• Home
 • IP-Camera's
1

De Beste Goedkope Beveiligingscamera Van 2020 Kopen? Wij Helpen Je Om Het Ideale Model Te Vinden Voor Buiten met wifi en opname mogelijkheid!

Tegenwoordig zijn je spullen nergens helemaal veilig. Je kunt bovendien niet overal tegelijkertijd zijn. Daarom is het een goed idee om een IP-camera oftewel een beveiligingscamera aan te schaffen. Er zijn verschillende soorten IP-camera’s waar je voor kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan modellen voor binnen of juist buiten. Daarnaast hebben sommige modellen een kabel en weer andere modellen zijn draadloos. Bepaalde beveiligingscamera’s kunnen zelfs gekoppeld worden aan slimme apparaten. Door jezelf bepaalde vragen te stellen kun je het ideale model uitkiezen. Ga onder andere na welke ruimte de camera moet bewaken en of je ook in het donker beelden wil opnemen. Wil je daarnaast dat de camerabeelden overal bezichtigd kunnen worden? Moeten deze beelden tevens worden opgeslagen? In dit artikel recenseren we 6 super camera’s. Jij kunt vervolgens zelf beslissen welke goedkope beveiligingscamera het beste bij je past. De beste beveiligingscamera vind je vandaag nog!

De beste goedkope beveiligingscamera van 2020

Hieronder recenseren we 6 goedkope beveiligingscamera’s, waar andere gebruikers positieve ervaringen mee hebben. Je kunt aan de hand van de recensies vervolgens een goedkope beveiligingscamera uitkiezen die goed aansluit bij jouw verwachtingen.

1. IMIEYE 1.3 megalpixel HD Outdoor Waterdichte Mini IP Camera Draadloze Wifi CCTV Video Surveillance Bullet Wi-fi voor Homesecurity

IMIEYE 1.3 megalpixel HD Outdoor Waterdichte Mini IP Camera Draadloze Wifi CCTV Video Surveillance Bullet Wi-fi voor HomesecurityZoek je naar een goedkope beveiligingscamera? Dan is het handig om eerst na te gaan waar je de camera precies wil bevestigen. Als je bijvoorbeeld een camera zoekt voor binnen, dan heb je geen waterdicht model nodig. Echter, als het voor jou van belang is om de camera buiten te zetten, dan is een weerdicht model met een IP66-beoordeling perfect voor jou. Wij kennen een goedkope beveiligingscamera die wellicht goed bij je past, namelijk de IMIEYE 1.3 megalpixel HD Outdoor Waterdichte Mini IP Camera Draadloze Wifi CCTV Video Surveillance Bullet Wi-fi voor Homesecurity. De titel van deze waterdichte camera spreekt eigenlijk al voor zich. Het apparaat is ideaal voor buiten, hij is waterdicht en zelfs draadloos. Daarnaast neemt hij camerabeelden op. Hij is zelfs voorzien van Wi-Fi. Hierdoor kun je de videobeelden overal waar je bent bekijken.

Ben je vaker ’s nachts niet thuis? Dan heb je een camera nodig die ook in het donker beelden kan opnemen. Daarom is de IMIEYE 1.3 megalpixel HD Outdoor Waterdichte Mini IP Camera Draadloze Wifi CCTV Video Surveillance Bullet Wi-fi voor Homesecurity ook perfect voor jou. Dit apparaat is namelijk voorzien van infrarood array LED nachtzicht van topkwaliteit. Hierdoor kan de camera ook in het donker beelden tot 30 meter afstand duidelijk opnemen. Je hoeft je hierdoor dus geen zorgen te maken over inbrekers. Mocht het hen lukken om in je woning in te breken, dan heb je bewijs voor de politie zodat de inbrekers snel opgespoord en opgesloten kunnen worden. De camera beschikt zelfs over een externe TF kaart interface, die eenvoudig en handig is te gebruiken. Deze kaartopslag kan tot 64 GB aan data opslaan. Je hoeft dus niet gauw oude video’s te wissen.

Voordelen van de IMIEYE 1.3 megalpixel HD Outdoor Waterdichte Mini IP Camera Draadloze Wifi CCTV Video Surveillance Bullet Wi-fi voor Homesecurity:

 • Het beeld dat door de camera wordt opgenomen is van goede kwaliteit.
 • De installatie van deze beveiligingscamera is eenvoudig, dus je kunt hem zelf installeren.
 • Je hebt de mogelijkheid om in het donker beelden op te nemen, dankzij het infrarood nachtzicht.

