Draw Something – leuk voor jong en oud!

Als je altijd werkt, wordt je leven saai. Vrolijk je leven op met Draw Something. Makkelijk te downloaden, gebruiksvriendelijk en ontzettend leuk! Kun jij het winnen van je familie en vrienden?

Draw Something is een app, ontwikkeld door OMGPop, waarbij je voorwerpen of personen tekent om muntjes te winnen. Jij tekent, je tegenstander moet raden. Als hij/zij het goed heeft geraden, verdienen jullie beiden de hoeveelheid muntjes van de opdracht. Daarna krijg jij een tekening te zien en is het jouw beurt om te raden wie of wat er getekend is. Probeer zoveel mogelijk muntjes te verzamelen om een plek op het leidersbord te verdienen. Per beurt krijg je drie opties om te tekenen, verschillend in moeilijkheidsgraad. Je mag zelf kiezel welke van de drie je tekent, maar let erop dat je zoveel mogelijk muntjes wilt verzamelen. Voor één muntje kun je iets simpels tekenen als een hoepel. Voor twee munten wordt het iets moeilijker. Je kunt de opdracht krijgen om vlechten te tekenen. Voor drie muntjes moet je echt het creatieve deel van je hersenen gebruiken. Teken bijvoorbeeld een verlies. Om het niet helemaal onmogelijk te maken om de tekeningen te raden, krijg je wel hulpletters om het te raden.

De app Draw Something is eenvoudig te downloaden in de appstore. Nadat je het geïnstalleerd hebt, kun je het direct spelen met je vrienden en familie voor het aller grootste plezier. Ook kun je tegen willekeurig geselecteerde gebruikers spelen. Je beslist het allemaal zelf. Sommigen gebruiken deze app als schetsboek, anderen zijn verslaafd geraakt aan het verzamelen van de muntjes. Voor iedereen, jong en oud, is dit spel geweldig vanaf dag één.

Hieronder volgen een aantal leuke weetjes over de app Draw Something. Wist je dat…..

  • Draw Something in 2012 de Flurry App Spotlight Award gewonnen heeft?
  • De app in de eerste vijf weken na de lancering 20 miljoen keer gedownload werd?
  • Het spel en het bedrijf dat de app ontwikkeld had verkocht werd voor 180 miljoen dollar in maart 2012?

Meer recensies lezen, klik dan hier.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>