Zoek Je Naar De Beste Tondeuse Uit 2020? De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Ben je op zoek naar de beste tondeuse voor jouw behoeften? Met een eigen tondeuse in huis, hoef je de barbier niet meer te bezoeken. Hierdoor bespaar je op de lange termijn veel geld. Je kunt namelijk zelf je haar knippen en de ideale coupe creëren. Wij hebben een top 10 lijst voor je samengesteld om je te helpen om de beste tondeuse uit te kiezen.

Beste tondeuse in 2020

 Product naamGebruiksduurTrimt van .. tot .. millimeter 
1.Philips HC5450/1690 minutenTrimt van 0,5 tot 23 millimeterMeer info »
2.BaByliss E750E45 minutenTrimt van 0.5 tot 36 millimeterMeer info »
3.Philips HC9450/15120 minutenTrimt van 0,5 tot 42 millimeterMeer info »
4.Wahl Elite Pro Clipper(bedraad)Trimt van 0,6 tot 25 millimeterMeer info »
5.Panasonic ER161150 minutentrimt van 0.8 tot 15 millimeterMeer info »
6.Philips QC5580/3260 minutenTrimt van 1 tot 15 millimeterMeer info »
7.Wahl HairCut & Beard40 minutenTrimt van 0,6 tot 25 millimeterMeer info »
8.Remington HC5900 PrecisionCut Titanium Ultra90 minutenTrimt van 0,4 mm tot 4,4 cmMeer info »
9.Wahl ColorPro Cordless Clipper60 minutenTrimt van 1,5 tot 25 millimeterMeer info »
10.Philips HC5440/1675 minutenTrimt van 0,5 tot 23 millimeterMeer info »

Om zelf het perfecte kapsel te knippen, is het belangrijk om een tondeuse te kiezen met de juiste trimlengte en gebruiksduur. Bekijk de onderstaande tabel en kies de beste tondeuse voor jouw behoeften uit!

1. Philips HC5450/16

Philips HC5450/16Neem je graag je tijd om je haren te knippen? Dan heb je een tondeuse nodig met een lange gebruiksduur. Welk model is dan de beste tondeuse voor jou? Wij vinden dat de Philips HC5450/16 wellicht de beste tondeuse voor jou is, omdat je hem draadloos kunt gebruiken. Je kunt dus voor de spiegel staan en met genoeg bewegingsvrijheid je haar knippen. Het aantrekkelijke van dit model is tevens dat hij een gebruiksduur heeft van 90 minuten wanneer de accu volledig is opgeladen. Je hebt dus genoeg tijd om rustig het haar naar wens te knippen. Als je een keertje vergeet om de tondeuse op te laden, dan is er ook geen vuiltje aan de lucht. Je kunt dit model namelijk ook gebruiken terwijl hij aan het snoer zit. Dit zorgt voor een verhoogde mate van gebruiksgemak.

Gebruiksgemak is belangrijk, maar wanneer je een nieuwe tondeuse aanschaft, let je natuurlijk ook op de kwaliteit van het apparaat. Ook hieraan is er gedacht bij het ontwerpen van de HC5450/16 tondeuse van Philips. Dit model beschikt namelijk over dubbel geslepen messen, waarmee je je haren ook twee keer zo snel kunt knippen. De messen van dit apparaat zijn vervaardigd van titanium, waardoor ze nog harder zijn dan RVS messen en ze ook langer mee gaan. Wanneer je je haren trimt met deze tondeuse, dan selecteer je 1 van de 24 standen tussen de 0,5 en 23 mm. Je hebt dus veel keuzemogelijkheden om het perfecte kapsel te creëren. Ben je klaar met het trimmen van je haren, dan kun je de scheerkop van de tondeuse halen en hem afspoelen onder de kraan. Het apparaat is hierna klaar voor de volgende trimbeurt.

Voordelen:

 • Knippen gebeurt in precisiestappen van 1 mm.
 • Deze Philips tondeuse heeft een lange accuduur.
 • De titanium messen zijn zelfslijpend, gaan lang mee en vergen weinig onderhoud.
 • Het apparaat is gemakkelijk in gebruik.
 • Je kunt gebruik maken van de turboboost functie om ook dik haar precies te trimmen.
 • De tondeuse is zowel draadloos als aan het snoer te gebruiken.
 • Na gebruik kun je het trimhoofd reinigen door hem los te klikken en af te spoelen onder de kraan.

