Op Zoek Naar De Beste MP3 Speler van 2020? Voor sporten met bluetooth nodig?

Als je houdt van muziek en je wil graag je muziek en andere zakelijke bezigheden gescheiden houden, dan is het handig om een MP3 speler te gebruiken. Een dergelijk apparaat maakt het namelijk mogelijk om overal van je favoriete muziek te genieten. Sommige MP3 spelers geven je zelfs de mogelijkheid om je lievelingsfilms en foto’s te bekijken. Als je ziet hoeveel soorten MP3 spelers aangeboden worden, dan kan het uitkiezen van het ideale model wellicht moeilijk lijken. Het is echter een fluitje van een cent om de beste MP3 speler te vinden als je jezelf enkele vragen stelt. Vraag jezelf bijvoorbeeld af of je alleen naar muziek wil luisteren. Wil je met de MP3 speler tevens toegang hebben tot het internet? Vervolgens ga je na of het desbetreffend model ideaal moet zijn voor tijdens het sporten. Ook het geheugen is belangrijk. Vind hier de beste MP3 speler voor jouw behoeften!

Beste MP3 speler van 2020

Zoals je weet, worden er verschillende soorten MP3 spelers verkocht. We hebben je bovendien intussen verteld over enkele factoren waar je rekening mee kunt houden bij het uitkiezen van de beste MP3 speler voor jouw behoeften. Om je zoektocht verder te vergemakkelijken, hebben we de onderstaande tabel gecreëerd. In deze tabel zie je de top 10 MP3 spelers van 2020. Het aantal MP3 spelers waar je uit hoeft te kiezen is dus enigszins afgebakend waardoor je gemakkelijker het ideale model kunt vinden. We recenseren tevens in dit artikel alle 10 MP3 spelers uit deze lijst zodat je een goed geïnformeerde keus kunt maken. Bekijk dus snel de tabel, lees de reviews en kies de beste MP3 speler voor jouw behoeften uit!

 Product naam 
1.
Apple iPod Touch 6 64GB RoodMeer info »
2.
Difrnce MP855 4GB ZilverMeer info »
3.
Cowon X9 16GB ZwartMeer info »
4.
Difrnce MP1851 4GB BlauwMeer info »
5.
Sandisk Sansa Clip Sports 8GB zwartMeer info »
6.
Sony NW-WS625B ZwartMeer info »
7.
Pioneer XDP-300R ZilverMeer info »
8.
Lenco Xemio-760 ZwartMeer info »
9.
Cowon Plenue D ZilverMeer info »
10.
Sony NW-ZX300Meer info »

1. Apple iPod Touch 6 64GB Rood

Als je dol bent op muziek en je wil graag een apparaat hebben dat je de mogelijkheid geeft om overal en op elk gewenst moment naar muziek te luisteren, dan ga je op zoek naar de beste MP3 speler voor jouw behoeften. Zoals je intussen weet, zijn er veel verschillende MP3 spelers verkrijgbaar. Sommige modellen zijn alleen geschikt voor het beluisteren van muziek en andere modellen hebben extra mogelijkheden. Wil je graag een duurzame MP3 speler hebben, die je de mogelijkheid geeft om naar muziek te luisteren en waar je ook op kunt gamen? Dan raden wij de Apple iPod Touch 6 64GB Rood aan. Dit model is de beste MP3 speler voor jou, omdat hij veel mogelijkheden met zich meebrengt. Apple iPod Touch 6 64GB RoodNatuurlijk kun je er muziek mee beluisteren. Je houdt immers je muziekverzameling op zak. Bovendien heb je op deze MP3 speler toegang tot de iTunes Store en Apple Music.

We hebben je intussen verteld dat deze MP3 speler veel mogelijkheden met zich meebrengt. De Apple iPod Touch 6 64GB Rood beschikt namelijk over een krachtige A8-chip, een M8-bewegingscoprocessor en een 4 inch Retina-display. Hierdoor zorgt hij voor een geweldige mobiele game-ervaring. Op dit apparaat kun je zelfs foto’s en video’s maken en bekijken. Dit komt doordat hij is uitgerust met een 8-megapixel iSight-camera en een superieure FaceTime HD-camera. Door bovendien gebruik te maken van de iCloud-fotobibliotheek is het mogelijk om gemakkelijk op al je apparaten je foto’s te bekijken, bewerken en te delen. Met zo’n geavanceerd apparaat in huis, vraag je je wellicht af of je er ook apps op kunt downloaden. Dat is mogelijk. De iPod Touch is namelijk voorzien van ingebouwde apps zoals Safari, Berichten en FaceTime, maar je kunt ook extra applicaties downloaden in de App Store. Denk bijvoorbeeld aan sociale netwerken.

