Wat is de Beste Kruimeldief van 2020? Zie onze aankopen en de test

Om je te helpen om de beste kruimeldief voor jouw behoeften uit te kiezen, hebben wij daarom een tabel gemaakt met de 10 beste modellen, hun gebruiksduur en hun oplaadtijd.

De beste kruimeldief van 2020 kopen

 Product naamGebruiksduurOplaadtijd 
1.Tristar KR-215615 minuten16 uurMeer info »
2.Philips FC6148 Kruimelzuiger9 minuten8 uurMeer info »
3.Dirt Devil Gator M 13710 minuten16 uurMeer info »
4.Philips FC614911 minuten16 uurMeer info »
5.Black & Decker WDB115WA-QW7,5 minuten10 uurMeer info »
6.Dyson DC43H Origin
20 minuten5,5 uurMeer info »
7.Black & Decker DVJ215B-QW10 tot 14 minuten10 uur opladenMeer info »
8.AEG HX6-35TM35 minuten12 uurMeer info »
9.Bosch PAS 18 LI set20 minuten1 uurMeer info »
10.Dirt Devil Handy Duo M3121
10 minuten16 uurMeer info »

Wil je vuil op moeilijk bereikbare plekken opzuigen? Dan is een kruimeldief een ware hulp. Met een kruimeldief in huis, wordt het schoonmaken vergemakkelijkt. Dit apparaat is ook een goede aanvulling nadat je met je volwaardige stofzuiger hebt gestofzuigd. Ben je op zoek naar de beste kruimeldief van 2020, maar weet je niet precies waarop je moet letten? Wij helpen je graag om de beste kruimeldief voor jouw behoeften te vinden. Lees dit artikel en maak je keus!

Er zijn verschillende eigenschappen waarop je moet letten wanneer je een kruimeldief uitkiest.

1. Tristar KR-2156

Tristar KR-2156Ben je op zoek naar de beste kruimeldief voor jouw behoeften? Kies dan voor de Tristar KR-2156. Dit model is de beste kruimeldief voor jou, omdat hij in staat is om zowel droog als nat vuil op te zuigen. Je kunt dit apparaat gebruiken als je bijvoorbeeld broodkruimels hebt laten vallen of als er tijdens het zetten van je make-up een beetje make-uppoeder op de vloer is gevallen. Het apparaat is vooral handig wanneer je een moeilijk bereikbare plek moet schoonmaken. Dankzij zijn compacte formaat kom je namelijk gemakkelijk bij de plek die gestofzuigd moet worden. Hoewel de kruimelzuiger geen vervanger is voor een gewone stofzuiger, is hij wel perfect om kleine hoeveelheden vuil op te zuigen. Je kunt hem indien gewenst zelfs gebruiken om de binnenkant van je auto te stofzuigen.

Dit apparaat is voor een optimaal bewegingsgemak snoerloos. Hij werkt namelijk op een nikkel-metaalhydride batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat je voldoende kracht hebt om het apparaat voor 15 minuten te gebruiken. Voor het optimaal kunnen schoonmaken van diverse plekken in en rondom je huis, beschikt de KR-2156 kruimelzuiger over 3 opzetstukken. Je krijgt een opzetstuk voor kieren, een speciaal opzetstuk voor nat vuil en zelfs een opzetstuk om meubels schoon te maken. Ben je klaar met stofzuigen en wil je de kruimelzuiger nu opladen? Dan kun je dit apparaat gemakkelijk aan de wandhouder hangen, waar hij zichzelf oplaadt. Als je na verloop van tijd merkt dat de zuigkracht van de kruimelzuiger afneemt, dan betekent dit dat de filters vuil zijn. Deze filters kun je onder de kraan wassen!

