Vind De Beste Bureaustoel Van 2020 Door Hier De Top 5 Van Het Jaar Met Elkaar Te Vergelijken!

Het maakt niet uit of je alleen op een bureaustoel zit wanneer je op kantoor bent of dat je thuis ook een bureaustoel gebruikt. In beide gevallen komt een goede bureaustoel goed van pas. Je komt echter bureaustoelen tegen in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Hierdoor kan het op een onmogelijke opgave lijken om de beste bureaustoel voor jouw behoeften uit te kiezen. Toch hoeft het vinden van het perfecte model niet moeilijk te zijn. Dat laten we je in dit artikel zien. Je kunt namelijk een model uitkiezen aan de hand van de werkzaamheden die je verricht en je lichaamsbouw. Het is ook handig om rekening te houden met je zitduur, omdat comfort een belangrijke rol speelt. Er zijn nog tal van factoren waar je op kunt letten, maar je hoeft het niet ingewikkeld te maken. Lees gewoon dit artikel en vind gemakkelijk de beste bureaustoel voor jouw behoeften.

Beste bureaustoel van 2020

We hebben je intussen een idee gegeven van de factoren die een rol kunnen spelen bij het uitkiezen van de beste bureaustoel voor jouw behoeften. Er zijn echter enorm veel bureaustoelen waar je uit kunt kiezen. Maak je geen zorgen, want wij hebben de keuzemogelijkheden voor je verminderd. We hebben namelijk een onderzoek gedaan naar de top 5 bureaustoelen van het jaar. De namen van deze 5 bureaustoelen zie je in de onderstaande tabel. Aangezien we begrijpen dat het moeilijk is om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken door alleen de namen te lezen, hebben we ook elk model afzonderlijk gerecenseerd. Je komt zo meer te weten over de belangrijke eigenschappen van de stoelen. Op die manier kun je de verschillende modellen met elkaar vergelijken. We vertellen je zelfs over eigenschappen waar je rekening mee dient te houden zodat je gemakkelijk jouw beste bureaustoel kunt uitkiezen.

 Product naam 
1.bureaustoel Premium racing styleMeer info »
2.BenS 818Meer info »
3.Clp MIRACLEMeer info »
4.relaxdays Gaming stoel XR9Meer info »
5.hjh office Astra LuxMeer info »

1. Tectake – Gaming chair – bureaustoel Premium racing style

Als je zoekt naar de beste bureaustoel voor jouw behoeften, dan kun je met verschillende factoren rekening houden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijke zithoudingen die je kunt aannemen in de stoel. Je kunt ook letten op het gebruik van de stoel. Als je hem voornamelijk zal gebruiken voor computerwerkzaamheden, dan kiezen velen voor een ander model dan wanneer ze de stoel voornamelijk zouden gebruiken om bijvoorbeeld gesprekken te voeren. Er zijn zelfs bureaustoelen die speciaal zijn ontworpen voor intensieve gamers. Is jouw ideale bureaustoel een model dat je juist voor verschillende bezigheden kunt gebruiken? Tectake - Gaming chair - bureaustoel Premium racing styleDan raden wij de Tectake – Gaming chair – bureaustoel Premium racing style aan. Dit model is wellicht de beste bureaustoel voor jou, omdat hij zowel thuis, op kantoor als voor het spelen van computerspelletjes gebruikt kan worden. De stoel geeft je het gevoel van autosport en plaatst je op de inhaalstrook.

Bij het uitkiezen van een nieuwe bureaustoel is het ook belangrijk om te letten op comfort. Als je er namelijk gedurende vele uren op zal zitten, dan wil je sowieso een ergonomische zithouding aannemen om allerlei lichaamspijnen te voorkomen. Daar heeft de fabrikant van de Tectake – Gaming chair – bureaustoel Premium racing style rekening mee gehouden. Daarom heeft deze stoel een ergonomisch gevormde zitting met stabiliserende zijpanelen. Samen zorgen deze elementen voor een hoge mate van comfort. Net als bij een echte autostoel kun je bij deze bureaustoel de rugleuning naar achteren verstellen in horizontale stand. Er is tevens gezorgd voor een extra nekkussen en een apart lendensteunkussen voor extra comfort. Je kunt desgewenst ook de armsteunen in hoogte verstellen om te zorgen voor een optimale houding tijdens het zitten. Het kwaliteitskunstleer van deze stoel voor comfortabel aan en completeert de sportstoel op een perfecte manier.