Voordelen van de Apple iPod Touch 6 64GB Rood:

 • Met de iSight camera kun je maar liefst 10 foto’s per seconde maken.
 • Er is gezorgd voor een 4 inch Retina scherm met een haarscherpe beeldweergave.
 • Met een totale opslagcapaciteit van 64 GB heb je ruimte voor al je favoriete hits, games en apps.
 • Op deze MP3 speler kun je zelfs games spelen, omdat hij beschikt over een supersnelle A8-processor.
 • De MP3 speler beschikt over handige ingebouwde apps, maar je kunt ook andere apps downloaden via de App Store.

Nadelen van de Apple iPod Touch 6 64GB Rood:

 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs van de MP3 speler wellicht tegenvallen.
 • Het is niet mogelijk om de opslagcapaciteit uit te breiden met een geheugenkaart.

2. Difrnce MP855 4GB Zilver

Ben je op zoek naar de beste MP3 speler voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan over welke functies een dergelijke speler voor jou moet beschikken. Er zijn namelijk eenvoudige MP3 spelers, waar je urenlang naar muziek mee kunt luisteren. Echter, er zijn ook geavanceerdere modellen, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om foto’s te maken of om films te bekijken. Natuurlijk kijk je ook naar wat je precies met het apparaat wil doen. Als je hem slechts gaat gebruiken wanneer je op kantoor bent of je gebruikt hem voor onderweg terwijl je in de tram zit, dan maakt de grootte van een dergelijk apparaat niet veel uit. Difrnce MP855 4GB ZilverAan de andere kant, als je kiest voor een kleine MP3 speler, dan kun je hem gemakkelijk met je meenemen; zelfs tijdens het sporten! De Difrnce MP855 4GB Zilver is een dergelijke compacte MP3 speler.

Wanneer je gebruik maakt van de Difrnce MP855 4GB Zilver, dan merk je al gauw dat je hem altijd bij je wil hebben. Je neemt hem immers ook met je mee tijdens het sporten, omdat hij compact is en weinig weegt. We vinden deze MP3 speler ook de beste MP3 speler voor jouw behoeften, omdat hij beschikt over een clip aan de achterkant. Deze clip kun je gebruiken om de speler vast te klemmen aan je broeksriem of tas. Wil je een ander nummer selecteren? Maak dan gebruik van het LCD-scherm van de MP3 speler. Op dit scherm zie je namelijk belangrijke informatie over het huidige nummer. Daarnaast kun je via het scherm navigeren tussen artiesten en afspeellijsten. Doordat de bedieningsknoppen een centrale plek hebben op dit apparaat, kun je hem blindelings bedienen. Zet ongeveer 1000 mp3’s op de speler, want hij heeft een intern geheugen van 4 GB.

Voordelen van de Difrnce MP855 4GB Zilver:

 • Dit apparaat is compact en weegt weinig.
 • Dankzij het geheugen van 4 GB kun je ongeveer 1000 hits opslaan.
 • Doordat hij aantrekkelijk is geprijsd, kun je hem ook aanschaffen als je een klein budget hebt.
 • Deze MP3 speler wordt geleverd met een klem waarmee je hem kunt bevestigen aan je rugzak of jas.
 • Bij aankoop van deze MP3 speler krijg je er bijpassende oordopjes bij, zodat je meteen kunt genieten van je favoriete artiest.

Nadelen van de Difrnce MP855 4GB Zilver:

 • Met deze MP3 speler kun je niet naar de radio luisteren.
 • Als je kiest voor de “shuffle” functie, dan worden de nummers steeds in dezelfde volgorde afgespeeld.

