De Beste Trampoline Van 2020 Vind Je Hier. Een Inground Trampoline Of Een Model Op Poten?

De meeste kinderen juichen meteen van blijdschap als ze het woord “trampoline” horen. Een dergelijk speelgoed zorgt namelijk voor urenlang genot. Zelfs volwassenen kunnen genieten van trampolines. Het maakt niet uit of je nou een trampoline zoekt voor je kinderen of voor jezelf. In beide gevallen is het namelijk belangrijk dat je kiest voor de beste trampoline. Zo kun je kiezen voor een ronde, rechthoekige of ovale trampoline. Er zijn zelfs trampolines in verschillende formaten. Daarom let je op specifieke factoren zoals de grootte van je tuin en je budget. Het is ook handig om voor jezelf na te gaan of je het liefst een springtoestel wil graven of dat een model op poten beter tot zijn recht komt. Natuurlijk kun je ook letten op de veiligheid van de verschillende toestellen. Lees dus snel dit artikel over de top 5 trampolines van het jaar en kies jouw beste trampoline uit.

Beste trampoline van 2020

Als je nagaat waar je allemaal op kunt letten bij het uitkiezen van een trampoline, dan ben je wellicht geneigd om te kiezen voor het eerste model dat je tegenkomt. Dit raden we echter af. Je kunt namelijk gemakkelijk de beste trampoline uitkiezen aan de hand van dit artikel. Om je zoektocht te vergemakkelijken, hebben we de onderstaande tabel voor je gecreëerd. In deze tabel zie je precies welke trampolines we zullen recenseren. We hebben bovendien in de tabel vermeld wat de maximale belastbaarheid van elk model is. Zo kun je ook meteen zien welk model geschikt is voor jouw persoonlijke situatie en welk model niet. Nadat je de tabel hebt bekeken, lees je ook de individuele recensies over de verschillende trampolines. Daarbij komen tevens de mogelijke voordelen en nadelen aan bod. Zo kun je gemakkelijk de verschillende modellen met elkaar vergelijken en de beste trampoline voor jouw behoeften vinden.

 Product naamBelastbaar tot  
1.Salta Rechthoekig met Veiligheidsnet 213 x 305 cm Zwart150 kgOp potenMeer info »
2.Salta Excellent Ground 213 x 305 cm Zwart150 kgIngroundMeer info »
3.Salta Excellent Ground 305 cm Zwart150 kgIngroundMeer info »
4.Exit Silhouette Inground 214 x 305 cm Zwart120 kgIngroundMeer info »
5.Salta Junior 140 cm Zwart35 kgOp potenMeer info »

1. Salta Rechthoekig met Veiligheidsnet 213 x 305 cm Zwart – Met Rand

Zoek je naar de beste trampoline voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst na te gaan wie op de trampoline zal springen. Zullen alleen je kinderen op de trampoline springen? Dan is een trampoline met een lager belastbaar gewicht perfect. Wil je zelf ook op de trampoline springen? Dan raden wij een variant met een hoger belastbaar gewicht aan. Het is ook belangrijk om te kijken naar de vorm van de trampoline. Ronde trampolines zijn wat veiliger voor minder ervaren springers. De veren van ronde trampolines zijn namelijk overal even strak gespannen, waardoor je bij elke sprong automatisch naar het midden van de trampoline wordt gedreven. Salta Rechthoekig met Veiligheidsnet 213 x 305 cm ZwartBij rechthoekige trampolines kun je zelf bepalen hoe en waar je springt. Je springt tevens hoger. Is een rechthoekige trampoline met een hoog belastbaar gewicht perfect voor jou? Dan kies je voor de Salta Rechthoekig met Veiligheidsnet 213 x 305 cm Zwart.

Wij vinden dat de Salta Rechthoekig met Veiligheidsnet 213 x 305 cm Zwart wellicht de beste trampoline voor jou is, omdat hij een rechthoekig model is met een maximale belastbaarheid van 150 kg. Hierdoor kunnen zowel jij als je kinderen ervan genieten. Bovendien is dit model een ware blikvanger in je tuin. Hij heeft namelijk een strakke uitstraling vanwege de zwarte kleur. Er is echter niet alleen gedacht aan een mooi voorkomen, maar ook aan topkwaliteit. Daarom beschikt dit model over een gegalvaniseerd frame dat zwart is gepoedercoat. Hierdoor is de trampoline zeer roestbestendig. De brede beschermrand is tevens voorzien van een extra lange rok die is uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur. Het feit dat de trampoline een veiligheidsnet heeft, maakt hem aantrekkelijker voor ouders van jonge kinderen. Kinderen springen namelijk veilig binnen het net. Dit model zorgt dus voor een leuke en veilige springervaring voor jong en oud.