Kenmerken van de Tectake – Gaming chair – bureaustoel Premium racing style:

 • Het extra nekkussen en apart lendensteunkussen zorgt voor extra comfort.
 • Deze stoel is te gebruiken voor verschillende bezigheden zoals computerwerkzaamheden en gamen.
 • Wanneer je in deze stoel zit, krijg je het gevoel van autosport en word je geplaatst op de inhaalstrook.
 • Je kunt de armsteunen in hoogte verstellen om een optimale houding aan te nemen tijdens het zitten.
 • Net als bij een echte autostoel, kun je de rugleuning van dit model naar achteren verstellen in horizontale stand.
 • Hij is gemaakt van kwaliteitskunstleer, wat comfortabel aanvoelt en de sportstoel op een perfecte manier completeert.

2. BenS 818

In je zoektocht naar de beste bureaustoel voor jouw behoeften, kom je verschillende modellen tegen. Het is daarom handig om deze modellen met elkaar te vergelijken en aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren het ideale model uit te kiezen. Zoek je naar een elegant uitziende stoel met een degelijke uitstraling en een aantrekkelijke prijs? Dan kennen wij het perfecte model voor jou, namelijk de BenS 818. Dit model is wellicht de beste bureaustoel voor jou, omdat hij er zeer degelijk uitziet. Bovendien heeft de stoel een elegante uitstraling. BenS 818Hierdoor is hij perfect voor gebruik op kantoor, maar je kunt hem ook gebruiken om thuis computerwerkzaamheden te doen. Waar je hem ook voor gebruikt, de combinatie van vormgeving, ergonomie en normering zorgt ervoor dat deze stoel voor iedereen geschikt is. Niet iedereen zit in dezelfde positie op een bureaustoel. Dat begrijpt de fabrikant van deze stoel ook.

Daarom kun je de BenS 818 naar wens instellen. Er zijn immers verfijnde instellingsopties. Zo kun je gemakkelijk de voor jou meest ideale zithouding aannemen. Bovendien past de stoel zich volledig aan het lichaam van de gebruiker aan. Dit komt doordat hij is uitgerust met een veelzijdig in te stellen synchroon mechanisme. Er is tevens gezorgd voor een gevormde lendesteun, die ervoor zorgt dat de onderrug te allen tijde actief ondersteund wordt. Hierdoor is de stoel uitstekend geschikt voor een dagelijkse intensieve belasting van tussen de 8 en 10 uur. Wanneer je in deze stoel zit, hoef je je ook geen zorgen te maken over een te zachte zitting. De zitting is namelijk voorzien van een dikke vulling en is bekleed. Bovendien is de rugleuning gemaakt van stevig mesch, wat een aangename hardheid en ook een aangenaam zitcomfort met zich meebrengt.

Kenmerken van de BenS 818:

 • Desgewenst kun je bij deze stoel de zitdiepte verstellen.
 • De zithoogte is middels een stevige gasveer traploos in te stellen.
 • Zijn rugleuning is ergonomisch gevormd in gewoven ademende netstof.
 • Hij beschikt over een geïntegreerde lendesteun, die in hoogte verstelbaar is.
 • Er is gezorgd voor luxe wielen, die zowel voor harde als zachte vloeren geschikt zijn.
 • De 4D armleuningen zijn in hoogte, maar ook van voor naar achteren verstelbaar en hebben een zachte bekleding.
 • Hoogwaardig zitcomfort en een optimale zithouding is gegarandeerd dankzij de ergonomisch gevormde, extra dik gevulde zitting.

3. Clp Miracle

Als je de vorige recensies hebt gelezen, dan heb je gezien dat je voor verschillende gebruikstoepassingen kunt kiezen voor verschillende soorten bureaustoelen. Over het algemeen zoekt men naar dergelijke stoelen om ze voor kantoor- of computerwerkzaamheden te gebruiken. Echter, je kunt dergelijke stoelen ook gebruiken om te gamen. Ben jij een intensieve gamer en zoek je naar de beste bureaustoel voor jouw behoeften? Dan kun je kiezen voor de Clp Miracle. Wij vinden dat deze stoel de beste bureaustoel voor jou is, omdat hij een hoogwaardige racing stoel is met een kunstlederen overtrek. Clp MiracleHij heeft zelfs een sportief design, waardoor vele gamers hem graag gebruiken. Ze voelen zich namelijk net als echte race-autorijders. Bovendien beschikt deze stoel over kunstleer, wat als voordeel heeft dat het elastisch is en soepel terug trekt in zijn originele vorm. Zit er dus uren in zonder je zorgen te maken dat zijn levensduur wordt verkort.