3. Cowon X9 16GB Zwart

Sommigen van ons vinden het prettig om een groot aantal muzikale nummers bij de hand te hebben, zodat we voor elke gemoedstoestand de juiste hits hebben. Als dat het geval is, dan is de beste MP3 speler voor jou wellicht een variant met een groot geheugen. Dan denk je nu misschien “maar ik heb toch al gelezen over de iPod met 64 GB?” Dat is waar. Echter, je kijkt natuurlijk ook naar de prijs van de verschillende modellen. Wij kennen een MP3 speler met een relatief grote opslagcapaciteit, een aantrekkelijke prijs en die je bovendien veel mogelijkheden biedt. Hier verwijzen we naar de Cowon X9 16GB Zwart. Cowon X9 16GB ZwartDit model is wellicht de beste MP3 speler voor jou, omdat hij een opslagcapaciteit heeft van 16 GB. Als je alleen muziek opslaat, dan kun je ongeveer 4000 nummers opslaan. Je kunt dus optimaal schakelen tussen artiesten en verschillende muziekstijlen.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van de Cowon X9 16GB Zwart is dat je altijd en overal beschikt over je volledige multimediacollectie. Dit heeft de MP3 speler mede te danken aan zijn uitbreidbare geheugencapaciteit en het feit dat hij verschillende bestandsformaten afspeelt. Als je multimediaformaten hebt opgeslagen op de MP3 speler, dan is het natuurlijk belangrijk om goed te kunnen navigeren wanneer je naar een specifieke video wil kijken of een specifiek lied wil beluisteren. Dat begrijpt de fabrikant van dit compact apparaat. Daarom beschikt hij over een 4,3 inch touchscreen waarmee je gemakkelijk kunt navigeren door de menu’s en je door de volledige bibliotheek kunt bladeren. Behalve je eigen muziek, foto’s en video’s kun je ook genieten van de muziek van de radio, omdat de MP3 speler een FM-tuner heeft. Met dit apparaat in huis raak je niet snel uitgeluisterd, want 1 acculading voorziet je tot 110 uur van luisterplezier.

Voordelen van de Cowon X9 16GB Zwart:

 • Hij beschikt over een FM-tuner met een handige opnamefunctie.
 • Doordat de geheugencapaciteit uitbreidbaar is, geniet je altijd van muziek.
 • Dit apparaat kan verschillende bestandsformaten, waaronder FLAC, afspelen.
 • Met het touchscreen van de speler kun je gemakkelijk door menu’s navigeren.
 • Als je alleen audio beluistert, gaat 1 acculading van de MP3 speler tot 110 uur mee.

Nadelen van de Cowon X9 16GB Zwart:

 • Dit apparaat beschikt niet over Bluetooth of Wi-Fi.
 • Er is niet gezorgd voor een draagclip om hem te bevestigen aan je riem.
 • De MP3 speler kan geen AAC (Apple muziekbestanden) en Podcasts afspelen.

4. Difrnce MP1851 4GB Blauw

Aan welke functies denk je wanneer je denkt aan de beste MP3 speler? Sommigen willen een apparaat hebben dat allerlei multimediaformaten kan afspelen. Anderen willen het liefst een MP3 speler hebben met een camera. Ben jij echter iemand die niet zoveel waarde hecht aan allerlei, voor jou, onnodige functies? Dan zoek je waarschijnlijk naar een MP3 speler waar je slechts muziek mee kunt beluisteren. Misschien wil je ook af en toe een video bekijken. Als de ideale MP3 speler voor jou een model is met de mogelijkheid om muziek en video’s af te spelen, dan is de Difrnce MP1851 4GB Blauw wellicht de beste MP3 speler voor jou. Dit apparaat is een basis MP3 speler, waar je muziek en video’s mee afspeelt. Difrnce MP1851 4GB BlauwHij beschikt over een 1,8 inch kleurenscherm, waarop de verschillende beelden helder worden weergegeven. Met de meegeleverde USB-kabel kun je muziek en videobestanden op de MP3 speler zetten.

