• Home
 • Acties

Kom Meer Te Weten Over De Media Markt Black Friday Deals In Nederland. Online En Fysieke Aanbiedingen En Producten Met Korting In De Folder!

Er wordt nu al veel gepraat over de eerstvolgende Black Friday. Deze dag zou namelijk een feestdag moeten zijn, omdat hij gepaard gaat met enorm veel aanbiedingen. In de Verenigde Staten krijgt men vaak vrij op Black Friday. Hoewel we in Nederland geen vrij krijgen op deze dag, kunnen we ook profiteren van allerlei deals. Hierdoor koop je artikelen die voorheen vrij prijzig waren of boven je budget lagen nu met korting. Kijk jij ook uit naar de volgende Black Friday oftewel Zwarte Vrijdag? Dan wil je natuurlijk weten welke shops eraan meedoen. Een winkel waar je dit jaar op Black Friday terecht kunt voor korting is Media Markt. In dit artikel vertellen we je meer over de shop, de voordelen en nadelen die gepaard gaan met de Black Friday deals en over enkele producten die je op Black Friday in de aanbieding bij hen kunt kopen.

Klik hier voor de beste black friday aanbiedingen

Media Markt Black Friday

Profiteer jij ook van de Media Markt Black Friday deals? Bij deze shop begrijpt men dat, hoewel Zwarte Vrijdag geen officiële feestdag is, deze dag eigenlijk wel een vrije dag moet zijn. Deze mening zijn zij toegedaan, omdat men weken van tevoren uitkijkt naar deze dag. Het is namelijk in de VS de start van het kerstseizoen. Men doet dan ook meteen hun kerstinkopen met korting. In Nederland kun je het kerstseizoen ook inluiden op Black Friday. Je kunt je op deze dag zelfs voorbereiden op de Sinterklaasviering. Dit komt doordat je vrijwel van alles in de aanbieding kunt kopen op Black Friday. Natuurlijk hangen de spullen die in de aanbieding zijn af van de shop waar je je inkopen doet. In het geval van de Media Markt Black Friday aanbiedingen, gaat het voornamelijk om elektronica. Dat is namelijk de specialiteit van de winkel.

Het kan dat je een beetje gedemotiveerd raakt over Black Friday, omdat je denkt aan de drukke shops. Op de drukte kun je sowieso rekenen, omdat vrijwel iedereen interesse heeft in aantrekkelijke aanbiedingen. Echter, als je kiest voor de Media Markt Black Friday deals, dan kun je meerdere dagen met korting shoppen. Bij hun blijven producten namelijk meerdere dagen in de aanbieding. Hierdoor kun je ook bijvoorbeeld een dag later gaan winkelen, wanneer het iets minder druk is op straat. Je hoeft je tevens geen zorgen te maken dat slechts enkele spullen met korting worden verkocht tijdens de Media Markt Black Friday deals. Er zijn namelijk meer dan 200 producten geselecteerd, waar je korting op krijgt. De kortingen gelden in alle Media Markt winkels, waaronder ook de webshop. Lokaal zijn er tevens speciale aanbiedingen. Je hebt dus dubbel voordeel wanneer je jouw Black Friday inkopen bij Media Markt doet.

Media Markt Black Friday

Voordelen van Black Friday aanbiedingen bij de MediaMarkt

Hoewel het er vaak op lijkt alsof er alleen voordelen gepaard gaan met bepaalde acties, zijn er meestal ook enkele nadelen hieraan gekoppeld. Dit is ook het geval als we kijken naar de Media Markt Black Friday deals. Omdat je waarschijnlijk niet zelf op zoek wil gaan naar verschillende feiten, hebben wij de voordelen en nadelen van de Media Markt Black Friday deals voor je opgesomd. Lees hieronder eerst de voordelen:

 • Korting op veel artikelen
  Op Black Friday shoppen in Nederland betekent dat je net zoals de mensen in de Verenigde Staten profiteert van allerlei te gekke deals. Je krijgt namelijk korting op ruim 300 artikelen. Er zijn maar liefst 200 deals geselecteerd in elke winkel en webshop. Daarnaast zijn er ook speciale aanbiedingen in de webwinkel. Hierdoor krijg je korting op ruim 300 artikelen. Bekijk de folder van Media Markt rond Black Friday voor de beste deals! Bovendien zie je de prijs min de korting, dus je hoeft geen aparte berekening meer te maken.
 • Ruim assortiment tegen betaalbare prijzen
  Mocht het zijn dat je om de een of andere reden niet kunt profiteren van de Media Markt Black Friday aanbiedingen, dan hoef je niet te treuren. Bij deze shop kun je namelijk gedurende het hele jaar terecht voor allerlei elektronische apparaten en toebehoren tegen betaalbare prijzen. Hierdoor hoef je niet speciaal op de Black Friday deals te wachten.
 • Folder met aantrekkelijke deals
  Eerder gaven we aan dat je de folder van Media Markt kunt checken rond Black Friday om te zien welke producten in de aanbieding zijn. Echter, om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen, hoef je niet speciaal tot Black Friday te wachten. De folder van deze winkel wordt namelijk wekelijks uitgebracht. Hij staat tevens elke week bomvol scherpe acties waaronder de Mega Deals.