Behalve dat de levensduur van de stoelbekleding van de Clp Miracle niet verkort wordt wanneer je er lang in zit, verliest hij ook zijn pracht niet. Dit heeft de stoel allemaal te danken aan het kunstleer waar hij van is gemaakt. Je kunt dit materiaal bovendien gemakkelijk en snel reinigen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een natte doek. Het frame van de stoel is bovendien gemaakt van metaal in chroomlook. Hierdoor is de stoel erg stabiel. Er is zelfs gezorgd voor een ingebouwd kantelmechanisme, wat zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Je kunt tevens de rugleuning naar achteren verstellen als die positie voor jou aangenamer is. Ook de zithoogte is traploos instelbaar, omdat de fabrikant begrijpt dat niet iedereen even lang is. Voor nog meer zitcomfort krijg je deze stoel met 2 kussens. Het ene kussen is bedoeld voor je nek en het andere kussen voor je rug.

Kenmerken van de Clp Miracle:

 • Hij heeft een belastbaarheid van 150 kilogram.
 • Zelfs na meerdere uren kun je comfortabel zitten in deze stoel.
 • Er is gezorgd voor een kantelmechanisme voor extra bewegingsvrijheid.
 • Doordat hij in hoogte verstelbaar is, is hij ideaal voor personen met verschillende lengtes.
 • Het oppervlakte van deze stoel mag alleen met een geschikt mondstuk worden gestofzuigd.
 • Bij aankoop van deze bureaustoel krijg je 2 kussens meegeleverd; 1 voor je nek en 1 voor je rug.
 • Deze stoel staat stabiel op 5 lichtrollers, die het zowel op een harde als zachte ondergrond goed doen.
 • Dit model kun je gemakkelijk reinigen, want je kunt lichte verontreinigingen met een vochtige katoenen doek afwissen.
 • Voor een optimale reiniging is het handig om de stoel met een met lauw water bevochtigde katoenen doek schoon te maken.

4. Relaxdays Gaming stoel XR9

Sommige personen willen een bureaustoel hebben die speciaal is ontworpen om gebruikt te worden voor kantoor- of computerwerkzaamheden. Weer andere personen vinden het juist leuker als hun bureaustoel is ontworpen om ermee te gamen. Daarnaast is er een andere categorie personen die hun bureaustoel gebruikt voor zowel kantoorwerkzaamheden als om te gamen. Behoor jij tot de laatste categorie? Dan heb je in dit artikel al een recensie gelezen over een dergelijke bureaustoel. Voldeed dat model echter niet aan je vereisten en zoek je nog steeds naar de beste bureaustoel voor jouw behoeften? Relaxdays Gaming stoel XR9Dan kun je wellicht kiezen voor de Relaxdays Gaming stoel XR9. Hoewel dit model de naam “gaming stoel” heeft, is hij ook perfect te gebruiken om computer- of kantoorwerkzaamheden te verrichten. Hij is namelijk multifunctioneel inzetbaar, waardoor hij door velen gezien wordt als de beste bureaustoel. Vind jij een dergelijk model ook perfect?

Wanneer je zit in de Relaxdays Gaming stoel XR9, dan ben je perfect uitgerust voor elke virtuele uitdaging. Hierbij maakt het niet uit of je een strategiespel speelt, een Jump ‘n’ Run game speelt of gewoon computerwerkzaamheden verricht. In alle gevallen kun je optimaal aan de slag gaan. Doordat deze stoel een opvallend race design heeft, nodigt hij je uit voor het spelen tegen onlinespelers of NPC’s. De stijlvolle bekleding van de zitting en de hoge rugleuning wordt gevormd door zwart PU kunstleer en kleurrijke mesh stof. Bovendien is de belastbare bureaustoel zacht gepolsterd en beschikt hij over een brede zitting. Je kunt dus optimaal genieten van je werkzaamheden of game. Zelfs de armen genieten van volledig comfort, dankzij de zachte armleuningen. Gebruik deze bureaustoel bij het spelen en werken en geniet dagelijks van een hoog zitcomfort. Deze stoel is belastbaar tot ongeveer 120 kilogram.

