• Home
 • Headsets

De Beste Oordopjes Van 2020 Kopen? Een In Ear Model Onder 20/30/50 euro? Kies Uit De Top 10!

De meesten van ons vinden het prettig om naar muziek te luisteren. Daarom luisteren we ook naar muziek wanneer we bijvoorbeeld sporten of wanneer we in de auto zitten. Wil je op een comfortabele manier genieten van je muziek zonder anderen om je heen te storen? Dan is het handig om gebruik te maken van oordopjes. Hoe vind je echter de beste oordopjes voor jouw behoeften? Dat is eenvoudig! Je let op bepaalde factoren zoals hoe je de oordopjes het liefst wil dragen. Daarnaast ga je na of je tijdens het sporten of reizen ook naar muziek wil luisteren. Natuurlijk is het tevens belangrijk om na te gaan of je draadloos naar muziek wil luisteren of dat je handsfree wil bellen met de oordopjes. Er zijn nog meer factoren waar je op kunt letten, maar om de beste oordopjes van 2020 te vinden, kun je ook gewoon dit artikel lezen.

Beste oordopjes van 2020

Misschien vraag je je af waarom we je hebben aanbevolen om dit artikel te lezen als je de beste oordopjes voor jouw behoeften wil vinden. De reden waarom het lezen van dit artikel handig is, is omdat we je in dit artikel vertellen over de top 10 oordopjes van het jaar. Door alleen de beste modellen met elkaar te vergelijken, vind je sowieso gemakkelijk de beste oordopjes voor jouw behoeften. Bekijk dus snel de onderstaande tabel en lees de individuele recensies!

 Product naam 
1.
Apple AirPods
Meer info »
2.
JBL T110BT Zwart
Meer info »
3.
Jaybird Freedom Special Edition
Meer info »
4.
Apple Earpods Lightning Connector
Meer info »
5.
Bang & Olufsen BeoPlay H3 ANC Zwart
Meer info »
6.
Sony WF-SP700N WitMeer info »
7.
Bang & Olufsen BeoPlay E8 Grijs
Meer info »
8.
Sony MDR-EX650APB
Meer info »
9.
JVC HA-FY6M-BE
Meer info »
10.
Samsung Gear IconX ZwartMeer info »

1. Apple AirPods

Luister je graag naar muziek? Er zijn verschillende apparaten die muziek afspelen. Echter, de meesten van ons beluisteren onze muziek via onze smartphone, tablet of computer. Om geen last te zijn voor anderen, is het handig om muziek te beluisteren via oordopjes. Ben je daarom op zoek naar de beste oordopjes voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om te kiezen voor oordopjes die compatibel zijn met jouw apparaat. Er zijn namelijk sommige oordopjes die specifiek zijn ontworpen voor Apple of juist Android apparaten. Ben jij een Apple fanaat? Dan kies je voor oordopjes die compatibel zijn met het iOS besturingssysteem. Apple AirPodsWij kennen dergelijke oordopjes, namelijk de Apple AirPods. Deze zijn wellicht de beste oordopjes voor jou, omdat ze je de mogelijkheid geven om volledig draadloos te luisteren naar muziek van je iPhone, Mac, iPad of Apple Watch. De draadloze mogelijkheid heb je te danken aan de Bluetooth functionaliteit.

Wanneer je gebruik maakt van een draadloos apparaat, dan is het handig om te kijken naar de accuduur. In het geval van de Apple AirPods gaat het om een accuduur van 5 uur. Heb je genoten van je muziek en is de accu van de oordopjes leeggelopen? Dan hoef je je ook geen zorgen te maken. Je kunt namelijk de oordopjes onderweg opladen met de meegeleverde lader. Het oplaadproces verloopt snel. Binnen slechts een kwartier opladen kun je weer 3 uur luisteren naar je favoriete muziek. Nadat je de oordopjes in je oren hebt gezet, gaan ze automatisch aan. Ze maken tevens meteen verbinding. Nadat je de oordopjes uit je oren haalt, gaan ze ook automatisch uit. Desgewenst kun je zelfs gerust 1 oordopje gebruiken in plaats van beide. Voor extra gemak ondersteunen de oordopjes Siri, waardoor je ze door middel van spraak kunt bedienen.

