Wat is de beste espressomachine van 2020 die je kunt kopen? De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Wanneer je ‘s morgens opstaat, is een warme kop espresso een must. Daarom haal je jouw eigen espressomachine in huis. Je bepaalt dan zelf hoeveel espresso nodig is om je de energie te geven om met frisse moed van start te gaan met de dagelijkse bezigheden. Er worden veel verschillende espressomachines te koop aangeboden. Wanneer je de vele verschillende modellen ziet, kan het moeilijk zijn om één uit te kiezen. Wij helpen je om de beste espressomachine uit te kiezen!

De beste espressomachine uit 2020

Het hoeft niet moeilijk te zijn om de beste espressomachine van 2020 te vinden, want je kunt aan de hand van de specificaties bepalen welk model perfect voor jou is. In de tabel hieronder zie je de 10 beste espressomachines met hun vermogen en de grootte van het waterreservoir.

 Product naamVermogenWaterreservoir 
1.Magimix Nespresso Inissia M105 1260 watt0,7 literMeer info »
2.Philips 3000 HD8821/011850 watt1,8 literMeer info »
3.De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B1450 watt1,8 literMeer info »
4. De'Longhi Magnifica ECAM 22.110B1450 watt1,8 literMeer info »
5.Philips 3000 HD8824/011850 watt1,8 literMeer info »
6.De'Longhi Dedica EC680.M1000 watt1 literMeer info »
7.De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SB1350 watt1,8 literMeer info »
8.Krups Nespresso Essenza Mini XN1118
1200 watt0,6 literMeer info »
9.Philips 3100 HD8834/011850 watt1,7 literMeer info »
10.Saeco Incanto HD8917/011850 watt1,8 literMeer info »

1. Magimix Nespresso Inissia M105

Magimix Nespresso Inissia M105Indien je een kleine keuken hebt en je daarom naar een compact espressoapparaat zoekt, dan is de Magimix Nespresso Inissia M105 wellicht de beste espressomachine voor jou. Dit model laat je zien dat je ook met een klein apparaat een sterke bak koffie kunt zetten. De koffiemachine is voorzien van een krachtig pompdruksysteem van 19 bar. Op dit apparaat kun je gemakkelijk aangeven hoeveel koffie er gemaakt moet worden. Daarnaast kun je de lekbak gemakkelijk verwijderen om een grotere mok of koffiekop onder het apparaat te zetten. Met dit koffiezetapparaat kun je al binnen 25 seconden een hete kop koffie of espresso zetten. Dit komt door de superieure werking van het thermoblock. Als de machine 9 minuten inactief is, dan schakelt hij automatisch uit. Hierdoor bespaar je energie.

De Nespresso Inissia M105 is voorzien van een waterreservoir van 700 ml. Dit reservoir kun je gemakkelijk bijvullen. Het apparaat, dat misschien de beste espressomachine voor jou is, beschikt bovendien over een hendel, dat maakt dat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Het verplaatsen wordt vergemakkelijkt door het kleine formaat. De machine is namelijk slechts 12 cm breed, 23 cm hoog en 30 cm diep. Hij is daarnaast zeer licht vergeleken met andere koffiezetapparaten. Dit model weegt namelijk slechts 2,4 kg. Het kleine apparaat kun je gemakkelijk opbergen in bijvoorbeeld je keukenkast. Dit is echter niet eens nodig, want hij staat dankzij het elegant ontwerp ook mooi op je keukenblad. Ook daar neemt hij niet veel ruimte in beslag!

Voordelen:

 • Hij neemt niet veel ruimte in beslag dankzij het compacte formaat.
 • Je bespaart energie, want de espressomachine schakelt na 9 minuten inactiviteit automatisch uit.
 • Het apparaat warmt snel op.
 • De koffiemachine is gemakkelijk te gebruiken.

