Gaggia Titanium Kopen? Bekijk snel deze Review!

Ben je op zoek naar een volautomatische espressomachine? Dan is de Gaggia Titanium precies wat je zoekt. Dit apparaat is volledig automatisch. Als je hem gebruikt, weet je precies waar je alle ingrediënten moet zetten. Er is namelijk een apart vakje voor gemalen koffie en koffiebonen. Bij het ontwerpen van dit model was het doel van Saeco Gaggia om een apparaat op de markt te brengen dat snel een kopje koffie, cappuccino, espresso of andere koffievariant kon zetten.

Wil je het perfecte kopje koffie maken? Dan heb je een Gaggia koffieapparaat nodig. Dit merk wordt ook in het koffieland, Italië, gewaardeerd. De apparaten van dit merk worden vervaardigd met als doel om dagelijks te kunnen genieten van een perfecte espresso. Dit doel resulteert daarom in koffiemachines met een strak, stijlvol ontwerp en van topkwaliteit. Koffie met een lekkere crèmelaag maken? Dat doe je met een Gaggia apparaat!

Review over de Gaggia Titanium

Er zijn bepaalde aspecten die de Gaggia Titanium enig in zijn soort maken. Met deze volautomaat kun je onder andere super snel cappuccino maken. Dit komt doordat het apparaat beschikt over 2 professionele RVS thermoblokken die ervoor zorgen dat de melk razendsnel gestoomd wordt. Het koffiezetapparaat beschikt ook over RVS buisjes aan de binnenkant in plaats van plastic slangetjes. Betere kwaliteit dus!

Aangezien iedereen zijn eigen voorkeuren heeft, is dit apparaat geschikt voor zowel koffiebonen als gemalen koffie. Sommige mensen vinden namelijk dat gemalen koffie beter smaakt dan koffie gemaakt van koffiebonen. Omgekeerd geldt overigens hetzelfde. Je kunt dit apparaat dus gebruiken, ongeacht je voorkeur. Een ander uniek aspect van dit koffiezetapparaat is het LCD display. Dit duidelijke display laat alle functies overzichtelijk zien. Het is dus voor iedereen eenvoudig om een heerlijk kopje koffie te maken.

Nadat je koffie hebt gemaakt volgt het gedeelte van het proces dat velen niet leuk vinden: de schoonmaak. Met de Gaggia Titanium in huis, is het schoonmaken van je koffiezetapparaat geen probleem. Het apparaat beschikt namelijk over een automatisch spoelsysteem en een automatisch reinigingssysteem. Daarnaast geeft het apparaat duidelijk aan wanneer je hem moet ontkalken. Je hoeft met vrijwel niets zelf rekening te houden, want het apparaat zorgt voor alles!

Gaggia Titanium

Voordelen van de Gaggia Titanium

Misschien vraag je je af waarom je voor de Gaggia Titanium zou kiezen en niet voor een ander model koffiezetapparaat:

 • Koffiesmaak
  De makers van de Gaggia apparaten hebben als doel om apparaten te maken waarmee je een heerlijk kopje koffie kunt maken. Het is de makers gelukt, want met dit model geniet je dagelijks van een kopje koffie met een perfecte smaak. Behalve eenvoudige koffie kun je er bovendien ook andere koffievarianten mee maken.
 • Gebruiksgemak
  Stel het apparaat in en je kunt gemakkelijk genieten van het perfecte kopje koffie. Ook het maken van verschillende koffievarianten is gemakkelijk dankzij het duidelijke LCD display.
 • Grote watertank
  Dit apparaat beschikt over een grote watertank, waardoor je hem ook bij veelvoudig gebruik niet vaak hoeft bij te vullen.
 • Eenvoudig te onderhouden
  Dankzij de vele automatische functies, kun je het apparaat gemakkelijk schoonmaken en onderhouden.

Nadelen van de Gaggia Titanium

Elk apparaat heeft enkele tekortkomingen. De Gaggia Titanium is geen uitzondering op deze regel. Hoewel er niet veel tekortkomingen zijn, is er wel één punt dat je als minder prettig kunt ervaren. Wanneer dit apparaat in werking is, maakt hij namelijk geluid. Als je dus op zoek bent naar een extreem stil apparaat, dan kun je het geluid van deze machine als een tekortkoming ervaren. Echter, als je er geen moeite mee hebt dat het apparaat geluid maakt wanneer je hem gebruikt, dan is hij verder perfect.

Conclusie van de review over de Gaggia Titanium

Aan de hand van de voor- en nadelen van de Gaggia Titanium en uiteraard ook de verschillende functies, vinden wij dat hij het uitproberen zeker waard is. De machine is namelijk volautomatisch, beschikt over een grote watertank, maakt heerlijke koffie en koffievarianten en is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Houd er rekening mee dat het apparaat geluid maakt wanneer je hem gebruikt en geniet dagelijks van een kopje heerlijke koffie!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>