Vind Hier De Beste Pampers Van 2020 Door De Beste Koop Te Vergelijken!

De meesten van ons zijn blij als er een baby wordt geboren. We moeten er echter rekening mee houden dat baby’s niet zindelijk zijn. Ook kunnen baby’s niet vanaf de geboorte aangeven wanneer ze willen urineren of afgaan. Daarom trekken wij luiers voor hen aan. Op dat gebied heb je enorm veel keuzemogelijkheden. Hoe vind je dan de beste pampers voor je baby? Het eerste waar je op let is de pasvorm. Je wil immers dat de luier fijn zit bij je baby. Daarnaast wil je niet dat urine of ontlasting uit de luier lekt. Je kiest dus voor de geschikte maat. Deze maat kun je vaak kiezen aan de hand van het gewicht van je kind. Nadat je weet welke de juiste maat is, kun je op andere zaken letten. Zo zijn er bepaalde luiers waar je kindje in kan zwemmen. Vind hier jouw beste pampers!

Beste pampers van 2020

We hebben je reeds verteld dat het enorm belangrijk is om op de maat te letten als je luiers koopt. Echter, er zijn ook andere zaken waar je op kunt letten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor luiers die enigszins waterbestendig zijn. Hierdoor kun je gerust met je kindje gaan zwemmen. Ook zijn er luiers voor ietwat oudere kinderen die nog in hun bed plassen. Behalve op dergelijke zaken, kun je ook letten op de hoeveelheid luiers in de verpakking. Je houdt dus met verschillende factoren rekening wanneer je zoekt naar de beste pampers. In dit artikel kom je meer te weten over de 5 beste luiers van het jaar. We recenseren immers elk van de 5 modellen. Zo kun je de verschillende luiers met elkaar vergelijken om een goed geïnformeerde keus te maken. Lees het artikel dus snel en vind de beste pampers voor jouw kleine spruit!

 Product naam 
1.Pampers Premium Protection Luiers - Maat 2Meer Info
2.Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes - Maat 5Meer Info
3.Pampers Premium Protection - Maat 1Meer Info
4.Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes - Maat 4Meer Info
5.Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes - Maat 6Meer Info

1. Pampers Premium Protection Luiers – Maat 2

Ben je op zoek naar de beste pampers voor je baby? Dan is het handig om op de maat te letten. Klinken luiers in maat 2 ideaal? Dan kun je kiezen voor de Pampers Premium Protection Luiers – Maat 2. Deze luiers zorgen voor het zachtste comfort. Daarnaast beschermen ze de huid van je kindje. Wij vinden om deze reden dat deze luiers de beste pampers voor jouw kindje zijn. Als je nieuwe luiers voor je kindje koopt, is behalve de maat ook het absorptievermogen belangrijk. Pampers Premium Protection Luiers - Maat 2Ook daar heeft de fabrikant van deze luiers rekening mee gehouden. De luiers beschikken namelijk over een super zachte absorberende bovenlaag. Deze laag heeft een hartvormige gaatjesstructuur die behalve vocht ook zachte ontlasting weghoudt van de huis van je baby.

Velen van ons weten dat het vervelend kan zijn om niet precies te weten wanneer een baby heeft geürineerd. Dat begrijpt de fabrikant van de Pampers Premium Protection Luiers – Maat 2 ook. Om deze reden zijn de luiers voorzien van een urine-indicator. Deze indicator kleurt blauw wanneer je baby verschoond moet worden. Ook over het gevoelige buikje van je baby hoef je je geen zorgen te maken. Er is bij deze luiers namelijk gezorgd voor een navelvriendelijke uitsparing. Hierdoor is het gevoelige buikje van je baby goed beschermd. Bij het fabriceren van deze luiers heeft de fabrikant met veel factoren rekening gehouden. Daarom zijn deze luiers dermatologisch getest. Ze zijn bovendien vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst. Dit betekent dat je de luiers veilig kunt gebruiken.

