• Home
 • Koelkasten

Op Zoek Naar De Beste Koel-vriescombinatie Uit 2020? De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Om de etenswaren en drankjes in je huis zo lang mogelijk goed te houden, bewaar je ze in de koelkast. Een koel-vriescombinatie is handig, omdat je levensmiddelen zowel kunt koelen als kunt invriezen. Er zijn veel verschillende soorten te verkrijgen, maar welke is de beste koel-vriescombinatie in 2020? Wij helpen je om hem te vinden!

Beste koel-vriescombinatie in 2020

Er zijn een aantal aspecten waarop je let wanneer je een koel-vriescombinatie gaat aanschaffen. Kies de beste koel-vriescombinatie uit door de 10 modellen in dit artikel te vergelijken aan de hand van hun energieklasse en de inhoud van hun koel- en vriesruimte!

tabel: 

 Product naamEnergieklasseKoelruimte / vriesruimte 
1.Samsung RB29FERNCSAA++188 liter / 98 literMeer info »
2.Samsung RB37J5018SAA+++269 liter / 98 literMeer info »
3.Indesit LR7 S2 WA++196 liter / 111 literMeer info »
4.Haier HBM-576SA+143 liter / 103 literMeer info »
5.Zanussi ZBB28430SLA+202 liter / 75 literMeer info »
6.Inventum KV1800SA++189 liter / 71 literMeer info »
7.Exquisit KGC230/60-5A+A+100 liter / 56 literMeer info »
8.Samsung RB29HSR2DSAA+192 liter / 76 literMeer info »
9.Whirlpool BLF 8122 OXA++228 liter / 111 literMeer info »
10.LG GBP20PZCFSA+++250 liter / 93 literMeer info »

1. Samsung RB29FERNCSA

Samsung RB29FERNCSABen je op zoek naar de beste koel-vriescombinatie van het jaar? Is het beste model voor jou een koelkast met een relatief grote inhoud, een handige indeling en een No Frost vriesgedeelte? Dan is de Samsung RB29FERNCSA wellicht de beste koel-vriescombinatie voor jou. Dit model is geschikt voor een huishouden van ongeveer 3 tot 4 personen. Je kunt er namelijk best veel boodschappen in kwijt, dankzij de relatief grote inhoud. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 188 liter. Dit betekent dat je er gemakkelijk al je specerijen, drankjes, groenten, vruchten, overgebleven voedsel, yoghurt en melkproducten in kunt koelen. Uiteraard kun je ook andere etenswaren erin bewaren aan de hand van de boodschappen die je hebt gedaan. Om de levensmiddelen in te vriezen, maak je daarnaast gebruik van de vriesruimte aan de onderkant. Deze ruimte heeft een inhoud van 98 liter.

Alle etenswaren en dranken die je in de RB29FERNCSA koelkast opslaat, krijgen een goede plek. Dit komt doordat het apparaat beschikt over een handige indeling. In het koelgedeelte vind je namelijk 3 plateaus, 2 groentelades en een flessenrek. In de deur heb je daarnaast plek voor specerijen, flessen of blikjes en eieren. De groentelades zijn tevens vershoudzones die ervoor zorgen dat je groente en fruit langer knapperig en vers blijven. Als je er vlees in bewaart, dan behoudt het vlees zo lang mogelijk zijn smaak. Ook het vriesgedeelte heeft een handige indeling, want deze bestaat uit 3 transparante vriesvakken. Je kunt hierdoor dus ook de producten die je invriest overzichtelijk bewaren. Doordat dit apparaat over No Frost beschikt, is ontdooien van de vriezer niet eens nodig. Ben je vergeten om de deur van de koelkast dicht te doen? Dan geeft deze koel-vriescombinatie je een seintje!

