• Home
 • Fietsen

Wil Je De Beste Transportfiets Kopen van 2020? Lees De Review En Kies Voor Het Ideale Model uit de Test!

Om je te helpen om de beste transportfiets voor jouw behoeften uit te kiezen, hebben we de 10 best modellen van het jaar voor je opgesomd.

Beste transportfiets uit 2020

 Product naamType aandrijvingVersnellingen 
1.
CORTINA U5 TRANSPORTGeen3Meer info »
2.
GAZELLE HEAVYDTYNLGeen3Meer info »
3.
GAZELLE HEAVYDTYNLGeen7Meer info »
4.
BSP METROPOLIS+ IIIGeen3Meer info »
5.
BATAVUS CNCTD RN3Geen3Meer info »
6.
CORTINA E-U4 TRANSPORTElektrische3Meer info »
7.
PUCH E-BEAT-SElektrische7Meer info »
8.
BATAVUS CNCTD E-GOElektrische3Meer info »
9.
GAZELLE HEAVYDUTYNLElektrische7Meer info »
10.
SPARTA MOJO ELECTRICElektrische7Meer info »

Ben je iemand die graag de boodschappen met de fiets haalt? Of vervoer je gewoon regelmatig spullen met de fiets? Dan is een transportfiets wellicht de ideale fiets voor jou. Er zijn echter verschillende soorten transportfietsen verkrijgbaar. Lees dit artikel om meer te weten te komen over elk afzonderlijk model. Vervolgens kies je de beste transportfiets voor jouw behoeften uit.

Door gebruik te maken van de bovenstaande tabel kun je de beste transportfiets uit de lijst uitkiezen aan de hand van het type aandrijving en het aantal versnellingen. Kies dus gemakkelijk het ideale model uit!

1. Cortina U5 Transport RN3

Cortina U5 Transport RN3Ben je op zoek naar de beste transportfiets? Is het ideale model voor jou een trendy fiets van een Nederlandse leverancier? Dan kennen wij het perfecte model voor jou. De Cortina U5 Transport RN3 is wellicht de beste transportfiets voor jou, omdat hij een trendy model is en hij is gemaakt door een Nederlandse leverancier. Dit model beschikt bovendien over 3 versnellingen, die in de naaf van het achterwiel zijn verwerkt. Dankzij deze verwerking is de kettingkast van de fiets volledig gesloten. Hierdoor vergt deze fiets weinig onderhoud. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit model is dat hij beschikt over aluminium velgen en een aluminium frame. De spaken, van RVS, completeren de basis van dit uniek model. Je bent dankzij de gebruikte materialen ook verzekerd van duurzaamheid.

Wanneer je kiest voor de Cortina U5 Transport RN3, dan kies je voor een transportfiets met een smallere voordrager dan die van andere transportfietsen. Hierdoor is dit specifiek model lichter en zijn stuurgedrag is superieur. Ook is hij ideaal om spullen in een mand of krat te vervoeren. Wanneer je ’s nachts op stap gaat, dan wil je er ook zeker van zijn dat je even veilig op je bestemming aankomt als overdag. Daarom rijd je met licht. Je kunt dan goed zien, maar ook goed gezien worden. De LED verlichting van deze fiets werkt op batterijen. Hierdoor is er genoeg licht om veilig je bestemming te bereiken op donkere dagen. Ook ben je niet afhankelijk van een dynamo. Doordat de stuurbocht van deze fiets is gebogen, heb je een rechte zithouding. Je hebt hierdoor een goed zicht over de weg.

Voordelen:

 • Hij is onderhoudsarm.
 • Zijn voordrager is zeer handig.
 • Deze fiets heeft een stevig frame.

