Flymo Twister 2000 Kopen? Bekijk de Review!

Heb je natte bladeren en ander tuinafval in je tuin? Dan ruim je dit op met de Flymo Twister 2000. Deze bladblazer zuigt gemakkelijk natte bladeren en ander rommel op. Voor het optimaal onderhouden van je tuin of om je oprit schoon te blazen, beschikt dit apparaat over een enorme blaaskracht. Hij heeft namelijk een blaassnelheid van 280 km per uur. Wanneer je het vuil op een hoop hebt geblazen, dan gebruik je hetzelfde apparaat om het groenafval op te zuigen en te versnipperen. Hij wordt vervolgens opgevangen in de 45 liter opvangzak. Opgeruimd staat netjes!

Een mooie en nette tuin heeft een positieve invloed op je gemoed. Daarom gebruik je Flymo producten om je tuin optimaal te onderhouden. Dit bedrijf vervaardigt verschillende elektronische tuinproducten met innovatieve technologieën. Je kunt onder meer kiezen voor grasmaaiers, kettingzagen en bladblazers. Met een bladblazer van Flymo gaat het opruimen van het erf veel sneller dan wanneer je gewoon het erf harkt. Flymo maakt tuinieren leuk en gemakkelijk zodat je tuin er altijd goed verzorgd uitziet.

Review over de Flymo Twister 2000

De Flymo Twister 2000 is een 2000 Watt bladblazer die je in je hand houdt wanneer je ermee werkt. Hij gaat gepaard met een enorme kracht en is perfect om rondom het huis te gebruiken. Dit apparaat wordt aangedreven door een krachtige elektrische motor. Bovendien kun je gemakkelijk overschakelen van de blaas- naar zuigfunctie en omgekeerd. Wanneer je dus alle vuil op een hoop hebt geblazen, kun je gemakkelijk de zuigfunctie instellen om het afval op te zuigen. De Twister heeft zijn naam overigens te danken aan de eenvoudige overschakeling van de blaas- naar zuigfunctie en omgekeerd.

Dankzij de versnipperfunctie van deze bladblazer en -zuiger wordt het volume van het afval verkleind met een verhouding van 10:1. Dit betekent dat het vuil tot 90% kleiner wordt gemaakt. Het versnipperde afval wordt netjes opgevangen in de opvangzak. Dit vuil kun je vervolgens hergebruiken als compost in de tuin. Het doet er bij dit apparaat niet toe of je natte of droge bladeren wil blazen of opzuigen, want hij verwerkt beide binnen een handomdraai. Je kunt de bladblazer bovendien gemakkelijk optillen, want hij weegt slechts 4,2 kg.

Flymo Twister 2000

Voordelen van de Flymo Twister 2000

Welke voordelen brengt de Flymo Twister 2000 met zich mee? Lees snel verder, want wij hebben de voordelen voor je opgesomd:

 • Multifunctioneel
  De Twister 2000 is een multifunctioneel apparaat. Je kunt er vuil en bladeren mee wegblazen, maar je kunt er ook vuil mee opzuigen en versnipperen. Hierdoor kun je met slechts één apparaat de tuin een complete make-over geven. Je blaast eerst de bladeren op een hoop, zuigt ze daarna op, versnippert ze en vangt ze op in de opvangzak. Indien gewenst, kun je het opgevangen afval gebruiken als compost in de tuin.
 • Extreme volumereductie
  Het volume van het vuil wordt in deze bladblazer enorm verkleind. De verhouding van opgezogen vuil en versnipperd vuil is namelijk 10:1. Dit betekent dat het afval met 90% in volume afneemt.
 • Geen aparte opvangzak
  Bij sommige bladblazers moet je apart een opvangzak kopen. Dat is niet het geval bij dit model. Deze bladblazer wordt namelijk geleverd met een opvangzak.

Nadelen van de Flymo Twister 2000

Wat zijn dan de nadelen van de Flymo Twister 2000? Ook dit zijn we voor je nagegaan. We vonden één punt dat je wellicht als minder prettig kunt ervaren:

 • Geen wielen
  De Twister 2000 is een handige bladblazer, maar hij beschikt niet over wielen. Tijdens het blazen of zuigen van bladeren en ander tuinafval kun je hem dus niet gewoon over de grond rollen. Wanneer je ermee werkt, moet je de buis dus constant van de grond houden. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, omdat de bladblazer slechts 4,2 kg weegt en dus niet zwaar is.

Conclusie van onze review over deze Flymo Twister 2000

Is de Flymo Twister 2000 je geld waard? Wij vinden van wel. Dit apparaat is namelijk multifunctioneel en perfect om de hele tuin mee op te ruimen. Je kunt er gemakkelijk bladeren mee blazen, opzuigen, versnipperen en vervolgens opvangen. Het opgevangen afval is te gebruiken als compost in je tuin. Er gaat dus niets verloren. Het volume van het versnipperde vuil wordt bovendien met 90% verkleind in vergelijking met het opgezogen afval. Geef je tuin vandaag nog een make-over door de Twister 2000 te gebruiken!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>