De robotarm van Mr. Mofongo

headermofongo
watDe robotarm van Mr. Mofongo
wat is dat eigenlijkeen gadget in een kroeg
is dat gaafja

Wie van gadgets houdt moet echt naar Groningen. Ik zou een beetje voortmaken, want de NAM boort die hele provincie naar de krochten van de hel, dus als je opschiet kun je onderstaande gadget in levende lijve aanschouwen.

Wie al een tijdje weg is uit Groningen zal zich afvragen: waar de fok is dit? Nou het is in Mr. Mofongo’s. Voorheen Het Forum. Voorheen Het Huis. Hoek Academieplein en Oude Boteringestraat.

De drank die Armando – zoals het personeel de robotarm inmiddels noemt – inschenkt, ophaalt en naar beneden brengt wordt boven in het restaurant zelf gedestilleerd en daarna gemengd met vers fruit, noten enzovoort. De barman toetst een nummer in en hoeft alleen nog maar de glazen aan te pakken.

Er gaat niets boven Groningen. En mocht dat wel zo zijn, dan kan die robotarm er wel bij, dus nog niets aan de hand. Wij geven Armando 5 sterren. Nu nog even proeven hoe het eten daar smaakt.

3 Comments

 1. +1-180
  Hester

  Sinds wanneer is dit?! Ik ben er niet eens een half jaar weg…
  Ik moet er even van bijkomen hoor, zoveel hipheid in Groningen. O en het eten bij Mofongo’s: prima. Ze hebben volgens mij menig student uit de UB door de studie heen geholpen met de tosti’s.

 2. +1-100
  Sanna

  Sinds gisteren of eergisteren.

 3. +1-100
  Rik Roltrap

  Die barman moet wel hoog grijpen.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>