• Home
 • Vergelijken

Op Zoek Naar De Beste Scooter van 2020? Wij Helpen Je Om Het Ideale Model Te Vinden met onze Top 10!

We willen allemaal snel door het verkeer komen. Dit kunnen we doen door op stap te gaan met een kleine auto of door te kiezen voor een scooter. Over het algemeen is het eenvoudiger om met een scooter door het verkeer te komen, omdat je dan gewoon gebruik maakt van het bromfietspad. Als je een scooter vergelijkt met bijvoorbeeld een fiets, dan zie je ook dat je veel sneller vooruit komt. Zoek je daarom naar de beste scooter? Wij maken het vinden van de scooter van je dromen eenvoudig. Je hoeft namelijk alleen de recensies over de top 10 scooters te lezen om vervolgens de beste scooter voor jouw behoeften uit te kiezen!

Beste scooter van 2020

In de onderstaande tabel zie je de top 10 scooters die we in dit artikel zullen recenseren. Aan de hand van de individuele reviews kun je bepalen welk model voor jou de beste scooter is. Nadat je het ideale model hebt uitgekozen, kun je meteen de beste scooterverzekering afsluiten.

 Product naam 
1.
Aprilia SR50 StreetMeer info »
2.
Kymco Like TTMeer info »
3.
Vespa Sprint 4-taktMeer info »
4.
Yamaha AeroxMeer info »
5.
Iva Venice 50Meer info »
6.Sym Fiddle II 50sMeer info »
7.Peugeot Vivacity 4-taktMeer info »
8.Kymco Agility 12 inch FRMeer info »
9.Vespa Primavera 50cc 4-takt EURO2Meer info »
10.Yamaha Neo 4 4-takt EURO4Meer info »

1. Aprilia SR50 Street scooter

Aprilia SR50 Street scooterBen je op zoek naar de beste scooter voor jouw behoeften? Dan kun je kijken naar verschillende eigenschappen. Sommige mensen vergelijken scooters aan de hand van hun uiterlijk. Weer anderen beoordelen scooters aan de hand van hun motor. Afhankelijk van waarvoor je de scooter precies wil gebruiken, kun je verschillende eigenschappen met elkaar vergelijken. Als een sportief karakter en een goede kwaliteit voor jou belangrijk zijn, dan is de Aprilia SR50 Street scooter wellicht de beste scooter voor jou. Dit model voldoet aan je verwachtingen, omdat hij een sportief karakter heeft. Kijk maar eens naar het gestroomlijnde design en de unieke kleurstelling. Deze eigenschappen maken de scooter tot een ware pracht. Als we verder kijken naar het uiterlijk, dan zien we dat de scooter in de neus een brede dubbele koplamp heeft. Daarboven zit er een opengewerkte grille. Hierdoor kan de radiateur meer rijwind opvangen.

Zoals we eerder aangaven is de Aprilia SR50 Street scooter niet alleen mooi, maar ook van goede kwaliteit. Dankzij de superieure kwaliteit, brengt hij uitstekende prestaties met zich mee. De scooter beschikt namelijk over een krachtig, watergekoeld 2-takt motorblok. Daarnaast is hij voorzien van een schijfrem zowel op het voor- als achterwiel. Je bent er dus zeker van dat je snel vooruit komt en dat je optimaal kunt remmen wanneer dat nodig is. Over de remkracht hoef je bovendien nooit te twijfelen, omdat deze leverancier veel ervaring heeft op het gebied van racen. Hierdoor zijn niet alleen de remmen van topkwaliteit, maar heeft de scooter ook een top rijgedrag en een goede wegligging. De schokbrekers zorgen bovendien voor een sportieve rijervaring en zorgen ervoor dat oneffenheden in het wegdek worden gedempt.

Kenmerken van de Aprilia SR50 Street scooter:

 • De scooter ziet er sportief uit.
 • Dit model beschikt over een goede wegligging en een superieur rijgedrag.
 • Dankzij de goede remmen, kom je bij het remmen goed en snel tot stilstand.
 • Hij beschikt over een 2-takt motorblok, dat minder onderhoud vergt dan een 4-takt motorblok.

