De Beste Prullenbak Van Het Jaar 2020 Vind Je Hier! Vergelijk de beste koop!

Ben je op zoek naar de beste prullenbak voor jouw behoeften? Er worden verschillende soorten prullenbakken verkocht. Afhankelijk van jouw voorkeuren en de methode waarop je hem wil gebruiken, kies je voor een specifiek model. Denk bijvoorbeeld aan een pedaalemmer of een sensorprullenbak. Er zijn zelfs modellen waar je jouw afval in kunt scheiden. Wij helpen je om het perfecte model te vinden.

De Beste prullenbak uit 2020 kopen?

In de onderstaande tabel hebben we de 10 ultieme prullenbakken van het jaar opgesomd. Selecteer aan de hand van het type de beste prullenbak voor jouw behoeften!

 Product naamSoort prullenbak 
1.EKO E-Cube 28+18 Liter Mat RVSPedaalemmerMeer info »
2.Hailo Tandem de Luxe 15 + 15 literafval scheidbare prullenbakMeer info »
3.Joseph Joseph Intelligent Waste Totem 60 Liter RVSSoft Touch prullenbakMeer info »
4.Brabantia Touch Bin 30 Liter Platinum met Platinum DekselSoft touchMeer info »
5.SIMPLEHUMAN RECTANGULAR LINER POCKET GFTPedaalemmerMeer info »
6.EASYBIN SENSOR SILVER FLATLINEsensorprullenbakMeer info »
7.Simplehuman Rectangular Classic GFT 30 + 16 LiterPedaalemmerMeer info »
8.Hailo Mono 15 Liter RVSPedaalemmerMeer info »
9.WESCO KICKMASTERPedaalemmerMeer info »
10.WESCO BIG DOUBLEPedaalemmerMeer info »

1. EKO E-Cube 28+18 Liter Mat RVS

EKO E-Cube 28+18 Liter Mat RVSBen je op zoek naar de beste prullenbak voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om na te gaan welk type prullenbak het beste bij jouw behoeften past. Als je bijvoorbeeld kiest voor een pedaalemmer, dan kun je er gemakkelijk grote hoeveelheden vuil in doen. Dit komt doordat je de prullenbak gemakkelijk met je voet kunt open doen. Je kunt dus in beide handen afval hebben en toch gemakkelijk de prullenbak openen. Wij kennen een dergelijk model dat goed bij je zal passen. Als je kiest voor de EKO E-Cube 28+18 Liter Mat RVS, dan haal je een degelijke pedaalemmer in huis. Wij vinden dit model de beste prullenbak voor jou, omdat hij gemakkelijk is te gebruiken. Je maakt hem namelijk gemakkelijk met je voet open.

Een ander voordeel dat de E-Cube 28+18 Liter Mat RVS prullenbak van EKO met zich meebrengt is het feit dat je er gemakkelijk afval mee kunt scheiden. Deze emmer beschikt namelijk over 2 binnenemmers. De ene heeft een inhoud van 18 liter en de andere een inhoud van 28 liter. Je kunt bijvoorbeeld de ene binnenemmer gebruiken om plastic afval te verzamelen en de andere om gft-afval in te doen. Het gebruiksgemak van deze prullenbak wordt verhoogd doordat hij is voorzien van een extra brede pedaal, die je gebruikt om het deksel te openen. Bij het vervangen van een volle afvalzak, kun je het deksel bovendien vergrendelen. Hierdoor blijft de prullenbak open staan waardoor je de volle zak gemakkelijk eruit haalt en de nieuwe lege zak eenvoudig erin zet. Doordat de buitenkant van deze prullenbak beschikt over een speciale coating, zie je er geen vingerafdrukken op.

Voordelen:

 • Je kunt er gemakkelijk afval in scheiden, omdat hij is voorzien van 2 binnenemmers.
 • De bakken van de prullenbak hebben een grote inhoud.
 • Hij is van metaal gemaakt, waardoor hij lang meegaat.
 • Deze pedaalemmer is vingerafdrukvrij.
 • Het deksel wordt geruisloos gesloten.

Nadelen:

 • Je krijgt er standaard geen koolstoffilter bij.
 • Hij is niet vlamdovend.