Nadelen van de IMIEYE 1.3 megalpixel HD Outdoor Waterdichte Mini IP Camera Draadloze Wifi CCTV Video Surveillance Bullet Wi-fi voor Homesecurity:

 • Je hebt de mogelijkheid niet om geluid op te nemen met deze camera.

2. OwlCat Super Mini Draadloze Camera WiFi Aansluiting HD 1080 P P2P Telefoon BVCAM Remote View Sd-kaartsleuf Microfoon Audio Camcorder

OwlCat Super Mini Draadloze Camera WiFi Aansluiting HD 1080 P P2P Telefoon BVCAM Remote View Sd-kaartsleuf Microfoon Audio CamcorderBen je op zoek naar een goedkope beveiligingscamera? Dan zijn er verschillende modellen waar je voor kunt kiezen. Daarom ga je van tevoren na welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Misschien ben je iemand die graag het beste beeld wil zien wanneer er video-opnames worden gemaakt. Het kan natuurlijk ook dat je graag een camera wil hebben die je kunt koppelen aan je smartphone. Als dat het geval is, dan raden wij een IP-camera aan met 1080 pixels en ondersteuning van zowel je iPhone als Android smartphone. We kennen een dergelijke goedkope beveiligingscamera, namelijk de OwlCat Super Mini Draadloze Camera WiFi Aansluiting HD 1080 P P2P Telefoon BVCAM Remote View Sd-kaartsleuf Microfoon Audio Camcorder. Deze camera heeft een videoresolutie van maar liefst 1080 pixels. Het beeld wordt dus in HD kwaliteit opgenomen.

Daarnaast kun je ook op afstand goed monitoren wat er thuis gebeurt. Dit komt doordat de OwlCat Super Mini Draadloze Camera WiFi Aansluiting HD 1080 P P2P Telefoon BVCAM Remote View Sd-kaartsleuf Microfoon Audio Camcorder beschikt over iPhone en Android smartphone ondersteuning en Wi-Fi. Dit betekent dat je niet alleen op je smartphone kunt kijken wat er thuis gebeurt, maar dat je de camera zelfs real-time kunt monitoren vanuit een verre afstand. Gebeurt er iets met de Wi-Fi? Dan hoef je je ook geen zorgen te maken. De camera kan namelijk werken met Wi-Fi, het 4G netwerk en zelfs een access punt, dat de vorige opties onnodig maakt. Wanneer de batterij van deze camera leeg begint te raken, dan kun je het apparaat opladen terwijl hij werkt. Daarnaast ondersteunt hij TF-kaartopslag, waardoor je de videobeelden kunt opslaan. Voor extra veiligheid is de camera zelfs voorzien van bewegingsdetectie en een alarm.

Voordelen van de OwlCat Super Mini Draadloze Camera WiFi Aansluiting HD 1080 P P2P Telefoon BVCAM Remote View Sd-kaartsleuf Microfoon Audio Camcorder:

 • Er is gezorgd voor een goede beeldkwaliteit.
 • De beveiligingscamera heeft nachtzicht, dus ook in het donker worden de beelden goed opgenomen.
 • Zowel je iPhone als Android smartphone kunnen als afstandsbediening voor de camera gebruikt worden.

Nadelen van de OwlCat Super Mini Draadloze Camera WiFi Aansluiting HD 1080 P P2P Telefoon BVCAM Remote View Sd-kaartsleuf Microfoon Audio Camcorder:

 • Hoewel de camera wel is voorzien van nachtzicht, beschikt hij niet over infrarood.

