Electrolux Zuogreen Plus Kopen? Bekijk de Review!

Wanneer je gebruik maakt van een stofzuiger verwacht je nadat je hebt gestofzuigd uiteraard een stofvrije woning. Dat is precies wat je krijgt wanneer je kiest voor de Electrolux Zuogreen Plus stofzuiger. Deze UltraOne Zuogreen+ is gemakkelijk te bedienen, maakt niet veel geluid en doet zijn werk goed. Dit apparaat beschikt over een 800 Watt motor die er samen met de unieke zuigmond voor zorgt dat je keer op keer het beste schoonmaakresultaat verkrijgt.

Haal een Electrolux apparaat in huis en ervaar de gemakken. De producten van dit merk zijn toonaangevend en van topkwaliteit. Ze zien er bovendien stijlvol uit waardoor je ze altijd een mooie plek in huis kunt geven. Electrolux vervaardigt verschillende productsoorten. Voor vrijwel elk huishoudelijk klusje is er een passend Electrolux apparaat. Je huis is niet compleet zonder een Electrolux stofzuiger.

Review over de Electrolux Zuogreen Plus

De Electrolux Zuogreen Plus is een gebruiksvriendelijke stofzuiger die zorgt voor perfecte schoonmaakresultaten. Dit apparaat is met een geluidsniveau van slechts 70 dB zeer stil. Deze stille werking wordt veroorzaakt door de Silent Air technologie, een stille slang en een geruisloos, maar toch efficiënt AeroPro Extreme mondstuk. Hij is bovendien energiezuinig en scoort een A op het gebied van energie-efficiëntie. Deze stofzuiger is voorzien van een 5 liter stofzak. Je hoeft deze zak dus niet vaak te vervangen en kunt lang, ongehinderd stofzuigen.

De Zuogreen Plus stofzuiger is speciaal ontworpen om het stofzuigen zoveel mogelijk voor je te vergemakkelijken. Dit apparaat is daarom zeer wendbaar en kan gemakkelijk over drempels en obstakels in huis rollen. Hij heeft daarnaast een bereik van 12 meter, dus je kunt gemakkelijk een groot oppervlak stofzuigen zonder van stopcontact te wisselen. Dit apparaat is relatief licht. Je kunt hem dus ook gemakkelijk gebruiken wanneer je de trap op en af moet gaan om te stofzuigen. Deze draagbare stofzuiger is voorzien van 3 opbergclips zodat je hem eenvoudig kunt opbergen.

Bij het ontwerpen van deze stofzuiger heeft Electrolux werkelijk aan alles gedacht. Daarom is het systeem van deze stofzuiger volledig afgedicht en beschikt het apparaat over een Allergy Plus filter. Dit filter vangt ook superkleine stofdeeltjes op. Is het tijd om het filter te vervangen? Met een druk op de knop kun je het filter uit het apparaat halen en vervangen.

Electrolux Zuogreen Plus

Voordelen van de Electrolux Zuogreen Plus

Zodat je een goed geïnformeerde keus kunt maken, zijn we de voor- en nadelen van de Electrolux Zuogreen Plus voor je nagegaan. De voordelen die hij met zich meebrengt zijn:

 • Zuigbuis
  Dit apparaat beschikt over een telescopische zuigbuis. Deze is eenvoudig in lengte verstelbaar voor extra gebruiksgemak tijdens het stofzuigen.
 • Minder vaak stofzak verwisselen
  Wanneer je gebruik maakt van een stofzuiger met een stofzak, dan weet je dat wanneer de zak vol is, je hem moet vervangen. Dit is ook het geval bij de Zuogreen+, maar dankzij het grote volume van 5 liter, hoef je de zak van deze stofzuiger minder vaak te vervangen.
 • Melding stofzak verwisselen
  Deze Electrolux stofzuiger beschikt over een indicator die aangeeft wanneer de stofzak vol raakt. Je weet dus precies wanneer je de zak moet verwisselen en kunt hierdoor blijven genieten van topprestaties.
 • Instelbare zuigkracht
  Je kunt de zuigkracht van deze stofzuiger zelf instellen aan de hand van de plek die je gaat stofzuigen. Uiteraard kun je de zuigkracht ook aanpassen als je veel of juist weinig vuil moet opzuigen.
 • Met parketborstel
  Als je harde vloeren stofzuigt, dan is het belangrijk deze te beschermen tegen krassen. Ook daaraan heeft Electrolux gedacht. Daarom wordt de Zuogreen+ stofzuiger geleverd met een parketborstel. Je kunt dus krasjes op de vloer voorkomen.
 • Energiezuinig
  Deze stofzuiger is energiezuinig en scoort energieklasse A. Je bespaart op de lange termijn dus op energiekosten.

Nadelen van de Electrolux Zuogreen Plus

We hebben voor je gekeken naar de mogelijke nadelen die de Electrolux Zuogreen Plus met zich meebrengt. De enige tekortkoming die we tegen zijn gekomen is:

 • Geen HEPA-filter
  Deze stofzuiger beschikt niet over een HEPA-filter dat ervoor moet zorgen dat de uitgeblazen lucht schoner wordt. Echter, hij beschikt over een afgedicht systeem met een Allergy Plus filter, dat kleine stofdeeltjes opvangt zodat deze niet in de ruimte blijven zitten.

Conclusie van de recensie over de Electrolux Zuogreen Plus

Aan de hand van de bovenstaande informatie kun je zelf nagaan of de Electrolux Zuogreen Plus dé stofzuiger voor jou is. Om het allemaal even samen te vatten: dit apparaat is licht en stil en zorgt voor de perfecte schoonmaakresultaten. Hij heeft daarnaast een groot bereik zodat je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen wanneer je ermee werkt. De UltraOne Zuogreen+ stofzuiger beschikt daarnaast over een grote stofzak zodat je deze niet vaak hoeft te verwisselen. Als de zak vol begint te raken, dan krijg je een melding zodat je weet dat je de zak moet verwisselen. Je kunt bovendien de zuigkracht van dit energiezuinig apparaat zelf instellen en gebruik maken van de parketborstel om je harde vloer te beschermen tegen krassen. Wij vinden dus dat deze stofzuiger een aanrader is!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>