De Dirt Devil Rebel 24 HF Kopen? Check onze Review!

Je reinigt de meest kwetsbare vloeren met de Dirt Devil Rebel 24 HF stofzuiger. Deze stofzuiger is zakloos en wordt geleverd met een parketborstel met zachte haren. Hierdoor glijdt de stofzuiger gemakkelijk over je parketvloer zonder hem te beschadigen. Dit komt door de zachte haren en de rubberen wielen. De stofzuiger beschikt bovendien over een omschakelbare zuigmond zodat je gemakkelijk kunt overschakelen van harde naar zachte vloeren. Ga je meubels of vensterbanken stofzuigen, dan kun je de meubelzuigmond gebruiken. De stofzuiger neem je tevens gemakkelijk met je mee, want hij is compact en weegt slechts 4,5 kg.

Als je kiest voor een stofzuiger van het merk Dirt Devil, dan ben je verzekerd van een duurzame stofzuiger. Deze fabrikant is namelijk gespecialiseerd in stofzuigers in elke soort en elk formaat. De missie van de fabrikant is om topproducten te vervaardigen die elke omgeving zo schoon mogelijk maken. Dirt Devil speelt in op de wensen van consumenten waardoor er producten van topkwaliteit ontstaan en schoonmaakproblemen tot het verleden horen. Met een Dirt Devil stofzuiger verdrijf je op eenvoudige wijze vuil uit je huis.

Dirt Devil Rebel 24 HF review

De Dirt Devil Rebel 24 HF cycloonstofzuiger is een handige aanwinst in huis. Deze stofzakloze stofzuiger heeft namelijk een hoge zuigkracht van 700 watt. Daarnaast beschikt hij over een zeer efficiënte motor om energie te besparen. Om verschillende oppervlakken te reinigen, wordt hij bovendien geleverd met een omschakelbare zuigmond en handige parketborstel. Deze stofzuiger met een capaciteit van 1,8 liter geeft door middel van LED-indicatoren aan wanneer je het reservoir dient te legen. Heb je een allergie? Dan is deze stofzuiger ook een aanrader dankzij het HEPA 13 filter, dat voor schone lucht zorgt.

Een andere unieke eigenschap van deze stofzuiger is dat hij een score heeft van 3x A bij het ecolabel. De Dirt Devil Rebel 24 HF scoort op het gebied van energieverbruik een A. Voor de zuigkracht op harde vloeren scoort hij ook een A en hetzelfde geldt voor de stofuitstoot. Deze cycloonstofzuiger is hierdoor niet alleen compact, maar ook krachtig. Er gaat tijdens het stofzuigen bovendien geen zuigkracht verloren. Kies voor deze duurzame stofzuiger voor een brandschoon resultaat.

Dirt Devil Rebel 24HF

Voordelen van de Dirt Devil Rebel 24 HF

Wanneer het tijd is om te stofzuigen, is het ideaal om een stofzuiger te gebruiken zonder toeters en bellen. De Dirt Devil Rebel 24 HF is hier een goed voorbeeld van. De voordelen van dit model zijn:

 • Zuigkracht
  Deze stofzuiger heeft een hoge zuigkracht die tijdens het stofzuigen niet verloren gaat. Hierdoor kun je optimaal stofzuigen en ben je snel klaar.
 • Licht gewicht
  Deze stofzuiger beschikt over een compact formaat zodat je hem gemakkelijk met je mee kunt nemen. Hij is ook ideaal als je een trap op of af moet gaan bij het stofzuigen, want hij weegt slechts 4,5 kg.
 • Snoerlengte
  De stofzuiger heeft een snoerlengte van 6 meter en een actieradius van 9 meter. Je hoeft dus niet steeds van stopcontact te verwisselen tijdens het stofzuigen.
 • Formaat
  Behalve dat de stofzuiger licht is, is hij ook klein. Met een hoogte van 35 cm, diepte van 47,5 cm en breedte van 30 cm kun je hem na gebruik gemakkelijk opbergen.
 • Milieuvriendelijk
  Deze stofzuiger scoort energieklasse A en is hierdoor energiezuinig en milieuvriendelijk.

Nadelen van de Dirt Devil Rebel 24 HF

Voordat je je keuze maakt, is het belangrijk om zowel de voor- als nadelen van de Dirt Devil Rebel 24 HF te bekijken. Lees snel verder om te zien wat de nadelen zijn:

 • Geluid
  Net zoals vele andere stofzuigers hoor je tijdens het gebruik van deze cycloonstofzuiger ook dat je ermee bezig bent. Dit kun je als minpunt ervaren als je vroeg ’s morgens of laat ’s avonds, wanneer iedereen nog slaapt, wil stofzuigen.
 • Wendbaarheid
  De aansluiting van de slang op de stofzuiger zelf is een vaste koppeling. Hierdoor draait de slang niet mee en is daardoor iets minder wendbaar.
 • Legen van de stofbak
  Wanneer het tijd is om de stofbak te legen, dan is het beter om dit buiten of boven de vuilnisbak te doen, omdat er best veel stof vrij komt.

Conclusie van de review over de Dirt Devil Rebel 24 HF

In deze review hebben we gekeken naar de functies van de Dirt Devil Rebel 24 HF. We hebben ook gekeken welke voor- en nadelen hij met zich meebrengt. Hij is compact en licht. Je kunt hem hierdoor gemakkelijk met je meenemen en hem eenvoudig opbergen. Daarnaast heeft hij een relatief lang snoer dat je bewegingsvrijheid geeft. Hij is bovendien milieuvriendelijk. Het belangrijkste punt is dat hij een goede zuigkracht heeft. Als je kiest voor deze stofzuiger, adviseren we je wel om rekening te houden met de volgende punten: stofzuig niet wanneer iedereen slaapt en leeg de stofbak het liefst buiten of boven de vuilnisbak om geen morserij te maken. Probeer deze cycloonstofzuiger vandaag nog uit!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>