Voordelen van de Apple AirPods:

 • De oordopjes kunnen gekoppeld worden aan je iCloud-account.
 • Geniet van optimale bewegingsvrijheid, want de oordopjes zijn volledig draadloos.
 • Er wordt een draagbare oplader meegeleverd, waardoor je in totaal 24 uur batterij hebt.
 • Zelfs bij harde wind op straat blijven deze oordopjes met iOS ondersteuning goed in je oren zitten.
 • Wanneer je de oordopjes in- of uitdoet, wordt dit automatisch gedetecteerd zodat ze vanzelf aan- of uitgaan.
 • Behalve voor het luisteren naar muziek, kun je de oordopjes ook gebruiken om iemand te bellen en tussen nummers te schakelen.

Nadelen van de Apple AirPods:

 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs van deze oordopjes wellicht tegenvallen.
 • Sommige gebruikers vinden het design van deze kleine oordopjes minder aantrekkelijk.
 • Hoewel je de oordopjes ook kunt gebruiken met Android apparaten, worden bij Android apparaten niet alle functies zoals Siri en Proximity Connect ondersteund.
Klik hier voor de beste prijs

2. JBL T110BT Zwart

Zoek je naar de beste oordopjes voor jouw behoeften? Dan zijn er verschillende zaken waar je op let. Je kunt kijken naar het design van de oordopjes, eventuele compatibiliteit met jouw apparaten, de prijs en wellicht een Bluetooth mogelijkheid. Door te kiezen voor een variant met Bluetooth kun je namelijk genieten van draadloos genot. Zoek jij naar aantrekkelijk geprijsde oordopjes met Bluetooth? Dan kun je kiezen voor de JBL T110BT Zwart. Wij raden deze variant aan, omdat de oordopjes zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Zelfs met een klein budget kun je ze aanschaffen. Daarnaast beschikken de oordopjes over Bluetooth. Hierdoor kun je de oordopjes gemakkelijk met je smartphone of tablet verbinden. JBL T110BT ZwartEr zitten tijdens het beluisteren van je favoriete muziek dus geen kabels in de weg. Bovendien zijn de dopjes magnetisch en hebben ze een plat snoer, waardoor de oordopjes niet in de knoop raken.

Het feit dat deze oordopjes niet in de knoop raken, maakt ook dat wij ze de beste oordopjes voor jou vinden. We hebben namelijk vrijwel allemaal weleens meegemaakt dat we naar muziek willen luisteren, maar dat onze oordopjes in onze tas in de knoop zijn geraakt. Aangezien dit probleem tot het verleden hoort bij de JBL T110BT Zwart oordopjes, kun je rekenen op een langere levensduur. Wanneer je naar muziek luistert met deze oordopjes, dan kun je tot 6 uur onafgebroken muziek van je smartphone streamen via Bluetooth. De oordopjes zijn bovendien niet opvallend. Je hoeft slechts rekening te houden met een bescheiden kabel in je nek. Via deze kabel kun je bovendien de muziek bedienen en handsfree bellen, omdat er in de kabel een afstandsbediening en microfoon zitten. Doordat de oordopjes beschikken over Pure Bass komen lage tonen goed tot uiting in het geluid.

Voordelen van de JBL T110BT Zwart:

 • Deze oordopjes zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.
 • Hij beschikt over Pure Bass, waardoor lage tonen goed naar voren komen in het geluid.
 • Wanneer je draadloos gebruik maakt van de oordopjes, dan gaat hun accu tot 6 uur mee.
 • Het platte snoer en de magnetische dopjes zorgen ervoor dat de oordopjes niet in de knoop raken.
 • Draadloos muziek streamen van je smartphone of tablet is mogelijk dankzij de Bluetooth functionaliteit.

