Gigaset C530 Kopen? Bekijk Snel Onze Review!

Ben je op zoek naar een telefoon waar je via een vaste lijn mee belt? Dan verwijs je naar een DECT telefoon, een huistelefoon of een vaste telefoon. Hoewel dergelijke telefoons onder verschillende namen bekend zijn, zijn het allemaal telefoons die volgens hetzelfde principe werken. Echter, de modellen kunnen onderling verschillen. Behalve huistelefoons zijn er namelijk ook zakelijke toestellen en seniorentelefoons. Daarnaast kan het aantal toestellen verschillen. Denk er bijvoorbeeld aan dat sommige huistelefoonsetjes bestaan uit 2 of juist 4 toestellen. Weer andere sets zijn uitbreidbaar. Het uitkiezen van het perfecte model hangt dus helemaal van jouw voorkeuren af. Misschien vind jij een model met een groot kleurendisplay handig. Als je niet een heleboel telefoonnummers wil onthouden, is een variant met een groot telefoonboek en een zoekfunctie zeker ook een aanrader. Wij kennen een uitbreidbare huistelefoon die beschikt over de bovenstaande specificaties, namelijk de Gigaset C530. Lees er meer over!

In deze recensie kom je alles te weten over de Gigaset C530. Dit toestel is namelijk net zo uniek als jij. Voordat we echter verder ingaan op de specificaties van dit apparaat, willen we je eerst vertellen over de fabrikant die hem heeft vervaardigd. Hier verwijzen we naar Gigaset. Deze Duitse fabrikant heeft als doel om te zorgen voor ultieme vrijheid in jouw huis. Daarom vervaardigen zij duurzame draadloze telefoons. Hun telefoons zijn bovendien voorzien van de DECT-technologie, waardoor je tijdens het bellen geniet van superieure geluidskwaliteit, zonder storingen van buitenaf. Als je gebruik maakt van een telefoon met deze technologie, kun je bovendien niet worden afgeluisterd. Hierdoor krijg je een veilig gevoel terwijl je in huis draadloos belt. Door te kiezen voor een telefoon van dit merk, kies je tevens voor gebruiksvriendelijkheid en topkwaliteit. Waar wacht je nog op? Schaf snel de hoogwaardige en gebruiksvriendelijke Gigaset C530 telefoon aan!

Review over de Gigaset C530

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe huistelefoon, kun je letten op verschillende zaken. Sommigen kiezen het liefst voor een telefoon met een groot telefoonboek. Zo kun je namelijk al je contacten opslaan en hoef je nooit meer een telefoonnummer te onthouden. Daar is er ook rekening mee gehouden toen de Gigaset C530 werd ontworpen. Hij beschikt namelijk over een telefoonboek dat tot wel 150 nummers kan onthouden. Op die manier kun je gewoon de telefoon pakken, zoeken naar de desbetreffende persoon die je wil bellen en de telefoon doet de rest. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat je je ogen klein moet maken om de lettertjes en cijfers op de telefoon goed te zien. Het apparaat heeft namelijk een kleurenbeeldscherm met achtergrondverlichting. Je kunt hem dus overzichtelijk bedienen. Het is bij deze huistelefoon zelfs mogelijk om het aantal toestellen uit te breiden.

Sowieso is het handig om je huistelefoon uit te breiden. Je kunt op die manier namelijk losse toestellen verspreiden in je huis. Bovendien ben je altijd in de buurt van één van de toestellen. Meerdere stations zijn ook handig als je samen woont. Dan kunnen de andere personen ook gemakkelijk en snel de telefoon beantwoorden. Heb je iemand anders in huis nodig, maar wil je niet door het huis gillen? Geen probleem. Bel dan intern met je gezinsleden in huis. Deze mogelijkheid heb je wanneer je de Gigaset C530 gebruikt. Het maakt bovendien niet uit of jij iemand intern of extern belt of dat je gebeld wordt. In beide gevallen geniet je namelijk dankzij de HSP geluidstechnologie keer op keer van een uitstekende geluidskwaliteit. Je hebt tevens de mogelijkheid om een speciale belmelodie in te stellen voor je familieleden en vrienden. Hierdoor weet je precies wie er wanneer belt.

Gigaset C530

Voordelen van de Gigaset C530

Nadat je hebt gelezen over de mogelijkheden van deze huistelefoon, ben je waarschijnlijk enthousiast geworden om hem te kopen. Voordat je echter overgaat tot de koop van dit apparaat, vinden we het belangrijk om je op de hoogte te stellen van de mogelijke voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. De voordelen van de Gigaset C530 zijn:

