• Home
 • Fietsen

Op zoek naar de beste Mountainbike Of E-MTB van 2020? Vergelijk de meest betaalbare als wat het beste voor beginners is.

Fiets je liever fietst op een “normale” mountainbike of juist een elektrisch model? Je kunt aan de hand van dit artikel de beste MTB uit beide categorieën vinden. Maak voor het gemak ook gebruik van de onderstaande tabel met informatie over het type aandrijving en het aantal versnellingen van elk model.

Beste MTB van 2020, ook voor minder dan 1000 euro.

 Product naamType aandrijvingVersnellingen 
1.
CUBE RACE ONE 29Geen22Meer info »
2.
SCOTT SCALE 970Geen20Meer info »
3.
GIANT FATHOM 0 29Geen22Meer info »
4.
BERGAMONT REVOX 6.0 29Geen30Meer info »
5.
CUBE LTD PRO 29Geen22Meer info »
6.
CUBE REACTION HYBRIDElektrische11Meer info »
7.
SCOTT E-SCALE 930 29Elektrische10Meer info »
8.
BERGAMONT E-REVOXElektrische9Meer info »
9.
GHOST HYBRIDE KATO 2Elektrische9Meer info »
10.
GIANT DIRT-E+ 2 27.5Elektrische18Meer info »

Ben je op zoek naar de beste MTB? Of zoek je naar een e-bike variant? Je kunt aan de hand van jouw voorkeuren de beste mountainbike of de beste E-MTB vinden door dit artikel te lezen. We laten je namelijk zien wat de eigenschappen van de best verkochte modellen zijn. Aan de hand van deze informatie kun je vervolgens nagaan welk model het beste aansluit bij jouw behoeften. Denk je alvast in hoe je zonder gevaar voor een lekke band gezellig over het bospad of de landweg fietst. Zie je het al voor je? Je kunt met een dergelijke fiets zelfs gebruik maken van verschillende versnellingen. Lees dus snel de reviews en kies de beste MTB uit!

1. Cube Race One 29

Cube Race One 29Zoek je naar de beste MTB oftewel de ideale mountainbike voor jouw behoeften? Dan is het goed om jezelf eerst af te vragen of het beste model voor jou een elektrische versie of een “normale” mountainbike is. Als je het liefst kiest voor de traditionele mountainbike, dan is het ook belangrijk om na te gaan hoeveel versnellingen voor jou belangrijk zijn. Wij kennen een traditionele mountainbike die beschikt over een groot aantal versnellingen, namelijk de Cube Race One 29. Wellicht is dit model de beste mountainbike voor jou. Je kunt er namelijk gezellig mee op pad gaan en zelfs over slechte wegen of paden rijden. De banden van deze fiets kunnen namelijk tegen een stootje. Een andere aantrekkelijke eigenschap van deze fiets is dat je er gemakkelijk mee kunt fietsen wanneer je tegenwind hebt.

Bij een harde tegenwind hoef je namelijk alleen de versnelling van de fiets aan te passen. Je kunt namelijk sneller vooruit komen op die manier, waardoor je ook goed bestand bent tegen tegenwind. De 22 versnellingen op de fiets dragen ook hun steentje bij. Doordat er een groot aantal versnellingen zijn, heb je goede controle over je snelheid en de weerstand tijdens het trappen. Behalve dat de banden van de Cube Race One 29 tegen een stootje kunnen, is de hardtail mountainbike zelf ook stevig. Hij is namelijk gemaakt van stevig aluminium. Doordat de afzonderlijke onderdelen van topkwaliteit zijn, is de fiets zelf ook duurzaam. Ondanks deze superieure kwaliteit, wordt dit model tegen een instapprijs verkocht. Hij is dus perfect voor wanneer je naar een upgrade model zoekt.

Voordelen:

 • De fiets is voorzien van een uitstekende afmontage.
 • Doordat er is gezorgd voor interne kabelgeleiding, vindt er minder snel schade of slijtage plaats.
 • Je hebt optimaal controle over je snelheid en de weerstand tijdens het trappen, dankzij de 22 versnellingen.