Nadelen van de JBL T110BT Zwart:

 • Het oplaadkabeltje is relatief kort.
 • Deze oordopjes zijn niet zweetbestendig.
 • Tijdens het opladen kun je de oordopjes niet gebruiken om naar muziek te luisteren.
 • Er is wel gezorgd voor een ingebouwde microfoon, maar het is geen noise cancelling variant.
Klik hier voor de beste prijs

3. Jaybird Freedom Special Edition

Ben je een sportief persoon? Dan ben je waarschijnlijk vaak aan het joggen of je beoefent regelmatig een of andere sport. De meeste sporters vinden het prettig om naar muziek te luisteren tijdens het sporten. Daarom maken zij ook gebruik van oordopjes. Als sporter houd je echter rekening met andere factoren. Denk er bijvoorbeeld aan dat je niet wil dat de oordopjes tijdens het rennen uit je oren glijden. Hier hoef je niet aan te denken wanneer je rustig zit en naar muziek luistert. Zijn de beste oordopjes voor jou daarom oordopjes die goed in je oren blijven zitten tijdens het sporten? Dan kun je kiezen voor de Jaybird Freedom Special Edition. Jaybird Freedom Special EditionDeze oordopjes zijn wellicht de beste oordopjes voor jou, omdat ze een in ear ontwerp hebben. Je draagt de oordopjes en het snoer van de oordopjes bovendien achter je oren, waardoor ze stevig zitten tijdens bijvoorbeeld het sporten.

Het doet er niet uit welke sportieve uitdaging op je pad komt, omdat je elke uitdaging aan gaat met de Jaybird Freedom Special Edition in je oren. Deze oordopjes zijn perfect voor sporters, omdat ze niet uit je oren glijden tijdens het sporten. Bovendien zijn de oordopjes zweetbestendig en van een klein formaat. Je kunt ze dus gerust onder een helm aandoen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je gaat fietsen met een helm op. Dan is het ontwerp van deze oordopjes perfect. Bij het dragen van deze oordopjes hoef je je bovendien geen zorgen te maken dat het snoer in de weg zit. De oordopjes maken namelijk via Bluetooth een draadloze verbinding met je smartphone. Natuurlijk wil je weten hoe lang je van je favoriete nummers kunt genieten. Wanneer je de oordopjes hebt gedragen kun je met de interne accu tot 4 uur naar muziek luisteren.

Voordelen van de Jaybird Freedom Special Edition:

 • Eenmaal opgeladen kun je tot 4 uur genieten van je favoriete muzikale nummers.
 • Dankzij het zweetbestendig en klein design zijn de oordopjes perfect voor sporters.
 • Het is mogelijk om tegelijkertijd naar muziek te luisteren en de oordopjes op te laden.
 • Voor 4 uur extra batterij kun je de compacte, draagbare lader klikken op de afstandsbediening in de kabel.
 • Deze oordopjes en het snoer van de oordopjes draag je achter je oren, waardoor de oordopjes ook tijdens het sporten stevig zitten.

Nadelen van de Jaybird Freedom Special Edition:

 • Het geluid van deze oordopjes is vergeleken met andere soortgelijke varianten minder mooi.
 • Deze oordopjes hebben een in ear design waardoor je minder van je omgeving hoort wanneer je ze in je oren hebt.
Klik hier voor de beste prijs

4. Apple Earpods Lightning Connector

We maken allemaal weleens gebruik van oordopjes. Het maakt hierbij niet uit of je de oordopjes gebruikt tijdens het sporten, wanneer je onderweg bent en je de tijd wil doden of gewoon wanneer je je wil afzonderen van de wereld. In alle gevallen komen oordopjes goed uit. Dat begrijpen fabrikanten van smartphones ook. Daarom worden smartphones over het algemeen geleverd met oordopjes. Heb je een iPhone en heb je de originele oordopjes die meegeleverd werden kwijt geraakt? Dan zijn de beste oordopjes voor jou wellicht andere originele Apple oordopjes. Wij vinden daarom dat de Apple Earpods Lightning Connector de beste oordopjes voor jou zijn. Apple Earpods Lightning ConnectorDeze oordopjes zijn de originele oordopjes die je meegeleverd krijgt bij je iPhone. Je kunt de oordopjes herkennen aan het minimalistische Apple design met de witte kleur. Aangezien de EarPods zijn ontworpen aan de hand van de geometrie van je oor, zitten deze oordopjes comfortabel.

