De Dakine Wonder Kopen? Bekijk Deze Review!

Ben je op zoek naar een nieuwe rugzak, maar weet je niet zo goed hoe je het ideale model kunt uitkiezen? Dan is het handig om op een aantal factoren te letten. Het eerste wat je kunt doen, is nagaan welk type rugzak het beste bij je past. Er zijn onder andere schooltassen, kinderrugzakken, sportrugzakken en zelfs allround rugzakken. Als je niet precies weet welk type rugzak het beste bij je past, dan is het handig om voor een allround rugzak te kiezen. Dergelijke modellen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de inhoud van de verschillende modellen. Als je bijvoorbeeld veel spullen in de rugzak wil zetten, dan is het handig om voor een rugzak met een grote inhoud te kiezen. Wat dacht je van een allround rugzak met een inhoud van 15 liter? Kies dan voor de Dakine Wonder rugzak!

In deze review vertellen we je alles over de bovengenoemde rugzak. Zo kom je meer te weten over de unieke specificaties. We gaan echter ook in op de voordelen en mogelijke nadelen die hij met zich meebrengt. Voordat we je over deze eigenschappen vertellen, willen we je eerst informatie geven over de fabrikant die hem heeft vervaardigd. De fabrikant van de Dakine Wonder rugzak is Dakine. Dit is een Amerikaans bedrijf dat bekend staat om het vervaardigen van outdoor kleding en rugtassen. Het bedrijf is bovendien gespecialiseerd in sportmaterialen voor extreme sporten. Je kunt bij hen rekenen op superieure kwaliteit en duurzaamheid, want het bedrijf bestaat al gedurende lange tijd. Zelfs de naam verwijst naar topkwaliteit. Dakine betekent namelijk in de taal van Hawaï “het beste”. Kies dus voor de beste rugzak, die tevens duurzaam is en is ontworpen met oog voor details en schaf de Dakine Wonder rugzak aan.

Review over de Dakine Wonder rugzak

Ben je iemand die dol is op skateboarden? Dan neem je je skateboard waarschijnlijk overal mee naartoe. Waar zet je de skateboard in wanneer je hem met je meeneemt? Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een jute zak of een aparte rugzak, maar het is wellicht handiger om er een speciale rugzak voor te hebben. In een dergelijke rugzak kun je ook andere spullen meenemen, waardoor je niet met meerdere rugzakken of tassen hoeft te lopen. Daarom komt de Dakine Wonder rugzak goed van pas. Deze compacte allround rugzak is perfect om je skateboard met je mee te nemen. Er is aan de voorzijde van de rugzak namelijk gezorgd voor 2 verstelbare bandjes. Aan deze bandjes bevestig je je skateboard verticaal. Je houdt hierdoor nog genoeg ruimte over om andere spullen mee te nemen, omdat je skateboard niet in de rugzak, maar aan de buitenzijde zit.

Als je een liefhebber bent van outdoor activiteiten, dan heb je waarschijnlijk vaak een zonnebril bij je. Wanneer je de bril even niet nodig hebt, zoek je wellicht naar een plek om de bril op te bergen. Daar heeft de fabrikant van de Dakine Wonder rugzak rekening mee gehouden. Er is namelijk een apart vak waar je je zonnebril in kunt opbergen. Dit vak is gevoerd met zachte fleece, waardoor krasjes op de glazen van je bril worden voorkomen. Als je veel spullen met je mee wil nemen, is dat ook geen probleem. De rugzak beschikt namelijk over rekbare zijvakken. Hierdoor heb je extra ruimte om veel spullen met je mee te nemen. Doe bijvoorbeeld een paraplu, drinkflesje, voedselreep of ander handig spul in de zijvakken, zodat je er handig bij kunt. Op de voorzijde vind je een elastisch touw om bijvoorbeeld je handdoek, trui of (regen)jas tussen te stoppen.