2. Hailo Tandem de Luxe 15 + 15 liter

Hailo Tandem de Luxe 15 + 15 literAls je op zoek bent naar de beste prullenbak, dan is het belangrijk om na te gaan wat je verwachtingen zijn. Als je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt in je keuken en je daarom wil dat je prullenbak uit het zicht is, dan kun je kiezen voor de Hailo Tandem de Luxe 15 + 15 liter. Wij vinden deze prullenbak perfect voor jou, omdat hij een inbouwprullenbak is. Wanneer je hem hebt ingebouwd, dan glijdt hij soepel op geleiders uit het kastje. Als je jouw afval erin hebt gezet, kun je het deurtje snel weer sluiten zodat niemand weet waar je vuilnisbak staat. Opgeruimd staat netjes toch? Dit model is daarnaast een zeer handige prullenbak, omdat je er gemakkelijk afval in kunt scheiden. Dit komt doordat hij beschikt over 2 losse binnenemmers.

De 2 binnenemmers van de Tandem de Luxe 15 + 15 liter prullenbak van Hailo hebben elk een inhoud van 15 liter. Daarom heet dit model ook “15 + 15 liter”. Je hebt dus genoeg ruimte om al je afval af te voeren. Aangezien deze prullenbak een inbouwmodel is, is het belangrijk om na te gaan hoe je hem kunt inbouwen. Het inbouwen van deze afvalemmer is zeer gemakkelijk. Je monteert hem met slechts 4 schroeven op de bodem van je keukenkast. Nadat je hem hebt ingebouwd is hij bovendien volledig uittrekbaar. Het deksel komt dus volledig los van de bakken. Als je een keukenkastje hebt vanaf 30 cm breed, dan kun je deze handige prullenbak gemakkelijk inbouwen. De locatie van deze afvalemmer blijft jouw geheim!

Voordelen:

 • Je kunt de bak volledig uittrekken, waardoor hij helemaal open is.
 • In deze prullenbak kun je gemakkelijk afval scheiden.
 • Voor het monteren van de afvalemmer zijn er slechts 4 schroeven nodig.

Nadelen:

 • Je moet de bak handmatig uittrekken nadat je het keukenkastje hebt geopend.
 • Hij is niet voorzien van een geruisloze sluiting.

3. Joseph Joseph Intelligent Waste Totem 60 Liter RVS

Joseph Joseph Intelligent Waste Totem 60 Liter RVSAls je op zoek bent naar de beste prullenbak voor jouw behoeften en het beste model voor jou is een prullenbak met een geurfilter, dan past de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem 60 Liter RVS bij jou. Dit model vinden wij de beste prullenbak voor jou, omdat hij is voorzien van een geurfilter. Je kunt er bovendien afval mee scheiden, omdat hij over 3 compartimenten beschikt. Voor een uitgebreide beschrijving over dit model, verwijzen wij je naar de review over deze prullenbak.

Voordelen:

 • Je kunt hem dankzij de geïntegreerde wielen gemakkelijk verplaatsen.
 • In deze prullenbak kun je eenvoudig afval scheiden.
 • Hij is voorzien van een geurfilter.

Nadelen:

 • De binnenemmers zijn van kunststof gemaakt en daardoor niet vuurbestendig.
 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs van de prullenbak tegenvallen.

4. Brabantia Touch Bin 30 Liter Platinum met Platinum Deksel

Brabantia Touch Bin 30 Liter Platinum met Platinum DekselZoek je naar de beste prullenbak voor jouw behoeften? Is het beste model voor jou een afvalemmer met een inhoud van 30 liter? Dan kun je kiezen voor de Brabantia Touch Bin 30 Liter Platinum met Platinum Deksel. Dit model is wellicht de beste prullenbak voor jou, omdat hij een grote inhoud van 30 liter heeft. Je kunt er dus gemakkelijk al je afval in kwijt. Dit model is bovendien van metaal gemaakt. Dat betekent dat je er lang van kunt genieten. We weten immers allemaal dat metalen prullenbakken langer meegaan dan kunststof varianten. De prullenbak heeft een eenvoudig, maar toch stijlvol design. Wanneer je hem dus een plek geeft in je keuken of op kantoor, dan ben je er zeker van dat hij een prachtige toevoeging is. Hij is bovendien een touch bin model, wat inhoudt dat hij na slechts een lichte aanraking open gaat.

