• Home
 • Acties

Black Friday Bol Com Aanbiedingen? Kom Hier Meer Te Weten Over Kortingscodes En Super Deals!

De meesten van ons kennen de (web)winkel bol.com al. Wist je echter dat er Black Friday bol com deals zijn, waar je kunt profiteren van korting op allerlei artikelen? Als je het nog niet wist, dan weet je het nu wel. Vele Nederlanders kijken maanden van tevoren uit naar de Black Friday bol com deals, omdat het assortiment dat deze shop aanbiedt enorm groot is. Zo kun je bij hen terecht voor alles van kleding tot elektronica en zelfs diverse accessoires. Hoewel we een paar maanden van tevoren nog niet precies weten welke artikelen met korting aangeboden zullen worden bij de Black Friday bol com acties, kunnen we wel onze vermoedens hebben. We hebben namelijk al eerder Black Friday aanbiedingen van bol.com gezien. Deze shop is tevens een trouwe aanbieder van allerlei aantrekkelijke Black Friday deals en kortingscodes. We vertellen je in dit artikel meer over deze aantrekkelijke acties.

Klik hier voor de beste black friday aanbiedingen

Black Friday bol com aanbiedingen

Voordat we je over de daadwerkelijke Black Friday bol com deals vertellen, vinden we het belangrijk om je eerst meer over deze winkel te vertellen. Hoewel Black Friday en Cyber Monday in de Verenigde Staten shopping dagen zijn, begrijpt bol.com dat ook Nederlanders graag willen profiteren van allerlei aantrekkelijke acties. Daarom kun je ook van Black Friday bol com aanbiedingen profiteren in Nederland en België. Deze Zwarte Vrijdag vindt plaats in november. Het gaat hier meestal om de vierde vrijdag van november. Ook dit jaar kun je in Nederland terecht voor aantrekkelijke deals. Je kunt dan meteen je inkopen doen voor het Sinterklaasfeest van 5 december en voor Kerstmis. Op die manier voorkom je dat je onnodig veel geld uitgeeft aan cadeautjes voor anderen. Je houdt tevens geld over om jezelf extra te verwennen. Geniet dus van de hoge kortingen en een eventuele kortingscode van Black Friday bol com acties.

Als je leest over Black Friday bol com aanbiedingen, dan wil je waarschijnlijk ook weten waar de shop ligt. Bol.com is van mening dat ze je een betere service kunnen bieden door je volledig online te laten winkelen. Daarom hebben zij geen fysieke winkels. Dit is echter juist goed geluid, omdat je dan tijdens de Black Friday drukte niet op straat hoeft te gaan. Je winkelt vanuit de comfort van je luie stoel online bij bol.com en de producten worden bij jou thuis afgeleverd. Zo gemakkelijk gaat dat. Kijk je mede vanwege deze reden reeds uit naar de aantrekkelijke Black Friday bol com aanbiedingen? Er zullen op deze dag allerlei aantrekkelijke deals worden aangeboden. Zelfs het krijgen van een kortingscode of meerdere kortingscodes is zeker, omdat winkels zoals bol.com op Zwarte Vrijdag helemaal uit hun dak gaan. Houd de website daarom in de gaten.

Black Friday bol com aanbiedingen

Gerecenseerde Black Friday bol com producten

Aangezien we nog niet precies weten voor welke producten er op Zwarte Vrijdag een kortingscode zal worden vrijgegeven, kunnen we alleen speculeren om welke producten het mogelijkerwijs kan gaan. Deze speculatie kunnen we baseren op voorgaande Black Friday bol com aanbiedingen. Aangezien bol.com een enorm groot assortiment heeft, is het moeilijk om over slechts 1 product te praten. Je kunt immers korting krijgen op alles van elektronica tot tuingereedschap. Wij vertellen je echter over 3 elektronische producten die wellicht als deals aangeboden zullen worden bij de Black Friday bol com aanbiedingen. Hoewel we in dit artikel focussen op elektronica, biedt bol.com op Black Friday ook allerlei andere leuke spullen aan met korting. Op Black Friday kunnen er namelijk deals zijn op smartphones, game consoles, airfryers, camera’s en zelfs tablets. Wij recenseren nu een game console, een camera en een tv, die je mogelijkerwijs met korting kunt kopen op Black Friday.

