• Home
 • Vergelijken

Op Zoek Naar De Beste Autostoel van 2020? Vergelijken kan hier voor de beste koop! Zowel voor groep 1, 2 en 3!

Als kersverse ouder krijg je waarschijnlijk tips over de baby- en kinderspullen die je nodig hebt. Waarschijnlijk is 1 daarvan een autostoel. Hoe kies je echter de beste autostoel uit? Je kunt het ideale model vinden door te kijken naar de leeftijds- en gewichtsgroepen. Daarnaast is het voor jou wellicht ook belangrijk dat het stoeltje op een specifieke manier bevestigd kan worden. Het doet er niet toe welk model je voorkeur heeft. Zo lang je namelijk gebruik maakt van een autostoeltje, zorg je voor extra veiligheid en vaak ook comfort voor je kind. Wij helpen je door middel van dit artikel met reviews over de 10 best verkochte modellen van het jaar om de beste autostoel te vinden!

Beste autostoel van 2020

Om je zoektocht verder te vergemakkelijken, hebben we de onderstaande tabel voor je gecreëerd. In deze tabel zie je de 10 modellen die worden gerecenseerd in dit artikel. Als je al een bepaald model in gedachten had, kun je via de tabel kiezen voor de beste autostoel.

 Product naam 
1.
Safety 1st Road Safe AutostoelMeer info »
2.
Maxi Cosi Rodi XP2 AutostoelMeer info »
3.
Maxi Cosi Priori SPS AutostoelMeer info »
4.
Maxi Cosi Tobi AutostoelMeer info »
5.
Safety 1st Ever Safe Autostoel Groep 1/2/3Meer info »
6.Maxi Cosi Pebble AutostoelMeer info »
7.Maxi Cosi Rodifix Air Protect AutostoelMeer info »
8.BeSafe iZi Kid X2 i-SizeMeer info »
9.Maxi Cosi Rodi Air Protect AutostoelMeer info »
10.Maxi Cosi Axiss AutostoelMeer info »

1. Safety 1st Road Safe Autostoel

Safety 1st Road Safe AutostoelZoek je naar de beste autostoel voor jouw kindje? Dan is het belangrijk om eerst te kijken naar het gewicht van je kind. Er zijn namelijk aan de hand van het gewicht van je kindje verschillende beschikbare modellen. Vervolgens kijk je naar de “groep” van de autostoel. Als je bij een autostoeltje ziet staan groep 0, dan gaat het om een babystoeltje. Zie je daarentegen groep 1 staan, dan gaat het om een peuterstoeltje. Kinderstoeltjes behoren tot groep 2 of 3. Er zijn ook modellen die je zowel voor baby’s als peuters of zowel voor peuters als iets grotere kindertjes kunt gebruiken. Die worden aangegeven met een “slash”, dus bijvoorbeeld groep 0/1. Zoek je naar een autostoel voor kindertjes tussen de 15 en 36 kg? Moet het stoeltje daarnaast behoren tot groep 2/3? Dan is de Safety 1st Road Safe Autostoel de beste autostoel voor jou.

Kiezen voor de Safety 1st Road Safe Autostoel, betekent kiezen voor een lichte autostoel, die je gemakkelijk kunt installeren. Hij beschikt namelijk over een extra bescherming aan de zijkant, die in vrijwel elke auto past. Het autostoeltje is daarnaast voorzien van een rugsteun, die in hoogte verstelbaar is. Deze rugsteun zorgt er ook voor dat de autogordel perfect zit, waardoor veiligheid en comfort gegarandeerd zijn. Als de ouders verschillende auto’s hebben, dan ben je misschien geneigd om 2 autostoeltjes aan te schaffen. Dit is echter niet nodig, omdat je deze autostoel gemakkelijk van de ene naar de andere auto kunt overplaatsen. Je kunt zelfs de bekleding gemakkelijk verwijderen en wassen, om te zorgen voor een goede hygiëne. Dit stoeltje, voor kindertjes tussen de 3,5 en 12 jaar, is goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen ECE R44/04.

Kenmerken van de Safety 1st Road Safe Autostoel:

 • Dit model behoort tot groep 2 en 3.
 • Hij is geschikt voor kinderen tussen de 15 en 36 kg.
 • Je kunt de bekleding gemakkelijk verwijderen en wassen.
 • Deze autostoel voldoet aan de allerlaatste Europese veiligheidseisen.