Voordelen van de Salta Rechthoekig met Veiligheidsnet 213 x 305 cm Zwart:

 • Je krijgt een veiligheidsnet meegeleverd.
 • Dit model kun je gemakkelijk in elkaar zetten.
 • Hij heeft een mooie uitstraling, waardoor hij een ware blikvanger wordt in je tuin.
 • Doordat dit model een trampoline op poten is, is hij geen vast element in de tuin en kun je hem op elk gewenst moment weer weghalen.
 • Het frame is gepoedercoat en gegalvaniseerd waardoor hij minder snel roest dan een frame dat niet met dergelijke technieken is behandeld.

Nadelen van de Salta Rechthoekig met Veiligheidsnet 213 x 305 cm Zwart:

 • Het trapje moet apart besteld worden.
 • Als het veiligheidsnet is bevestigd aan de trampoline, dan kun je er geen afdekhoes op plaatsen.

2. Salta Excellent Ground 213 x 305 cm Zwart

Vind je het leuk om te springen op je trampoline? Wil je de trampoline daarom het hele jaar door gebruiken? Is het echter belangrijk voor jou dat de trampoline waar je voor kiest niet te veel opvalt in je tuin? Dan is het handig om te kiezen voor een inground trampoline. Dergelijke modellen worden ook wel ingegraven trampolines genoemd. Natuurlijk kijk je ook naar de vorm van de trampoline. Zo is een rechthoekige trampoline perfect voor de meer ervaren springer. Is de beste trampoline voor jou daarom een model dat de voordelen van een inground en een rechthoekige trampoline combineert? Salta Excellent Ground 213 x 305 cm ZwartDan raden wij de Salta Excellent Ground 213 x 305 cm Zwart aan. Dit model is wellicht de beste trampoline voor jou, omdat hij een rechthoekige, inground trampoline is. Hij wordt dus een vast onderdeel van je tuin. Bovendien verlies je zo min mogelijk loze ruimte.

Misschien ben je een beetje impulsief en wil je graag op je trampoline springen wanneer iedereen slaapt. Dan is het handig als je een trampoline hebt die niet veel lawaai maakt. Ook daaraan heeft de fabrikant van de Salta Excellent Ground 213 x 305 cm Zwart gedacht. Daarom beschikt dit model over een ventilatiesysteem dat zorgt voor zo min mogelijk geluid tijdens al het gespring. Je hoort tijdens het springen op dit model geen “plopgeluid”. Voor het optimaliseren van de kwaliteit is deze trampoline bovendien roestbestendig. Hij beschikt zelfs over kegelvormige veren. Hierdoor kan deze trampoline een gewicht van maar liefst 150 kg aan. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich dus uitleven op dit speeltoestel. Sommige personen denken dat je een super diep gat moet graven om een inground trampoline een plek in je tuin te geven. Dat is in het geval van dit model zeker niet zo.

Voordelen van de Salta Excellent Ground 213 x 305 cm Zwart:

 • Doordat de trampoline roestbestendig is, kan hij tegen een stootje.
 • Er is gezorgd voor een lage opstap, waardoor kinderen gemakkelijk zelf de trampoline kunnen op- en afstappen.
 • Deze trampoline is een inground model waardoor hij een vast onderdeel wordt van je tuin en je hem het hele jaar door kunt gebruiken.
 • Je kunt rustig genieten van al het gespring, want er is bij dit model gezorgd voor een speciaal ventilatiesysteem, dat het “plopgeluid” voorkomt.

Nadelen van de Salta Excellent Ground 213 x 305 cm Zwart:

 • De nodige inspanning is vereist om de trampoline in elkaar te zetten.
 • Als je een inground trampoline verwijdert uit je tuin, dan moet je de tuin weer herstellen.