Nadelen:

 • Dit model kun je in slechts 1 kleur kopen.
 • Het is niet mogelijk om een zitje te monteren in combinatie met een voordrager.
Klik hier voor de beste prijs

2. Gazelle HeavyDutyNL T3

Gazelle HeavyDutyNL T3Als je zoekt naar de beste transportfiets voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om na te gaan wat je van een dergelijk model verwacht. Is het voor jou belangrijk dat het ideale model comfortabel is en beschikt over een mooi uiterlijk? Dan is de Gazelle HeavyDutyNL T3 wellicht de beste transportfiets voor jou. Dit model voldoet volkomen aan je eisen en is bovendien geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt er uiteraard ook al je boodschappen mee doen, omdat hij een transportfiets is. Echter, hij is ook goed bruikbaar als een vrijetijdsfiets en zelfs een schoolfiets. Wanneer je hem wil gebruiken als transportfiets, dan heb je twee transportdragers tot je beschikking. Je kunt dus gemakkelijk al je bagage meenemen. Dit model is tevens voorzien van 3 Shimano Nexus versnellingen, waardoor je eenvoudig en soepel kunt schakelen.

Fietsen op de Gazelle HeavyDutyNL T3 betekent comfortabel van de ene plek naar de andere gaan. Wanneer je een ritje maakt op deze fiets, heb je namelijk een rechte zithouding. Daarnaast rijdt deze fiets lekker licht. Ook gemak is vanzelfsprekend wanneer je op stap gaat met deze fiets, omdat hij beschikt over rollerbrake remmen. Deze zorgen ervoor dat je gedoseerd kunt remmen. De fiets beschikt daarnaast over een dubbelpootstandaard en stuurvergrendeling, waardoor zelfs het parkeren van de fiets stevig plaatsvindt. Het stuurslot van deze transportfiets zorgt er bovendien voor dat het stuur niet omklapt wanneer de fiets is geparkeerd. Je kunt ook veilig je bestemming bereiken wanneer het donker is, omdat deze fiets beschikt over een koplamp. Deze koplamp wordt gevoed door een dynamo. Er is ook een helder achterlicht.

Voordelen:

 • Je bent altijd goed zichtbaar in het donker dankzij de LED verlichting.
 • Dankzij de onderhoudsvrije rollerbrake remmen kun je veilig remmen.
 • Dit model is onderhoudsarm dankzij de gesloten kettingkast en rollerbrakes.
 • De dubbele standaard zorgt ervoor dat de fiets altijd stevig staat geparkeerd.
 • Zijn voor- en achterdrager zorgen ervoor dat hij een ruime transportcapaciteit heeft.
 • Hij beschikt over een aluminium frame, waardoor hij relatief licht is en ongevoelig voor roest.

Nadelen:

 • Deze stevige fiets voelt relatief zwaar aan.
 • De zadelpen en voorvork van deze fiets veren niet mee.
Klik hier voor de beste prijs

3. Gazelle HeavyDutyNL T7

Gazelle HeavyDutyNL T7Zoek je naar de beste transportfiets voor jouw behoeften? Vond je de bovengenoemde fiets bijna perfect, maar wil je liever een model hebben met meer versnellingen? Dan kun je liever kiezen voor de Gazelle HeavyDutyNL T7. Dit model beschikt over dezelfde unieke eigenschappen als het T3 model, maar is voorzien van 7 versnellingen, in plaats van 3. Je hebt dus iets meer controle over je snelheid dan bij het vorige model. Deze fiets vergt net zoals het T3 model weinig onderhoud, beschikt ook over een stevige bagagedrager en heeft een trendy voordrager voor veel transportcapaciteit. Ook dit model is betrouwbaar en solide, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik.

Voordelen:

 • Je kunt er comfortabel op fietsen.
 • Dit model vergt weinig onderhoud.
 • Parkeer deze fiets stabiel, dankzij de dubbelpootstandaard.
 • Hij is solide en betrouwbaar, waardoor je hem dagelijks kunt gebruiken.
 • Er is veel transportcapaciteit doordat de fiets is voorzien van een stevige bagagedrager en trendy voordrager.