Voordelen:

 • In de vershoudzone blijft je eten langer vers.
 • Je krijgt een seintje wanneer je de deur open hebt laten staan.
 • De draairichting van de deur is aanpasbaar.
 • Etenswaren bewaar je overzichtelijk dankzij de handige indeling.
 • Hij beschikt over No Frost.
 • Met een geluidsniveau van 39 dB is de koel-vriescombinatie relatief stil.

Nadelen:

 • Je kunt grotere flessen niet in het flessenrek zetten.
 • Wanneer hij aanslaat, maakt hij meer geluid.
 • De koel-vriescombinatie beschikt niet over een waterdispenser.

2. Samsung RB37J5018SA

Samsung RB37J5018SAHeb je een groot huishouden en is de beste koel-vriescombinatie voor jou daarom een model met een grote inhoud? Dan raden wij de Samsung RB37J5018SA aan. Dit model is perfect voor een groot huishouden, want hij heeft een koelinhoud van 267 liter en een vriesinhoud van 98 liter. Doe je dus het liefst je boodschappen voor de hele week, dan kun je toch al je etenswaren en drankjes kwijt in dit apparaat. Wanneer je jouw levensmiddelen een plek wil geven in de koelkast, dan kun je alles overzichtelijk koelen of vriezen, dankzij de SmartSpace indeling. De verschillende onderdelen van de koelkast zijn namelijk volledig verstelbaar. Dit is handig als je spullen wil koelen of vriezen die niet precies passen waar je ze wil zetten. Echter, doordat je de plateaus kunt uitschuiven, kun je ook gemakkelijker al je etenswaren en dranken snel terugvinden.

De RB37J5018SA is ook de beste koelkast voor jou, omdat hij beschikt over een vershoudlade voor vlees, vis, groente en fruit. In deze lade vindt er een optimale koeling plaats en is de luchtvochtigheid geoptimaliseerd voor het langer vers houden van voedsel. De lade, die zich in het koelgedeelte bevindt, zorgt er tevens voor dat geuren niet vermengen. Heb je etenswaren die ingevroren moeten worden? Dan kun je deze een plek geven in het vriesgedeelte. Deze ruimte beschikt over 3 transparante vrieslades die je naar wens kunt vullen. Als je bijvoorbeeld vlees in 1 lade zet, vis in een andere en diepvriesgroenten of diepvriespizza’s in de laatste lade, dan heb je de vriezer optimaal ingedeeld. Je hoeft dan alleen even de deur van de vriezer open te doen en je ziet meteen in welke lade het product zit dat je uit de vriezer wil halen.

Voordelen:

 • Met een A+++ energieklasse is dit apparaat zeer zuinig.
 • Je kunt je etenswaren overzichtelijk opslaan.
 • Eten blijft in de vershoudzone tot 2 keer langer vers.
 • Hij is aan de binnenkant goed verlicht.
 • De vriesruimte hoef je dankzij No Frost niet te ontdooien.
 • Deze koelkast heeft een strak design.
 • Met een geluidsniveau van 37 dB is deze koelkast relatief stil.
 • Je kunt hem gemakkelijk bedienen.
 • De koel-vriescombinatie heeft een grote koelinhoud.

Nadelen:

 • Hij beschikt niet over een waterdispenser.
 • Het eierrekje past niet in een deurbakje.

3. Indesit LR7 S2 W

Indesit LR7 S2 WHeb je een beperkte ruimte in je keuken? Dan is de beste koel-vriescombinatie voor jou wellicht een model met een aanpasbare draairichting van de deur. Hierdoor kun je de koelkast gemakkelijk neerzetten waar je er ruimte voor hebt en pas je indien nodig de draairichting van de deur aan. Een goede koelkast die beschikt over een deur met een aanpasbare draairichting is de Indesit LR7 S2 W. Dit is ook de beste koel-vriescombinatie voor jou, omdat hij geschikt is voor een huishouden van zo’n 3 tot 4 personen. Hij heeft namelijk een koelruimte van 196 liter. Ook de vriesruimte heeft relatief veel ruimte met een inhoud van 111 liter. Je doet dus gewoon je boodschappen voor de hele week en slaat deze op in het koel- of vriesgedeelte.