Voordelen:

 • Je kunt het oplaadstation aan de wand monteren.
 • Hij is licht in gewicht.
 • De kruimelzuiger kan zowel nat als droog vuil opzuigen.
 • Het apparaat heeft een compact formaat.
 • Hij heeft een indicator die je laat weten wanneer je de batterij moet opladen.
 • De kruimeldief heeft een goede zuigkracht.

Nadelen:

 • De kruimeldief heeft geen stille werking.
 • Voor het opzuigen van nat vuil, moet je een ander opzetstuk gebruiken.
 • Hij heeft een lange oplaadtijd.
Klik hier voor de beste prijs

2. Philips FC6148 Kruimelzuiger

Philips FC6148 KruimelzuigerIs de beste kruimeldief voor jou een model waarmee je snel gevallen vuil kunt opzuigen? Kies dan voor de Philips FC6148 Kruimelzuiger. Deze kruimelzuiger is een apparaat zonder toeters en bellen. Hij is de beste kruimeldief voor jou, omdat je in een handomdraai kleine schoonmaakklussen kunt klaren. Werken met deze kruimelzuiger is aangenaam, omdat hij zeer licht is. Dit komt mede doordat hij beschikt over een lichte accu. De kruimelzuiger weegt slechts 0,8 kg, dus hij wordt nooit te zwaar om vast te houden. De lithium-ion accu zorgt bovendien voor een aanzienlijke energiebesparing. Wanneer de accu namelijk volledig is opgeladen, dan schakelt het oplaadsysteem zichzelf automatisch uit. Dankzij dit systeem is de accu van deze kruimelzuiger niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook nog eens voor het milieu!

Een kruimelzuiger is een apparaat dat het schoonmaakwerk voor je moet vergemakkelijken. Bij sommige kruimelzuigers is het echter een ramp om de stofzak of –bak te legen. Dat zorgt ervoor dat het opzuigen van gevallen vuil geen plezierige taak meer is. Bij de FC6148 kruimelzuiger is dit niet het geval. Wanneer het stofreservoir van dit model namelijk vol is, dan kun je hem eenvoudig legen. Met een druk op de knop verwijder je namelijk het mondstuk. Vervolgens houd je de kruimeldief boven de vuilnisbak waarna je alle vuil in de vuilnisbak laat glijden. Gemakkelijker kan het niet! Nadat je de stofbak hebt geleegd, kun je de kruimeldief meteen weer gebruiken. Afhankelijk van de omstandigheden kun je 1 van de 2 zuigstanden selecteren. Het apparaat past zich dus gemakkelijk aan je behoeften aan.

Voordelen:

 • De kruimeldief heeft een goede zuigkracht.
 • Het apparaat is enorm licht.
 • Hij heeft een krachtige accu.
 • Binnen korte tijd kun je kruimels opzuigen.

Nadelen:

 • Hij kan geen vocht opzuigen.
 • Dit apparaat maakt relatief veel geluid.
Klik hier voor de beste prijs

3. Dirt Devil Gator M 137 – best voor kattenharen of andere dierenharen

Dirt Devil Gator M 137Is de beste kruimeldief voor jou een model dat geschikt is voor alle schoonmaakklussen en waarmee je zelfs dierenhaar kunt opzuigen? Dan is de Dirt Devil Gator M 137 de beste kruimeldief voor jouw behoeften. Dit apparaat is een zeer complete kruimelzuiger. Je kunt er snel gevallen vuil mee opzuigen. Voor het bereiken van moeilijk bereikbare plekken beschikt dit apparaat over een uitrekbare zuigmond. Hierdoor wordt de zuigmond smaller waardoor je ook gemakkelijk vuil op smalle locaties en in kieren kunt opzuigen. Handig toch? Dit betekent dat je na het stofzuigen met je volwaardige stofzuiger met deze kruimelzuiger langs de plekken kunt gaan die je niet kon schoonmaken met je grote stofzuiger. Je huis wordt door deze dubbele schoonmaakbeurt extra schoon. De kinderen in huis kunnen dan ongehinderd spelen in een schone omgeving.

