Vergelijk De Top 5 En Vind Hier De Beste Gereedschapstrolley Van 2020!

Het is voor velen een relatief lastige klus om de beste gereedschapstrolley voor hun behoeften te vinden. Dit komt doordat er een enorm groot assortiment gereedschapstrolleys op de markt is. Zo kun je kiezen voor lege modellen, maar er zijn ook compleet gevulde modellen met of zonder een bijbehorende gereedschapskist. De eerste vraag die je jezelf stelt is “wil ik een lege of gevulde gereedschapstrolley hebben?”. Nadat je deze vraag hebt beantwoord kun je verder gaan. In dit artikel vind je overigens beide typen. Er zijn namelijk modellen met gereedschappen en ook zonder gereedschappen. Als je het liefst een goed gevulde gereedschapstrolley wil aanschaffen, dan is het handig om na te gaan hoeveel gereedschappen je precies nodig hebt. De inhoud van de verschillende sets verschilt namelijk. Je kunt tevens nagaan welke gereedschappen er precies in de sets zitten. Lees dit artikel en vind gemakkelijk de beste gereedschapstrolley voor jouw behoeften!

Beste gereedschapstrolley van 2020

Het uitkiezen van de beste gereedschapstrolley voor jouw behoeften hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. We helpen je namelijk op weg. Dat je in dit artikel zowel lege als gevulde gereedschapstrolleys vindt, weet je inmiddels. Je bent ook op de hoogte gesteld van het feit dat er modellen met een verschillend aantal gereedschappen worden gerecenseerd. Hierdoor kun je aan de hand van jouw behoeften een bepaald model uitkiezen. We zijn alvast van start gegaan door de top 5 van het jaar te selecteren. De namen van deze top 5 zie je in de onderstaande tabel. Nadat je deze tabel hebt bekeken, lees je ook de individuele recensies over de trolleys. We hebben tevens bij elk model puntsgewijs aangegeven wat de belangrijke kenmerken zijn. Zo kun je gemakkelijk en snel de top 5 van het jaar met elkaar vergelijken en tot slot jouw beste gereedschapstrolley uitkiezen.

 Product naam 
1.Wolfgang gereedschapstrolley 320-deligMeer info »
2.De Swiss Kraft 386-delige GereedschapstrolleyMeer info »
3.Maxx Tools 416-delige GereedschapstrolleyMeer info »
4.VidaXL 3-delige GereedschapstrolleyMeer info »
5.Aluminium Gereedschapstrolley 429-deligMeer info »

1. Wolfgang gereedschapstrolley 320-delig

Als je op zoek gaat naar de beste gereedschapstrolley voor jouw behoeften, dan kom je verschillende varianten tegen. Zo zie je dat sommige trolleys geleverd worden met gereedschappen. Weer andere modellen worden daarentegen leeg geleverd. Als je reeds veel gereedschappen hebt, dan komt een variant zonder inhoud goed van pas. Je kunt namelijk met die trolley al je gereedschappen netjes ordenen en vervolgens gemakkelijk terugvinden. Ben je echter een startende klusser, dan is de kans groot dat je nog niet een heleboel eigen gereedschappen hebt. Dan kun je het liefst kiezen voor een trolley met gereedschappen. Wolfgang gereedschapstrolley 320-deligBehoor jij tot de laatste categorie en wil je in 1 keer een hele reeks gereedschappen in huis halen? Dan kies je voor de Wolfgang gereedschapstrolley 320-delig. Zoals de naam doet vermoeden, is dit een gereedschapstrolley die goed gevuld wordt geleverd. Om precies te zijn gaat het hier om 320 stuks aan gereedschap.

Je kunt dus meteen als een professional aan de slag gaan nadat je de Wolfgang gereedschapstrolley 320-delig hebt aangeschaft. Deze luxe trolley komt namelijk met een uitgebreide set aan tools, die altijd en overal binnen handbereik is. Alles is tevens op een geordende wijze opgeslagen. Doordat alles zo netjes is opgeslagen, hoef je nooit meer te zoeken naar de gewenste tools. Hierdoor bespaar je enorm veel tijd en energie, waardoor je je klussen efficiënter kunt klaren. Je wil waarschijnlijk weten welke tools er allemaal in de trolley zitten. In deze gereedschapstrolley vind je onder andere combinatie moersleutels, een knijptang, een bektang, een verstelbare moersleutel, een waterpomptang en een diagonale tang. Deze spullen zitten in de eerste lade. In de tweede lade vind je nylon veerklemmen, een rolmaat, een waterpas, een stanleymes, een klauwhamer, isolatietape, een multifunctionele schaar, een krimptang en allerlei schroeven en spijkers. Er zijn daarnaast nog 2 lades!