Nadelen:

 • De fiets is in slechts 1 kleur verkrijgbaar.
 • Je kunt de lock-out niet vanaf het stuur bedienen.
Klik hier voor de beste prijs

2. Scott Scale 970

Scott Scale 970Als je zoekt naar de beste MTB voor jouw behoeften, dan is een van de belangrijkste eigenschappen waar je op let comfort. Het is namelijk belangrijk dat de ritten die maakt met je mountainbike prettig zijn. Dit is zeker het geval wanneer je kiest voor de Scott Scale 970. Elke rit op deze fiets is een feest. Als je bijvoorbeeld scherpe bochten wil maken over ruig terrein, dan gaat dat eenvoudig. Dit heeft de fiets te danken aan zijn aluminium frame, dat het sturen moeiteloos maakt, ongeacht over welk terrein je fietst. Je behoudt continu de controle. Ook schokken worden geabsorbeerd door deze MTB, dankzij de Suntour XCR RL-R voorvork met een 100mm veerweg. Mede vanwege deze eigenschappen vinden wij dat deze fiets wellicht de beste MTB voor jou is.

De Scott Scale 970 is niet zomaar aan hardtail mountainbike. Hij beschikt namelijk over een geveerde voorvork en een remote lock-out. Daarnaast is dit model zeer licht. Hij weegt slechts 13,2 kg. De fiets is tevens voorzien van dezelfde geometrie als zijn carbon tegenhanger en is daarom snel en sportief. Fietsen vindt op deze mountainbike plaats met de maximale efficiëntie. Dat je snel vooruit kunt komen met deze fiets is geen mythe. Hij beschikt namelijk over 20 versnellingen. Wanneer je fietst, is optimaal remmen ook belangrijk. Je wil namelijk veilig je bestemming bereiken. Dankzij de Shimano M365 hydraulische schijfremmen, ben je er bij de Scale 970 fiets van verzekerd dat je optimaal kunt remmen. De fiets is tevens voorzien van 29×2 20 banden, die zorgen voor een stabiele wegligging en een stevig stuurvermogen. Ga dus gerust stunten met deze fiets en kom weer veilig thuis aan.

Voordelen:

 • Hij heeft een licht frame.
 • Er zijn anti-slip pedalen op deze mountainbike.
 • Dankzij de 20 versnellingen, kun je snel vooruit komen.
 • Je bent verzekerd van fietscomfort dankzij de geveerde voorvork.

Nadelen:

 • De remmen zijn hydraulisch, dus de fiets is niet helemaal onderhoudsvrij.
Klik hier voor de beste prijs

3. Giant Fathom 0 29

Giant Fathom 0 29Zoek je naar de beste MTB voor jouw behoeften? Is het beste model voor jou een traditionele mountainbike, waarbij de hedendaagse framegeometrie wordt gecombineerd met de klassieke hardtail geometrie? Dan is de Giant Fathom 0 29 wellicht de beste MTB voor jou. Deze fiets is een combinatie van de klassieke hardtail en de hedendaagse framegeometrie. Hierdoor ontstaat er keer op keer een prettige rijervaring. Je kunt je op deze fiets eenvoudig meten tussen de gevorderden. Als je dus graag mee wil doen met mountainbike races of -tours, dan doe je dat gemakkelijk op deze fiets. Hij is zelfs perfect voor fietsers die zich verder willen ontwikkelen. Deze fiets beschikt bovendien over 29 inch wielen, dus je kunt er gemakkelijk hoge snelheden op bereiken. Dit feit wordt geaccentueerd door de 22 versnellingen van deze mountainbike.

Hoewel prestaties zeer belangrijk zijn bij het uitkiezen van de ideale fiets, kijk je ook naar de uitstraling van de verschillende modellen. Dit weten de fabrikanten van de Giant Fathom 0 29 ook. Daarom hebben ze ervoor gezorgd dat deze fiets een sportief uiterlijk heeft. Je ziet er enorm stoer uit wanneer je een ritje maakt op deze fiets. De mountainbike is bovendien voorzien van een balhoofdhoek van 69 graden. Dit onderdeel is speciaal gefabriceerd voor de wielen van 29 inch en de vering in de voorvork. Hierdoor kun je gemakkelijk en efficiënt hellingen beklimmen. Echter, ook het afdalen is gemakkelijk wanneer je rijdt op deze fiets. De fiets brengt een vertrouwd rijgevoel met zich mee, dankzij de wielen, die zorgen voor stabiliteit.