2. Maxi Cosi Rodi XP2 Autostoel

Maxi Cosi Rodi XP2 AutostoelHeb je een kindje van 3,5 tot 12 jaar en ben je daarom op zoek naar de beste autostoel? Als je kindje tussen de 3,5 en 12 jaar jong is, dan kies je voor een autostoel uit groep 2 en 3. Natuurlijk is het ook belangrijk om rekening te houden met het gewicht van je kind. Als je namelijk een kindje hebt dat lichter weegt, dan kun je wellicht kiezen voor een autostoel uit groep 1. Moet het ideale model voor jou tevens voorzien zijn van een hoofdsteun met meerdere standen? Dan raden wij de Maxi Cosi Rodi XP2 Autostoel aan. Dit model is de beste autostoel voor jou, omdat hij behoort tot groep 2 en 3. Tegelijkertijd beschikt hij over een hoofdsteun met meerdere hoogtestanden. Er zijn zelfs zijsteunen, die je in de breedte kunt verstellen. Alles om de rit zo comfortabel mogelijk te maken voor je kleine spruit.

Een belangrijk voordeel van de Maxi Cosi Rodi XP2 Autostoel is dat hij met je kind meegroeit. Dit zie je aan de verstelbare eigenschappen van het stoeltje. Denk hierbij aan de in hoogte verstelbare rugleuning en hoofdsteun. Natuurlijk draagt ook de brede zitting bij aan optimaal comfort van je kind. Behalve dat je de hoofd- en rugsteun in hoogte kunt verstellen, zijn deze ook in de breedte aanpasbaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat naarmate je kind groeit, je steeds een andere autostoel moet kopen. Bij het ontwerpen van deze autostoel heeft de fabrikant ook aan jou als ouder gedacht. Daarom is deze autostoel licht en eenvoudig te installeren. Je installeert hem namelijk gewoon met een 3-puntsautogordel. Dankzij de speciale gordelhaken, heeft de autogordel tevens een optimaal verloop. Het Side Protection Systeem (SPS) beschermt je kind bovendien extra tegen aanrijdingen vanaf de zijkant.

Kenmerken van de Maxi Cosi Rodi XP2 Autostoel:

 • Dit model behoort tot groep 2 en 3.
 • De autostoel is gemakkelijk te installeren en weegt weinig.
 • Hij is geschikt voor kinderen met een gewicht van 15 tot 36 kg.
 • Er wordt gezorgd voor extra bescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant.

3. Maxi Cosi Priori SPS Autostoel

Maxi Cosi Priori SPS AutostoelBij de voorgaande modellen hebben we ons geconcentreerd op autostoeltjes uit groep 2 en 3. Natuurlijk weegt een kindje niet vanaf de geboorte 15 kg. Daarom is het ook belangrijk om te kijken naar modellen voor peuters oftewel modellen uit groep 1. Is een autostoel uit groep 1 de beste autostoel voor jou? Is het daarnaast belangrijk dat er wordt gezorgd voor een hoge mate van comfort voor je kind? Dan is de Maxi Cosi Priori SPS Autostoel wellicht de beste autostoel voor jou. Dit model is namelijk een groep 1 autostoel. Dit betekent dat de autostoel geschikt is voor kindertjes tussen de 9 en 18 kg. Vanaf je kindje ongeveer 9 maandjes jong is totdat hij/zij zo’n 4 jaartjes jong is, kan hij/zij zitten in dit stoeltje.

De Maxi Cosi Priori SPS Autostoel is zeer functioneel en groeit met je kindje mee. Dit kun je zien aan zijn harnasgordels, die je in hoogte kunt verstellen. Heeft je kind tijdens de rit slaap? Dan kun je de autostoel in de uiterste slaapstand kantelen, zodat hij/zij heerlijk kan slapen in de auto. De peuterstoel brengt daarnaast een hoge mate van comfort voor je kindje met zich mee. Er wordt natuurlijk ook voor veiligheid gezorgd, want daar is een autostoel voor gemaakt. Dit specifiek model beschikt zelfs over het Side Protection System. Je kind is hierdoor extra beschermd tegen aanrijdingen die vanaf de zijkant plaatsvinden. Het installeren van de autostoel in je auto is eenvoudig. Je maakt hiervoor gebruik van een 3-puntsautogordel. De extra stabiliteit krijgt de autostoel door het gordelspansysteem.

