• Home
 • TV'S

Op zoek naar De Beste TV Van 2020? Een 4K Of OLED Smart TV? Wat is de beste koop?

Ben je op zoek naar de beste tv voor jouw behoeften? Dan zijn er uiteraard verschillende zaken waar je rekening mee houdt. Zo kijk je uiteraard naar het formaat van de tv. Het formaat heeft niet alleen te maken met jouw persoonlijke voorkeur, maar ook de plek die je aan de tv wil geven. De resolutie van de desbetreffende tv is ook een bepalende factor. Je kunt namelijk aan de hand van de resolutie zien hoe scherp het beeld is. Vervolgens ga je na of je het liefst een smart tv wil hebben. Misschien is het voor jou zelfs belangrijk om over een HDR tv te beschikken. Dergelijke modellen geven meer dan een miljard kleuren weer als de video ook in HDR is geschoten. De aansluitingen, het geluid en de montage van de desbetreffende tv zijn ook belangrijk. Wij helpen je graag om de beste tv te vinden!

Beste tv van 2020

Als je ziet op hoeveel punten je kunt letten om de beste tv te vinden, dan lijkt het best moeilijk om een specifiek model uit te kiezen. Daarom hebben wij je zoektocht enigszins afgebakend door alleen de top 10 tv’s van 2020 te reviewen. De modellen die tot deze top 10 behoren, zie je in de onderstaande tabel. Bekijk dus snel de tabel en lees de recensies om de beste tv voor jouw behoeften uit te kiezen.

 Product naam 
1.Philips 43PFS5503Meer info »
2.Samsung UE55MU7000Meer info »
3.Sony KD-43XF8096Meer info »
4.Samsung UE49MU6100Meer info »
5.LG 55UJ630VMeer info »
6.Panasonic TX-40FXW724Meer info »
7.LG 49SJ810VMeer info »
8.Salora 65UHL2500Meer info »
9.Toshiba 55U5766Meer info »
10.Sony KD-65AF8Meer info »

1. Philips 43PFS5503

Ben je op zoek naar de beste tv voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om na te gaan welk type tv het beste bij je past. Als je vaak naar de tv kijkt bij fel dag- of kunstlicht, dan kun je het liefst kiezen voor een LED tv. Ga je de tv gebruiken om te gamen en wil je daarom een lage input lag? Dan is het ook het beste om te kiezen voor een LED tv. Wij kennen een ultraslanke Full HD LED tv die veel gebruiksgemak met zich meebrengt, namelijk de Philips 43PFS5503. Dit model is wellicht de beste tv voor jou, omdat hij veel gebruiksgemak met zich meebrengt op een groot LED-scherm. Philips 43PFS5503Wanneer de tv aan is, geniet je van prachtig beeld, helder geluid en een hoge mate van gebruiksgemak. Sluit de tv dus aan en geniet van diverse shows, films en games.

Bij de Philips 43PFS5503 is er gezorgd voor een USB-poort. Nu vraag je je misschien af wat het nut van een USB-poort bij een tv is. De USB-poort zorgt ervoor dat je samen plezier kunt hebben. Je kunt namelijk je USB stick, digitale camera, MP3-speler of ander multimedia-apparaat aansluiten op de USB-poort van de tv om optimaal te genieten van muziek, foto’s en video’s met de gebruiksvriendelijke inhoudsbrowser op het scherm. Bij het aanschaffen van een nieuwe tv ga je natuurlijk ook na hoeveel ruimte hij in beslag neemt. Je wil namelijk geen tv aanschaffen die te groot is voor de plek die je in gedachten hebt. Daarom heeft dit model een slanke, verfijnde standaard, die ruimte creëert onder je tv. Hierdoor kun je volledig opgaan in je kijkervaring. Voor geïntegreerde connectiviteit beschikt dit model zelfs over EasyLink, waardoor je slechts 1 afstandsbediening nodig hebt voor de meeste multimediahandelingen.

