Het Beste Broodrooster van 2020 kopen? Vind De Allerbeste in onze Top 10 Lijst. Zie de test!

Zoek je naar het beste broodrooster voor jouw behoeften? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij recenseren namelijk de 10 best verkochte modellen van het jaar zodat jij jouw droombroodrooster kunt vinden. Je kunt de verschillende modellen vergelijken aan de hand van de hoeveelheid brood die je in 1 keer kunt roosteren. Daarnaast is het ook handig om te kijken naar de functionaliteiten van de verschillende broodroosters. Sommige modellen worden zelfs geleverd met handige accessoires. Lees dus de recensies over de verschillende modellen en kies vervolgens het beste broodrooster voor jouw behoeften uit!

Beste broodrooster van 2020

Om je zoektocht naar het beste broodrooster te vergemakkelijken, hebben wij de onderstaande tabel gemaakt. In deze tabel zie je over hoeveel sleuven de verschillende modellen beschikken en hoeveel boterhammen er tegelijkertijd in kunnen. Kies aan de hand van deze informatie voor jouw beste broodrooster!

 Product naamsleuven, aantal boterhammen 
1.Brabantia BBEK1021N2 sleuven voor 2 boterhammenMeer info »
2.Philips Viva Collection HD2637/90 Zwart2 sleuven voor 2 boterhammenMeer info »
3.Philips Daily Collection Broodrooster HD2581/902 sleuven voor 2 boterhammenMeer info »
4.Tefal TL330D Broodrooster2 sleuven voor 4 boterhammenMeer info »
5.Princess Broodrooster Croque Monsieur2 sleuven voor 2 boterhammenMeer info »
6.Philips HD4825/902 sleuven voor 2 boterhammenMeer info »
7.Kenwood TTM6101 sleuf voor 2 boterhammen
Meer info »
8.Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90
1 sleuf voor 2 boterhammenMeer info »
9.Russell Hobbs Oxford 4SL Long Slot Broodrooster 23610-562 sleuven voor 4 boterhammenMeer info »
10.Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream 23334-562 sleuven voor 2 boterhammenMeer info »

1. Brabantia BBEK1021N

Brabantia BBEK1021NAls je zoekt naar het beste broodrooster voor jouw behoeften, dan zijn er bepaalde eigenschappen waar je op kunt focussen. Zo is het handig om te kiezen voor een broodrooster waar je jouw brood mee kunt ontdooien als je vaak brood in de vriezer bewaart. Wanneer je dus je brood uit de vriezer haalt, dan hoef je hem niet eerst apart te ontdooien voordat je hem kunt roosteren. Wij kennen een broodrooster dat beschikt over handige functies, waaronder een ontdooifunctie. Hier verwijzen we naar de Brabantia BBEK1021N. Dit model is het beste broodrooster voor jou, omdat hij je werk uit handen neemt. Je kunt namelijk het brood direct uit de vriezer halen en ontdooien in het broodrooster. Het is zelfs mogelijk om je brood eenzijdig te roosteren dankzij de bagelfunctie.

In het Brabantia BBEK1021N broodrooster bepaal je zelf hoe krokant je brood wordt. Dit doe je door gebruik te maken van 1 van de 6 standen. Weet je wat ook aantrekkelijk is aan dit broodrooster? Het feit dat je er tegelijkertijd 2 sneetjes in kunt roosteren. Deze worden dan tegelijk prachtig goudbruin. Wanneer je dit model in huis haalt, dan kies je tevens voor een model met een mooie uitstraling. Op je kookblad vormt hij meteen een gespreksstarter, vanwege zijn RVS behuizing en stoere uitstraling. Het broodrooster is bovendien stabiel, omdat hij beschikt over antislipvoetjes. We weten allemaal dat wanneer we brood roosteren, er kruimels ontstaan. Het opruimen van deze kruimels is bij dit broodrooster eenvoudig. Hij beschikt namelijk over een kruimellade, die de kruimels opvangt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je aanrecht vol ligt met kruimels wanneer je toast maakt.