Nadelen van Black Friday deals bij MediaMarkt:

Vaak als we kijken naar deals, dan denken we meteen dat we niets te verliezen hebben. Dit is vaak ook het geval. Alleen kan het weleens voorkomen dat er zaken gepaard gaan met de aanbiedingen, die voor ons minder prettig zijn. Dit kan mogelijkerwijs ook het geval zijn als je kijkt naar de Media Markt Black Friday deals. Wij zijn voor je nagegaan welke minpunten mogelijkerwijs gepaard gaan met deze aanbiedingen. De nadelen van de Media Markt Black Friday aanbiedingen zijn:

 • Prijs in de webshop komt niet overeen met de winkelprijs
  Hoewel dit probleem snel opgelost kan worden, kan het voorkomen dat je een prijs ziet in de webwinkel van Media Markt, die niet overeen komt met de prijs in de fysieke winkel. Door het even te vragen aan de medewerkers van deze shop, kun je snel achter de juiste prijs komen. De prijsverschillen kunnen namelijk ontstaan doordat sommige producten in de fysieke winkels met korting worden verkocht en weer andere producten juist in de webwinkel met korting worden aangeboden. Er zijn tevens speciale aanbiedingen. Het kan echter bij sommigen als vervelend overkomen om te moeten verifiëren welke prijs klopt.
 • Niet op alle producten Black Friday kortingen
  Als je ervoor kiest om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, dan heb je van tevoren een bepaalde verwachting. Dit geldt ook voor de Media Markt Black Friday deals. Misschien verwacht je dat je op alle producten korting krijgt. Dit is echter niet het geval. Er zijn namelijk speciaal een groot aantal producten geselecteerd voor deze actie. Alleen te gekke deals zijn voor je geselecteerd. Hierbij gaat het om honderden artikelen. Het totale overzicht kun je zien in de MediaMarkt folder.

Mogelijke producten met korting tijdens de Media Markt Black Friday deals

Hoewel we nu nog niet precies weten welke producten je met korting kunt kopen tijdens de Media Markt Black Friday deals, Media Markt Black Friday dealskijken we sowieso al uit naar deze aanbiedingen. Als we kijken naar deals van voorgaande jaren, dan kunnen we wel speculeren welke soort producten je met korting kunt kopen op deze dag met super aanbiedingen. Het gaat hier onder andere om LG Oled tv’s, koffiezetapparaten, airfryers en zelfs game pc’s. Naar verwachting kun je bij hen zelfs de iPhone 8 dit jaar met korting kopen. Of wat dacht je van een nieuwe MacBook Pro met korting? Aan de hand van onze speculaties recenseren we 3 producten die wellicht met korting verkocht zullen worden tijdens de Media Markt Black Friday aanbiedingen. Lees dus snel verder om meer te weten te komen over deze super artikelen, zodat je precies weet wat je koopt op Black Friday!

Media Markt Black Friday aanbieding: iPhone 8

Ben je een fan van de Apple producten? Dan heb je waarschijnlijk al eens een iPhone gebruikt. Deze smartphones staan bekend om geweldige prestaties. Laten we echter bij het begin starten. De iPhone 8 is de opvolger van de iPhone 7. Als we kijken naar het uiterlijk van de 8, dan zien we dat dit model weinig verschilt van zijn voorganger. Het is echter een feit dat er onder het nieuwe glazen achterkantje van deze smartphone meer aan de hand is dan bij zijn voorganger. Er zijn namelijk een paar technische wijzigingen aangebracht om de telefoon nog gebruiksvriendelijker te maken. Bij deze smartphone is het namelijk zo dat je hem draadloos kunt opladen. Je hoeft dus niet steeds te zoeken naar een oplaadkabel. Voor het draadloos opladen van deze smartphone, zet je hem slechts op een speciale lader, die verbonden is aan het stopcontact. Vervolgens laadt de telefoon zelf op.

