Lees de Review als je de Dirt Devil Centec 2 M2288-0 wil Kopen!

Ben je op zoek naar een stofzuiger waarmee je snel de hele vloer kunt schoonmaken? Dan kies je voor de Dirt Devil Centec 2 M2288-0. Deze stofzuiger beschikt over een parketborstel waarmee je behalve harde vloeren ook parket gemakkelijk schoonmaakt. Het vuil dat de stofzuiger opzuigt wordt opgevangen in een stofreservoir van 2,5 liter. Het reservoir is doorzichtig, dus je ziet meteen wanneer hij geleegd moet worden. De stofzuiger heeft bovendien een zuigkracht van 255 watt. Krachtig toch?

Kiezen voor een stofzuiger van het merk Dirt Devil is altijd een goed idee. Deze fabrikant specialiseert zich namelijk in het vervaardigen van stofzuigers. Je kunt bij hen kiezen uit verschillende soorten en formaten. Denk bijvoorbeeld aan kleine stofzuigers, tapijtreinigers en alles daartussen. De missie van dit bedrijf is om producten te vervaardigen waarmee elke omgeving goed schoongemaakt kan worden. Als je dus kiest voor de Dirt Devil Centec 2 M2288-0, dan ben je verzekerd van een kwalitatief goede stofzuiger die jouw schoonmaakproblemen oplost.

Review over de Dirt Devil Centec 2 M2288-0

Je vraagt je misschien af wat de Dirt Devil Centec 2 M2288-0 speciaal maakt. Hij is voorzien van verschillende functies die het stofzuigen optimaliseren en vergemakkelijken. Hij beschikt over een traploze elektronische vermogensregeling waardoor je zeer voorzichtig kunt stofzuigen, maar ook heel krachtig het vuil kunt opzuigen. De stofzuiger maakt gebruik van de efficiënte cycloontechnologie, waardoor er geen stofzak nodig is. Het stofreservoir van de stofzuiger heeft een volume van 2,5 liter. Dit doorzichtig reservoir is afneembaar en daardoor gemakkelijk te legen. Tijdens het legen verlies je bovendien geen stof, doordat je hem gemakkelijk met een druk op de knop leegt. Dankzij de compacte bouw en vorm is de stofzuiger zeer wendbaar. Hij heeft tevens gemakkelijk draaiende rubberen wielen. Deze maken de stofzuiger prettiger in gebruik. Je neemt hem ook gemakkelijk met je mee dankzij de handige draaggreep.

Een ander punt dat de Dirt Devil Centec 2 M2288-0 uniek maakt is de chroom-klik-telescoopbuis. Deze kun je in hoogte verstellen. De buis komt bovendien met een toebehoorhouder voor de meubelborstel en het voegenmondstuk. Tijdens het stofzuigen wordt de uitgeblazen lucht gefilterd. Wanneer je de stofzuiger gebruikt, hoef je niet steeds gebruik te maken van een ander stopcontact, want hij heeft een groot werkradius dankzij de lange zuigerslang, het snoer van 5 meter en de lange telescoopbuis. Geen zin om te bukken? Geen nood. Je kunt de stofzuiger door middel van voetknoppen aan- of uitschakelen. Het snoer wordt ook automatisch opgerold wanneer je op één van de voetknoppen klikt. Dankzij het handig parkeersysteem is het opbergen van de stofzuiger een fluitje van een cent.

Dirt Devil Centec 2 M 2288-0

Dirt Devil Centec 2 M2288-0: de voordelen

Behalve dat de Dirt Devil Centec 2 M2288-0 een aantal unieke functies heeft, zijn er nog enkele voordelen die ermee gepaard gaan:

 • Geen beschadigingen
  De stofzuiger beschikt over een stootrand die ervoor zorgt dat beschadigingen aan muren en objecten worden voorkomen.
 • Accessoires voor verschillende schoonmaakklusjes
  Het is de missie van Dirt Devil om het schoonmaken voor je te vergemakkelijken. Dat is ook het feit wanneer je voor dit model kiest. Hij komt namelijk met accessoires zodat je overal in het huis optimaal kunt schoonmaken.
 • Stofbak minder vaak legen
  Een ander voordeel van deze sledestofzuiger is dat je dankzij de grote inhoud van het stofreservoir de stofbak minder vaak hoeft te legen.
 • Licht
  De stofzuiger weegt slechts 5,3 kg waardoor je hem gemakkelijk met je mee kunt nemen. Dit maakt hem ideaal voor wanneer je de trap op of af moet gaan tijdens het stofzuigen.

Dirt Devil Centec 2 M2288-0: de nadelen

Wij willen dat je een goed geïnformeerde keuze maakt wanneer je een stofzuiger koopt. Daarom beschrijven we behalve de voordelen ook de nadelen van de Dirt Devil Centec 2 M2288-0. Er zijn weliswaar niet veel punten die als negatief worden ervaren bij deze stofzuiger. Eén punt dat je als minder prettig kunt ervaren is het geluid. De stofzuiger is namelijk niet super stil. Een ander punt is dat het snoer van 5 meter korter is dan van sommige andere stofzuigers. Echter, de actieradius van de stofzuiger is toch groot dankzij de lange zuigerslang en lange telescoopbuis.

Dirt Devil Centec 2 M2288-0: conclusie van deze review

Aan de hand van de functionaliteiten, de voor- en nadelen van de Dirt Devil Centec 2 M2288-0 kun je concluderen of deze stofzuiger perfect is voor jou. Als je de voordelen vergelijkt met de nadelen dan zie je meteen dat de voordelen zwaarder wegen. Denk maar aan het lichte format, de stofbak die je niet vaak hoeft te legen, de bescherming tegen beschadigingen en de vele accessoires om verschillende locaties in huis schoon te maken. De minpunten die daar tegenover staan zijn het geluid en het relatief korte snoer. Aan de hand van deze plus- en minpunten, vinden wij dat de Dirt Devil Centec 2 M2288-0 een prima stofzuiger is om het hele huis mee schoon te maken!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>