Voordelen:

 • De wielen zorgen voor extra stabiliteit.
 • Je kunt comfortabel fietsen op deze mountainbike.
 • Dit model is voorzien van effectieve hydraulische schijfremmen.
 • Voor optimale controle over je snelheid, kies je voor 1 van de 22 versnellingen.

Nadelen:

 • Het stuur is relatief breed.
Klik hier voor de beste prijs

4. Bergamont Revox 6.0 29

Bergamont Revox 6.0 29Zoek je naar de beste MTB zodat je optimaal de volgende stap kunt maken in je mountainbike carrière? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een model, waar je op elk moment of op elke oppervlakte optimaal kunt presteren. Wij kennen een model dat je helpt om ongeacht het terrein optimaal te fietsen, namelijk de Bergamont Revox 6.0 29. Wij vinden deze fiets de beste MTB voor jou, omdat hij je helpt om de volgende stap te maken in je mountainbike carrière. Deze fiets beschikt namelijk over onderdelen van de beste kwaliteit, waardoor zowel het dalen als steil klimmen perfect gaan. De fiets is onder andere voorzien van een aluminium frame, met een licht gewicht. Daarnaast beschikt hij over een double butted frame met interne bekabeling. Deze zorgt ervoor dat de stijfheid van de fiets wordt gemaximaliseerd.

Wil je graag je tegenstaanders verslaan? Dan fiets je ook op de Bergamont Revox 6.0 29. Deze fiets is namelijk een snelle, cross country racer. Hij beschikt over 30 versnellingen en versnelt indrukwekkend. Je bent er dus van verzekerd dat je enorm snel vooruit kunt komen, wanneer je een ritje maakt op deze mountainbike. Ook al stap je voor het eerst op deze fiets, je krijgt meteen een vertrouwd gevoel. Dit komt mede vanwege de superieure geometrie. Heb je een mooie snelheid opgebouwd en moet je plotseling remmen? Geen nood! Deze fiets is voorzien van hydraulische schijfremmen, die ervoor zorgen dat je effectief tot stilstand komt. Je kunt dus gerust stunten met deze fiets, omdat je zeker weet dat je optimaal kunt remmen, wanneer dat nodig is.

Voordelen:

 • Deze fiets is voorzien van 30 versnellingen.
 • Zijn onderdelen zijn van superieure kwaliteit.
 • Zowel klimmen als afdalen, gaan eenvoudig met deze fiets.
 • Je kunt optimaal tot stilstand, dankzij de hydraulische schijfremmen.

Nadelen:

 • Hij beschikt niet over een staander.
 • Dit model komt niet met verlichting.
Klik hier voor de beste prijs

5. Cube LTD Pro 29

Cube LTD Pro 29Ben je een fervente fietser en zoek je daarom naar de beste MTB? Wanneer je rijdt op een mountainbike, dan ben je gauw geneigd om op ruig terrein te fietsen en om wat harder te trappen. Als je doel is om snel vooruit te komen, dan kun je kiezen voor de Cube LTD Pro 29. Dit model is wellicht de beste MTB voor jou, omdat hij zowel geschikt is voor de licht ervaren als de ervaren fietser. De fiets stelt je in de mogelijkheid om snel vooruit te komen en om allerlei stunts uit te voeren. De fiets is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame en verschillende andere high-end componenten. Samen zorgen de verschillende onderdelen van deze fiets ervoor dat hij geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Hierdoor ontstaat er bij elke rit optimaal fietsplezier.

Fietsen met de Cube LTD Pro 29 betekent niet alleen snelheid, maar ook comfort en controle. Dit komt mede dankzij de Shimano XT schakelset met 22 versnellingen. Bij het ontwikkelen van deze mountainbike is er bewust gekozen voor deze schakelset, omdat hij niet alleen sterk en licht is, maar ook onderhoudsarm. In het hedendaagse drukke leven, wil je natuurlijk een fiets hebben, waar je bijna geen omkijken naar hebt. Daar is er bij deze fiets op ingespeeld. Hij is tevens voorzien van een superlichte frame met interne kabelgeleiding. Zelfs de voorvork en banden zijn geoptimaliseerd voor de beste rijervaring. Daarom is de voorvork van dit model geveerd en beschikt de fiets over Schwalbe Tough Tom & Rapid Rob banden.