Voordelen van de Philips 43PFS5503:

 • Dankzij het overzichtelijke inhoudsmenu van de 43 inch tv kun je snel bladeren door je bestanden.
 • Deze tv heeft een geïntegreerde mediaspeler, waardoor je films, series en foto’s direct vanaf het USB geheugen kunt bekijken.
 • Beeldkwaliteit wordt geoptimaliseerd door de Philips Pixel Plus HD Engine, die ook zorgt voor helder beeld met prachtig contrast.
 • Maak gebruik van Philips EasyLink zodat je slechts 1 afstandsbediening nodig hebt voor de meeste handelingen op de tv, Blu-ray-speler, dvd-speler, set-top box of home cinema-systeem.

Nadelen van de Philips 43PFS5503:

 • Dit model is geen Smart tv.
 • Met deze tv heb je geen toegang tot apps, online entertainment en games.
Klik hier voor de beste prijs

2. Samsung UE55MU7000

Als je zoekt naar de beste tv voor jouw behoeften, dan zijn er bepaalde zaken waar je op let. Zo kijk je onder andere naar de grootte van de tv. Het formaat kiezen kan wat complexer zijn dan het lijkt, omdat groter niet altijd beter is. Als je bijvoorbeeld een enorm grote tv in huis hebt, maar je zit te dichtbij van het scherm, dan kunnen details in de hoeken van het scherm je wellicht ontgaan. Natuurlijk is het ook belangrijk om rekening te houden met de programma’s die je op de tv bekijkt. Als je programma’s niet in een hoge resolutie worden uitgezonden, kan het beeld op een grote tv namelijk onscherp worden. Samsung UE55MU7000Heb je je onderzoek goed gedaan en heb je besloten dat een middenklasse 55 inch tv het beste bij je past? Dan kies je voor de Samsung UE55MU7000.

Wij vinden dat de Samsung UE55MU7000 de beste tv voor jou is, omdat hij een middenklasse 55 inch model is. Zo kun je er bijvoorbeeld films op bekijken en games op spelen. De beelden die de tv weergeeft zijn bovendien prachtig, omdat de 100 Hertz tv 4K en HDR ondersteuning heeft. Dit betekent dat zowel details als kleurverschillen vloeiend, maar bovenal realistisch in beeld komen. Je geniet dus van alle schitterende details. Dit geldt ook voor wanneer je actiefilms of sportwedstrijden bekijkt, omdat zelfs snelle bewegingen vloeiend worden weergegeven. Bij aankoop van deze tv krijg je er een One Connect Box bij. Deze box kun je gebruiken om al je randapparatuur op 1 locatie aan te sluiten. Op die manier zorg je ervoor dat er slechts 1 kabel naar de tv loopt. Dit betekent een nettere opstelling bij je tv. De Smart Hub brengt bovendien al je entertainment bijeen.

Voordelen van de Samsung UE55MU7000:

 • Geniet van een hogere helderheid en een breder kleurbereik dankzij UHD premium.
 • Precision Black zorgt voor diepere zwarttinten en heldere wittinten voor superieur contrast.
 • Hij heeft een 10 bit paneel, dus je bekijkt met deze tv realistische en kleurrijke HDR-beelden.
 • Er is gezorgd voor 100 Hz beeldverversing, waardoor snelle beelden vloeiend worden weergegeven.
 • Je kunt alle apparaten gemakkelijk aansluiten via de One Connect Box, waardoor alles netjes is opgeruimd.
 • Dankzij de Dynamic Crystal Color worden alle schitterende facetten briljant weergegeven in dynamische, kristalheldere kleuren.

