De Beste Draadloze Deurbel Van 2020 Vind Je Door De Top 5 Met Elkaar Te Vergelijken!

Als er iemand voor je deur staat, kan die persoon zijn/haar aanwezigheid bekend maken door gebruik te maken van je deurbel. Heb je nog geen deurbel? Geen probleem. Je kunt namelijk gemakkelijk een nieuwe deurbel uitkiezen. Voordat je een model uitkiest, is het wel handig om te weten dat er verschillende soorten deurbellen zijn. Zo kun je kiezen voor een bedraad of draadloos model. Wil je het liefst een draadloze deurbel hebben? Dan zit je hier goed. We zijn namelijk voor je op zoek gegaan naar de top 5 draadloze deurbellen van het jaar. Dergelijke modellen werken op batterijen, waardoor je niet te maken hebt met kabels. Er zijn zelfs modellen die je de mogelijkheid geven om te praten met de persoon voor de deur. Ga dus na aan welke vereisten jouw beste draadloze deurbel moet voldoen, lees dit artikel en vind gemakkelijk de beste draadloze deurbel voor jouw behoeften!

Beste draadloze deurbel van 2020

Nu daar je weet dat je door dit artikel te lezen de beste draadloze deurbel voor jouw behoeften kunt vinden, wil je waarschijnlijk meteen weten welke modellen behoren tot de top 5 van het jaar. Daarom hebben wij de onderstaande tabel gecreëerd. In deze tabel zie je de namen van de 5 draadloze deurbellen die tot de top 5 behoren. Nadat je de tabel hebt bekeken, kun je tevens de individuele recensies van de deurbellen lezen. In deze reviews lees je onder andere over de unieke eigenschappen van de verschillende modellen. We zullen je zelfs vertellen over de voordelen en nadelen die de verschillende modellen met zich meebrengen. Zo kun je de verschillende modellen met elkaar vergelijken en een goed geïnformeerde keus maken. Aarzel dus niet langer, bekijk de tabel, lees de recensies en de voor- en nadelen van elk model en kies jouw beste draadloze deurbel uit.

 Product naam 
1.Ring Video Deurbel 1Meer info »
2.TeckNet Draadloze Deurbel met 2 OntvangersMeer info »
3.Honeywell Lyric T6 Slimme thermostaat

Meer info »
4.Ring Video Deurbel 2
Meer info »
5.Ring Video Deurbel ProMeer info »

1. Ring Video Deurbel 1 – Met Camera

Wanneer iemand gebruik maakt van je deurbel, dan weet je over het algemeen niet wie er voor de deur staat. Vind je het echter veiliger om meteen te zien wie er voor de deur staat? Dan kun je het liefst kiezen voor een deurbel met een videomogelijkheid. Is de beste draadloze deurbel voor jou daarom een deurbel met een videomogelijkheid? Dan kun je kiezen voor de Ring Video Deurbel 1. Wij vinden dat dit model wellicht de beste draadloze deurbel voor jou is, omdat hij je de persoon die aanbelt laat zien. Ring Video Deurbel 1Je hoeft de deur dus niet voor iedereen open te doen, omdat je altijd en overal weet wie er voor je deur staat. Nu vraag je je wellicht af hoe deze deurbel precies werkt. Het gaat hier om een model dat werkt via wifi. Je verbindt dit model na de aanschaf dus meteen met je wifi.

Nadat je de draadloze deurbel hebt verbonden met je wifi, kun je live kijken naar, luisteren naar en praten met de persoon die er voor je deur staat. Het maakt hierbij niet eens uit of je thuis bent of niet. Dit komt doordat je via de app op je smartphone altijd kunt zien wat er voor je deur gebeurt. Dit is zelfs mogelijk wanneer je bijvoorbeeld aan het werk bent. Misschien maak je je zorgen over de zichtbaarheid wanneer het donker is. Ook daar is er rekening mee gehouden toen de Ring Video Deurbel 1 werd ontworpen. Daarom beschikt dit model over een infraroodfunctie. De camera neemt bij beweging tot 9 meter bovendien automatisch een screenshot, waarna hij je een melding stuurt via de app. Je weet dus precies wat je te wachten staat voordat je de deur opent. Je kunt zelfs de opgenomen beelden in de Cloud opslaan!