Nadelen:

 • Bij veelvoudig gebruik moet je het waterreservoir vaker bijvullen.
 • Dit apparaat heeft geen melkfunctie.
Klik hier voor de beste prijs

2. Philips 3000 HD8821/01

Philips 3000 HD8821/01Als je met slechts een druk op de knop een verse kop koffie of espresso wil zetten, dan vinden wij de Philips 3000 HD8821/01 de beste espressomachine voor jou. Dit apparaat is voorzien van een ingebouwde molen, waarmee je koffiebonen gemakkelijk maalt. Je stelt zelf de gewenste deeltjesgrootte in en maakt koffie of espresso naar eigen smaak. Het apparaat geeft je ook de mogelijkheid om de sterkte van je drank zelf te bepalen. Denk bijvoorbeeld aan een sterke kop espresso voordat je naar het werk gaat en een grote kop milde koffie bij de lunch of wanneer je van het werk komt. Er zijn veel mogelijkheden wanneer je dit apparaat in huis hebt. Je voorkeuren kun je bovendien opslaan, waardoor je ze op elk moment bij de hand hebt. Deze functie zorgt ervoor dat je niet elke keer apart je voorkeuren hoeft in te stellen.

Ga je vrienden of familieleden op bezoek krijgen? Dan gebruik je het espressoapparaat 3000 HD8821/01 om in één keer 2 kopjes koffie of espresso te maken. Als jij graag espresso drinkt, maar je partner of degene die je op bezoek hebt drinkt graag cappuccino, dan kun je ook iedereen tevreden stellen. Dit apparaat, dat misschien de beste espressomachine voor jou is, beschikt namelijk over een stoompijpje waarmee je melk vanuit een kannetje kunt opschuimen. Behalve sterke koffie of espresso kun je dus ook gemakkelijk verschillende koffiespecialiteiten met melk of melkschuim maken. Je hebt dus veel keuzemogelijkheden. Zelfs het onderhoud van dit apparaat is gemakkelijk, dankzij de automatische reinigings- en ontkalkingsfunctie. Bij deze espressomachine is er dus aan alles gedacht.

Voordelen:

 • De koffiesterkte is instelbaar.
 • Het espressoapparaat maakt dik melkschuim.
 • Je slaat je voorkeuren op onder je profiel.
 • De maalgraad is instelbaar.
 • Het apparaat is dankzij de automatische reinigings- en ontkalkingsfunctie gemakkelijk te onderhouden.
 • De espressomachine heeft een compact formaat.
 • Dankzij de keramische maalschijven wordt de smaak van de koffie niet aangetast.

Nadelen:

 • De koffiemachine is niet voorzien van een ingebouwd AquaClean waterfilter.
 • Indien je van super hete espresso houdt, dan kan de temperatuur van de gezette koffie tegenvallen.
 • De melk moet je handmatig opschuimen met het stoompijpje.
Klik hier voor de beste prijs

3. De’Longhi Magnifica ECAM 20.110.B

De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.BAls de beste espressomachine voor jou in staat moet zijn om verschillende soorten koffie te zetten, dan raden wij de De’Longhi Magnifica ECAM 20.110.B aan. Dit apparaat is perfect om zowel een sterke shot espresso als een ontspannende mok lungo te zetten. De bekroning die dit apparaat heeft gekregen, spreekt voor zich. Hij is namelijk door de Consumentenbond bekroond tot Beste Koop. Als zoveel anderen erachter staan, dan is hij wellicht ook de beste espressomachine voor jou. Dit apparaat beschikt over een handig bedieningspaneel. Het paneel is gemakkelijk en efficiënt te bedienen. Je kunt namelijk met een druk op de knop je lievelingsvariant koffie zetten. Ook de intensiteit van het aroma kun je door middel van het paneel verhogen of juist verlagen.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van de Magnifica ECAM 20.110.B is dat hij beschikt over een stoompijpje. Je kunt er dus ook koffievarianten met melk mee maken. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere mok cappuccino. Deze varianten smaken verrukkelijk, doordat het stoompijpje op de perfecte manier stoom, lucht en melk met elkaar combineert. Er ontstaat hierdoor een romige en vooral rijke schuimlaag op je koffievariant met melk. Het thermoblock zorgt er daarnaast voor dat de machine snel kan overschakelen van espressotemperatuur naar stoomtemperatuur. Als je bijvoorbeeld een groot glas latte macchiato lust, dan kun je de hoogte van de koffieuitloop verstellen. De espressomachine beschikt tevens over een afsluitbaar bonenreservoir. Dit reservoir zorgt ervoor dat het aroma van de koffie behouden blijft. Je kunt dus keer op keer genieten van heerlijke koffie. Dit apparaat is zowel geschikt voor gemalen koffie als koffiebonen!