Nadelen van de Samsung UE55MU7000:

 • Dit apparaat heeft geen hoofdtelefoonaansluiting.
 • Het geluid is minder helder, dus je kunt het liefst een soundbar
 • Doordat de afstandsbediening anders is dan van standaard tv’s moet je er even aan wennen.
Klik hier voor de beste prijs

3. Sony KD-43XF8096

Wanneer je op zoek gaat naar de beste tv voor jouw behoeften, dan let je op verschillende factoren. Velen van ons kijken als eerst naar de afmeting van de tv. Weer anderen letten op de beeldkwaliteit en een eventueel besturingssysteem. Wil jij het liefst een 43 inch tv hebben met een verbluffende beeldkwaliteit? Dan kun je kiezen voor de Sony KD-43XF8096. Wij vinden dat dit model de beste tv voor jou is, omdat hij een beeldschermdiagonaal van 43 inch heeft. Bovendien zorgt hij voor scherpe details en verbluffende helderheid. Nu vraag je je misschien af welke factoren ervoor zorgen dat het beeld van deze tv zo prachtig is. Hij beschikt over 4K X-Reality PRO, wat ervoor zorgt dat elk beeld wordt opgeschaald naar bijna 4K-kwaliteit. Sony KD-43XF8096Hierdoor ontstaat er een verbluffende helderheid. Beelden worden tevens in realtime verscherpt en verfijnd, zodat extra details te zien zijn.

De geweldige beeldkwaliteit eindigt niet daar. Als we namelijk naar het display van de Sony KD-43XF8096 kijken, dan zien we dat hij beschikt over een Triluminos display. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van een breder kleurenpalet met natuurlijke kleurschakeringen en tinten. Kleuren die op de tv worden vertoond, worden dus geoptimaliseerd en ook perfect afgesteld, waardoor je tijdens het kijken geniet van superieure beelden. In het kort wordt je kijkervaring verrijkt met levensechte kleuren. We kijken ook naar het besturingssysteem van deze tv. Je kunt de tv namelijk via internet verbinden met Smart tv functies. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een Android besturingssysteem, dat een overzichtelijk menu biedt. Het menu laat onder andere live tv, internet en apps bijeen komen. De 4K Android tv is zelfs voorzien van een spraakbesturingsfunctie. Hierdoor kun je de tv met je stem bedienen via de microfoon in de afstandsbediening.

Voordelen van de Sony KD-43XF8096:

 • Je kunt de tv draadloos met internet verbinden via wifi.
 • Het is mogelijk om de tv met je stem te bedienen via de geïntegreerde microfoon in de afstandsbediening.
 • Dankzij 4K X-Reality PRO schaalt de tv elk beeld op naar bijna 4K-kwaliteit voor een superieure helderheid.
 • Live televisie, apps en internet worden overzichtelijk samen gebracht door het Android tv besturingssysteem.
 • Er is gezorgd voor een Triluminos display, waardoor vertoonde kleuren worden geoptimaliseerd en perfect worden afgesteld.

Nadelen van de Sony KD-43XF8096:

 • Er is bij deze tv geen draaibare voet waarmee je hem kunt richten op je kijkpositie.
 • Als je een klein budget hebt, dan kan de prijs van deze televisie wellicht tegenvallen.
 • De 50 Hz beeldverversing zorgt ervoor dat snelle beelden niet altijd vloeiend worden weergegeven.
Klik hier voor de beste prijs

4. Samsung UE49MU6100

Ben je iemand die alleen genoegen neemt met het beste? Dan is het voor jou waarschijnlijk belangrijk dat je tv een 4K model is. Met een dergelijke tv kun je namelijk alle details zien wanneer je je favoriete films en series bekijkt of wanneer je gewoon naar het nieuws kijkt. Uiteraard is een dergelijke tv ook geschikt om te gamen. Natuurlijk kijk je ook naar het formaat van de verschillende tv’s. Je wil immers geen te kleine tv, maar je wil ook geen super groot model hebben, dat niet past op de plek die je voor hem hebt vrijgehouden. Is daarom de beste tv voor jou een 4K tv met een schermdiagonaal van 49 inch? Samsung UE49MU6100Dan kies je voor de Samsung UE49MU6100. Dit model is de beste tv voor jou, omdat hij een gemiddeld model is van 49 inch. Daarnaast geeft deze 4K tv beelden perfect weer.

