De Beste Ladyshave Uit 2020 Vind Je Bij Ons! De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Als je er als vrouw goed verzorgd uit wil zien, is het belangrijk om de ongewenste haartjes van je lichaam te verwijderen. Er is een gemakkelijke manier om af te komen van deze haren: je kunt de beste ladyshave gebruiken. Wanneer je hiervan gebruik hebt gemaakt, voelt je lichaam weer zijdezacht aan. Om je te helpen om een goed geïnformeerde keus te maken, hebben wij een top 10 lijst met de beste ladyshaves voor je samengesteld.

Beste ladyshave van 2020

Het uitkiezen van de beste ladyshave kan best wel een moeilijk klusje zijn. Gelukkig kun je daarom gebruik maken van deze tabel met de top 10 beste modellen, hun accuduur en voor welke lichaamsdelen ze geschikt zijn!

 Product naamAccuduurGeschikt voor... 
1.Philips BRL140/00 SatinShave40 minutenGeschikt voor lichaam, benen en gevoelige zonesMeer info »
2.Remington BKT4000 Bikini Trimmer60 minutenGeschikt voor gevoelige zonesMeer info »
3.Philips BRL180/00 SatinShave60 minutenGeschikt voor lichaam en gevoelige zonesMeer info »
4.Braun Silk-epil BodyShave LS556040 minutenGeschikt voor lichaam en gevoelige zonesMeer info »
5.Braun SilkFinish LG1100(Batterijen)Geschikt voor lichaam en gevoelige zonesMeer info »
6.AEG LADY BEAUTY SET40 minutenGeschikt voor lichaam, benen en gevoelige zonesMeer info »
7.Braun LS536060 minutenGeschikt voor lichaam, benen en gevoelige zonesMeer info »
8.BABYLISS G220E60 minutenGeschikt voor lichaam en gevoelige zonesMeer info »
9.BRAUN LS5160(Batterijen)Geschikt voor lichaam en benen.Meer info »
10.REMINGTON LADY SHAVER WDF503060 minutenGeschikt voor lichaam, benen en gevoelige zonesMeer info »

1. Philips BRL140/00 SatinShave

Philips BRL140/00 SatinShaveAls je er goed verzorgd uit wil zien, dan verwijder je als vrouw de ongewenste haartjes van je lichaam. De meesten van ons krijgen haartjes op onze armen, benen, onder onze oksels en op onze gevoelige zones. Deze haartjes zien er niet netjes uit en daarom is het belangrijk om ze te verwijderen. Zoek je om deze reden naar de beste ladyshave voor jouw behoeften? Voor het verwijderen van haartjes op de bovengenoemde plekken vinden wij de Philips BRL140/00 SatinShave de beste ladyshave. Dit apparaat is namelijk geschikt voor het scheren van de haartjes van je lichaam, benen en gevoelige zones. Je hebt dus niet verschillende apparaten nodig voor een complete verzorging, omdat je met dit apparaat al deze plekken kunt ontdoen van haar. Hij heeft bovendien een accuduur van 40 minuten, dus je kunt op je gemak ermee werken.

Velen van ons vinden het prettiger om onder de douche of in bad te scheren. Met de BRL140/00 SatinShave van Philips kun je zowel nat als droog scheren, omdat hij volledig waterdicht is. Dit verhoogt het gebruiksgemak. Daarnaast is de scheerkop van dit apparaat flexibel, waardoor de ladyshave optimaal contact behoud met de contouren van je lichaam. Om het scheerresultaat verder te optimaliseren, beschikt de scheerkop over kammetjes aan weerszijden, die de haartjes naar het scheerblad leiden. Er worden hierdoor dus geen haartjes gemist. De parelvormige trimuiteinden van dit apparaat zorgen er tevens voor dat de huid niet geïrriteerd raakt en het apparaat je huid niet krast. Als je klaar bent met scheren, kun je de ladyshave aan de oplader zetten. De batterijindicator laat je weten wanneer het apparaat opgeladen moet worden en wanneer hij volledig is opgeladen.

Voordelen:

 • Hij is gemakkelijk te gebruiken.
 • Het apparaat is volledig waterdicht.
 • Je krijgt er verschillende, handige opzetstukjes bij.
 • De ladyshave houdt contact met de huid voor een glad resultaat.