Voordelen van de Brabantia BBEK1021N:

 • Dankzij de verschillende standen, kun je zelf de bruiningsgraad instellen.
 • Voor een eenvoudige reiniging en netjes gebruik, beschikt hij over een kruimellade.
 • Hij beschikt over een handige ontdooifunctie, dus je kunt ook bevroren brood snel toasten.
 • Je brood wordt in het rooster gecentreerd en gelijkmatig geroosterd doordat het wordt vastgeklemd.
 • Het is mogelijk om je brood slechts aan 1 kant te roosteren wanneer je gebruik maakt van de bagelfunctie.

Nadelen van de Brabantia BBEK1021N:

 • Bij de aankoop van dit model krijg je geen tostiklem.
 • Het brood wordt met een grote kracht naar boven gestoten.
Klik hier voor de beste prijs

2. Philips Viva Collection HD2637/90 Zwart

Philips Viva Collection HD2637/90 ZwartZoek je naar het beste broodrooster voor jouw behoeften? Om het ideale model te vinden, kun je diverse eigenschappen van de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Vaak kijkt men naar hoeveel broden je tegelijkertijd kunt toasten. Er wordt ook gekeken naar het aantal sleuven waarover het rooster beschikt. Echter, soms kun je vergeten om te kijken naar de veiligheidsmaatregelen. Als het je weleens is overkomen dat je bezig was brood te toasten en je hebt je hand aan de wand gebrand, dan kies je nu voor een model met een koele wand. Wij kennen een dergelijk broodrooster, namelijk de Philips Viva Collection HD2637/90 Zwart. Dit model is het beste broodrooster voor jou, omdat hij beschikt over een hoog vermogen en een koele wand. Je brandt je hand dus niet wanneer je er gebruik van maakt.

Natuurlijk is de koele wand niet de enige aantrekkelijke eigenschap van het Philips Viva Collection HD2637/90 Zwart broodrooster. Dit model is namelijk in staat om standaard boterhammen te roosteren, maar hij kan ook dikke sneden brood heerlijk toasten. Je kunt er ook dikke sneden in doen, omdat de 2 sleuven van dit model extra breed zijn. Hierdoor biedt het broodrooster je zelfs de mogelijkheid om bagels te roosteren. Wanneer je gebruik maakt van een broodrooster, dan wil je niet altijd brood of bagels roosteren. Soms wil je deze etenswaren slechts opwarmen. Deze optie heb je bij dit model, omdat hij beschikt over een meegeleverd opzetrekje. Voor een gelijkmatige roostering beschikt dit rooster over een zelf centrerend mechanisme. Zelfs als je bent vergeten je brood te ontdooien, helpt de machine je. Je kunt dan namelijk gebruik maken van de ontdooi- of opwarmfunctie om tijd te winnen.

Voordelen van de Philips Viva Collection HD2637/90 Zwart:

 • Dit broodrooster heeft een mooie uitstraling.
 • Je kunt dit apparaat veilig gebruiken, want hij beschikt over een koele wand.
 • Hij beschikt over 7 standen, dus je bepaalt zelf hoe bruin je sneetjes worden.
 • Het opwarmrekje stelt je in staat je brood te verwarmen zonder het te roosteren.
 • Er kunnen zelfs dikke sneden brood in het broodrooster dankzij de extra brede sleuven.

Nadelen van de Philips Viva Collection HD2637/90 Zwart:

 • Hij beschikt niet over een tostiklem.
 • Je kunt je brood niet eenzijdig roosteren in dit broodrooster.
Klik hier voor de beste prijs

3. Philips Daily Collection Broodrooster HD2581/90

Philips Daily Collection Broodrooster HD2581/90Bij het uitkiezen van het beste broodrooster voor jouw behoeften, zijn er verschillende eigenschappen waar je op kunt letten. Denk er bijvoorbeeld aan dat je in de verschillende modellen een verschillend aantal sneetjes tegelijkertijd kunt roosteren. Tegelijkertijd hebben de modellen ook een variërend aantal sleuven. Wat je niet mag vergeten is dat de broodroosters soms over specifieke, handige functies beschikken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je jouw broodjes invriest. Wanneer je deze nu klaar wil maken, dan moet je ze eerst ontdooien. Dat kost tijd, tenzij je een broodrooster hebt met een ontdooifunctie. De Philips Daily Collection Broodrooster HD2581/90 beschikt over een ontdooifunctie. Daarom vinden wij dit model het beste broodrooster voor jou. Hij helpt je namelijk om tijd te winnen, want je hoeft je brood niet eerst te ontdooien voordat je het roostert.