Een andere belangrijke eigenschap van de Samsung UE49MU6100 is dat hij een smart tv is. Je kijkt er bovendien scherpe beelden mee. Door deze tv te verbinden met het internet en het Tizen besturingssysteem te openen, krijg je toegang tot een uitgebreid en overzichtelijk menu vol online content. Hierbij kun je denken aan diverse websites of handige applicaties zoals YouTube en Netflix. Je hoeft je dus geen moment te vervelen als je een dagje thuis moet blijven vanwege ziekte of slecht weer. Gemak dient de mens. Daarom kun je met de meegeleverde One Remote Control gemakkelijk en snel schakelen tussen de verschillende functies. De afstandsbediening is bovendien programmeerbaar, dus je kunt hem gebruiken om alle aangesloten apparaten te bedienen. Een lade vol losse afstandsbedieningen behoort nu tot het verleden. Door de smart view app op je smartphone te downloaden kun je zelfs beelden rechtstreeks naar het scherm sturen.

Voordelen van de Samsung UE49MU6100:

 • Je kunt de tv draadloos verbinden met internet via wifi.
 • Dankzij HDR geniet je van natuurlijk, gedetailleerd beeld.
 • Hij beschikt over het Tizen besturingssysteem, dat live televisie, apps en internet overzichtelijk samenbrengt.
 • Het is mogelijk om de meegeleverde One Remote Control te programmeren en te gebruiken voor al je apparaten.
 • Deze tv draagt het officiële UHD-logo, wat betekent dat je geniet van een hoge resolutie, prachtige kleuren en een hoge helderheid.

Nadelen van de Samsung UE49MU6100:

 • Dit apparaat is niet voorzien van een hoofdtelefoonaansluiting.
 • De geluidskwaliteit van de tv is wat minder, maar dat is eenvoudig op te lossen met een soundbar.
Klik hier voor de beste prijs

5. LG 55UJ630V

Zoals je intussen weet, is het formaat van een tv een belangrijke factor. Het is namelijk belangrijk dat de tv past op de desbetreffende plek die je ervoor vrij hebt gemaakt. Daarnaast heeft het formaat van de tv ook invloed op je kijkhoek en zelfs je afstand van de tv. Heb je de nodige factoren bekeken en is de conclusie dat de beste tv voor jou een model van 55 inch is? Is het daarnaast voor jou belangrijk dat je kiest voor een model zonder allerlei poespas? Je wil waarschijnlijk gewoon een basis tv hebben, die beelden scherp weergeeft. Als dat het geval is, dan kennen wij het perfecte model voor jou, namelijk de LG 55UJ630V. LG 55UJ630VDit model is de beste tv voor jou, omdat hij een basis tv is met een formaat van 55 inch. Hij geeft bovendien scherpe 4K beelden weer.

Wanneer je gebruik maakt van de LG 55UJ630V, dan hoef je je geen zorgen te maken als je al langs alle kanalen bent gegaan en niets hebt gevonden om naar te kijken. Je kunt namelijk gemakkelijk naar online video’s kijken. Hiervoor hoef je slechts gebruik te maken van ingebouwde apps zoals YouTube. De tv beschikt bovendien over een WebOS 3.5 besturingssysteem, waardoor live tv, internet en apps samen worden gebracht in een overzichtelijk menu. Je kunt dus vanaf het menuscherm gemakkelijk schakelen tussen apps en websites zoals YouTube en Netflix. Hierdoor verveel je je nooit. Het maakt bovendien niet uit waar je naar kijkt op deze tv, want alle beelden zien er scherp en kleurrijk uit. Dit komt door het IPS 4K paneel met een brede kijkhoek. Het beeld is dankzij dit paneel ook duidelijk wanneer je vanaf de zijkant naar de tv kijkt.

Voordelen van de LG 55UJ630V:

 • Je kunt de tv via wifi draadloos verbinden met internet.
 • Als je beelden van een lagere kwaliteit dan 4K bekijkt, maakt de upscaler de beelden extra scherp.
 • Er is gezorgd voor een WebOS 3.5 besturingssysteem, dat live televisie, apps en internet overzichtelijk samenbrengt.
 • Deze tv heeft een elegant, slank en naadloos design met een gebogen voet, waardoor hij in elk interieur goed tot zijn recht komt.