Nadelen:

 • Hij is niet voorzien van verzorgingsstrips.
 • De ladyshave scheert minder glad dan een scheermesje.
Klik hier voor de beste prijs

2. Remington BKT4000 Bikini Trimmer

Remington BKT4000 Bikini TrimmerGa je binnenkort naar het strand of heb je een date en wil je daarom dat je intieme delen er netjes en goed verzorgd uitzien? Dan kun je deze plek scheren of trimmen. Ben je daarom op zoek naar de beste ladyshave? Als je speciaal een apparaat wil hebben om de intieme delen te scheren, dan vinden wij de Remington BKT4000 Bikini Trimmer de beste ladyshave voor jou. Dit apparaat is namelijk speciaal ontworpen voor het onderhouden van je gevoelige zones. Voor optimaal gebruiksgemak is hij bovendien draadloos. De accuduur bedraagt 60 minuten. Je hebt dus genoeg tijd om alle ongewenste haartjes netjes te verwijderen. Desgewenst kun je zelfs een figuurtje vormen met de haartjes voor een unieke uitstraling. Doordat je de ladyshave zowel nat als droog kunt gebruiken, is hij ook geschikt voor een snelle scheerbeurt.

Behalve dat de BKT4000 Bikini Trimmer van Remington beschikt over verschillende functionaliteiten om te zorgen voor een aangename scheerervaring, is hij ook van superieure kwaliteit. De ladyshave beschikt namelijk over een smalle trimkop, waardoor je alle plekjes goed kunt bereiken. Wanneer je de opzetkam van de ladyshave haalt, dan worden de haartjes getrimd op een lengte van 0,2 mm. Wil je dat je intieme delen er netjes uitzien, maar vind je een beetje haar toch mooi? Dan kun je gebruik maken van 1 van de meegeleverde opzetkammen. Je kunt de haren dan trimmen op een lengte van 2 of 4 mm. Ongeacht hoe je de trimmer vasthoudt of in welke richting je de haren trimt, de trimlengtes zijn toch altijd gelijk dankzij de opzetkammen. Wanneer je klaar bent met het fatsoeneren van je intieme delen, dan kun je de trimmer gemakkelijk schoonmaken met het schoonmaakborsteltje.

Voordelen:

 • De ladyshave heeft een lange accuduur.
 • De trimmer is waterdicht en kan dus ook onder de douche gebruikt worden.
 • Je kunt het apparaat gemakkelijk schoonmaken.
 • Er worden 2 opzetkammen geleverd om te trimmen op een lengte van 2 of 4 mm.
 • Dit apparaat is draadloos te gebruiken.

Nadelen:

 • Er worden geen extra verzorgingsstrips meegeleverd.
 • De ladyshave zorgt niet voor een glad scheerresultaat.
Klik hier voor de beste prijs

3. Philips BRL180/00 SatinShave

Philips BRL180/00 SatinShaveBen je op zoek naar een alles-in-een apparaat om de ongewenste haartjes van je lichaam te verwijderen? Is het daarom belangrijk voor jou om de beste ladyshave in huis te halen? We begrijpen dat je er netjes en goed verzorgd uit wil zien en dat je daarom de haartjes van bijvoorbeeld je benen, armen, oksels en intieme delen wil verwijderen. Hiervoor gebruik je niet een zomaar apparaat, omdat alleen het beste goed genoeg is voor jou. De Philips BRL180/00 SatinShave is de beste ladyshave voor jou, omdat hij een alles-in-een apparaat is waarmee je de ongewenste haartjes van je optimaal lichaam kunt verwijderen. Wanneer je er bovendien gebruik van maakt, dan kun je je tijd nemen terwijl je scheert, omdat hij een accuduur van 60 minuten heeft.

Voor een optimale scheerervaring heeft Philips de BRL180/00 SatinShave volledig waterdicht gemaakt. Je kunt er dus ook gewoon onder de douche mee scheren, waardoor de mesjes glijden over je huid en optimaal de ongewenste haartjes verwijderen. Het dubbel scheerblad draagt ook bij aan een optimaal scheerresultaat. Er zitten tevens kussentjes aan beide kanten van het scheerhoofd, die ervoor zorgen dat je ook bij de rondingen van het lichaam in een vloeiende beweging kunt scheren. Daarnaast zijn de hals en het scheerhoofd van dit apparaat flexibel, waardoor ze gemakkelijk meebewegen en altijd contact met de huid hebben. Om je huid te beschermen tegen krassen beschikt de ladyshave over een veiligheidsbeugel en zijn de trimmeruiteinden afgerond. Is de accu van het scheerapparaat leeggelopen? Geen probleem. Binnen een uur is hij volledig opgeladen. Als je geen tijd hebt om hem op te laden, kun je gebruik maken van de snellaadfunctie.