Met de Difrnce MP1851 4GB Blauw beleef je keer op keer, wanneer je wil of waar je ook bent luister- en kijkplezier. Dit komt doordat de speler de mogelijkheid heeft om zowel muziek als video’s af te spelen. Natuurlijk ligt het aan jou welke bestanden je op het apparaat zet. Sowieso zet je er muziek op. Wel kunnen de videobestanden per persoon verschillen. Zo zetten sommigen er stand-up comedy shows op. Anderen zetten hun favoriete tv-series op het apparaat. Ongeacht welke bestanden je op de MP3 speler zet, je geniet met volle teugen. Je maakt met dit apparaat dus de dagelijkse treinrit aangenamer. We hebben je al verteld dat je bij aankoop van deze MP3 speler een USB-kabel meegeleverd krijgt. Deze kabel gebruik je om je audio- en videobestanden over te zetten. Wanneer de verbinding met je pc is gemaakt, dan wordt de accu van de speler automatisch opgeladen.

Voordelen van de Difrnce MP1851 4GB Blauw:

 • Op een volle accu kun je ongeveer 2,5 uur naar video’s kijken.
 • Wanneer je multimedia zet op de MP3 speler, laad je het apparaat tegelijkertijd op.
 • Dit apparaat kun je gebruiken voor het afspelen van videobeelden, muziek en foto’s.
 • Met een accuduur van 8 uur kun je gedurende je hele werkdag naar muziek luisteren.
 • Als de accu van de MP3 speler volledig is opgeladen, dan kun maximaal 8 uur naar muziek luisteren.

Nadelen van de Difrnce MP1851 4GB Blauw:

 • Het werkgeheugen is niet uitbreidbaar.
 • Met deze MP3 speler kun je niet naar de radio luisteren.
 • Hoewel een opslagcapaciteit van 4 GB voldoende is voor een MP3 speler die alleen muziek afspeelt, is deze opslagcapaciteit relatief gering als je ook video’s op het apparaat zet.

5. Sandisk Sansa Clip Sports 8GB zwart

In dit artikel hebben we je verteld over verschillende soorten MP3 spelers. We hebben in de recensies voornamelijk gefocust op de mogelijkheden van de MP3 spelers. Echter, je kunt ook kiezen voor een speler aan de hand van de omstandigheden waarin hij uitblinkt. Er zijn bijvoorbeeld speciale MP3 spelers voor sporters. Is de beste MP3 speler voor jou een model waarmee je kunt sporten? Dan is de Sandisk Sansa Clip Sports 8GB zwart wellicht de beste MP3 speler voor jou. Dit apparaat zorgt er namelijk voor dat je tijdens het sporten naar muziek kunt luisteren. Hij heeft een intern geheugen van 8 GB, wat betekent dat je ongeveer 2000 liedjes erop kunt opslaan. Sandisk Sansa Clip Sports 8GB zwartHet doet er dus niet toe of je nou een half uur gaat joggen of je dat je 2 uur naar de gym gaat. In beide gevallen geniet je gedurende je hele workout van je favoriete muziek.

Als je gedurende langere tijd sport, dan is het waarschijnlijk belangrijk voor jou om te kiezen voor een MP3 speler waar je veel liedjes op kunt opslaan. Echter, er zijn meer eigenschappen die ervoor zorgen dat de Sandisk Sansa Clip Sports 8GB zwart de ideale MP3 speler is voor sporters. Zo is hij compact en beschikt hij over een clip, die je kunt bevestigen aan je sportkleding. Op die manier blijft hij zelfs bij intensieve sportsessies netjes op zijn plek zitten. Je kunt bovendien tijdens het sporten je snelste tijden bijhouden, want de MP3 speler beschikt ook over een stopwatch-functie. Daarnaast heeft hij een groot, overzichtelijk scherm, waardoor je gemakkelijk kunt bladeren door je muziek. Hierdoor kun je steeds luisteren naar de liederen of instrumentale nummers die je het meest motiveren. Verveel je van je eigen muziek? Schakel dan over naar de FM-tuner en luister naar de radio!

Voordelen van de Sandisk Sansa Clip Sports 8GB zwart:

 • Hij heeft een lange accuduur van 25 uur.
 • Dankzij het groot LCD-scherm kun je gemakkelijk navigeren.
 • Desgewenst kun je snel en gemakkelijk overschakelen naar de FM-tuner.
 • Het geheugen is uit te breiden door middel van een Micro SD-geheugenkaart.
 • Houd gemakkelijk je snelste tijden bij door gebruik te maken van de stopwatch-functie.
 • Je kunt de MP3 speler gemakkelijk aan je (sport)kleding bevestigen, want hij heeft een speciale clip.