Voordelen:

 • Hij is voorzien van een superlichte frame met interne kabelgeleiding.
 • Je kunt optimaal schakelen dankzij de Shimano XT schakelset met 22 versnellingen.
 • Voor optimaal rijcomfort, beschikt deze fiets over een RockShox geveerde voorvork.

Nadelen:

 • Je kunt dit model in slechts 2 kleuren kopen.
 • Bij de aankoop van deze mountainbike krijg je basispedalen.
Klik hier voor de beste prijs

6. Cube Reaction Hybrid HPA Race 500 29

Cube Reaction Hybrid HPA Race 500 29Is de beste MTB voor jou een elektrisch model? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan hoe je de fiets wil gebruiken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je over lange trails wil fietsen of hoge bergen wil beklimmen. Dan kies je uiteraard voor een ander model dan wanneer je de fiets gewoon wil gebruiken om van huis naar het werk te gaan. Wij kennen de beste MTB voor jou als je op zoek bent naar een elektrische mountainbike waar je over lange trails mee kunt gaan en waar je hoge bergen mee kunt beklimmen. Kies in dit geval voor de Cube Reaction Hybrid HPA Race 500 29. Deze fiets is voorzien van alle eigenschappen die ervoor zorgen dat je snel over alle type oppervlakken kunt rijden.

Al vanaf de eerste rit op de Cube Reaction Hybrid HPA Race 500 29 krijg je een geheel nieuwe waardering voor het mountainbiken. Bij deze fiets wordt menselijke kracht gecombineerd met een Bosch CX motor voor optimale rijprestaties. De motor zit aan het achterwiel van de fiets en levert kracht via de Shimano XT11 speed aandrijving en een aluminium Superlite frame. Dankzij deze elementen ontstaat er een superieure rijervaring. Om aan de eisen van het Bosch systeem te voldoen is het double butted aluminium Superlite frame ontwikkeld. Het frame is super licht, maar tegelijkertijd ook extreem stijf. Hij zorgt dus voor efficiëntie en stuurprecisie. De fiets beschikt bovendien over interne kabelgeleiding voor minder onderhoud. Dit is een bijna onmisbare eigenschap in ons hedendaags druk leven.

Voordelen:

 • Er is een superlicht aluminium frame.
 • Zijn maximale actieradius bedraagt 145 km.
 • De geveerde voorvork zorgt voor extra rijcomfort.
 • Hij beschikt over interne kabelgeleiding voor minder onderhoud.
 • Dankzij de hydraulische schijfremmen komt de fiets optimaal tot stilstand.

Nadelen:

 • Er is geen optie voor een andere accu.
 • Het opladen van de accu duurt tussen de 4 en 5 uur.
Klik hier voor de beste prijs

7. Scott E-Scale 930 29

Scott E-Scale 930 29Zoek je naar de beste MTB voor jouw behoeften? Is het voor jou belangrijk dat de fiets die je uitkiest beschikt over een elektrische aandrijving? Moet hij daarnaast beschikken over een sportief, stijf en licht frame? Dan kennen wij het perfecte model voor jou, namelijk de Scott E-Scale 930 29. Wij vinden dat deze fiets de beste MTB voor jou is, omdat hij niet zomaar een mountainbike is. Deze fiets is namelijk een E-MTB oftewel een elektrische mountainbike. Hij beschikt daarnaast over een zeer stijf, superlicht en sportief frame. Daarnaast kun je rekenen op een comfortabele rijervaring, omdat deze mountainbike is voorzien van een geveerde voorvork met remote lock-out. De schokken van de weg worden dus optimaal opgevangen, waardoor jij er zo min mogelijk last van ondervindt.

Als duurzaamheid en snelheid bij jou hoog in het vaandel staan, dan is de Scott E-Scale 930 29 ook de ideale E-MTB voor jou. Deze fiets is namelijk geschikt voor lange trainingsritten in je vrije tijd, maar je kunt hem ook gebruiken als wedstrijdfiets. Als je kiest voor een elektrische fiets, dan is het sowieso belangrijk om na te gaan hoeveel kracht de accu heeft. De uitneembare accu van deze fiets heeft een kracht van 75 Nm. Daarnaast heeft hij een maximale actieradius van 145 km. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je de accu van de mountainbike steeds moet opladen. Je kunt namelijk lange ritten maken voordat het weer tijd is om de accu op te laden. Is de accu leeggelopen, maar wil je hem niet uit de fiets halen? Geen probleem. Je kunt namelijk de accu in de fiets opladen.