Natuurlijk is het ook handig om te kijken naar het aantal standen. Als je namelijk voor je hele gezin brood roostert, dan ben je erop voorbereid dat niet iedereen van dezelfde bruiningsgraad houdt. Daar heeft de fabrikant van de Philips Daily Collection Broodrooster HD2581/90 aan gedacht. Daarom beschikt dit broodrooster over maar liefst 8 bruiningsstanden. Als jij dus van lekker donker brood houdt en je partner van geelgoud getoast brood houdt, dan stelt het apparaat jullie beiden tevreden. Je kunt er bovendien 2 sneetjes tegelijkertijd in roosteren, waardoor je ook tijd wint. Met dit apparaat in huis hoef je je niet eens zorgen te maken over je kinderen of huisdieren. Het broodrooster beschikt namelijk over een koele wand, dus niemand hoeft zich aan het rooster te branden. Voor een eenvoudige reiniging, is dit model voorzien van een verwijderbare kruimellade, die de kruimels opvangt.

Voordelen van het Philips Daily Collection Broodrooster HD2581/90:

 • Dit model beschikt over 8 instelbare bruiningsstanden.
 • Hij is voorzien van een koele wand voor extra veiligheid.
 • Je kunt op het opwarmrekje je brood verwarmen zonder het te roosteren.
 • Dankzij de verwijderbare kruimellade kun je het rooster gemakkelijk schoonmaken.

Nadelen van het Philips Daily Collection Broodrooster HD2581/90:

 • Hij beschikt niet over een warmhoudrooster.
 • Je kunt er je brood niet eenzijdig in roosteren.
 • Het is niet mogelijk om het roosterproces tussentijds te onderbreken zonder het te stoppen.
Klik hier voor de beste prijs

4. Tefal TL330D Broodrooster

Tefal TL330D BroodroosterAls je zoekt naar het beste broodrooster, dan speelt je persoonlijke situatie zeker een rol. Iemand die slechts voor zichzelf brood wil toasten, kan namelijk een ander model prefereren dan iemand die voor een heel gezin brood toast. Ben je net zoals velen van ons een ouder met een druk leven? Dan heb je ’s morgens waarschijnlijk niet veel tijd om ontbijt klaar te zetten. Daarom is het handig om te kiezen voor een broodrooster waar je tegelijkertijd meerdere sneetjes in kunt toasten. Wij kennen een dergelijk model, namelijk het Tefal TL330D Broodrooster. Dit model vinden wij het beste broodrooster voor jou, omdat hij beschikt over 2 sleuven voor 4 boterhammen. Je bent dus sneller klaar met de bereiding dan wanneer je zou kiezen voor een model voor slechts 2 boterhammen.

Kiezen voor het Tefal TL330D Broodrooster betekent kiezen voor extra gemak. Dit model is namelijk voorzien van een intuïtief design, waardoor je hem meteen na de aanschaf kunt gebruiken. Op dit apparaat zijn er bovendien maar liefst 6 verschillende standen. Je kunt dus zelf bepalen hoe bruin en hoe knapperig je broodjes worden. Wanneer je het brood in het broodrooster hebt gezet, stel je de gewenste stand in en wacht je tot je boterham klaar is. In de tussentijd kun je alvast koffie voor jezelf en je partner maken en thee of cacao voor de kinderen. Maak je je zorgen over het opruimwerk nadat je het broodrooster hebt gebruikt? Je hoeft je hier helemaal geen zorgen over te maken. Dit apparaat is namelijk voorzien van een kruimellade. In deze lade worden broodkruimels opgevangen. Na gebruik kun je de lade gemakkelijk uit het apparaat halen en schoonmaken.