2. Kymco Like TT scooter

Kymco Like TT scooterZoek je naar de beste scooter voor jouw behoeften? Is het voor jou belangrijk dat de scooter van je dromen beschikt over 12 inch spaakwielen? Moet het ideale model voor jou ook verkrijgbaar zijn in meer dan 1 kleur? Dan kennen wij een scooter die wellicht goed bij je zal passen. Wij vinden namelijk dat de Kymco Like TT scooter de beste scooter voor jou is. Dit model is verkrijgbaar in 2 kleurstellingen, namelijk Diamond white en glans zwart. De witte variant is niet gewoon wit. Het gaat hier om een metallic witte kleur met een parelmoer tint, die extra opvalt in combinatie met de zwart gelakte wielen, het zwart zadel en de witte bies. In de zijschermen en het voorscherm zitten er tevens extra chroom accenten. Ook de zwarte versie beschikt over prachtige details.

De Kymco Like TT scooter is bekend geworden mede vanwege zijn 12 inch spaakwielen. Deze wielen in combinatie met het mooie design zorgen ervoor dat de scooter een lust is voor het oog. Uiteraard is uiterlijk niet het enige waar je naar kijkt wanneer je een scooter uitkiest. Daar is de fabrikant van deze scooter zich ook van bewust. Daarom hebben zij ervoor gezorgd om de scooter te voorzien van een verlengde nek en een verhoogde zithoogte. Deze eigenschappen zorgen niet alleen voor mooie contrasten en een elegante uitstraling, maar dragen tevens bij aan een goede zithouding. Het doet er dus niet toe of je gewoon boodschappen gaat halen met de scooter of dat je een lange rit maakt. In alle gevallen kun je namelijk met deze scooter comfortabel en snel van punt A naar punt B gaan.

Kenmerken van de Kymco Like TT scooter:

 • Met deze scooter is parkeren geen probleem.
 • Je komt snel van het ene punt naar het andere punt.
 • Deze scooter is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen.
 • Dankzij het uniek design en de kleurencombinaties heeft de scooter een chique uitstraling.

3. Vespa Sprint 4-takt scooter

Vespa Sprint 4-takt scooterAls je zoekt naar de beste scooter voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om eerst na te gaan over welke eigenschappen een dergelijke scooter moet beschikken. Sommige rijders vinden het zeer belangrijk dat de scooter een stoere uitstraling heeft. Anderen vinden de prestaties belangrijker dan het uiterlijk. Er zijn ook rijders die op beide eigenschappen letten. Als je behoort tot de laatste groep dan is de Vespa Sprint 4-takt scooter wellicht de beste scooter voor jou. Dit model brengt namelijk puur rijgenot met zich mee en is tevens voorzien van een prachtige retro uitstraling. Daarnaast is deze scooter ijzersterk en super betrouwbaar. Dit betekent dat hij tegen een stootje kan, waardoor je zorgeloos kunt cruisen op deze scooter, ongeacht waar je naartoe gaat. Ga dus op de scooter naar de sportschool, de supermarkt, je vriendinnen of waar dan ook!

Bij het ontwerpen van de Vespa Sprint 4-takt scooter is er werkelijk aan alles gedacht. Daarom beschikt dit model ook over handige technische snufjes. Hij is namelijk voorzien van LED verlichting, een zadelopener die je op afstand kunt bedienen, een USB-aansluiting en zelfs een Bike Finder systeem. Dankzij deze laatste eigenschap hoef je je geen zorgen te maken dat je bent vergeten waar je de scooter had geparkeerd. Het eenvoudig terugvinden van de scooter is ook handig wanneer men probeert je scooter te stelen. Met deze scooter in huis ben je tevens verzekerd van een vervoersmiddel. Dit model is namelijk zeer betrouwbaar, omdat hij is vervaardigd van de beste producten en materialen. Er zijn bijvoorbeeld geen losse kappen van plastic. Om dit onderdeel te vervangen, beschikt de scooter over een metalen body, die uit slechts één deel bestaat.