Moet je hardnekkig vuil opzuigen? Gebruik dan de meegeleverde turboborstel. Deze borstel beschikt over kleine draaiende borsteltjes die zorgen voor een krachtiger zuigresultaat. Als je de turboborstel aansluit op de Gator M 137 kruimeldief, dan kun je zelfs dierenharen en stofwolken moeiteloos opzuigen. Let er wel op dat de accu sneller opgeladen moet worden wanneer je de kruimeldief met de turboborstel gebruikt. Met de turboborstel gaat deze Dirt Devil 8 minuten mee op een volle accu. Gebruik je het andere mondstuk, dan kun je 10 minuten stofzuigen met dit apparaat. Deze kruimeldief ziet er bovendien mooi uit, dus je hoeft hem in principe niet eens op te bergen wanneer je hem hebt gebruikt. Bewaar hem op een centrale plek in huis zodat je hem altijd bij de hand hebt als je vuil, stof of haar wil opzuigen.

Voordelen:

 • Je kunt er zelfs dierenhaar mee verwijderen wanneer je de turboborstel gebruikt.
 • De kruimeldief heeft een hoge zuigkracht.
 • Hij beschikt over een uitschuifbare zuigmond voor smalle plekken en kieren.
 • Je kunt hem met een druk op de knop legen.

Nadelen:

 • De accu raakt ietsje sneller leeg als je de turboborstel gebruikt.
 • Je kunt hem niet ophangen.
Klik hier voor de beste prijs

4. Philips FC6149

Philips FC6149Heb je kruimels laten vallen of heb je ergens mee geknoeid? Dan kun je dit opruimen met een kruimelzuiger. Wil je graag weten wat de beste kruimeldief is voor het opzuigen van klein vuil? De Philips FC6149 is wellicht de beste kruimeldief voor jouw behoeften als je een apparaat zoekt waarmee je klein vuil zoals kruimels en glasscherven kunt opzuigen. Het opgezogen vuil komt terecht in een 0,5 liter opvangbak. Er zit een filter in dit stofreservoir die ervoor zorgt dat alle opgevangen fijnere stofdeeltjes ook werkelijk in de bak blijven zitten. De deeltjes komen dus niet terug in je huis. Hoewel de opvangbak bij normaal gebruik niet snel vol raakt, kun je hem wanneer hij wel vol begint te raken gemakkelijk legen. Hierdoor behoudt de kruimelzuiger zijn goede zuigkracht. Je kunt er dan op elk gewenst moment effectief klein vuil mee opzuigen.

De FC6149 kruimelzuiger is een zeer krachtig apparaat. Hoewel een kruimeldief geen vervanging is voor een stofzuiger, lijkt het bij dit apparaat erop alsof je een draagbare stofzuiger hebt. Deze kruimeldief heeft een 12 volt accu waarmee je tot 11 minuten lang klein vuil kunt opzuigen. Is de batterij leeggelopen? Dan kun je hem gemakkelijk weer opladen. Zet hem in het handige, slanke oplaadstation en laad hem op. Het station kun je bovendien op de tafel zetten of aan de muur hangen. Afhankelijk van de indeling van je woning, kun je zelf bepalen waar de beste locatie is voor het oplaadstation. Een andere aantrekkelijke eigenschap van deze kruimeldief is dat hij wordt geleverd met verschillende accessoires. Met de verschillende borsteltjes en mondstukken kun je meubels of bijvoorbeeld je auto schoonmaken. De kruimelzuiger komt zelfs met een autoaansluiting!

Voordelen:

 • De kruimeldief heeft een hoge zuigkracht.
 • Je kunt hem staande of hangend opladen.
 • Hij beschikt over een handige autolader.
 • Het apparaat komt met veel accessoires.
 • De kruimelzuiger heeft een praktisch design.