Voordelen:

 • Na 5 minuten opladen, heeft de ladyshave genoeg kracht voor een scheerbeurt.
 • Dit apparaat voorkomt krassen op de huid tijdens het scheren.
 • Dankzij de flexibele scheerkop behoudt het apparaat contact met de huid.
 • Je kunt hem snel opladen.
 • Hij is volledig waterdicht.

Nadelen:

 • Hij beschikt niet over verzorgingsstrips.
 • Het scheren met de ladyshave kan wat langer duren dan met een scheermes.
Klik hier voor de beste prijs

4. Braun Silk-epil BodyShave LS5560

Braun Silk-epil BodyShave LS5560Ben je op zoek naar de beste ladyshave? Zoek je naar een dergelijk apparaat, omdat je graag je lichaam op een eenvoudige manier wil ontdoen van ongewenste haren? Dan raden wij de Braun Silk-epil BodyShave LS5560 aan. Wij vinden dit model de beste ladyshave voor jou, omdat hij duurzaam is en gemakkelijk je huid ontdoet van overtollige haartjes. Braun begrijpt ook dat je niet alleen op je benen of niet alleen bij de intieme delen van je lichaam haartjes krijgt die je wil verwijderen. Daarom heeft Braun deze ladyshave zodanig ontworpen dat hij zijn weg feilloos weet te vinden over elk lichaamsdeel. Het doet er dus niet toe welke lichaamsdelen je ermee wil scheren, omdat hij op elk lichaamsdeel goed werkt. Wanneer je met dit apparaat hebt geschoren, ziet overal van je lichaam er goed verzorgd uit.

Als je de ongewenste haartjes van je lichaam verwijdert, dan wil je natuurlijk dat je huid na de scheerbeurt een soepel en glad gevoel overhoudt. Er moeten geen ongewenste haartjes overblijven. Hiervoor zorgt de Silk-epil BodyShave LS5560 van Braun ook. Wanneer de scheerbladen voorbij komen, blijft er geen haartje gespaard. De bodyshave is bovendien niet gebonden aan een laadsnoer. Je kunt hierdoor flexibel en comfortabel scheren. Dit apparaat zorgt er daarnaast voor dat de haartjes pijnloos worden verwijderd vanwege het EasyGlide cushion en het Floating Foil. Het eerste element, een kussentje dat je huid tijdens de scheerbeurt effent, zorgt ervoor dat het apparaat gemakkelijk over je lichaam glijdt en dat huidirritatie zoveel mogelijk wordt voorkomen. Het tweede element vormt zich naar de contouren van je lichaam, waardoor het contact met de huid te allen tijde behouden blijft.

Voordelen:

 • De accu gaat 40 minuten lang mee.
 • Hij heeft een aparte stand om je benen en bikinilijn te scheren.
 • Dit apparaat is gebruiksvriendelijk.
 • Is de accu leeggelopen, dan kun je hem binnen een uur weer volledig opladen.

Nadelen:

 • De ladyshave kan er moeite mee hebben om kleinere oppervlakken optimaal te scheren.
 • Hij is niet bruikbaar onder de douche.
Klik hier voor de beste prijs

5. Braun SilkFinish LG1100

Braun SilkFinish LG1100Zoek je naar de beste ladyshave en is het beste model voor jou een apparaat dat werkt op batterijen? Misschien ga je binnenkort voor enkele weken kamperen op een plek waar er geen elektriciteit is waardoor je ook geen mogelijkheid hebt om je apparaten op te laden wanneer hun accu leegloopt. Dan zijn apparaten die op batterijen werken zeer handig. Je hoeft namelijk alleen ervoor te zorgen dat je reserve batterijen bij je hebt en je kunt gewoon verder. De beste ladyshave in een dergelijk geval is wellicht de Braun SilkFinish LG1100. Dit apparaat vinden wij het beste model voor jou, omdat je niet gebonden bent aan een oplaadbare accu. Deze ladyshave werkt namelijk op slechts één AAA-batterij. Hij staat dus altijd voor je klaar, zo lang je er een batterijtje in zet. Handig toch?