Dakine Wonder

Voordelen van de Dakine Wonder rugzak

Veel verkopers vertellen je over de unieke specificaties van de producten die ze verkopen. Echter, vaak gaat men niet in op de mogelijke voordelen en nadelen die het desbetreffend product met zich meebrengt. Omdat wij het belangrijk vinden dat je beschikt over alle relevante informatie van deze rugzak, zijn we ook voor je op zoek gegaan naar de mogelijke voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. We vetellen je eerst over de voordelen van de Dakine Wonder rugzak:

 • Fleecevak voor zonnebril
  Wanneer je een zonnebril op hebt, zie je er stoer of sexy uit. Daarom vinden velen van ons het leuk om een zonnebril op te zetten wanneer we op stap gaan. Echter, als de zon onder gaat of je hebt de zonnebril even niet nodig, dan moet je naar een veilige plek zoeken om de zonnebril op te bergen. Als je gebruik maakt van deze rugzak, is dit geen probleem. De rugzak beschikt namelijk over een speciaal fleecevak waar je je zonnebril in kwijt kunt. Doordat het vak is gevoerd met zachte fleece, worden krasjes op de glazen voorkomen.
 • Skateboard bevestiging
  Sommige personen zijn echte skateboardfanaten. Dergelijke personen willen hun skateboard het liefst altijd bij zich hebben. Een skateboard is over het algemeen geen klein ding. Daarom is het soms een uitdaging om hem met je mee te nemen. Dit is echter niet het geval als je gebruik maakt van deze Dakine rugzak. Hij heeft namelijk een speciale bevestiging voor een skateboard. Je bevestigt de skateboard dus gerust verticaal aan de voorzijde van de rugzak.
 • Elastisch touw
  Heb je je spullen al netjes gezet in de rugzak en blijkt dat je iets bent vergeten? Geen probleem! Aan de voorzijde van de tas is er namelijk een elastisch touw waar je onder andere je (regen)jas tussen kunt stoppen.

Nadelen van de Dakine Wonder rugzak

We weten allemaal dat niets perfect is. Daarom doen we er zoveel mogelijk alles aan om op de hoogte te zijn van zowel de voordelen als nadelen van een product voordat we hem aanschaffen. Als je onze recensies leest, dan hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de mogelijke voordelen en nadelen van producten. We doen het onderzoek namelijk voor je. In het geval van deze rugzak hebben we je reeds verteld over de voordelen die hij met zich meebrengt. Om je een compleet beeld te geven van de rugzak vertellen we je daarom ook over de mogelijke nadelen van de Dakine Wonder rugzak:

 • Geen rugventilatie
  Ben je iemand die regelmatig actief bezig is en neem je daarbij een rugzak mee? Dan is het handig om te kiezen voor een rugzak met rugventilatie. Dergelijke rugzakken houden je rug koel. Dit geldt ook voor wanneer je een lange fietsrit of wandeltocht maakt. Soms hebben rugzakken met rugventilatie zelfs een rugnet, dat ervoor zorgt dat je de tas niet direct tegen je rug draagt. In het geval van de rugzak die we nu recenseren, heb je deze mogelijkheid niet. De rugzak heeft namelijk geen rugventilatie. Als je hem echter van tijd tot tijd van je rug kunt halen, dan hoeft het feit dat hij geen rugventilatie heeft wellicht geen probleem te zijn.
 • Geen bijbehorende regenhoes
  Als je regelmatig in de regen loopt met een rugzak, dan wil je waarschijnlijk de spullen in je rugzak beschermen. Je kunt daarom een regenhoes om de rugzak wikkelen om de inhoud van de tas te beschermen. Deze rugzak komt helaas niet met een bijbehorende regenhoes. Dit kun je wellicht als minder prettig ervaren. Als je deze rugzak toch graag wil hebben, dan kun je er wellicht een andere regenhoes voor aanschaffen.

Conclusie van de recensie over de Dakine Wonder rugzak

Nadat je deze recensie hebt gelezen met informatie over de unieke specificaties, voordelen en nadelen van de Dakine Wonder rugzak, kun je zelf concluderen of hij je geld waard is. Als we nogmaals kijken naar de voordelen, dan zien we dat de rugzak een compact allround model is, waar je toch veel spullen in kwijt kunt. Hij heeft namelijk een inhoud van 15 liter, maar je kunt aan de voorzijde ook een skateboard bevestigen. Daarnaast is er een speciaal vak met een zachte fleece voering voor je zonnebril. De rekbare zijvakken geven je zelfs extra opbergmogelijkheden. Je kunt zelfs aan de voorzijde extra spullen kwijt, want er is gezorgd voor een elastisch touw, waar je spullen tussen kunt stoppen. De enige minpuntjes van de rugzak zijn dat hij geen rugventilatie heeft en je er geen bijbehorende regenhoes bij krijgt. Wij vinden daarom dat de Dakine Wonder rugzak een aanrader is!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>