Eigenschappen van de Wolfgang gereedschapstrolley 320-delig:

 • Voor een betrouwbare afsluiting van de koffer is er gezorgd voor clips.
 • Je vindt in deze box alles wat je nodig hebt voor iedere klus in en om het huis.
 • De trolley mag zeker gezien worden, want hij heeft een luxe en hoogwaardige uitstraling.
 • In deze gereedschapstrolley vind je allerlei gereedschappen, die overzichtelijk zijn opgeslagen.
 • Doordat de trolley zo compleet is, is hij perfect voor zowel doe-het-zelvers als beroepsklussers.
 • Het uitschuifbaar handvat van de trolley zorgt voor een ergonomische lichaamshouding tijdens het vervoeren.
 • Er is gezorgd voor wielen, zodat er tijdens het vervoeren van de trolley zo min mogelijk krachtinspanning vereist is.
 • Dankzij de praktische inlegtrays, maakt de gereedschapstrolley het mogelijk om alles eenvoudig en overzichtelijk te bewaren.
 • Nadat je deze trolley met gereedschappen hebt aangeschaft, hoef je niet meer te zoeken naar de gewenste tools, waardoor je efficiënter kunt werken.

2. Swiss Kraft 386-delige Gereedschapstrolley

Nadat je de recensie over de vorige trolley hebt gelezen, weet je dat je kunt kiezen voor gereedschapstrolleys met of juist zonder inhoud. Het ligt aan jou om na te gaan welk type het beste past bij jouw behoeften. Bovendien kan het aantal tools dat in een trolley zit een rol spelen bij je keuze. Vond je de vorige gereedschapstrolley prima, maar wil je het liefst meer gereedschappen hebben? Is het voor jou tevens belangrijk dat de trolley waar je voor kiest een luxe uitvoering heeft? Dan kennen wij de beste gereedschapstrolley voor jou. Hier verwijzen we naar de Swiss Kraft 386-delige Gereedschapstrolley. Swiss Kraft 386-delige GereedschapstrolleyDit model is een 386-delige trolley met een luxe uitstraling. Zoals je waarschijnlijk al hebt geconcludeerd, is deze trolley rijkelijk gevuld met een uitgebreide set aan gereedschap. Hierdoor heb je altijd en overal al je gereedschap bij je. Deze trolley bevat tevens meer gereedschappen dan de vorige.

Als je leest over het aantal gereedschappen dat in deze gereedschapstrolley zit, dan denk je wellicht dat het vervoeren van de trolley moeilijk is. Dit is echter niet het geval. De fabrikant heeft er namelijk voor gezorgd dat je hem eenvoudig en prettig mee kunt nemen. Dit komt doordat de trolley beschikt over wieltjes aan de onderkant. Bovendien kun je het gereedschap overzichtelijk ordenen. Er zijn namelijk maar liefst 4 inlays met verschillende opbergmogelijkheden. Je hoeft dus geen tijd meer kwijt te raken tijdens het klussen door onnodig te zoeken naar kwijtgeraakt gereedschap. Vraag je je af welke gereedschappen er allemaal in deze set zitten? In de koffer vind je onder andere een universele koppeling, verstelbare moersleutel, ratel, diagonale tang, bektang, knijptang, mini lijmpistool, waterpas, stanleymes, rolmaat, krimptang, greeptang, sliding T-bar, spanningstester, Y-bit, juwelierschroevendraaierset, verlengingsdelen, combinatie moersleutels, diverse maten schroevendraaiers, schroeven en spijkers.

Eigenschappen van de Swiss Kraft 386-delige Gereedschapstrolley:

 • Het gaat hier om een speciale Black Gold editie met handige ringratels.
 • De gereedschappen in deze set zijn uitgevoerd in hoogwaardig Chroom-Vanadium staal.
 • Nadat je deze set hebt aangeschaft, heb je meteen al het gereedschap dat je nodig hebt in huis.
 • Er is gezorgd voor maar liefst 4 inlays die overzichtelijk zijn gerangschikt in de stevige aluminium koffer.
 • Doordat de afsluitbare koffers zijn voorzien van wieltjes en een uitschuifbaar handvat kun je de set gemakkelijk overal mee naartoe nemen zonder dat je ermee hoeft te sjouwen.
 • Al het gereedschap in de trolley is overzichtelijk geordend, dus elk onderdeel heeft een eigen plekje in de koffer waardoor je meteen kunt zien of de trolley weer compleet is nadat de klus is geklaard.