Voordelen van de Ring Video Deurbel 1:

 • De bewegingsdetectie werkt ook in het donker.
 • Er is gezorgd voor een camera, dus je kunt op afstand zien wie er voor de deur staat.
 • Dankzij de infraroodfunctie kun je de persoon die voor de deur staat ook in het donker goed zien.
 • Als het systeem beweging detecteert tot een afstand van 9 meter dan krijg je een melding via de app.
 • Met deze deurbel kun je op afstand met je bezoeker praten, want het apparaat beschikt over een ingebouwde speaker en microfoon.

Nadelen van de Ring Video Deurbel 1:

 • Je kunt de melodie van de bel niet aanpassen.
 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs mogelijkerwijs tegenvallen.
 • Deze deurbel heeft een afmeting van 12 bij 6 cm en is dus relatief groot.
 • Extra opties kun je alleen gebruiken in combinatie met een jaarlijks abonnement.
 • Om optimaal gebruik te maken van dit model is een goede wifi verbinding vereist.

2. TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers

Heb je de vorige recensie gelezen en wil je ook enigszins verzekerd zijn van veiligheid? Vind je een deurbel met een camera echter niet nodig? Dan kan een draadloze deurbel met een spraakoptie wellicht handig zijn. Zoek je daarom naar de beste draadloze deurbel met een spraakoptie? Dan kun je kiezen voor de TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers. Dit model komt goed van pas, omdat het nooit meer voorkomt dat je de deurbel niet hoort. Je hoort namelijk in je hele woning wanneer er aangebeld wordt. Er is bovendien een andere reden waarom dit model wellicht de beste draadloze deurbel voor jou is. TeckNet Draadloze Deurbel met 2 OntvangersHij is namelijk perfect voor slechthorenden. Nu wil je waarschijnlijk weten hoe een deurbel geschikt kan zijn voor slechthorenden. Er is bij dit model gezorgd voor ontvangers die oplichten wanneer er aangebeld wordt. Als iemand aanbelt, zie je blauwe flitsen op de ontvangers.

Zelfs als je het geluid van de deurbel niet hoort, zie je het licht van de ontvangers. Om deze reden is de TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers perfect voor slechthorenden. Als je goed hoort, kun je dit model echter ook goed gebruiken. Je kunt namelijk kiezen voor 1 van de 52 ingestelde melodieën. Hierdoor selecteer je jouw favoriete melodie, waardoor je met plezier de deur beantwoord. Zelfs het geluid van de deurbel kun je zelf instellen. Hierdoor is het geluid niet storend, maar ook niet te zacht. Wil je niet dat de ontvangers oplichten wanneer iemand aanbelt? Geen probleem! Je kunt de knipperende lichtjes namelijk uitschakelen. Als je slechthorend bent, kun je zelfs het omgekeerde doen en alleen bouwen op de flitsende lichten. Sommige personen verkiezen echter om zowel het geluid als de lichten van de eenvoudig te plaatsen deurbel aan te laten staan.

Voordelen van de TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers:

 • Je kunt kiezen uit 52 melodieën.
 • Het volume van deze deurbel stel je zelf in.
 • De deurbel set is volledig draadloos en eenvoudig te plaatsen.
 • Er is gezorgd voor een betrouwbaar bereik zonder interferentie door andere gebruikers.
 • Bij dit model kun je zelf beslissen of je alleen het geluid, alleen het licht of beide opties aan laat staan.
 • Wanneer iemand aanbelt, lichten de ontvangers op, waardoor deze deurbel perfect is voor slechthorenden.

Nadelen van de TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers:

 • De handleiding van deze deurbel is in het Engels.
 • Sommige gebruikers vinden dat de deurbel modernere beltonen mocht hebben.

3. Honeywell Lyric T6 Slimme thermostaat

Hoewel het handig is om te beschikken over een draadloze deurbel, kan het dat je meer hebt aan een slimme thermostaat. Met een dergelijk apparaat hoef je je namelijk nooit zorgen te maken dat je aankomt in een super koude woning. Een dergelijk apparaat helpt je namelijk niet alleen met het besparen van energie, maar zorgt er ook voor dat je woning op tijd verwarmd wordt. Zo kom je aan in een lekker verwarmde woning. Klinkt een dergelijke thermostaat super handig? Dan raden wij de Honeywell Lyric T6 Slimme thermostaat aan. Hoewel dit apparaat niet de beste deurbel is, is hij wellicht wel de beste slimme thermostaat. Honeywell Lyric T6 Slimme thermostaatDe thermostaat leert namelijk zelf hoe lang het duurt voordat je huis de gewenste temperatuur heeft bereikt. Aan de hand van deze informatie, calculeert hij wanneer hij moet beginnen met verwarmen, zodat de juiste temperatuur op de ingestelde tijd is bereikt.