Het doet er niet toe welke etenswaren en drankjes je in de LR7 S2 W koelkast wil opslaan, want alles sla je overzichtelijk op. Het koelgedeelte beschikt namelijk over 4 plateaus en een groentelade aan de onderkant. De groentelade is behalve voor groente ook geschikt voor fruit. Er zijn in de deur van dit apparaat tevens schappen waarin je flessen, kleine potjes en zelfs eieren kwijt kunt. Het is uiteraard ook belangrijk om de ingevroren producten overzichtelijk op te slaan. Dat kan in dit apparaat, want hij beschikt over 3 vrieslades. Je kunt er zowel grotere artikelen zoals diepvriespizza’s als kleinere producten zoals diepvriesgroenten in kwijt. Door soortgelijke producten in dezelfde lade op te slaan, is het gemakkelijker om alles terug te vinden. De vriezer beschikt tevens over de functie Low Frost. Hierdoor wordt ijsvorming verminderd, waardoor je de vriezer minder vaak hoeft te ontdooien.

Voordelen:

 • De draairichting van de deur is aanpasbaar.
 • Alle etenswaren en dranken kun je overzichtelijk opslaan dankzij de handige indeling.
 • Hij heeft een geluidsniveau van slechts 38 dB.
 • De koelkast heeft een mooi uiterlijk.
 • Je hebt veel koel- en vriesruimte tot je beschikking.

Nadelen:

 • De koelkast beschikt niet over No Frost.
 • Grote flessen passen niet in de deurvakken.

4. Haier HBM-576S

Haier HBM-576SVeel gemiddelde koel-vriescombinaties beschikken over een relatief groot koelgedeelte en een kleine vriesruimte. Is de beste koel-vriescombinatie voor jou echter een model dat ook een relatief grote vriesruimte heeft? Dan is de Haier HBM-576S wellicht de beste koel-vriescombinatie voor jou. Dit middelgroot model krijgt gemakkelijk een plek in je keuken. Hij heeft namelijk een hoogte van 173,2 cm, breedte van 54,5 cm en diepte van 58 cm. Hij neemt dus niet teveel ruimte in beslag. De koel-vriescombinatie past tevens in elke keuken doordat je de draairichting van de deur kunt aanpassen. Met een koelinhoud van 143 liter kun je er relatief veel artikelen in koelen. Hij heeft daarnaast een vriesruimte met een inhoud van 103 liter, dus je kunt ook veel etenswaren en dranken invriezen. Doe je boodschappen en geef al je levensmiddelen en drankjes een goede plek!

Het indelen van je boodschappen gaat bovendien gemakkelijk in de HBM-576S koelkast. Dit komt doordat hij beschikt over een handige indeling. In het koelgedeelte zitten er 2 plateaus, een groentelade, 2 deurvakken en een flessenbak in de deur. Je slaat je etenswaren en drankjes dus overzichtelijk op. Doordat de plateaus tevens in hoogte verstelbaar zijn, kun je ook een grote kan met drinken of een grote schaal op de plateaus zetten. Je past ze namelijk gewoon aan de hand van je bewaarbehoeftes aan. Ook in de vriezer kun je jouw etenswaren en drankjes overzichtelijk bewaren. De vriesruimte beschikt namelijk over 4 lades. Als je dus teveel hebt gekookt en je de restjes niet wil weggooien, dan kun je deze invriezen. Ook wanneer je voor meerdere dagen in de week kookt is het handig om het voedsel voor de andere dagen netjes in te vriezen.

Voordelen:

 • Je hebt een relatief grote vriesruimte tot je beschikking.
 • De koelkast is goed belicht van binnen.
 • De draairichting van de deur is aanpasbaar.
 • Hij heeft een handig formaat.