3. Salta Excellent Ground 305 cm Zwart

Intussen ken je de voordelen die een rechthoekige inground trampoline met zich meebrengt. Je kunt echter ook kiezen voor een inground ronde trampoline. Ronde trampolines zijn vaak namelijk veiliger voor jonge kinderen. Dit komt doordat de veren van een rond model overal even strak zijn gespannen, waardoor je bij iedere sprong automatisch naar het midden van de trampoline wordt gedreven. Is daarom een inground ronde trampoline de beste trampoline voor jou? Dan kun je kiezen voor de Salta Excellent Ground 305 cm Zwart. Dit model is niet alleen een ronde inground trampoline, maar ook nog eens een middenklasse variant. Salta Excellent Ground 305 cm ZwartWij vinden dat deze trampoline wellicht de beste trampoline voor jou is, omdat hij na de installatie een vast onderdeel wordt van je tuin. Je kunt hem dus gerust het hele jaar door gebruiken. Bovendien kan dit model tegen een stootje. Hij is tevens roestbestendig.

Je hebt intussen dus gezien dat je je voor het installeren van deze trampoline slechts één keer hoeft in te spannen. Nadat je namelijk het gat hebt gegraven en hem hebt geplaatst, kun je gerust het hele jaar genieten van op en neer springen. Dit springen vindt bovendien soepel plaats, want de trampoline beschikt over conische veren. Heb je dit model voornamelijk aangeschaft voor je kinderen en vind je het leuk om naar hen te kijken terwijl ze genieten van het speeltoestel? Dan hoef je je bij de Salta Excellent Ground 305 cm Zwart ook geen zorgen te maken over eventueel lawaai van de trampoline. Hij beschikt namelijk over een ventilatiesysteem dat het geluid van het springen dempt. Je kinderen kunnen dus naar hartenlust springen zonder dat het geluid anderen hindert. Spring er zelf ook op. Dankzij de kegelvormige veren kan dit model namelijk een gewicht van 150 kg aan.

Voordelen van de Salta Excellent Ground 305 cm Zwart:

 • Dit model heeft een lage opstap die ervoor zorgt dat kinderen gemakkelijk zelf de trampoline kunnen op- of afstappen.
 • Zelfs volwassenen kunnen naar hartenlust op dit speeltoestel springen, want hij kan een maximaal gewicht van 150 kg aan.
 • Doordat hij een inground trampoline is, wordt hij na de installatie een vast onderdeel van je tuin zodat je hem het hele jaar door kunt gebruiken.
 • Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de buren stoort door op de trampoline te springen, want dit model beschikt over een ventilatiesysteem dat ervoor zorgt dat je geen “plopgeluid” hoort.

Nadelen van de Salta Excellent Ground 305 cm Zwart:

 • Voor het plaatsen van een dergelijke trampoline is wat graafwerk vereist.
 • Nadat je een inground trampoline verwijdert uit je tuin, moet je je tuin herstellen.

4. Exit Silhouette Inground 214 x 305 cm Zwart

Als je zoekt naar de beste trampoline voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om na te gaan wat voor type trampoline het best bij je past. Sommige personen willen hun trampoline niet het hele jaar door gebruiken. Dergelijke personen kunnen het liefst een trampoline op poten aanschaffen. Dergelijke modellen kun je namelijk verwijderen wanneer je ze een tijdje niet zal gebruiken. Ben je echter een trampoline fanaat, dan is het handiger om voor een ingegraven model oftewel een inground trampoline te kiezen. Het is ook handig om te kijken naar het maximaal toegestane gewicht van de springer. Exit Silhouette Inground 214 x 305 cm ZwartAls je een zelf ook op de trampoline wil springen, dan kies je voor een model met een relatief hoge belastbaarheid. Zoek je naar een inground model met een middelmatige belastbaarheid? Dan is de Exit Silhouette Inground 214 x 305 cm Zwart wellicht de beste trampoline voor jou.

Wij vinden de Exit Silhouette Inground 214 x 305 cm Zwart perfect voor jou, omdat hij een inground model is met een belastbaarheid van 120 kg. Je kunt er dus gerust op springen wanneer je kinderen er niet op spelen. Bovendien neemt dit model weinig loze ruimte in beslag, want hij heeft een rechthoekige vorm. Nadat je hem hebt ingegraven, vormt hij één geheel met je tuin. Bij inground trampolines is het altijd handig om te kijken naar de technieken waarmee ze zijn behandeld. Zo kun je een inschatting maken op het gebied van de duurzaamheid. Bij dit model is er gezorgd voor een gepoedercoate en gegalvaniseerde frame, wat minder roest dan een frame dat niet met deze technieken is behandeld. Maak je ook geen zorgen dat kindervoeten zomaar tussen de veren terechtkomen. De veren zijn namelijk volledig bedekt met een beschermrand van 2 cm dik!

