Lees Dit Artikel En Vind Het Beste Hondenvoer Van 2020! Zie De Top 5

Velen van ons houden enorm veel van onze hond. Hij maakt namelijk deel uit van het gezin. Net zoals we voor onszelf lekker eten klaarmaken of kopen, is het belangrijk dat we ook heerlijk eten geven aan onze hond. Hierbij let je bovendien op meer dan de smaak alleen. Je wil namelijk alleen het beste hondenvoer aan je trouwe viervoeter geven. Wat is echter het beste voer voor jouw hond? Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten voeding, die je tevens met elkaar kunt combineren. Als je zoekt naar hondenvoer, kom je onder andere rauwe vleesvoeding, gevriesdroogde voeding, lucht-gedroogde voeding, natvoer en droogvoer tegen. Elke vorm van voeding heeft zo zijn voordelen. Denk bijvoorbeeld aan rauwe vleesvoeding. Deze voeding past het beste bij het verteringsstelsel van de hond. Daarentegen is droogvoer makkelijk te voeren en vaak ook relatief goedkoop. Lees dit artikel en vind het beste hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter!

Beste hondenvoer van 2020

We begrijpen dat er veel verschillende soorten hondenvoer aangeboden worden. Daarnaast kan het lastig zijn om de verschillende soorten voer met elkaar te vergelijken, omdat je ze ook nog met elkaar kunt combineren. De voersoorten kunnen ook afhangen van het type hond dat je hebt. Om je zoektocht te vergemakkelijken, zijn wij op zoek gegaan naar verschillende soorten hondenvoer. We hebben vervolgens deze voersoorten met elkaar vergeleken en hebben tot slot een top 5 lijst samengesteld. De typen hondenvoer die tot deze top 5 behoren, zie je in de onderstaande tabel. Het is tevens belangrijk om niet alleen naar de tabel te kijken, want we hebben elk van de 5 soorten hondenvoer afzonderlijk gerecenseerd. Hierdoor is het vinden van het beste hondenvoer wat gemakkelijker. Geef jouw hond wat hij verdient, lees dit artikel en kies het beste hondenvoer voor jouw lief huisdier uit!

 Product naam 
1.Royal Canin Selection CrocMeer info »
2.Cavom CompleetMeer info »
3.Royal Canin Mini AdultMeer info »
4.Farmfood High EnergyMeer info »
5.Royal Canin HypoallergenicMeer info »

1. Royal Canin Selection Croc

Heb je een volwassen hond in huis en wil je hem het liefst hondenbrokken geven? Dan is het beste hondenvoer voor hem wellicht de Royal Canin Selection Croc. Deze voeding is ideaal voor volwassen honden, omdat het een volledige onderhoudsvoeding is. Bovendien is er bij deze brokken gezorgd voor een zodanige textuur en vorm dat alle soorten honden ze kunnen pakken en erop kunnen kauwen. De fabrikant van de brokken begrijpt dat de voedingsbehoeften per hond kunnen verschillen, afhankelijk van de leeftijd en het activiteitenniveau. Daarom is er bij deze brokken gezorgd voor een uitgebalanceerde combinatie van voedingsstoffen. Deze stoffen zorgen immers voor een betere darmbalans en een optimale opname van voedingsstoffen. Royal Canin Selection CrocHet komt er dus op neer dat als je je hond deze brokken geeft, je bijdraagt aan de gezondheid en vitaliteit van je trouwe viervoeter. Daarom vinden wij deze brokken het beste hondenvoer voor jouw hond.

Wanneer je op zoek gaat naar hondenbrokken, dan ga je meestal na of de voeding geschikt is voor puppy’s of volwassen honden. Je kijkt wellicht ook naar de smaken van de brokken, omdat je wil dat je hond geniet van zijn eten. Let je ook op welke voedingsstoffen er allemaal in de brokken zitten? Wij vertellen je graag welke voedingsstoffen zijn opgenomen in de Royal Canin Selection Croc brokken. Deze brokken zorgen voor een optimale verteerbaarheid, omdat er speciale eiwitten en specifieke vezels zijn geselecteerd om verwerkt te worden in de brokken. Om precies te zijn, gaat het om een combinatie van 30 voedingsstoffen, waardoor je hond een smakelijke en volledige voeding krijgt. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over onnodige toevoegingen of kunstmatige kleurstoffen. Houd met deze brokken van topkwaliteit en met alleen de beste ingrediënten de lichaamsconditie van je hond in vorm!