Nadelen:

 • Het geluidniveau bedraagt 42 dB.
 • Je kunt de binnentemperatuur niet exact aflezen.

5. Zanussi ZBB28430SL

Zanussi ZBB28430SLIs de beste koel-vriescombinatie voor jou een model dat zich aan je behoeften aanpast? Dan is de Zanussi ZBB28430SL wellicht de beste koel-vriescombinatie voor jou. Dit model past zich geheel aan je behoeften aan. Hij beschikt namelijk over uitneembare rekken en deurbalkons die ervoor zorgen dat je het apparaat naar wens kunt indelen. Door alles in te delen naar je eigen inzichten vind je alles gemakkelijk terug. Je zet gemakkelijk soortgelijke voedingsmiddelen bij elkaar op de 3 plateaus, in de 2 groentelades en in de deurvakken. In de deur heb je zelfs ruimte voor flessen water, melk, enzovoorts. Je ziet bovendien in een oogopslag wat er in de vriezer zit, want de 3 lades zijn transparant. De lades hoeven dus niet speciaal geopend te worden als je wil weten wat erin zit. Doe gewoon de deur open, kijk dwars door de lades en pak wat je nodig hebt.

De ZBB28430SL koelkast is bovendien geschikt voor een middelgroot gezin van ongeveer 4 tot 5 personen. Dit komt doordat hij beschikt over een vrij grote koelruimte. Deze ruimte heeft een inhoud van 202 liter. Het vriesgedeelte is wat kleiner, maar met een inhoud van 75 liter kun je er ook meerdere etenswaren en drankjes in invriezen. De vriezer van deze koelkast zit aan de onderkant, omdat men over het algemeen meer gebruik maakt van het koelgedeelte. Doordat het koelgedeelte zich op werkhoogte bevindt, hoef je niet te bukken om bijvoorbeeld een fles water uit het apparaat te halen. Deze koelkast is een inbouwmodel. Hij heeft een nishoogte van 177,3 cm – 177,7 cm, een nisbreedte van 56,0 – 56,8 cm en een nisdiepte van 55 cm. Zodat je de koelkast in elke keuken kunt inbouwen, beschikt dit apparaat tevens over een deur met een aanpasbare draairichting.

Voordelen:

 • Hij is zeer stil.
 • De koelkast is aan de binnenkant goed verlicht.
 • Je kunt de draairichting van de deur aanpassen.
 • Dankzij de doorzichtige vakken vind je gemakkelijk alles terug.

Nadelen:

 • Hij heeft een A+ energieklasse en is dus niet de zuinigste koelkast.
 • Het stroomsnoer is relatief kort.

6. Inventum KV1800S

Inventum KV1800SBen je op zoek naar de beste koel-vriescombinatie? Dan is het belangrijk om te weten wat je precies van een dergelijk artikel verwacht. Wil je een model in huis halen dat boodschappen voor een gezin van 3 of 4 mensen kan bevatten en dat je gemakkelijk kunt schoonmaken? Dan is de Inventum KV1800S wellicht de beste koel-vriescombinatie voor jou. Dit model heeft een totale inhoud van 260 liter. Deze inhoud is verdeeld over de koel- en vriesruimte. De koelruimte heeft namelijk een inhoud van 189 liter en de vriesruimte beschikt over een inhoud van 71 liter. Je kunt er dus veel boodschappen in koelen en er ook de nodige etenswaren in invriezen. Zet bijvoorbeeld lekkere ijsjes, diepvriesgroente, een ijsblokjesrek en brood in de vriezer. In de koelruimte kun je iets meer spullen kwijt, dus deze ruimte kun je vullen met kaas, worst, flessen water en sap, fruit en groente.