Kenmerken van de Vespa Sprint 4-takt scooter:

 • De scooter is betrouwbaar.
 • Hij is voorzien van verschillende handige technische snufjes.
 • Op deze scooter mag je gezien worden dankzij het mooie ontwerp.
 • Dit model is stevig, omdat hij van topmaterialen en –producten is gemaakt.

4. Yamaha Aerox scooter

Yamaha Aerox scooterBen je op zoek naar de beste scooter voor jouw behoeften? Dan heb je natuurlijk bepaalde voorkeuren. Misschien is het voor jou belangrijk dat de scooter is voorzien van een 4-takt motor. Je kunt ook een model prefereren dat er sportief uitziet. Als je jezelf helemaal terug kan vinden in deze beschrijving, dan is de Yamaha Aerox scooter wellicht de beste scooter voor jou. Deze scooter beschikt namelijk over een 4-takt motor met 50cc. Hij onderscheidt zichzelf dankzij zijn slimme motorblok. Dit komt doordat de scooter beschikt over een injectiemotor, die eventuele storingen kan uitlezen met behulp van de Electronic Controle Unit oftewel ECU. Als je een autokenner bent, dan komt deze techniek je waarschijnlijk bekend voor. De techniek wordt namelijk ook toegepast bij auto’s. Er is hierdoor een snelle diagnose mogelijk. De injectiemotor is tevens zuinig en heeft een hoog vermogen.

We hebben het nu hebben gehad over de prestatie van de Yamaha Aerox scooter, maar mogen het uiterlijk van dit model niet vergeten. Deze scooter ziet er namelijk uit als een echt racemonster. Je kunt hem uit duizenden herkennen, omdat elk detail van de scooter er super sportief en agressief uitziet. Kijk bijvoorbeeld naar de indrukwekkend uitziende neus van dit voertuig. Hoewel de verlichting van scooters meestal in het stuur zit, is dit niet het geval bij dit model. Bij de Aerox zit de verlichting namelijk in de neus. Hierdoor krijgt de scooter een nog aantrekkelijkere en uniekere uitstraling. Er zitten in de neus tevens agressieve openingen die zorgen voor de waterkoeling. Niet alleen aan de voorkant van dit voertuig is er gewerkt. Hij ziet er namelijk ook aan de achterkant sportief uit. Stap dus met trots op je scooter en ga van de ene naar de andere plek.

Kenmerken van de Yamaha Aerox scooter:

 • De scooter ziet er sportief en agressief uit.
 • Zijn injectiemotor is zuinig en heeft een hoog vermogen.
 • Hij beschikt over analyserende technieken die ook bij auto’s worden toegepast.
 • In het dashboard zit er een volledig digitaal display met digitale informatie en controlelampjes.

5. Iva Venice 50 scooter

Iva Venice 50 scooterZoek je naar de beste scooter voor jouw behoeften? Dan kun je letten op verschillende eigenschappen. Echter, we mogen niet vergeten dat de prijs ook belangrijk is. Niet iedereen beschikt over hetzelfde budget, dus het is vaak ook belangrijk om de prijzen van de verschillende modellen te vergelijken. Als je specifiek zoekt naar een betaalbare scooter, dan is de Iva Venice 50 scooter wellicht de beste scooter voor jou. Dit model is namelijk betaalbaar en ook stijlvol. Hij zorgt er daarnaast voor dat je gemakkelijk van de ene naar de andere plek kunt gaan. Dit betaalbaar model is zowel ideaal voor korte als lange ritten. Daarnaast is hij ook ideaal voor woon-werkverkeer. Als je deze scooter vergelijkt met andere modellen, dan zie je dat hij veel overeenkomsten heeft met een Vespa scooter. Hoewel dit model even goed wordt gecontroleerd op veiligheid als duurdere modellen, is hij veel goedkoper.