Nadelen van de LG 55UJ630V:

 • Je krijgt er geen slimme afstandsbediening bij geleverd.
 • De voet van de tv is niet draaibaar, dus je kunt hem niet richten op je kijkpositie.
Klik hier voor de beste prijs

6. Panasonic TX-40FXW724

Heb je besloten dat een 4K tv het beste bij je past? Dan verwacht je natuurlijk dat een dergelijke tv gepaard gaat met een breed kleurenspectrum. Dit is over het algemeen ook het geval. Natuurlijk kijk je niet alleen naar de beeldkwaliteit van het apparaat wanneer je op zoek gaat naar de beste tv voor jouw behoeften. Zo kijk je immers ook naar het formaat van het desbetreffend model. Is het ideale model voor jou een 4K tv met een 40 inch scherm? Dan is de Panasonic TX-40FXW724 de beste tv voor jou. Deze tv heeft namelijk een schermdiagonaal van 40 inch. Daarnaast brengt hij een 4K scherpte met zich mee, wat betekent dat je geniet van prachtige beelden. Denk maar aan het breed kleurenspectrum dat deze tv met zich meebrengt. Panasonic TX-40FXW724Hij beschikt namelijk over de speciale Wide Colour Phosphor technologie, die een breder kleurenpalet reproduceert.

Wanneer je een film of serie bekijkt, dan wil je er helemaal in opgaan. Dat is mogelijk met de juiste tv. Daarom maak je gebruik van de Panasonic TX-40FXW724. Deze tv beschikt over de technologie Local Dimming, waardoor zeer contrastrijke, levensechte beelden worden gecreëerd. Het gaat hierbij om een combinatie van backlight-aansturing en signaalverwerking, waardoor de helderheid op honderden posities wordt gecontroleerd voor perfecte contrastverhoudingen. De tv produceert zelfs sublieme kleurschakeringen en beelden met een uitzonderlijke diepte. Velen van ons gebruiken een tv alleen om naar diverse programma’s te kijken. Echter, je kunt een tv ook gebruiken om te gamen of naar sport te kijken. Daarom is er op deze tv een speciale game- en sportmodus, die zorgt voor een optimale weergavestand. Zo zorgt een snelle beeldreactietijd bij de gamemodus voor een meer directe spelervaring en optimaal spelplezier. Bij de sportmodus lijkt het alsof je de wedstrijden zelf bijwoont.

Voordelen van de Panasonic TX-40FXW724:

 • De tv kan draadloos via wifi worden verbonden met het internet.
 • Hij heeft een speciale game- en sportmodus met een optimale weergavestand.
 • Door de UHD resolutie zijn zelfs de kleinste details van het beeld duidelijk zichtbaar.
 • 4K beelden worden moeiteloos weergegeven waardoor je optimaal geniet van superieure beeldkwaliteit.
 • Er is gezorgd voor een Firefox OS besturingssysteem dat live tv, apps en internet overzichtelijk bijeen brengt.

Nadelen van de Panasonic TX-40FXW724:

 • Hij heeft geen draaibare voet om hem te richten op je kijkpositie.
 • De geluidskwaliteit kun je verbeteren door een soundbar op de tv aan te sluiten.
Klik hier voor de beste prijs

7. LG 49SJ810V

Als je zoekt naar de beste tv voor jouw behoeften, dan zijn er verschillende zaken waar je rekening mee houdt. Zo kijk je naar het formaat van de tv. Dit formaat moet namelijk correleren met de ruimte waar je de tv wil zetten en met jouw gewenste kijkafstand. Daarnaast kijk je naar de beeldkwaliteit die de tv met zich meebrengt. Als je alle details haarscherp wil waarnemen, dan kun je het liefst kiezen voor een 4K tv. Misschien wil je tevens een relatief grote tv hebben, maar moet hij toch niet behoren tot de allergrootste modellen. Dan past een 49 inch tv wellicht goed bij jou. Is jouw droommodel een middenklasse 49 inch tv met 4K beeld? LG 49SJ810VDan kies je voor de LG 49SJ810V. Dit model is wellicht de beste tv voor jou, omdat hij een schermdiagonaal van 49 inch heeft en hij 4K beeld produceert.