Behalve dat deze ladyshave zeer praktisch is, zorgt hij ook nog voor een goed scheerresultaat. De SilkFinish LG1100 van Braun zorgt namelijk voor een glad en precies scheerresultaat. Doordat hij relatief klein is, komt hij ook op plekken waar andere ladyshaves niet bij kunnen. Dankzij de lange hals, manoeuvreert dit apparaat zorgvuldig over je lichaam en kan hij ook de moeilijk bereikbare en gevoelige plekken goed aanpakken. Je kunt hem dus ook gebruiken om je wenkbrauwen bij te werken of je bikinilijn te fatsoeneren. De afspoelbare koppen van dit apparaat laten je niet in de steek en pakken elk gedetailleerd ontharingswerkje optimaal aan. Er is een standaard kop en je kunt ook gebruik maken van het precies scheerhoofd met de twee trimopzetstukken. Deze zijn bedoeld om de bikinilijn te millimeteren tot 0,5 of 0,8 mm.

Voordelen:

 • Dit apparaat zorgt voor precieze scheerresultaten.
 • Je kunt er ook de gevoelige delen van je lichaam mee scheren.
 • De koppen zijn afspoelbaar.

Nadelen:

 • Als de batterij leegloopt, moet je een andere batterij erin zetten.
Klik hier voor de beste prijs

6. AEG Lady Beauty Set

AEG LADY BEAUTY SETWil je er over je hele lichaam goed verzorgd uitzien? Een goed verzorgd uiterlijk kun je als vrouw krijgen door de ongewenste haren te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan de haren die groeien op je armen, benen, oksels en ook die van je bikinilijn. Ben je om deze reden op zoek naar de beste ladyshave? Dan weten wij welke de beste ladyshave voor jou is. Wij vinden dat de AEG Lady Beauty Set perfect bij je past, omdat dit meer is dan alleen een ladyshave. Dit setje is namelijk een compleet lichaamsverzorgingspakket. Er zit namelijk een ladyshave in waarmee je veilig de verschillende lichaamsdelen kunt scheren. Zelfs de gevoelige plekken van je lichaam pakt hij met gemak aan. Daarnaast zitten er in deze set nog andere spullen die elke vrouw handig vindt.

De Lady Beauty Set van AEG komt namelijk behalve met een handige ladyshave, waarmee je je bikinilijn, benen, oksels en armen kunt scheren ook nog met een speciale, automatische trimmer, een kammetje en zelfs een manicure- en pedicureset. Voor de complete verzorging van je nagels zitten er 6 opzetstukken bij voor de manicure- en pedicureset. Elk afzonderlijk onderdeel heeft bovendien zijn specialiteit. De ladyshave kun je namelijk gebruiken tijdens het douchen, omdat hij beschikt over een spatwaterdichte behuizing. Omdat je gezicht het eerste is waar men naar kijkt, is het ook belangrijk dat je wenkbrauwen “on fleek” zijn en er is dus goed uitzien. Om je wenkbrauwen bij te werken, gebruik je eerst het kammetje om de haartjes in de gewenste richting te kammen, waarna je de trimmer gebruikt om de overtollige haartjes te verwijderen.

Voordelen:

 • De losse onderdelen van de manicure- en pedicureset kun je opbergen in de etui.
 • Er zit zelfs een wenkbrauwtrimmer bij.
 • Je kunt de ladyshave ook gebruiken om gevoelige plekken zoals je oksels en bikinilijn te scheren.
 • De ladyshave is ook onder de douche te gebruiken.
 • Dit setje is geschikt om je lichaam van ongewenste haren te ontdoen en om je nagels te verzorgen.

Nadelen:

 • De verschillende onderdelen werken op batterijen, maar er worden geen batterijen meegeleverd.
Klik hier voor de beste prijs

7. Braun LS5360

Braun LS5360Ben je op zoek naar de beste ladyshave voor jouw behoeften? Het vinden van het ultieme model hoeft niet moeilijk te zijn als je van tevoren weet welke lichaamsdelen je ermee wil scheren. Is het voor jou belangrijk dat je slechts één apparaat nodig hebt om al je lichaamsdelen te scheren? Dan kun je kiezen voor een model dat zich richt op alle lichaamsdelen zoals je benen, armen en gevoelige zones. De Braun LS5360 is wellicht de beste ladyshave voor jou, omdat hij voldoet aan deze omschrijving. Je kunt hem dus gebruiken om de verschillende lichaamsdelen met ongewenste haartjes te scheren. Hij vindt zijn weg feilloos over al je lichaamsdelen en pakt alle haartjes, lang en kort, optimaal aan. Geen enkel haartje wordt vergeten, waardoor al je lichaamsdelen er goed onderhouden uitzien.