Black Friday bol com deals: Xbox One

Houd je van gamen? Dan is het handig als je een game console hebt. Welke console past het beste bij jou? Als je het prettig vindt om games in je woonkamer te spelen, dan is een krachtige console zoals de Xbox One perfect voor jou. Er zijn echter 2 soorten Xbox One consoles, namelijk de Xbox One X en de Xbox One S. Het is daarom belangrijk om te kijken naar de versie die jij graag wil hebben. Eigenlijk verschillende de 2 modellen niet veel van elkaar. Het is echter wel zo dat de Xbox One X, die je wellicht tijdens de Black Friday bol com aanbiedingen met korting kunt kopen, meer mogelijkheden heeft dan de Xbox One S. De X heeft namelijk 6 teraflops grafisch verwerkingsvermogen en ook 326 GB per seconde geheugenbandbreedte. Black Friday bol com deals Xbox OneJe kunt er zelfs in 4K-resolutie met 60 FPS mee streamen en er clips mee opnemen.

Aangezien je toch een kortingscode kunt gebruiken bij de Black Friday bol com actie, vertellen we je meer over de iets duurdere Xbox One versie, namelijk de Xbox One X. Als je graag zware games wil spelen, dan is het belangrijk dat je game console beschikt over een snelle verwerking van data. Je bent verzekerd van deze snelle dataverwerking als je de Xbox One X in huis hebt. Hij is namelijk een 8-core Custom AMD CPU met een snelheid van 2,3 GHz. Deze snelheid brengt een verbeterde AI, realistischere werelden en ook vlottere interacties met zich mee tijdens het spelen. Bij deze console is er tevens gezorgd voor een groot geheugen. De console beschikt namelijk over maar liefst 12 GB GDDR5 grafisch geheugen, waardoor snellere en krachtigere prestaties mogelijk zijn. Hierdoor worden omgevingen groter weergegeven, kun je horizonnen beter zien en de laadtijden zijn korter vergeleken met voorgaande modellen.

Voordelen van de Xbox One:

 • Er is gezorgd voor kortere laadtijden.
 • Deze game console heeft een stille werking.
 • Dankzij de 4K-eigenschappen van deze console, zijn karakters realistischer dan ooit.
 • Afhankelijk van jouw behoeften kun je kiezen voor de Xbox One X of de Xbox One S.
 • Het is mogelijk om 4K-games zoals Forza Motorsport 7 en Sea of Thieves te spelen op de Xbox One X.

Nadelen van de Xbox One:

 • De Xbox One X heeft een geheugen van 1 TB, wat relatief snel vol raakt als je een fanatieke gamer bent.
 • Als we kijken naar de reguliere prijs van dit apparaat, dan kan deze prijs wellicht tegenvallen. Echter, door tijdens de Black Friday bol com actie een kortingscode te gebruiken, wordt de prijs aanzienlijk verlaagd.

Black Friday bol com deals: Go Pro 6

We hebben allemaal wel een of andere passie of hobby. Sommigen van ons gamen, anderen shoppen en weer anderen maken foto’s. Als jij graag foto’s maakt, dan is het belangrijk om een handige camera te hebben. Wij kennen een camera die eigenlijk gewoon een alleskunner is. Hier verwijzen we naar de Go Pro 6, die je wellicht met korting kunt kopen tijdens de Black Friday bol com aanbieding. De complete naam van de Go Pro 6 is de GoPro HERO 6. Met deze camera kun je al je avonturen vastleggen. Dit gebeurt bovendien niet zomaar. Je kunt namelijk opnemen in 4K met 60 fps. Hierdoor is het zelfs mogelijk om de beelden in slow motion te editen. Er zijn voor de camera tevens veel mounts, waardoor hij tijdens alle actiemomenten ingezet kan worden. Black Friday bol com deals Go Pro 6Dankzij de beeldstabilisatie worden schokkerige beelden bovendien voorkomen. Kijk zelfs opnames snel terug op het LCD scherm.

Als we alleen kijken naar camera’s waar je goede opnames mee kunt maken, dan vinden we een lange lijst met modellen. Echter, een van de eigenschappen die de Go Pro 6 aantrekkelijker maakt dan andere modellen tijdens de Black Friday bol com deals, is het feit dat de opnames vloeiend zijn. Je kunt behalve opnames in 4K tot 60 fps namelijk ook opnames maken tot 240 fps in Full HD. Hoe gedetailleerd je ook wil opnemen, in alle gevallen zien de beelden er prachtig uit. Dit komt deels ook door de verbeterde beeldstabilisatie. Ben je middenin de actie en wil je jezelf filmen? Dan kun je desgewenst je stem gebruiken om de action camera te bedienen. Eventuele opnames worden zelfs automatisch gemonteerd dankzij de Quik Stories functie. Nadat je de gewenste actie hebt opgenomen, kun je de GoPro applicatie gebruiken om de opnames naar je smartphone te sturen.