De levensmiddelen die je in de KV1800S koelkast zet, kun je overzichtelijk bewaren. De koelruimte beschikt namelijk over 3 verstelbare plateaus. Je kunt dus de indeling van deze ruimte aanpassen. Heb je een grote pan soep gemaakt en is er soep overgebleven? Pas de indeling van de koelruimte dan aan en zet de hele pan in het apparaat. Ook wanneer je gewoon grotere producten op een bepaald plateau wil zetten, kun je die in hoogte verstellen voor een perfecte pasruimte. In de koelruimte is er tevens een transparante groentelade, er zijn twee deurvakken, een flessenvak en een eierrekje. Alles wat je hebt opgeslagen in de koelkast vind je gemakkelijk terug, want hij beschikt aan de binnenkant over energiezuinige LED-verlichting. Ook de vriesruimte heeft een handige indeling. Hij bestaat namelijk uit 3 vriesvakken. De verschillende onderdelen in de koelkast kun je gemakkelijk verwijderen om het apparaat optimaal schoon te maken.

Voordelen:

 • De plateaus zijn verstelbaar.
 • Met een geluidniveau van 39 dB is hij vrij stil.
 • Je kunt de draairichting van de deur aanpassen.
 • In dit apparaat heb je 260 liter inhoud tot je beschikking.

Nadelen:

 • Hij heeft geen automatisch ontdooisysteem.
 • Het vriesgedeelte is relatief klein.

7. Exquisit KGC230/60-5A+

Exquisit KGC230/60-5A+Heb je al een diepvriezer in huis en ben je daarom op zoek naar een koel-vriescombinatie met een relatief klein vriesgedeelte? Dan is de Exquisit KGC230/60-5A+ wellicht de beste koel-vriescombinatie voor jou. Dit model vinden wij de beste koel-vriescombinatie voor jouw behoeften, omdat hij beschikt over een relatief grote koelruimte van 119 liter en een kleine vriesruimte van 57 liter. Als je al een diepvriezer hebt, dan wil je misschien een koelkast zonder vriesruimte. Echter, het is een goed idee om toch voor een koel-vriescombinatie te kiezen, omdat je dan kleine spullen zoals ijsjes en ijsblokjesbakken in dit apparaat kunt zetten. Je gebruikt je diepvriezer dan voor de grotere etenswaren zoals vlees, vis en grote diepvriesdozen met bijvoorbeeld pizza’s of ijstaarten. Al je producten krijgen een goede plek in het apparaat naar keuze: je nieuwe koel-vriescombinatie of je diepvriezer.

Een andere reden waarom het een goed idee is om voor de KGC230/60-5A+ te kiezen is dat hij vrij compact is. Hij past dus goed in je keuken. Dit apparaat heeft namelijk een hoogte van 142 cm, breedte van 50 cm en diepte van 58 cm. Doordat hij niet enorm hoog is, kun je er nog een apparaat zoals bijvoorbeeld een magnetron op zetten. Je bespaart hierdoor ruimte. Ondanks het kleine formaat, kun je toch je etenswaren en drankjes overzichtelijk opslaan in deze koel-vriescombinatie. Hij beschikt namelijk over transparante legplateaus, groenteladen en deurvakken. In de vriezer, die zich aan de onderkant van het apparaat bevindt, zijn er tevens 3 vriesladen met verschillende afmetingen. Je kunt dus ook de ingevroren producten zoals grote pizzadozen overzichtelijk opslaan.

Voordelen:

 • In de groentelade kun je groente en fruit opbergen.
 • De deuren zijn om te draaien, waardoor de koelkast in elke keuken past.
 • Hij heeft een handige indeling.

Nadelen:

 • Met een energieklasse A+ is deze koel-vriescombinatie niet het zuinigste apparaat.
 • Hij heeft een klein vriesvak.