3. Jimi Nieuwste JH03 Wifi IP Camera Outdoor Beveiliging Draadloze Wifi CCTV Bewakingscamera Nachtzicht Waterdichte

Jimi Nieuwste JH03 Wifi IP Camera Outdoor Beveiliging Draadloze Wifi CCTV Bewakingscamera Nachtzicht WaterdichteAls je op zoek bent naar een goedkope beveiligingscamera, dan heb je van tevoren bepaalde verwachtingen. Misschien is het voor jou een absolute must dat het gekozen model draadloos is. Het kan tevens dat je de camera buiten wil bevestigen. Dan is het ook belangrijk dat de camera waterdicht is. Wellicht zijn er ook andere aspecten waar je op let. Echter, als je graag een draadloze, waterdichte IP-camera wil hebben, dan kennen wij een model dat wellicht bij je zal passen. We verwijzen hier naar de Jimi Nieuwste JH03 Wifi IP Camera Outdoor Beveiliging Draadloze Wifi CCTV Bewakingscamera Nachtzicht Waterdichte. Dit apparaat is een handige en bovenal goedkope beveiligingscamera. Je kunt hem gerust buiten bevestigen en genieten van de prachtige beelden die hij opneemt met een hoek van 120 graden.

Personen die een IP-camera buiten bevestigen, vinden het vaak ook belangrijk dat de camera in het donker heldere opnames kan maken. Als je kiest voor de Jimi Nieuwste JH03 Wifi IP Camera Outdoor Beveiliging Draadloze Wifi CCTV Bewakingscamera Nachtzicht Waterdichte, dan heb je deze garantie. De camera is namelijk voorzien van een goed beeld. Hier hebben we het over HD beeld met 720 pixels. De beveiligingscamera beschikt tevens over de infrarood technologie. Hierdoor kan hij je ook in het donker laten zien wat er buiten je huis gebeurt. Of het nou donker of licht is buiten, je kunt genieten van stabiele en vloeiende videobeelden. Dit komt doordat de camera beschikt over 2 antennes. De waterdichte eigenschappen heeft de camera bovendien te danken aan de behuizing, die is gemaakt van een aluminiumlegering. Hij is hierdoor niet alleen waterdicht, maar ook stofdicht en bestand tegen hoge temperaturen.

Voordelen van de Jimi Nieuwste JH03 Wifi IP Camera Outdoor Beveiliging Draadloze Wifi CCTV Bewakingscamera Nachtzicht Waterdichte:

 • De beveiligingscamera beschikt over nachtzicht.
 • Dit apparaat is waterdicht, stofdicht en bestand tegen hoge temperaturen.
 • Tot 4 personen kunnen simultaan de videobeelden bekijken terwijl deze worden opgenomen.
 • Hij is voorzien van P2P bezichtiging op afstand, waardoor je altijd “dicht bij” de personen bent om wie je geeft.

Nadelen van de Jimi Nieuwste JH03 Wifi IP Camera Outdoor Beveiliging Draadloze Wifi CCTV Bewakingscamera Nachtzicht Waterdichte:

 • Met de infrarood technologie kan dit apparaat slechts op een afstand van 5 meter video-opnames maken.

4. 1080 P HD 2MP Panoramisch Bulb Infrarood en Wit Licht Draadloze IP Camera Wi-FI FishEye Mini Lamp Wifi P2P Cam CCTV Home Security

1080 P HD 2MP Panoramisch Bulb Infrarood en Wit Licht Draadloze IP Camera Wi-FI FishEye Mini Lamp Wifi P2P Cam CCTV Home SecurityZoek je naar een goedkope beveiligingscamera? Dan is het handig om na te gaan welke functies voor jou belangrijk zijn. Sommige gebruikers vinden een camera die ze eenvoudig kunnen installeren al goed genoeg. Weer andere gebruikers stellen wat hogere eisen aan hun beveiligingscamera. Misschien ben jij iemand die een zeer hoge verwachting heeft van een dergelijke camera. Dan is het handig om te kiezen voor een model met een Wi-Fi verbinding, nachtzicht, een 360 graden kijkhoek en wellicht de optie om meerdere personen tegelijkertijd naar de beelden te laten kijken. Klinkt een dergelijk model als een droom die werkelijkheid is geworden? Dan is de 1080 P HD 2MP Panoramisch Bulb Infrarood en Wit Licht Draadloze IP Camera Wi-FI FishEye Mini Lamp Wifi P2P Cam CCTV Home Security wellicht de beste goedkope beveiligingscamera voor jou.