Een belangrijk aspect van de Touch Bin 30 Liter Platinum met Platinum Deksel prullenbak van Brabantia, dat bijdraagt aan het gebruiksgemak is het soft-touch-systeem. Dit systeem houdt in dat je met een lichte druk op het deksel de prullenbak kunt openen. Deze prullenbak met een smalle, ronde vorm is voorzien van een kunststof binnenemmer. Pak de hendel vast die aan de bovenkant van deze binnenemmer zit en haal hem er gemakkelijk uit. Wanneer je deze emmer uit de prullenbak haalt, kun je hem bijvoorbeeld gemakkelijk legen of schoonmaken. De emmer aan de binnenzijde is bovendien voorzien van ventilatiegaten, die ervoor zorgen dat de afvalzak bij het vervangen niet vacuüm wordt gezogen. Voor het gemakkelijk verplaatsen van deze prullenbak, kun je gebruik maken van de hendel aan de achterzijde. Je vloer wordt tijdens het verplaatsen ook beschermd dankzij de kunststof bodemrand.

Voordelen:

 • Er zitten ventilatiegaten in de binnenemmer om te voorkomen dat de afvalzak vacuüm zuigt.
 • Deze prullenbak staat zeer stabiel.
 • Het legen en schoonmaken van de prullenbak is eenvoudig, dankzij de losse binnenemmer.
 • De prullenbak heeft de ideale hoogte.
 • Je vloer wordt beschermd tegen krassen dankzij de kunststof bodemrand.
 • Hij heeft een mooi design.
 • De prullenbak kun je gemakkelijk openen dankzij het soft-touch systeem.
 • Je kunt deze prullenbak gemakkelijk bedienen.
 • Hij is van metaal gemaakt en gaat dus lang mee.

Nadelen:

 • De prullenbak is slechts voorzien van 1 binnenemmer, dus je kunt er geen afval in scheiden.
 • Hij maakt gebruik van speciale Brabantia afvalzakken met code G.
 • Het bedienen van deze prullenbak gebeurt handmatig, waardoor het deksel sneller vuil wordt.

5. Simplehuman Rectangular Liner Pocket GFT

SIMPLEHUMAN RECTANGULAR LINER POCKET GFTBen je op zoek naar de beste prullenbak? Is het beste model voor jou een pedaalemmer waar je afval in kunt scheiden? Is het ook belangrijk voor je dat hij beschikt over een grote inhoud? Dan kennen wij een model dat voldoet aan je wensen. Kies voor de Simplehuman Rectangular Liner Pocket GFT. Dit model vinden wij de beste prullenbak voor jou, omdat je er gemakkelijk afval in kunt scheiden. Dankzij zijn grote inhoud, is hij ook perfect voor een groot gezin. Aan de achterkant, in de dispenser, kun je nieuwe vuilniszakken bewaren. Hierdoor heb je ze altijd bij de hand wanneer de vuilzak, die in gebruik is, vol raakt. Het deksel van de prullenbak valt bovendien om de vuilniszak heen, wat betekent dat je de vuilniszak helemaal niet ziet wanneer de klep gesloten is.

Wanneer je de Rectangular Liner Pocket GFT prullenbak van Simplehuman in huis haalt, dan kun je kiezen tussen 2 kleuren. Dit model is namelijk beschikbaar in de kleuren zilver en rosé goud. De prullenbak is voorzien van een handige kunststof binnenemmer. Hier kun je al je afval in kwijt. Dankzij de grote inhoud, kun je 2 afvalzakken tegelijk zetten in de binnenemmer. Je kunt dus gemakkelijk afval scheiden in deze emmer. Is de afvalzak vol? Geen probleem. Je kunt hem namelijk gemakkelijk vervangen dankzij de ingebouwde dispenser aan de achterwand. De prullenbak is voorzien van een motion control systeem, dat ervoor zorgt dat het deksel niet te hard dichtklapt. Zo sluit de prullenbak rustig. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over vingerafdrukken, want de afvalbak is voorzien van een speciale coating die deze afdrukken onzichtbaar maakt.

