Zet prachtige LED feestverlichting buiten. koop deze nu voordelig!

Ben je op zoek naar feestverlichting voor buiten? De verlichting die je buiten toepast is over het algemeen een beetje anders dan de verlichting die je binnen gebruikt. Dit komt doordat de verlichting voor buiten tegen een stootje moet kunnen. Het staat immers in wind en weer, maar je wil toch dat de verlichting een lange levensduur heeft. Breng met behulp van dit artikel de beste feestverlichting buiten aan.

Feestverlichting buiten zetten

Wanneer je op zoek gaat naar feestverlichting voor buiten, dan kun je daar 2 redenen voor hebben. Misschien ga je binnenkort een feest organiseren en wil je ervoor zorgen dat er buiten een prettige sfeer is. Het kan echter ook dat je gewoon je tuin een beetje wil verfraaien, omdat je daar veel tijd doorbrengt of omdat je regelmatig gasten in je tuin ontvangt. Het doet er niet toe om welke reden je feestverlichting buiten wil aanbrengen, omdat deze verlichting in beide gevallen prachtig is.

Velen zeggen zelfs dat er in hun tuin altijd een feestje is. Daarom brengen zij feestverlichting buiten aan. Wanneer je dan in de vooravond op je tuinstoel zit en geniet van een lekker biertje of verfrissend glaasje wijn, dan is er een romantische sfeer. De feestverlichting kun je namelijk in verschillende kleuren aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan warme, witte lichtjes. Als je deze lichtjes op de juiste manier aanbrengt, zie je het snoer ’s nachts bijna niet. Hierdoor lijkt het alsof de lichtjes zweven. De lichtjes worden dan omgetoverd tot prachtige sterren.

Wanneer je eenmaal feestverlichting buiten hebt gezet, hoef je je ook geen zorgen meer te maken over de decoratie van je tuin wanneer je een tuinfeest organiseert. Je hoeft dan alleen het een en ander even schoon te maken en je bent gereed om je visite te ontvangen. Verschillende vormen van tuinverlichting zijn bovendien weerbestendig, waardoor je de lichtjes niet steeds hoeft te verwijderen.

Verschillende vormen van feestverlichting buiten aanbrengen

Verschillende vormen van feestverlichting buiten aanbrengen

Afhankelijk van de indeling van je tuin of de locatie waar je feestverlichting buiten wil aanbrengen, kun je kiezen voor verschillende vormen van deze versiering. Denk bijvoorbeeld aan een prikkabel. Deze vorm van verlichting laat je denken aan de versiering rond Kerstmis. Prikkabel is namelijk een streng lichtjes in verschillende kleuren of met een warm, witte kleur. Afhankelijk van de sfeer die je wenst te creëren, kun je kiezen voor de ideale kleur. Over het algemeen zorgen de witte lichtjes voor een wat serieuzere sfeer en de gekleurde lampjes zorgen juist voor een wat lossere sfeer.

Er is veel wat je met lichtjes kunt zeggen. Daarom vragen velen zich af welke vormen van feestverlichting buiten aangebracht kunnen worden. Elke vorm brengt namelijk een eigen sfeer met zich mee. Je hoeft bovendien niet eens speciaal lichtjes in verschillende kleuren te kopen als de verlichting in een object met een leuke kleur zit. Denk bijvoorbeeld aan lampjes in lampionnen. Over het algemeen zijn de lichtjes in de lampionnen gewoon wit. Dankzij de prachtige kleuren van de lampionnen, lijkt het er echter op alsof er verschillende kleuren buiten zijn aangebracht.

Wij raden je sowieso aan om te kiezen voor lampionnen. Door deze feestverlichting buiten aan te brengen kun je namelijk gemakkelijk kiezen voor de gewenste kleur zonder dat je steeds andere lampjes hoeft te kopen. De lampionnen zijn er namelijk niet alleen in verschillende afmetingen, maar ook in verschillende kleuren. Voor een romantische sfeer buiten, kun je wellicht rode lampionnen gebruiken. Wil je juist voorspoed uitstralen, dan is de kleur groen zeker een aanrader. Lampionnen zijn er bovendien in verschillende materialen. De nylon varianten zijn onder andere perfect voor buitengebruik en de papierenvarianten passen perfect binnen.

Hoe je feestverlichting buiten bevestigt

Hoe je de gekozen feestverlichting buiten bevestigt zal natuurlijk afhangen van het type feestverlichting waar je voor hebt gekozen. Als je bijvoorbeeld prikkabels hebt gebruikt, dan kun je deze kabels aan 2 pilaren bevestigen. Hierdoor worden de kabels goed ondersteund waardoor het gewicht niet te veel wordt voor het oogje van de kabel. Elk koord heeft namelijk een eigen gewichtslimiet.

Er zijn ook verschillende factoren waar je op dient te letten wanneer je lampionnen buiten wil bevestigen. Over het algemeen zijn lampionnen op verschillende manieren te bevestigen. Ze komen ten eerste met een haakje aan de bovenkant. Je kunt een lampion dus gemakkelijk aan het haakje bevestigen aan een lus in het plafond. Heb je deze mogelijkheid niet in je tuin? Geen nood. Er zijn namelijk ook andere manieren om de lampionnen te bevestigen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je staaldraad monteert in je tuin. Dan kun je de lampionnen aan dat draad ophangen. Indien gewenst kun je zelfs de lampionnen aan een nylon draad bevestigen.

De mogelijkheden voor het bevestigen van feestverlichting buiten zijn vrijwel eindeloos. Het enige wat het van je vergt is een beetje creativiteit en moeite. Vervolgens kun je gerust je prachtige feestverlichting ophangen.

Bepaal de sfeer met feestverlichting buiten

Bepaal de sfeer met feestverlichting buiten

Het doet er eigenlijk niet toe of je een binnen- of buitenfeest organiseert, want feestverlichting is altijd bepalend voor de sfeer. Vooral omdat er zoveel vormen van feestverlichting zijn, is het belangrijk om eerst na te gaan welke sfeer je wil creëren. Daarna kijk je naar de feestlocatie, omdat er overal andere mogelijkheden zijn. Het is ook belangrijk om voor jezelf na te gaan welk type verlichting je wil gebruiken. Als het voor jou belangrijk is dat de verlichting energiezuinig is, dan raden wij je aan om LED feestverlichting buiten te gebruiken. Deze is niet alleen energiezuinig, maar produceert bovendien genoeg licht. Wanneer je alle aspecten hebt overwogen en je hebt je decoratieartikelen aangeschaft, dan kun je de feestverlichting buiten aanbrengen.

Je vraagt je nu misschien af waar je prachtige feestverlichting voor buiten kunt aanschaffen. Wij kennen een online winkel die is gespecialiseerd in unieke decoratieartikelen, namelijk lampionstore.nl. Je kunt bij hen onder andere terecht voor lampionnen in verschillende kleuren en afmetingen. Om je feestverlichting buiten nog beter tot uiting te laten komen, kun je bij deze shop terecht voor allerlei andere decoratieve producten zoals honeycombs. Om meer te weten te komen over deze shop, die gespecialiseerd is in decoratie en feestverlichting, kun je de review die erover is geschreven lezen. Deze review staat onder het artikel over lampionnen.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>