Nadelen:

 • Het opladen van de tondeuse duurt lang.
 • Hij is niet voorzien van een snellaadfunctie.
 • De tondeuse wordt niet geleverd met een kam en schaar.
Klik hier voor de beste prijs

2. BaByliss E750E

BaByliss E750EZoek je naar de beste tondeuse voor jouw behoeften? Is het voor jou belangrijk dat het model dat je aanschaft weinig onderhoud vergt? Dan vinden wij dat de BaByliss E750E de beste tondeuse voor jou is. Dit apparaat beschikt over zelfsmerende en afspoelbare scheerbladen. Hierdoor is het onderhouden van deze tondeuse een fluitje van een cent. Daarnaast is hij ook gemakkelijk te gebruiken. Je kunt namelijk de 2 opzetkammen eenvoudig verstellen op kortere of juist langere lengtes. Met dit apparaat in huis hoef je de kapper dus niet meer te bezoeken, want je werkt je kapsel eens in de paar weken zelf bij. Ook het reinigen van de tondeuse is gemakkelijk, want je kunt na gebruik gewoon de messen onder de kraan afspoelen.

Behalve het haar op je hoofd, kun je met de E750E van BaByliss ook je baardhaar trimmen. Je hebt bij het trimmen van je baard keus uit 5 verschillende lengtestanden. Ga je je hoofdhaar trimmen, dan kun je kiezen uit maar liefst 32 lengtestanden. Bij andere tondeuses in deze prijsklasse, heb je over het algemeen niet zoveel mogelijkheden. Met deze tondeuse in huis, maakt het niet uit of je bijna helemaal kaal wil zijn of dat je een kort of juist langer kapsel wil hebben. Je kunt namelijk elke gewenste stijl in een lengte tussen de 0,5 en 36 mm creëren. Het instellen van de verschillende standen doe je door aan het draaiwieltje te draaien. Je stelt hiermee de stand tot de millimeter precies in. Tijdens het knippen van je haar, verspringt de lengtestand ook niet, omdat deze na het instellen vergrendelt.

Voordelen:

 • Je kunt zowel je baard- als hoofdhaar knippen met deze tondeuse.
 • Deze BaByliss tondeuse is gemakkelijk in gebruik.
 • Er zijn veel kniplengtes waar je uit kunt kiezen.
 • Het apparaat ligt prettig in de hand.
 • Na het instellen vergrendelt de kniplengte.
 • Hij is aantrekkelijk geprijsd.
 • De kop is afspoelbaar.

Nadelen:

 • Het opladen van de tondeuse duurt lang.
 • Je kunt hem niet aan het snoer gebruiken.
 • Met een accuduur van 45 minuten loopt hij relatief snel leeg.
 • Dit apparaat is niet onder de douche te gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs

3. Philips HC9450/15

Philips HC9450/15Ben je op zoek naar de beste tondeuse? Ben je daarnaast iemand met oog voor het kleinste detail? Dan is het belangrijk om een tondeuse aan te schaffen met veel lengtemogelijkheden. Het perfecte model voor jou is dan de Philips HC9450/15. Dit is de beste tondeuse voor jou, omdat je met dit apparaat je haar op 400 verschillende lengtes kunt knippen. De verschillende lengtes verschillen steeds 0,1 mm van elkaar. Wil je je haar dus net een beetje korter maken dan het al is? Dan is dat mogelijk. Je hoeft niet te kiezen voor uiterste standen, omdat je ook de kleinste lengteverschillen kunt instellen. Het instellen van de lengtes is gemakkelijk. Je stelt namelijk de gewenste lengte in door gebruik te maken van het touchscreen op het handvat.

Om je haar te knippen met de HC9450/15 van Philips maak je gebruik van 1 van de 3 meegeleverde opzetkammen. Je kunt vervolgens met 1 beweging schuiven tussen de verschillende lengtes. De kortste stand van dit apparaat bedraagt 0,5 mm en de langste stand 42 mm. Een super kort, bijna kaal, kapsel is dus mogelijk, maar als je een langer kapsel wil, is dat ook mogelijk. Wanneer je de tondeuse aanzet, wordt de gekozen lengte meteen vergrendeld. Wanneer je dus gaat scheren, kan je niet per ongeluk een andere lengte instellen. Heb je wat dikker haar? Geen probleem. Je kunt dan gebruik maken van de turbo-functie, die zorgt voor een extra boost waardoor het apparaat moeiteloos door je dikker haar heen gaat. De laatst ingestelde lengte hoef je niet zelf te onthouden. De memory-functie van dit apparaat onthoudt dit voor je.