Voordelen:

 • Dankzij de speciale coating hoef je je geen zorgen te maken over vingerafdrukken.
 • Hij heeft een mooi en strak design.
 • Het deksel gaat geruisloos dicht.
 • Dankzij de grote opening gooi je niet per ongeluk afval naast de prullenbak.
 • Je kunt er gemakkelijk afval in scheiden.

Nadelen:

 • Aangezien hij over slechts 1 binnenemmer beschikt, is er een extra afvalzak nodig om afval te scheiden.
 • De prullenbak is relatief groot.

6. Easybin Sensor Silver Flatline

EASYBIN SENSOR SILVER FLATLINEAls je op zoek bent naar de beste prullenbak voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om eerst na te gaan waarvoor je hem wil gebruiken. Als je bijvoorbeeld een prullenbak zoekt voor op kantoor, naast je bureau, dan heb je geen super grote afvalbak nodig. Wil je hem gebruiken voor keukenafval, dan is een iets grotere afvalbak juist aangeraden. Vind je het belangrijk dat je handen vrij blijven wanneer je afval weggooit, dan is een prullenbak met een sensor opening super handig. Wij kennen een model met een dergelijke opening die goed bij je past. De Easybin Sensor Silver Flatline is namelijk de beste prullenbak voor jou, omdat hij beschikt over de handige sensor opening. Daarnaast is dit model in 2 formaten beschikbaar. Je kunt dus gemakkelijk de kleinere, met een inhoud van 30 liter, meenemen naar kantoor en de grotere van 40 liter thuis gebruiken.

Uiteraard is de belangrijkste en meest aantrekkelijke eigenschap van de Sensor Silver Flatline prullenbak van het merk Easybin, dat je het deksel kunt openen en sluiten zonder dat je de prullenbak hoeft aan te raken. Echter, hij beschikt ook over andere positieve eigenschappen. Zo behoren onhygiënische etensrestjes op het deksel tot het verleden. Daarnaast ziet deze prullenbak er leuk uit, dankzij het strakke design en de robuuste uitstraling. De prullenbak houdt zelfs de vuilniszak perfect op zijn plaats en uit het zicht, dankzij de binnenring. Misschien vraag je je af hoe het mogelijk is dat de prullenbak kan detecteren wanneer je er afval in wil gooien. Hij beschikt namelijk over sensoren die op batterijen werken. Afhankelijk van je gebruik, kunnen deze batterijen wel tot een jaar meegaan. Je hoeft je dus niet steeds zorgen te maken over de aanschaf van vervangende batterijen.

Voordelen:

 • De prullenbak is van metaal gemaakt en gaat dus lang mee.
 • Hij heeft een mooi design.
 • Het deksel gaat rustig en geruisloos dicht.
 • Je kunt de vuilniszakken gemakkelijk uit de prullenbak halen.
 • Er zit een sensor in de prullenbak die ervoor zorgt dat hij open gaat zonder dat je hem hoeft aan te raken.

Nadelen:

 • Je kunt in deze prullenbak geen afval scheiden.
 • Vanwege de sensortechniek kan hij soms open gaan wanneer je langsloopt.

7. Simplehuman Rectangular Classic GFT 30 + 16 Liter

Simplehuman Rectangular Classic GFT 30 + 16 LiterBen je op zoek naar de beste prullenbak? Dan kun je kiezen voor een model waar je gemakkelijk afval in kunt scheiden. Een afvalemmer die je eenvoudig kunt openen is ook altijd meegenomen. Daarom raden wij de Simplehuman Rectangular Classic GFT 30 + 16 Liter aan. Dit model vinden wij de beste prullenbak voor jou, omdat hij geschikt is om afval te scheiden en je hem gemakkelijk kunt openen. Het eenvoudig openen van dit model gebeurt omdat hij een pedaalemmer is. Je hoeft dus slechts op de pedaal te trappen en de emmer gaat open. Dit is vooral handig wanneer je in beide handen afval hebt en je de emmer niet met je hand kunt openen. Uiteraard is het openen van een afvalemmer met je voet ook hygiënischer dan modellen die je met je hand moet openen.