Kenmerken van de Maxi Cosi Priori SPS Autostoel:

 • Dit model groeit met je kindje mee.
 • De autostoel is afkomstig uit groep 1.
 • Er kunnen kindertjes van tussen de 9 en 18 kg in het autostoeltje zitten.
 • Hij heeft 4 relaxstanden, zodat je kind bij lange ritten kan slapen in de auto.

4. Maxi Cosi Tobi Autostoel

Maxi Cosi Tobi AutostoelAls je zoekt naar de beste autostoel, dan kun je naar verschillende eigenschappen kijken. Veel autostoeltjes beschikken tegenwoordig over het Isofix systeem. Isofix is een gestandaardiseerd systeem voor het bevestigen van autostoeltjes. Een autostoel met dit systeem beschikt over grijphaken, een bevestigingsbeugel en een geleidehuls. Sommige stoeltjes, die over dit systeem beschikken, kunnen alleen gebruikt worden in de daarvoor vrijgegeven auto’s. Zoek je daarom naar een autostoeltje dat niet over dit systeem beschikt? Dan kun je kiezen voor de Maxi Cosi Tobi Autostoel. Dit model is wellicht de beste autostoel voor jou, omdat hij niet beschikt over het Isofix systeem en toch hoogwaardig is. Het autostoeltje is een model uit groep 1, dus hij is te gebruiken voor kindertjes van 9 maanden tot 4 jaar. Aangezien hij niet beschikt over het bevestigingssysteem, bevestig je dit model via de autogordel.

Je kunt de Maxi Cosi Tobi Autostoel gemakkelijk installeren met een 3-punts autogordel. Er is daarnaast een gordelspansysteem dat ervoor zorgt dat de bevestigde autostoel extra stabiliteit met zich meebrengt. Ook bij dit autostoeltje is er gedacht aan de ergste situatie. Daarom beschikt ook deze autostoel over het Side Protection System. Er zijn dus maatregelen getroffen voor het geval een andere auto je vanaf de zijkant aanrijdt. Deze autostoel is voorzien van een hoge zitting. Hierdoor kan je kind de wereld om zich heen ontdekken tijdens de ritten die jullie samen maken. Het autostoeltje is zelfs voorzien van een comfortabele hoofdsteun en een comfortabel harnasgordel. Deze 2 kunnen gelijktijdig versteld worden. Dankzij het innovatieve gordelsysteem staan de gordels gewoon open. Dit is enorm handig tijdens het plaatsen van je kind.

Kenmerken van de Maxi Cosi Tobi Autostoel:

 • Dit model is afkomstig uit groep 1.
 • Het autostoeltje beschikt over 5 praktische relaxstanden.
 • Hij is speciaal gemaakt voor kindertjes tussen de 9 en 18 kg.
 • Er is een hoge zitting, dus je kind kan de wereld om zich heen ontdekken tijdens de ritten.

5. Safety 1st Ever Safe Autostoel Groep 1/2/3

Safety 1st Ever Safe Autostoel Groep 1/2/3Als je zoekt naar de beste autostoel, dan heb je waarschijnlijk al gezien dat de modellen zijn onderverdeeld in groepen. De ene groep is voor baby’s, de andere groep voor peuters en de laatste groep is bedoeld voor iets grotere kinderen. We weten allemaal dat kindertjes snel groeien. Daarom ben je erop voorbereid dat je waarschijnlijk vanaf de geboorte van je baby 3 stoeltjes zal aanschaffen. Wil je dat niet, dan is het handig om te kiezen voor een model dat zodanig met je kinderen meegroeit, dat je slechts 1 autostoel nodig hebt. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Safety 1st Ever Safe Autostoel Groep 1/2/3. Aan de naam van dit model kun je zien dat hij behoort tot groep 1, 2 en 3. Hij is dus ideaal voor kindertjes vanaf 9 maanden. Je kunt hem zelfs gebruiken totdat je kind ongeveer 12 jaar is.

