toch elegant feest. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Verjaardag versiering kopen in veel soorten

Als je een verjaardagsfeestje organiseert, dan is het belangrijk om de feestruimte te versieren. Hierdoor kun je namelijk de sfeer op het feest verhogen. Je gasten voelen zich hierdoor beter op hun gemak waardoor zij er ook aan bijdragen dat het feest een geslaagd evenement wordt. Wanneer je een feestruimte wil versieren, dan zijn er verschillende soorten verjaardag versiering waar je voor kunt kiezen. Bovendien zijn verschillende decoratieartikelen er in diverse afmetingen en kleuren. Hierdoor kun je allerlei soorten versieringen met elkaar combineren om er een mooi geheel van te maken. Denk bijvoorbeeld aan prachtige lampionnen, mooie ballonnen met of zonder tekst, papieren waaiers, schattige honeycombs en elegante pompons. De mogelijkheden voor het versieren van je verjaardagsfeest zijn eindeloos.

Afhankelijk van de verjaardag versiering waar je voor kiest, zijn er ook specifieke bevestigingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan slingers. Deze kun je bevestigen door aan elk uiteinde een punaise te bevestigen. Ballonnen worden over het algemeen juist met touw vastgemaakt en kunnen individueel worden opgehangen of in een “tros”. Over het algemeen heb je bij het aanbrengen van honeycombs dezelfde mogelijkheden als bij ballonnen. Echter, deze decoratieartikelen kunnen net als pompons ook gewoon op een tafel worden gelegd. Het is ook leuk om de verschillende artikelen te combineren. Als je bijvoorbeeld op vaste afstanden verschillende pompons op een tafel legt, dan kun je tussen de pompons ook theelichtjes zetten. Hierdoor ontstaat er een romantische of rustgevende sfeer. De pompons lijken namelijk op bloemen in bloei.

Verjaardag versiering toepassen

Verjaardag versiering toepassen

Als je kiest voor een bepaalde vorm van verjaardag versiering, dan ben je natuurlijk eerst nagegaan hoe je deze vorm het beste kunt gebruiken. Sommige artikelen zijn namelijk ideaal voor binnen, andere vormen juist voor buiten en sommige kun je zowel binnen als buiten gebruiken:

  • Lampionnen
    Het doet er niet toe of je jouw feest binnen of juist buiten viert. Lampionnen kunnen namelijk goed gebruikt worden als verjaardag versiering. Als je ze buiten ophangt voor een avondfeestje, dan komen zij goed tot uiting. Deze decoratieartikelen kun je echter ook binnen ophangen om de sfeer te verhogen. Afhankelijk van de gekozen kleuren kun je kiezen voor een rustgevende sfeer. Als je bijvoorbeeld kiest voor verschillende felle kleuren, dan zorg je er juist voor dat je gasten geneigd zijn om te dansen.
  • Papieren waaiers
    Wil je decoreren met papieren waaiers? Dan dien je er rekening mee te houden dat je deze waaiers het liefst binnen kunt zetten. Plak ze bijvoorbeeld tegen de muur of zet ze op de feesttafels. Als je de papieren waaiers buiten wil gebruiken, dan kan dat ook. Alleen is het dan belangrijk om ervoor te zorgen dat de waaiers niet nat worden. Denk bijvoorbeeld aan een tuinfeest onder een tent. Je kunt de tafels onder de tent dan wellicht ook decoreren met papieren waaiers.
  • Pompons en honeycombs
    Pompons en honeycombs kun je in combinatie gebruiken of afzonderlijk. Een honeycomb ziet er namelijk uit als een bijennest in de vorm van een bal. Deze hang je op net als ballonnen. Alleen bepaal jij zelf in welke mate je ze uitvouwt. Pompons kun je ook gedeeltelijk of helemaal uitvouwen, afhankelijk van het effect dat je wil creëren. Deze hoef je bovendien niet op te hangen, omdat ze ook net als bloemen op een tafel gelegd kunnen worden.

Verjaardag versiering voor een themafeest

De versiering voor een feest met een specifiek thema zal uiteraard aangepast moeten worden aan het thema. Je kunt bijvoorbeeld een verjaardagsfeest organiseren met als thema een bepaalde kleur. Als je dat doet, dan kun je ervoor zorgen dat alle decoratie in 1 kleur wordt gekocht. Voor een beetje variatie kun je spelen met de tinten van de kleur. Denk bijvoorbeeld aan lichtblauwe en donkerblauwe varianten van de versiering. Door ook voor verschillende afmetingen te kiezen kun je ervoor zorgen dat de versiering aantrekkelijk blijft voor zowel de jarige als de overige gasten.

Een themafeest hoeft niet speciaal te maken te hebben met een bepaalde kleur. Als je bijvoorbeeld een verjaardagsfeest organiseert voor iemand die op Kerstmis jarig is, dan kun je de versiering ook op deze feestdag afstemmen. Als je de verjaardag versiering goedkoop wil houden, dan kun je effen lampionnen aanschaffen en vervolgens plaatjes van rendieren, kerstbomen en Kerstmannen uitprinten. Deze plaatjes knip je uit en plak je op witte of lichtgroene lampionnen. De afbeeldingen op de lampionnen worden dus geaccentueerd door de lampjes in de lampionnen. Om het verjaardagsfeest op Kerstmis verder te organiseren, kun je wellicht ook koekjes in leuke kerstvormpjes bakken. Deze leg je op prachtige bordjes met kerstversiering. Rondom de bordjes kun je vervolgens rode en witte pompons regelen om het geheel nog feestelijker te maken.

Is het thema van het verjaardagsfeest dat je wil organiseren “elegantie”. Dan kun je ook dergelijke versiering gebruiken. Dan raden wij je wel aan om te kiezen voor versiering in zachte kleuren. Gebruik voor een elegant feest ook geen al te grote decoratieartikelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor papieren waaiers van 25 cm in het wit. Als je het idee wil opwekken dat er overal in de feestruimte bloemen staan, dan kun je kiezen voor lichte, kleine pompons.

Verjaardag versiering kopen

Verjaardag versiering kopen

Je hebt nu een idee hoe je verjaardag versiering kunt gebruiken om de sfeer op je feest te verhogen. Ook ben je op de hoogte van de verschillende soorten decoratieartikelen die je kunt gebruiken. Wil je graag weten waar je de beste decoratieve producten kunt kopen? Dan verwijzen wij je naar lampionstore.nl. Deze shop is dé specialist op het gebied van versiering voor verschillende speciale evenementen zoals verjaardagen, huwelijken en ga zo door. Bovendien kun je bij hen terecht voor verjaardag versiering tegen aantrekkelijke prijzen. Lees de review over lampionstore onder het artikel over lampionnen en bestel vandaag nog de beste verjaardag versiering!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>