Je bent nu waarschijnlijk nieuwsgierig geworden naar de precieze werking van dit apparaat. Daarom vertellen we je hierover. De Honeywell Lyric T6 Slimme thermostaat bedien je via het stijlvolle zwarte touchscreen. Wil je niet opstaan om hem te bedienen of ben je niet thuis, dan kun je hem tevens bedienen via de Lyrica pp op je Android of iOS apparaat. De thermostaat biedt bovendien ondersteuning voor Apple Homekit. Dit betekent dat het mogelijk is om je woning om te toveren tot een slimme woning. Een andere slimme functie van de thermostaat is dat hij beschikt over een geofencing functie. Dit betekent dat de thermostaat de temperatuurregeling aanpast aan de hand van de locatie van de gebruikers. Wanneer de laatst vertrekkende bewoner zich buiten een ingestelde afstand van de thermostaat bevindt, dan gaat het apparaat automatisch uit. Kom je binnen de ingestelde afstand, dan gaat de verwarming automatisch weer aan.

Voordelen van de Honeywell Lyric T6 Slimme thermostaat:

 • Het is mogelijk om weekscherma’s in te stellen.
 • Deze thermostaat kan gebruikt worden met Siri spraakbesturing.
 • Ongeacht waar je bent, je kunt de thermostaat bedienen met de Lyrica pp op je Android of iOS apparaat.
 • Je krijgt van de Lyrica pp slimme notificaties over bijvoorbeeld een extreem hoge of lage temperatuur in de woning.
 • Dankzij de geofencing functie bespaar je energie en hoef je je geen zorgen te maken dat je aankomt in een koude woning.
 • Doordat hij beschikt over compatibiliteit met Apple Homekit, kan deze thermostaat centraal aangestuurd worden met je iPhone, Apple Watch of iPad.

Nadelen van de Honeywell Lyric T6 Slimme thermostaat:

 • Er is niet gezorgd voor zoneregeling.
 • Je kunt de thermostaat niet draadloos aansluiten.
 • Hoewel dit apparaat zeer handig is, is hij geen deurbel.

4. Ring Video Deurbel 2 – Waterdicht

We hebben je in dit artikel reeds verteld over een deurbel van het merk Ring. Wat vond je van dat model? Hij had een camera-optie, waardoor je precies kon zien wie er voor de deur stond. Klinkt een dergelijk model perfect, maar is de beste draadloze deurbel voor jou een geavanceerder model? Dan kennen wij een geweldige variant die wellicht goed bij je zal passen, namelijk de Ring Video Deurbel 2. Dit model is wellicht de beste draadloze deurbel voor jou, omdat je vanaf elke locatie live met je bezoek voor de deur in verbinding staat. Hoe werkt dit model? Ring Video Deurbel 2Hij werkt ongeveer op dezelfde manier als zijn broertje. Allereerst geef je hem een plek bij je voordeur. Vervolgens sluit je hem aan op je bedrading. Je hebt ook de mogelijkheid om hem te laten werking via een oplaadbare batterij. Nadat je hem hebt aangesloten, is hij klaar voor gebruik.

Nu wil je graag weten wat er gebeurt wanneer je bezoek aanbelt. Wanneer je bezoek op de knop drukt, dan weerklinkt er buitenshuis een geluid. Je bezoek weet dus zeker dat het apparaat werkt. Vervolgens ontvang jij een pushbericht op je smartphone, pc en tablet. Het gaat hier om de apparaten waarop je de bijbehorende applicatie hebt geïnstalleerd. Nadat je het pushbericht hebt ontvangen, open je de app. Door de app te openen, sta je bovendien meteen live in verbinding met de persoon voor de deur. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken dat je de persoon voor de deur niet goed kunt zien. De ingebouwde camera beschikt namelijk over een Full HD beeldkwaliteit met nachtvisie. Je ziet dus altijd goed wie er voor de deur staat. Aangezien je 2 fronten meegeleverd krijgt, kun je zelf bepalen welke uitstraling bij je past.