Kenmerken van de Royal Canin Selection Croc:

 • De brokken worden geleverd in een 20 kilogram verpakking.
 • Het gaat hier om volledige onderhoudsvoeding voor volwassen honden.
 • Door de vorm en textuur van de brokken kunnen alle soorten honden het voer oppakken en kauwen.
 • Deze voeding zorgt voor een goede verteerbaarheid dankzij de specifieke vezels en geselecteerde eiwitten.
 • Er is gebruik gemaakt van een combinatie van 30 voedingsstoffen om te zorgen voor een zeer smakelijke en volledige voeding voor je trouwe viervoeter.
 • In dit hondenvoer zitten alle noodzakelijke voedingsstoffen zonder onnodige toevoegingen of kunstmatige kleurstoffen om de lichaamsconditie van je hond in vorm te houden.

2. Cavom Compleet

Heb je besloten dat het beste hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter droogvoer is? Dan is het handig om na te gaan welk type droogvoer je het liefst wil hebben. Over het algemeen wanneer men denkt aan droogvoer, denkt men meteen aan hondenbrokken. Deze brokken kun je namelijk gemakkelijk aan je hond voeren. Daarnaast zijn brokken relatief goedkoop vergeleken met andere vormen van hondenvoer. Er zijn veel honden die gezond oud worden op droogvoer. Nu rest slechts het uitkiezen van de juiste brokken voor je trouwe viervoeter. Wat dacht je van brokken die vergeleken met andere brokken luchtig zijn? Als dergelijke hondenbrokken perfect klinken, dan kun je kiezen voor de Cavom Compleet hondenbrokken. Cavom CompleetWij raden deze brokken aan, omdat ze vergeleken met andere hondenbrokken luchtiger zijn. Je hond geniet er dus extra van. Is deze vorm van droogvoer het beste hondenvoer voor jouw lieve kameraad?

Nadat je hebt gelezen dat de Cavom Compleet brokken luchtiger zijn dan andere brokken, vraag je je wellicht af hoe de fabrikant zulke luchtige brokken produceert. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een speciale manier van persen. Hierdoor zijn de brokken luchtiger, waardoor er meer geur vrij komt. Honden vinden hierdoor de brokken onweerstaanbaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je hond de brokken niet lust, want hij hapt er maar al te graag in. Dit komt ook vanwege de bestanddelen. In deze brokken zit er immers rund- en schapenvlees. Het gaat dus om zeer volledig voer, omdat alle grondstoffen die een hond nodig heeft voor een goede gezondheid in de brokken zijn verwerkt. Deze brokken bevatten bovendien de perfecte balans tussen omega 3 en omega 6, omdat er zuiver rundvet en oliën zijn toegevoegd. Geef deze lekkere en gezonde voeding vandaag nog aan je trouwe viervoeter!

Kenmerken van de Cavom Compleet:

 • In deze verpakking zit er 20 kilogram aan hondenbrokken voor volwassen honden.
 • Bij deze brokken is er gezorgd voor een perfecte balans tussen omega 3 en omega 6, want zuiver rundvet en oliën zijn toegevoegd.
 • Er is gebruik gemaakt van een speciale manier van persen, waardoor deze hondenbrokken veel luchtiger zijn dan andere brokken.
 • Doordat de brokken luchtiger zijn dan andere brokken, komt er meer geur vrij waardoor de brokken onweerstaanbaar zijn voor je hond.
 • Het gaat hier om volledig voer met rund- en schapenvlees, waardoor de brokken alle grondstoffen bevatten di een hond nodig heeft voor een goede gezondheid.