De LG 49SJ810V ondersteunt ook HDR. Hierdoor komen documentaires, films en andere beelden scherp en contrastrijk in beeld. Je geniet dus van elk detail en neemt een breed kleurbereik waar. Heb je het weleens meegemaakt dat je kijkt naar een actiefilm of snelle sportwedstrijd en je kunt de beelden niet zo goed volgen? Dan heeft dat waarschijnlijk te maken gehad met de beeldverversing. De fabrikant van deze tv heeft hier rekening mee gehouden, omdat ze begrijpen dat velen van ons het prettig vinden om te kijken naar beelden met snelle acties. Om je optimaal te laten genieten van snelle beelden en je geen enkel detail te laten missen, beschikt deze tv over 100 Hertz beeldverversing. Hierdoor geniet je keer op keer van vloeiend beeld, ook bij supersnelle acties. Mocht er niets interessants op tv zijn, dan kun je de tv verbinden met internet om toegang te krijgen tot Smart tv.

Voordelen van de LG 49SJ810V:

 • Deze tv heeft een elegant ontwerp met geweldige functies.
 • Met deze tv bekijk je realistische en kleurrijke HDR beelden dankzij zijn 10 bit paneel.
 • Een hogere helderheid en een breder kleurbereik wordt geleverd door UHD premium.
 • Dankzij Nano Cell Display technologie zie je vanuit iedere kijkhoek van de tv levendige kleuren.
 • Doordat hij beschikt over 100 Hz beeldverversing worden snelle beelden vloeiend weergegeven.
 • Zijn Magic Remote en webOS 3.2 Launcher Bar zorgen voor een eindeloze wereld vol premium content.
 • Er is bij deze tv gezorgd voor Billion Rich Colors, dus je kunt beelden in een overvloed aan kleuren bekijken.
 • Hij beschikt over krachtig geluid, want het intern luidsprekersysteem is in samenwerking met geluidsexperts van Harman Kardon ontworpen.

Nadelen van de LG 49SJ810V:

 • Als je een klein budget hebt, dan kan de prijs van deze tv mogelijkerwijs tegenvallen.
 • Deze tv beschikt niet over een draaibare voet, die je de mogelijkheid geeft om hem op je kijkpositie te richten.
 • Er is geen specifieke aandacht besteed aan de zwartwaarden die deze televisie weergeeft, dus deze waarden kunnen wellicht tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs

8. Salora 65UHL2500

Zoek je naar de beste tv voor jouw behoeften? Dan zijn er enkele vragen die je jezelf moet stellen. Zo kijk je naar de beeldkwaliteit die de verschillende tv’s met zich meebrengen. Het is daarnaast belangrijk om na te gaan welk formaat het beste bij jouw persoonlijke omstandigheden past. Als je een relatief grote (woon)kamer hebt, dan is het niet verstandig om te kiezen voor een kleine tv. Je kunt dan het liefst kiezen voor een grote tv. Zelfs als je (woon)kamer wat kleiner is, bestaat de kans dat jouw visie van een tv is: “groter is beter”. Als dat het geval is, dan kennen we de perfecte tv voor jou, namelijk de Salora 65UHL2500. Salora 65UHL2500Dit model vinden wij ideaal, omdat hij enorm groot is. Zo heeft deze tv een schermdiagonaal van 65 inch. Hij is dus perfect om gebruikt te worden als thuisbioscoop.

Natuurlijk kijken we ook naar de beeldkwaliteit die deze grote tv met zich meebrengt. De Salora 65UHL2500 is een Ultra HD variant. Als je er een mediaspeler of Ultra HD Blu-ray speler op aansluit, dan kun je genieten van haarscherpe beelden in 4K resolutie. Bovendien is het zo dat als we kijken naar de grootte van de tv, we zien dat hij het beste tot zijn recht komt in een grote woonkamer, waarbij je ongeveer 3 meter van het scherm zit. Hoewel de tv zeer groot is, zorgt hij toch voor een elegante uitstraling in de ruimte waar je hem zet. Hij heeft namelijk een dunne behuizing en smalle randen rond het scherm. Hierdoor heeft deze tv een slanke verschijning in je kamer. Nodig je alvast de gasten uit en haal je de snacks erbij? Je kunt namelijk niet meer klagen over een gebrek aan entertainment in huis.