Scheren met de LS5360 ladyshave van Braun betekent bovendien dat er een zacht, babyglad resultaat ontstaat. Wanneer de scheerbladen van dit apparaat over de verschillende lichaamsdelen glijden, geniet je daarnaast van een pijnloze ervaring. Braun weet namelijk dat het voor ons als vrouwen belangrijk is om er goed uit te zien, maar dat de meesten van ons geen pijn willen lijden wanneer we ons mooi maken. Daarom beschikt dit apparaat over een kussentje dat ervoor zorgt dat de huid tijdens het scheren wordt geëffend. Hierdoor glijdt het apparaat zo soepel mogelijk over het lichaam. Voor een optimaal scheerresultaat zorgt dit apparaat er daarnaast voor dat de contouren van je lichaam worden gevolgd en dat er tijdens de gehele scheerbeurt contact blijft met de huid. Dit zorgt voor een prachtig en glad resultaat.

Voordelen:

 • Het zwevend scheerblad zorgt ervoor dat er optimaal contact blijft met de huid.
 • De lengte van het haar kun je instellen.
 • Je kunt ook gevoelige zones zoals je oksels en bikinilijn scheren met deze ladyshave.
 • Hij beschikt over een lang snoer.

Nadelen:

 • Je kunt hem alleen aan het snoer gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs

8. BaByliss G220E

BABYLISS G220EWil je zelfverzekerd de deur uit gaan en je mooi voelen? Dan kun je je lichaamsdelen optimaal verzorgen door ze te scheren. Ben je daarom op zoek naar de beste ladyshave? Dan kun je de 2-in-1 ladyshave BaByliss G220E gebruiken. Wij vinden dat dit model de beste ladyshave voor jou is, omdat je er op een zeer comfortabele manier alle ongewenste haartjes van je lichaam mee kunt verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan je okselharen, de haartjes bij je bikinilijn, de haren op je benen en uiteraard ook de haartjes op je armen. Dit apparaat beschikt voor extra comfort over een massage strip. Deze verstevigt de huid en zorgt voor comfort. Voor een optimale efficiëntie tijdens het scheren, beschikt het scheerapparaat over een dubbele scheerkop. Met dit apparaat ontstaat er dus een optimaal scheerresultaat.

Als je de G220E ladyshave van BaByliss gebruikt om de ongewenste lichaamsharen te verwijderen, dan kun je de haartjes in 1 beweging netjes glad scheren. Het apparaat beschikt over een flexibele kop die de rondingen van je lichaam probleemloos volgt en dus ook soepel over de moeilijkere lichaamsdelen zoals je knieën glijdt. Zo worden alle haartjes optimaal verwijderd. Ga je de gevoelige zones van je lichaam scheren? Maak dan gebruik van het trimopzetstuk. Dit opzetstuk kun je gemakkelijk op de scheerkop klikken. Met deze ladyshave in huis ben je bovendien niet gebonden aan een stopcontact. Dit komt doordat hij werkt op 2 AA-batterijen. Voor extra scheercomfort kun je dit draadloze apparaat ook onder de douche gebruiken, waardoor hij nog soepeler over je lichaamsdelen glijdt.

Voordelen:

 • Je bent niet afhankelijk van een stopcontact.
 • De kop van de ladyshave is afspoelbaar.
 • Hij is ook onder de douche te gebruiken.
 • Het scheren is comfortabel dankzij de massagestrip.
 • Er zit ook een opzetstuk bij voor het trimmen van je haartjes.

Nadelen:

 • Dit model beschikt niet over een verzorgende strip.
 • Er wordt geen precisietrimmer meegeleverd.
Klik hier voor de beste prijs

9. Braun LS5160

BRAUN LS5160Als je op zoek bent naar de beste ladyshave, dan kun je kiezen voor een apparaat waarmee je je lichaam kunt verwennen. Een apparaat dat je lichaam verwent met een zachte scheerbeurt is de Braun LS5160. Dit is de beste ladyshave voor jou, omdat hij zeer zacht is voor je huid en om deze reden ook perfect is voor de gevoelige en delicate gedeelten van je lichaam. Vele ladyshavers hebben slechts 1 functie en dat is het scheren van je lichaam. Dit is niet het geval bij dit model van Braun. Dit apparaat zorgt er namelijk voor dat er in 1 soepele beweging wordt geschoren en gescrubd. De scheerbladen scheren namelijk dicht op de huid waarna een vibrerend scrubopzetstuk vervolgens over de plek, waar de scheerbladen eerst overheen zijn gegaan, heen gaat. Dit zorgt voor een glad, pijnloos resultaat.

