Bosch BGL8507 Kopen? Bekijk nu deze Review!

Als je op zoek bent naar een krachtige stofzuiger waarmee je zowel tapijt als harde vloeren kunt reinigen, dan kies je voor de Bosch BGL8507. Deze stofzuiger heeft voor zijn prestaties op tapijt en op harde vloeren een A gescoord. Dit is de hoogst haalbare score, dus je bent verzekerd van topresultaten. De stofzuiger beschikt bovendien over een QuattroPower systeem. Deze hoogwaardige Bosch technologie zorgt voor een uitstekend schoonmaakresultaat en laag energieverbruik.

Kiezen voor een Bosch stofzuiger betekent kiezen voor gebruiksgemak en topresultaten. De stofzuigers van dit merk worden regelmatig gekozen als beste koop en best getest. De BGL8507 is in januari 2020 door de Kieskeurig.nl bezoekers als beste beoordeeld. Dit is slechts één voorbeeld van de prestaties van de Bosch stofzuigers. Bosch biedt zowel zakloze stofzuigers als varianten met stofzakken aan. Kies voor een model dat past bij je behoeften. Eén ding is zeker: stof is altijd keurig opgeruimd met een Bosch stofzuiger!

Review over de Bosch BGL8507

Wil je graag weten wat de Bosch BGL8507 speciaal maakt? De aantrekkelijke eigenschappen van dit apparaat hebben wij hieronder voor je opgesomd:

 • Hoogste classificatie
  Voordat je een stofzuiger koopt, is het belangrijk om na te gaan welke classificatie hij heeft behaald op het gebied van harde vloeren, tapijt, enzovoorts. Bij de BGL8507 hoef je niet na te gaan welke vloersoorten je in huis hebt, want dit model heeft in alle klassen de hoogste classificatie behaald: Klasse A voor reinigingsprestaties op tapijt, harde vloeren, energie-efficiëntie en stof her-uitstoot.
 • Topresultaten en laag energieverbruik
  Deze Bosch stofzuiger beschikt over de QuattroPower technologie. Deze technologie zorgt voor het beste schoonmaakresultaat terwijl er weinig energie wordt verbruikt.
 • Schone uitblaaslucht
  Dankzij het pureAir hygiënisch filter ontstaat er een schonere uitblaaslucht. Dit filter is bovendien wasbaar zodat je bespaart op vervangingskosten.
 • Groot actieradius
  Tijdens het stofzuigen is het belangrijk dat je een groot bereik hebt, zodat je vrij kunt werken zonder te hoeven verwisselen van stopcontact. Dankzij het groot actieradius van de In’genius BGL8507 stofzuiger, heb je een grote bewegingsvrijheid en optimale flexibiliteit wanneer je stofzuigt. Het actieradius van dit apparaat bedraagt maar liefst 15 meter. Het stofzuigen was nooit makkelijker en praktischer!
 • Onafgebroken stofzuigen en geen zak wisselen
  Deze stofzuiger maakt gebruik van grote stofzakken. De XXL-zakken zorgen ervoor dat je lang onafgebroken kunt stofzuigen en geen zak hoeft te verwisselen. Je bespaart hierdoor ook op stofzakken.
 • Zuigkrachtregeling
  Een handige functie van de In’genius stofzuiger is dat je de zuigkracht eenvoudig kunt regelen met de draaiknop. Hierdoor stel je zelf, aan de hand van het type vloer dat je stofzuigt, in welke zuigkracht gehanteerd wordt. Geniet dus keer op keer van optimale reinigingsprestaties, ongeacht welke vloer je stofzuigt.

Bosch BGL8507

Voordelen van de Bosch BGL8507

Voordat je een stofzuiger koopt, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de eigenschappen, voor- en nadelen ervan. We zijn daarom voor je nagegaan wat de voor- en nadelen van de Bosch BGL8507 zijn. Lees hieronder welke voordelen hij met zich meebrengt:

 • Hygiënisch de stofzak verwijderen
  Hoewel de stofzak niet snel vol raakt, is het gemakkelijk om hem te verwijderen wanneer het tijd is om hem te vervangen. Het verwijderen van de zak gebeurt bovendien hygiënisch.
 • Lang snoer
  De stofzuiger beschikt over een lang snoer van 12 meter waardoor je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen. Je hebt met deze stofzuiger een actieradius van 15 meter.
 • Vloer beschermen
  Wanneer je stofzuigt op harde vloeren, dan bestaat de kans dat je deze beschadigt. Maak gebruik van de meegeleverde parketborstels van deze Bosch In’genius stofzuiger om je harde vloer te beschermen tegen krassen.
 • Milieuvriendelijk
  We dragen allemaal bij aan het behouden van het milieu. Deze Bosch stofzuiger is daarom milieuvriendelijk. Door hem te gebruiken bespaar je tevens op energiekosten, want hij scoort op het gebied van energieklasse een A.

Nadelen van de Bosch BGL8507

Hoewel we voor je op zoek zijn gegaan naar de mogelijke nadelen van de Bosch BGL8507 stofzuiger, zijn we slechts één punt tegengekomen dat je wellicht als minpunt kunt ervaren:

 • Niet voor een stofallergie
  De BGL8507 In’genius stofzuiger beschikt over een HEPA 10 filter. Hoewel dit filter zoveel mogelijk de uitgeblazen lucht zuivert, is het niet krachtig genoeg voor mensen met een stofallergie. Als je een stofallergie hebt, kun je dit als minpunt ervaren.

Conclusie van onze recensie over de Bosch BGL8507

De Bosch BGL8507 stofzuiger is een krachtige stofzuiger die een A score haalt op alle vlakken. Hij scoort namelijk een A voor zijn reinigingsprestaties op tapijt en harde vloeren. Ook voor energie-efficiëntie en stof her-uitstoot heeft hij een A-score behaald. Daarnaast heeft hij een groot actieradius zodat je ongestoord kunt stofzuigen en niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen. Dankzij de grote opvangzak, kun je bovendien lang stofzuigen voordat je de zak hoeft te verwisselen. Wanneer het tijd is om de zak te verwisselen, dan gebeurt dit gemakkelijk en hygiënisch. Wij vinden deze stofzuiger een aanrader als je geen stofallergie hebt.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>