Voordelen van de Exit Silhouette Inground 214 x 305 cm Zwart:

 • Kinderen springen dicht bij de grond, waardoor de valhoogte laag is en de veiligheid wordt verhoogd.
 • Je kunt als volwassene gerust ook zelf op deze trampoline springen, want hij heeft een maximaal springgewicht van 120 kilogram.
 • Dit model is een inground trampoline, die een vast onderdeel wordt van je tuin, waardoor je hem het hele jaar door kunt gebruiken.
 • Hij beschikt over een gepoedercoat en gegalvaniseerd frame, dus hij roest minder snel dan een frame dat met andere technieken is behandeld.
 • Doordat de veren van deze inground trampoline volledig zijn bedekt met een beschermrand van 2 cm dik, komen kindervoeten niet zomaar tussen de veren terecht.

Nadelen van de Exit Silhouette Inground 214 x 305 cm Zwart:

 • De montage kan van een leek enige inspanning vergen.
 • Als je van plan bent om een dergelijke inground trampoline uit je tuin te verwijderen, dan moet je je tuin herstellen.
 • Er is relatief veel graafwerk nodig om deze trampoline in de grond te krijgen, maar dat vindt gelukkig slechts eenmalig plaats.

5. Salta Junior 140 cm Zwart

Dat er trampolines in verschillende vormen en maten zijn, weet je intussen. Je hebt ook gezien dat er tot nu toe alleen is gesproken over trampolines voor jong en oud. Zoek je echter speciaal naar een trampoline voor de allerkleinsten en weet je zeker dat jij als volwassene de behoefte niet zal krijgen om er ook op te springen? Dan kun je kiezen voor een mini trampoline. Dergelijke modellen zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten onder ons. Lijkt een dergelijk model op de beste trampoline voor jou? Dan raden wij de Salta Junior 140 cm Zwart aan. Dit model is wellicht de beste trampoline voor jou, omdat hij een mini trampoline is. Salta Junior 140 cm ZwartHierdoor vormt dit speeltoestel een sportief en ontspannend tijdverdrijf voor de allerkleinsten. Dat dit toestel speciaal is ontworpen voor jonge springertjes, is te zien aan de maximale belastbaarheid van 35 kilogram.

Aangezien de Salta Junior 140 cm Zwart speciaal is ontworpen voor kindertjes, is het belangrijk dat hij veilig is. Daar heeft de fabrikant ook voor gezorgd. Daarom beschikt deze trampoline over een veiligheidsnet. Dit net kun je open- en dichtritsen om ervoor te zorgen dat kindertjes veilig in de rondte kunnen springen. Er is tevens gezorgd voor een beschermrand, die ook bijdraagt aan extra veiligheid. De springmat is bovendien slechts 36 centimeter hoog, dus peuters en kleuters kunnen eenvoudig zelf de trampoline op komen. Heeft je kind naar hartenlust op en neer gesprongen en wil hij/zij nu weer naar binnen? Geen nood! Je hoeft de trampoline niet buiten te laten staan. Doordat hij een doorsnede heeft van slechts 140 centimeter, kun je hem gemakkelijk van buiten naar binnen verplaatsen, of andersom. Je hoeft je niet eens zorgen te maken over lawaai, want de elastieken vering maakt amper geluid.

Voordelen van de Salta Junior 140 cm Zwart:

 • Bij aankoop van deze trampoline krijg je er een veiligheidsnet bij.
 • Dit model is dankzij het compacte formaat ook perfect te plaatsen in een kleine tuin.
 • Behalve het veiligheidsnet zorgt ook de beschermrand voor een hoge mate van veiligheid.
 • Dankzij het compacte formaat en lichte gewicht kun je deze trampoline gemakkelijk verplaatsen.
 • Deze trampoline kun je zowel binnen als buiten gebruiken, waardoor kinderen ook bij slecht weer vrolijk verder kunnen springen.
 • Zijn frame is gepoedercoat en gegalvaniseerd, waardoor hij minder snel roest dan een frame dat niet met dergelijke technieken is behandeld.

Nadelen van de Salta Junior 140 cm Zwart:

 • Dit model is slechts geschikt voor gebruik door jonge kinderen.
 • Voor een goede stabiliteit van de trampoline is een vlakke ondergrond vereist.

Gerelateerde artikelen
No related posts for this content
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>