 • Ruim telefoonboek
  Het maakt niet uit of je gebruik maakt van een smartphone of een huistelefoon; tegenwoordig willen we geen telefoonnummers meer onthouden. Eigenlijk is het onthouden van telefoonnummers ook niet meer nodig. De verschillende telefoons onthouden de nummers namelijk voor je. Dit is ook het geval bij deze huistelefoon. Daarom beschikt hij over een ruim telefoonboek, waar je tot 150 contacten in kunt opslaan.
 • Nummerherkenning om te zien wie je belt
  Als je gebeld wordt op je mobiele telefoon, dan zie je meestal meteen welk nummer je belt. Heb je de naam van de persoon opgeslagen, dan komt behalve het telefoonnummer ook de naam te zien. Deze mogelijkheid heeft deze Gigaset DECT telefoon ook. Wanneer iemand je belt, dan zie je meteen vanuit welk nummer er gebeld wordt. Je weet dus meteen wie je belt. Als het iemand is die je niet graag wil spreken, dan kun je je alvast mentaal voorbereiden voordat je de telefoon beantwoordt.
 • Handsfree functie
  Naarmate je meer te weten komt over deze DECT telefoon, lijkt het steeds meer alsof hij de functies heeft van een mobiele telefoon. Het leuke van deze telefoon is namelijk dat hij werkelijk over soortgelijke functies beschikt. Zo kun je er ook handsfree mee bellen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je bezig bent vlees te kappen of groente te snijden en er komt een gesprek binnen. Dan neem je op, doe je de handsfree functie aan en begin je te multitasken.

Nadelen van de Gigaset C530

Hoewel de één een bepaalde eigenschap van een apparaat als voordeel beschouwt, kan de ander het als alledaags zien. Hetzelfde geldt voor mogelijke nadelen. Het maakt niet uit of je de genoemde punten werkelijk als voordeel of nadeel beschouwt. We vinden het toch belangrijk om je hierover te informeren. Op die manier kun je immers concluderen of het apparaat je geld waard is. Intussen hebben we je verteld over de voordelen van deze huistelefoon. We vertellen je daarom nu ook over de mogelijke nadelen van de Gigaset C530:

 • Geen geïntegreerd antwoordapparaat
  Zoals je hebt gezien, beschikt deze telefoon over allerlei handige functies. Zo kun je er handsfree mee bellen, je kunt zien wie je belt en je kunt een groot aantal telefoonnummers in het telefoonboek opslaan. Echter, als jij of je huisgenoten niet thuis zijn, dan kunnen de personen die je bellen, geen bericht inspreken. De DECT telefoon is namelijk niet voorzien van een geïntegreerd antwoordapparaat. Wellicht kun je deze eigenschap als minder prettig ervaren. Als je echter beschikt over een mobiele telefoon, dan kunnen je contacten je nog altijd daarop bereiken als ze merken dat niemand thuis de huistelefoon beantwoordt.
 • Slechts 1 handset
  We hebben eerder aangehaald dat het sowieso handig is om in huis meerdere handsets te hebben. Je kunt dan namelijk overal in huis een handset plaatsen zodat je niet ver hoeft te gaan om de telefoon te beantwoorden. Bij deze telefoon wordt er slechts 1 handset geleverd. De leverancier heeft gezorgd voor de mogelijkheid om het aantal toestellen uit te breiden. Echter, voor het uitbreiden van dit toestel, moet je apart extra handsets aanschaffen. Deze extra uitgave kun je wellicht als minder prettig ervaren. Om in meerdere kamers beschikbaar te zijn, is het ondanks de extra uitgave een aanrader om het aantal toestellen uit te breiden.

Conclusie van de review over de Gigaset C530

Nadat je deze recensie over de Gigaset C530 hebt gelezen, kun je zelf concluderen of hij je geld waard is of niet. Gezien de handige mogelijkheden en unieke eigenschappen, vinden wij wel dat deze DECT telefoon een aanrader is. Hij heeft namelijk veel eigenschappen van een mobiele telefoon. Zo kun je bijvoorbeeld een groot aantal telefoonnummers opslaan in het ruime telefoonboek. Daarnaast kun je de telefoon personaliseren voor familieleden en vrienden. Je kiest dus voor een speciale belmelodie om zonder naar de telefoon te kijken precies te weten wie je belt. Ook al heb je geen persoonlijke belmelodieën ingesteld, kun je toch zien wie je belt, want de telefoon is voorzien van nummerherkenning. Zelfs multitasken is mogelijk, want dit toestel is voorzien van een handsfree functie.

Het maakt niet uit of je intern iemand in huis belt of dat je een gesprek voert met iemand buiten je eigen huis. Je geniet namelijk in alle gevallen van een superieure geluidskwaliteit. Daarnaast bedien je deze DECT telefoon gemakkelijk, dankzij het kleurenbeeldscherm met achtergrondverlichting. Houd er slechts rekening mee dat de telefoon met slechts 1 handset wordt geleverd. Wil je hem uitbreiden, dan is dat wel mogelijk, alleen moet je apart een andere handset aanschaffen. Bij deze huistelefoon is er niet gezorgd voor een geïntegreerd antwoordapparaat. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, omdat je contacten je alsnog kunnen bereiken op je mobiele telefoon wanneer je niet thuis ben. Aarzel niet en schaf deze telefoon aan, want de Gigaset C530 DECT telefoon is zeker een handige aanwinst in elk huishouden!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>