Voordelen:

 • Het apparaat beschikt over een stoompijpje dus je kunt melk opschuimen voor koffievarianten met melk.
 • Je zet een mok verse koffie met een druk op de knop.
 • Kopjes kunnen op de plaat bovenop de machine worden bewaard.
 • Je kunt zelf de maalgraad bepalen.

Nadelen:

 • Het maken van cappuccino of latte macchiato kan niet met een druk op de knop.
 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs van het waterfilter tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs

4. De’Longhi Magnifica ECAM 22.110B

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110BDe'Longhi Magnifica ECAM 22.110BBen je niet iemand die koffie drinkt volgens de standaarden? Dan vinden wij de De’Longhi Magnifica ECAM 22.110B de beste espressomachine voor jou. Als je dit apparaat in huis hebt, kun je namelijk keer op keer koffie naar eigen smaak maken. Deze volautomatische espressomachine is geschikt voor espressobonen en zelfs gemalen espressokoffie. Je hebt dus veel mogelijkheden. De mogelijkheden worden bovendien aangevuld door het feit dat het apparaat is voorzien van een handmatig cappuccinosysteem, waarmee je melk kunt opschuimen. Deze rijke, romige schuimlaag draagt bij aan het perfecte kopje cappuccino. Behalve espresso en cappuccino, kun je met dit apparaat ook lungo’s maken. Het apparaat geeft je zelfs de mogelijkheid om in te stellen hoe intensief de aroma moet zijn. Maak gebruik van de draaiknop en stel de sterkte in. Je hebt tevens keuze tussen 3 temperatuurinstellingen.

Een ander punt dat kan maken dat je de Magnifica ECAM 22.110B de beste espressomachine voor jouw behoeften vindt, is het feit dat je jouw kopjes op de plaat aan de bovenkant van de machine kunt bewaren. Je hebt je kopjes dus bij de hand zodra je trek hebt in een lekkere kop espresso of een andere koffievariant. Het bonenreservoir van het koffiezetapparaat is bovendien afsluitbaar, waardoor de aroma van de koffie optimaal behouden blijft. Je bespaart tevens energie, want het apparaat schakelt zichzelf automatisch uit nadat hij gedurende een bepaalde tijd inactief is geweest. Dankzij het automatische ontkalkings- en reinigingsprogramma kun je bovendien de machine gemakkelijk onderhouden. Dit gebruiksvriendelijk apparaat is perfect om heerlijke espresso en koffievarianten met melk naar eigen smaak te zetten.

Voordelen:

 • De koffiehoeveelheid is instelbaar.
 • Je kunt zelf de maalgraad instellen.
 • Je bewaart kopjes bovenop de machine.
 • Hij beschikt over een stoompijpje om melkschuim te maken.
 • Het apparaat werkt met espressobonen en ook gemalen koffie.