Kenmerken van de Relaxdays Gaming stoel XR9:

 • Dit model is 360 graden draaibaar.
 • Hij is belastbaar tot ongeveer 120 kilogram.
 • De comfortabele gamestoel kan gebruikt worden door jong en oud.
 • Je kunt dit model gebruiken om te spelen en te werken aan de computer.
 • Zitcomfort is gegarandeerd wanneer je gebruik maakt van deze bureaustoel.
 • Voor optimaal comfort van de armen, is er gezorgd voor zachte armleuningen.
 • Aangezien hij een race design heeft, past hij perfect bij professionele game uitrusting.

5. HJH office Astra Lux

Je hebt intussen recensies gelezen over 4 top bureaustoelen. Heb je echter jouw beste bureaustoel nog niet gevonden? Vrees niet, want we recenseren nog een super model. Misschien vond je de andere bureaustoelen niet ideaal, omdat jij iemand bent die dol is op de klassieke bureaustoelen. Echter, je wil ook genieten van moderne gemakken wanneer je zit in je bureaustoel. Kun je je helemaal terug vinden in het bovenstaande? Dan kennen wij de ideale stoel voor jou, namelijk de HJH office Astra Lux. HJH office Astra LuxAls je naar het uiterlijk van deze stoel kijkt, dan zie je dat hij een echte klassieker is. Echter, hij beschikt ook over de nodige moderne snufjes zodat een uitstekende zithouding gegarandeerd is. Deze stoel is tevens de beste bureaustoel voor jou, omdat hij beschikt over veel instelbare functies. Hij is namelijk een luxe allround bureaustoel die zowel voor zakelijk gebruik als in je (thuis)kantoor geschikt is.

Wanneer je eenmaal in deze stoel zit, wil je er bijna niet uitkomen, omdat hij ergonomische eigenschappen beschikt. Hierdoor is hij tevens perfect voor een dagelijkse intensieve belasting van 8 tot 10 uur. Hoe komt het dat deze stoel zo comfortabel is? Hij heeft de comfortabele eigenschappen te danken aan zijn zeer dikke vulling en bekleding van de zitting en rugleuning. Hierdoor wordt een aangename hardheid gegarandeerd met daarin ook een aangenaam zitcomfort. Met meer dan 110.000 schuurtesten voor slijtage staat zijn duurzame polyester bekleding te boek als kwalitatief hoogwaardig en ook zeer duurzaam. Bij de HJH office Astra Lux heeft de fabrikant eenvoud gecombineerd met klassieke elegantie. Je kunt zelfs kiezen uit verschillende kleuren, waardoor de stoel perfect past bij de rest van je interieur. Voor een gezonde en actieve zithouding, beschikt de stoel over diverse individuele instelbare opties. Schaf hem snel aan en geniet van een ergonomische zithouding!

Kenmerken van de HJH office Astra Lux:

 • Zijn rugleuning is ergonomisch gevormd in meshstof.
 • Hij beschikt over een geïntegreerde lendesteun en hoofdsteun.
 • De zithoogte is middels een stevige gasveer traploos in te stellen.
 • Er is gezorgd voor luxe gewichtsafhankelijke, geremde wielen voor tapijten.
 • Dit model heeft een luxe designer voet in een gepolijste aluminium uitvoering.
 • De maximale belastbaarheid van deze stijlvolle bureaustoel bedraagt 120 kilogram.
 • De 3D armleuningen met zachte bekleding kunnen in 8 standen in hoogte versteld worden.
 • Dankzij het uniek mechanisme kun je de rugleuning en zitting onafhankelijk van elkaar instellen.
 • Bij dit model is er gezorgd voor een ergonomische zitting met gevormde en geronde ophoging voor een actieve zithouding.
 • Deze bureaustoel voldoet aan alle veiligheidseisen voor bureau- en kantoorartikelen volgens de EU afspraken zoals vastgelegd in DIN EN 1335 deel 1-3.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>