Nadelen:

 • Met een gewicht van 2,17 kg is hij relatief zwaar.
 • Hij heeft geen batterij-indicator.
Klik hier voor de beste prijs

5. Black & Decker WDB115WA-QW

Black & Decker WDB115WA-QWIs de beste kruimeldief voor jou een model waarmee je nat en droog vuil kunt opzuigen en waarmee je ook moeilijk bereikbare plekken of kwetsbare oppervlakken kunt schoonmaken? Dan vinden wij dat de Black & Decker WDB115WA-QW de beste kruimeldief voor jou is. Dit model kun je namelijk gebruiken om zowel nat als droog vuil op te zuigen. Als je hem dus bijvoorbeeld in de keuken bewaart, dan heb je hem snel bij de hand wanneer je een glas melk of broodkruimels hebt laten vallen. De kruimelzuiger is om deze reden ook handig voor gezinnen met kleine kinderen. Met deze kruimeldief kun je bovendien ook gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken en kwetsbare oppervlakken schoonmaken. Hij beschikt namelijk over een uitschuifbare kierenzuiger voor onder andere de ruimtes tussen de kussens van de bank en een zachte borstel voor kwetsbare oppervlakken.

We weten allemaal dat het zeer frustrerend is wanneer de opvangbak van je stofzuiger of kruimeldief vol raakt en de zuigkracht hierdoor afneemt. In plaats van om te wachten totdat de zuigkracht afneemt, kun je bij de WDB115WA-QW kruimeldief snel zien wanneer de opvangbak vol begint te raken. Deze bak is namelijk doorzichtig. In een oogopslag zie je dus of je de bak moet legen. Het legen van deze bak is bovendien een fluitje van een cent. De kruimelzuiger werkt op een lithium-ion accu. Dit draadloos apparaat is dus handig in gebruik. Wanneer de batterij is leeggelopen, kun je hem gemakkelijk weer opladen. Het apparaat wordt geleverd met een standaard, waarin je hem kunt zetten om hem op te laden. Geef de standaard een vaste plek in huis zodat je de kruimelzuiger zelfs in de standaard kunt laten staan.

Voordelen:

 • Je kunt er droog en nat vuil mee opzuigen.
 • De kruimelzuiger heeft een hoge zuigkracht.
 • Hij heeft een uitschuifbare kierenborstel.
 • Je kunt de opvangbak gemakkelijk legen.
 • Met de zachte borstel kun je kwetsbare oppervlakken schoonmaken.
 • Hij ligt prettig in de hand.
 • De kruimeldief heeft een doorzichtige opvangbak.

Nadelen:

 • Tijdens het stofzuigen moet je de knop ingedrukt houden.
 • Het apparaat werkt slechts 7,5 minuten op een volle accu.
 • Er is geen apart filter voor nat en droog.
Klik hier voor de beste prijs

6. Dyson DC43H Origin

Dyson DC43H OriginBen je op zoek naar de beste kruimeldief voor jouw behoeften? Moet een dergelijk apparaat voor jou in staat zijn om in korte tijd al het overgebleven stof na het stofzuigen en eventuele kruimels kunnen opzuigen? Dan is de Dyson DC43H Origin de beste kruimeldief voor jouw behoeften. Dit apparaat zuigt gemakkelijk stof en kruimels op. Uiteraard kun je hem ook gebruiken om ander klein vuil op te zuigen. Een kruimelzuiger is geen vervanger voor een stofzuiger, maar is wel een handig apparaat om in huis te hebben als je klein vuil wil opzuigen. Wanneer je namelijk slechts een paar kruimels hebt laten vallen, dan ga je toch niet je volwaardige stofzuiger halen om dat op te ruimen? Deze kruimelzuiger is tevens een handig hulpmiddel, omdat je hem ook kunt gebruiken om moeilijk bereikbare plekken in huis te reinigen.