Voordelen:

 • De fiets is voorzien van effectieve hydraulische schijfremmen.
 • Met de standaardaccu bedraagt de gemiddelde actieradius 95 km.
 • Hij is voorzien van een geveerde voorvork die schokken zoveel mogelijk opvangt.
 • Er is een middenmotor met een laag zwaartepunt voor natuurlijke ondersteuning en kracht.

Nadelen:

 • Het opladen van de accu duurt 4 tot 5 uur.
 • Hij wordt niet geleverd met een slot of verlichting.
 • Dit model is met een netto gewicht van 20,5 kg relatief zwaar.
Klik hier voor de beste prijs

8. Bergamont E-Revox 6.0 29

Bergamont E-Revox 6.0 29Zoek je naar de beste MTB voor jouw behoeften? Moet het ideale model voor jou beschikken over een elektrische aandrijving? Je kunt om verschillende redenen kiezen voor een fiets met een elektrische aandrijving. Denk er bijvoorbeeld aan dat je wel graag zelf trapt van de ene plek naar de andere, maar dat je graag assistentie wil hebben wanneer je moe bent. In dat geval is het sowieso handig als je een E-MTB hebt. Als je specifiek een elektrische mountainbike wil hebben, dan beschik je over meer voordelen. Een dergelijk model is namelijk voorzien van het gemak van een elektrische fiets, maar kan daarnaast ook gemakkelijk over ruig terrein gaan. Wij kennen de beste MTB voor jou, namelijk de Bergamont E-Revox 6.0 29. Dit model is een elektrische mountainbike.

Wanneer je een rit maakt met de Bergamont E-Revox 6.0 29, dan merk je meteen dat het fietsen comfortabel is. Deze hardtail elektrische mountainbike is namelijk voorzien van genoeg ondersteuning om over de trails te vliegen. Hij beschikt bovendien over een geveerde voorvork, waardoor je gemakkelijk en op een comfortabele wijze lange afstanden kunt afleggen. Dankzij deze eigenschappen, stap je graag op de fiets en maak je een ronde door de stand, over ruige paden of door bossen. Uiteraard is het fietsen over vlak terrein ook geen probleem. Wanneer je op pad gaat met de fiets, dan wil je er zeker van zijn dat je veilig tot stilstand kunt komen. Dit is zeker het geval wanneer je fietst op deze E-MTB. Hij beschikt namelijk over hydraulische schijfremmen.

Voordelen:

 • Het opladen van de accu duurt slechts 3-4 uur.
 • De accu heeft een maximale actieradius van 130 km.
 • Deze fiets is voorzien van hydraulische schijfremmen.
 • Je kunt comfortabel fietsen dankzij de geveerde voorvork.

Nadelen:

 • De zadelpen is niet geveerd.
 • Deze fiets komt zonder bagagedrager.
 • Met een gewicht van 20,6 kg is hij vrij zwaar.
Klik hier voor de beste prijs

9. Ghost Hybride Kato 2 AL 29

Ghost Hybride Kato 2 AL 29Als je op zoek gaat naar de beste MTB voor jouw behoeften, dan heb je misschien een voorkeur op het gebied van het merk. Is de beste MTB voor jou een elektrisch model van het sportieve merk Ghost? Dan kennen wij een model dat wellicht goed bij je past, namelijk de Ghost Hybride Kato 2 AL 29. Deze elektrische mountainbike is sportief. Natuurlijk had je niets anders verwacht, omdat Ghost een marktleider is op het gebied van sportieve fietsen. Wanneer je beschikt over deze fiets, dan kun je grote uitdagingen aangaan. De motor is namelijk speciaal ontworpen om net een beetje verder te gaan dan andere modellen. De accu heeft een capaciteit van 400 Wh en zorgt er hierdoor voor dat je veel kilometers kunt afleggen voordat je hem weer moet opladen.