Voordelen:

 • Je kunt de tondeuse draadloos of aan het snoer gebruiken.
 • Dit apparaat is voorzien van een handige memory functie die de laatste lengte onthoudt.
 • Hij beschikt over zelfslijpende titanium messen, die weinig onderhoud vergen en lang meegaan.
 • Voor het trimmen van dikker haar beschikt hij over een turbo-functie.
 • Je kunt hem dankzij het touchscreen gemakkelijk instellen.
 • Er zijn 400 knipstanden tussen de 0,5 en 42 mm.
 • De batterij gaat 120 minuten mee.

Nadelen:

 • Dit Philips apparaat wordt niet geleverd met een opbergkoffer.
 • Je kunt niet onder de douche scheren met deze tondeuse.
 • Hij beschikt niet over een extra kort opzetstuk.
Klik hier voor de beste prijs

4. Wahl Elite Pro Clipper

Wahl Elite Pro ClipperAls je zoekt naar de beste tondeuse, dan is het belangrijk om na te gaan over welke eigenschappen hij voor jou moet beschikken. Vind je het belangrijk dat je met het beste model een professioneel resultaat kunt bereiken zonder dat je de kapper hoeft te bezoeken? Dan is de Wahl Elite Pro Clipper wellicht de beste tondeuse voor jou. Dit model is zodanig ontworpen dat je geen kapper meer hoeft te bezoeken, omdat je door zelf je haar te knippen ook een professioneel resultaat bereikt. Zelfs dik haar vormt geen uitdaging voor deze tondeuse, omdat hij beschikt over een krachtige motor. Dit apparaat is daarnaast bedraad waardoor je je nooit meer zorgen hoeft te maken over een lege accu terwijl je je haar knipt. Zet hem in het stopcontact en knip je eigen haar of het haar van je broers en vrienden.

Een van de redenen waarom de Elite Pro Clipper tondeuse van Wahl zorgt voor een professioneel resultaat, is omdat hij wordt geleverd met 10 verschillende opzetkammen. Met deze kammen kun je namelijk het haar knippen tussen de 1,5 en 25 mm. Dit betekent dat je ongeacht je persoonlijke voorkeur een net en mooi kapsel kunt knippen. Wil je al je haar eraf halen? Dan kun je de tondeuse zonder een opzetkam gebruiken. Gemakkelijk toch? De kortste stand is 0,6 mm. Als je de snijbladen verstelt, kun je het haar in nog kleinere precisiestapjes knippen. Om deze tondeuse nog professioneler te maken, wordt hij geleverd met een kappersschaar en -cape. Indien je een kapperszaak wilde openen, heb je meteen het juiste apparaat in huis!

Voordelen:

 • Dit apparaat heeft een krachtige motor.
 • Je kunt er ook een kaal resultaat mee bereiken.
 • Hij wordt geleverd met maar liefst 10 verschillende opzetkammen.
 • Dit model is bedraad waardoor je niet te kampen hebt met een lege accu.

Nadelen:

 • Je kunt er niet draadloos mee werken.
 • Er wordt geen precisietrimmer meegeleverd.
 • Dit model is een beetje zwaarder dan de gemiddelde tondeuse.
Klik hier voor de beste prijs

5. Panasonic ER1611

Panasonic ER1611Zoek je naar de beste tondeuse voor jouw behoeften? Is het voor jou belangrijk dat een tondeuse licht is voor een verhoogde gebruiksvriendelijkheid? Als je er wat langer mee bezig bent, is het een goed idee om een licht model aan te schaffen. Wij raden dan de Panasonic ER1611 aan. Dit apparaat is zeer gebruiksvriendelijk, omdat hij licht is. Je kunt er lang mee doorgaan, omdat hij slechts 0,962 kg weegt. Voor een verhoogd gebruiksgemak, kun je hem bovendien draadloos gebruiken. Doordat je deze flexibiliteit hebt tijdens het knippen van je haar, creëer je keer op keer de mooiste kapsels. Dit apparaat kun je met een volle accu bovendien 50 minuten lang draadloos gebruiken. Je hebt dus genoeg tijd om op alle details te letten, zodat je er altijd netjes en verzorgd uitziet.