Nadelen:

 • Neem de handleiding goed door voordat je de koffiemachine gebruikt.
 • Hij wordt zonder het aanbevolen waterfilter geleverd.
 • Cappuccino of latte macchiato kunnen niet met een druk op de knop gemaakt worden.
Klik hier voor de beste prijs

5. Philips 3000 HD8824/01

Philips 3000 HD8824/01Is de beste espressomachine voor jou een apparaat waarmee je met een druk op de knop één of 2 kopjes espresso tegelijk kunt zetten? Kies dan voor de Philips 3000 HD8824/01. Dit apparaat maakt het mogelijk om met een enkele druk op de knop de ideale kop espresso te zetten. Je kunt namelijk zelf de intensiteit en hoeveelheid aanpassen, zodat de espresso precies smaakt zoals jij hem graag drinkt. Als je een keertje geen espresso lust, maar bijvoorbeeld een romig kopje cappuccino of een groot glas latte macchiato, dan geeft dit apparaat je de mogelijkheid ook om die varianten te maken. De koffiemachine beschikt namelijk over een melkopschuimer die automatisch melk voor je opschuimt. Een kopje cappuccino zonder een heerlijke, romige melklaag is toch niet compleet? Daarom maak je met de opschuimer een dikke, romige, rijke en luchtige laag melkschuim.

Het model 3000 HD8824/01 haalt bovendien uit elke verse boon de beste eigenschappen. Dankzij de 100% keramische maalschijven van dit apparaat, raken de koffiebonen nooit verhit. Hierdoor behoudt de koffie de perfecte smaak. Heb je een grotere of juist kleinere beker dan de standaardformaten, dan kun je de tuit van de espressomachine aanpassen. Hierdoor voorkom je dat de koffie spat of afkoelt wanneer hij geschonken wordt. De koffie of espresso serveer je op deze manier altijd op de juiste temperatuur. Je zorgt er bovendien voor dat je machine schoon blijft. Kies voor één van de 5 maalstanden, voeg eventueel melkschuim toe en maak gemakkelijk koffie naar eigen smaak. Je persoonlijke voorkeuren kun je zelfs opslaan in jouw persoonlijke gebruikersprofiel. De vele mogelijkheden van dit apparaat maken dat hij wellicht de beste espressomachine voor jou is.

Voordelen:

 • Melk kun je rechtstreeks vanuit de melkkan of het pak opschuimen.
 • Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken.
 • De ontkalkingsindicator laat je zien wanneer het apparaat ontkalkt moet worden.
 • Deze espressomachine heeft een mooi design.
 • Dankzij de keramische maalschijven wordt de smaak van je koffie niet aangetast.

Nadelen:

 • Hij is niet geschikt voor voorgemalen koffie.
 • De temperatuur kan niet ingesteld worden.
Klik hier voor de beste prijs

6. De’Longhi Dedica EC680.M

De'Longhi Dedica EC680.MZoek je naar een espressomachine waarmee je espresso en verschillende koffiespecialiteiten als een echte barista kunt maken? Dan is de De’Longhi Dedica EC680.M wellicht de beste espressomachine voor jou. Dit apparaat laat je zien dat je geen grote koffiemachine nodig hebt om koffie en espresso van uitstekende kwaliteit te maken. Dit apparaat, dat slechts 15 cm breed is, maakt heerlijke espressovarianten. Lust je nu een sterke espresso en later een warme kop cappuccino? Dat is mogelijk. Dit apparaat beschikt namelijk over een handig stoompijpje waarmee je melk kunt opschuimen om de lekkerste koffie- en espressovariëteiten met melk te maken. Het thermoblock zorgt er tevens voor dat de temperatuur bij elk kopje koffie constant gehouden wordt. De juiste temperatuur is belangrijk voor de perfecte kop koffie of espresso. Dat weet De’Longhi ook. Daarom beschikt dit apparaat over een warmhoudplaat waarop je de kopjes espresso of koffie kunt zetten.

Je hoeft niet eens zelf na te gaan wanneer de espressomachine ontkalkt moet worden. Er is namelijk een controlelampje ingebouwd, dat je meldt wanneer je de machine moet ontkalken. Een andere reden waarom dit geavanceerde apparaat de beste espressomachine voor jou is, is het feit dat hij geschikt is voor zowel gemalen espressokoffie als ESE servings. Je bepaalt dus zelf welke methode het beste bij jou past en maakt gemakkelijk heerlijke espresso. Dit apparaat is extra aantrekkelijk dankzij het unieke design. Hij heeft een glimmend design en een klein formaat. Doordat hij niet veel ruimte in beslag neemt, kun je hem gemakkelijk een plek geven op je keukenblad. Hij is een ware aanwinst in je keuken. Dit vinden andere gebruikers ook, want dit apparaat heeft in mei 2019 een onderscheiding ontvangen van de Consumentenbond. Het is uitgeroepen tot Beste Koop!