Misschien zeg je nu “maar het oog wil ook wat”. Dat begrijpen we volkomen. Daarom vertellen we je ook over het design van de Iva Venice 50 scooter. Dit model mag zeker gezien worden dankzij zijn retro look. Hij is zeer stijlvol en beschikt over een chromen grill, breed stuur en mooi ontworpen knipperlicht. Deze eigenschappen onderscheiden dit model van de andere scooters van hetzelfde merk. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit model is dat hij verkrijgbaar is in meerdere leuke kleuren. Als je houdt van klassieke kleuren, dan is de zwarte of witte variant wellicht perfect voor jou. Houd je van een iets uitdagendere kleur? Dan raden wij de rode variant aan. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld de bruine of blauwe versie. Het maakt niet uit voor welke kleur je kiest, omdat je er op deze scooter prachtig uitziet.

Kenmerken van de Iva Venice 50 scooter:

 • Dit model is aantrekkelijk geprijsd.
 • Deze scooter is ideaal voor zowel korte als lange ritten.
 • Hij is verkrijgbaar in verschillende aantrekkelijke kleuren.
 • Er zijn unieke details toegevoegd om hem een retro look te geven.

6. Sym Fiddle II 50s scooter

Sym Fiddle II 50s scooterAls je zoekt naar de beste scooter voor jouw behoeften, dan kun je de verschillende modellen vergelijken aan de mate van comfort. Je kunt daarnaast ook kijken naar de beschikbare kleuren. Als je bijvoorbeeld ver moet rijden op de scooter, dan is het sowieso verstandig om een comfortabel model uit te kiezen. Je brengt dan namelijk veel tijd door op de scooter. Als comfort en meerdere kleuren belangrijk voor je zijn, dan vinden wij dat de Sym Fiddle II 50s scooter de beste scooter voor jou is. Dit model is namelijk comfortabel waardoor hij perfect is voor zowel korte als lange ritten. Tijdens je korte of lange ritten mag je bovendien gezien worden, want op deze scooter zijn er retro elementen gecombineerd met hedendaagse looks. Hoewel er ook retro elementen zijn geïmplementeerd in de scooter, is hij op het technisch vlak volledig modern.

Op het gebied van de techniek is de Sym Fiddle II 50s scooter helemaal up-to-date. Hij beschikt onder andere over een moderne 4-takt verbrandingsmotor. Deze motor is tevens zuinig en stil, waardoor je met alle graagte ritten maakt op de scooter. Aan de voorkant zit er een remschijf. Deze zorgt voor extra remkracht. Als je dus wat harder rijdt, omdat je bijvoorbeeld laat bent, dan hoef je je geen zorgen te maken wanneer je plotseling moet remmen. Je komt namelijk effectief tot stilstand. Dankzij de soepele vering is bovendien elke rit aangenaam. Wanneer je een rit maakt op deze scooter, dan kun je zelfs kiezen of je gebruik wil maken van de elektrische starter of de kickstarter. Mocht het ene startmechanisme na verloop van tijd niet werken, dan kun je toch op weg door gebruik te maken van het andere startmechanisme. Kies je favoriete kleur uit!

Kenmerken van de Sym Fiddle II 50s scooter:

 • Dit model is comfortabel.
 • Dankzij de remschijf aan de voorkant, kom je effectief tot stilstand.
 • De 4-takt verbrandingsmotor van deze scooter is zeer zuinig en stil.
 • Je kunt gebruik maken van een elektrische starter of een kickstarter.

7. Peugeot Vivacity 4-takt scooter

Peugeot Vivacity 4-takt scooterBen je op zoek naar de beste scooter voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om voor jezelf op een rij te zetten over welke eigenschappen een dergelijk model moet beschikken. Waar velen niet naar kijken, is de mate waarop je bagage kan vervoeren in de scooter. Het is namelijk een feit dat veel scooters weinig bagageruimte hebben. Als bagageruimte voor jou belangrijk is, dan is de Peugeot Vivacity 4-takt scooter de beste scooter voor jou. Dit model is namelijk een scooter waar je veel bagage in kunt vervoeren, vooral wanneer je de pakezel erbij aanschaft. Je kunt bijvoorbeeld in de neus van de scooter je helm kwijt. Bij het openmaken van de buddy via het contact, ontstaat er ook een zee van ruimte. De treeplank met een tassenhaak is daarnaast breed, waardoor je ook daar veel spullen kunt opbergen.

