Cakewalk kleding

Iedere dag een feestje bouwen is met de kleding van Cakewalk een “piece of cake”. Te gekke kleuren, vrolijke printjes en bloemenmotieven, typisch voor de kledinglijn van Cakewalk.

Cakewalk kleding wordt al sinds 1992 op de markt gebracht. Het is een Nederlands modemerk dat vrolijke meisjeskleding ontwerpt. De kleding is beschikbaar in de maten 74 tot en met 176, van de aller kleinsten tot de grootsten. De kleding van Cakewalk onderscheidt zich van andere merken doordat ze gebruik maken van warme kleurcombinaties die passen bij de belevingswereld van jonge meisjes. Creatieve vormen en fantasierijke patronen wisselen elkaar af. Ieder kledingstuk van Cakewalk is uniek, omdat het creatieve detail een belangrijk uitgangspunt is. Denk hierbij aan een mooie riem of bijzonder patroon dat jouw kledingstuk uniek maakt.

Cakewalk kleding gaat met de mode mee. Ieder kledingstuk wordt ontworpen vanuit de ogen van een jong meisje. Daardoor is ieder kledingstuk hip en modern. De vrolijke, warme uitstraling zorgt ervoor dat je bij iedere gelegenheid de blits maakt. Voor de ouders is het aanschaffen van Cakewalk kleding een win-win situatie. Niet alleen is de kleding hip en modern, maar ook heeft de Cakewalk kledinglijn een prima prijs-kwaliteit verhouding.

De Cakewalk kleding richt zich op alle jonge meisjes, van baby tot tiener. De kleding voor de jongsten heeft een hoge schattigheidsfactor. Het zijn de lieve, meisjesachtige kledingstukken met een unieke twist. Voor de tienermeiden heeft Cakewalk stoere, coole kleding ontworpen met een speelse en moderne uitstraling. Bijna alle kledingstukken worden gemaakt van verschillende stoffen, zoals wol en katoen. De gehele kledinglijn is eenvoudig met elkaar te combineren, waardoor je met slechts een paar kledingstukken eindeloze combinaties kunt maken. Dankzij de kleurcombinaties kun je zelfs de maillots en leggings combineren met de rest van de kledinglijn. Cakewalk ontwerpt ieder seizoen een nieuwe collectie, waarbij ze uitgaan van de laatste modetrends en de belevingswereld van de jonge meisjes.

Door de kleding van Cakewalk ben je als jonge meid verzekerd van een creatieve outfit, waarbij ieder kledingstuk uniek is. Dankzij de verschillende patronen en eindeloze mogelijkheden kun je iedere dag stralen. In de ruime collectie van dit merk, is er altijd wel iets te vinden dat bij je past.

Voor meer artikelen, zie de homepage.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>