Nadelen van de Sandisk Sansa Clip Sports 8GB zwart:

 • Deze MP3 speler beschikt niet over een touchscreen.
 • Met dit apparaat kun je geen video’s en foto’s afspelen.
 • Tijdens verkeersdeelname zijn de meegeleverde oordopjes niet veilig.

6. Sony NW-WS625B Zwart

Je hebt nu gelezen over 2 MP3 spelers die geschikt zijn voor gebruik tijdens het sporten. Echter, het kan dat die MP3 spelers nog net niet voldeden aan jouw wensen. Zoek je daarom naar een andere MP3 speler die is gemaakt voor tijdens het sporten? Is de beste MP3 speler voor jou bovendien een model voor extreme sporters? Dan kennen wij de perfecte MP3 speler voor jou. Hier verwijzen we naar de Sony NW-WS625B Zwart. Dit model is wellicht de beste MP3 speler voor jou, omdat hij is ontworpen voor extreme omstandigheden. Zo kun je tijdens elke sport, waaronder ook buitensporten, de speler met je meenemen. Dit komt doordat hij van alles aankan. Sony NW-WS625B ZwartJe kunt hem bijvoorbeeld meenemen wanneer je gaat wandelen of klimmen, want hij weerstaat extreme temperaturen tussen -5 en 45 graden Celsius.  Bovendien heeft de MP3 speler Easy Bluetooth-connectiviteit met NFC One-touch. Hij is zelfs enorm gestroomlijnd.

We hebben je intussen verteld dat je gerust met de Sony NW-WS625B Zwart kunt gaan klimmen of wandelen. Wist je echter dat je hem ook mee kunt nemen wanneer je naar het strand gaat en deelneemt aan watersporten? De MP3 speler kun je gerust meenemen wanneer je bijvoorbeeld gaat stand up paddle boarden, omdat hij waterbestendig is tegen zout water tot op 2 meter diepte. Ga je met het apparaat in water, dan maak je je ook geen zorgen. Hij kan namelijk maximaal 30 minuten worden ondergedompeld. Daarnaast is hij dustproof, dus kleine deeltjes kunnen niet zomaar in de MP3 speler terecht komen. Natuurlijk is duurzaamheid en comfort ook belangrijk. Ook daar is er rekening mee gehouden. Daarom heeft deze speler een draagbaar, ergonomisch, slank en licht ontwerp. Hij blijft dus, ongeacht welke sport je beoefent, goed zitten. Zijn batterijlevensduur bedraagt bovendien maar liefst 12 uur!

Voordelen van de Sony NW-WS625B Zwart:

 • De meegeleverde afstandsbediening van dit apparaat is compact en spatbestendig.
 • Dit apparaat werkt onder extreme temperaturen tussen de -5 en 45 graden Celsius.
 • Muziek kun je draadloos van je smartphone naar de MP3 speler streamen via Bluetooth.
 • Het dustproof ontwerp zorgt ervoor dat er geen kleine deeltjes in de MP3 speler kunnen.
 • Hij heeft een batterijlevensduur van maar liefst 12 uur wanneer de accu volledig is opgeladen.
 • Doordat de MP3 speler beschikt over een waterdicht ontwerp, kun je er gerust mee gaan zwemmen.
 • Als je weinig tijd hebt, kun je de MP3 speler 3 minuten opladen om een uur te genieten van je favoriete muziek.
 • Je kunt de afstandsbediening van de MP3 speler gemakkelijk om je vinger of pols bevestigen om je audio gemakkelijk te bedienen.
 • Bij deze MP3 speler is er gezorgd voor een Bluetooth-afstandsbediening waar je gesprekken mee kunt opnemen en van nummer kunt wisselen.
 • Dankzij het draagbaar, ergonomisch, slank en licht ontwerp is de MP3 speler comfortabel en blijft hij goed zitten, ongeacht welke sport je beoefent.