Zoals je hebt gezien is de Safety 1st Ever Safe Autostoel Groep 1/2/3 dus de beste autostoel voor jou. Hij zorgt ervoor dat je enorm veel geld bespaart, omdat je niet meerdere autostoeltjes hoeft te kopen. Dit model is voorzien van een hoofdsteun die je in 6 hoogtes kunt verstellen. Naar mate je kind groeit, wordt er dus steeds gezorgd voor optimaal comfort. Zelfs de rugleuning kun je in 2 posities verstellen voor een hogere mate van comfort voor je kindje. Het bevestigen van dit autostoeltje vindt gemakkelijk en snel plaats. Je maakt hiervoor gebruik van de 3-puntsautogordel, die in de auto wordt bevestigd. Weegt je kind ongeveer 15 kg, dan kun je het veiligheidsharnas verwijderen. Hierna kun je je kind veilig vastzetten in het stoeltje met de autogordel. Dit kan onder andere dankzij de handige gordelgeleiders van het stoeltje.

Kenmerken van de Safety 1st Ever Safe Autostoel Groep 1/2/3:

 • Deze autostoel groeit met je kind mee.
 • Dit autostoeltje behoort tot zowel groep 1, 2 als 3.
 • Hij is ideaal voor kinderen met een gewicht van 9 tot 36 kg.
 • Zowel de hoofdsteun, schoudergordels als rugleuning zijn verstelbaar.

6. Maxi Cosi Pebble Autostoel

Maxi Cosi Pebble AutostoelAls je zoekt naar de beste autostoel voor jouw behoeften, dan is het handig om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Aan de hand van de leeftijd en het gewicht van je kind, kun je alvast een groep kiezen. We hebben nu gekeken naar autostoeltjes uit groep 1, 2 en 3. Echter, als je kindje pas is geboren, dan zijn autostoeltjes uit zowel groep 1, 2 als 3 te groot voor hem/haar. Het is dan handig om te kiezen voor een autostoel uit groep 0. Bij het kiezen van een autostoel uit deze groep, let je ook op andere eigenschappen, zoals de ondersteuning van het ruggetje, hoofdje en nekje. Wij kennen een autostoel uit groep 0, die er ook voor zorgt dat het hoofdje, ruggetje en nekje van je kind worden ondersteund. Hier verwijzen we naar de Maxi Cosi Pebble Autostoel.

Wij vinden dat de Maxi Cosi Pebble Autostoel de beste autostoel voor jou is, omdat hij ideaal is voor baby’s tot een jaar. Dit model is afkomstig uit groep 0+, dus je kunt er kindertjes met een maximaal gewicht van 13 kg in zetten. Dankzij de zit- en hoofdverkleiner, worden de verschillende delen van het fragiele babylichaampje ondersteund. Wanneer de spieren van je kind sterk genoeg zijn, dan kun je de hoofd- en zitverkleiner afzonderlijk verwijderen uit het stoeltje. Wanneer je je kindje ’s morgens slapend naar bijvoorbeeld de oppas brengt, dan hoef je hem/haar niet te wekken. Je kunt namelijk het lichte autostoeltje gemakkelijk in de auto bevestigen met de autogordel op een base met Isofix. Terwijl je kleine spruit nog lekker ligt te dromen, kun je vervolgens na de rit de autostoel verplaatsen op een Quinny of Maxi Cosi kinderwagen of buggy.

Kenmerken van de Maxi Cosi Pebble Autostoel:

 • Hij behoort tot groep 0+.
 • Dit model is bedoeld voor baby’s tot 13 kg.
 • Het is gemakkelijk om dit model te bevestigen in de auto.
 • Er is zelfs een zeer comfortabele zit- en hoofdverkleiner aanwezig.

7. Maxi Cosi Rodifix Air Protect Autostoel

Maxi Cosi Rodifix Air Protect AutostoelMisschien is het je opgevallen dat er in deze lijst veel wordt verteld over modellen in groep 2 en 3. Dit komt doordat deze modellen behoren tot de meest verkochte autostoeltjes van het jaar. Het is dus blijkbaar zo dat de meeste ouders op zoek gaan naar de stoeltjes voor ietwat grotere kindertjes. Misschien komt dit doordat ze hun baby’s gewoon thuis houden en de wat grotere kinderen meenemen in de auto. Hoewel er al een aantal modellen zijn beschreven uit groep 2 en 3, kan het dat je toch nog niet de beste autostoel hebt gevonden. Geen nood, want we beschrijven nog een model uit deze categorie. Deze keer vertellen we je over de Maxi Cosi Rodifix Air Protect Autostoel. Dit model beschikt over een hoofdsteun met meerdere hoogtestanden en zijsteunen, die in de breedte versteld kunnen worden.