Voordelen van de Ring Video Deurbel 2:

 • Als de deurbel gestolen wordt, vervangt de fabrikant hem kosteloos.
 • De bewegingsdetectie van deze draadloze deurbel werkt ook in het donker.
 • Je kunt op afstand met je bezoeker praten, want de draadloze deurbel heeft een ingebouwde speaker en microfoon.
 • Er is gezorgd voor een camera met een Full HD beeldkwaliteit met nachtvisie, dus je ziet al op afstand wie er voor de deur staat.
 • Hij beschikt over bewegingsdetectie, dus wanneer er beweging wordt gedetecteerd tot 9 meter afstand, krijg je een melding via de app.

Nadelen van de Ring Video Deurbel 2:

 • De melodie van de bel kun je niet aanpassen.
 • Met een afmeting van 12 x 6 cm is dit model relatief groot.
 • Voor personen met een klein budget kan de prijs tegenvallen.
 • Een goede wifi verbinding is vereist voor een optimale werking.
 • Je kunt alleen gebruik maken van de extra opties van de deurbel als je een abonnement hebt.

5. Ring Video Deurbel Pro

Aangezien je al over meerdere deurbellen hebt gelezen, weet je nu welke opties mogelijk zijn. Sommige personen willen het liefst een deurbel hebben met verschillende melodieën. Weer andere personen vinden het belangrijk dat hun deurbel een spraakoptie heeft. Er zijn zelfs personen die het belangrijk vinden dat de deurbel een camera heeft, zodat ze precies zien wie er voor de deur staat. Behoor jij tot de laatste categorie en is de beste draadloze deurbel voor jou een model met camera en app? Dan kies je voor de Ring Video Deurbel Pro. Wij vinden dat dit model wellicht de beste draadloze deurbel voor jou is, omdat je je bezoeker voor de deur ziet en kunt spreken. Ring Video Deurbel ProAls iemand aanbelt, krijg je bovendien een melding via de app op je telefoon. Je kunt zelfs op afstand een foto of video maken, want het apparaat beschikt over een 1080p HD camera.

Het komt weleens voor dat iemand in de avond aanbelt. Als het buiten donker is, is het bij sommige camera’s niet mogelijk om de persoon goed te zien. Dit probleem behoort tot het verleden als je gebruik maakt van de Ring Video Deurbel Pro. Deze deurbel beschikt namelijk over een infraroodfunctie. Hierdoor geniet je ook ’s nachts van helder beeld. Ben je iemand die gauw van gedachten verandert en wil je daarom van tijd tot tijd dat je deurbel er anders uitziet? Deze mogelijkheid heb je als je deze deurbel van Ring gebruikt. Hij wordt namelijk geleverd met 4 verwisselbare frontjes. Je hebt dus altijd een passende kleur. Het is zelfs mogelijk om de bewegingsdetectie volledig naar je eigen wensen in te stellen. Hierdoor ben je niet afhankelijk van een vooraf ingesteld bereik, zoals het geval is bij andere Ring deurbellen.

Voordelen van de Ring Video Deurbel Pro:

 • Bij dit model wordt er standaard een Chime meegeleverd.
 • Het is mogelijk om beelden op te nemen en op te slaan in de Cloud.
 • Je kunt de bel aansluiten op de bestaande 16 of 24 volt bedrading van je deurbel.
 • Deze deurbel beschikt over een Full HD camera met een zichtveld van 160 graden.
 • Dankzij de infrarood LED lampen kun je ook ’s nachts goed zien wie er voor de deur staat.
 • Er worden 4 verwisselbare frontjes meegeleverd, dus je hebt altijd een passende kleur bij je voordeur.
 • Doordat je de bewegingsdetectie naar je eigen wensen kunt instellen, krijg je geen vals alarm als er iemand bij de buren voor de deur staat.

Nadelen van de Ring Video Deurbel Pro:

 • Als je optimaal gebruik wil maken van deze deurbel, dan heb je een smartphone nodig.
 • De prijs van deze draadloze deurbel kan wellicht tegenvallen als je slechts een klein budget hebt.
 • Om beelden terug te kijken via de Cloud, moet je een jaarlijkse bijdrage betalen van gemiddeld 30 euro.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>