Behalve dat deze camera beschikt over allerlei unieke functies, brengt hij nog een ander belangrijk voordeel met zich mee. Dankzij het uiterlijk van de 1080 P HD 2MP Panoramisch Bulb Infrarood en Wit Licht Draadloze IP Camera Wi-FI FishEye Mini Lamp Wifi P2P Cam CCTV Home Security weet men namelijk niet eens dat je een camera hebt. Deze beveiligingscamera lijkt namelijk gewoon op een lamp. Echter, hij neemt alles op wat er gebeurt. Daarnaast is hij een plug and play model, dus je kunt hem eenvoudig installeren. Hij is zelfs voorzien van een bewegingsdetector. Alles wat er in of buiten je huis gebeurt, afhankelijk van waar je de camera hebt bevestigd, wordt dus opgenomen en kun je op afstand bekijken. Het beeld ziet er bovendien prachtig uit, want het wordt in HD kwaliteit opgenomen.

Voordelen van de1080 P HD 2MP Panoramisch Bulb Infrarood en Wit Licht Draadloze IP Camera Wi-FI FishEye Mini Lamp Wifi P2P Cam CCTV Home Security:

 • Deze beveiligingscamera is voorzien van nachtzicht.
 • Hij ondersteunt zowel smartphones met een iOS als Android besturingssysteem.
 • Je kunt dit apparaat eenvoudig installeren, omdat hij een plug and play model is.
 • De beelden worden in HD kwaliteit opgenomen, waardoor je duidelijk ziet wat er gebeurt.

Nadelen van de1080 P HD 2MP Panoramisch Bulb Infrarood en Wit Licht Draadloze IP Camera Wi-FI FishEye Mini Lamp Wifi P2P Cam CCTV Home Security:

 • Hij beschikt wel over een spraakoptie, maar het geluid is niet helder.
 • ’s Nachts kun je een blauw lichtje zien in de beveiligingscamera, waardoor hij in het donker opvalt.

5. OwlCat Kleine Mini IP Camera Wifi HD 960 p 720 P Draadloze CCTV netwerk Cam Microfoon Audio Sd-kaart P2P Ondersteuning Android iPhone view

OwlCat Kleine Mini IP Camera Wifi HD 960 p 720 P Draadloze CCTV netwerk Cam Microfoon Audio Sd-kaart P2P Ondersteuning Android iPhone viewIn je zoektocht naar een goedkope beveiligingscamera ben je meerdere modellen tegengekomen. We hebben je in dit artikel reeds verteld over 4 top beveiligingscamera’s. Heb je echter het model van je dromen nog niet gevonden? Geen nood. We recenseren namelijk nog 2 modellen. Is het voor jou belangrijk dat jouw goedkope beveiligingscamera beschikt over een audiomogelijkheid? Moet de camera daarnaast een compact design hebben? Dan kennen wij de perfecte IP-camera voor jou. Hier verwijzen we naar de OwlCat Kleine Mini IP Camera Wifi HD 960 p 720 P Draadloze CCTV netwerk Cam Microfoon Audio Sd-kaart P2P Ondersteuning Android iPhone view. Dit model is een aantrekkelijke, goedkope beveiligingscamera met een ingebouwde microfoon. Daarnaast heeft hij een compact design, waardoor je hem vrijwel overal kunt bevestigen. Voor een optimale beveiliging beschikt deze camera tevens over bewegingsdetectie. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, kun je dus meteen meekijken naar wat er allemaal gebeurt.

Hoewel we over het algemeen hebben gesproken over het bevestigen van de verschillende modellen in of buiten je huis, kun je verschillende camera’s vaak ook op andere locaties gebruiken. Als we kijken naar de OwlCat Kleine Mini IP Camera Wifi HD 960 p 720 P Draadloze CCTV netwerk Cam Microfoon Audio Sd-kaart P2P Ondersteuning Android iPhone view, dan zien we bijvoorbeeld dat hij ook perfect is voor kantoren, supermarkten en desgewenst andere plekken. Dit model is ontworpen voor indoor gebruik. Wanneer de beelden eenmaal zijn opgenomen, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je ze kwijtraakt. In deze camera kun je namelijk een micro SD-kaart zetten. Hierdoor worden de beelden veilig opgeslagen, zodat je ze indien nodig opnieuw kunt bekijken. Dit doe je bovendien met geluid. Audio-opname wordt namelijk ook ondersteund door dit apparaat.