Restjes opruimen met de DC43H Origin is een plezierig klusje, omdat het super snel gaat. Dit komt mede doordat dit apparaat beschikt over een hoge zuigkracht. Hij verwijdert dus gemakkelijk vuile voetafdrukken, stof, etensresten, enzovoorts. De kruimeldief wordt bovendien geleverd met handige accessoires, zodat je voor elk schoonmaakklusje het beste opzetstuk hebt. De hoeken en randen in huis kun je namelijk reinigen met de kierenzuiger. Heb je net iets meer kracht nodig, dan schakel je de boost-functie in. Gedurende 8 minuten kun je dan met een nog hogere zuigkracht schoonmaken. Voor het reinigen van een gevoelige plek, wordt dit apparaat met een afstofborstel geleverd. Ruim alle resten in huis gemakkelijk op door deze Dyson kruimeldief te gebruiken!

Voordelen:

 • Je kunt de stofbak boven de vuilnisbak legen.
 • De kruimelzuiger heeft een goede zuigkracht.
 • Wanneer je de boost-stand inschakelt, heb je 8 minuten extra zuigkracht.
 • Het apparaat wordt geleverd met verschillende, handige accessoires.
 • Het oplaadniveau van de accu wordt door het LED acculampje aangegeven.
 • Hij is licht in de hand.
 • De 22 volt Lithium-ion accu zorgt van begin tot eind voor een constante kracht.

Nadelen:

 • Je kunt alleen droog vuil opzuigen met dit apparaat.
 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs van de kruimeldief tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs

7. Black & Decker DVJ215B-QW

Black & Decker DVJ215B-QWBen je op zoek naar de beste kruimeldief en moet dat model voor jou een hoge zuigkracht hebben? Kies dan voor de Black & Decker DVJ215B-QW. Dit model is de beste kruimeldief voor jou, omdat hij zeer krachtig is. Hij beschikt bovendien over een extra lange zuigmond. Kom je toch niet bij de plek die je wil schoonmaken? Geen probleem. De lange zuigmond is namelijk uitschuifbaar. Je kunt gemakkelijk krappe plekken ermee bereiken. Met een gewone stofzuiger kom je over het algemeen niet op alle plekken. Daarom is het sowieso handig om deze kruimelzuiger in huis te hebben. Denk bijvoorbeeld aan spinnenwebben onder de bank of zelfs langs de wand van het plafond. Dit vuil is eenvoudig schoon te maken met deze Black & Decker kruimelzuiger.

Wanneer je met de DVJ215B-QW kruimeldief werkt, ben je ervan verzekerd dat je eenvoudig en snel het vuil of de kruimels kunt opzuigen. Dit apparaat is namelijk licht, wat het gebruiksgemak verhoogt. Je armen raken minder snel vermoeid, doordat je geen zwaar apparaat hoeft op te tillen om bijvoorbeeld hoger gelegen plekken te stofzuigen. Het feit dat hij draadloos is, zorgt er daarnaast ook voor dat je nog gemakkelijker kunt schoonmaken. Wanneer je vuil hebt opgezogen met dit apparaat, dan belandt het vuil in de transparante stofbak. Deze stofbak is relatief groot, want hij heeft een inhoud van 0,5 liter. Je hoeft hem dus niet na elke schoonmaakbeurt te legen. Als de bak vol raakt, zie je dat bovendien meteen, omdat hij transparant is. Ben je klaar met de kruimelzuiger? Dan kun je hem gemakkelijk opladen in de wandhouder.

Voordelen:

 • De Cyclonic Action zorgt ervoor dat vuil en stof wordt weggedraaid van het filter, zodat de hoge zuigkracht behouden blijft.
 • Het apparaat is voorzien van een uitschuifbare zuigmond om moeilijk bereikbare plekken schoon te maken.
 • De kruimelzuiger is licht.
 • De opvangbak is doorzichtig, dus je ziet meteen wanneer je hem moet legen.