Fietsen op de Ghost Hybride Kato 2 AL 29 betekent optimaal fietsplezier. Deze fiets beschikt namelijk over veringopties die zijn afgestemd op de gebruiksmogelijkheden. Daarnaast beschikt dit model over extra grote banden en moderne assen, die ervoor zorgen dat je efficiënt omhoog kunt gaan. Ook het afdalen, vindt gemakkelijk plaats. Wanneer je van een berg of helling afdaalt, voelt het bij deze fiets aan alsof je in de wolken zweeft. Je krijgt hierdoor bij elke rit meer zelfvertrouwen. De fiets brengt tevens een gevoel van veiligheid met zich mee, dankzij zijn stabiele wegligging, krachtige accu en hydraulische schijfremmen. Doordat deze E-MTB bovendien beschikt over een middenmotor, wordt het zwaartepunt omlaag gebracht voor meer stabiliteit. De motor is tevens licht en krachtig, waardoor je zelfs op uitdagend terrein snel en gemakkelijk vooruit kunt gaan.

Voordelen:

 • De fiets heeft een stabiele ligging.
 • Er is een afneembaar display op de fiets.
 • Je kunt de accu binnen slechts 3-4 uur opladen.
 • Zijn accu heeft een maximale actieradius van 120 km.
 • Dankzij de hydraulische schijfremmen kom je optimaal tot stilstand.

Nadelen:

 • De zadelpen is niet geveerd.
 • Je krijgt hem zonder pedalen.
 • Hij beschikt niet over walk assist.
 • Deze fiets beschikt niet over een standaard.
Klik hier voor de beste prijs

10. Giant Dirt-E+ 2 27.5

Giant Dirt-E+ 2 27.5Ben je op zoek naar de beste MTB voor jouw behoeften en is het ideale model voor jou een E-MTB? Dan kennen wij wellicht de beste MTB voor jou. Als je kiest voor de Giant Dirt-E+ 2 27.5 dan kies je namelijk voor een duurzame mountainbike met een elektrische aandrijving. Deze fiets is dus perfect voor het maken van lange ritten. Hij is tevens voorzien van interne bekabeling, waardoor de kabels beter beschermd zijn en er minder onderhoud nodig is. De fiets beschikt bovendien over een hoogwaardig elektrisch ondersteuningssysteem, dat de hoge standaarden van prestatiegerichte offroad en XC fietsen met zich meebrengt. In deze fiets zit er behalve een EnergyPak accusysteem ook een motor. Hierdoor ervaar je keer op keer de betrouwbaarheid van een hardtail mountainbike.

Behalve dat de Giant Dirt-E+ 2 27.5 optimaal presteert, is deze fiets ook prachtig om te zien. Daarom stap je er graag op en maak je korte of juist lange rondes. Het doet er op deze fiets bovendien niet toe waar je fietst. Geen enkel offroad pad is namelijk teveel voor deze krachtige mountainbike. Dankzij zijn lichte gewicht en sterke motor, ga je alle uitdagingen vol zelfvertrouwen aan. De 27,5 inch banden zorgen bovendien ervoor dat je genoeg grip op de weg hebt. Ga daarom gezellig op uitdagend terrein rijden en verleg de grenzen van je avontuur. Wanneer je rijdt op deze fiets weet je zeker dat je weer veilig thuis aankomt. Zijn accu heeft namelijk een maximale actieradius van 120 km en indien nodig, kun je de accu in de fiets opladen. De hydraulische schijfremmen dragen ook bij aan een veilig gevoel tijdens het fietsen.

Voordelen:

 • De motor is fluisterstil.
 • Hij heeft een geveerde voorvork.
 • Zijn banden zorgen voor genoeg grip op de weg.
 • Zelfs ruig terrein vormt geen uitdaging voor deze fiets.
 • Dankzij de interne bekabeling, vergt dit model minder onderhoud.
 • Je kunt lange afstanden afleggen voordat de accu weer opgeladen moet worden.

Nadelen:

 • De zadelpen is niet geveerd.
 • Er is geen accukeuze mogelijk.
 • Hij komt zonder verlichting en slot.
 • Je kunt er geen kinderzitje op bevestigen.
 • Deze fiets wordt zonder standaard en pedalen geleverd.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>