Voordelen van het Tefal TL330D Broodrooster:

 • Het gebruik van dit model is gemakkelijk en intuïtief.
 • De bruiningsgraad van je broodjes is instelbaar met 6 standen.
 • Dankzij de automatische centrering wordt je brood gelijkmatig geroosterd.
 • Je kunt het broodrooster gemakkelijk schoonmaken dankzij de kruimellade.

Nadelen van het Tefal TL330D Broodrooster:

 • Je brood kun je niet eenzijdig roosteren op dit broodrooster.
 • Dit rooster heeft een dichte wand, dus je kunt het bruiningsproces niet volgen.
Klik hier voor de beste prijs

5. Princess Broodrooster Croque Monsieur

Princess Broodrooster Croque MonsieurZoek je naar het beste broodrooster voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan wat jouw behoeften precies inhouden. Als je bijvoorbeeld deel uitmaakt van een groot gezin, dan is het handig om te kiezen voor een broodrooster met ruimte voor veel boterhammen. Echter, als je alleen of met je partner woont, dan heb je waarschijnlijk geen behoefte aan een groot broodrooster. Vind je het tevens belangrijk dat het model waar je voor kiest is voorzien van een ontdooifunctie? Dan kies je natuurlijk voor een model dat hierover beschikt. Zo kun je desgewenst ook kiezen voor een broodrooster dat eenzijdig kan roosteren. Kies daarom voor het Princess Broodrooster Croque Monsieur. Dit model is het beste broodrooster voor jou, omdat hij je werk uit handen neemt. Dit model beschikt namelijk over een ontdooifunctie.

De ontdooifunctie van het Princess Broodrooster Croque Monsieur, zorgt ervoor dat je geen tijd verliest aan het ontdooien van je brood. Je kunt dus ’s morgens snel je broodjes toasten en vervolgens uit huis gaan. Wanneer je je broodjes in het apparaat zet, dan heb je zelfs invloed op de bruiningsgraad van het brood. Er zijn namelijk 8 verschillende standen waar je uit kunt kiezen. Draai dus gerust aan de knop en stel de gewenste stand in. Dit broodrooster wordt geleverd met handige tostiklemmen en een broodjesrek. Samen zorgen deze ervoor dat het broodrooster zeer veelzijdig in gebruik is. Verras je partner door de ene keer getoast brood en de andere keer bagels op tafel te zetten. Dankzij de uitneembare kruimellade blijft je aanrecht schoon. Ook kun je de lade eenvoudig reinigen.

Voordelen van het Princess Broodrooster Croque Monsieur:

 • Er zijn 8 standen waar je uit kunt kiezen.
 • Het reinigen van het broodrooster is eenvoudig dankzij de kruimellade.
 • Bevroren brood is snel klaar om gegeten te worden dankzij de ontdooifunctie.
 • Hij beschikt over brede sleuven, dus je kunt ook dikke sneetjes brood roosteren.
 • Dankzij de meegeleverde tostiklemmen en het broodjesrek is het rooster veelzijdig in gebruik.

Nadelen van het Princess Broodrooster Croque Monsieur:

 • Dit rooster beschikt niet over automatische centrering.
 • Tijdens de bereiding kan de behuizing van het rooster heet worden.
Klik hier voor de beste prijs

6. Philips HD4825/90

Philips HD4825/90Zoek je naar het beste broodrooster voor jouw behoeften? Dan kun je kijken naar het aantal boterhammen dat je tegelijkertijd kunt roosteren. Daarnaast kun je kijken naar het formaat. Een klein rooster is altijd handig als je weinig ruimte hebt op je keukenblad. Verder kosten de kleinere, eenvoudige modellen meestal ook minder. Als je iemand bent die graag tegen een lage prijs een broodrooster wil aanschaffen, dan is de Philips HD4825/90 wellicht het beste broodrooster voor jou. Dit model kost je namelijk weinig, maar doet wel wat je ervan verwacht. Zo kun je gebruik maken van 2 sleuven om 2 boterhammen tegelijkertijd te roosteren. Maak je eerst ontbijt voor jezelf en daarna voor je partner? Nadat je je boterhammen hebt geroosterd, kun je er toespijs op zetten en vervolgens smullen van een lekker ontbijt.