Wanneer je de Apple Earpods Lightning Connector in je oor hebt, kun je muziek van je iPad, iPhone of iPod touch met ondersteuning voor iOS 10 of hoger beluisteren. Het is sowieso ook belangrijk dat het apparaat waar je de muziek mee beluistert is voorzien van een lightning poort. Ga je met de fiets op stap of beluister je muziek, maar wil je je iPhone niet uit je broekzak halen? Dan komen deze oordopjes ook goed van pas. Er zit namelijk in de kabel van de oordopjes een afstandsbediening. Je kunt deze afstandsbediening gebruiken om handsfree telefoongesprekken te voeren, het volume aan te passen en te bladeren door de muziek. Hierdoor hoef je niet iedere keer je apparaat tevoorschijn te halen. Je kunt immers gewoon het ene lied dat je niet wil horen, maar dat je ook niet hebt gewist, overslaan met de afstandsbediening.

Voordelen van de Apple Earpods Lightning Connector:

 • De kwaliteit van het geluid dat uit de oordopjes komt is goed.
 • Hij heeft een geometrisch ontwerp waardoor de oordopjes comfortabeler in je oor zitten dan ronde earbud oordopjes.
 • Met de afstandsbediening in de kabel kun je telefoongesprekken voeren, bladeren door muziek of het volume aanpassen.
 • Dankzij de afstandsbediening in de kabel van deze oordopjes, hoef je je smartphone niet uit je broekzak te halen om bijvoorbeeld te bladeren door je muziek.

Nadelen van de Apple Earpods Lightning Connector:

 • Vanwege de witte kleur kunnen deze oordopjes snel vies worden.
 • Omdat de bediening in de kabel is geoptimaliseerd voor Apple, werkt deze niet met Android producten.
 • Hij beschikt over een lightning connector, die speciaal is vervaardigd voor iPhones en iPads, waardoor je de oordopjes niet kunt aansluiten op andere producten.
Klik hier voor de beste prijs

5. Bang & Olufsen BeoPlay H3 ANC Zwart

Ben je op zoek naar de beste oordopjes voor jouw behoeften? Er zijn verschillende redenen waarom personen op zoek gaan naar oordopjes. Zo kun je oordopjes gebruiken om naar muziek te luisteren of om telefoongesprekken te voeren. Niet alle oordopjes zijn geschikt om telefoongesprekken te voeren, omdat sommige varianten niet beschikken over een ingebouwde microfoon. Aan de hand van wat je precies met de oordopjes wil doen kun je dus het ideale paar uitkiezen. Is het voor jou belangrijk dat je met jouw oordopjes muziek kunt beluisteren en dat je er ook telefoongesprekken mee kunt voeren? Moeten jouw ideale oordopjes tevens noise cancelling varianten zijn? Bang & Olufsen BeoPlay H3 ANC ZwartDan raden wij de Bang & Olufsen BeoPlay H3 ANC Zwart aan. Wij vinden dat deze oordopjes de beste oordopjes voor jou zijn, omdat je ze kunt gebruiken voor het voeren van telefoongesprekken en voor het beluisteren van muziek.

Wil je je even afzonderen van de mensen om je heen zonder dat je de ruimte verlaat? Dan is het ook handig als je de Bang & Olufsen BeoPlay H3 ANC Zwart bij je hebt. Je kunt namelijk overal ongestuurd van je muziek genieten met deze oordopjes in je oor. Dit komt doordat de oordopjes zijn voorzien van actieve noise cancelling, wat betekent dat storend omgevingsgeluid wordt weg gefilterd. Je hoort hierdoor dus alleen nog je favoriete artiest. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld tot rust moet komen voor een belangrijke wedstrijd. De noise cancelling functie is ook ideaal voor wanneer je in een vliegtuig of trein zit. Zelfs over de accuduur hoef je je geen zorgen te maken, omdat de oordopjes op een volle accu ongeveer 20 uur meegaan. Is hij toch leeg gelopen? Dan kun je hem binnen 2,5 uur weer volledig opladen via USB.