Nadelen:

 • De kruimeldief beschikt niet over een HEPA-filter en is hierdoor minder geschikt voor mensen met allergieën.
 • Het opzuigen van haar gebeurt niet optimaal.
Klik hier voor de beste prijs

8. AEG HX6-35TM

AEG HX6-35TMAls de beste kruimeldief voor jou een model is waarmee je lang kunt doorwerken, dan vinden wij dat de AEG HX6-35TM de beste kruimeldief voor jou is. Met dit apparaat kun je namelijk 35 minuten lang stofzuigen. Deze kruimeldief is hierdoor niet alleen geschikt voor een snelle schoonmaakklus, maar is ook ideaal om grotere oppervlaktes schoon te maken. In vergelijking met andere kruimelzuigers is dit apparaat vanwege het lange gebruik revolutionair. Net zoals andere kruimelzuigers is dit apparaat geschikt om klein vuil op te zuigen, maar je kunt hem ook gebruiken om plekken schoon te maken waar je stofzuiger niet bij komt. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte tussen de kussens van de bank. Als je daar bijvoorbeeld etensresten hebt laten vallen, dan kun je deze gemakkelijk weer opzuigen om weer een schoon huis te hebben.

Behalve voor het stofzuigen van kruimels tussen de kussens van de bank, kun je hem ook gebruiken om plinten weer stofvrij te maken. Nadat je de kruimeldief hebt gebruikt, kun je met een gerust hart zeggen dat je woning weer helemaal schoon is. Dit komt mede doordat je ook moeilijk te bereiken en krappe plekken kunt stofzuigen. De zuigmond is namelijk uitschuifbaar en helpt je om ook de krappe plekken grondig te reinigen. Omdat deze kruimelzuiger bijna dienst doet als een gewone stofzuiger en je hem gedurende langere tijd kunt gebruiken, beschikt hij over 2 wieltjes aan de onderkant. Deze zorgen ervoor dat je het apparaat over het desbetreffend oppervlak kunt rollen en je geen vermoeide arm krijgt tijdens het schoonmaken.

Voordelen:

 • Je kunt er 35 minuten mee schoonmaken.
 • De kruimeldief heeft een goede zuigkracht.
 • Hij wordt geleverd met een uitschuifbare zuigmond.
 • Het apparaat is eenvoudig te bedienen.
 • Je weet precies wanneer de opvangbak geleegd moet worden.

Nadelen:

 • De kruimeldief wordt niet met een turboborstel geleverd.
 • Er worden geen pluggen of schroeven meegeleverd voor het monteren van de wandkit.
Klik hier voor de beste prijs

9. Bosch PAS 18 LI set

Bosch PAS 18 LI setIs de beste kruimeldief voor jou een model dat je binnen een korte tijd weer kunt opladen nadat hij is leeggelopen? Dan is de Bosch PAS 18 LI set de beste kruimeldief voor jou. Dit apparaat beschikt namelijk over een krachtige 18 volt 2,5 Ah Lithium-ion accu die ervoor zorgt dat je er 20 minuten lang mee kunt werken. Wanneer hij vervolgens leeg is gelopen, dan kun je hem binnen een uur weer opladen. Vergeleken met andere kruimelzuigers, is dit een recordtijd om het apparaat op te laden. Hij is hierdoor perfect voor huishoudens die regelmatig klein vuil willen opzuigen. Nadat je hem hebt gebruikt om bijvoorbeeld etensresten op te zuigen of plekken schoon te maken waar je stofzuiger niet bij komt, dan kun je hem snel weer opladen zodat hij na een uur weer voor je klaarstaat.