Het Philips HD4825/90 broodrooster gebruiken betekent dat je broodjes precies kunt roosteren zoals jij lekker vindt. Met dit apparaat worden je sneetjes niet meer zwart. Weggooien van te lang getoast brood behoort dus tot het verleden. Dit komt doordat je zelf de bruiningsgraad van dit broodrooster kunt instellen. Nadat je hebt gekozen voor de gewenste graad, zet je het brood in de sleuf. Het apparaat doet zijn werk en zorgt er hierna voor dat je sneetjes er goudbruin uit springen. Als je je brood hebt ingevroren, dan hoef je je ook geen zorgen te maken. Je hoeft slechts het apparaat in te stellen op de ontdooistand, waarna de sneetjes weer vers en zacht zijn. Het is ook niet meer nodig om je kruimeldief in de buurt te houden, want de broodkruimels worden in dit apparaat opgevangen in de uitneembare kruimellade.

Voordelen van de Philips HD4825/90:

 • Hij is eenvoudig te bedienen.
 • Het grote verwarmingselement zorgt ervoor dat je brood gelijkmatig wordt geroosterd.
 • Dit apparaat is voorzien van een handige opwarmfunctie voor bevroren sneetjes brood.
 • Je hebt de mogelijkheid om het roosterproces tussentijds te annuleren met de stopknop.
 • Dankzij het compacte ontwerp van dit broodrooster, heb je er niet veel ruimte voor nodig.

Nadelen van de Philips HD4825/90:

 • Dit broodrooster beschikt niet over een koele wand.
 • Aangezien het broodrooster een dichte wand heeft, kun je het bruiningsproces niet volgen.
Klik hier voor de beste prijs

7. Kenwood TTM610

Kenwood TTM610Zoek je naar het beste broodrooster voor jouw behoeften? Dan is het handig om de functies van de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je niet alleen broodjes wil roosteren in het apparaat. Misschien ben je iemand die het leuk vindt om te experimenteren en wil je daarom behalve broodjes ook bijvoorbeeld panini’s en bagels roosteren. Als dat het geval is, dan raden wij de Kenwood TTM610 aan. Dit model is het beste broodrooster voor jou, omdat hij multifunctioneel is. Hij is om die reden ook een must have in elke keuken. De multifunctionele eigenschap krijgt het apparaat dankzij zijn instelbare opening. Deze kun je aanpassen van 10 naar 58 mm. Er zijn daarnaast diverse warmte-instellingen, waardoor je met nauwkeurigheid en precisie de lekkerste en knapperigste croissants kunt maken. Natuurlijk horen crunchy toast en smakelijke panini’s ook tot de mogelijkheden.

Kiezen voor het Kenwood TTM610 broodrooster, betekent keer op keer perfect roosteren. Het doet er niet eens toe wat je wil roosteren. Dit komt doordat er speciale functietoetsen zijn gecreëerd voor het rooster. Met deze toetsen hoef je alleen te klikken op de gewenste lekkernij en het apparaat maakt toast, bagels, panini’s en croissants voor je klaar. Als je gebruik maakt van de bagel knop, dan maakt het apparaat zijn voorste element heter dan het achterste element. Deze werking zorgt ervoor dat slechts 1 kant van het brood wordt geroosterd. Bij de panini en croissant instelling werkt het apparaat op een lage temperatuur voor verwarming. Tegelijkertijd zorgt de toast instelling ervoor dat er op een hoge temperatuur wordt geroosterd. De Peek & View functie is daarnaast speciaal ontworpen zodat je kunt zien hoe het roosterproces verloopt, zonder het programma te stoppen.

Voordelen van de Kenwood TTM610:

 • Eenzijdig roosteren is mogelijk.
 • Dit apparaat beschikt over meerdere roosterstanden.
 • Hij beschikt over zowel een ontdooi- als opwarmfunctie.
 • Bij de aankoop van dit broodrooster krijg je er een tostiklem bij om eenvoudig tosti’s te maken.
 • De sleuf van het rooster is verstelbaar waardoor je brood met verschillende diktes kunt roosteren.

