Honeywell CS10XE Kopen? Lees Snel De Review!

Op een warme zomerse dag is het altijd prettig als je in een ruimte bent met een ventilator. Deze ventilator blaast lekkere, koele wind op je. Je kunt gezellig in de woonkamer zitten of op je bed liggen, het apparaat aandoen en vervolgens genieten van frisse wind. Dit is vooral het geval wanneer je kiest voor een verrijdbaar model. Wij kennen een ventilator die je heerlijk verkoelt en die tevens verrijdbaar is. Hier verwijzen we naar de Honeywell CS10XE. Deze ventilator brengt verkoeling en gemak met zich mee. Hij is tevens voorzien van een waterreservoir dat ervoor zorgt dat er altijd koele lucht uit de ventilator komt. Je kunt het apparaat bovendien gemakkelijk bedienen, want hij wordt geleverd met een handige afstandsbediening. Kies voor de gewenste snelheid en geniet van de heerlijke wind.

Twijfel je of je jouw vertrouwen wil stellen in Honeywell? Je hoeft hier niet over te twijfelen, want velen zijn je voorgegaan. Aangezien dit bedrijf al gedurende een lange tijd bestaat, vertrouwen mensen ook al gedurende ongeveer 100 jaar op de producten van dit merk. De missie van deze fabrikant is om woningen comfortabeler te maken en het verkeer veiliger te maken. Ze hebben er zelfs aan meegewerkt om een man op de maan te zetten. Je kunt dus optimaal vertrouwen op hun producten. De producten zijn namelijk van topkwaliteit. Daarnaast kun je voor veel verschillende apparaten bij deze fabrikant terecht. Elk afzonderlijk product is ontworpen om je huis nog slimmer te maken. Maak je huis dus super slim en kies voor de Honeywell CS10XE ventilator!

Review over de Honeywell CS10XE

Er zijn veel verschillende redenen waarom de Honeywell CS10XE ventilator een aanrader is. Zo zorgt hij zelfs op die zwoele en warme zomerdagen voor frisse verkoeling. Hij maakt bovendien binnen korte tijd een permanent deel uit van je interieur. Dit komt doordat hij geen opvallend design heeft, maar wel optimaal presteert. Je zet hem dus neer, doet hem aan en geniet van heerlijke wind. Als je de stand al hebt ingezet en je bent gaan zitten of liggen, dan hoef je niet op te staan om de stand aan te passen. Dit apparaat wordt namelijk geleverd met een afstandsbediening. Je kunt dus vanuit je luie stoel of je bed de instellingen aanpassen. Wat je ook instelt, de ventilator luistert precies naar jouw instructies. Op het display kun je aflezen hoe hard de ventilator werkt. Er zijn namelijk maar liefst 4 snelheidsstanden waar je uit kunt kiezen.

Voordat je een aircooler koopt, is het belangrijk om te weten voor welke ruimtes je hem wil gebruiken. De Honeywell CS10XE luchtkoeler is perfect voor ruimtes tot 16 m2, waaronder een woonkamer, klein kantoor, studeerkamer en slaapkamer. Desgewenst kun je hem ook neerzetten op je terras, veranda of zithoek buiten. Bij regen of slecht weer moet je hem wel in een droge ruimte zetten. Om ervoor te zorgen dat de ventilator de lucht voor je verfrist, beschikt hij over een ionisator. Deze ionisator onttrekt nare geuren aan de lucht. Je hebt bij dit apparaat zelfs de mogelijkheid om de ionisator uit te zetten. De ventilator is voorzien van een waterreservoir. Hier zet je water in, waar het apparaat mee aan de slag gaat. Hij zorgt met het water namelijk voor frissere wind. Het reservoir van deze ventilator is uitneembaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt bijvullen of legen.