Natuurlijk koop je een scooter niet alleen om spullen ermee te vervoeren. Daarom vertellen we je ook over het uiterlijk van deze scooter. Een van de eerste eigenschappen van deze scooter die opvalt, is zijn oerdegelijke brede neus. Aan de bovenkant zie je namelijk het logo van de fabrikant en daaronder zitten er knipperlichten. Deze lichten lopen door in een elegant chromen element. Boven de neus van de scooter zit de koplamp in het stuur. Aan de achterkant van de scooter is er een achterlicht, dat bestaat uit dubbele lampen. Je kunt dus niet zeggen dat je niet gezien wordt op deze scooter. Zowel van de voor- als achterkant ben je namelijk goed te zien. Daarnaast beschikt dit model over brede banden om een 3-spaaksvelg. Op het dashboard is er een prachtig, digitaal lcd-scherm met een analoge snelheidsmeter. Lees dus de nodige informatie af en pronk op je prachtige scooter.

Kenmerken van de Peugeot Vivacity 4-takt scooter:

 • Hij heeft een sierlijk design.
 • Op het scherm kun je allerlei gegevens aflezen.
 • Er is veel opbergruimte op deze topkwaliteit scooter.
 • Dit model is perfect voor zowel woon-werkverkeer als plezierritjes.

8. Kymco Agility 12 inch FR scooter

Kymco Agility 12 inch FR scooterZoek je naar de beste scooter voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan waarvoor je de scooter precies wil gebruiken. Als je de scooter voornamelijk zal gebruiken voor het snelle stadswerk, dan is het belangrijk om te kiezen voor een comfortabele en betrouwbare scooter. Wij kennen een model dat goed bij je zal passen. De Kymco Agility 12 inch FR scooter vinden wij de beste scooter voor jou, omdat hij ideaal is voor het snelle stadswerk. Dit komt doordat hij zeer betrouwbaar en ook comfortabel is. Dankzij de mate van comfort is de scooter behalve voor het snelle stadswerk ook perfect om lange ritten te maken. Je kunt er daarnaast uiteraard ook gewoon mee gaan shoppen of er naar je familieleden mee gaan. Waar je naartoe gaat, ligt helemaal aan jou.

Behalve dat de scooter comfortabel is, is hij ook betrouwbaar. Dit komt mede doordat de Kymco Agility 12 inch FR scooter beschikt over een betrouwbaar 4-takt motorblok. Het motorblok is tevens zeer zuinig in verbruik, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je steeds moet tanken. Als je met een volle tank op stap gaat, dan kun je zo’n 200 kilometer afleggen voordat je opnieuw hoeft te tanken. Dit komt doordat de kosten van een 4-takt motor per kilometer lager zijn dan bij een 2-takt motor. Op deze scooter is starten bovendien een fluitje van een cent. Je kunt hem namelijk met een druk op de knop starten, dankzij zijn startmotor. Echter, een kickstart ontbreekt ook niet bij deze scooter. Nadat je hem hebt gestart, rijd je met een goede zithouding. Je kunt zelfs goed manoeuvreren door kleine of smalle straatjes.

Kenmerken van de Kymco Agility 12 inch FR scooter:

 • De scooter is zeer wendbaar.
 • Dit model is ideaal voor het snelle stadswerk.
 • Hij beschikt over een zuinig 4-takt motorblok.
 • Ook lange mensen kunnen comfortabel rijden op deze scooter, want het stuur is 10 cm hoger dan normaal.

9. Vespa Primavera 50cc 4-takt EURO2 scooter

Vespa Primavera 50cc 4-takt EURO2 scooterAls je zoekt naar de beste scooter voor jouw behoeften, dan vergelijk je de sterke punten van de verschillende modellen. Sommige scooters steken uit vanwege kun aantrekkelijke prijs. Andere modellen steken uit vanwege hun unieke designs. Weer andere modellen zijn ideaal om bagage te vervoeren. Daarnaast zijn er ook modellen die excelleren op het gebied van de betrouwbaarheid en degelijkheid. Een model dat zeer betrouwbaar en degelijk is, is de Vespa Primavera 50cc 4-takt EURO2 scooter. Wij vinden dat dit model de beste scooter voor jou is, omdat er bij het ontwerpen van dit model is gezorgd voor topkwaliteit. Zo is er gebruik gemaakt van de beste materialen en onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de remleiding, die gemaakt is van gevlochten metaal. Deze techniek is afkomstig van de racerij. Er is namelijk op die manier meer druk, wat een positieve uitwerking heeft op het remgedrag.