Nadelen:

 • Zijn voorvork en zadelpen veren niet mee.
 • Door het stevig frame voelt de fiets wat log aan.
Klik hier voor de beste prijs

4. BSP Metropolis+ III

BSP Metropolis+ IIIZoek je naar de beste transportfiets en is het ideale model voor jou een robuuste fiets van Hollandse kwaliteit? Dan kennen wij een model dat wellicht goed bij je zal passen, namelijk de BSP Metropolis+ III. Wij vinden dat dit model de beste transportfiets voor jou is, omdat hij een robuust model is van Hollandse kwaliteit. Deze fiets is voorzien van 3 versnellingen. Je kunt hem hierdoor zodanig instellen dat hij ook goed presteert wanneer je een berg moet beklimmen of wanneer je te maken hebt met tegenwind. Het doet er niet toe waar je naartoe gaat, want met deze fiets wordt elke rit een eenvoudige opgave. Ook het parkeren van de fiets is een fluitje van een cent, want dit model beschikt over een dubbele pootstandaard en stuurvergrendeling. Je bent er dus zeker van dat de fiets stabiel staat bij het parkeren en niet zomaar omvalt.

Wanneer je ‘s nachts of bij donker weer op stap gaat, dan wil je er uiteraard zeker van zijn dat je veilig je bestemming bereikt. Als je fietst op de BSP Metropolis+ III dan ben je zeker dat je goed kunt zien in het donker, omdat hij beschikt over batterijverlichting. Deze zorgt er niet alleen voor dat je goed kunt zien, maar ook dat je goed zichtbaar bent. Een ander aspect dat ervoor zorgt dat je veilig op stap kunt gaan is de onderhoudsvrije terugtraprem. Deze verzekert je ervan dat je veilig tot stilstand komt. De rem beschikt namelijk niet over verdere kabels en remhendels. Ga je inkopen doen en wil je dit het liefst op de fiets doen, dan is dat ook mogelijk. Je monteert namelijk gemakkelijk een krat of mand aan de voorkant van de fiets om hem helemaal af te maken.

Voordelen:

 • De fiets is robuust.
 • Zijn LED verlichting gaat lang mee.
 • Hij beschikt over extra sterke wielen.
 • Je kunt gebruik maken van 3 versnellingen.
 • In het voor- en achterwiel van de fiets zijn er rollerbrakes.

Nadelen:

 • Hij is wat zwaarder dan een stadsfiets.
Klik hier voor de beste prijs

5. Batavus CNCTD RN3

Batavus CNCTD RN3

Ben je op zoek naar de beste transportfiets voor jouw behoeften en is het ideale model voor jou een sterke, degelijke transportfiets met 3 versnellingen? Dan kies je voor de Batavus CNCTD RN3. Dit model is de beste transportfiets voor jou, omdat hij beschikt over 3 versnellingen en hij zeer sterk en degelijk is. Dankzij de 3 versnellingen, kun je gemakkelijk en snel vooruit komen. Dit is ook het geval bij tegenwind of wanneer je bergopwaarts gaat. Uiteraard zorgt de fiets er ook voor dat wanneer je bergafwaarts gaat, dit optimaal en veilig plaatsvindt. De versnellingen zorgen ervoor dat je onder alle omstandigheden prettig kunt fietsen. Deze fiets is tevens multifunctioneel. Je kunt hem gebruiken om vracht te vervoeren wanneer je bijvoorbeeld van de supermarkt komt, maar hij is ook perfect als stads- of schoolfiets.s zijn bovendien sterk, waardoor de fiets een goede basis heeft. Dit model beschikt bovendien over aluminium velgen met RVS spaken, die ook bijdragen aan de goede basis van deze fiets. De onderhoudsvrije fiets beschikt over een terugtraprem. Deze draagt ook bij aan de onderhoudsvrije eigenschappen van de fiets. Er zijn namelijk geen remhendels en kabels die kunnen blijven hangen. Het feit dat de kettingkast van de transportfiets is gesloten, zorgt er ook voor dat de fiets onderhoudsvrij is. Ideaal voor het hedendaagse drukke leven! De verlichting van de transportfiets bedien je eenvoudig met een aan- en uitknop. Deze verlichting kun je zowel aan de voor- als achterkant van de fiets gebruiken.

Voordelen:

 • De fiets weegt weinig.
 • Hij is robuust en stuur.
 • Verschillende eigenschappen maken de fiets onderhoudsvrij.

