Bosch PLL 360 Kopen? Bekijk Snel De Review!

Voor verbouwingen of de inrichting van je huis is meetapparatuur onmisbaar. Je hebt namelijk niet voor elke kleine klus de hulp van een specialist nodig. Door gewoon je eigen meetapparatuur in huis te hebben, vergemakkelijk je bepaalde klusjes voor jezelf. Denk je bijvoorbeeld in dat je wil zorgen voor dezelfde afstand tussen je schilderijen. In dat geval kun je gebruik maken van een duimstok. Waarom zou je het echter moeilijk voor jezelf maken als je ook gemakkelijk gebruik kunt maken van een laserafstandsmeter. Wij kennen een model dat wellicht goed van pas komt in jouw woning. Hier verwijzen we naar de Bosch PLL 360. Dit apparaat projecteert een helder en nauwkeurige 360 graden laserlijn. Hierdoor is hij de perfecte hulp tijdens het bouwen van een verhoging, het aanbrengen van sieraden en bijvoorbeeld om het plafond te verlagen. Kom meer te weten over de Bosch PLL 360 en lees deze review!

Bosch is een specialist op het gebied van verschillende apparaten. Daarom zijn zij wereldwijd bekend. Je kunt bij deze fabrikant terecht voor allerlei elektronisch gereedschap waaronder boormachines, schaafmachines, verf- en wandbewerkingssystemen, lijmapparaten en zelfs meetapparatuur. Bij hen kun je tevens terecht voor diverse accessoires die de functies van de verschillende apparaten verder uitbreiden. Met apparaten van deze fabrikant in huis is het bijna niet meer nodig om specialisten klusjes te laten doen in en rondom je huis. Dit komt doordat de apparaten van Bosch zeer functioneel zijn en tevens gemakkelijk te gebruiken. Hierdoor heeft vrijwel iedereen de mogelijkheid om een doe-het-zelver te worden. De missie van Bosch is om innovatieve producten te ontwikkelen die je leven vergemakkelijken. Daarom kun je steeds weer bij hen terecht voor handige apparaten. Deze apparaten zijn bovendien van topkwaliteit waardoor ze lang meegaan. Wil je gemakkelijk metingen uitvoeren? Gebruik dan de Bosch PLL 360!

Review over de Bosch PLL 360

Bij het uitvoeren van verschillende klusjes, merk je steeds dat meetapparatuur onmisbaar is. Daarom kies je voor een apparaat waar je gemakkelijk metingen mee kunt uitvoeren. Waarom zou je geen gebruik maken van een apparaat dat gebruik maakt van de lasertechnologie? Denk hierbij aan de Bosch PLL 360. Deze meter maakt gebruik van de lasertechniek, waardoor nauwkeurige en eenvoudige metingen mogelijk zijn. Wanneer je de afstanden in en rondom je woning wil meten, hoef je de meter niet steeds vast te houden. Voor extra stabiliteit, kun je namelijk ook gebruik maken van de universeelhouder. Dit is een statief waar je de meter op aansluit. Hoewel de houder licht is, voelt hij toch solide aan. Natuurlijk ben je niet verplicht om de metingen uit te voeren met de statief. Je kunt namelijk ook met de meter alleen metingen uitvoeren. Het meten van verschillende afstanden was nog nooit zo eenvoudig!

De Bosch PLL 360 is een zelfnivellerende kruislaser, wat inhoudt dat de lasers vrij hangen in de behuizing. Dankzij de zwaartekracht worden deze lasers recht getrokken. Dit betekent dat de laserlijn binnen ongeveer 5 seconden recht staat waardoor je jouw afstand kunt meten. Deze meting vindt bovendien accuraat plaats, waardoor je foutloos objecten in een ruimte kunt uitlijnen. Hoewel je de meter misschien vaker zal gebruiken voor horizontale metingen, is hij ook te gebruiken om verticale lijnen te meten. Er zijn tevens andere toepassingen wanneer je gebruik maakt van deze laser. Denk bijvoorbeeld aan de projectie van diagonale lijnen. Je hebt de mogelijkheid om deze diagonale metingen uit te voeren, omdat de meter beschikt over een vergrendelingsfunctie. Hoewel we veel zelf kunnen en willen doen, is het niet altijd even gemakkelijk om de laserlijn zelf in verschillende hoogtes te positioneren. Daarom kun je gebruik maken van het 1,5 meter statief.