Voordelen van de OwlCat Kleine Mini IP Camera Wifi HD 960 p 720 P Draadloze CCTV netwerk Cam Microfoon Audio Sd-kaart P2P Ondersteuning Android iPhone view:

 • Dit apparaat ondersteunt audio-opname.
 • Je kunt de camera verbinden met je smartphone zodat je ook op straat zicht hebt over hetgeen zich in je huis afspeelt.
 • Desgewenst kun je de beveiligingscamera instellen om door middel van een push-bericht een alarm af te laten gaan op je smartphone.

Nadelen van de OwlCat Kleine Mini IP Camera Wifi HD 960 p 720 P Draadloze CCTV netwerk Cam Microfoon Audio Sd-kaart P2P Ondersteuning Android iPhone view:

 • De beveiligingscamera is niet voorzien van IR nachtzicht.

6. SDETER Lamp Lamp Draadloze IP Camera Wifi 960 P Panoramisch FishEye Home Security CCTV Camera 360 Graden Nachtzicht Ondersteuning 128 GB

SDETER Lamp Lamp Draadloze IP Camera Wifi 960 P Panoramisch FishEye Home Security CCTV Camera 360 Graden Nachtzicht Ondersteuning 128 GBBen je vaak niet thuis en is het voor jou belangrijk om toch te weten wat er in je huis gebeurt wanneer je er niet bent? Dan is het handig om een goedkope beveiligingscamera in je huis te bevestigen. Als je niet wil hebben dat anderen weten dan je een camera hebt geïnstalleerd, dan is het handig om voor een incognito model te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een beveiligingscamera die op een lamp lijkt. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de SDETER Lamp Lamp Draadloze IP Camera Wifi 960 P Panoramisch FishEye Home Security CCTV Camera 360 Graden Nachtzicht Ondersteuning 128 GB. Dit apparaat ziet er precies uit als een lamp. Hierdoor weet men niet gauw dat je een camera in huis hebt bevestigd. Als je tiener dus een feestje geeft zonder jouw toestemming, dan weet je al snel wat er thuis gaande is.

Hoewel een beveiligingscamera is bedoeld om video-opnames te maken, hebben niet alle modellen de mogelijkheid om de beelden op afstand te bekijken. Deze mogelijkheid heb je wel als je de SDETER Lamp Lamp Draadloze IP Camera Wifi 960 P Panoramisch FishEye Home Security CCTV Camera 360 Graden Nachtzicht Ondersteuning 128 GB aanschaft. Deze goedkope beveiligingscamera ondersteunt namelijk zowel iOS als Android mobiele systemen. Hierdoor kun je op elk gewenst moment controleren of alles thuis nog in orde is. De opgenomen beelden kun je bovendien opslaan, zodat je ze na verloop van tijd opnieuw kunt bekijken. Je kunt bovendien veel beelden opslaan voordat je oude beelden hoeft te wissen. Dit apparaat ondersteunt namelijk een geheugenkaart tot 128 GB. Met dit apparaat in huis hoef je bovendien niet continu te kijken naar je mobiele telefoon. Er gaat namelijk een alarm af wanneer de camera beweging detecteert.

Voordelen van de SDETER Lamp Lamp Draadloze IP Camera Wifi 960 P Panoramisch FishEye Home Security CCTV Camera 360 Graden Nachtzicht Ondersteuning 128 GB:

 • Dit apparaat beschikt over nachtzicht.
 • Hij heeft een kijkhoek van 360 graden.
 • Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, gaat er een alarm af.
 • Behalve voor in huis, is deze camera ook ideaal voor kleine ondernemingen.

Nadelen van de SDETER Lamp Lamp Draadloze IP Camera Wifi 960 P Panoramisch FishEye Home Security CCTV Camera 360 Graden Nachtzicht Ondersteuning 128 GB:

 • Om gebruik te maken van de nachtmodus moet het licht van de “lamp” aan zijn.
 • Als je de lamp via de schakelaar wil uitdoen, dan gaat de camera ook uit, waardoor je voor het enkel uitschakelen van de lamp je smartphone moet gebruiken.
Gerelateerde artikelen
No related posts for this content
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

 • Mir schreef:

  Erg prettige beschrijvingen van de camera’s.
  Helder en positief maar niet overdreven.
  Heel netjes worden, van het betreffende apparaat, de eventuele kanttekeningen waar men wel rekening mee moet houden vermeld.
  Dit wordt vermeld zonder het apparaat daarmee negatief neer te zetten.

 • >