Nadelen van de Sony NW-WS625B Zwart:

 • Er is geen Wi-Fi ingebouwd.
 • Het geheugen van 16 GB kun je niet uitbreiden.
 • Met deze MP3 speler kun je alleen muziek afspelen, dus het afspelen van foto’s of video’s is niet mogelijk.
 • Als je met een grote snelheid door het water gaat, tijdens bijvoorbeeld het duiken, dan kunnen de oortjes uit je oren gaan.

7. Pioneer XDP-300R Zilver

Als je op zoek gaat naar de beste MP3 speler voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om naar specifieke eigenschappen van de verschillende modellen te kijken. Zo kun je kijken naar de multimediaformaten die de MP3 speler kan afspelen. Sommige modellen kunnen namelijk slechts audio-formaten afspelen, terwijl je met andere modellen ook foto’s en video’s kunt bekijken. Het is handig om ook eventuele verbindingsmogelijkheden te bekijken zoals een Wi-Fi-mogelijkheid. Als de ideale MP3 speler voor jou een model is waar je foto’s en video’s mee kunt bekijken en dat tevens zorgt voor Hi-Res geluid, dan is de Pioneer XDP-300R Zilver de beste MP3 speler voor jou. Pioneer XDP-300R ZilverDit model speelt namelijk allerlei multimediaformaten af, waardoor je er muziek mee kunt beluisteren en er foto’s en video’s mee kunt bekijken. Het geluid met een hoge resolutie heeft deze speler te danken aan de ingebouwde SABRE DAC.

Wanneer je eenmaal bezig bent te jammen en je geniet van muziek, dan is het niet prettig als je last krijgt van interferentie. Daar hoef je je geen zorgen over te maken als je de Pioneer XDP-300R Zilver gebruikt. Deze MP3 speler beschikt namelijk over een gebalanceerde uitgang, waardoor de stereoscheiding beter is en je geen last hebt van interferentie. Dit apparaat ondersteunt tevens DSD 5,6 MHz decodering en hij speelt WAV, ALAC, FLAC en AIFF af tot 384 kHz/24 bit. Er is zelfs gezorgd voor Wi-Fi, waardoor je muziek van bijvoorbeeld TuneIn of Tidal kunt streamen. Een andere unieke eigenschap van deze MP3 speler is bovendien dat hij over 2 hoofdtelefoonpoorten beschikt. De ene is voor gebalanceerde verbindingen en de andere voor ongebalanceerde verbindingen. Het Android besturingssysteem met toegang tot de Google Play Store zorgt er tevens voor dat je de functionaliteit kunt uitbreiden met elke gewenste app.

Voordelen van de Pioneer XDP-300R Zilver:

 • Dit apparaat speelt video’s, foto’s en muziek af.
 • De functionaliteit van dit apparaat kan worden uitgebreid met verschillende apps.
 • Zijn standaard interne opslagruimte is relatief groot, dus je kunt er veel multimedia op kwijt.
 • Er is een gebalanceerde uitgang voor een betere stereoscheiding en geen last van interferentie.
 • Je kunt de interne opslagruimte van 32 GB uitbreiden met 2 micro SD-kaarten tot 200 GB per stuk.
 • Hij heeft een ingebouwde digitaal/analoog converter, die ervoor zorgt dat je geniet van geluid met een hoge resolutie.

Nadelen van de Pioneer XDP-300R Zilver:

 • Er is bij deze MP3 speler niet gezorgd voor digitale uitgangen.
 • Met deze MP3 speler kun je niet luisteren naar radio-uitzendingen.

8. Lenco Xemio-760 Zwart

In je zoektocht naar de beste MP3 speler ben je verschillende modellen tegengekomen. Je hebt wellicht gekeken naar de functionaliteiten van de verschillende modellen. Natuurlijk kan het ook dat je voor een bepaald model kiest aan de hand van zijn design. Velen van ons selecteren daarentegen een MP3 speler aan de hand van zijn opslagcapaciteit. Het ligt echter aan jou wat je precies belangrijk vindt. Intussen hebben we al een aantal MP3 spelers gerecenseerd. Heb je toch de beste MP3 speler voor jouw behoeften nog niet gevonden? Geen nood. We kennen namelijk nog een paar super MP3 spelers. Wat dacht je van een MP3 speler met een totale opslagcapaciteit van 8 GB? Lenco Xemio-760 ZwartVind je een model met meerdere afspeelmogelijkheden ook perfect? Dan kun je kiezen voor de Lenco Xemio-760 Zwart. Dit model is wellicht de beste MP3 speler voor jouw behoeften vanwege de opslagcapaciteit en zijn meerdere afspeelmogelijkheden.