3. Royal Canin Mini Adult

Wanneer je op zoek gaat naar het beste hondenvoer voor jouw hond, let je niet alleen op het type hondenvoer, maar ook de smaak. Daarnaast is het handig om na te gaan of het voer is geproduceerd voor jonge honden of juist volwassen honden. De spijsvertering kan namelijk verschillen afhankelijk van de leeftijd van je hond. Het is daarnaast belangrijk om te kijken naar het ras van je hond. Voor kleine rassen is er namelijk andere voeding dan voor grote rassen. Heb jij een volwassen kleine hond in huis en wil je hem lekkere hondenbrokken geven? Dan kun je kiezen voor de Royal Canin Mini Adult hondenbrokken. Deze brokken zijn wellicht het beste hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter, omdat de brokken speciaal zijn geproduceerd voor volwassen honden van kleine rassen. Royal Canin Mini AdultOm precies te zijn gaat het om volwassen honden tot 10 kilogram.

Misschien wil je nu weten wat er zo speciaal is aan de Royal Canin Mini Adult hondenbrokken. Deze brokken helpen kleine honden vanaf 10 maanden tot 8 jaar om het ideale figuur te houden. Doordat honden van kleine rassen een kleiner formaat hebben, hebben ze een grotere energiebehoefte dan grote honden. Kleine honden moeten namelijk meer passen nemen om dezelfde afstand af te leggen als grotere honden. Daarom is er in deze hondenbrokken gezorgd voor de nodige voedingsstoffen om jouw lieve, kleine hond voor zijn enthousiasme extra energie te geven. Denk bijvoorbeeld aan de stof l-carnitine, die is toegevoegd aan de brokken. Deze stof ondersteunt het metabolisme van vetten. Er is tevens gezorgd voor een aangepast energie- en eiwitgehalte waardoor er wordt voldaan aan de hoge energiebehoefte van kleine honden. Geef je hond alleen het allerbeste en geef hem deze schattige en bovenal gezonde brokken om te eten!

Kenmerken van de Royal Canin Mini Adult:

 • Een pak van dit hondenvoer bevat 8 kilogram aan hondenbrokken.
 • De brokgrootte van deze brokken is speciaal aangepast voor kleine kaken.
 • Deze brokken zijn speciaal geproduceerd voor volwassen honden van kleine rassen.
 • Door je hond deze brokken te geven, zorg je ervoor dat hij het ideale figuur kan behouden.
 • Er is l-carnitine toegevoegd aan de brokken, omdat deze stof het metabolisme van vetten ondersteunt.
 • In deze brokken zit er een aangepast energie- en eiwitgehalte waardoor er wordt voldaan aan de hoge energiebehoefte van kleine honden.

4. Farmfood High Energy

Zoek je naar het beste hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter? Dan vergelijk je wellicht verschillende voersoorten. Als je de andere recensies in dit artikel hebt gelezen, dan heb je gezien dat er tot nu toe alleen is gesproken over hondenbrokken. Vind jij dat geperste voeding echter beter is voor jouw hond? Dan kun je kiezen voor de Farmfood High Energy geperste voeding. Wat maakt dit voer zo speciaal? De hoge zuiverheidsgraad van de gebruikte grondstoffen, maakt dat deze voeding zich onderscheidt van andere merken. Doordat er zo’n hoge zuiverheidsgraad aanwezig is in het voer, zorgt het tevens voor een hoge calorische waarde en een hoge verteerbaarheid. Farmfood High EnergyDit alles komt de gezondheidstoestand van je hond ten goede, omdat de zuiverheid van de grondstoffen maakt dat de voeding licht verteerbaar is. Het resultaat is te zien in de conditie van je hond zijn vacht en ook zijn levenslust.

Er zijn meer redenen waarom de Farmfood High Energy geperste voeding wellicht het beste hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter is. Eén daarvan is dat deze voeding niet is verrijkt met chemische hulpstoffen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er antioxidanten, kleur-, geur- en/of smaakstoffen, bind- en conserveringsmiddelen zijn toegevoegd aan de voeding. Nu wil je waarschijnlijk weten wat er dan wel in de voeding zit. Daar vertellen we je meer over. Deze voeding is verrijkt met vlees en dierlijke producten, zoals rundvlees en hemoglobine poeder. Er zit tevens voorgekookte mais, tarwe en rijst in. Daarnaast heeft de fabrikant gezorgd voor de nodige vetten en oliën waaronder rundervet, sojaolie, zonnebloemolie en koudgeperste lijnzaadolie. Om het geheel te completeren zit er tevens biergist, lecithine, inuline, vitaminen, mineralen en sporenelementen in het voer. Je weet dus zeker dat je volledige voeding geeft aan je lieve hond.