Voordelen:

 • Dankzij het compacte formaat kun je hem gemakkelijk een plek geven op je keukenblad.
 • Je kunt er op professionele wijze koffie mee bereiden.
 • De koffiemachine is gemakkelijk te gebruiken.
 • Het stoompijpje zorgt ervoor dat je ook melk kunt opschuimen.
 • Je maakt er espresso naar eigen smaak mee.
 • Dankzij de warmhoudplaat, drink je koffie op de ideale temperatuur.

Nadelen:

 • Bij veelvoudig gebruik moet je het waterreservoir regelmatig bijvullen.
 • Het opschuimen van de melk vergt enige oefening.
Klik hier voor de beste prijs

7. De’Longhi Magnifica ECAM 22.110SB

De'Longhi Magnifica ECAM 22.110SBDe beste espressomachine voor jou is een apparaat waarmee je zowel koffie als koffievarianten kunt maken en waarop je van alles kunt instellen. Als je het eens bent met deze stelling, dan raden wij de De’Longhi Magnifica ECAM 22.110SB aan. Dit koffiezetapparaat is gemaakt om je dagelijkse kop verkwikkende espresso te zetten. Daarnaast stel je zelf in hoeveel kopjes koffie er gezet moeten worden, welke sterkte de drankjes moeten hebben en welke maalgraad toegepast moet worden. Dankzij het unieke RVS stoompijpje kun je melk opschuimen voor de perfecte koffievariant met melk. Dit pijpje combineert melk, stoom en lucht om melkschuim met de perfecte consistentie te maken. Deze melklaag is de perfecte verrijking voor je cappuccino of latte macchiato. Experimenteer zelf met het apparaat en creëer verschillende koffiespecialiteiten met melk. Deze espressomachine is als beste getest. De kwaliteit spreekt dus voor zich.

Zelfs als je het liefst alleen zwarte koffie of espresso drinkt, heb je ook verschillende keuzemogelijkheden. Dit apparaat is namelijk geschikt voor zowel espressobonen als gemalen espresso. Dankzij deze extra variatie drinken zowel jij als je partner koffie of espresso naar eigen smaak. De vele mogelijkheden zorgen er ook voor dat je, indien je vrienden op bezoek hebt, koffie naar hun smaak kunt maken. Iedereen is dan tevreden. Op dit apparaat kun je werkelijk van alles instellen. Je hebt namelijk keuze uit 13 maalstanden, een lichte of juist sterke aroma en 3 temperatuurinstellingen. Wanneer je hebt ingesteld wat je voorkeuren zijn, dan wordt het perfecte kopje koffie gemaakt. De conische maalmolen zorgt er namelijk voor dat de koffiebonen perfect worden gemaald. Daarnaast zorgt het thermoblock voor een ideale en constante temperatuur. Je kunt het apparaat dankzij het automatisch reinigingsprogramma gemakkelijk onderhouden. Is dit de beste espressomachine voor jou?

Voordelen:

 • Hij beschikt over een plaat aan de bovenkant om kopjes te bewaren.
 • Het espressoapparaat is eenvoudig te gebruiken.
 • Maak koffiespecialiteiten met melk dankzij het stoompijpje.
 • Het onderhouden van de koffiemachine is gemakkelijk.