Is de accu van dit apparaat leeggelopen? Dan kun je hem binnen een uur weer volledig opladen. Ben je na je laatste knipbeurt vergeten om de ER1611 van Panasonic op te laden en heb je hem dringend nodig? Ook dat is geen probleem, omdat je hem dan gewoon aan het snoer kunt gebruiken. Deze functie is ook handig wanneer je meer tijd nodig hebt dan 50 minuten om het gewenste kapsel te creëren. Wanneer je een tondeuse in huis haalt, dan is het ook belangrijk te weten op welke lengtes hij je haar kan knippen. Met dit apparaat kun je kiezen voor een lengtestand tussen de 0,8 en 15 mm. Voor een langer kapsel maak je gebruik van de opzetkammen en voor precisiewerkjes tussen de 0,8 en 2 mm gebruik je de precisiewerkjes.

Voordelen:

 • Het apparaat is licht.
 • Hij is gemakkelijk te gebruiken.
 • De tondeuse wordt geleverd met verstelbare messen en 3 opzetkammen.
 • Je kunt met een volle accu 50 minuten draadloos je haar knippen.
 • De tondeuse knipt ook gemakkelijk dunnere haren.
 • Hij is ook aan het snoer te gebruiken.

Nadelen:

 • Je kunt hem niet onder de kraan afspoelen.
 • Als je slechts een klein budget hebt, kan de prijs tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs

6. Philips QC5580/32

Philips QC5580/32Wil je de kapper niet meer bezoeken en ben je daarom op zoek naar de beste tondeuse? Het vinden van het beste model hangt helemaal af van je persoonlijke voorkeuren. Is het ultieme model voor jou een tondeuse waarmee je gemakkelijk je eigen kapsel kunt creëren en dat beschikt over een roterend hoofd voor een optimaal bereik? Dan is de Philips QC5580/32 de beste tondeuse voor jou. Dit model maakt het creëren van je eigen kapsel gemakkelijk. Hij wordt namelijk geleverd met 2 opzetkammen en een scheerhoofd opzetstuk. Je kunt er dus gemakkelijk zelf de gewenste lengte mee knippen. Hij beschikt tevens over een roterende kop met een draaihoek van 180° voor een optimaal bereik. Hierdoor heb je volledige controle over de hoek van de trimmer, waardoor je ook moeilijk bereikbare delen van het hoofd gemakkelijk kunt scheren.

Heb je je haar al op de gewenste lengte tussen de 1 en 15 mm geknipt? Dan is het nu tijd om te detailleren. Hiervoor beschikt de QC5580/32 van Philips over een precisiekam. Je kunt met deze kam stijlen van 0,5 tot 3 mm knippen. De tussenstappen bedragen steeds 0,5 mm. Een kortere zijkant en een langere bovenkant? Dat is mogelijk! Wanneer je gebruik maakt van de standaard opzetkam, dan kun je lengtestanden tot 15 mm knippen. Er zit tussen elke lengte een verschil van 2 mm. Het doet er dus niet toe welke lengte je het liefst knipt, want hij zit er zeker tussen. Heb je altijd een kort of wat langer kapsel gehad en wil je nu met een kaal hoofd rondlopen? Zet dan het bijgeleverde scheerhoofd op de tondeuse en je kunt ook de kleinste haartjes wegscheren.

Voordelen:

 • De tondeuse beschikt over een roterend hoofd met een draaihoek van 180°.
 • Je kunt de tondeuse 60 minuten draadloos gebruiken.
 • Je kunt ook je hoofd kaal scheren met dit apparaat.
 • Stel de gewenste lengte in met het draaisysteem.
 • Hij is voorzien van een handige snellaadfunctie.
 • De tondeuse ligt lekker in de hand.

Nadelen:

 • Je kunt hem niet onder de douche gebruiken.
 • Er is geen standaard voor tijdens het opladen.
 • De status van de accu is niet te zien.
Klik hier voor de beste prijs

7. Wahl HairCut & Beard

Ben je op zoek naar de beste tondeuse voor jouw behoeften? Is het beste model voor jou een tondeuse waar je behalve de haren op je hoofd ook je baardhaar mee kunt knippen? Dan vinden wij dat de Wahl HairCut & Beard de beste tondeuse voor jou is. Zoals de naam doet vermoeden kun je met dit model behalve je hoofdharen ook je baardharen netjes trimmen. Zelfs je snor kun je ermee bijwerken. Als je namelijk niet meer naar de kapper wil gaan, dan is het belangrijk om alle ongewenste haren zelf te verwijderen. Met dit apparaat in huis hoef je de kapper niet meer te bezoeken en je hebt niet 2 apparaten nodig om er netjes uit te zien op je hoofd en in je gezicht.