Kenmerken van de Farmfood High Energy:

 • In deze voeding zitten er geen chemische hulpstoffen.
 • Een pak van deze geperste hondenvoeding heeft een gewicht van 15,2 kilogram.
 • Er is bij dit hondenvoer gezorgd voor een hoge zuiverheidsgraad van de gebruikte grondstoffen.
 • Deze voeding is licht verteerbaar, wat ten goede komt aan de gezondheidstoestand van de hond.
 • Je kunt de resultaten van de voeding zien aan de conditie van de vacht van je hond en zijn levenslust.
 • Doordat de gebruikte grondstoffen een hoge zuiverheidsgraad hebben, vloeit er uit de voeding een hoge calorische waarde en een hoge verteerbaarheid.

5. Royal Canin Hypoallergenic

Er zijn sommige voedingsstoffen waar wij als mensen niet tegen kunnen. Dit kan per persoon verschillen. Hetzelfde geldt voor dieren. Ook zij kunnen niet altijd tegen alle voedingstoffen. Is jouw viervoeter overgevoelig voor bepaalde voeding? Dan kan het dat je dierenarts speciale dieetvoeding aanraadt. Dergelijke voeding kan de kans op intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen verminderen. Klinkt een dergelijke voeding als het beste hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter? Dan kies je voor de Royal Canin Hypoallergenic hondenvoeding. Deze voeding is wellicht het beste hondenvoer voor honden die een voedselallergie of voedselintolerantie hebben. Over het algemeen wordt dergelijke voeding door een dierenarts geadviseerd. Je kunt de voeding direct, zonder overgangsperiode, aan je hond geven. Royal Canin HypoallergenicBovendien heb je met dit voer de mogelijkheid om de behandeling gedurende het hele leven van je trouwe viervoeter voort te zetten. Niets is namelijk te goed voor jouw trouwe hond.

Hoewel er hier sprake is van voeding voor honden met een voedselallergie of voedselintolerantie, bevat de voeding toch de nodige voedingsstoffen waardoor je hond een volledige maaltijd krijgt. Er is onder andere gezorgd voor een eiwitbron in de voeding. De eiwitbron in dit voer is geïsoleerd soja-eiwit. Bovendien is de dieetvoeding samengesteld uit peptiden met een gering moleculair gewicht. Hierdoor is het voer hypoallergeen en zeer licht verteerbaar. In de Royal Canin Hypoallergenic zitten er tevens hoge doseringen biotine, niacine en pantotheenzuur in combinatie met het zink-linolzuurcomplex. Samen zorgen deze stoffen ervoor dat waterverlies via de epidermis wordt beperkt. Ook wordt de barrièrefunctie van de epidermis versterkt. Het eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur, ook wel bekend als langketen omega-3-vetzuren, helpen om huidreacties te beperken en dragen bij aan de integriteit van de mucosa van het maag-darmkanaal. Tot slot bevorderen fermenteerbare vezels en zeoliet een evenwichtige darmflora en beschermen de darmmucosa.

Kenmerken van de Royal Canin Hypoallergenic:

 • Dit voer versterkt de barrièrefunctie van de epidermis.
 • In 1 pak van deze voeding zit er 14 kilogram aan hondenvoer.
 • De behandeling met dit voer kan levenslang worden voortgezet.
 • Waterverlies via de epidermis wordt door deze voeding beperkt.
 • Het voer heeft een gering moleculair gewicht en is zeer licht verteerbaar.
 • Je kunt deze voeding direct, zonder overgangsperiode, aan je hond geven.
 • Een evenwichtige darmflora wordt bevorderd en de darmmucosa wordt beschermd.
 • Huidreacties worden door het voer beperkt en het voer draagt bij aan de integriteit van de mucosa van het maag-darmkanaal.
 • Deze voeding is speciaal bestemd voor honden waarvan men verdenkt dat ze een voedselallergie of voedselintolerantie hebben.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>