Eigenschappen van de Pampers Premium Protection Luiers – Maat 2:

 • In deze verpakking zitten er 240 luiers voor baby’s van 4 tot 8 kilogram.
 • Voor de beste bescherming zijn de luiers gemaakt van zachte materialen.
 • Dankzij de urine-indicator weet je precies wanneer je je baby moet verschonen en op die manier voelt je baby zich altijd comfortabel en beschermd.
 • Er is gezorgd voor een navelvriendelijke uitsparing, dus het gevoelige buikje van je baby is beschermd en de luier heeft een comfortabele pasvorm rond de navel.
 • Deze luiers beschikken over Magical Pods oftewel absorberende kanaaltjes die het vocht gelijkmatig helpen verdelen, waardoor je baby tot 12 uur lang droog blijft.

2. Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes – Maat 5

Dat er luiers in verschillende maten zijn, weet je intussen. Wist je echter dat het moeilijker kan worden om de luier te verwisselen naarmate je baby wat ouder wordt? Je baby wordt op den duur namelijk actief. Wanneer dat gebeurt, dan probeert hij/zij weg te kruipen tijdens het verschonen. Hierdoor is het voor jou moeilijker om de luier te verwisselen. Zoek je daarom naar de beste pampers voor een dergelijke situatie? Dan is het handig om te kiezen voor de Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes – Maat 5. Zoals de naam doet vermoeden, gaat het hier om luierbroekjes. Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes - Maat 5Deze broekjes kun je gemakkelijk aan- en uittrekken voor je baby. Het enige wat je hoeft te doen is de zijkanten openscheuren. Zo eenvoudig is dat! Er is bovendien gezorgd voor een ultra flexibele tailleband. Hierdoor passen de luiers zich aan de bewegingen van je baby aan.

Doordat de Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes – Maat 5 zich aan de bewegingen van je baby aanpassen, bieden ze hem/haar comfort én een perfecte pasvorm. Er is zelfs gezorgd voor unieke luchtdoorlatende banen. Hierdoor kan lucht in het luierbroekje circuleren. Op die manier zorgt de luier ervoor dat de huid van je baby droog blijft en kan ademen. Deze werking heeft de luier tot wel 12 uur lang. Het maakt dus niet uit waar je baby naartoe probeert te kruipen. Jij kunt hem/haar immers eenvoudig en snel verschonen. Maak je je zorgen over eventuele huidirritatie? Als je voor deze luierbroekjes kiest, hoef je je daar geen zorgen over te maken. De luiers zijn namelijk dermatologisch getest. Ook zijn ze vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst. Je weet dus zeker dat de luiers veilig in gebruik zijn.

Eigenschappen van de Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes – Maat 5:

 • In dit pakket zitten er 21 stuks luierbroekjes voor baby’s van 12 tot 17 kilogram.
 • De luiers zijn dermatologisch getest en zijn vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst.
 • Je kunt deze luiers eenvoudig voor je baby aantrekken dankzij de ultra flexibele tailleband.
 • Na het verschonen rol je het luierbroekje op en maak je hem vast met de zelfklevende strip.
 • Hij is zo zacht als katoen waardoor je baby de hele dag beschermd is en in zachtheid wordt gehuld.
 • Luierbroekjes worden aanbevolen voor baby’s die al wat beweeglijker worden, dus ongeveer baby’s vanaf 8 maanden.
 • Zowel de pijpjes als de flexibele tailleband passen zich aan de bewegingen van je baby aan waardoor de luier perfect past.
 • Vocht wordt optimaal geabsorbeerd en vastgehouden, want er is bij deze luiers gezorgd voor een binnenlaag met microparels.
 • Luchtdoorlatende banen laten lucht circuleren in het luierbroekje en zorgen voor een droge huid die kan ademen, tot 12 uur lang.
 • Het uittrekken van de luiers is even gemakkelijk als het aantrekken, want je kunt het broekje eenvoudig uitdoen door de zijkanten open te scheuren.