De LS5160 ladyshave van Braun streelt zelfs de contouren van je lichaam. Dit komt doordat hij beschikt over een afgerond scheerhoofd, dat zich gemakkelijk aanpast aan de contouren van je lichaam. Dit apparaat zorgt daarnaast ook voor een zachte scheerervaring, doordat de toppen van de trimmer zijn afgerond. Het zwevende scheerblad van de ladyshave zorgt tezamen met de trimmer voor een perfecte scheerbeurt, doordat het apparaat zo dicht mogelijk op de huid scheert. Voor optimaal comfort tijdens het scheren, is de ladyshave waterbestendig. Dit betekent dat je er gewoon onder de douche of in het bad mee kunt scheren. Een ander voordeel van dit waterbestendige model is dat je hem gemakkelijk kunt reinigen onder stromend water. Wanneer je dus in bad hebt geschoren, kun je het apparaat meteen onder de kraan afspoelen. Hij is hierna gereed voor de volgende scheerbeurt.

Voordelen:

 • Je kunt hem draadloos gebruiken.
 • De ladyshave is zeer praktisch in gebruik.
 • Hij is ook geschikt voor de gevoelige delen van je lichaam.
 • De contouren van je lichaam worden optimaal gevolgd.
 • Dit apparaat kun je ook gebruiken om te scheren onder de douche of in bad.

Nadelen:

 • Hij werkt op batterijen, dus het is aanbevolen om altijd reserve batterijen te hebben.
 • De ladyshave scheert minder kort dan een scheermes.
Klik hier voor de beste prijs

10. Remington Smooth & Silky Rechargeable Lady Shaver WDF5030

REMINGTON SMOOTH & SILKY RECHARGEABLE LADY SHAVER WDF5030Is het voor jou belangrijk om in 1 beweging je benen helemaal glad te scheren? Dan is het belangrijk om de beste ladyshave voor jouw behoeften aan te schaffen. Een model dat ervoor zorgt dat je in slechts 1 beweging je benen glad kunt scheren is de Remington Smooth & Silky Rechargeable Lady Shaver WDF5030. Wij vinden dit model de beste ladyshave voor jou, omdat hij beschikt over 4 scheerbladen die zo dicht mogelijk op de huid scheren. Deze scheerbladen zitten bovendien achter een folie, waardoor je huid beschermt blijft tijdens het scheren. Er ontstaat na een scheerbeurt met deze ladyshave dus niet alleen een glad scheerresultaat, maar het apparaat voorkomt ook zoveel mogelijk huidirritatie. Wanneer je scheert is het resultaat belangrijk, maar ook het comfort. Daarom is dit apparaat voorzien van een verzorgende strip met amandelolie. Deze zorgt voor optimaal huidcomfort wanneer je scheert.

De meesten van ons vinden het prettiger om onder de douche of in bad te scheren. Daarom is het belangrijk dat de ladyshave die we gebruiken waterdicht is. Dit is zeker het geval bij de Smooth & Silky Rechargeable Lady Shaver WDF5030 van Remington. Dit apparaat is volledig waterdicht, waardoor je hem ook onder de douche of in bad kunt gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de prestaties afnemen of dat het apparaat stuk gaat. Heb je de accu van de ladyshave volledig opgeladen, dan kun je er lang mee scheren. Neem dus je tijd wanneer je je lichaamsdelen ontdoet van ongewenste haartjes. Ga je binnenkort op vakantie of ga je een weekendje weg en wil je er zeker van zijn dat je er gedurende de hele trip goed verzorgd uitziet, dan kun je de ladyshave met je meenemen. Zet alle onderdelen netjes in de reisetui!

Voordelen:

 • Voor bewegingsvrijheid en gemak is hij draadloos.
 • Je krijgt er een handige reisetui bij.
 • Dit apparaat kun je ook onder de douche of in bad gebruiken.
 • Hij heeft een lange accuduur.
 • Je kunt er ook de gevoelige lichaamsdelen mee scheren.
 • Het zwevend scheerblad staat goed in contact met je huid.

Nadelen:

 • Hij is niet voorzien van een flexibele kop.
 • Het verwijderen van haartjes op bepaalde lichaamsdelen gaat niet in 1 beweging.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>