Nadelen:

 • Koffievarianten met melk kun je niet met een druk op de knop maken.
 • Bij het aan- en uitzetten spoelt hij veel water door.
 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs van de accessoires zoals het waterfilter en de ontkalker tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs

8. Krups Nespresso Essenza Mini XN1118

Krups Nespresso Essenza Mini XN1118Als je oneindig wil genieten van jouw Nespresso koffie of espresso, dan is de Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 wellicht de beste espressomachine voor jou. Dit apparaat is supercompact waardoor je hem gemakkelijk een plek kunt geven op je keukenblad. Het apparaat met een gebruiksvriendelijk en bovenal eenvoudige bediening beschikt over een opvallend modern ontwerp. Hij mag dus zeker gezien worden. Of je hem nou op je keukenblad, aanrecht of zelfs je eettafel zet, hij ziet er overal mooi uit. We begrijpen dit mooi apparaat ook lekkere koffie moet maken om gekozen te worden als de beste espressomachine. Dit apparaat stelt ook op dat gebied niet teleur. Je kunt er namelijk een sterke espresso van 40 ml of een grote mok warme lungo van 110 ml mee maken. Je gebruikt de knoppen om in te stellen welke variant je lust en past indien gewenst ook de hoeveelheid aan.

Met een druk op de knop kun je bij de Nespresso Essenza Mini XN1118 melk opschuimen. Het opschuimen van de melk doe je in de Aeroccino melkopschuimer. Wanneer de melk is opgeschuimd, schenk je hem in je kopje. Zet er een espresso bij en je hebt een heerlijk kopje cappuccino. Als je ’s morgens haast hebt, maar je lust toch nog een lekker kopje koffie, dan is dit apparaat ook perfect. Hij warmt namelijk binnen 25 seconden op en is daarna gereed om gebruikt te worden. Als je minder water toevoegt, wordt de gekozen drank sterker. Voeg je meer water toe, dan drink je mildere koffie. Bij het maken van je gekozen koffievariant ben je verzekerd dat deze volgens de perfecte druk wordt bereid, want de espressomachine maakt koffie met een druk van 19 bar.

Voordelen:

 • Schuim melk op met de melkopschuimer.
 • De espressomachine is eenvoudig te gebruiken.
 • Het apparaat schakelt na 9 minuten inactiviteit automatisch uit.
 • Je maakt er espresso van topkwaliteit mee.
 • De espressomachine is binnen 25 seconden opgewarmd.
 • Het apparaat heeft een mooi design.
 • Je kunt zelf de waterhoeveelheid instellen.
 • Het apparaat is ook geschikt voor kleinere keukens dankzij het compacte formaat.

Nadelen:

 • Bij veelvoudig gebruik moet je het waterreservoir vaak bijvullen.
Klik hier voor de beste prijs

9. Philips 3100 HD8834/01

Philips 3100 HD8834/01Ben je een veelzijdige koffiedrinker en moet de beste espressomachine voor jou in staat zijn om met een druk op de knop behalve espresso ook andere koffievarianten te zetten? Dan is de Philips 3100 HD8834/01 misschien de beste espressomachine voor jou. Met dit volautomatische apparaat kun je met een druk op de knop een heerlijk kopje sterke espresso, een romige cappuccino en zelfs een aromatische lungo zetten. Het koffiezetapparaat beschikt over een display waarop je verschillende aspecten van het koffiezetproces kunt instellen. Je kunt gemakkelijk de temperatuur, sterkte en volume van jouw kopje koffie instellen. Wanneer je al de voorkeuren hebt geselecteerd, dan kunt je deze opslaan onder je profiel. Op die manier heb je ze altijd bij de hand en hoef je niet steeds opnieuw de voorkeuren in te stellen.

De verschillende koffievarianten kun je met dit apparaat maken van verse bonen. Deze bonen worden gemalen door de 100% keramische maalschijven. De maalschijven worden niet te heet, waardoor de smaak van je koffie behouden blijft. Het zetten van de verschillende dranken, gebeurt binnen een handomdraai. Hierdoor bespaar je tijd als je haast hebt of houd je juist tijd over om gezellig met je partner te genieten van een kopje espresso. Deze espressomachine zorgt er zelfs voor dat er zijdezacht melkschuim wordt gemaakt voor je koffiespecialiteiten met melk. Dankzij de melkbeker wordt de melk 2 keer opgeschuimd. Het schuim heeft hierdoor de perfecte temperatuur en consistentie. Indien je melk over hebt en je op dat moment geen koffie meer gaat maken, dan kun je de beker in de koelkast opbergen. Dit koffiezetapparaat geeft je tevens een poederoptie zodat je ook gemakkelijk een kopje cafeïnevrije koffie kunt maken.