3. Pampers Premium Protection – Maat 1

Heb je de eerste recensie in dit artikel gelezen? Dan ben je meer te weten gekomen over de Premium Protection luiers. Die luiers waren echter geschikt voor baby’s van 4 tot 8 kg. Weegt jouw baby minder en heb je daarom luiers in maat 1 nodig? Dan zijn de beste pampers voor jou wellicht de Pampers Premium Protection – Maat 1. Wij vinden dat deze luiers de beste pampers voor jou zijn. Pampers Premium Protection - Maat 1Ze zijn namelijk geschikt voor baby’s tussen de 2 en 5 kg. Misschien denk je nu dat een box met veel luiers onhandig is, omdat je baby snel groeit. Ook daar heeft de fabrikant van deze luiers rekening mee gehouden. Daarom zijn deze luiers minder dan de box met maat 2. In de maat 2 box zitten er immers 240 luiers terwijl er in de maat 1 box 144 stuks zitten.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de luiers je baby na verloop van tijd niet meer passen. Op elk ander gebied zijn deze luiers gelijk aan de maat 2 luiers die we als eerst hebben gerecenseerd. Schaf de Pampers Premium Protection – Maat 1  dus snel aan!

Eigenschappen van de Pampers Premium Protection – Maat 1:

 • Voor de beste bescherming zijn de luiers gemaakt van zachte materialen.
 • Je vindt in deze verpakking 144 luiers voor baby’s tussen de 2 en 5 kilogram.
 • Dankzij de urine-indicator weet je precies wanneer je je baby moet verschonen en op die manier voelt je baby zich altijd comfortabel en beschermd.
 • Er is gezorgd voor een navelvriendelijke uitsparing, dus het gevoelige buikje van je baby is beschermd en de luier heeft een comfortabele pasvorm rond de navel.
 • Deze luiers beschikken over Magical Pods oftewel absorberende kanaaltjes die het vocht gelijkmatig helpen verdelen, waardoor je baby tot 12 uur lang droog blijft.

4. Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes – Maat 4

Als je de vorige recensies hebt gelezen, dan heb je gezien dat er verschillende soorten luiers zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke luiers, maar je kunt ook de luierbroekjes aanschaffen. Elk model brengt bepaalde voordelen met zich mee. Vind je dat de luierbroekjes de beste pampers voor jouw baby zijn? Was de maat van de luierbroekjes alleen niet geschikt? Dan kun je voor andere luierbroekjes kiezen. Hoewel de vorige varianten geschikt waren voor baby’s van 12 tot 17 kilogram, kun je ook kiezen voor kleinere luierbroekjes. Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes - Maat 4Denk maar aan de Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes – Maat 4. In deze verpakking vind je wellicht de beste pampers voor je baby. Het gaat namelijk om luierbroekjes voor baby’s van 9 tot 15 kilogram.

Behalve op het gebied van de maat en het aantal luierbroekjes, komen de 2 varianten helemaal overeen. Deze verpakking bevat weliswaar meer broekjes. Er zitten in de verpakking namelijk 160 luierbroekjes. Bij de Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes – Maat 4 geniet je baby ook van comfort en een optimale pasvorm. Daarnaast blijft de huid van je baby ook lekker droog. Net zoals bij de vorige luierbroekjes, zijn ook deze broekjes dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst.

Eigenschappen van de Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes – Maat 4:

 • De luiers zijn dermatologisch getest en zijn vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst.
 • In deze verpakking zitten er 160 stuks luierbroekjes voor baby’s van 9 tot 15 kilogram.
 • Je kunt deze luiers eenvoudig voor je baby aantrekken dankzij de ultra flexibele tailleband.
 • Na het verschonen rol je het luierbroekje op en maak je hem vast met de zelfklevende strip.
 • Hij is zo zacht als katoen waardoor je baby de hele dag beschermd is en in zachtheid wordt gehuld.
 • Luierbroekjes worden aanbevolen voor baby’s die al wat beweeglijker worden, dus ongeveer baby’s vanaf 8 maanden.
 • Zowel de pijpjes als de flexibele tailleband passen zich aan de bewegingen van je baby aan waardoor de luier perfect past.
 • Vocht wordt optimaal geabsorbeerd en vastgehouden, want er is bij deze luiers gezorgd voor een binnenlaag met microparels.
 • Luchtdoorlatende banen laten lucht circuleren in het luierbroekje en zorgen voor een droge huid die kan ademen, tot 12 uur lang.
 • Het uittrekken van de luiers is even gemakkelijk als het aantrekken, want je kunt het broekje eenvoudig uitdoen door de zijkanten open te scheuren.

5. Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes – Maat 6

We hebben je intussen verteld over de handige luierbroekjes. Deze broekjes zijn ideaal voor baby’s die wat actiever worden. Je kunt de luiers namelijk gemakkelijk voor je kindje aantrekken, maar ook het uittrekken ervan is eenvoudig. Als je de vorige recensies hebt gelezen, dan heb je gezien dat je de broekjes in verschillende maten kunt kopen. Aan de hand van het gewicht van je baby beslis je welke maat ideaal is. Vond je dat de vorige maten niet pasten bij je baby? Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes - Maat 6Kwam dat doordat je baby wat zwaarder is? Dan zijn de beste pampers voor jou wellicht luierbroekjes in een grotere maat. Wat dacht je van de Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes – Maat 6? Ook deze luierbroekjes zijn zeer handig te gebruiken. De enige verschillen tussen deze broekjes en de vorige 2 modellen is de maat en het aantal.

De Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes – Maat 6 zijn wellicht de beste pampers voor jouw baby. Dit zeggen wij, omdat deze broekjes wat groter zijn dan de vorige 2 typen luierbroekjes. Bij de vorige modellen ging om baby’s van 9 tot 15 kilogram en baby’s van 12 tot 17 kilogram. Deze luiers zijn echter gemaakt voor baby’s die zwaarder wegen dan 15 kilogram. Ook verschilt het aantal luierbroekjes. In deze verpakking zitten er maar liefst 116 stuks. Maak elke ochtend tot een vrolijke ochtend door deze luierbroekjes met Micro Parels en een extra beschermlaagje te gebruiken.

Eigenschappen van de Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes – Maat 6:

 • Micro Parels absorberen in dit broekje tot wel 30 keer hun eigen gewicht.
 • De luiers zijn dermatologisch getest en zijn vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst.
 • Speelse figuren verfraaien de voorkant van het broekje, dat op een onderbroek lijkt.
 • Je kunt deze luiers eenvoudig voor je baby aantrekken dankzij de ultra flexibele tailleband.
 • Na het verschonen rol je het luierbroekje op en maak je hem vast met de zelfklevende strip.
 • In deze verpakking zitten er 116 stuks luierbroekjes voor baby’s die meer wegen dan 15 kilogram.
 • Hij is zo zacht als katoen waardoor je baby de hele dag beschermd is en in zachtheid wordt gehuld.
 • Microporiën zorgen er bij deze luierbroekjes voor dat damp vanuit de luier kan ontsnappen zodat je baby droog blijft.
 • Luierbroekjes worden aanbevolen voor baby’s die al wat beweeglijker worden, dus ongeveer baby’s vanaf 8 maanden.
 • Zowel de pijpjes als de flexibele tailleband passen zich aan de bewegingen van je baby aan waardoor de luier perfect past.
 • Vocht wordt optimaal geabsorbeerd en vastgehouden, want er is bij deze luiers gezorgd voor een binnenlaag met microparels.
 • Luchtdoorlatende banen laten lucht circuleren in het luierbroekje en zorgen voor een droge huid die kan ademen, tot 12 uur lang.
 • Er is gezorgd voor een extra beschermlaagje, dat vloeistoffen razendsnel absorbeert en deze vasthoudt om de huid van je baby te beschermen.
 • Het uittrekken van de luiers is even gemakkelijk als het aantrekken, want je kunt het broekje eenvoudig uitdoen door de zijkanten open te scheuren.
Redactie
 

Reviewer bij RecensieKoning.nl, heb je vragen over de producten? Laat gerust een reactie achter, ik help je graag verder!

>