De HairCut & Beard tondeuse van Wahl is volledig uitgerust om de gewenste stijl te creëren. Hij wordt namelijk geleverd met 12 opzetkammen. 2 van deze 12 kammen zijn speciaal bedoeld voor het trimmen van je baardharen. Elke opzetkam heeft bovendien een eigen lengtestand. Je kunt kiezen voor lengtes tussen de 1,5 en 25 mm om gemakkelijk een bijna kaal of mooi kort kapsel te creëren. De Wahl tondeuse wordt bovendien bezorgd met 2 oorgeleiders. Deze opzetkammen zijn schuin en zijn speciaal ontworpen om comfortabel en gemakkelijk de haren rondom je oren te knippen. Wanneer je de accu van dit apparaat volledig hebt opgeladen, dan kun je er 40 minuten draadloos mee scheren. Is de accu leeggelopen of was je vergeten om hem op te laden, dan kun je tondeuse ook aan het snoer gebruiken.

Voordelen:

 • Als de accu leeg is, kun je hem ook aan het snoer gebruiken.
 • Er zitten in de set opzetkammen in verschillende maten.
 • De tondeuse is ook geschikt voor een kaal resultaat.
 • Voor extra gebruiksgemak is dit apparaat licht.
 • Je kunt ook je snor en baard ermee bijwerken.

Nadelen:

 • De tondeuse wordt niet met een precisietrimmer geleverd.
 • Je kunt hem niet onder de douche gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs

8. Remington HC5900 PrecisionCut Titanium Ultra

Remington HC5900 PrecisionCut Titanium UltraAls je zoekt naar de beste tondeuse voor jouw behoeften en het beste model voor jou is een model waarmee je lang draadloos het haar kunt knippen, dan is de Remington HC5900 PrecisionCut Titanium Ultra perfect voor jou. Dit apparaat is de perfecte tondeuse voor jouw behoeften, omdat je op een volle accu lang ermee kunt werken. Met een volle accu kun je er namelijk 90 minuten draadloos mee scheren. Dit betekent dat je genoeg tijd hebt om het gewenste korte of langere resultaat te creëren. Vind je een bijna kaal kapsel mooi? Knip je haar dan op de kortste stand. Het haar heeft dan een lengte van 0,4 mm. Vind je juist een wat langer kapsel mooi? Dan kun je gebruik maken van de andere uiterste stand van 44 mm.

Uiteraard zijn er meer lengtestanden waaruit je kunt kiezen wanneer je jouw haren knipt. Er zijn namelijk 23 verschillende lengtestanden instelbaar op de HC5900 PrecisionCut Titanium Ultra van Remington. Dit is handig wanneer je zowel korte als lange lengtes wil creëren voor de verschillende mensen in huis. Desgewenst kun je ook het haar van je vrienden, broers of zonen knippen met dit apparaat. Hij is namelijk ook geschikt voor een huishouden waar er meerdere hoofden worden geschoren. Om precies te werk te gaan, staan de messen van deze tondeuse in een hoek van 42 graden. Het apparaat wordt tevens geleverd met 2 opzetkammen. Wanneer je ermee hebt geschoren, dan is het belangrijk om de tondeuse schoon te maken. Dit is gemakkelijk, want je kunt gewoon de snijbladen losklikken en ze afborstelen. De messen blijven hierdoor scherp en de tondeuse is hierna klaar voor de volgende scheerbeurt.

Voordelen:

 • Hij is ook geschikt voor een gemillimeterd resultaat.
 • De tondeuse heeft een lange accuduur.
 • Je kunt hem draadloos gebruiken.
 • Dit apparaat is licht.

Nadelen:

 • Je kunt dit model alleen draadloos gebruiken.
 • De opzetkammen zijn gevoelig.
Klik hier voor de beste prijs

9. Wahl ColorPro Cordless Clipper

Wahl ColorPro Cordless ClipperWil je op de lange termijn geld besparen door niet meer naar de barbier te gaan? Dan is het een goed idee om de beste tondeuse voor jouw behoeften uit te kiezen. Met een dergelijk apparaat kun je namelijk zelf je haren knippen. Als je af en toe een zeer kort resultaat wil creëren en een andere keer juist voor een langer resultaat kiest, dan is de Wahl ColorPro Cordless Clipper de beste tondeuse voor jou. Met dit apparaat kun je namelijk zelf je haren knippen. De kortste stand van dit apparaat is 1,5 mm. Dit betekent dat je een bijna kaal resultaat kunt creëren. Vind je een iets langer kapsel mooier of past een langer kapsel beter bij de vorm van je gezicht? Dan stel je de tondeuse in op de langste stand van 25 mm.