Het scheiden van afval is een fluitje van een cent in de Rectangular Classic GFT 30 + 16 Liter prullenbak van Simplehuman. Dit komt doordat hij beschikt over 2 uitneembare kunststof emmers. De ene heeft een inhoud van 30 liter en de andere een inhoud van 16 liter. Welk type afval je in welke emmer doet, ligt helemaal aan jou. Een klapperend deksel behoort ook tot het verleden als je deze afvalemmer in huis hebt. Dit komt doordat hij is voorzien van de motion control sluiting. Deze sluiting houdt in dat het deksel na het openen automatisch en zachtjes dichtvalt. Als je veel afval in de emmer wil doen, dan kun je het deksel vastzetten. Hierdoor blijft hij open staan. De scharnieren van deze prullenbak zitten bovendien aan de binnenkant, dus er is geen open ruimte tussen de prullenbak en de muur. Handig toch?

Voordelen:

 • Hij beschikt over een geruisloze sluiting.
 • De prullenbak is voorzien van een praktisch design.
 • Je bedient deze prullenbak gemakkelijk met het pedaal.
 • Deze prullenbak heeft een mooi design en mag dus gezien worden.
 • Dankzij de speciale coating, hoef je geen vingerafdrukken te verwijderen.
 • Deze afvalemmer beschikt over een handige schakel die het deksel open houdt.
 • Doordat dit model is voorzien van meerdere emmers, kun je gemakkelijk afval scheiden.
 • Deze prullenbak is voorzien van ingebouwde wielen zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.
 • De binnenemmers zijn los, waardoor het schoonmaken en legen van de prullenbak eenvoudig is.

Nadelen:

 • De prullenbak is niet vlamdovend.
 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs van de speciale afvalzakken tegenvallen.
 • Doordat hij een rechthoekige vorm heeft, kun je moeilijk universele afvalzakken gebruiken.
 • Je moet het liefst de Simplehuman afvalzak Code V – 16 Liter en afvalzak Code H – 30 liter van hetzelfde merk gebruiken.

8. Hailo Mono 15 Liter RVS

Hailo Mono 15 Liter RVSAls je op zoek bent naar de beste prullenbak, dan zijn er een aantal factoren om op te letten. Denk bijvoorbeeld aan de inhoud van de prullenbak, zijn vorm en wellicht ook zijn kleur. Zoek je een model met een strak uiterlijk en een relatief kleine inhoud om bijvoorbeeld kantoorafval op te vangen? Dan kun je kiezen voor de Hailo Mono 15 Liter RVS. Wij vinden dit model de beste prullenbak voor jou, omdat hij vanwege zijn mooi, strak design zeker gezien mag worden. Hij heeft daarnaast een inhoud van 15 liter, waardoor hij ook niet te groot is. Het compacte formaat zorgt er dus voor dat je hem in elke willekeurige ruimte gemakkelijk een plek kunt geven. Doordat hij echter een inbouw model is, is hij perfect voor in de keuken.

Wanneer je de Mono 15 Liter RVS prullenbak van Hailo in huis hebt, dan heb je niet veel ruimte nodig in je keukenkastjes. Dankzij het kleine formaat, kun je deze inbouwprullenbak ook gemakkelijk in een kleine keukenkast bewaren. Je monteert de prullenbak namelijk aan de deur en tegen de wand van je keukenkast. Je hoeft je niet eens zorgen te maken over de grootte van je keukenkast, omdat de minimale breedte van de keukenkast slechts 40 cm bedraagt. Nadat je de prullenbak hebt gezet in je keukenkast, kun je er gemakkelijk gebruik van maken. Doe het kastdeurtje open en de prullenbak verschijnt open en klaar voor gebruik. Je kunt dus gemakkelijk je afval weggooien. Wanneer je alle vuil hebt weggezet, dan doe je de kastdeur weer dicht, waarna de prullenbak vanzelf weer sluit.