Honeywell CS10XE

Voordelen van de Honeywell CS10XE

Als je al eerder reviews van ons hebt gelezen, dan weet je dat we bij elk apparaat eerst beschrijven wat zijn functies zijn. Vervolgens vertellen we je over de voordelen en nadelen, zodat je een goed geïnformeerde keus kunt maken. Dit doen we ook in deze review. Daarom vertellen we je nu over de voordelen die de Honeywell CS10XE met zich meebrengt:

 • Opstaan hoeft niet
  Denk je in dat je na het werk of na school thuis komt. Het is warm. Daarom doe je jouw ventilator aan. Je stelt hem bijvoorbeeld in op de lage stand en ploft daarna neer op de bank. Na enkele minuten voel je dat het niet veel koeler wordt in de ruimte. Je wil nu niet meer opstaan om de snelheidsstand aan te passen. Geen nood! Bij dit apparaat hoef je werkelijk niet op te staan, want hij wordt geleverd met een afstandsbediening. Deze afstandsbediening zorgt voor extra gebruiksgemak.
 • Met een timer
  Misschien wil je de ventilator aanzetten voordat je in slaap valt, maar wil je niet dat hij de hele tijd op je blaast. Dan kun je gebruik maken van de timer. Hiermee kun je de cooler op een door jou ingestelde tijd laten in- en uitschakelen. Gemakkelijk toch?
 • Eenvoudig verplaatsen
  Over het algemeen zijn ventilatoren niet handig te verplaatsen. Ze zijn vaak groot en beschikken niet over wielen. Dat is gelukkig niet het geval bij deze cooler. Hij is namelijk voorzien van handige wielen, die het verplaatsen van het apparaat vereenvoudigen.
 • Vrij groot waterreservoir
  Als je deze ventilator in huis hebt, dan hoef je je ook geen zorgen te maken dat je steeds het waterreservoir moet bijvullen. Het reservoir is namelijk relatief groot, dankzij zijn inhoud van 10 liter. Hierdoor hoef je hem niet vaak bij te vullen.

Nadelen van de Honeywell CS10XE

Je weet nu bijna alles over deze ventilator. We moeten je alleen nog vertellen over de mogelijke nadelen. Wanneer je op de hoogte bent van deze punten, dan kun je zelf beslissen of het apparaat je geld waard is. Je hebt dan namelijk de voordelen en nadelen tegen elkaar afgewogen. We zullen je niet langer in de spanning laten en vertellen je daarom nu over de nadelen van de Honeywell CS10XE:

 • Geen airco
  Hoewel deze cooler beschikt over een waterreservoir dat ervoor zorgt dat er koele lucht uit het apparaat komt, mag hij niet verward worden met een airco. Zijn lucht wordt namelijk niet verkoeld met een koelmiddel. Hierdoor zal de temperatuur in de kamer niet afnemen. Dit kun je als minder prettig ervaren.
 • Geen stille werking
  We weten allemaal dat ventilatoren geluid maken wanneer ze aan staan. Dit is ook het geval bij deze cooler. Als je hem bijvoorbeeld aanzet wanneer je naar de televisie kijkt, dan moet je mogelijkerwijs de tv wat luider zetten.

Conclusie van deze review over de Honeywell CS10XE

Zoals je hebt gezien, hebben we je in deze recensie verteld over de functies, voordelen en nadelen van de Honeywell CS10XE. Aan de hand van deze review kun je dus zelf bepalen of het apparaat je geld waard is. Hoewel hij geen airco is, zorgt dit apparaat er toch voor dat er relatief koele wind wordt geproduceerd. Hij heeft daarnaast weliswaar geen stille werking, maar het geluid kun je juist als sussend ervaren als je de cooler aanzet voordat je gaat slapen. Wil je bovendien niet dat de ventilator de hele nacht aanblijft? Dan kun je gebruik maken van de timer. Als je midden in de nacht wakker wordt en je wil de stand aanpassen, dan kun je bovendien gebruik maken van de afstandsbediening. De cooler kun je ook gemakkelijk verplaatsen en je hoeft het waterreservoir niet vaak bij te vullen. Vanwege deze punten is de Honeywell CS10XE een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>