8. Samsung RB29HSR2DSA

Samsung RB29HSR2DSAIs de beste koel-vriescombinatie voor jou een apparaat met innovatieve eigenschappen en een handige indeling? Dan is de Samsung RB29HSR2DSA wellicht de beste koel-vriescombinatie voor jou. Dit apparaat beschikt over energiezuinige LED-verlichting. Hierdoor kun je ook in de nacht goed zien wat er in het apparaat zit. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld middernacht wakker wordt en een beetje water wil drinken. Je hoeft het licht van de keuken dan niet aan te doen. Loop naar de koelkast, doe hem open en zie hoe hij wordt verlicht. Vervolgens haal je het flesje water uit het apparaat. Je hoeft de vriezer van deze koel-vriescombinatie bovendien niet te ontdooien, want hij beschikt over de No Frost functie. Er vindt dus geen ijsvorming plaats. Om minder energie te verbruiken, beschikt deze koelkast bovendien over een gelijkmatige koeling.

De RB29HSR2DSA beschikt over een koelruimte van 192 liter en een vriesruimte van 76 liter. Je kunt er dus best veel boodschappen in kwijt. Deze boodschappen zijn handig in te delen, want de koelkast beschikt over een Smart Space systeem. In het grote deurvak in de vriezer kun je namelijk je dranken snel koelen. Het Soft Frost deurvak zorgt voor de optimale temperatuur. Zet bijvoorbeeld roomijs in het vak om ervoor te zorgen dat er geen ijskristallen vormen. Wil je gewoon een grote fles frisdrank snel koelen? Dan kun je deze ook in het deurvak zetten. In de vriezer zitten er tevens grote vriesladen, die je volledig open kunt trekken. Ook de onderdelen in het koelgedeelte zijn geoptimaliseerd. In deze ruimte zitten er namelijk Easy Slide rekken. Trek deze rekken naar je toe en haal het gewenste voedingsmiddel gemakkelijk uit de koelkast.

Voordelen:

 • Je vindt ook kleine producten gemakkelijk terug doordat je de laden naar je toe kunt trekken.
 • Hij wordt gelijkmatig gekoeld.
 • De draairichting van de deur kan aangepast worden.
 • De koelkast meldt je wanneer je de deur open hebt laten staan.
 • Dankzij het No Frost systeem hoef je hem niet te ontdooien.

Nadelen:

 • De koelkast heeft geen vershoudzone.
 • Hij heeft geen display waarvan je de binnentemperatuur kunt aflezen.
 • Met een A+ energieklasse is hij niet de zuinigste koelkast.

9. Whirlpool BLF 8122 OX

Whirlpool BLF 8122 OXIs het voor jou belangrijk dat de beste koel-vriescombinatie over de functie Snel Koelen beschikt? Dan is de Whirlpool BLF 8122 OX wellicht de beste koel-vriescombinatie voor jou. Deze koelkast beschikt over de Snelkoelfunctie, die ervoor zorgt dat de temperatuur in de koelkast wordt verlaagd wanneer er nieuwe voedingsmiddelen bijkomen. Dit gebeurt doordat de ingebouwde sensoren automatisch de koeltemperatuur aanpassen. Er wordt hierdoor zo min mogelijk energie verbruikt en langere versheid is gegarandeerd. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit apparaat is dat je hem gemakkelijk kunt installeren en bedienen. Hij beschikt over een elektronisch bedieningspaneel waarop je de verschillende functies kunt bedienen. Op die manier is een ideale prestatie en temperatuurregeling gegarandeerd. Wanneer je etenswaren en dranken bewaart in een koelkast is het ook belangrijk dat het apparaat goed verlicht is aan de binnenkant zodat je alles gemakkelijk kunt terugvinden. Daarom beschikt deze koelkast over energie-efficiënte LED-verlichting.