Uiteraard zijn er meer voorbeelden die we kunnen noemen bij het beschrijven van de degelijkheid van de Vespa Primavera 50cc 4-takt EURO2 scooter. Denk bijvoorbeeld aan de body die is gemaakt van een stuk staal. De scooter is dus niet alleen oersterk, maar ook zeer duurzaam en onverwoestbaar. Je krijgt hierdoor niet meer te maken met rammelende kappen. Hoewel we nog veel meer kunnen vertellen over de degelijkheid, laten we je dit zelf ervaren en vertellen je nu over de betrouwbare techniek. Deze scooter is namelijk voorzien van diverse technische hoogstandjes, waaronder de kilometerteller aandrijver. Deze beschikt over een elektronische overbrenging en werkt niet met de ouderwetse ronddraaiende staalkabel. Bij deze scooter is er ook gedacht aan de passagier. Daarom is er een groot zadel en loopt de treeplank wat verder door. Hierdoor kan de passagier zijn voeten goed laten rusten.

Kenmerken van de Vespa Primavera 50cc 4-takt EURO2 scooter:

 • Deze scooter is betrouwbaar en degelijk.
 • Er is ook rekening gehouden met de passagier.
 • Je kunt kiezen uit verschillende kleuren wanneer je deze scooter aanschaft.
 • Hij beschikt over een voorvork met een mono-arm-schokbreker die goede prestaties levert.

10. Yamaha Neo 4 4-takt EURO4 scooter

Yamaha Neo 4 4-takt EURO4 scooterWanneer je op zoek gaat naar de beste scooter, dan heb je een bepaald beeld van het ideale model. Misschien zie je in je hoofd een snel en topkwaliteit model wanneer je denkt aan de scooter van jouw dromen. Is het daarnaast voor jou belangrijk dat je prettig kunt toeren met de scooter? Als je je helemaal terug kunt vinden in het bovenstaande, dan is de Yamaha Neo 4 4-takt EURO4 scooter de beste scooter voor jou. Deze scooter kenmerkt zich door de snelheid en kwaliteit. Hij is van een bekende, oosterse fabrikant, die is gespecialiseerd in scooters en bromfietsen. Bij het ontwerpen van deze scooter heeft de fabrikant rekening gehouden met dagelijks woon-werkverkeer. Daarnaast begrijpt de fabrikant ook dat je niet alleen naar het werk gaat met de scooter en dat je soms gewoon wil toeren. Daarom is dit model ook perfect als toerscooter.

De Yamaha Neo 4 4-takt EURO4 scooter heeft een sportief uiterlijk met brede banden en sportieve 5-spaaksvelgen. Zelfs het spatbord aan de voorkant heeft een sportieve uitstraling. Als je met deze scooter op stap gaat, dan hoef je je ook geen zorgen te maken dat je niet goed kunt zien. Hij beschikt namelijk over een dubbele halogeen koplamp aan de voorkant. Er is ook een duurzaam achterlicht. Dit achterlicht zit in een fraai, gestroomlijnd compartiment. Op het dashboard kun je allerlei gegevens op een overzichtelijke manier aflezen van het lcd-scherm. We haalden eerder aan dat deze scooter ideaal is om te toeren, omdat hij zowel prettig rijdt als optimaal remt. Je bent dus veilig en kunt tegelijkertijd genieten van de natuur of stad om je heen.

Kenmerken van de Yamaha Neo 4 4-takt EURO4 scooter:

 • Je kunt deze scooter gemakkelijk bedienen.
 • Deze scooter is ideaal voor woon-werkverkeer en om te toeren.
 • Dankzij het superieur remsysteem kom je effectief tot stilstand na het remmen.
 • Het vervoeren van bagage is een fluitje van een cent dankzij de vlakke treeplank en de tussenhaak.
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>