Voordelen van de Bang & Olufsen BeoPlay H3 ANC Zwart:

 • Het opladen van de accu van deze oordopjes duurt slechts 2,5 uur.
 • Storende omgevingsgeluiden en ruis worden gedempt dankzij de actieve noise cancelling.
 • Je kunt de hele dag luisteren naar je favoriete artiest, want op een volle accu geniet je tot 20 uur van muziek.

Nadelen van de Bang & Olufsen BeoPlay H3 ANC Zwart:

 • De accu van de oordopjes is relatief zwaar.
 • Doordat de bediening in de kabel is geoptimaliseerd voor Apple, werkt deze niet met Android producten.
 • Vergeleken met duurdere modellen, is de noise cancelling van deze oordopjes van een mindere kwaliteit.
Klik hier voor de beste prijs

6. Sony WF-SP700N Wit

De meesten van ons vinden het prettig om naar muziek te luisteren. Echter, afhankelijk van jouw omstandigheden en dagelijkse routing kun je andere verwachtingen van oordopjes hebben dan iemand anders. Ben je een sportief persoon en wil je ook naar muziek luisteren zonder belemmeringen? Zijn de beste oordopjes voor jou daarom varianten met de noise cancelling technologie? Dan kun je kiezen voor de Sony WF-SP700N Wit. Wij vinden dat deze varianten de beste oordopjes voor jou zijn, omdat ze ervoor zorgen dat je zonder belemmeringen je muziek kunt beluisteren. Dit geldt ook voor sporters. De oordopjes beschikken namelijk over de noise cancelling technologie. Daarnaast zijn ze ook compleet draadloos waardoor je alles uit je work-out kunt halen. Sony WF-SP700N WitAlle afleidingen worden immers geblokkeerd, dus je blijft gefocust. Er is zelfs gezorgd voor een omgevingsgeluidsmodus waardoor je naar muziek kunt luisteren en ook de geluiden om je heen kunt horen.

Tijdens het sporten is het belangrijk om je eigen stijl tot uiting te brengen. Als je het liefst een elegante uitstraling wil hebben, dan zijn oordopjes met een witte kleur perfect. Dat is een andere reden waarom de Sony WF-SP700N Wit goed bij je past. Echter, hij is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Ongeacht voor welke kleur je kiest, je kunt genieten van je favoriete nummers. Deze oordopjes zijn namelijk speciaal ontworpen voor beweging, waardoor ze alles aankunnen. Wanneer jij beweegt bewegen de oordopjes niet mee voor een stevige pasvorm, die zich aan je oren aanpast. Er is bij deze hoofdtelefoon zelfs gezorgd voor een siliconen steunfitten, waardoor de oordopjes comfortabel op hun plek blijven zitten. Dit geldt ook voor wanneer je zweet. De oordopjes zijn namelijk voorzien van de IPX4-classificatie en ze beschikken over speciaal beschermingsmateriaal. Dankzij dit materiaal kunnen waterdruppels en zweet je work-out niet belemmeren.

Voordelen van de Sony WF-SP700N Wit:

 • Bij deze oordopjes is er gezorgd voor een spatwaterbestendig ontwerp.
 • Een smartphone kan gemakkelijk via NFC worden verbonden met de oordopjes.
 • Er is gezorgd voor een Extra Bass modus, waardoor je geniet van een krachtig basgeluid.
 • Je geniet van draadloos muziekplezier, want je kunt de oordopjes desgewenst via Bluetooth verbinden.
 • Deze oordopjes beschikken over zweetbestendig materiaal, waardoor je work-out niet wordt belemmerd.

Nadelen van de Sony WF-SP700N Wit:

 • Er zit geen afstandsbediening in de kabel.
 • Deze oordopjes zijn groter dan vergelijkbare draadloze oordoppen.
 • Hoewel deze oordoppen noise cancelling modellen zijn, dempen zij het omgevingsgeluid minder goed dan noise cancelling hoofdtelefoons.
Klik hier voor de beste prijs