3. Maxx Tools 416-delige Gereedschapstrolley

Zoals je in de vorige 2 recensies hebt gelezen, is het handig om na te gaan welke gereedschappen er allemaal zitten in een gereedschapstrolley. Er zijn namelijk modellen met enorm veel gereedschappen, varianten met minder gereedschappen, maar er zijn ook gereedschapstrolleys zonder inhoud. De laatste variant is vaak handig voor personen die reeds beschikken over een groot aantal gereedschappen. Heb jij nog geen eigen gereedschappen in huis en wil je meer gereedschappen aanschaffen dan er in de vorige 2 trolleys zaten? Dan is de beste gereedschapstrolley voor jou wellicht de Maxx Tools 416-delige Gereedschapstrolley. Dit model is de beste gereedschapstrolley voor jou, omdat hij een zeer complete set is. Maxx Tools 416-delige GereedschapstrolleyHij komt immers met meer gereedschappen dan de vorige 2 modellen. Om precies te zijn gaat het hier om 416 onderdelen. Zo kun je meteen na de aanschaf aan de slag gaan, ongeacht of je een doe-het-zelver of een beroepsklusser bent.

Wanneer je de Maxx Tools 416-delige Gereedschapstrolley in huis haalt, dan haal je een complete set in huis. Dat weet je immers. Het is echter ook handig om te weten, dat de onderdelen in 4 vakken zijn verdeeld. Zo kun je de verschillende gereedschappen snel en gemakkelijk terugvinden. De spullen zijn zelfs ruimtebesparend ondergebracht! Hoewel er enorm veel gereedschappen zitten in deze trolley, is het niet moeilijk om de koffer te vervoeren. Hij is namelijk voorzien van wieltjes en een telescoophandvat. Je verplaatst de complete set dus gemakkelijk en voelt bijna niet dat je 12 kilogram aan spullen achter je aan brengt. Als we kijken naar de gereedschappen in de set, dan zien we tevens dat het gereedschap zowel geschikt is voor thuisgebruik in het dagelijks leven als voor professionals. Zo kom je onder andere steeksleutels, klemmen, verschillende soorten tangen, kabelbinders, schroeven, spijkers, een hete lijmpistool en een meetlint tegen.

Eigenschappen van de Maxx Tools 416-delige Gereedschapstrolley:

 • Zowel voor thuisgebruik in het dagelijks leven als voor professionals is deze set perfect.
 • Deze gereedschapstrolley is zeer compleet, want hij bestaat uit maar liefst 416 gereedschappen.
 • In de koffer vind je gereedschap dat ruimtebesparend is ondergebracht in 4 verschillende niveaus.
 • Het gereedschap in de koffer is grotendeels vervaardigd uit vanadiumchroom, dus het is van topkwaliteit.
 • Hoewel de koffer ruim 12 kilogram weegt, merk je dit niet tijdens het vervoeren, want hij beschikt over wieltjes en een telescoophandvat voor een eenvoudige verplaatsing.

4. VidaXL 3-delige Gereedschapstrolley

Als je de recensies over de vorige gereedschapstrolleys hebt gelezen, dan heb je gezien dat het bij die modellen ging om complete sets. De vorige trolleys waren namelijk goed gevuld met allerlei gereedschappen. Echter, sommige klussers hebben reeds een reeks aan gereedschappen. Zij willen dan geen extra tools in huis halen, omdat die wellicht niet nodig zijn. Behoor jij tot deze categorie klussers en is de beste gereedschapstrolley voor jou daarom een leeg model? Dan hebben we goed nieuws voor je. De VidaXL 3-delige Gereedschapstrolley is namelijk een gereedschapstrolley die zonder gereedschap wordt geleverd. Hij is dus de beste gereedschapstrolley voor personen die slechts op zoek zijn naar een opslagmogelijkheid voor hun gereedschappen. VidaXL 3-delige GereedschapstrolleyHoewel dit model leeg is, mag hij niet onderschat worden. Het gaat hier namelijk om een handige en luxe koffer op wielen. Je hebt dus altijd je gereedschap geordend bij de hand.

Het maakt niet uit of je de trolley moet vervoeren, je er spullen georganiseerd in wil opslaan of je je gereedschap terug wil vinden. In alle gevallen kun je handig gebruik maken van de VidaXL 3-delige Gereedschapstrolley. De verrijdbare gereedschapskoffer maakt al deze handelingen namelijk tot een fluitje van een cent. Bovendien is hij van goede kwaliteit, waardoor je er lang van kunt genieten. Aangezien hij leeg is, is het handig om te kijken naar zijn opbergmogelijkheid. We zien dat de grote hoeveelheid volume van deze trolley zorgt voor veel opslagmogelijkheden. Je kunt er dus een grote verzameling aan gereedschap in kwijt. Hierdoor is hij perfect voor zowel beroepsklussers als doe-het-zelvers. Als je bovendien zorgt voor een systeem voor het opbergen van je spullen, hoef je nooit meer te zoeken naar je gereedschap. Alles is namelijk netjes en overzichtelijk opgeslagen in 1 van de 3 compartimenten.