Nadelen van de Kenwood TTM610:

 • Dit broodrooster beschikt niet over een timer.
 • Tijdens het roosteren kan zijn behuizing heet worden.
Klik hier voor de beste prijs

8. Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90

Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90In je zoektocht naar het beste broodrooster ben je verschillende modellen tegengekomen. Echter, misschien is het voor jou belangrijk om te beschikken over een model met een lange sleuf. Dergelijke modellen zijn vaak ideaal voor mensen die alleen wonen, omdat ze minder ruimte in beslag nemen. Dit is vooral het geval als deze modellen slechts over 1 sleuf beschikken. Hierdoor kun je er toch gerust 2 sneetjes tegelijkertijd in roosteren, zonder dat je een groot model nodig hebt. Wij kennen een dergelijk broodrooster, namelijk het Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90. Dit model is het beste broodrooster voor jou, omdat hij over een lange en brede sleuf beschikt. Je kunt er dus 2 sneetjes tegelijk in roosteren. Bij het roosteren van je brood, wordt er tevens gezorgd voor een gelijkmatig goudbruin resultaat. Er zijn namelijk 8 instellingen waar je uit kunt kiezen.

Omdat het Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90 beschikt over een lange sleuf, kun je er verschillende broodsoorten in zetten. Vrijwel elk type brood past in de sleuf. Het doet er niet eens toe of je brood is bevroren, omdat het apparaat is voorzien van een ontdooimodus. Deze instelling zorgt ervoor dat je met een druk op de knop bevroren brood in 1 keer kunt roosteren. Er is zelfs gezorgd voor een LED-indicator om de functie nog gebruiksvriendelijker te maken. Wil je als een nog betere chefkok voor de dag komen? Dan kun je gebruik maken van de ingebouwde broodjeswarmer. Hiermee kun je broodjes, croissants en nog veel meer verwarmen. Je maakt zelfs gebruik van de lifthendel om kleinere etenswaren veilig uit het apparaat te nemen. Om het broodrooster na gebruik eenvoudig schoon te maken, beschikt hij over een uitneembare kruimellade.

Voordelen van het Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90:

 • Hij is voorzien van een handige opwarm- en ontdooifunctie.
 • Dankzij de extra brede sleuf kun je gemakkelijk dikke sneden brood roosteren.
 • Er is een opwarmrekje waarmee je brood kunt verwarmen zonder het te roosteren.
 • De uitneembare kruimellade zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk kunt schoonmaken.
 • Je bepaalt zelf hoe bruin je sneetjes worden, want het apparaat beschikt over 8 standen.

Nadelen van het Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90:

 • Je krijgt er geen tostiklem bij.
 • Het broodrooster beschikt niet over een timer.
Klik hier voor de beste prijs

9. Russell Hobbs Oxford 4SL Long Slot Broodrooster 23610-56

Russell Hobbs Oxford 4SL Long Slot Broodrooster 23610-56Zoek je naar het beste broodrooster voor jouw behoeften? Dan weet je van tevoren al welke functies voor jou onmisbaar zijn. Misschien is het voor jou belangrijk dat het broodrooster van je dromen je de mogelijkheid geeft om alles onder controle te houden. Als dat het geval is, dan is het Russell Hobbs Oxford 4SL Long Slot Broodrooster 23610-56 wellicht het beste broodrooster voor jou. Dit model beschikt namelijk over handige annuleer- en ontdooifuncties. Hierdoor kun je dus alles onder controle houden. Deze handige en slimme functies zorgen ervoor dat elk ontbijt een feestje wordt. Het apparaat beschikt namelijk ook over een handig opwarmrek. Op dit rek kun je zelfs croissantjes en pistoletjes bereiden. Je kunt dus dagelijks een gevarieerd en natuurlijk lekker ontbijt op tafel zetten.