Nadelen:

 • Vanwege de voordrager kun je moeite hebben om de fiets te parkeren in een drukke fietsenstalling.
Klik hier voor de beste prijs

6. Cortina E-U4 Transport N3

Cortina E-U4 Transport N3Ben je op zoek naar de beste transportfiets? Is het belangrijk voor jou dat het model dat je aanschaft een elektrische aandrijving heeft? Dan passen de bovenstaande modellen wellicht minder goed bij je.  Als het ideale model met een elektrische aandrijving voor jou een hippe en trendy fiets is, dan is de Cortina E-U4 Transport N3 wellicht de beste transportfiets voor jou. Dit model heeft een mooi design en is tevens voorzien van prettige ondersteuning. Dankzij het robuuste, sterke frame, een hippe voordrager en sterke achterdrager, kun je gemakkelijk je vracht meenemen. Denk bijvoorbeeld aan je wekelijkse boodschappen of spullen voor een feestje. Het doet er niet toe wat je met je mee wil nemen, omdat je van alles met je mee kunt nemen op deze fiets.

De voorwielmotor van deze fiets zorgt ervoor dat je nog prettiger je bestemmingen kunt bereiken. De voorwielmotor is zodanig geplaatst dat de fiets een naafversnelling en een gesloten kettingkast heeft. Hierdoor vergt dit model vrijwel geen onderhoud. De elektrische ondersteuning van deze transportfiets wordt aangedreven door een rotatiesensor. Je kunt de ondersteuning bovendien veilig bedienen dankzij de stuurbediening. Er zijn maar liefst 15 standen waar je uit kunt kiezen. Door de unieke verwerking van deze fiets, kun je hem gebruiken om je boodschappen te vervoeren, maar hij is ook perfect om dagelijkse ritjes in de stad te maken. Je bent er bovendien van verzekerd dat je veilig en snel kunt remmen, want de fiets is voorzien van rollerbrakes handremmen. Moet je ’s avonds op straat gaan? Dan maak je gewoon de Cortina LED verlichting aan.

Voordelen:

 • Hij heeft een stuurslot.
 • Deze fiets kun je stabiel parkeren.
 • Dit model is voorzien van een voor- en achterrem.
 • Je komt gemakkelijk vooruit dankzij de voorwielmotor.
 • Het is eenvoudig om spullen te vervoeren op deze fiets.

Nadelen:

 • Omdat het voorlicht op batterijen werkt, moet je na enige tijd de batterijen vervangen.
Klik hier voor de beste prijs

7. Puch E-Beat-S

Puch E-Beat-SIs het belangrijk voor jou dat de beste transportfiets een elektrisch model is en beschikt over een strak design? Als dat het geval is dan is de Puch E-Beat-S wellicht de beste transportfiets voor jou. Dit model is namelijk een transportfiets met een elektrische aandrijving en een strak design. Bij deze fiets geldt er ondersteuning vanuit het voorwiel. Je kunt tevens kiezen voor 3 ondersteuningsstanden. Deze fiets is verkrijgbaar met 3 verschillende accu’s. Hierdoor kun je zelf de actieradius bepalen. Doordat dit model beschikt over 7 versnellingen, is het nog comfortabeler om een rit te maken. De voordrager van deze fiets geeft hem een trendy uitstraling, maar heeft daarnaast een andere functie. Deze voordrager zorgt er namelijk ook voor dat je gemakkelijk al je bagage met je kunt meenemen.

Kiezen voor de Puch E-Beat-S betekent kiezen voor een hoogwaardig model. Dankzij de superieure kwaliteit, is het prettig om dagelijks een fietsrit te maken. Het doet er hierbij niet toe of je liever naar je vrienden fietst, dat je de fiets gebruikt om naar het werk te gaan of dat je er boodschappen mee gaat doen. In alle omstandigheden is dit model ideaal. Sommige fietsers kiezen liever niet voor een fiets met een elektrische aandrijving, omdat ze zich zorgen maken over het geluid dat de motor maakt. Hier hoef je je geen zorgen over te maken wanneer je de E-Beat-S gebruikt, omdat de voorwielmotor van dit model vrijwel geruisloos is. Je geniet dus optimaal van vele fietstochten en ervaart elke rit als een gezellig feest.