Voordelen van de Go Pro 6:

 • Deze camera is stevig en kan op verschillende actiemomenten gebruikt worden.
 • Het is mogelijk om deze actiecamera te bedienen met maar liefst 13 spraakcommando’s.
 • Je neemt met dit model gedetailleerde beelden op, want je neemt beelden in 4K-formaat op.
 • Hij heeft een Quik Stories functie, waardoor de beelden op je smartphone automatisch worden gemonteerd.
 • Hoewel deze camera gewoonlijk vrij prijzig is, kun je hem door middel van een kortingscode voor minder geld kopen als je wacht op Black Friday bol com deals.
 • Er is gezorgd voor een hoog aantal frames per seconde in 4K en Full HD, waardoor je de mogelijkheid hebt om beelden tot slow motion opnames te vertragen.

Nadelen van de Go Pro 6:

 • De spraakbesturing is nog niet in het Nederlands beschikbaar.
 • Het is verstandig om een extra batterij in de buurt te hebben, want de accu loopt vrij snel leeg.
 • Doordat de geluidskwaliteit van deze actiecamera beperkt is, is hij in feite niet geschikt om vlogs te maken.
 • Als je gebruik wil maken van het 5 GHz netwerk, dan moet je smartphone dit netwerk ook ondersteunen.

Black Friday bol com deals: Sony KD-55XE8599 – 4K tv

Tegenwoordig kunnen de meesten van ons zich geen leven meer voorstellen zonder tv. Daarom is het belangrijk dat je een goede tv in huis hebt. Goed is een relatief begrip, maar de meesten van ons vinden een tv met een superieure beeldkwaliteit vast wel goed. Daarom vertellen wij je meer over de Sony KD-55XE8599 – 4K tv. De naam van deze tv “4K” spreekt eigenlijk al voor zich. Dit model ondersteunt namelijk 4K HDR-technologie, waardoor je geniet van zuivere kleuren bij hoge helderheid voor natuurlijke beelden. Beelden komen op deze tv als het ware tot leven, dankzij de prachtige diepte, details en structuur. Er is bij het ontwerpen van deze tv alles aan gedaan om je te voorzien van de beste kijkervaring. Black Friday bol com deals Sony KD-55XE8599 - 4K tvDaarom heeft dit model een Triluminos-display, dat zorgt voor extra kleuren en extra helderheid. De authentieke, levendige beelden, wekken in elke scène de emotie in je op.

Als je de andere recensies in dit artikel ook hebt gelezen, dan heb je gezien dat we het ook hebben gehad over de Xbox One X console. Deze console is een 4K-model. Als je dus van de Xbox One X en de Sony KD-55XE8599 – 4K tv deals profiteert tijdens de Black Friday bol com aanbiedingen, dan kun je deze apparaten in combinatie met elkaar gebruiken. Je ziet dan niet alleen eventuele tv programma’s in geweldige kwaliteit, maar je speelt ook games van de beste kwaliteit. De tv stelt je zelfs in staat om nieuwe werelden te verkennen met Android TV. Android TV houdt in dat je Smart tv gewoon nog slimmer is, omdat je kunt genieten van de leukste functies van de smartphone of tablet op het mooi, groot BRAVIA-scherm. Je krijgt zelfs toegang tot content van films en tv-programma’s en tot duizenden apps door je stem te gebruiken.

Voordelen van de Sony KD-55XE8599 – 4K tv:

 • Beelden worden in 4K-kwaliteit weergegeven.
 • Je kunt profiteren van de vele voordelen die Android TV met zich meebrengt.
 • Via de intuïtieve afstandsbediening met spraakbediening ervaar je de snelheid en het bedieningsgemak van deze Smart tv.
 • Hij beschikt over een prachtig contrast tussen donkere scenes, heldere wittinten en vibrante kleuren.
 • Er is bij deze tv gezorgd voor een smal aluminium frame, dat hem een strakke en aantrekkelijke uitstraling geeft.
 • Zelfs bij snel bewegende beelden kun je genieten van vloeiende en scherpe details dankzij 1000 Hz Motionflow XR.

Nadelen van de Sony KD-55XE8599 – 4K tv:

 • Deze tv ondersteunt geen 3D-beelden.
 • Aangezien er niet is gezorgd voor local dimming, kun je de zwartwaarden niet dieper maken.
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>