7. Bang & Olufsen BeoPlay E8 Grijs

Wil je graag op elk gewenst muziek de mogelijkheid hebben om naar muziek te luisteren? Dit is tegenwoordig helemaal geen probleem. We hebben allemaal namelijk een smartphone of tablet bij de hand. Op deze apparaten sla je al je favoriete nummers op. Vervolgens kun je de muziek afspelen, ongeacht waar je je bevindt. Echter, soms kan je muziek een last zijn voor anderen. Daarom beluister je de muziek via oordopjes. Natuurlijk kies je niet zomaar voor een paar oordopjes. Je gaat namelijk eerst na aan welke voorwaarden een dergelijk paar moet voldoen. Zijn de beste oordopjes voor jou volledig draadloze modellen met Bluetooth? Bang & Olufsen BeoPlay E8 GrijsMoeten het tevens in ear modellen zijn? Dan kennen wij een paar oordopjes dat goed bij je zal passen. Hier verwijzen we naar de Bang & Olufsen BeoPlay E8 Grijs. Deze oordopjes zijn wellicht de beste oordopjes voor jou, vanwege het in ear design.

Het design van de Bang & Olufsen BeoPlay E8 Grijs is niet de enige reden waarom we dit model aanbevelen. Deze oordopjes zijn namelijk ook volledig draadloos. Je hebt hierdoor geen last van kabels die in de weg hangen wanneer je naar muziek luistert. Het maakt dus niet uit waar je bent, want je hebt alle bewegingsvrijheid. Misschien vraag je je af wat maakt dat deze oordopjes draadloos zijn. De draadloze eigenschappen hebben de oordoppen te danken aan hun Bluetooth functie. Je kunt je smartphone dus gemakkelijk verbinden met de oordopjes. Op 1 acculading gaan de oordopjes 4 uur mee. Zijn de oordopjes leeg gelopen? Dan kun je ze opladen met de draagbare oplader. Na 1 keer opladen, laad je de oordopjes 2 keer volledig op. Zelfs het bedienen van je muziek is eenvoudig. Je kunt namelijk de muziek bedienen door het touch pad op de dopjes aan te raken.

Voordelen van de Bang & Olufsen BeoPlay E8 Grijs:

 • Geniet van bewegingsvrijheid, want de oordopjes zijn volledig draadloos.
 • Het bedienen van muziek is eenvoudig dankzij het touch pad op de dopjes.
 • Muziek kun je draadloos streamen van je tablet of smartphone via Bluetooth.
 • Je krijgt een set van 4 maten sleeves zodat je zeker de juiste maat oordopjes hebt.
 • Er is gezorgd voor een draagbare oplader die 8 uur extra batterij met zich meebrengt.

Nadelen van de Bang & Olufsen BeoPlay E8 Grijs:

 • Dit paar oordopjes is niet voorzien van actieve noise cancelling.
 • Als je een klein budget hebt, dan kan de prijs van deze oordopjes wellicht tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs

8. Sony MDR-EX650APB

Heb je het weleens meegemaakt dat je naar muziek luistert en ervan verveelt omdat het geluid teveel trilt? Dan had je waarschijnlijk niet de ideale oordopjes. Er zijn namelijk varianten die speciaal zijn ontworpen om minder te trillen. Dergelijke modellen brengen immers muzikale zuiverheid met zich mee. Klinkt een dergelijk paar als de beste oordopjes voor jouw behoeften? Dan kies je voor de Sony MDR-EX650APB. Wij vinden dat deze oordopjes de beste oordopjes voor jou zijn, omdat ze zorgen voor muzikale zuiverheid en minder trillingen. Dankzij deze geluid-verbeterende eigenschappen kun je elke noot met meer helderheid beluisteren. Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe het komt dat het geluid dat deze oordopjes produceren van zulke goede kwaliteit is. Sony MDR-EX650APBDit zuiver geluid hebben de oordopjes te danken aan de koperen behuizing. Deze behuizing zorgt namelijk voor minimale verstoring. Daarnaast zorgen de brede koperen ducts voor stabiliteit van het geluid.