Voordelen:

 • Hij beschikt over een handig stuurslot.
 • Deze fiets is voorzien van een handige voordrager.
 • Dit model heeft een maximale actieradius van 120 km.
 • Dankzij de verschillende ondersteuningsstanden, bereik je gemakkelijk je bestemming.

Nadelen:

 • Zijn zadelpen is niet geveerd.
 • De fiets heeft een enkele standaard.
Klik hier voor de beste prijs

8. Batavus CNCTD E-Go

Batavus CNCTD E-GoBen je op zoek naar de beste transportfiets voor jouw behoeften? Zoek je echter naar een transportfiets met een elektrische aandrijving en een stil en eenvoudig systeem? Dan is de Batavus CNCTD E-Go wellicht de beste transportfiets voor jou. Deze fiets maakt namelijk gebruik van het E-motion systeem. Dit systeem maakt het gebruik van de fiets eenvoudig en stil. Hierdoor is de fiets perfect voor fietsers die graag elektrische ondersteuning willen hebben, maar die tegelijkertijd ook graag een gemakkelijk bedienbare e-bike zoeken met een stoer design. Fietsen op deze transportfiets betekent dat je met plezier dagelijkse ritten kunt maken. Hij beschikt namelijk over een voorwielmotor, waardoor je ritten niet alleen comfortabel zijn, maar ook praktisch. Deze fiets komt zelfs met een goed slot, dus je bent ervan verzekerd dat de fiets beschermd is tegen diefstal.

Wanneer je kiest voor de Batavus CNCTD E-Go, dan heb je de mogelijkheid om hem “smart” te maken. Door dit te doen, kun je de fiets verbinden met het internet. Hij communiceert dan gemakkelijk met je smartphone via de Batavus Connect-app. Misschien vraag je je af welk voordeel een internetverbinding heeft voor een fiets. Dankzij de internetverbinding, krijg je bij deze fiets onder andere een signaal wanneer de fiets verplaatst wordt. Je hoeft je ook geen zorgen meer te maken dat je niet meer weet waar je hem had geparkeerd. De track & trace functie laat je namelijk weten waar de fietst staat. Deze functie is tevens perfect om de fiets terug te vinden na diefstal. De Smart-functie zorgt er bovendien voor dat je meteen weet wanneer de fiets toe is aan een onderhoudsbeurt.

Voordelen:

 • Hij beschikt over een stuurslot.
 • Er bestaat keuze uit meerdere accu’s.
 • Zijn accu is binnen 3 tot 5 uur op te laden.
 • Dit model beschikt over een track & trace functie.
 • Deze fiets heeft een maximale actieradius van 145 km.
 • De fiets staat zeker stabiel dankzij de stevige tweepootstandaard.
 • Je kunt soepel schakelen dankzij de betrouwbare Nexus 3 versnellingsnaaf.
 • Dankzij de Smart-functie heb je inzicht in de gereden afstand en het caloriegebruik.

Nadelen:

 • Hij heeft een vrij grote fietsbel.
 • Je kunt de ritinformatie niet zien op het display.
 • De banden hebben een lichte kleur en kunnen dus na een tijdje verkleuren.
Klik hier voor de beste prijs

9. Gazelle HeavyDutyNL C7 HFP

Gazelle HeavyDutyNL C7 HFPBen je op zoek naar de beste transportfiets en wil je tijdens het rijden een extra duwtje in de rug? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een elektrisch aangedreven transportfiets. Moet het ideale model voor jou ook beschikken over een handige achter- en voordrager? Dan kennen wij de beste transportfiets voor jou, namelijk de Gazelle HeavyDutyNL C7 HFP. Wij vinden dat dit model goed bij je past, omdat hij is voorzien van een elektrische aandrijving en 7 versnellingen. Je kunt daarnaast veel vracht vervoeren, dankzij de handige voor- en achterdrager. Ongeacht hoeveel spullen je op de fiets vervoert, dit model zorgt ervoor dat je toch licht kunt fietsen. Hij beschikt namelijk over brede banden, die het fietsen verlichten. Je kunt de transportfiets dankzij de dubbele pootstandaard en stuurblokkering tevens gemakkelijk en stabiel parkeren.