Bij de iPhone 8 is er tevens gezorgd voor een A11 Bionic chip. Deze chip zorgt ervoor dat de smartphone efficiënter werkt. Er zitten in de chip maar liefst 6 kernen, waarvan vier 75% sneller zijn dan de chip die er in de vorige reeks iPhones zat. Dit betekent dat de telefoon zware games beter aankan, je er beter video’s op kunt bewerken en zelfs het scrollen door je apps sneller plaatsvindt. Wie houdt er niet van om selfies of sfeerfoto’s te maken? Als jij graag momenten digitaal vastlegt, dan is deze smartphone ook perfect voor jou. Hij heeft namelijk aan de achterkant een 12 megapixel camera, die maar liefst 83% meer licht vangt dan zijn voorganger. Ook werkt de camera efficiënter, waardoor je accu minder snel leegloopt. Aan de voorkant is er ook een 7 megapixel-camera. Perfect voor prachtige selfies dus. Deze smartphone heeft zelfs de True Tone schermtechniek.

Media Markt Black Friday aanbieding iPhone 8

Voordelen van de iPhone 8:

 • Deze smartphone kun je draadloos opladen.
 • Er is gezorgd voor een A11-chip die efficiëntere prestaties met zich meebrengt.
 • Je kunt zowel prachtige sfeerfoto’s als mooie selfies maken, dankzij de 12 megapixel camera aan de achterzijde en 7 megapixel camera aan de voorkant.
 • Hij beschikt over de True Tone schermtechniek, die continu het licht om je heen meet en aan de hand daarvan de kleur van het scherm aanpast voor een betere zichtbaarheid.

Nadelen van de iPhone 8:

 • Vergeleken met zijn voorganger, heeft deze smartphone geen nieuw uiterlijk.
 • Na de iPhone 8 is ook de iPhone X uitgebracht, waardoor de 8 in de schaduw van zijn opvolger ligt.
 • Afhankelijk van jouw dataplan kan het dat de draadloze oplaadsnelheid van deze smartphone minder snel is.

Media Markt Black Friday aanbieding: Acer Predator Orion 9000-900 (I7X-014 NL) game pc

“Work hard, play hard”. Ben je bekend met deze uitdrukking? Deze uitdrukking betekent dat het belangrijk is om hard te werken, maar dat hard werken niet het enige is in het leven. Wanneer je namelijk klaar bent met werken, dan is het tijd om te spelen. Het woord “spelen” kun je op verschillende manieren interpreteren. Sommigen kiezen voor de figuurlijke betekenis en gaan bijvoorbeeld shoppen na een harde werkweek. Weer anderen kiezen ervoor om te gaan sporten. Als jij iemand bent die letterlijk wil spelen, dan kun je bijvoorbeeld op een computer gamen. Er zijn verschillende game genres, waardoor iedereen aan zijn trekken komt met een game pc. Wij kennen een game pc waar je veel mee kunt doen, namelijk de Acer Predator Orion 9000-900 (I7X-014 NL) game pc. Media Markt Black Friday aanbieding Acer Predator Orion 9000-900 (I7X-014 NL)Deze pc koop je mogelijkerwijs met korting tijdens de Media Markt Black Friday deals van 2020.

Als de Acer Predator Orion 9000-900 (I7X-014 NL) game pc ook met korting wordt verkocht tijdens de Media Markt Black Friday deals, dan kun je meteen je slag slaan. Deze game pc is namelijk ontworpen voor serieuze gamers. Hij is namelijk een futuristisch model, dat je een mooie plek onder je bureau kunt geven. Wanneer je hem eenmaal hebt geïnstalleerd, dan kun je allerlei games op de allerhoogste instellingen spelen. Dit komt doordat de pc beschikt over een NVIDIA GeForce GTX 1080 videokaart. Ben je een voorstaander van virtual reality spellen via de pc? Dan voldoet dit model ook, omdat zijn videokaart krachtig genoeg is. Je kunt dus bijvoorbeeld je HTC Vive aansluiten en vervolgens lopen door de wereld van Fallout 4. Er is bij de desktop ook gezorgd voor een 512 GB SSD, waardoor je game binnen slechts enkele seconden opstart. Er is tevens een 2 TB harde schijf.

Voordelen van de Acer Predator Orion 9000-900 (I7X-014 NL) game pc:

 • Bij aankoop van deze desktop krijg je er een Predator toetsenbord en Predator muis bij.
 • Hij heeft een 512 GB SSD aan boord, waardoor je games binnen slechts enkele seconden opstarten.
 • Doordat deze computer beschikt over een PCIe SSD zorgt hij voor kortere laadtijden dan bij een traditionele SSD.
 • Zijn ingebouwde SLI-brug maakt het mogelijk om een extra grafische kaart in te bouwen voor meer grafische kracht.
 • Het waterkoelingssysteem van deze desktop zorgt ervoor dat de processor minder warm wordt dan met luchtkoeling.
 • Deze desktop beschikt over een grote 2 TB harde schijf, dus je kunt al je YouTube waardige momenten gewoon op de pc opslaan.
 • Games kunnen op ultra instellingen in een 4K resolutie of in VR worden afgespeeld, omdat de desktop is voorzien van een GTX 1080 videokaart.