Voordelen van de Salora 65UHL2500:

 • Door de UHD resolutie zijn zelfs de kleinste details van het beeld duidelijk zichtbaar.
 • Vergeleken met andere tv’s van dit formaat is deze televisie zeer aantrekkelijk geprijsd.
 • Deze tv met een schermdiagonaal van 65 inch, kun je goed gebruiken als thuisbioscoop.
 • Hij heeft een beeldfrequentie van 1000 Hz, dus het scherm loopt geen vertraging op als je kijkt naar snelle bewegingen.

Nadelen van de Salora 65UHL2500:

 • Met deze tv heb je geen toegang tot online entertainment, apps en games.
 • Deze tv heeft geen draaibare voet, die je de mogelijkheid geeft om hem op je kijkpositie te richten.
 • Als je de geluidskwaliteit van deze tv wil verbeteren, kun je hem aansluiten op een home cinema set of een soundbar.
Klik hier voor de beste prijs

9. Toshiba 55U5766

Zoals je hebt gezien, zijn er veel verschillende tv’s verkrijgbaar. Om het ideale model uit te kiezen, is het daarom belangrijk dat je eerst voor jezelf nagaat welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Over het algemeen kijken gebruikers eerst naar het formaat dat het beste bij hen past. Vervolgens kijken ze vaak naar de beeldkwaliteit. Natuurlijk zijn er ook andere factoren die invloed kunnen hebben op je keuze. Denk bijvoorbeeld aan eventuele extra aansluitingsmogelijkheden. Ook de beeldverversing kan een rol spelen. Ben je iemand die niet op zoek gaat naar allerlei technische snufjes en wil je gewoon een 55 inch tv hebben met 4K beeldkwaliteit? Dan is de Toshiba 55U5766 de beste tv voor jou. Toshiba 55U5766Wij vinden dat dit model de beste tv voor jou is, omdat hij beschikt over een schermdiagonaal van 55 inch. Hij is dus relatief groot. Daarnaast heeft hij een 4K beeldscherpte.

Dankzij de 4K beeldscherpte, kun je keer op keer genieten van een scherpe beeldkwaliteit. De Toshiba 55U5766 geeft namelijk niet alleen 4K beelden, maar ook 4K UHD beelden moeiteloos weer. Je kunt dus elk detail van de film of het programma waar je naar kijkt of de game die je speelt duidelijk zien. Het komt weleens voor dat je naar de tv kijkt en er is plotseling niets meer dat je interesseert. Dat is geen probleem wanneer je deze tv in huis hebt. Je kunt hem namelijk via wifi verbinden met Smart tv. Op die manier krijg je namelijk toegang tot het internet en handige applicaties waaronder YouTube. Doordat deze tv bovendien beschikt over 4 HDMI-ingangen, kun je verschillende apparaten tegelijkertijd aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan een soundbar, Blu-ray speler, digitale decoder en spelcomputer. Ongeacht waar je naar kijkt, de ingebouwde subwoofer zorgt voor een duidelijk hoorbare bas.

Voordelen van de Toshiba 55U5766:

 • Deze tv kun je draadloos met internet verbinden via wifi.
 • Spannende actiescènes klinken extra levendig dankzij de ingebouwde subwoofer.
 • Je kunt zelfs de kleinste details van het beeld duidelijk zien dankzij de UHD resolutie.
 • Hij beschikt over goede beeldinstellingsmogelijkheden, die het kijkplezier kunnen vergroten.
 • Door gebruik te maken van de Smart tv optie, krijg je toegang tot games, apps en online entertainment.
 • Er zijn maar liefst 4 HDMI-ingangen waardoor je verschillende apparaten tegelijkertijd op de tv kunt aansluiten.