Bij het ontwerpen van de Gazelle HeavyDutyNL C7 HFP heeft de fabrikant er alles aan gedaan om hem zo functioneel mogelijk te maken. Tegelijkertijd heeft de fabrikant ervoor gezorgd dat de fiets er stoer uitziet. Je geniet dus van een perfecte combinatie van praktisch en stoer wanneer je rijdt op deze HeavyDutyNL fiets van Gazelle. Zowel het frame van dit model als zijn voor- en achterdrager zijn vervaardigd van supersterk aluminium. Hierdoor is de fiets duurzaam en ideaal om een ritje in de stad te maken. Als je veel vracht moet vervoeren, kun je gemakkelijk een kratje aan de voorzijde monteren. Hierdoor neem je gemakkelijk je spullen mee. Deze fiets is ook perfect om je kinderen met je mee te nemen. Je kunt namelijk kinderzitjes zetten op deze transportfiets.

Voordelen:

 • De fiets heeft een stille voorwielmotor.
 • Er is een robuust frame en een handige voordrager.
 • Hij is voorzien van een hip en trendy design, dat zeker gezien mag worden.
 • Je kunt er lang en zorgeloos op fietsen dankzij de maximale actieradius van 110 km.

Nadelen:

 • Je kunt het display van deze fiets niet afnemen.
 • Het opladen van de accu kan tussen de 4 en 7 uur duren, afhankelijk van de accukeuze.
Klik hier voor de beste prijs

10. Sparta Mojo Electric

Sparta Mojo ElectricZoek je naar de beste transportfiets voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan wat je behoeften precies zijn. Wil je graag een steuntje hebben wanneer je moe bent? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een elektrisch model. Is het ook belangrijk voor jou dat de transportfiets die je kiest trendy is en over 7 versnellingen beschikt? Dan is de Sparta Mojo Electric wellicht de beste transportfiets voor jou. Deze transportfiets beschikt namelijk over een elektrische aandrijving. Daarnaast kun je kiezen voor 7 versnellingen. De fiets heeft tevens een trendy design. Een volledig pakket dus! Dankzij de E-motion techniek is deze fiets ideaal voor het maken van dagelijkse korte ritten. Hij is daarnaast zeer stabiel op de weg.

De Sparta Mojo Electric is voorzien van een voorwielmotor. Deze motor geeft je het gevoel alsof je vooruit wordt getrokken wanneer je fietst. Je hebt dus het beste van 2 werelden: je krijgt de nodige ondersteuning tijdens het fietsen en omdat deze fiets een transportmodel is, kun je veel bagage met je meenemen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je naar de supermarkt fietst om je inkopen te doen. Wanneer je de spullen eenmaal hebt gekocht, moet je ze weer met je meenemen naar huis. Dit is eenvoudig op de Mojo Electric fiets van Sparta. De gewichtsbalans op deze fiets is tevens ideaal doordat de motor in het voorwiel zit en de accu aan de achterkant. Deze ideale balans zorgt ervoor dat de fiets stabiel aanvoelt wanneer je je dagelijkse rit maakt.

Voordelen:

 • Op deze fiets heb je een relaxte zitpositie.
 • Zijn maximale actieradius bedraagt 145 km.
 • Je hebt keuze uit meerdere accu’s om de actieradius te vergroten.
 • Hij heeft een dubbele standaard, dus je kunt hem stabiel parkeren.
 • Dankzij de smalle voordrager, kun je de fiets in iedere fietsenstalling zetten.
 • Deze fiets is onderhoudsarm dankzij de rollerbrakes en gesloten kettingkast.
 • Het opladen van de accu duurt slechts 3 tot 5 uur, afhankelijk van de accukeuze.
 • De E-motion voorwielmotor met een rotatiesensor zorgt voor een comfortabele ondersteuning.

Nadelen:

 • Deze fiets is niet voorzien van walk assist.
 • Je kunt de snelheid van deze fiets niet aflezen.
 • De banden van dit model zijn licht, dus ze kunnen na verloop van tijd verkleuren.
 • Hij is voorzien van een vaste voorvork en zadelpen die geen van beiden meeveren.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>