Doordat verschillende delen van deze autostoel verstelbaar zijn, kun je ervoor zorgen dat je kind altijd geniet van de rit. Er wordt namelijk gezorgd voor een hoge mate van comfort. Het autostoeltje is zodanig gericht op comfort, dat hij als een zacht kussentje aanvoelt. De Maxi Cosi Rodifix Air Protect Autostoel is daarnaast ook de beste autostoel voor jou, omdat je de kinderautostoel in de slaapstand kunt zetten. Wanneer je dit doet, dan maak je het mogelijk voor je kind om uit te rusten tijdens de rit. Een eigenschap die deze autostoel extra aantrekkelijk maakt, is de revolutionaire AirProtect technologie. Deze technologie verlaagt het risico op hoofdletsel bij aanrijdingen vanaf de zijkant met 20%. Ook de installatie van het stoeltje gaat gemakkelijk en snel dankzij de 3-puntsautogordel die in breedte en lengte versteld kan worden.

Kenmerken van de Maxi Cosi Rodifix Air Protect Autostoel:

 • Dit model is afkomstig uit groep 2 en 3.
 • Je kunt er kindertjes tussen de 15 en 36 kg in zetten.
 • Hij is voorzien van de revolutionaire AirProtect technologie.
 • Het is gemakkelijk om dit stoeltje te installeren, dankzij de 3-puntsgordel.

8. BeSafe iZi Kid X2 i-Size Autostoel

BeSafe iZi Kid X2 i-Size AutostoelZoek je naar de beste autostoel voor jouw behoeften? Het vinden van de ideale stoel hoeft niet moeilijk te zijn. Je moet er alleen voor zorgen dat je van tevoren weet welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Denk er bijvoorbeeld aan dat je als ouder een stoeltje zoekt voor een klein kind, maar dat je het stoeltje ook lang wil gebruiken. Dan is het handig om te kiezen voor een autostoel uit 2 groepen. Tegelijkertijd kan het voor jou ook belangrijk zijn dat de stoel comfortabel is, zodat je kind er lekker in kan slapen. Zijn dit precies de eigenschappen die je belangrijk vindt? Dan kennen wij de ideale autostoel voor jou, namelijk de BeSafe iZi Kid X2 i-Size Autostoel. Dit model vinden wij de beste autostoel voor jou, omdat hij afkomstig is uit groep 0+ en 1.

Dit stoeltje kan je kind dus gebruiken vanaf hij/zij ongeveer 6 kg weegt totdat hij/zij 18 kg weegt. In leeftijd uitgedrukt, betekent dit dat je het stoeltje kunt gebruiken vanaf je kind enkele maandjes oud is totdat hij/zij 4 jaar is. De BeSafe iZi Kid X2 i-Size Autostoel is tevens een i-Size autostoel. Dit betekent dat hij enkel tegen de rijrichting gebruikt kan worden. Daarnaast brengt dit model veel beenruimte met zich mee en een superieure slaappositie. Er is zelfs gezorgd voor een hoge zitting, zodat je kind op een comfortabele manier met je mee kan rijden in de auto. De autostoel, die beschikt over een flexibele Isofix-basis, wordt altijd goed geïnstalleerd. Dit komt doordat een groene bol en een geluid je laten weten wanneer je de stoel correct hebt geïnstalleerd.

Kenmerken van de BeSafe iZi Kid X2 i-Size Autostoel:

 • Deze autostoel behoort tot groep 0+ en 1.
 • Kindertjes tussen de 6 en 18 kg kunnen erin.
 • Je weet meteen of je de stoel goed hebt geïnstalleerd.
 • Het autostoeltje zorgt voor zowel het comfort als de veiligheid van je kind.