Voor een optimaal gebruiksgemak en veel variatie in de lengte van je haar, wordt de ColorPro Cordless Clipper van Wahl geleverd met 10 verschillende opzetkammen. Deze kammen kun je in 1 beweging op de scheerkop klikken. Je kunt ze bovendien gemakkelijk van elkaar onderscheiden, omdat ze zijn voorzien van een handige kleurcodering. De kleuren zorgen ervoor dat je niet per ongeluk met een gemillimeterd hoofd hoeft rond te lopen als je juist een wat langere coupe wilde knippen. Dit apparaat is een basistondeuse, dus ook als je je haar niet eerder zelf hebt geknipt, is hij toch gemakkelijk te gebruiken en kun je er mooie kapsels mee creëren. Heb je wat meer tijd nodig om je haar te knippen? Geen probleem. Op een volle accu kun je dit apparaat maar liefst 60 minuten draadloos gebruiken.

Voordelen:

 • Je kunt de tondeuse zowel aan het snoer als draadloos gebruiken.
 • De accu gaat lang mee.
 • Doordat hij met een accu werkt, ben je niet gebonden aan een stopcontact.
 • Hij wordt met veel hulpstukken geleverd.
 • Je kunt er ook zeer korte kapsels mee creëren.
 • De kop van dit apparaat is afspoelbaar.

Nadelen:

 • Hij beschikt niet over een precisietrimmer om je kapsel te detailleren.
 • Het opladen van de tondeuse duurt lang.
Klik hier voor de beste prijs

10. Philips HC5440/16

Philips HC5440/16Als je wil dat iets goed gedaan wordt, dan moet je het zelf doen. Dat weten de meesten van ons. Wil je daarom zelf je haren knippen en ben je op zoek naar de beste tondeuse voor jouw behoeften? Dan kies je voor een model met een lange accuduur en messen die weinig onderhoud vergen. Aan de hand van deze eigenschappen raden wij de Philips HC5440/16 aan. Dit model vinden wij de beste tondeuse voor jou, omdat hij werkt op een krachtige accu. Wanneer je hem namelijk volledig hebt opgeladen, dan kun je er 75 minuten draadloos gebruik van maken. Ben je iemand die op alle kleine details let en heb je daarom meer dan 75 minuten nodig om je haren te knippen, dan kun je het apparaat aan het snoer gebruiken wanneer de accu is leeggelopen.

Het feit dat je de tondeuse aan het snoer kunt gebruiken, betekent dat je ook een goede oplossing hebt wanneer je bent vergeten het apparaat op te laden en je toch dringend moet scheren. Met de HC5440/16 van Philips kun je kiezen tussen 24 lengtestanden tussen de 0,5 en 23 mm. Je favoriete lengte zit er dus vast ook bij. Selecteer gemakkelijk de gewenste lengte en maak hierna gebruik van de vergrendelfunctie om ervoor te zorgen dat de lengte niet verspringt tijdens het knippen van je haar. Voor een goed knipresultaat beschikt dit apparaat over zelfslijpende roestvrijstalen messen. Deze staan voor langdurig gebruik met weinig onderhoud. De tondeuse is dus perfect voor thuisgebruik. Nadat je hem hebt gebruikt, kun je hem reinigen door hem onder de kraan af te spoelen.

Voordelen:

 • Hij beschikt over roestvrijstalen messen voor langdurig gebruik en weinig onderhoud.
 • Je kunt de tondeuse aan het snoer of draadloos gebruiken.
 • Hij ligt prettig in de hand.
 • Het trimhoofd kun je gemakkelijk reinigen door hem los te klikken en onder de kraan af te spoelen.
 • Je kunt er met een volle accu 75 minuten draadloos mee werken.
 • De tondeuse knipt in precisie stappen van 1 mm.
 • Dit apparaat is gemakkelijk te gebruiken.

Nadelen:

 • Hij wordt niet met een opbergtasje geleverd.
 • Je kunt hem niet als baardtrimmer gebruiken.
 • Het volledig opladen van de tondeuse duurt lang.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>