Hoewel je nu weet dat de Lenco Xemio-760 Zwart over meerdere afspeelmogelijkheden beschikt, weet je nog niet precies welke bestanden hij afspeelt. Als we hiernaar kijken, dan zien we dat je met dit apparaat foto’s en video’s kunt bekijken en muziek kunt beluisteren. Je zet dus gerust je favoriete multimedia content op de MP3 speler en gaat op stap. Aangezien een opslagcapaciteit van 8 GB ongeveer 2000 liedjes betekent, kun je de hele dag genieten van prachtige muziek. Vind je de 8 GB niet genoeg? Zelfs dat is geen probleem. Je kunt namelijk het geheugen van deze MP3 speler uitbreiden met een micro SD-kaart tot maximaal 16 GB. Zo zet je gerust ook je favoriete video’s op de speler. Wil je het liefst je favoriete nummers met een draadloze koptelefoon beluisteren? Dat kan! Verbind deze koptelefoon dan via Bluetooth met de MP3 speler.

Voordelen van de Lenco Xemio-760 Zwart:

 • Met dit apparaat kun je foto’s en video’s bekijken en muziek beluisteren.
 • Het geheugen kun je uitbreiden met een micro SD-kaart van maximaal 16 GB.
 • Deze MP3 speler beschikt over een licht en dun ontwerp, dus je neemt hem overal mee naartoe.
 • Vergeleken met andere MP3 spelers in deze prijsklasse, is de opslagcapaciteit van 8 GB relatief hoog.
 • Doordat de MP3 speler beschikt over een Bluetooth functionaliteit, kun je gerust een draadloze koptelefoon via Bluetooth verbinden met de speler.

Nadelen van de Lenco Xemio-760 Zwart:

 • De accuduur van ongeveer 3,5 uur is relatief kort.
 • Met deze MP3 speler kun je niet naar de radio luisteren.

9. Cowon Plenue D Zilver

Zoals je hebt gezien, zijn er veel verschillende soorten MP3 spelers. De kunst is om te letten op de eigenschappen die voor jou van immens belang zijn en om aan de hand daarvan een model te selecteren. Is de beste MP3 speler voor jou wellicht een hifi MP3 speler, waar je Hi-Res muziek mee kunt beluisteren? Dan kennen wij de perfecte MP3 speler voor jou, namelijk de Cowon Plenue D Zilver. Wij vinden dat dit model de beste MP3 speler voor jou is, omdat hij je in staat stelt om Hi-Res muziek te beluisteren. Dit apparaat is namelijk voorzien van een ingebouwde digitaal/analoog converter, waardoor je kunt genieten van audiobestanden met een hoge resolutie. Cowon Plenue D ZilverDit apparaat heeft een intern geheugen van 32 GB. Je kunt er dus enorm veel muziek op kwijt. Echter, als je deze opslagcapaciteit niet genoeg vindt, dan kun je het geheugen uitbreiden met een micro SD-kaart.

Sommige personen zijn vrij technisch en kijken dus naar technische eigenschappen wanneer zij op zoek gaan naar een nieuwe MP3 speler. Ben jij zo iemand? Dan is het handig als we je meteen zeggen welke bestanden de Cowon Plenue D Zilver kan afspelen. Hij speelt MP3-, wma-, wav-, en zelfs flac-bestanden af in een hoge resolutie van 24 bit/192 kHz. Het doet er niet toe welk type bestand je afspeelt, want de ingebouwde converter van deze MP3 speler zorgt ervoor dat tonen helder, onvervormd en gedetailleerd klinken. Hierdoor kun je overal en altijd genieten van je favoriete muziek. Wanneer je dit apparaat met een stevig, maar toch licht ontwerp gebruikt, hoef je je zelfs nooit zorgen te maken over een leeggelopen accu. De accu heeft namelijk een speelduur van maar liefst 100 uur. Is hij toch leeggelopen, dan kun je hem weer opladen met de meegeleverde USB-kabel.