We hebben je reeds hebben verteld dat de koperen onderdelen van de Sony MDR-EX650APB zorgen voor een betere geluidskwaliteit. Echter je weet nog niet waarom. Dichtheid van koper kun je vergelijken met de dichtheid van staal. Hierdoor kan dit materiaal ongewenste trillingen uitstekend onderdrukken. De koperen behuizing van deze oordopjes resoneert dus minder dan een behuizing van traditioneel materiaal. Je geniet dus optimaal van heldere midden- en hoge tonen. Ook de lage tonen zijn vloeiend als je ze beluistert via deze oordopjes. We kijken natuurlijk ook naar de werking van de koperen ducts. Deze ducts, die groter zijn dan die van traditionele hoofdtelefoons, zorgen voor meer stabiliteit en heldere hoge tonen. Het maakt dus niet uit of je luistert naar pop classics, clubliederen of juist zware rock, omdat je bij alle muziekstijlen helder, krachtig geluid hoort met alle details in de muziek.

Voordelen van de Sony MDR-EX650APB:

 • Er is gezorgd voor een koperen behuizing voor minder trillingen.
 • Het voeren van telefoongesprekken kan handsfree dankzij de microfoon in de kabel.
 • Met deze oordopjes kun je behalve muziek beluisteren ook telefoongesprekken voeren.
 • Dankzij de koperen ducts met een groter design dan die van traditionele hoofdtelefoons, geniet je van meer stabiliteit en heldere hoge tonen.

Nadelen van de Sony MDR-EX650APB:

 • De oordopjes zijn niet voorzien van een snoerklemmetje.
 • Het volume kan niet met de afstandsbediening worden aangepast.
Klik hier voor de beste prijs

9. JVC HA-FY6M-BE

Als je het leuk vindt om naar muziek te luisteren, dan is het hebben van oordopjes een absolute must. Oordopjes zijn ook ideaal wanneer je telefoongesprekken wil voeren zonder dat je je smartphone uit je broek- of hemdzak hoeft te halen. Zoek je daarom naar de beste oordopjes voor jouw behoeften? Er zijn veel verschillende soorten oordopjes. Het is daarom belangrijk om eerst na te gaan welke functies voor jou onmisbaar zijn. Is het voor jou belangrijk dat de oordopjes waar je voor kiest omgevingsgeluid dempen? Met dergelijke oordopjes kun je immers focussen op hetgeen waar je mee bezig bent. Is het tevens belangrijk voor jou dat de oordopjes waar je voor kiest budget varianten zijn? JVC HA-FY6M-BEDan zijn de JVC HA-FY6M-BE de beste oordopjes voor jou. Deze oordopjes dempen immers het omgevingsgeluid. Daarnaast zijn ze zeer aantrekkelijk geprijsd. Ongeacht je budget, je kunt ze dus aanschaffen.

Met de JVC HA-FY6M-BE in huis, kun je onderweg gerust je favoriete muziek beluisteren. Je stoort namelijk niemand. Bovendien hoef je de geluiden van de personen of het vervoer om je heen niet te horen. Dit komt doordat de oordopjes omgevingsgeluid dempen dankzij het in ear ontwerp. Er is bij dit apparaat zelfs gezorgd voor bediening in de kabel. Wanneer je dus muziek beluistert, dan kun je het nummer pauzeren. Met de bediening in de kabel is het ook mogelijk om van nummer te wisselen. De bas van de oordopjes is tevens zeer krachtig. Je gaat dus helemaal op in de muziek. Dit is zelfs het geval wanneer je in de bus, tram of trein zit. Word je gebeld terwijl je de dopjes in je oren hebt? Dan kun je met de afstandsbediening het inkomende gesprek aannemen. De bediening van deze oordopjes werkt tevens met zowel Apple als Android producten.

Voordelen van de JVC HA-FY6M-BE:

 • Deze oordopjes zijn in ear varianten, dus omgevingsgeluid wordt gedempt.
 • Je kunt de bas in je muziek beter horen dankzij het in ear ontwerp van de oordopjes.
 • Ongeacht je budget, je kunt deze oordopjes aanschaffen, want ze zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.
 • Zowel Apple als Android producten kunnen met de afstandsbediening van de oordopjes worden bediend.
 • Er is bij deze oordopjes gezorgd voor een afstandsbediening in de kabel, waar je de muziek mee kunt bedienen.
 • Bij aankoop van deze oordopjes krijg je 3 meegeleverde maten, waardoor de oortjes altijd strak zitten in je oren.