Een andere eigenschap die deze PAS 18 LI set kruimeldief speciaal maakt, is het feit dat hij wordt geleverd met verschillende, handige hulpstukken. Door gebruik te maken van de verschillende hulpstukken, kun je dit apparaat namelijk gebruiken net als een volwaardige stofzuiger. De kruimeldief wordt namelijk geleverd met een spleetmondstuk, waarmee je moeilijk bereikbare plekken in huis kunt schoonmaken, een borstelmondstuk, een vloermondstuk en een verlengingsbuis. Je hebt dus alles wat nodig is om het huis grondig schoon te maken. Dit apparaat is bovendien relatief licht, dus je wordt niet snel moe wanneer je ermee stofzuigt. De kruimelzuiger weegt slechts 1,3 kg. De ergonomische softgrip maakt dit apparaat zelfs eenvoudiger te bedienen. Dankzij het compacte ontwerp, is dit apparaat na gebruik gemakkelijk op te bergen.

Voordelen:

 • Hij heeft een hoog zuigvermogen.
 • De batterij gaat relatief lang mee.
 • Voor het comfortabel zuigen van vloeren is er een verlengbuis.
 • Je kunt hem snel opladen.
 • Dankzij het extra lange voegenmondstuk kun je ook moeilijker bereikbare plekken gemakkelijk schoonmaken.
 • Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken.
 • De kruimeldief heeft een compact design en een softgrip voor een eenvoudige bediening.

Nadelen:

 • Het apparaat heeft een geluidsniveau van 70 dB en is dus niet de stilste.
 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs wat tegenvallen.
 • Hoewel hij over veel hulpstukken beschikt, is hij geen vervanger voor de volwaardige stofzuiger.
Klik hier voor de beste prijs

10. Dirt Devil Handy Duo M3121

Dirt Devil Handy Duo M3121Ben je op zoek naar een kruimelzuiger die de zuigkracht heeft van een volwaardige stofzuiger? Is dat voor jou de beste kruimeldief? Dan is de Dirt Devil Handy Duo M3121 wellicht de beste kruimeldief voor jou. Dit model heeft namelijk een zeer hoge zuigkracht vergeleken met andere kruimelzuigers. De kruimeldief heeft namelijk een zuigkracht van 90 watt. Dit betekent dat je met dit apparaat elk vuiltje gemakkelijk kunt opzuigen. Het doet er niet toe of je broodkruimels hebt laten vallen, je in de keuken bezig bent geweest met meel of dat je ander droog vuil hebt laten vallen. De kruimeldief zorgt er namelijk voor dat alle kleine vuildeeltjes snel worden opgezogen. Het vuil dat hij heeft opgezogen wordt opgevangen in een stofreservoir, dat je eenvoudig kunt legen wanneer hij vol is.

Deze Handy Duo M3121 kruimelzuiger beschikt bovendien over een goed filtersysteem. De cycloontechnologie in dit systeem zorgt er namelijk voor dat lucht en stof van elkaar worden gescheiden. Hierdoor kan microscopisch vuil niet opnieuw in de ruimte, die je hebt schoongemaakt, worden geblazen. Dit is een zeer goede eigenschap, omdat je je dan ook minder zorgen hoeft te maken over stofallergie. Als je namelijk ervoor zorgt dat je huis schoon wordt gemaakt en het apparaat houdt hem ook schoon, dan is iedereen blij. Ga je binnenkort op vakantie en wil je dit apparaat met je meenemen? Dat kan! Hij beschikt namelijk zowel over een 12 volt als een 220 volt aansluiting, dus hij is ook perfect om met je mee te nemen wanneer je op vakantie gaat.

Voordelen:

 • Je kunt hem als steelstofzuiger gebruiken wanneer je de verlengsteel aansluit.
 • De kruimelzuiger maar niet veel lawaai.
 • Hij heeft 2 aansluitingen en is ook te gebruiken op vakantie.
 • Het apparaat wordt met handige opzetstukken geleverd.
 • De kruimeldief heeft een goede zuigkracht.
 • Dankzij de hoge zuigkracht, wordt al het vuil in 1 keer opgezogen.

Nadelen:

 • Met een volle accu, kun je er slechts 10 minuten mee stofzuigen.
 • Je kunt het laadstation niet aan de muur bevestigen.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>