Eigenschappen van de VidaXL 3-delige Gereedschapstrolley:

 • Hij heeft een lade met een afmeting van 44 x 23 x 10 cm.
 • Je kunt de lades en het schap afstemmen ten opzichte van elkaar.
 • De totale afmetingen van deze trolley bedragen 57 x 35 x 77-92 cm.
 • Zijn uitschuifbaar handvat heeft een maximale lengte van 15 centimeter.
 • Dit model is voorzien van een stevige gegoten behuizing, die roestvrij en stootbestendig is.
 • Er is gezorgd voor 3 compartimenten, waar de lades en het schap van de gereedschapswagen in zijn verwerkt.
 • Zelfs volgeladen met gereedschap rijdt de trolley soepel en prettig, want zijn wielen bevatten zachte rubberen banden.
 • Deze gereedschapstrolley wordt zonder gereedschap geregeld, waardoor hij perfect is voor doe-het-zelvers of beroepsklussers die reeds een grote hoeveelheid gereedschappen in huis hebben.
 • Het bovenste compartiment heeft een afmeting van 54 x 27 x 15 cm, het middelste compartiment heeft een afmeting van 54 x 27 x 26 cm en het onderste compartiment heeft een afmeting van 57 x 35 x 39 cm.

5. Aluminium Gereedschapstrolley 429-delig

We zijn aan het eind gekomen van dit artikel over de top 5 gereedschapstrolleys van het jaar. Je hebt gezien dat bepaalde modellen gevuld zijn, terwijl andere modellen leeg worden geleverd. Het is handig om voor een leeg model te kiezen als je al veel gereedschappen in huis hebt. Echter, als je een beginnende klusser bent of een beroepsklusser die nog niet over zijn eigen gereedschap beschikt, dan is een variant met gereedschappen wellicht handiger. Behoor jij tot de laatste categorie, heb je de recensies over de gevulde modellen gelezen en vond je dat jouw beste gereedschapstrolley nog meer gereedschappen moet bevatten? Aluminium Gereedschapstrolley 429-deligDan is de Aluminium Gereedschapstrolley 429-delig wellicht de beste gereedschapstrolley voor jou. Dit model is perfect voor jou, omdat hij de meeste gereedschappen heeft van alle trolleys in dit artikel. Het gaat hierbij om maar liefst 429 gereedschappen, dus je kunt meteen na de aanschaf aan de slag.

Voordat we ingaan op de verdeling van deze gereedschapskoffer en de gereedschappen die erin zitten, willen we eerst even kijken naar de uitstraling van dit model. Als je er voor de eerste keer naar kijkt, zie je meteen dat het gaat om een zeer uitgebreide en luxe gereedschapskoffer met wielen. Hij is bovendien van uitstekende kwaliteit. Doordat er zoveel gereedschappen in zitten, heb je overal en altijd op een geordende wijze al je benodigdheden bij de hand. Er zit immers een ruim arsenaal aan benodigdheden in deze koffer. Hierdoor is hij behalve voor doe-het-zelvers ook perfect voor beroepsklussers. Ook het tillen van zware gereedschapskoffers behoort tot het verleden, want je trekt hem gemakkelijk achter je aan dankzij het uitschuifbaar handvat en de wielen. Als we kijken naar de gereedschappen, dan zien we onder andere diverse tangen, een universeel mes, een lijmpistool, een waterpas, tape, haken en verschillende soorten schroevendraaiers.

Eigenschappen van de Aluminium Gereedschapstrolley 429-delig:

 • Dankzij de luxe uitstraling mag dit model zeker gezien worden.
 • Hij beschikt over een clipsluiting voor een betrouwbare afsluiting van de koffer.
 • Voor een minimale krachtinspanning tijdens het vervoeren, is er bij dit model gezorgd voor wielen.
 • Het gereedschap en de koffer zijn beide van topkwaliteit en worden tegen een zeer gunstige prijs verkocht.
 • Je kunt het gereedschap geordend verdelen op verschillende niveaus, want er zijn in deze trolley maar liefst 4 secties.
 • Deze gereedschapstrolley heeft een aluminium behuizing, dus hij kan tegen een stootje, waardoor je er gedurende lange tijd van kunt genieten.
 • Er is bij deze gereedschapstrolley gezorgd voor een uitschuifbaar handvat zodat je tijdens het vervoeren ervan een ergonomische lichaamshouding hebt.
 • In deze set vind je maar liefst 429 gereedschappen, dus het maakt niet uit voor welke klus je hem wil gebruiken, want je hebt altijd alle benodigdheden bij de hand.
 • Hoewel de afsluitbare set helemaal gevuld ongeveer 14 kilogram weegt, kun je hem gemakkelijk met je meenemen dankzij de wielen en het intrekbare telescopische handvat.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>