Voordelen:

 • Je bevestigt de prullenbak in een keukenkast waardoor hij niet in de weg staat in de keuken.
 • Hij heeft een handig formaat om te passen in een klein keukenkastje.
 • De binnenemmer is los dus je kunt de prullenbak eenvoudig legen en schoonmaken.
 • Dit model is gemakkelijk te monteren.
 • Door de kastdeur open te trekken, opent het deksel van de afvalbak automatisch.
 • Hij heeft een mooi en uniek design.

Nadelen:

 • Je kunt er geen afval in scheiden, want hij is slechts voorzien van 1 binnenemmer.
 • Het deksel sluit niet volledig.
 • Doordat hij over een kleine inhoud beschikt, is hij minder geschikt voor grote huishoudens.
 • Wanneer je hem opent, gebeurt dit niet geruisloos.

9. Wesco Kickmaster

WESCO KICKMASTERIs de beste prullenbak voor jou een pedaalemmer met een bol deksel? Dan raden wij de Wesco Kickmaster met een inhoud van 33 liter aan. Deze prullenbak is een pedaalemmer met een bol deksel. Het deksel bestaat bovendien uit twee delen die op een chique manier open gaan. Dit model vinden wij ook de beste prullenbak voor jou, omdat hij beschikt over een vuurbestendige binnenemmer. Wil je meer weten over dit model, dat in meerdere kleuren verkrijgbaar is? Dan verwijzen wij je naar de uitgebreide review over deze Wesco pedaalemmer.

Voordelen:

 • Je kunt hem gemakkelijk bedienen.
 • Hij is voorzien van een metalen binnenemmer, die vlamdovend werkt.
 • De prullenbak is gemakkelijk schoon te maken, want hij beschikt over een losse binnenemmer.
 • Er is een plastic ring aan de onderkant die zorgt voor stevigheid van de emmer en bescherming van je vloer.

Nadelen:

 • Er is slechts 1 binnenemmer, dus je kunt geen afval scheiden.
 • Als je de vuilniszak tot de rand vult, kan er afval zitten tussen het openingsmechanisme.

10. Wesco Big Double

WESCO BIG DOUBLEAls je op zoek bent naar de beste prullenbak voor jouw behoeften, dan dien je op bepaalde factoren te letten. Wil je er afval in scheiden? Welke inhoud is voor jou geschikt? Welke kleur vind je mooi? Wij kennen een pedaalemmer die goed bij je zal passen. De Wesco Big Double oftewel Big Double Boy is de beste prullenbak voor jou, omdat hij beschikt over 2 compartimenten van 18 liter. Je kunt er dus gemakkelijk afval in scheiden. Doordat de compartimenten bovendien elk 18 liter kunnen bevatten, neemt de prullenbak niet teveel ruimte in beslag. Je kunt hem dus ook gemakkelijk een plek geven in een kleine keuken. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit model is dat hij verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Je kiest dus voor de kleur die het beste past bij je interieur.

De Big Double prullenbak van het merk Wesco is een handige prullenbak met een retro design. Hij is daarnaast voorzien van een motion control sluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat het deksel niet hard dichtklapt, maar juist zachtjes sluit. Wanneer je bijvoorbeeld laat in de avond opstaat om een “middernacht snack” te nuttigen, dan hoort niemand in huis wanneer je de verpakking weggooit. Heb je een keer veel afval om weg te gooien, dan hoef je niet elke keer op de pedaal te trappen om hem open te doen. Je hoeft je voet ook niet de hele tijd op de pedaal te laten. Je kunt namelijk het deksel vastzetten. Het scheiden van afval was nog nooit zo gemakkelijk als nu. Bovendien mag deze afvalemmer zeker gezien worden, dankzij het mooie design en de aantrekkelijke kleuren.

Voordelen:

 • Je kunt er afval in scheiden.
 • Dit model maak je met een pedaal open, waardoor je handen vrij blijven.
 • Hij beschikt over een deksel dat zachtjes dichtgaat.
 • Door het compacte formaat neemt hij niet veel ruimte in beslag.
 • De prullenbak is duurzaam dankzij de poedercoating.

Nadelen:

 • Hij heeft een rechthoekige vorm die ervoor zorgt dat het moeilijk is om universele afvalzakken te gebruiken.
 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs tegenvallen.
 • De kunststof binnenemmers zijn niet vuurbestendig.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>