Voordelen van de Cowon Plenue D Zilver:

 • Je kunt met dit apparaat vrijwel alle muziekformaten afspelen.
 • Het geheugen van dit apparaat kun je desgewenst uitbreiden met een micro SD-kaart.
 • Deze MP3 speler is van aluminium gemaakt, dat een licht gewicht heeft en tegelijkertijd sterk is.
 • Vergeleken met andere MP3 spelers in deze prijsklasse heeft dit model een zeer hoge opslagcapaciteit.
 • Zijn ingebouwde digitaal/analoog converter zorgt ervoor dat je geniet van geluid met een hoge resolutie.
 • Hij heeft een accuduur van maar liefst 100 uur, dus je kunt overal en altijd genieten van je favoriete muziek.

Nadelen van de Cowon Plenue D Zilver:

 • Je kunt met deze MP3 speler geen internetverbinding maken.
 • Als je een klein budget hebt, dan kan de prijs van dit apparaat wellicht tegenvallen.

10. Sony NW-ZX300

Ben je nog altijd op zoek naar de beste MP3 speler voor jouw behoeften? Is de reden waarom je nog geen perfect model hebt gevonden dat je een speler wil die geluid van de beste kwaliteit afspeelt? Dan kennen wij een MP3 speler die wellicht goed bij je zal passen, namelijk de Sony NW-ZX300. Wij vinden dat dit model de beste MP3 speler voor jou is, omdat elk van zijn onderdelen speciaal is ontworpen voor het bijdragen aan geluid van de beste kwaliteit. Wanneer je gebruik maakt van deze MP3 speler, dan ervaar je immers meteen het verschil. Nu kun je namelijk genieten van muziek zoals de artiest het heeft bedoeld en zoals jij verdient om naar muziek te luisteren. Sony NW-ZX300Door gebruik te maken van dit apparaat zet je immers een stap in een ware muziekmachine. Sowieso vertellen we je over de eigenschappen die deze MP3 speler zo speciaal maken.

De Sony NW-ZX300 is een unieke MP3 speler, omdat hij in elk opzicht een technisch hoogstandje is. Zo voel je elke noot en nuance die er wordt afgespeeld, omdat de speler beschikt over Hi-Res audio. Bovendien is er bij dit apparaat gezorgd voor toonaangevende geluidstechnologieën. Hierdoor gaat er een wereld van realistisch en puur geluid open voor iedereen die naar muziek luistert op deze MP3 speler. Denk er bijvoorbeeld aan dat DSEE HX je muziek opschaalt naar een geluidskwaliteit die een hoge resolutie benadert. Daarnaast zorgt de digitale S-Master HX-versterker ervoor dat vervorming en ruis over een groot frequentiebereik wordt verminderd. Je houdt dus alleen een rijk en vol geluid over. Het is sowieso ook handig om te kijken naar eventuele verbindingsmogelijkheden. Zo beschikt dit apparaat over een Bluetooth-verbinding waardoor je muziek van uitstekende kwaliteit kunt streamen. Met een firmware-update is zelfs een volledige verbinding met aptX HD audio mogelijk.

Voordelen van de Sony NW-ZX300:

 • Het geheugen kun je uitbreiden met een micro SD-kaart.
 • Er is gezorgd voor een totale opslagcapaciteit van maar liefst 64 GB.
 • Deze MP3 speler maakt via NFC eenvoudig verbinding met Bluetooth-apparaten.
 • Zijn ingebouwde DAC zorgt ervoor dat je geniet van gedetailleerd en helder geluid.
 • Dankzij de accuduur van maar liefst 30 uur kun je lang genieten van je lievelingsmuziek.
 • Bij deze MP3 speler zitten de bedieningsknoppen aan de zijkant voor een eenvoudige bediening.
 • Dit apparaat beschikt over een compact design dat in je hand past, waardoor je je muziek gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.
 • Hij beschikt over een aanraakgevoelig matglasscherm, waardoor een soepele bediening met de vingertoppen mogelijk is en er minder vingerafdrukken achterblijven.

Nadelen van de Sony NW-ZX300:

 • Je kunt geen internetverbinding maken met deze MP3 speler.
 • Met dit apparaat kun je alleen muziek afspelen, dus je kunt er geen video’s en foto’s mee bekijken.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>