Wanneer je gebruik maakt van het Russell Hobbs Oxford 4SL Long Slot Broodrooster 23610-56, dan weet je meteen dat je diverse broodsoorten kunt klaarmaken. Dit komt doordat hij beschikt over 2 extra lange sleuven. Het is op dit rooster dus mogelijk om verschillende soorten brood en brood in allerlei maten gemakkelijk en snel te roosteren. Je geniet dagelijks van perfect geroosterde boterhammen, of het nou om ambachtelijk of zelfgebakken brood gaat. Het is namelijk mogelijk om grotere sneden brood gelijkmatig te roosteren, zonder dat je deze tussendoor hoeft te draaien. Daarnaast kun je tegelijk veel brood toasten voor het hele gezin, omdat er in 1 keer 4 sneetjes in het rooster kunnen. Wil je als gezin eten? Dan kun je de reeds getoaste broden op het opwarmrek zetten totdat de rest van de sneden klaar zijn om gegeten te worden.

Voordelen van het Russell Hobbs Oxford 4SL Long Slot Broodrooster 23610-56:

 • De bruiningsgraad kun je naar wens instellen.
 • Dit broodrooster kun je gemakkelijk gebruiken.
 • Het broodrooster is dankzij de koele wand veilig te gebruiken.
 • Hij is voorzien van twee grote sleuven om 4 sneetjes tegelijk te roosteren.
 • Je kunt het broodrooster gemakkelijk reinigen, omdat hij beschikt over een kruimellade.

Nadelen van het Russell Hobbs Oxford 4SL Long Slot Broodrooster 23610-56:

 • Hij heeft geen timer.
 • Het bruiningsproces kun je niet goed volgen door de dichte wand.
Klik hier voor de beste prijs

10. Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream 23334-56

Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream 23334-56Ben je op zoek naar het beste broodrooster voor jouw behoeften? Dan kun je letten op zijn functies, maar de uitstraling is vaak ook zeer belangrijk. Het is namelijk een feit dat niet alle kleuren in elk interieur passen. Daarnaast is het ook zo dat sommige modellen te groot zijn voor een beperkte ruimte. Wij kennen een model met een warme, crème kleur, dat in elke keuken past. Hij heeft namelijk een subtiele uitstraling en is vrij compact. We verwijzen hier naar de Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream 23334-56. Dit model is het beste broodrooster voor jou, omdat hij beschikt over een prachtig design en veel functies. Zo kun je gebruik maken van de ontdooifunctie en het handig opwarmrek. Het opwarmrek voor broodjes verwezenlijkt al je ontbijtwensen. Daarnaast is dit apparaat voorzien van extra brede broodsleuven om ook dikkere sneetjes te roosteren.

Met het Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream 23334-56 broodrooster gaat roosteren zelfs sneller dan voorheen. Als je dus haast hebt, dan hoef je niet lang te wachten op geroosterde boterhammen. Het apparaat beschikt bovendien over een instelbare bruiningsgraad. Hierdoor kun je gemakkelijk je favoriete toast en toast van je gezin op de juiste graad roosteren. Afhankelijk van je voorkeur kun je het apparaat hoger of lager instellen. Behalve dat je in de brede broodsleuven dikkere sneetjes kunt roosteren, kun je er ook bagels in doen. Ontbijt blijft dus lekker en gevarieerd. Het broodrooster wordt zelfs gebruiksvriendelijker gemaakt, dankzij de annuleer- en ontdooifunctie. De geïntegreerde snoeropbergruimte en antislippootjes dragen ook bij aan verhoogd gebruiksgemak, veilig gebruik van het apparaat en een opgeruimd werkblad.

Voordelen van de Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream 23334-56:

 • Het broodrooster beschikt over een eenvoudige bediening.
 • Dankzij de koele wand brand je je vingers niet wanneer je hem verplaatst.
 • Dit apparaat beschikt over een uitschuifbare kruimellade om hem eenvoudig schoon te maken.
 • Je kunt ervoor zorgen dat kleine boterhammen iets extra omhoog gelift kunnen worden, dankzij de broodlift.
 • Hij beschikt over een warmhoudrooster om de geroosterde broodjes na het roosteren nog even warm te houden.

Nadelen van de Russell Hobbs Colours Plus Classic Cream 23334-56:

 • Hij beschikt niet over automatische centrering.
 • Er is geen mogelijkheid om broodjes in dit apparaat eenzijdig te roosteren.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>