9. Maxi Cosi Rodi Air Protect Autostoel

Maxi Cosi Rodi Air Protect AutostoelBen je op zoek naar de beste autostoel voor jouw behoeften? Dan let je over het algemeen op 4 zaken: Voor kinderen van welk gewicht hij bestemd is, voor welke leeftijdscategorie hij gemaakt is, of hij comfortabel is en of hij veilig is. Als je op zoek bent naar een model voor kinderen tussen de 15 en 36 kg en voor kindertjes tussen de 3,5 en 12 jaar, dan kennen wij de beste autostoel voor jou. Wij vinden dat de Maxi Cosi Rodi Air Protect Autostoel ideaal is voor jou, omdat deze autostoel voldoet aan jouw eisen op het gebied van gewicht en leeftijd. Daarnaast biedt dit model het nodige comfort voor je kindje en hij is tevens veilig. In deze autostoel kan je kind comfortabel zitten, want de hoofdsteun beschikt over meerdere hoogtestanden en de zijsteunen kunnen in breedte versteld worden.

De Maxi Cosi Rodi Air Protect Autostoel is daarnaast ook ideaal, omdat hij beschikt over de AirProtect technologie. Deze technologie is door de fabrikant Maxi Cosi ontwikkeld en vervolgens gepatenteerd. Autostoeltjes die beschikken over deze technologie, verminderen het risico op hoofdletsel bij aanrijdingen die vanaf de zijkant plaatsvinden. Ook op andere gebieden wordt er voor gemak en veiligheid gezorgd. Denk hierbij aan de installatie van de autostoel. Deze wordt geïnstalleerd door middel van een 3-puntsautogordel, die in lengte en breedte verstelbaar is. Mede doordat je de gordel kunt verstellen, groeit het stoeltje met je kind mee. Dankzij de unieke ruststand kan je kindje daarnaast ontspannen met je meerijden. Houd er rekening mee dat de fabrikant het afraadt om alleen de zitverhoger zonder leuning te gebruiken. Deze biedt namelijk geen zijwaartse hoofdbescherming.

Kenmerken van de Maxi Cosi Rodi Air Protect Autostoel:

 • Dit stoeltje groeit met je kind mee.
 • De autostoel is afkomstig uit groep 2 en 3.
 • Het stoeltje is gemaakt voor kinderen met een gewicht van 15 tot 36 kg.
 • Hij is voorzien van de AirProtect technologie voor de optimale bescherming van het hoofd en de nek van je kind.

10. Maxi Cosi Axiss Autostoel

Maxi Cosi Axiss AutostoelZoek je naar de beste autostoel voor jouw behoeften? Is je kindje nog klein en heb je daarom een model nodig uit groep 1? Dan zijn er verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. In dit artikel hebben we reeds 3 modellen uit deze groep beschreven. Voldeden die modellen toch niet helemaal aan jouw verwachtingen? Geen probleem. Het model dat we nu recenseren is namelijk ook afkomstig uit groep 1. We verwijzen hier naar de Maxi Cosi Axiss Autostoel. Dit model is de beste autostoel voor jou, omdat hij afkomstig is uit groep 1 en hij ook andere aantrekkelijke eigenschappen met zich meebrengt. Net als de andere modellen uit groep 1, is deze autostoel geschikt voor kinderen tussen de 9 en 18 kg. Hij is daarnaast ideaal voor kindertjes tussen de 9 maanden en 4 jaar.

De Maxi Cosi Axiss Autostoel is speciaal ontworpen met zowel de ouder als het kind in gedachten. Bij het ontwerpen van dit model heeft de fabrikant er rekening mee gehouden dat je kind steeds groter en zwaarder wordt. Deze groei komt je rug niet ten goede wanneer je je kind in en uit de stoel tilt. Daarom beschikt dit model over de Axiss. Deze technologie zorgt ervoor dat de stoel linksom of rechtsom gedraaid kan worden in een hoek van 90 graden. Hierdoor is het voor jou als ouder eenvoudig om je kindje in de stoel te zetten of eruit te tillen. De autostoel is tevens eenvoudig te installeren. Hij maakt voor de installatie namelijk gebruik van een 3-puntsgordel. De autostoel beschikt tevens over een hoge zitpositie en 8 relaxstanden voor optimaal comfort van je kind.

Kenmerken van de Maxi Cosi Axiss Autostoel:

 • Hij is afkomstig uit groep 1.
 • De autostoel is geschikt voor kinderen tussen de 9 en 18 kg.
 • Het autostoeltje beschikt over 8 comfortabele zit- en slaapstanden.
 • Je kunt de gewatteerde bekleding gemakkelijk verwijderen en wassen.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>