Voordelen:

 • Met een druk op de knop zet je cappuccino.
 • Dankzij de heetwaterfunctie kun je er ook gemakkelijk een kop thee mee zetten.
 • Er is een apart vakje voor voorgemalen koffie, dus je kunt ook cafeïnevrije koffie maken.
 • Je koffievoorkeuren sla je gemakkelijk op onder je profiel.
 • Het apparaat maakt behalve espresso en gewone koffie ook lungo.
 • Hij beschikt over een geïntegreerd melkreservoir.
 • Met een druk op de knop spoel je het melksysteem schoon.

Nadelen:

 • Je moet het apparaat handmatig ontkalken.
Klik hier voor de beste prijs

10. Saeco Incanto HD8917/01

Saeco Incanto HD8917/01Als je op zoek bent naar de beste espressomachine en je vindt een espressoapparaat met een ingebouwde melkopschuimer perfect, dan kun je kiezen voor de Saeco Incanto HD8917/01. Dit koffiezetapparaat beschikt over een stijlvolle, roestvrijstalen behuizing. Het apparaat is bovendien voorzien van innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat je op elk gewenst moment een kop verse koffie kunt zetten. Als je een zware dag hebt, dan is een sterke kop espresso helemaal op zijn plaats. Pas de instellingen aan zodat de espresso naar jouw smaak wordt gemaakt. Je kunt onder andere de temperatuur, de sterkte en de maalgrootte aanpassen op dit apparaat. De espressomachine beschikt bovendien over een filter in het waterreservoir. Dit filter zorgt ervoor dat je de machine pas na 5000 kopjes koffie hoeft te ontkalken. Hij neemt je dus werk uit handen.

Met de Incanto HD8917/01 kun je binnen een handomdraai 6 verschillende koffievarianten maken. Lust je een sterke espresso, een kop koffie of juist een koffievariant met melk, dan maak je de gewenste drank binnen een mum van tijd. De melkvarianten kunnen gemaakt worden dankzij de handige melkbeker van dit apparaat. Deze beker zorgt ervoor dat de melk tweemaal wordt opgeschuimd. Er ontstaat hierdoor een zijdezachte melklaag op je koffie. Deze laag streelt je smaakpapillen. Wat de koffievarianten met melkschuim nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat het schuim volgens de perfecte temperatuur in je kopje wordt gegoten. Het apparaat wordt tijdens het zetten van melkschuim niet vies, want spetteren wordt voorkomen. Bewaar overgebleven melk in de beker hygiënisch in de koelkast. Eventuele melkresten kun je na het gebruik met de schoonmaakfunctie, speciaal voor het melksysteem, verwijderen. Zorgen deze functies ervoor dat dit de beste espressomachine voor jou is?

Voordelen:

 • Maak met een druk op de knop latte macchiato of cappuccino.
 • Dit apparaat heeft weinig onderhoud nodig.
 • De keramische maalschijven worden niet te heet waardoor de smaak van de koffie intact blijft.
 • De espressomachine heeft veel instelmogelijkheden.
 • Het apparaat is voorzien van een geïntegreerd melkreservoir.
 • Je kunt zelf de sterkte van je koffie instellen.
 • Hij beschikt over een waterfilter waardoor je pas na 5000 kopjes koffie hoeft te ontkalken.
 • Het apparaat geeft je de mogelijkheid om 1 of 2 kopjes tegelijk te maken.
 • Met een druk op de knop start je de tussentijdse reiniging van de melkleidingen.

Nadelen:

 • De koffiemachine gebruikt relatief veel spoelwater.
 • Bij veelvoudig gebruik moet je het waterreservoir vaker bijvullen.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>