Nadelen van de JVC HA-FY6M-BE:

 • Het volume kun je niet met de afstandsbediening aanpassen.
 • Je kunt niet genieten van optimale bewegingsvrijheid, omdat deze oordopjes niet draadloos zijn.
 • Als je met deze oordopjes naar muziek wil luisteren, dan moet je ze via een relatief korte kabel verbinden met je smartphone of tablet.
Klik hier voor de beste prijs

10. Samsung Gear IconX Zwart

Heb je het al eens meegemaakt dat je gaat sporten en je telefoon zit in de weg? Echter, je wil je smartphone niet thuis laten, omdat je via je smartphone muziek afspeelt? Zijn daarom de beste oordopjes voor jou varianten die je de mogelijkheid geven om je telefoon thuis te laten en toch naar muziek te luisteren? Dan kies je voor de Samsung Gear IconX Zwart. Wij vinden dat dit paar de beste oordopjes voor jou zijn, omdat ze je de mogelijkheid geven om je telefoon gewoon thuis te laten. Dit komt doordat deze variant werkt als een standalone mediaspeler. Samsung Gear IconX ZwartJe kunt dus gerust muziek uploaden vanaf je smartphone en vervolgens beluister je de nummers via de oordopjes, zonder dat je smartphone eraan te pas komt. Zo lang je rekening houdt met een opslaggeheugen van 3,4 GB kun je tot 1000 nummers opslaan. Je kunt zelfs meerdere playlists te maken.

Gebruik je je smartphone en oordopjes niet alleen om muziek te beluisteren? Denk er bijvoorbeeld aan dat er op elk moment een telefoongesprek binnen kan komen. Dan heb je sowieso je smartphone wel bij de hand. In dat geval hoef je geen gebruik te maken van de standalone mogelijkheid van de oordopjes. Je kunt ze immers ook gerust via Bluetooth verbinden met je smartphone met Android 4.4 KitKat of hoger en minimaal 1,5 GB RAM-geheugen. Bij het ontwerpen van deze oordopjes heeft de fabrikant ook rekening gehouden met gebruiksgemak. Daarom kun je de oordopjes tikken om ze te bedienen. Zo kun je muziek op playlists afspelen of overslaan, het volume aanpassen en gesprekken beantwoorden of verbreken. Heb je de oordopjes in en heb je reeds 10 minuten gewandeld of hard gelopen? Dan neemt de Auto Tracking-functie van de oordopjes dit waar. Vervolgens meet hij je tijd, afstand en verbrande calorieën.

Voordelen van de Samsung Gear IconX Zwart:

 • Je kunt een groot aantal muzikale nummers opslaan op de oordopjes en je smartphone thuislaten.
 • Als de Auto Tracking-functie is ingeschakeld, dan meet hij je toptijden, het aantal calorieën dat je verbrand en je snelheid.
 • Wanneer je reeds 10 minuten hebt gewandeld of hebt hardgelopen, dan wordt de Auto Tracking-functie van de oordopjes ingeschakeld.
 • Naderhand is het mogelijk om deze oordopjes te synchroniseren met de S-Health-app op je telefoon, zodat je je voortgang bij kunt houden.
 • Desgewenst kun je de oordopjes lang ingedrukt houden om de Running Coaching-functie te starten zodat je gefocust blijft tijdens het hardlopen.
 • Nadat je deze oordopjes voor slechts 10 minuten hebt opgeladen, kun je de dopjes weer 1 uur gebruiken, omdat ze beschikken over een snellaadfunctie.
 • Met deze oordopjes in je oor kun je beter focussen op hetgeen waar je mee bezig bent, want ze beschikken over omgevingsgeluid dempende eigenschappen.

Nadelen van de Samsung Gear IconX Zwart:

 • Mocht je een klein budget hebben, dan kan de prijs van deze oordopjes wellicht tegenvallen.
 • Doordat je minder hoort van je omgeving, kun je wellicht gebeurtenissen om je heen missen.
 • Als je geen sporter bent, dan maak je over het algemeen geen gebruik van de fitness opties die deze oordopjes met zich meebrengen.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>