We weten allemaal dat je in een koelkast niet alleen etenswaren, maar ook dranken koelt. De BLF 8122 OX koelkast is daarom geoptimaliseerd voor de opslag van flessen. Hij beschikt namelijk over een handig flessenvak en zelfs een flessenscheider. Hierdoor biedt hij de perfecte oplossing voor het koelen van flessen met water, sap, frisdrank of wat dan ook. Ook aan de reiniging van de koelkast is er gedacht toen dit model werd ontworpen. Hij heeft namelijk een anti-vingerafdruk behandeling ondergaan, waardoor vingerafdrukken, krassen en stof gemakkelijk te verwijderen zijn. Je kunt de koelkast dus gemakkelijk reinigen, waardoor je altijd een mooie koelkast in huis hebt. De koel-vriescombinatie is bovendien voorzien van prachtige details, waardoor hij je keuken een nog mooiere uitstraling geeft. Dit gaat gepaard met topprestaties en een grote koel- en vriesruimte. De vriesruimte heeft namelijk een inhoud van 111 liter en het koelgedeelte een inhoud van 228 liter.

Voordelen:

 • Je kunt er veel levensmiddelen in koelen en invriezen.
 • De vakken zijn ruim.
 • Met een geluidsniveau van 38 dB is hij relatief stil.
 • De draairichting van de deur is aanpasbaar.
 • Hij ziet er mooi uit.

Nadelen:

 • Hij heeft geen No Frost.
 • De deuren gaan niet altijd soepel open.

10. LG GBP20PZCFS

LG GBP20PZCFSIs de allerbelangrijkste eigenschap van de beste koel-vriescombinatie voor jou dat hij energiezuinig is? Dan is de LG GBP20PZCFS de beste koel-vriescombinatie voor jou. Dit model beschikt namelijk over een A+++ energieniveau. Dit topniveau heeft de koelkast te danken aan de koeltechniek. De temperatuur wordt niet alleen laag gehouden voor het koelen en invriezen van je etenswaren en drankjes, maar de temperatuur blijft tevens constant. Hierdoor wordt energie bespaard. Er vindt bovendien een optimale koeling plaats, doordat de koelkast beschikt over Multi-Air Flow Cooling. Dit houdt in dat het NatureFRESH koelsysteem van LG de koele lucht door meerdere openingen in het apparaat laat circuleren voor een gelijkmatige koeling. Een andere aantrekkelijk eigenschap van deze koelkast is dat hij je niet stoort wanneer hij in werking is. Hij heeft namelijk een geluidsniveau van 37 dB en is dus relatief stil.

Het doet er niet toe wat je wil koelen of vriezen, de GBP20PZCFS koel-vriescombinatie staat voor je klaar. In dit apparaat zitten er namelijk handige lades. Deze lades zijn tevens geoptimaliseerd. LG is zich er namelijk van bewust dat verschillende voedingsmiddelen verschillende temperaturen nodig hebben om hun versheid te behouden. Daarom beschikt dit apparaat over de FRESH Converter. Deze lade geeft je de mogelijkheid om de juiste temperatuur te kiezen om vlees, vis en groenten op te slaan. In de vershoudlade kun je het koelgedeelte bijvoorbeeld instellen op 0 °C om je verse vis nog enkele dagen te bewaren voordat je hem klaarmaakt. In de vriezer zitten er ook handige lades. Van de 3 lades is 1 vergroot om je de vrijheid te geven om ook omvangrijke of grotere etenswaren in te vriezen.

Voordelen:

 • Het koelgedeelte heeft een grote inhoud van 250 liter.
 • Hij beschikt over een deuralarm voor wanneer de deur te lang open staat.
 • De lades zijn geoptimaliseerd voor de best mogelijke opslag van je levensmiddelen.
 • De draairichting van de deur is omkeerbaar.
 • Hij is met een A+++ energieklasse zeer zuinig.
 • De koelkast beschikt voer een antibacteriële dichting.
 • De vriesruimte beschikt over No Frost.
 • Hij is relatief stil.
 • Gebruik de vershoudzone om eten langer vers te houden.

Nadelen:

 • De koel-vriescombinatie beschikt niet over een waterdispenser.
 • Je moet de lades van het vriesgedeelte helemaal uit het apparaat halen om er een groter product uit te halen.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>