Bosch PLL 360

Voordelen van de Bosch PLL 360

Wanneer je van plan bent om een bepaald apparaat te kopen, dan ga je na wat de eigenschappen ervan zijn. Meestal vind je allerlei positieve eigenschappen. Met vertelt je namelijk meestal niet over de eigenschappen die je als minder prettig kunt ervaren. In deze recensie vertellen we je echter zowel over de voordelen als nadelen van de Bosch PLL 360. We starten met de voordelen:

 • Hellingsfunctie
  Hoewel je een kruis- en lijnlaser meestal gebruikt voor horizontale en soms verticale metingen, heb je wellicht ook weleens behoefte aan diagonale lijnen. Doordat deze laser beschikt over een hellingsfunctie kun je er ook diagonale lijnen mee projecteren. Deze diagonale lijnen zijn handig voor een schuine uitlijning. Natuurlijk heb je met dit apparaat ook de mogelijkheid om gewoon horizontale en verticale lijnen te projecteren.
 • Eenvoudige bevestiging
  Deze laser wordt geleverd met een handige universeelhouder oftewel een statief. Hierdoor kun je het apparaat gemakkelijk aan diverse ondergronden bevestigen. Wanneer hij eenmaal is bevestigd op de statief, hoef je je tevens geen zorgen te maken over de stabiliteit. De statief is namelijk zeer stabiel en voelt ook solide aan.
 • Gemakkelijk te gebruiken
  Als je denkt aan apparaten voor professioneel gebruik, dan kan het dat je de indruk hebt dat deze apparaten niet geschikt zijn voor thuisgebruik. Echter, dit is niet het geval wanneer je kiest voor deze laser. Hij is namelijk gemakkelijk te gebruiken. Projecteer dus keer op keer heldere en nauwkeurige 360 graden laserlijnen met dit apparaat.
 • Werkt met AA-batterijen
  Sommige apparaten werken op batterijen. Dit is op zich geen probleem zo lang je gemakkelijk vervangende batterijen kunt vinden. Met deze laser in huis hoef je je geen zorgen te maken dat je geen vervangende batterijen kunt vinden. Hij werkt namelijk met AA-batterijen. Houd dus gewoon een pakje vervangende batterijen in huis.

Nadelen van de Bosch PLL 360

Zoals we eerder aangaven beschikt elk apparaat over positieve en negatieve eigenschappen. Om een goed geïnformeerde keus te maken, is het handig om de voordelen af te wegen tegen de nadelen. Daarom vertellen wij je nu ook over de eigenschappen van de Bosch PLL 360 die als minder prettig ervaren kunnen worden:

 • Geen statief
  Wanneer je kiest voor de set van deze laser, dan krijg je er een compleet pakket bij. Hierbij hoort de laser zelf, de nodige batterijen, een opbergetui, een universeelhouder en een statief. Als je echter kiest voor de losse laser, dan moet je de statief apart kopen.
 • Overdag weinig lichtopbrengst
  Net zoals het geval is bij alle apparaten die met lasers werken, moet je bij deze laser ook rekening houden met het licht uit de omgeving. Overdag heeft de laser namelijk weinig lichtopbrengst. Om dit punt te omzeilen kun je natuurlijk ook gewoon de gordijnen dichtdoen om te zorgen voor een relatief donkere omgeving.

Conclusie van de review over de Bosch PLL 360

We zijn aan het einde gekomen van deze review over de Bosch PLL 360. In deze review hebben we je verteld over de handige functies en toepassingen van deze laser. Daarnaast hebben we je laten zien welke voordelen en nadelen hij met zich meebrengt. Denk er bijvoorbeeld aan dat de laser beschikt over een hellingsfunctie, je hem gemakkelijk kunt bevestigen en hem tevens eenvoudig kunt gebruiken. Doordat hij bovendien werkt met AA-batterijen, kun je gemakkelijk vervangende batterijen vinden als de batterijen die je op dat moment gebruikt leeglopen. Natuurlijk houd je ook rekening met de minpunten die gepaard gaan met deze laser. Wij vinden dat de voordelen die deze laser met zich meebrengt zwaarder wegen dan de nadelen, die je overigens kunt omzeilen. Daarom vinden wij dat de Bosch PLL 360 een aanrader is!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>