Nadelen van de Acer Predator Orion 9000-900 (I7X-014 NL) game pc:

 • Er is bij deze game pc niet gezorgd voor een HDMI aansluiting aan de voorkant zodat je je VR bril op die manier kunt aansluiten.
 • Hoewel de oorspronkelijke prijs van deze desktop wellicht kan tegenvallen, kun je hem alsnog met korting aanschaffen door te profiteren van de Media Markt Black Friday aanbiedingen.

Media Markt Black Friday aanbieding: Philips Viva Collection Airfryer XXL HD9630/20

De meesten van ons zijn dol op een krokante snack. Velen van ons lusten regelmatig ook lekkere frietjes. Echter, deze lekkernijen zijn vaak ongezond. Als je dol bent op dergelijke snacks, maar je wil toch graag gezond eten, dan heb je een airfryer nodig. Met een dergelijk apparaat kun je namelijk frituren, maar toch gezond eten. Hoewel er wellicht meerdere hetelucht friteuses met korting aangeboden zullen worden tijdens de Media Markt Black Friday deals in Nederland, recenseren wij 1 model. We vertellen je namelijk meer over de Philips Viva Collection Airfryer XXL HD9630/20. Met deze friteuse kun je namelijk bakken met weinig of geen toegevoegde olie. Deze hetelucht friteuse werkt namelijk met warme lucht. Hierdoor kun je met tot 90% minder vet bakken. Media Markt Black Friday aanbieding Philips Viva Collection Airfryer XXL HD9630/20Je kunt dus genieten van heerlijke krokante varianten van gefrituurde gerechten zonder je zorgen te maken over de hoeveelheid vet dat is gebruikt.

Ga je de Philips Viva Collection Airfryer XXL HD9630/20 met korting kopen bij de Media Markt Black Friday aanbiedingen? Dan ben je goed bezig. Zelfs wanneer je een beetje olie gebruikt om lekkernijen klaar te maken in deze friteuse, hoef je je geen zorgen te maken over het vet. De airfryer maakt namelijk gebruik van de Twin TurboStar-technologie. Dit houdt in dat hete lucht in de friteuse gaat en als een wervelwind blaast door de hele mand. Hierdoor wordt er meer vet uit je gerechten gehaald. Het weggeblazen vet wordt vervolgens opgevangen in de vetverminderaar, waardoor je het na het frituren eenvoudig kunt wegwerpen. Met dit apparaat heb je tevens minder last van frituurluchtjes in huis. Behalve voor het frituren van lekkernijen kun je deze friteuse ook gebruiken voor het grillen, bakken en roosteren van je lievelingsgerechten. Maak gebruik van de Philips Airfryer-app om steeds nieuwe recepten uit te proberen!

Voordelen van de Philips Viva Collection Airfryer XXL HD9630/20:

 • Alle verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.
 • Het is met deze friteuse mogelijk om gerechten te bereiden voor meer dan 5 personen.
 • Door de Philips Airfryer applicatie te downloaden, vind je handige tips, tutorials en eenvoudig te volgen recepten.
 • Dankzij de QuickClean-mand en een rooster met een antiaanbaklaag kun je deze hetelucht friteuse in slechts 90 seconden schoonmaken.
 • Hoewel deze friteuse een XXL model is, neemt hij evenveel ruimte in beslag op je aanrecht als het XL model, maar hij heeft aan de binnenkant veel meer ruimte.
 • Bij deze airfryer is er gebruik gemaakt van de Twin TurboStar technologie, die ervoor zorgt dat je de friteuse niet hoeft voor te verwarmen en dat overtollig vet uit de lucht wordt gefilterd.

Nadelen van de Philips Viva Collection Airfryer XXL HD9630/20:

 • Hoewel deze airfryer niet groter is dan de XL versie, neemt hij toch nog relatief veel ruimte in beslag.
 • Er zijn op deze hetelucht friteuse geen vooraf ingestelde kookprogramma’s die het kookproces vergemakkelijken.
 • Zijn snoer is slechts 0,8 meter lang, waardoor het belangrijk is om de friteuse een plek dicht bij een stopcontact te geven.
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>