Nadelen van de Toshiba 55U5766:

 • Je kunt deze tv niet door middel van spraakbesturing bedienen.
 • Hij beschikt niet over een draaibare voet om hem te richten op je kijkpositie.
 • Vergeleken met soortgelijke modellen, is de interface van deze televisie wat trager.
 • Doordat er gebruik wordt gemaakt van een merk specifiek platform, zijn er minder functionaliteiten en instellingen in vergelijking met andere platforms.
Klik hier voor de beste prijs

10. Sony KD-65AF8

Intussen hebben we je verteld over 9 verschillende top tv’s. Het kan echter dat je het perfecte model nog niet hebt gevonden. Dat is geen probleem. We vertellen je namelijk over nog een topmodel. Als je iemand bent die van grote tv’s houdt, dan is dit model wellicht de beste tv voor jou. De Sony KD-65AF8 heeft namelijk een schermdiagonaal van 65 inch. Nu denk je misschien “maar er is toch al een tv met dat formaat gerecenseerd?” Dat klopt. Echter, dat model was een relatief standaard model met weinig extra functionaliteiten. Als jij juist een tv wil hebben met allerlei handige toeters en bellen, dan past dit model waarschijnlijk beter bij jou. Bij deze platte tv is er namelijk gezorgd voor een OLED scherm. Sony KD-65AF8Hierdoor zien je favoriete games, films, documentaires en series er levensecht uit. Het beeld heeft bovendien een hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren voor meer kijkplezier.

Als we kijken naar de technologie achter de superieure beeldkwaliteit van de Sony KD-65AF8, dan zien we dat de pixels op het paneel individueel aan of uit gaan. Hierdoor worden zwarte beelden ook echt zwart weergegeven en ontstaat er een krachtig contrast. Er is bij dit model, dat wellicht de beste tv voor jou is, ook gebruik gemaakt van een combinatie van een brede kleurweergave en Premium UHD ondersteuning. Samen zorgen deze factoren ervoor dat je geniet van een natuurgetrouwe beeldkwaliteit. Je kunt dus elke subtiele kleurnuance in bijvoorbeeld een bloemenveld duidelijk waarnemen. Bij deze tv is er ook gebruik gemaakt van Acoustic Surface technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de tv geluid produceert door te trillen. Doordat dit geluid bovendien direct uit het scherm komt, klinken effecten en stemmen super realistisch. Er zit tevens een subwoofer in de voet van de tv die diepe bastrillingen produceert voor meeslepende soundtracks.

Voordelen van de Sony KD-65AF8:

 • Het is mogelijk om deze tv door middel van spraakbesturing te bedienen.
 • Geluid komt direct uit het scherm, waardoor stemmen en effecten super realistisch klinken.
 • Hij beschikt over de Acoustic Surface technologie, waardoor deze televisie geluid produceert door te trillen.
 • Er is gezorgd voor 100 Hz beeldverversing waardoor ook super snelle beelden vloeiend worden weergegeven.
 • Deze tv is voorzien van een OLED scherm, dat ervoor zorgt dat beeld met een hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren wordt weergegeven.
 • Dankzij UHD Premium levert dit model een hogere helderheid en een breder kleurbereik op dan wanneer je zou kijken naar een standaard UHD televisie.
 • Je hoeft je geen zorgen te maken over het geluid, omdat er een subwoofer in de voet van de tv zit, die diepe bastrillingen produceert voor een meeslepende geluidservaring.

Nadelen van de Sony KD-65AF8:

 • Er wordt geen 3D-beeldweergave ondersteund.
 • Als je een klein budget hebt, dan kan de prijs van deze tv tegenvallen.
 • Doordat deze tv niet beschikt over een draaibare voet, is het niet mogelijk om hem op je kijkpositie te richten.
 • Hoewel zijn geluidskwaliteit goed is, ondersteunt deze tv geen virtueel surround geluid, waardoor het wellicht nodig is om er een home cinema set op aan te sluiten.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>